10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Celeronikus #2979 Elessar te sem multizol h5ben? legalább párbajokat jó lenne nyomni valaki ellen, nem játszottam vagy 4 hónapja. -
Elessar #2978 Csodálatosak a belinkelt Romero-s videok! Az elsőnél az elején azt hittem a Nagak-é, de inkább a Havenre illik a zene, a második dallam a videóban teljesen egyértelműen Necrokra illik.
A zenére most sem lesz panasz, világklasszis!
A gépigény szerencsére tűrhető, nekem E8400as procim van, 2 giga RAM-mal és 512es Geforce videokari, ha nem is max-on, de remélem egy közepes grafon simán menni fog. -
Celeronikus #2977 ha megnézed a címkéket a video alatt ott van a necro szó is, ez bizonyítja, hogy ez necro téma -
Celeronikus #2976 ez neked haven téma? majd hallgasd meg egyben az összes hangszerrel és rájösz hogy ez egy igen borongós, sötét hangulatú zene. mondjuk mi ígyis kihalljuk belőle a sötétséget Andrews-el:) pedig a zongora nem a legjobb hangszer sötét hangulatok teremtésére. -
Celeronikus #2975 Attólmég játszhatunk, én nem rendes játékra gondoltam, hanem párbajra, előbb írtam. -
#2974 Sötétebb, egyiptomiasabb??? Szerintem meg tipikus Haven téma :)
Ha egyáltalán Heroes VI zenéje lesz. Meg persze hallani kellene az egyéb hangszereket mellé. -
#2973 2011-ben szinte már aljasan gyenge gépigény :)
Ezek nyilván nem a "nap képe" színvonalat fogják hozni, de az csak azt jelenti, hogy akinek kurrens gépe van, annak max grafián röccenés nélkül fog minden menni.
-
Andrews2007 #2972 Ja netes multit már játszottunk de ritkábban mert ugye nem volt a legstabilabb. Meg ugye elég lassú volt egy kör ha 3-4-en játszottunk.
Volt hogy Hamachit használtunk hozzá de úgy se volt sokkal jobb a helyzet. Reméljük a VI. résznél jobb lesz a netes multi.
-
Celeronikus #2971 ez szerintem is a necro vár zenéje lesz :)
multizni akkor ráérsz H5el? játszottál már multit vele? -
Andrews2007 #2970
http://www.youtube.com/watch?v=M1fYFEIIZ9U
Újabb Paul Romero videó talán más sötétebb várak témái vannak benne pl Nekró. :) Olyan sötétebb egyiptomiasabb picit. :) -
Celeronikus #2969 Majd multizhatnánk, szívesen játszanék ellened vagy Pio ellen akár H5öt is addig amíg nem lesz 6.
Te multiztál már H5el online? ha van kedved most is játszhatnánk amennyiben fent van a gépeden a tribes of the east, de inkább csak párbajokat nyomjunk, mert a normal játék elég hosszú:) nem sima párbajra gondolok, hanem van egy konkrét map, ami párbajozásra van bescriptelve, elég kiegyensúlyozott a sima párbajmódhoz képest. -
Mikatesuka #2968 Hát ahogy elnézem nem 512 megás hanem 1 gigát ír a videó kártyához. Bár azt se tudom mit keressek..:) Egyébként Júniusban lesz 1 éves a laptop. -
Andrews2007 #2967 Szerintem mennie kell a proci és a ram bőven elég. A videókártya a kérdés, de ha van rajta 512 ram akkor az is simán viszi. (ha integrált a memóriából át lehet pakolni pl 512 ramot még a VGA-ra és bőven marad még úgy is 3.5 GB memóriád) Ez elég új Laptopnak néz ki 1 éves kb nem? Bőven mennie kell rajta szerintem. Rammal nálam se lesz probléma a 4 gigával meg a HD 4850 kártyával sem igaz 512 es csak de biztos viszi mediumon vagy maxon alacsonyabb felbontással.
-
Mikatesuka #2966 Valaki segítene nekem? Enyhén szólva hülye vagyok a gépekhez ezért nem is tudom, hogy elég jó-e a gépem.:)
Intel Core i5-430M 2.27Ghz processzorral, 4Gb DDR3 memóriával, 500GB merevlemezzel, DVD-RW meghajtóval, ATi Mobil RadeOn HD5470 integrált videókártya
msi cx620 -
Andrews2007 #2965 Nem tudom nem e elírták e.
Főleg hogy az adatlapok szerint majd 1 évvel korábbi kiadású az E6400 proci mint az minimumnak írt E4400 Core 2 duo. Lehet hogy az Intel írta mellé a kiadás dátumát? :)
A többi része nagyon korrekt gépigény szerintem. Az 1 giga videókártya ami még érdekes, de gondolom az csak magas felbontásnál kell majd nekem meg az nem igény annyira egyelőre. (a full HD pl) De se ramból se videókártyából nem kér erőset a gépigény. Grat a magyaroknak. Csak az AMD felé is húzhattak volna picit. :) Sok játéknál meg az Intelnél kér többet az igény és az AMD-től kevesebbet ez a fura.
Most már lassan Windows 7-et éri meg felrakni majd mert a 64 bit és az egyéb előnyök miatt. (1 giga videóram + 3-4 giga Memória miatt pl. ) -
Andrews2007 #2964 http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=5861060878&m=6581097419&r=6581097419#6581097419
a Gépigény. Nem nagy de prociban azért elég erős körökre osztott stratégiához képest AMD oldalon értem csak erősnek mert Pentiumnál ajánlottan is 2GHZ kell az azért durva jó optimalizálás. (csak újabb core 2 duo fajta)
-
Celeronikus #2963 Egyenlőre örüljünk a Naga-knak, remélem leírás is lesz a lényekről jövőhéten már. -
Elessar #2962 A neutral lényekről is jöhetnének artwork-ök, és képek -
Pio #2961 Azért volt bőven elég infó a minap ahhoz, hogy ne pánikoljunk a kép miatt. :)
Ha úgy vesszük tegnap a nagák kapcsán kaptunk egy rakás képet.
Izgalmas kép innentől kezdve szerintem a multiplayer felületről, a pályamegosztó/feltöltő/letöltő felületről és a belső várnézetről tud jönni, ezen kívül újat legfeljebb látványban tudnak nyújtani.
Esetleg egyéb interfész elemek úgymint a hős öltöztetése, lények adatlapja és társai jöhetnének még -
Celeronikus #2960 Megérte 1 hetet várni erre?:) -
Pio #2959 Most gyorsan fejben végiggondoltam, nekem a második rész zenéjéből maradt meg a legtöbb dallam, de mindegyik részből van pár, ami azonnal eszembe jut.
Ha valamire, akkor a zenére tényleg sose lehetett panasz a HoMM szériában. -
Andrews2007 #2958 Igen ezen én is csodálkozok. Reméljük a majd 1 hónapos többi magyar heti képet nem fogják felrakni a jövő héten s azután is. :)
A Nagaknak inkább a Collector's edition videós kínaias zene illik. ha az is Heroes VI-os zene. -
Elessar #2957 A hét képe, amit már a magyar héten is láthattunk. Ugye nem majd hónapos képekkel fogják kiszúrni a szemünket??
-
Andrews2007 #2956 4. részben a Dirt , a Grass a Haven és Academy vár zenéje iszonyat tetszett, de a tengeri zene is vagy a csaták. A 3. részben a Mocsaras Fortress váré pl de ott majd mindegyik szintén. -
Andrews2007 #2955 Mindegyik tetszett, de tényleg igazán talán a 3-4. részé. Az 5.-é is jó volt pl a Grass téma vagy a Haven és az Academy és a Sylvan vár témája.
Ez elvileg a Havené mert a decemberi párizsi videóban azt írták rá hogy Haven. Ott is élőben egy részletét ennek játszották le. e menü is lehet tényleg. -
Celeronikus #2954 Nagyon szép zene, lehet ez a naga vár zenéje, mondjuk a játék menüje alá is illene.
Ez a zene is elég Heroes4es, abban voltak hasonló zenék, örülök, hogy a H5 zenéi után visszatértek ehez a H4 féle hangzáshoz, H5ben is voltak jó zenék, de messze nem olyan jók, mint a H4 zenéi.
neked melyik rész zenéi tetszettek a legjobban Andrews2007?
Szerintem a H4 mellett a 3. részé lettek még nagyon ütősek. -
Andrews2007 #2953 Állítólag már 1-2 hónapja felrakta a Youtubera de a éles szemű Ubisoft leszedette. :) Már Romero is szivárogtat? :) -
Andrews2007 #2952 Van más csatorna is de ritkán vannak ott is jó filmek ezért leírtam, hogy versenyhelyzet van pl az állítólagosan legtöbbet nézett RTL mutat egy langyi romantikus komédiát akkor a másik tv csatorna is egy olyat rak be. Ezért nagyrészt DVD-ről szoktam filmezni vagy Histroy/Discovery csatornát nézni meg spektrumot és MTV-t.
http://www.youtube.com/watch?v=UCoDyBnOjUM&feature=player_embedded
Egyébként itt egy zenés új Paul Anthony Romero videó. :) -
YencY #2951 Inkább nézem a valóvilágot mint a 126. film ismétlést, az egy kaptafára készült gagyi sorozatokat. Én már nem is tudom mióta nem nézek filmeket a tv-ben. Ellenben a valóvilág attól függetlenül, hogy olyan amilyen egy kicsit kizökkenti az embert a mindennapok problémájából. Ugyanis sokan vagyunk akinek nem csak a tanuláson és a játékon jár az esze, de azon kell gondolkodnia, hogy hogy adjon nekik enni. -
BladeW #2950 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most ezt úgy mondod, mintha összesen két csatorna lenne elérhető az országban. Kapcsolj át, vagy kapcsold ki. -
Andrews2007 #2949 Elég szánalmas hogy a Szaró ál falóvilág 4 van az élen de hát itthon mit is láthatnánk mást. A tv-ben amúgy se megy semmi jó de a Szaró világ megakadályozza pl hogy jó filmek menjenek a csatornákon a hülye verseny politikák miatt. Nem baj itt az internet. :)
Off vége
Nálam is az egyik szemem sír a másik nevet, de legalább nem kell majd 6 patchet felrakni a játék megjelenésekor és a gépeken is jól fog menni a játék. -
#2948 de jó hogy mmódosítotam -
Mikatesuka #2947 Na már látom előre melyik lesz a kedvenc népem...:) Nagyon örülök a nagáknak bár egy valamit nem értek... Most akkor ugyanúgy nézz ki a Forrás Tündér és a Víz elementál is? A megjelenési dátum pedig... hát ezzel már csak nyári szünetben fogok játszani...:( Örültem volna egy kora Májusnak. -
Pio #2946 Hoppá!
És mindössze annyi történt, hogy bejelentették az utolsó frakciót és a CE tartalmát.
Mi lesz itt megjelenéskor? :D
Bár ha nagyon jó lesz a játék, akkor semmi, mert mindenki játszani fog. :) -
Elessar #2945 A H5-nél én is ezt hittem. Remélem itt másképp lesz és tényleg elkészülnek addigra mindennel! -
Pio #2944 A januári beszámolók alapján lehetett rá számítani, erősen foghíjas volt még akkor a játék.
A PC Guru például egyenesen év végi megjelenést vizionált.
Ilyenkor az egyik szemem sír, a másik nevet. Sír, mert később játszhatunk a játékkal, de nevet, mert úgy néz ki nem sürgeti őket a Ubi (annyira :) ) és így nagyobb az esélye annak, hogy kellően csiszolt játékot kapjunk majd kézbe és ne egy "fizetős bétát". -
#2943 De mi ez a tobb honapos csusztatas? -
Pio #2942 Ja, ezt néztem én is... :(
Ha ezt az időpontot jelenti be ténylegesen a Ubi és nem fog galibát okozni az esetleges nyereménykiosztásnál, akkor Téged is nyertesnek foglak megjelölni, ha senkinek nincs ellenvetése.
A holtverseny szabályt inkább azért találtam ki, hogy mondjuk megjelenik idő előtt Amazonon egy dátum és arra rátesznek 10-en akkor mégse nyerjen fixen mind a 10. Kettes holtversenynél ettől szerintem el lehet tekinteni.
Aki akadályról tud az szóljon most vagy hallgasson örökké. :) -
BladeW #2941 Lol ha nem módosítom vissza 2 nappal a tippemet pont becsúsztam volna! -
Pio #2940 Megjelöltem pirossal a várható nyerteseket, de még egyszer hangsúlyozom, hogy amíg nincs hivatalos bejelentés, addig nincs hivatalos eredmény se. :)