Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Mondjuk volt stílusa annak, aki átpostolta, pont a legpörgõsebb topik kellõs közepébe. :) Egy trollface elfért volna mellé. :)
Szerintem a modik részérõl jobb lett volna, ha se nem erõsítik, se nem cáfolják a dolgot, így most úgyis mindenki elõ fogja keríteni magának a képet.
Ráadásul kezdek is félni, olyanokat irkálnak, hogy levadászták azt, aki eredetileg kileakelte a képet meg ilyenek. Nehogy nálam is kopogtassanak lassan, mert van pofám kínai Heroes-os fansite-okat olvasni... O_o Én például simán azt hittem, hogy valami kínai fan készítette el a nedves álmát az 5. fajról. Nekem azért a cápaember elég vadul hat a HoMM sorozatba, de majd meglátjuk... :)
Amúgy ki volt az, aki kipostolta oda a képet? :)
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Amúgy az elsõ két lény azért elég bizarr lenne, de a többi szerintem teljesen korrekt.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Sentinel / Praetorian (adatlap)
Shielded - ellenállóbb távolsági támadásokkal szemben.
Shieldguard - védelmezi a körülötte (mögötte) állókat is.
Shield Bash] (csak Praetorian képesség) - a számukra védendõnek kijelölt egységeket érõ támadókra azonnal visszatámad.
Crossbowman / Marksman (adatlap)
Armor Piercing - páncélokat átütõ lövések.
Piercing Bolt (csak Marksman képesség) - több egymás mögött álló célpontot is képes egyetlen lövéssel sebezni.
Sister / Vestal
Radiant Glory / Blazing Glory
Griffin / Imperial Griffin
(adatlap)
Diving Attack - levegõbõl támadás.
Unlimited Retaliation - minden õt támadó egységre visszatámad.
Diving Assault (csak Imperial Griffin képesség) - levegõbõl támadás. Játéktechnikailat nem tisztázott a különbség a Diving Attack-hoz képest.
Sun Rider / Sun Crusader
Seraph / Celestial
------------------------------------
Maniac / Demented
Succubus / Lilim
Hellhound / Cerberus (adatlap)
Unlimited Retaliation - minden õt támadó egységre visszatámad.
Eye of Gluttony - az õt megsebzõ ellenséges egység ellen bónuszokat kap annak haláláig (vagy a harc végéig).
Voracious (csak Cerberus képesség) - több elõtte álló egységet is képes egyszerre támadni.
Breeder / Mother Breeder
Tormentor / Lacerator
Juggernaut / Ravager (adatlap)
Chaotic Armor - immunis a mágiára.
Unstoppable Charge - a célpontjukhoz vezetõ út mentén mindenben kárt okoznak
Taunting Presence (csak Ravager képesség) - magára vonja az ellenséges egységek figyelmét, így azok mindenképp õt fogják támadni a többi (potenciálisan akár nagyobb veszélyt jelentõ) egység helyett.
Pit Fiend / Pit Lord
Skeleton / Skeletal Spearman (adatlap)
Hollow Bones - ellenállóbb távolsági támadásokkal szemben.
Webbing Spears (csak Skeletal Spearman képesség) - ha a közelében hollttest található annak csontjait képes mozgatni, így lassítva az arra elhaladókat.
Ghoul / Ravenous Ghoul (adatlap)
Dead Flesh - ellenállóbb fizikai támadásokkal szemben.
Rage Against the Living (csak Ravenous Ghoul képesség) - ha megérzi egy élõlény szagát, akor gyorsabbá és erõsebbé válik.
Ghost / Spectre (adatlap)
Incorporeal (csak Ghost képesség) - keresztül tud menni a tereptárgyakon és a fizikai sebzések kevésebb kért okoznak benne.
Wail of the Netherworld - gyógyítja az élõholt csapattársát, illetve újra is "éleszthet" plusz példányokat. Ha a gyógyítandó élõholt közelében élõlények álnak azok sebzõdnek és a rajtuk okozott sebzés is gyógyítani fog.
Death Sceal (csak Spectre képesség) - az általa megsebzett lényeket nehezebb feltámasztani.
Immaterial (csak Spectre képesség) - az Incorporealhoz hasonló képesség, a fizikai sebzések még hatástalanabbá válnak.
Vampire / Vampire Lord (adatlap)
Vampiric Embrace (csak Vampire képesség) - ha nem jutnak vérhez elpusztulnak.
Out of Time - a Spirit World-be képesek menekülni egyes támadások elõl.
Vampiric Grasp (csak Vampire Lord képesség) - az ellenség megsebzésével gyógyul.
Lich / Arch Lich (adatlap)
Asha's Embrace - Darkness aura veszi körül, melysegíti az átkozást (pontos játéktechnikai szerepe nem tisztázott).
Life Drain (csak Arch Lich képesség) - az ellenséges egységtõl elszívott életerõt át tudja irányítani élõholt társába.
Lamasu / Putrid Lamasu
The Fate Spinner / The Fate Weaver
Goblin / Goblin Hunter
Mauler / Crusher
Harpy / Fury
Sajnos a leírások alapján a legtöbbször nem teljesen tiszta, hogy a játékban pontosan mit is fog jelenteni az adott képesség, szóval ne csodálkozzatok, ha végül valami egész másról lesz szó.
Ugyanakkor javaslom mindenkinek az eredeti leírások átolvasását, van néhány igen mókás darab. :) Általában valamilyen hadi tudósítás, vers, élménybeszámoló, satöbbi alapján mesélik el, hogy mit is jelent egy adott képesség.
Szóval inkább arra gondoltam, hogy rengetegféle megvalósítás jutott hirtelen eszembe, kíváncsi vagyok, hogy melyiket választják. :)
a flasheket többé-kevésbé hanyagolni fogom a késõbbiekben, a honlapon úgyis mindenki elérheti õket.
A képességek neveit nem fordítgatom (pedig lenne néhány nagyon jó ötletem :) ), mert szeretek ragaszkodni a hivatalos elnevezésekhez. Ha lesz hivatalos magyarítás, akkor persze átállok azokra.
Ha már kint lesz a lények egy jelentõs része, akkor szerintem beleszerkesztem majd valahogy a lénylistába is a dolgot.
Elõször az Inferno 2 lénye jön, megnézem, hogy mutat beszúrt flash-sel, ha nem jól, akkor a késõbbiekben azt hanyagolni fogom.
Lehet kibeszélni a képességeket, melyik túl erõs, melyik lény lesz túl táp, satöbbi, satöbbi.. :)
Unlimited Retaliation - minden õt támadóra visszatámad (általánosan szerintem továbbra is körönként 1 visszatámadás lesz egységenként)
Eye of Gluttony - az õt megsebzõ ellenséges egység ellen bónuszokat kap annak haláláig (vagy a harc végéig).
Voracious (csak Cerberus képesség) - több elõtte álló egységet is képes egyszerre támadni.
------------------------------
Chaotic Armor - immunisak a mágiára
Unstoppable Charge - a célpontjukhoz vezetõ út mentén mindenben kárt okoznak
Taunting Presence (csak Ravager képesség) - magára vonja az ellenséges egységek figyelmét, õt fogják támadni a többi (potenciálisan akár nagyobb veszélyt jelentõ) egység helyett. Ez mondjuk multiban nem tudom, mit jelenthet majd.
Megszállottaknak ITT a kép 20 megapixeles kiadásban... :)
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
http://static9.cdn.ubi.com/en-GB/images/MMH6_CA_NEUTRAL_01_WaterDragontcm2110616.jpg
Shalassa a víz sárkánynõjének avatárjai. Ezek a lények gyakran megtalálhatóak olyan helyeken amelyek megszenteltek vagy tiltottak a átlagos halandók szeme elõl és ezeket erõsen õrzik.
Egy ilyen sárkánya mestere azon varázslatos erõknek ahonnan a nevét is kapta (Dragon Eel) akkor tûnik elõ e lény, amikor a legnagyobb szükség van rá a védelem szempontjából, Shallassa legközelebbi követõi közül. A természet oly erejével áll szemben ki ilyen lényt lát, melyet csak a legbátrabb seregek mernének kihívni maguk ellen.
Érdekes mód Semleges neutrál lénynek írják, nem Bossként
http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/home/
Frissült a hivatalos oldal is, itt találhatóak leírások a sztoriról, a lényekrõl amiket eddig bejelentettek stb.
Még rengeteg a coming soon felirat és még nem is volt hivatalos bejelentés, szóval lehet számítani hibákra. De már most látható, hogy a sok panasz a community részérõl a honlap kapcsán meghallgattatásra talált.
ITT VAN egy fankit, egyben minden kép és logó brutálnagy felbontásban.
Sandor így fog kinézni ingame:
Ez pedig egy térkép:
Itt pedig egy Inferno vár:

Ne felejtsétek el csekkolni, ott van a bannerban a linkje. :)
Rögtön itt van két finomság:

Lesz új, látványos honlap is azt írták orosz fórumokon vagy hol, nemsokára.
Én annó még a Heroes V-nél unokatesómmal egyetemben teszteltük még 2006-ban egy nyílt béta teszten a Heroes V-t. Tök jó volt. Remélem most is lesz majd.
Tekintve a megjelenés közelségét nem hiszem, hogy nyílt bétázás várható, bár ilyen játékoknál nem is szokott lenni, szóval nincs ezzel semmi baj.
Mondjuk ha már magyar a fejlesztõ 1-2 nagyobb portálra szétszórhatnának néhány kulcsot... :)
Jobban örülnék egy olyan hírnek, hogy csináltak végre egy értelmes honlapot a játéknak, neadjisten hivatalosan kiadtak egy jó minõségû gameplay videót. Pár napja valaki a Heroes Comunity-n egész jól összefoglalta, hogy mennyire siralmas a community kezelése jelenleg. Remélem lesz változás, bár tartok tõle, hogy amíg Xhane a "community developer"ünk, addig nem nagyon.
Eléggé két lépcsõs a rendszer, van a tekintélyelvûen létrehozott community slepp, a "VIP", akiket informálnak, akik tudhatnak mindenrõl de arra már nem veszik a fáradtságot, hogy az ennél sokkal, sokkal szélesebb közösségnek is eljuttassák szépen tálalva, igényes honlap vagy hírlevél formájában az infókat, ami szerintem gáz, pláne, hogy ennyire hangsúlyozták, hogy itt most a communityrõl szól minden. Oké, nyilván a HoMM community legmeghatározóbb alakjait beválogatták a VIP-be, de attól még nem azon a féltucat emberen múlik majd az, hogy mennyire lesz sikeres a játék, nem õket kell meggyõzni.
Amúgy lehet ez lesz az elsõ játék, amibõl elõbb lesz bétateszt, mint hivatalosan kiadott gameplay videó? ;-)
Azok a másik régi nagas képek a Heroes V-höz voltak meg a kiegekhez és végül nem rakták bele õket, szóval azok még nem a Heroes VI-os fajták.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
http://heroes.hardwired.hu/heroes6/kepek/h6beta/egyeb.php
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
Én akkor lementettem, de túl sokra ne számíts. Ez volna az.
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz