10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#1419 ^_^
@Pio: Nem is azért írtam, hogy most állj neki szanálni, hanem, hogy nem az én tisztem ezzel foglalkozni, úgyhogy ott be is fejeztem, és ezért is írtam apróba. :) -
Pio #1418 Annak idején, amikor leírtam, hogy mik a "céljaim" házigazdaként szerepelt köztük, hogy moderálni csak akkor kezdek, ha egyértelmű személyeskedésbe csapnak át a dolgok vagy ha látványosan zavarják a topik normális, ONTOPIK működését.
Egyelőre a napi 1-2 kép belinkelésén kívül ON-ok nem nagyon tudunk lenni, szóval amíg az előbbit nem sértjük nem lesz moderálgatás. -
#1417 Nem véletlen, tüskére szar lehet páncélt húzni -
Pio #1416 Örülj neki, hogy a küklopsz legalább nem reskin! :) -
#1415 Ha már játszottál korábbi Heroesal eleve nem vagy elfogulatlan.
Az, hogy te a véleményed mi alapján hozod nem érdekel és kritizálni se fogom.
És szerintem legjobb lenne ha ehhez mások is tartanák magukat a topicban, de én nem vagyok modi...
Speciel szerintem a lények nem fantáziátlanok, erős koncepció van mögöttük frakciónként. Csak egyetlen példa, ha megnézed egy Stronghold lény sem hord páncélzatot, így a Cyclops sem. -
Pio #1414 Totálisan kiforgatod azt, amit írtam.
Az, hogy egy dizájneri döntés nem vált ki belőlem érzelmeket még nem jelenti azt, hogy nem érdekelnek a részletek.
Mint ahogy az, hogy belőled tetszőleges random dizájneri döntés szinte kivétel nélkül szélsőségesen negatív érzelmet vált ki se jelenti azt, hogy érdekelnek ezek a dolgok, millió más dolgot jelenthet, például (egyiket se vedd magadra, csak példák) szeretsz érzelmeket kifejezni a neten, unatkozol, irreálisan nagy elvárásaid vannak a játékkal szemben, szeretnéd magad megkímélni egy csalódástól és/vagy nem akarsz pénzt kiadni a játékért ezért előre meg akarod győzni magad arról, hogy rossz lesz, satöbbi... -
#1413 "ez is érdekel mi célom lenne folyton szidni a h6-ot ok nélkül?"
Hát erre én is kíváncsi lennék, mert gyakorlatilag folyton ezt csinálod ebben a topicban.
Majd ha kijött a játék, vagy egy demó, és 10 perc után uninstall, mert annyira szar, akkor joggal lehet ócsárolni, de így képek, meg pár rövidke videó alapján, kissé korai még sztem. Bár lehet h nálad ez lesz, mert egyik tüskés, másik reskin, tehát szar -
Micsu #1412 jó de te eddig mibe nem kötöttél bele, mert lehet trollkodni csak vannak határai, nekem se tetszik minden, le is írtam de mikor már ilyeneken megy a vita hogy miért tüske van az upgradelt küklopszon az már száni -
#1411 A készítők szerint a lényeg, hogy lesznek benne barbárok, neki lehet velük rohanni a licheknek, hátha egy lövéssel leszedik az egész barbár sereget. -
#1410 "ennyi, belőlem ez semmiféle érzelmet nem vált ki"
akkor téged a részletek hidegen hagynak és konkrétan szarz arra h mivel játszol?
tehát neked elég lenne ha hereos a neve körökre osztott és akkor az már egy nagyon jó heroes játék?
Az magánvélemény h nem érdekelnek a részletek, szerintem meg egy játékba sőt mindenbe ezek az apró részletek sokkalta fontosabbak az egésztől, mert ezek nélkül nincs összkép.
továbbá negatívan nézem mert nekem ezek így jönnek le. -
#1409 De ha én szeretem a heroest mint sorozatot meg az 5 is tetszett,
ez is érdekel mi célom lenne folyton szidni a h6-ot ok nélkül?
engem nem érdekel h magyar fejlesztők fejlesztik, nem érdekel h ez a heroes 6 amit azért várok mert szeretem a heroest.
konrétan pont hogy nem vagyok elfogult és szimplán a kreativitást,újítást,hangulatot,sokszínüséget,változatosságot,fantáziadússágot nézem. -
Pio #1408 Kettőnk között a különbség az, hogy én optimista módjára kritizálom, te pedig következetesen szidod, én megpróbálom megvizsgálni egy-egy új tartalom előnyeit/hátrányait (ezt nevezik kritikának) nyitva hagyva azt, hogy ez akkor most jó lesz-e avagy nem, ugyanakkor bízva az előbbiben, ez szerintem természetes, hisz várom a játékot, ezért szeretném, hogy jó legyen. Ezzel szemben úgy érzem, hogy Te reflexszerűen elítélsz bármit, ami a játékkal kapcsolatos.
Ha egyedül én látom így a topik látogatói közül, akkor elnézést, majd a többiek nyilatkoznak a maguk nevében, ha akarnak. :)
Az pedig, hogy most akkor a küklopszon tüskék vannak-e avagy nem ne haragudj meg, de szerintem bagatell dolog, így találták ki, ennyi, belőlem ez semmiféle érzelmet nem vált ki, aki pedig így ki tud ilyen dolgokon akadni, hogy elkezd csúnya szavakat használni az szerintem elveszik a részletekben, nem látja a fától az erdőt vagy csak simán kötekedhetnékje van, de Hanlon borotvája értelmében csak akkor feltételezünk valakiről rosszat, ha feltétlenül szükséges, úgyhogy maradjunk az előbbinél.
Azt pedig a legnagyobb őszinteséggel mondtam, hogy nekem eddig nem tűnt fel, hogy a tüske ennyire agyonhasznált motívum lenne a számítógépes játékokban (igaz egy ideje nem sok játékkal játszom), de majd figyelni fogok, kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire igaz állítás. -
#1407 Kétlem, hogy te is elfogulatlan véleményekert hordanál össze.
De inkább ne egymás véleményén csámcsongjunk, mert az csak trollkodás. -
#1406 érdekes módon a készítőknek valahogy nem szárnyal a fantáziája?ÉN aki se nem profi művész, se nem kreatív dizájner vagy mi fantáziadúsabb léynkete tudnék összehozni, kezdve ott hogy mondjuk eleve újradolgoznám a léyneket mondván itt még nem volt a h5-höz hasoníltó evolúció kifejlődve.
de konkrétan nehogy már egy profi akik elvileg azok ne tudjanak fantasy játékba fantásziát vinni?
mert ennyierővel azt is lehetne h kiadják h heroes 5 reworked pár új multi mód szebb grafiak jobb textúrák meg mondjuk egy más történet oszt nesze nyílván annak te jobban örülnél.
-
#1405 Sok benne az alga -
#1404 de komolyan te önfeledt véded a játékot bármi is ami benne van az szent sérthetetlen és a legjobb meg jobb nem lehetne.
Bennem is annyit látsz h én szidom jogtalan folyton....
HA nem lennél Ennyire elfogult a játékkal akkor talán mást is meglátnál nem csak annyit h én ott szidom a játékot ahol érem...
feltételezem te azt is a legjobban és a legtermészetesebben tudnád beálítani ha kék helyett zöld lenen benne a víz.
-
#1403 szerintem király lesz a játék hadjuk már ezt a tüske témát -
Pio #1402 Szerintem a Heroes sorozat szerves része a mindenféle mitológia, ami mindenképp ad egyfajta irányvonalat, beszűkíti a lehetőségeket.
Én úgy gondolom, hogy konkrétan a küklopsz esetében még elég merésznek tekinthetőek, ha összevetjük a mitológiából "megszokott" verzióval.
Szerintem pont ott van a hiba, amikor teljesen elrugaszkodnak a megszokott irányvonaltól. Konkrétan a TRON csajra és a Breederre gondolok. -
#1401 Mindent beleadtak a naga várba, utána meg elillant a kreativitás lények terén. -
Pio #1400 Nekem eddig ez így konkrétan nem szúrt szemet, de mostantól majd figyelni fogok a tüskékre, ha játszom valamivel. :) -
#1399 de hagyjuk már ezt mindne játékba ezzel toldják fel a lényeket h telebaxxák sok tüskével meg ugye itt is van már pár ilyen olyan lány ami tüskés.
Kis kreativitással sokkal máshogy és sokkal változatosabban is meg lehetne oldani enm kéne minnde játékba csak a rohadt sablonoakt belbeaxni. -
#1398 xdxd -
Pio #1397 Bevallom őszintén már nem bírom követni a gondolatmenetedet. :) -
#1396 Végülis, lehet, hogy terminátorok is rohangálnak majd a h6 világában, csak nem lehet velük játszani -
Pio #1395 Nem játszható != nem létező. -
#1394 Csak az a kérdés ki adott hozzájuk démonvért? A nem létező wizardok? -
Pio #1393 Ha elolvasod a facebookon a leírást láthatod, hogy a küklopszok pont a goblinok "ellentétei".
Míg a goblinok alacsonyabb rendű démonok, impek vérével jöttek létre és többet tartottak meg emberi létükből, addig a küklopszok nagy hatalmú, magasabb rendű démonok véréből jöttek létre és az a vér sokkal nagyobb uralmat szerzett a test felett, mint az emberi, így a küklopszok nagyon közel állnak a démonokhoz. -
#1392 Amúgy is csontváz lesz belőlük, kit érdekelnek?:) -
#1391 elhiszem h sokkal brutálabbul néz ki, de mindenre tüskéket pakolnak még a démonokra na ok, de már azokra is unalmas.
az egy dolog h van benne yle mert legyen csak akkor ne mindegyik abból álljon.
-
Kheled #1390 sztem is jólnéznek ki,csak olyan zömök teste van hogy csata során alig látni hogy most hol a keze,hol a lába.olyan mintha egy tüskés gömb lenne.főleg oldal nézetbe látni -
raddani #1389 Szerintem nem is olyan rosszak. A játékban pedig valahogy így fognak kinézni (szerintem a játékban még jobb lesz, szóval ne kell itt félni, hogy olyan zavaró lesz a küklopsz:))
-
Pio #1388 Hiába, ez van, amikor démonvért adnak be embernek és félresikerül a kísérlet... :) -
#1387 én inkább valami páncélzatot tettem volna rá, az a sok tüske nekem se jön be. az alap jobban néz ki. -
#1386 Legyen mégnagyobb, mégrondább és mégkevesbb szeme, de tüskéket ne! :P -
#1385 Hát mit tegyenek rá? Pár veszélyesnek látszó szemölcsöt, amikből fenyegetően kiáll egy-egy szőrszál? -
Pio #1384 Juggernaut/Ravager -
#1383 A horned demonnál asszem, vagy mittudomén itt hogy hívják. -
#1382 Ez szerintem valamilyen erős közeli támadás lesz, de akkor a mellette álló társakat is sebzi, vagy valami roham féle, aminek útjában a társakat is sebzi.
Rémlik, hogy volt már valami ilyen rohamról szó, de teljesen kiment a fejemből minek kapcsán. -
#1381 cool -
Pio #1380 Ez jól kombózik azzal, ami a facebookon a leírásban szerepel, ott ugyanis azt írják, hogy alapjában véve nyugodt természetű teremtmények, de ha bárki fájdalmat okoz nekik (fizikai vagy érzelmi értelemben egyaránt) őrjöngeni kezdenek és veszélyesek lesznek mindenkire, a saját csapattársaikra is. :)