Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Érdekes, azt hittem én is, hogy csak fan made, mert az eddigi artworkokbõl nem gondoltam volna, hogy ilyen kreatívak a Black Hole-osok, de ha igazi, akkor megvan a kedvenc frakcióm a h6-ban. :)

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Vagy csak csinálnak maguknak egy kis ingyen hírverést, ha már így alakult.
Elhihetitek nem valós 100%osan az a képsor, látszik hogy nem olyan jó minõség mint az eddigi hivatalos artworkoknél, az is lehet hogy kilopta az egyik ember egy nagyon régi verzióból ami már nem is él.
gondolom azt keresik bentrõl ki szivárogtathatta ki az infot

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Jesszus, milyen hisztiparádé megy a Heroes Communityn ez a kép miatt. Mintha Kennedy gyilkosát ábrázolná.

Mondjuk volt stílusa annak, aki átpostolta, pont a legpörgõsebb topik kellõs közepébe. :) Egy trollface elfért volna mellé. :)

Szerintem a modik részérõl jobb lett volna, ha se nem erõsítik, se nem cáfolják a dolgot, így most úgyis mindenki elõ fogja keríteni magának a képet.

Ráadásul kezdek is félni, olyanokat irkálnak, hogy levadászták azt, aki eredetileg kileakelte a képet meg ilyenek. Nehogy nálam is kopogtassanak lassan, mert van pofám kínai Heroes-os fansite-okat olvasni... O_o Én például simán azt hittem, hogy valami kínai fan készítette el a nedves álmát az 5. fajról. Nekem azért a cápaember elég vadul hat a HoMM sorozatba, de majd meglátjuk... :)
Valaki innen a topikból kipostolta a képet a heroes communityre (azért gondolom, hogy innen volt valaki, mert ezt a képet én vágtam össze és ugyan ez volt ugyan ezzel az URLlel :) ) és ott azon nyomban lemoderálták és írták, hogy ez bizony leak, szóval úgy néz ki, hogy megvan az utolsó frakciónk.

Amúgy ki volt az, aki kipostolta oda a képet? :)
Az gondolom a frakció szimbóluma akar lenni, lótuszvirág. Az eddigieknek is volt, lásd Lények listája. :)
darki81
a legfelsõ vmi húsevõnövény?<#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Sajnos a google translate nem hoz ki túl sok jót egy kínai fórumból, de egészen biztos, hogy nem hivatalos bejelentés. Lehet, hogy valami szivárogtatás, lehet, hogy valami fanmade cucc, majd kiderül.
Amúgy az elsõ két lény azért elég bizarr lenne, de a többi szerintem teljesen korrekt.
Ezek tuti hivatalosak egyébként?
Ez a Kappa a saját fejét dobja el vagy mi ? :D
No érdekesek lesznek.
na ez már igen faszán néznek ki.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Találtam egy kínai szájton:

HAVEN

Core egységek
Sentinel / Praetorian (adatlap)
Shielded - ellenállóbb távolsági támadásokkal szemben.
Shieldguard - védelmezi a körülötte (mögötte) állókat is.
Shield Bash] (csak Praetorian képesség) - a számukra védendõnek kijelölt egységeket érõ támadókra azonnal visszatámad.
Crossbowman / Marksman (adatlap)
Armor Piercing - páncélokat átütõ lövések.
Piercing Bolt (csak Marksman képesség) - több egymás mögött álló célpontot is képes egyetlen lövéssel sebezni.
Sister / Vestal

Elite egységek
Radiant Glory / Blazing Glory
Griffin / Imperial Griffin
(adatlap)
Diving Attack - levegõbõl támadás.
Unlimited Retaliation - minden õt támadó egységre visszatámad.
Diving Assault (csak Imperial Griffin képesség) - levegõbõl támadás. Játéktechnikailat nem tisztázott a különbség a Diving Attack-hoz képest.
Sun Rider / Sun Crusader

Champion
Seraph / Celestial

------------------------------------

INFERNO

Core egységek
Maniac / Demented
Succubus / Lilim
Hellhound / Cerberus (adatlap)
Unlimited Retaliation - minden õt támadó egységre visszatámad.
Eye of Gluttony - az õt megsebzõ ellenséges egység ellen bónuszokat kap annak haláláig (vagy a harc végéig).
Voracious (csak Cerberus képesség) - több elõtte álló egységet is képes egyszerre támadni.

Elite egységek
Breeder / Mother Breeder
Tormentor / Lacerator
Juggernaut / Ravager (adatlap)
Chaotic Armor - immunis a mágiára.
Unstoppable Charge - a célpontjukhoz vezetõ út mentén mindenben kárt okoznak
Taunting Presence (csak Ravager képesség) - magára vonja az ellenséges egységek figyelmét, így azok mindenképp õt fogják támadni a többi (potenciálisan akár nagyobb veszélyt jelentõ) egység helyett.

Champion
Pit Fiend / Pit Lord

NECROPOLIS

Core egységek
Skeleton / Skeletal Spearman (adatlap)
Hollow Bones - ellenállóbb távolsági támadásokkal szemben.
Webbing Spears (csak Skeletal Spearman képesség) - ha a közelében hollttest található annak csontjait képes mozgatni, így lassítva az arra elhaladókat.
Ghoul / Ravenous Ghoul (adatlap)
Dead Flesh - ellenállóbb fizikai támadásokkal szemben.
Rage Against the Living (csak Ravenous Ghoul képesség) - ha megérzi egy élõlény szagát, akor gyorsabbá és erõsebbé válik.
Ghost / Spectre (adatlap)
Incorporeal (csak Ghost képesség) - keresztül tud menni a tereptárgyakon és a fizikai sebzések kevésebb kért okoznak benne.
Wail of the Netherworld - gyógyítja az élõholt csapattársát, illetve újra is "éleszthet" plusz példányokat. Ha a gyógyítandó élõholt közelében élõlények álnak azok sebzõdnek és a rajtuk okozott sebzés is gyógyítani fog.
Death Sceal (csak Spectre képesség) - az általa megsebzett lényeket nehezebb feltámasztani.
Immaterial (csak Spectre képesség) - az Incorporealhoz hasonló képesség, a fizikai sebzések még hatástalanabbá válnak.

Elite egységek
Vampire / Vampire Lord (adatlap)
Vampiric Embrace (csak Vampire képesség) - ha nem jutnak vérhez elpusztulnak.
Out of Time - a Spirit World-be képesek menekülni egyes támadások elõl.
Vampiric Grasp (csak Vampire Lord képesség) - az ellenség megsebzésével gyógyul.
Lich / Arch Lich (adatlap)
Asha's Embrace - Darkness aura veszi körül, melysegíti az átkozást (pontos játéktechnikai szerepe nem tisztázott).
Life Drain (csak Arch Lich képesség) - az ellenséges egységtõl elszívott életerõt át tudja irányítani élõholt társába.
Lamasu / Putrid Lamasu

Champion
The Fate Spinner / The Fate Weaver

STRONGHOLD

Core egységek
Goblin / Goblin Hunter
Mauler / Crusher
Harpy / Fury

Elkészítettem a képességekkel frissített lénylistát, mindjárt be is teszem, csak nem akarok annak az elejére írni.
Sajnos a leírások alapján a legtöbbször nem teljesen tiszta, hogy a játékban pontosan mit is fog jelenteni az adott képesség, szóval ne csodálkozzatok, ha végül valami egész másról lesz szó.
Ugyanakkor javaslom mindenkinek az eredeti leírások átolvasását, van néhány igen mókás darab. :) Általában valamilyen hadi tudósítás, vers, élménybeszámoló, satöbbi alapján mesélik el, hogy mit is jelent egy adott képesség.
Vagy akár lehet, hogy véletlenszerûen kis százalékos eséllyel egyes lényeid nem hagyják, hogy irányítsd õket az adott körben, hanem ráindulnak a Ravagerre, vagy a Ravager egy konkrét lényre tudja használni ezt a képességét (ez jól kombózható lenne a mágiaimmunitással) és az adott lény ekkor pár körig õt támadja vagy tudod irányítani ugyan az adott lényt, de csak a ravagert támadhatod vele, satöbbi.
Szóval inkább arra gondoltam, hogy rengetegféle megvalósítás jutott hirtelen eszembe, kíváncsi vagyok, hogy melyiket választják. :)

a flasheket többé-kevésbé hanyagolni fogom a késõbbiekben, a honlapon úgyis mindenki elérheti õket.
Taunting Presence! Meg lehet oldani multiban is. Egyszerûen más egységet nem tudsz támadni, hiába nincs blokkolva az út a többihez.
Nekiállok lefordítgatni a lények képességeit. Nem írok róluk hosszan, azt a honlapon angolul megtalálhatjátok (ha valaki valamit nem ért és nagyon szeretné érteni nyugodtan kérdezzen és lefordítom neki), inkább csak a játéktechnikai információkat próbálom átemelni, de mivel ezeket mindig csak körülírják, ezért nem biztos, hogy mindent jól értelmezek, ha valami szerintetek rossz, szóljatok nyugodtan. És persze ezek csak a jelen állapotot tükrözik, a megjelenésig bármi változhat.
A képességek neveit nem fordítgatom (pedig lenne néhány nagyon jó ötletem :) ), mert szeretek ragaszkodni a hivatalos elnevezésekhez. Ha lesz hivatalos magyarítás, akkor persze átállok azokra.
Ha már kint lesz a lények egy jelentõs része, akkor szerintem beleszerkesztem majd valahogy a lénylistába is a dolgot.

Elõször az Inferno 2 lénye jön, megnézem, hogy mutat beszúrt flash-sel, ha nem jól, akkor a késõbbiekben azt hanyagolni fogom.
Lehet kibeszélni a képességeket, melyik túl erõs, melyik lény lesz túl táp, satöbbi, satöbbi.. :)

Hellhound/Cerberus (fejlesztett)
http://static9.cdn.ubi.com/en-GB/swf/cerberustcm2111401.swf
Unlimited Retaliation - minden õt támadóra visszatámad (általánosan szerintem továbbra is körönként 1 visszatámadás lesz egységenként)
Eye of Gluttony - az õt megsebzõ ellenséges egység ellen bónuszokat kap annak haláláig (vagy a harc végéig).
Voracious (csak Cerberus képesség) - több elõtte álló egységet is képes egyszerre támadni.

------------------------------

Juggernaut/Ravager (fejlesztett)
http://static9.cdn.ubi.com/en-GB/swf/juggernauttcm2111402.swf
Chaotic Armor - immunisak a mágiára
Unstoppable Charge - a célpontjukhoz vezetõ út mentén mindenben kárt okoznak
Taunting Presence (csak Ravager képesség) - magára vonja az ellenséges egységek figyelmét, õt fogják támadni a többi (potenciálisan akár nagyobb veszélyt jelentõ) egység helyett. Ez mondjuk multiban nem tudom, mit jelenthet majd.
No úgy látszik lesznek elementálok is gondolom mint neutrál lények. A Community s Heroes fórumon írta az egyik fan, hogy mennyire hasonlít egy víz elementálra a vízi sárkány boss, erre a moderátor és fórum vezetõ azt mondta nem, teljesen máshogy néz az ki.
A Hellhoundnak akkor végig 2 feje lesz fejlesztve is? Úgy tûnik. Fura, elsõre de engem annyira nem zavar.
Az új honlap örömére tettem be új hátteret. Most egy kicsit átnyergelünk a Sötét Oldalra, Inferno téma.

Megszállottaknak ITT a kép 20 megapixeles kiadásban... :)
Ezt szúrom be róla:

http://static9.cdn.ubi.com/en-GB/swf/spirit-water-dragontcm2111397.swf
:) Sok honlapon szokták játszani az adott játék/film zenéjét, azért írtam. Tõlem lehetnek a háttérben jó csajok is. :)
esetleg miniszoknyás gyönyörû japán tinicsajok nem kellenének csakis pont akkor mikor épp heroes 6 oldalát nézed? ? ? :-DDDD

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Egy kis háttérzenét hiányolom a honlapról remélem lesz egy kis Romeros Heroes VI muzsika. :)
Ja bocsi látom rábukkantál a honlapra. :)
Gurren
jaj, ez olyan gagyi HERP DERP

csakhogy Murder3-nak ne kelljen fáradnia.

Vízi sárkány / Dragon Eel

http://static9.cdn.ubi.com/en-GB/images/MMH6_CA_NEUTRAL_01_WaterDragontcm2110616.jpg

Shalassa a víz sárkánynõjének avatárjai. Ezek a lények gyakran megtalálhatóak olyan helyeken amelyek megszenteltek vagy tiltottak a átlagos halandók szeme elõl és ezeket erõsen õrzik.
Egy ilyen sárkánya mestere azon varázslatos erõknek ahonnan a nevét is kapta (Dragon Eel) akkor tûnik elõ e lény, amikor a legnagyobb szükség van rá a védelem szempontjából, Shallassa legközelebbi követõi közül. A természet oly erejével áll szemben ki ilyen lényt lát, melyet csak a legbátrabb seregek mernének kihívni maguk ellen.

Érdekes mód Semleges neutrál lénynek írják, nem Bossként

http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/home/

Frissült a hivatalos oldal is, itt találhatóak leírások a sztoriról, a lényekrõl amiket eddig bejelentettek stb.
Nem linkelek be mindent, mert 120 kilométeres lenne a post, nézzétek a honlapot, minden van, animált egységek, animált hõsök, sztori, krónikák, satöbbi.
Még rengeteg a coming soon felirat és még nem is volt hivatalos bejelentés, szóval lehet számítani hibákra. De már most látható, hogy a sok panasz a community részérõl a honlap kapcsán meghallgattatásra talált.

ITT VAN egy fankit, egyben minden kép és logó brutálnagy felbontásban.

Sandor így fog kinézni ingame:

Ez pedig egy térkép:

Itt pedig egy Inferno vár:

Malakai
Jaj. :D

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ééééés megérkezett az új honlap!
Ne felejtsétek el csekkolni, ott van a bannerban a linkje. :)

Rögtön itt van két finomság:

No e héttõl várható hetente egy-egy nagy infó áradat. Most pénteken lesz az elsõ.
Jaj hát.
Hét igen teljesen egyetértek.

Lesz új, látványos honlap is azt írták orosz fórumokon vagy hol, nemsokára.

Én annó még a Heroes V-nél unokatesómmal egyetemben teszteltük még 2006-ban egy nyílt béta teszten a Heroes V-t. Tök jó volt. Remélem most is lesz majd.
Mivel nyilván lesz NDA és csak a VIPet engedik be, akik úgyse fognak infókat leakelni, ezért sajnos nem sokra megyünk vele. :(
Tekintve a megjelenés közelségét nem hiszem, hogy nyílt bétázás várható, bár ilyen játékoknál nem is szokott lenni, szóval nincs ezzel semmi baj.
Mondjuk ha már magyar a fejlesztõ 1-2 nagyobb portálra szétszórhatnának néhány kulcsot... :)

Jobban örülnék egy olyan hírnek, hogy csináltak végre egy értelmes honlapot a játéknak, neadjisten hivatalosan kiadtak egy jó minõségû gameplay videót. Pár napja valaki a Heroes Comunity-n egész jól összefoglalta, hogy mennyire siralmas a community kezelése jelenleg. Remélem lesz változás, bár tartok tõle, hogy amíg Xhane a "community developer"ünk, addig nem nagyon.
Eléggé két lépcsõs a rendszer, van a tekintélyelvûen létrehozott community slepp, a "VIP", akiket informálnak, akik tudhatnak mindenrõl de arra már nem veszik a fáradtságot, hogy az ennél sokkal, sokkal szélesebb közösségnek is eljuttassák szépen tálalva, igényes honlap vagy hírlevél formájában az infókat, ami szerintem gáz, pláne, hogy ennyire hangsúlyozták, hogy itt most a communityrõl szól minden. Oké, nyilván a HoMM community legmeghatározóbb alakjait beválogatták a VIP-be, de attól még nem azon a féltucat emberen múlik majd az, hogy mennyire lesz sikeres a játék, nem õket kell meggyõzni.

Amúgy lehet ez lesz az elsõ játék, amibõl elõbb lesz bétateszt, mint hivatalosan kiadott gameplay videó? ;-)
Január végén lesz a zárt VIP-sok számára elindított béta! Orosz és a Heroes Community fórumokon írták.
Pio: Vannak alteregoim. :)
Ja azt láttam már, tényleg nem olyan nagy szám.

Azok a másik régi nagas képek a Heroes V-höz voltak meg a kiegekhez és végül nem rakták bele õket, szóval azok még nem a Heroes VI-os fajták.
darki81
elég sok változás lessz a játékban, de nekem tetszik<#wink><#eljen>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

TreDoR
Akkor van rá esély, hogy a mocsár vár lesz az utolsó, mint ahogy valaki írta, barbár mellett elfér. <#idiota>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Ezek az ötödik részhez készült artworkök. Úgy volt, hogy lesz hozzá nagás kiegészítõ, de végül nem lett.
TreDoR
Pedig vannak Nagas képek, méghozzá elég régen kirakták õket, a heroes communityn is:

http://heroes.hardwired.hu/heroes6/kepek/h6beta/egyeb.php

Besz
Még az sem biztos, hogy ezek közt akad akár egyetlen kígyónõ is. Ez édeskevés, szóval csak találgatni lehet, hogy milyen alfelük van: kígyó, hal, ízeltlábú, emberi, vagy bármi más. Lehet köztük naga, sellõ, driád, dzsinn, gorgó, esetleg vízelementál (ha már a fényelementál is nõalakú). Sõt, ha ezek semleges egységek, akkor még mindig nem tudunk semmit az 5. néprõl. Na, majd kiderül...

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Besz
Csak egy karácsonyfa, amelyen a lógó díszek néhány, a játékban szereplõ nõi egységet és hõst mintáznak.

Én akkor lementettem, de túl sokra ne számíts. Ez volna az.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

No a Heroes Community-n állítólag volt 1-2 elõre kiadott nem hivatalos nagas kép állítólag, de gyorsan levették. Valaki megbuherálta az Ubi dolgait. :)
Mindenkinek hatalmas BUÉK és sikeres élményekben gazdag évet jövõre is. S egy erõs Heroes VI-ot. :)