Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Január 17.-én elkezdõdik egy naponta jelentkezõ jelenség: A nap játékbeli képe címmel. (screenshot of the Day)
19.-én pedig Láthatjuk a Stronghold új harcos elite egységét a Jaguár harcost. 2d-s rajzon.
21.-én pedig a Dreamwalkert (Álomjárót) a shámánszerú új(?) elite Stronghold egységet. 2d-s rajzon.
Jaj azon én is nagyot nevettem. :) Azért a videó kis része volt csak gameplay a nagy részében Erwan és Kurt beszéltek és azt mutatták meg az átvezetõ barbár artworkoket s videókat. Azért repesett a szívem hogy végre valami mozgó anyag.
Andrews: ma itt is néha-néha akadozik a youtube, szóval nem nálad lesz a gond. Egy 2 perces videóban legalább 1-2 megakadás van nálam is.
Map editor: Nekem az rémlik, hogy még a megjelenés elõtt be akarják fejezni a játékosoknak szánt editort is, tehát, hogy ne utólag kelljen letölteni.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
dráma
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Egy 4 perces videó tele gameplay-el szerintem több is, mint amire bárki számított.
S ugye nem ez volt azért a honlapi meglepetés?
Nem tudod miért akadozik a youtube megint? Régen néha volt ilyen valami szar reklám vagy winfos update a háttéreben esetleg? Ma kezdett el akadozni.
Az infókat lefordítom angolul nem tudóknak.
Két ember beszél, Erwan Le Breton, a játék producere (õ az, aki utánozza az orkokat kétszer :) ), többször láttuk már, illetve Kurt Mc Klung, aki a játék sztorijáért felelõs.
A démonok elleni harc során az emberek, a nekromaták és az orkok szövetségben fognak állni.
Az orkok még az elsõ Bloodmoon Eclipse idején születtek. Az emberiség nem tudott mit kezdeni a démoni invázió ellen, míg végül a mágusok elõálltak egy olyan ötlettel, hogy démonvérrel fertõzzenek meg bûnözõket. Így jöttek létre az orkok, akik rendkívül erõsek voltak és a segítségükkel sikerült is megfordítani a háború állását és gyõzött az emberiség. Ám az orkokat továbbra is rabszolgákként akarták tartani, amit õk nem tûrtek el és fellázadtak szolgatartóik ellen, végül pedig elnyerték a szabadságukat. Persze továbbra is vannak, akik megvetéssel, rabszolgaként tekintenek rájuk.
Sandorról nem sk újat tudunk meg a korábban már leírtakon felül, talán csak annyit, hogy Slava elsõ házasságából született, anyja Lady Elizabeth, õ szerepel az imént beszúrt képen. Illetve azt, hogy a játékoson fog múlni, hogy amikor Saandor az orkok hadvezéreként visszatér, akkor népem megmentõje vagy hódító lesz-e belõle.
A játékban az orkok taktikája a gyors lerohanás lesz. A legerõsebb közelharci egységek náluk találhatóak, ráadásul igen mozgékonyak, ellenállóak, nagy a fájdalomtûrésük és van egyfajta természetes, öröklött védettségük a mágiával szemben. Faji képességük a Blood Rage, mely tovább növeli támadóerejüket.

Viszonylag silány minõségû és szerintem ezt kapni fogjuk ma-holnap HDben is szóval csak az nézze, aki nagyon ki van éhezve. :)
A videó elérhetõ ITT.
Magyar feliratos lesz az tuti szerintem.

Továbbá az alján írják, hogy becsült árról van szó, szóval változhat.
Ha más forrásod van, akkor nem szóltam. :)
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
every damn day
Marauder Centaur:

Jelenleg 1 nyertes lesz és innentõl kezdve minden 4 új tipp után növelem 1-gyel a nyertesek számát (vagyis 5, 9, 13, stb... tippnél).
Márciusra ígérték hivatalosan ugye.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Vazz, ha annyira lesz modolható a játék, mint amennyire foglalkoznak a néppel, akkor nem, hogy sárkányok nem lesznek a várakban, de még fan mappokat sem lehet majd csinálni hozzá. O.o
És köszönet mindenkinek, aki beszállt a tippjével, tartottam tõle, hogy mindenki tojni fog rá aztán végül 9 tipp is érkezett. Remélem, hogy a következõ játékra még többen fogtok nevezni.
Természetesen a nyeremények se maradnak el, de azokról majd csak a végleges eredményhirdetéskor... :)
Az elõzõ tippjátékkal kapcsolatos adatokat a bannerben levõ tippjátékos linken érhetitek el úgy, hogy alul átváltotok a megfelelõ Munkalapra.
A tippjátékra értelemszerûen több tipp nem érkezhet, de végleges eredményhirdetés csak akkor lesz, amikor hivatalosan is bejelentik az ötödik fajt (plusz-mínusz néhány nap attól függõen, hogy érek rá :) ).
Ha valóban ez lesz az ötödik faj, akkor 5 nyertesünk is lesz, TreDoR, Andrews2007, Malakai, Coradiel és syberia2.
//Micsoda történelmi eseményeknek voltam részben a mozgatórugója, büszkén fogom mesélni az unokáknak... O_o//
Ezzel együtt új tippjáték indul, a feladat pedig egyszerû, meg kell tippelni a hivatalos megjelenés dátumát.
Pontos dátumot kell mondani.
Tippelni, illetve már leadott tippet módosítani (nyilván bárki módosíthatja a tippjét, mert ha bejelentenek márciusban egy halasztást, akkor mindenki, aki addig tippelt hátrányba kerülne) pedig a hivatalos bejelentés pillanatáig lehet, kivéve persze ha itt is jön majd valami biztos leak, akkor azonnal lezárul a tippelési lehetõség.
A hivatalos megjelenéshez legközelebb esõ tippek fognak nyerni, hogy mennyi, azt még nem tudom megmondatni, a tippelõk ~25%-a lesz a határ, holtverseny esetén az nyer, aki korábban adta le/módosította utoljára a tippét.
Ha több megjelenési dátum is lesz (külön amerikai, európai, satöbbi), akkor a legkorábbi fog számítani.
Zárásként jöjjön mára is egy kép.
Ezzel legalább tuti nem leakelek semmit, Clash of Heroes-ból van. :)
Pio a vip gyerkõcök azt kapják amire vállalkoztak ez benne volt a pakliban, persze megértem én is hogy õk kapják a lecseszést mások helyet.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Szerintem vagy nem akarják tartani a márciusi megjelenést és kapni fog egy komoly csúszást a játék vagy nagyon is tartani akarják és nem szánnak idõt ilyen dolgok elkészítésére.
Fõleg azt a két VIP-et sajnálom, akik magyarázkodnak a fórumon, õk még ráadásul pénzt se kapnak ezért.
A honlap egy szép elõrelépés, de azért nagyon sok dolog hiányzik róla, szerintem még 1-2 napot el kellett volna tölteniük a tartalom feltöltésével, mielõtt publikálják. Vagy ha már fellõtték akkor kihasználhatnák azt a ziccert, hogy a szemünk láttára teszik fel 1-2 napon belül a maradék lényeket, hogy lássuk, dolgoznak rajta.
A jó minõségû gameplay videó hiánya pedig számomra már kezd felfoghatatlan lenni.