10317
  • Celeronikus
    Még egyéb meglepetések is várhatnak, pl Vologya Mester részletes beszámolója a jelenlegi BETA-ról, nem tudom mikor fogja engedélyezni az ubi, hogy beszámolót készítsen róla és közzétegye, de szerintem még az open beta előtt, már ha lesz open beta:) mert ugye Vologya Mester kb 1 hónapja ígérte, hogy sokan kipróbálhatják majd közűlünk a Beta-t, akkor még úgy volt, hogy lesz open beta.

Kérdezem én Vologya Mestert, hogy most akkor mi az álláspont ezzel kapcsolatban? (remélem lesz)
  • Celeronikus
    Érdekes, hogy ilyen kínai dizájnerek csinálták a nagak koncepciós képeit:) a többi várén meg egyértelműen látszik, hogy mindet ugyanazok hozták össze.
  • krisz x
    Sanctuary frakció lényei. Aki esetleg még nem tudná kikről is van szó!
  • krisz x
  • Celeronikus
    Már nincs is sok dolog, amit el kéne árulniuk, 2 dolog maradt nagyjából, a multiplayer és a várképek. A skilleket is mondhatnám, de a skill leírásokat úgyis csak megjelenés után adják ki, úgy ahogy a lények statisztikáinak leírását is. Szóval be kell osztaniuk az infokat, mivel még több mint 2 hónap a megjelenés, így gondolom havonta megkapjuk az 1-1 nagy infot majd, jövő hónapban a multiról, utánna pedig a várképekről, vagy fordítva. Ebben a hónapban ugye a Naga-kat kaptuk, persze ettőlmég kissebb infokat fokozatosan kapunk majd, gondolok itt a heti 1 képre pl:)
  • Since
    Világos, gondolom komolyabb lesz a multi része mint az előző részekben, csak "lassan" itt a megjelenés.
  • Pio
    Félreértettél.
    Nem arról van szó, hogy csak hot seat lesz a játékban, hanem arról, hogy egyelőre csak ennyit tudunk.
    A játék ezen részéről egyelőre nem árult el semmit a Ubi.
  • BladeW
    Ja értem. Ezek biztos nem lehetetlen dolgok. Azt hittem játékmenetbeli újításokra gondoltál.
  • Since
    Leszögezném hogy utoljára a Heroes 4-el játszottam, így lehet hogy azok az újítások amiket most felhozok lehetséges hogy az 5-ben benne vannak.
    Pl. chat server, chat szobák, esetleg leaderborad stb. Lehet hogy kivitelezhetetlen, de legalábbis jó lenne :-)
  • BladeW
    Miért, milyen újdonságot lehet szerinted behozni egy TBS játékba multiplayer terén 2011-ben?
  • Aerisx
    Szép Jó Reggelt Mindenkinek! Régóta soron követem kommentjeiteket, de most veszem a bátorságot és én is írok :P
    Kezdésnek még annyi, hogy az új frakció a Sanctuary nekem is tetszik :)
  • Since
    Értem.

ez elég kevésnek tűnik így 2011-ben, de hátha lesznek több újdonságok.
  • Shiwo
    jatélleg...hú, megnyugodtam :)

este van, már rémeket látok....
  • Pio
    Szerintem odafantáziáltál egy 'nem' szócskát az első mondatba. :D
  • Shiwo
    mi ?!?!?!?!?

akkor hogy a csába fogok az asszonnyal játszani ????
  • Pio
    Annyit tudunk a multiról, hogy lesz benne a korábbi részekből megszokott Hot Sead mód.
    Mást egyelőre nem igazán.
  • Prince23
    Nagyon ott lesz. remélem heroes 4 vagy 5 feelinget hozni fogja.
  • Pio
    Csináltam egy feliratos verziót a Sanctuary videóból azoknak, akik esetleg nem értik.

• BladeW
    Úgy tudom lesz benne.
  • Since
    Multiról tud valaki valamit?
  • Kimi23
    Esetleg ha valaki tudja, a Digital Deluxe Edition sem tartalmazza majd a magyar nyelvet?
  • Pio
    OFF
    Órajel nagyobb kicsivel, ahogy mondod, de ami fontosabb, hogy a Frontside BUSa 1066 MHz-es illetve a multiplier is kisebb, ami még azonos órajel mellett is teljesítménynövekedést jelentene.
    Persze azért nyilván nem drámai különbségről beszélünk de azért egyértelmű a 6400 fölénye.
    ITT VAN egy magyar teszt, amin együtt szerepel a két CPU, ha érdekel a téma olvasgasd.

És ami a legfontosabb különbség az az, hogy az E6400 tudja az inteles virtualizáció támogatást, ami kulcsfontosságú, ha virtuális gépeket akarsz futtatni (persze az átlagfelhasználót ez nem különösebben érinti).
  • Shiwo
    amint kikerülnek a hivatalos oldalra az új lények animációi és sikerül lenyúlnom őket :P

de szerda előtt tuti nem, mert most szülőknél vagyunk szhelyen a hosszú hétvégén, majd csak kedd este megyünk haza sopronba (noteszemen meg nincs fent a flash)
  • Andrews2007
    De az csak egy megemelt órajelű E4400 volt nem? Alig volt másban különbség nem?
  • Pio
    Ja, az nem rajtam múlik, viszont amíg a hivatalos oldalon nem lesznek kint a 3D-s flashek addig nem túl esélyes a dolog.
  • Daell Drow
    Szerintem arra gondolt hogy az 5-ik fajt is berakjatok e a bannerba abba a flasbe.
  • Pio
    Na, linkeket frissítgettem, bekerült a gépigény és az előrendelési lehetőség külön a dobozos és külön a digitális verzióra.
    Kivettem a HC és a CH linkeket, eddig is csak azért voltak ott, hogy kábé végigérjen a sor. :)
  • Pio
    Ja, elég fontos infó, úgy néz ki nem lesz benne a "fantasztikus" Ubisoft DRM a játékban! :)
  • Pio
    A megjelenésről ez az utolsó hivatalos információ, a STEAMes megjelenések sokszor csúsznak, nem feltétlenül pontosak, nem hivatalos forrás, pláne nem 2 és fél hónapra előre.
    Vagy valami másra gondolsz?
  • Pio
    Nem írtak félre semmit, az E6400 amikor kijött felsőkategóriás termék volt, az E4400 pedig az alsó középkategóriára volt pozícionálva.
    Előbbi majdnem kétszer annyiba került, mint az utóbbi.

A videókártya rész nekem elég meglepő, szerintem túlzó. Stratégiai játékoknál pont a CPU/RAM szokott több lenni és nem a videókártya. Őszintén szólva meglepne, ha nem menne gyengébb modellekkel. A shader verziók stimmeljenek az a lényeg.
    Az én laptopomnak a videókártyájához 0 mega dedikált RAM tartozik (GeForce 320M) mégis simán megy rajta akár egy Dragon Age is közepes beállításokon akadásmentesen.
  • Fresh Duke
    A banner lassan majd frissítve lesz? :)
  • Andrews2007
    Most akkor nem június 24.-e? Nekem ez is jó mondjuk még közelebb van a 15.-höz. :)
  • Pio
    És ahogy nézem borul a nyereményjáték eredménye is:

"
    Available: 27 May 2011
    This game will unlock in approximately 2 months, 2 weeks, 6 days and 21 hours
    "
  • Elessar
    Nem multiztam még, de H5-tel nem is akarnék :)
  • Andrews2007
    Holnap lehet jó lesz nekem is. Skypeed van Celeronikus?
  • Shiwo
    hát... asszem ez már nem fog menni a laptopomon :(
    videókarija elvileg nem tudja a 3-mas vertex meg pixelshader-t...pedig a H5 még játszható volt rajta...

kénytelen leszek csak otthon játszani vele az asztali gépemen, azon viszont fullos grafon, legalábbis ilyen gépigény mellett ajánlom neki :D
  • lolSL
    Steam Exclusive Pre-Purchase Offer

Pre-Purchase and receive access to the beta when it becomes available
    Edge of Chaos: The Edge of Chaos is a sword created by Arch-Demon Nebiros that ensures its bearer pure luckiness.
    Akasha: Commander of the sacred isle, Akasha is a fanatic follower of Dragon Godess Shalassa.
  • Celeronikus
    rakd fel a tribes of the eastet, vegyél fel msnre és megbeszéljük a többit. [email protected]
  • Daell Drow
    Hali, tudnatok linkelni a CE unbox alat halhato zenet? Vagy barmi hasonlot a korabbi reszekbol?
  • Mikatesuka
    Celeronikus, én szívesen játszanék veled de még ezelőtt soha nem multiztam..:D Írd le mit csináljak és játszhatunk.^^