Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
Nekem egy valami hiányzik ebbõl, van egy brutális nagy állat, odabassz egyet, és nem érzem azt hogy "uubzmeg ez komoly volt" hanem csak átmegy rajta az ütés.
No már másik Heroes fórumon is írták, hogy náluk is akadt a videó. :) Megnyugodtam.
Az Ubi újabb hírei a jövõ hétre, a hivatalos oldalon feltûnnek mindezek:

Január 17.-én elkezdõdik egy naponta jelentkezõ jelenség: A nap játékbeli képe címmel. (screenshot of the Day)

19.-én pedig Láthatjuk a Stronghold új harcos elite egységét a Jaguár harcost. 2d-s rajzon.

21.-én pedig a Dreamwalkert (Álomjárót) a shámánszerú új(?) elite Stronghold egységet. 2d-s rajzon.
Nem nagyon gond csak a múltkor még fekete lóval volt egy barbár hõs. Most akkor melyik lesz?

Jaj azon én is nagyot nevettem. :) Azért a videó kis része volt csak gameplay a nagy részében Erwan és Kurt beszéltek és azt mutatták meg az átvezetõ barbár artworkoket s videókat. Azért repesett a szívem hogy végre valami mozgó anyag.
Rush now, think later! beszólás tényleg priceless! :D

Andrews: ma itt is néha-néha akadozik a youtube, szóval nem nálad lesz a gond. Egy 2 perces videóban legalább 1-2 megakadás van nálam is.
Malakai
Producer eltorzított hangján majdnem lefordultam a székrõl. <#nevetes1>

Map editor: Nekem az rémlik, hogy még a megjelenés elõtt be akarják fejezni a játékosoknak szánt editort is, tehát, hogy ne utólag kelljen letölteni.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nem volt úgy, csak mondták, hogy szóba került ez is a fejlesztés során.
TreDoR
Tényleg, és mi a helyzet a map editorral? Nem úgy volt, hogy a játék elõtt adják ki?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

"Jól láttam hogy az orkok hõse nem lóval hanem saját lábával közlekedik? "

dráma

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Mi más legyen? :)
Egy 4 perces videó tele gameplay-el szerintem több is, mint amire bárki számított.
Jól láttam hogy az orkok hõse nem lóval hanem saját lábával közlekedik?

S ugye nem ez volt azért a honlapi meglepetés?
Köszi nagyon jó lett. Remélem azért lesz már valami a játék stratégiai részével kapcsolatban is városépítés, skillek, az egység ú és régi jellemzõ adataim, képességek, egységekrõl új infók stb.

Nem tudod miért akadozik a youtube megint? Régen néha volt ilyen valami szar reklám vagy winfos update a háttéreben esetleg? Ma kezdett el akadozni.
Hopp, meg is jött a 720P-s HD verzió a gamespottól:

http://www.youtube.com/v/4nUCeDqiGHo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Most volt idõm megnézni a videót. Szerintem bõven nézhetõ a minõsége, az eddigi legjobb minõségû gameplay.

Az infókat lefordítom angolul nem tudóknak.

Két ember beszél, Erwan Le Breton, a játék producere (õ az, aki utánozza az orkokat kétszer :) ), többször láttuk már, illetve Kurt Mc Klung, aki a játék sztorijáért felelõs.

A démonok elleni harc során az emberek, a nekromaták és az orkok szövetségben fognak állni.
Az orkok még az elsõ Bloodmoon Eclipse idején születtek. Az emberiség nem tudott mit kezdeni a démoni invázió ellen, míg végül a mágusok elõálltak egy olyan ötlettel, hogy démonvérrel fertõzzenek meg bûnözõket. Így jöttek létre az orkok, akik rendkívül erõsek voltak és a segítségükkel sikerült is megfordítani a háború állását és gyõzött az emberiség. Ám az orkokat továbbra is rabszolgákként akarták tartani, amit õk nem tûrtek el és fellázadtak szolgatartóik ellen, végül pedig elnyerték a szabadságukat. Persze továbbra is vannak, akik megvetéssel, rabszolgaként tekintenek rájuk.
Sandorról nem sk újat tudunk meg a korábban már leírtakon felül, talán csak annyit, hogy Slava elsõ házasságából született, anyja Lady Elizabeth, õ szerepel az imént beszúrt képen. Illetve azt, hogy a játékoson fog múlni, hogy amikor Saandor az orkok hadvezéreként visszatér, akkor népem megmentõje vagy hódító lesz-e belõle.
A játékban az orkok taktikája a gyors lerohanás lesz. A legerõsebb közelharci egységek náluk találhatóak, ráadásul igen mozgékonyak, ellenállóak, nagy a fájdalomtûrésük és van egyfajta természetes, öröklött védettségük a mágiával szemben. Faji képességük a Blood Rage, mely tovább növeli támadóerejüket.
Csak belepillantani volt idõm, mert rohanok, de ahogy elnézem Inferno is van benne, szóval õket is láthatjuk végre ingame.

Hoppá, 4 perces Stronghold reveal videó ismét a kínaiaktól!
Viszonylag silány minõségû és szerintem ezt kapni fogjuk ma-holnap HDben is szóval csak az nézze, aki nagyon ki van éhezve. :)
A videó elérhetõ ITT.
Hát én úgy tudom hogy 9990 ft lesz nagyrészt. Sõt úgy tudom 1-2 helyen még olcsóbban is lehet majd. :) Fél-1 év múlva pedig úgyis lecsökken kb 6-7 ezerre mindenki számára.

Magyar feliratos lesz az tuti szerintem.
Az orkok evolúciója a Might and Magic univerzumban:
Andrews, nem ~37 euró lesz nálunk a játék. A CDGalaxis-nál lesz nagyjából annyi, ha elõrendeled interneten keresztül. Ez tartalmazza a náluk szokásos ~10%os netes és még ezen felül az elõrendelési kedvezményt is.
Továbbá az alján írják, hogy becsült árról van szó, szóval változhat.

Ha más forrásod van, akkor nem szóltam. :)
A honlapon a lények egy jelentõs részének flash animációja lecserélõdött a fejlesztett verzióra, a hivatalos honlapon megnézhetitek õket.
Ams
Május 30.

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Október 21.
Március 15, ha már magyarok fejlesztik :D
Rögzítettem a tippeket, ha valamit elírtam, szóljatok.
TVelvet
becsõdöl.
szeptember 3.

Malakai
Június 9. <#idiota>

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TreDoR
Március 14

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

darki81
március 25.

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

wolf magic
március 23

Fiktív dátumokra nem lehet tippelni. ;-)
Febr 30

every damn day

Centaur:

Marauder Centaur:
Bármikor módosíthatod a tippedet, de akkor nyilván a módosított tipp idõpontja fog számítani (holtverseny esetén fontos).

Jelenleg 1 nyertes lesz és innentõl kezdve minden 4 új tipp után növelem 1-gyel a nyertesek számát (vagyis 5, 9, 13, stb... tippnél).
Március 29.-ére tippelnék megjelenést tekintve, de ha esetleg eltolják akkor mi lesz tippünkkel végülis? Újabb tippverseny lesz?

Márciusra ígérték hivatalosan ugye.
melyik az?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

TreDoR
Azért az milyen már, hogy 2 hónappal a megjelenés elõtt kínai oldalakról kell guberálni a leakelt heroes 6-os infókat, mert a fejlesztõk fontosnak tartják a communityt. höhö <#hehe>

Vazz, ha annyira lesz modolható a játék, mint amennyire foglalkoznak a néppel, akkor nem, hogy sárkányok nem lesznek a várakban, de még fan mappokat sem lehet majd csinálni hozzá. O.o

TreDoR
Nekem mindegyik lény bejön, és ide jobban illik a Spring Spirit mint a havenhez a TRON GLORY...

Valamivel vonzóvá kell tenni az új fajt... :)
Na jó, aki bízik a csodában az adhat az elsõ tippjátékra is tippet a hivatalos bejelentésig, amennyiben a tippje nem a naga faj.

És köszönet mindenkinek, aki beszállt a tippjével, tartottam tõle, hogy mindenki tojni fog rá aztán végül 9 tipp is érkezett. Remélem, hogy a következõ játékra még többen fogtok nevezni.

Természetesen a nyeremények se maradnak el, de azokról majd csak a végleges eredményhirdetéskor... :)

Az elõzõ tippjátékkal kapcsolatos adatokat a bannerben levõ tippjátékos linken érhetitek el úgy, hogy alul átváltotok a megfelelõ Munkalapra.
elfek is hiányoznak azért. de gondolom majd 1-1 kiegbe biztos berakják õket is

TreDoR
Viszont az is megdõlt, hogy nem lesz sárkány a várakban.

Úgy néz ki, hogy az ötödik frakciós balhé lecsengett, megszûnt a "zéró tolerancia", az összes fansite-ra kikerült a kép, mindenhol legálisan lehet beszélni róla.
A tippjátékra értelemszerûen több tipp nem érkezhet, de végleges eredményhirdetés csak akkor lesz, amikor hivatalosan is bejelentik az ötödik fajt (plusz-mínusz néhány nap attól függõen, hogy érek rá :) ).
Ha valóban ez lesz az ötödik faj, akkor 5 nyertesünk is lesz, TreDoR, Andrews2007, Malakai, Coradiel és syberia2.
//Micsoda történelmi eseményeknek voltam részben a mozgatórugója, büszkén fogom mesélni az unokáknak... O_o//

Ezzel együtt új tippjáték indul, a feladat pedig egyszerû, meg kell tippelni a hivatalos megjelenés dátumát.
Pontos dátumot kell mondani.
Tippelni, illetve már leadott tippet módosítani (nyilván bárki módosíthatja a tippjét, mert ha bejelentenek márciusban egy halasztást, akkor mindenki, aki addig tippelt hátrányba kerülne) pedig a hivatalos bejelentés pillanatáig lehet, kivéve persze ha itt is jön majd valami biztos leak, akkor azonnal lezárul a tippelési lehetõség.
A hivatalos megjelenéshez legközelebb esõ tippek fognak nyerni, hogy mennyi, azt még nem tudom megmondatni, a tippelõk ~25%-a lesz a határ, holtverseny esetén az nyer, aki korábban adta le/módosította utoljára a tippét.
Ha több megjelenési dátum is lesz (külön amerikai, európai, satöbbi), akkor a legkorábbi fog számítani.

Zárásként jöjjön mára is egy kép.
Ezzel legalább tuti nem leakelek semmit, Clash of Heroes-ból van. :)

-tõl sorry.
2008 óta csinálják már a játékot. A bétáról való visszajelzések sok függhet, az 5. résznél én benne voltam a bétában és még nem volt az egy teljesen kész játék, csúszott is.
szerintem kapni fog a játék egy szép nagy csuszást, mert hogy is van ez? kaptak 1 évet az elkészítésére?(ha jól tudom) maradjanak már egy ennyire összetett bonyolult játék elkészítéséhez magától értetõdõ módon több idõt kell fordítani.

Pio a vip gyerkõcök azt kapják amire vállalkoztak ez benne volt a pakliban, persze megértem én is hogy õk kapják a lecseszést mások helyet.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Azért érthetõ a reakció, hisz nem így tervezték, de az okokat javarészt én is ebben látom. Ha nem két hetente jönne pár csepp infó, akkor nem lenne ez a leakelés. Ha tartani akarják a márciusi megjelenést, akkor kb. 2, max 3 hónap van hátra, azért remélhetõleg van annyi tartalom a játékban, hogy be lehessen osztani a híreket kicsit sûrûbben is. Rengeteg spell, a hõsök talentfái, a különbözõ hõsosztályok képességei, a harc közbeni képességek, gameplay videók külön adventure mapról, csatáról, egy bossharcról, videó qna-k, a még be nem jelentett 11 lény, a rengeteg neutral lény, a multi játékmódok, a pályaszerkesztõ, pár mellékszereplõ a hadjáratokból, valami sneak peek a reputációs rendszerrõl, satöbbi, satöbbi, satöbbi.
Szerintem vagy nem akarják tartani a márciusi megjelenést és kapni fog egy komoly csúszást a játék vagy nagyon is tartani akarják és nem szánnak idõt ilyen dolgok elkészítésére.

Fõleg azt a két VIP-et sajnálom, akik magyarázkodnak a fórumon, õk még ráadásul pénzt se kapnak ezért.
A honlap egy szép elõrelépés, de azért nagyon sok dolog hiányzik róla, szerintem még 1-2 napot el kellett volna tölteniük a tartalom feltöltésével, mielõtt publikálják. Vagy ha már fellõtték akkor kihasználhatnák azt a ziccert, hogy a szemünk láttára teszik fel 1-2 napon belül a maradék lényeket, hogy lássuk, dolgoznak rajta.
A jó minõségû gameplay videó hiánya pedig számomra már kezd felfoghatatlan lenni.
TreDoR
Hát igen, ha nem sz*patnának minket azzal, hogy 2-3 hónappal a megjelenés elõtt alig van némi info a gamerõl, akkor ez nem történik meg :/

TreDoR
Megvan.

TreDoR
Egyébként melyik topicban megy a balhé? Hagy olvassam én is. <#idiota>