Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem akarok spoilerezni, de az egyik DLC-ben kiderül hogy mely hõs vagy esetleg egység medúza s melyik népnél a Heroes VI-ból. Az egyik alap Heroes VI-os nép egyik lényének 'gonosz' formája.
Ah igen, el is felejtettem,végülis Õ testesíti meg a medúza szerepet, vagyis konkrétan ez a lény az. Kíváncsi vagyok mi lesz még, az biztos hogy maguk a lények nagyon jólnéznek ki amik eddig megjelentek. Pl a Sanctum várba kicsit mesésebbek a lények, itt azért látni hogy komolyabb, erõsebbek és dühöngenek.

Gundark 1 1
Sziasztok, szeretnék egy kis segítséget kérni. A cimborám megvette a gold editiont a Heroes VI-bõl. A gépe viszont egy relikvia. 7600-as Nvidia van benne, ami nagyot kacagott a játékon és természetesen nem indul el. Venne egy videokártyát, valami belépõ szintût, olyan 10E környékén. A mostani Geforce 210-220-nak simán kéne vinnie, legalábbis az alapadatok szerint. Szerintetek mûködik vele?
Ennek az egységnek nem igazán tetszik a grafikai megvalósítása😞
A másik sötét elf egységünk is megvan, így a Grim Raiderek és a Shadow Matriarchok kiestek a H5-höz képest. Még 2 egység maradt, abból szinte biztos, hogy a Manticore az egyik.

Discover Assassin. An Assassin is like the shadow of Malassa. As a Sylvan Elf is impossible to spot in the forest, an Assasin is invisible underground. He reveals himself only when he strikes. Usually wearing black clothes, an Assassin's favorite weapon is a pair of sharp and serrated daggers.

Az a baj, hogy a medúza túlságosan hasonlítana a gyöngy papnõre mivel már annak is kígyók vannak a haja helyén. Ezzel a medúza kiesett. 😊
Tényleg.. Medúza.. nah õt még eltudnám képzelni itt, sõõt alap lenne😊

Shiwo
sõt... már a 3. csapat foglalkozik vele..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Már nem a magyar csapat fejleszti a játékot.(tudtommal)

Hát az a durva,hogy új nép ide vagy oda elég nagyot csalódtam lassan kezd sword of 2 hangulatom lenni egyébként elkezdõdött a ha nem javítják a fagyás hibát akkor visszakérem a pénzem hangoztatása a hivatalos fórumon....végülis jogos......én is feltettem a kieget aztán hideg zuhany....ettõl a csapattól többet vártam.
Pedig nem is gondolkodtam a letöltésen.....egyértelmû volt számomra ,hogy megveszem de ha ez így megy tovább.....
Remélem hamarosan mégis orvosoljál a problémát és a dungeont már jobb kedvel várhatom😊
Minotaurusz biztosan elit lesz!!! Nagyjából olyan erõs, mint az Eltipró!
Paul Romero Heroes zeneszerzõ karácsonyi dal meglepetése
Mr. Paul Romero (Heroes 1-6 zeneszerzõje) és Ms Blanks eljátszottak és énekeltek egy kis karácsonyi dalt rajongóiknak.
Shiwo
sztem a mino elite lény lesz...

Na akkor összegezzük. A fõmonster ez a repülõ akármi lesz. Annyi a szerencse, hogy a fejlesztett legalább elfogadhatóan néz ki, remélem az értékei, képessége is jó lesz.

Aztán elit lények lesznek valószínûleg a mantikór, valami sötét varázslóboszi, meg az a fejvadász szerû sötételf.

Minorból meg ott lesz a árnyékszem meg a minotaurusz és még egy ismeretlen.

Szerintetek kapnak valami spec mágiát?
Haven lény. Bocsánat a rosszul írásért.
Boldog Karácsonyt minden hõsnek itten a fórumon! 😊

Az lehet hogy bajnok lény lesz, a Heroes V-ben sokszor volt látható átvezetõkben ahogy az Fényhozókkal(ez az új Heaven 7. lény mini angyal úgymond) harcolnak.
Üdv Bátor Harcosok!

Ezúton kívánok Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Sg.hu Might and Magic: Heroes VI. topic látogatónak! 😊

Valamint egy ajándék ötlet:

Eladó 1 db Ashan Compendium könyv! Itt találtok róla egy videót:

Might and Magic: Ashan Compendium bemutató

Ára: 7990Ft +posta (amennyiben a személyes átvétel nem megoldható)

Jelentkezni érte a [email protected] címen lehet. Aki a legkorábban jelentkezik, annak adom el. (A Heroes Magyarország oldalán is meghírdettem!!!)

Baráti üdv!
Nekem is ez az egyik favorit, meg az Academy. Igazából mindegyik jó, van egy hangulata. Az V.részbe azt bírtam, hogy az alap Haven téma szinte mindegyik várnál jelen volt,csak más stílusba.

gandrus
Tényleg nagyon jó! Nem is emlékeztem már rá, olyan régen játszottam az elsõ négy résszel.

Nekem a nagy kedvencem a Heroes of Might & Magic V Heaven main theme.

Utánna néztem, van egy pár érdekes mód. Én anno Heroes 3.nál raktam fel egy komplett rajongók által készített kiegészítõ, de abba tényleg minden van, rengeteg új lény, új harcterek,pályák, artifactok. MOst meghallgattam a régi várak zenéit tök jó😊 Hihetetlen hogy a 2.résznél is milyen minõségi zenék voltak.
Pl: Knight

b-type
azaz 😊
Ez a legjobb új lénye az arcnak aki csinálja..a kép webcímén eljutsz az oldalra, nem linkelem.
De mivel most a H6gold-t nyomom, azon belül is a Succession Wars térképet (ami egyébként fantasztikusan szép), ezért feljöttek az emlékek. Ezért is rágtam be kicsit, mert bár a kalandtérkép fantasztikus, a lények kontrasztja most sokkal intenzívebb..nekem nem annyira jön be ez az új irány, jobb szeretném ha csak a technika változna, a mesés lények maradnának, de háát sok mindent szeretnék azt tessék.. 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Számtalanszor játszottam a 2.résszel, de a 4.lény nemugrik be, az íjász után egybõl a monk szokott jönni vagy ez valami kiegészítés?

b-type
Ez is csak pont most jött elõ, hogy Enroth-t földjén járok újra, de a HoMM6 játékában....háát más a feeling az biztos 😊
..és ha már Enroth és a Succesion Wars:

😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
A 6. részbe igen, pont ez a bajom 😞
Sztem piszkosul eltolódott a játék egyfajta keleties/ázsiai) irányba.
Erre a részre ez lesz jellemzõ úgy néz ki. Ashan világa ilyen.
Két dolog zavar kicsit, ez az egyik. A másik meg az átvezetõ videók arctalansága, nagyon nehéz így kiépíteni magamban az elkötelezõdést, hogy a nagy 'legendás' karakterek is vagy játéklények, vagy felejtõs karakterek.
Shantiri pap aki az élete árán átmenti istene templomát egy gyûrû világába, az egy egyszerû játékkarakter...
Szal az arctalanság az amúgy is jellemzõ, szal sztem is arctalan lesz az új bajnoklény.

Hát nekem az elsõ gondolatom errõl nem egy angyal volt, hanem egy molylepke. 😄 Ettõl függetlenül szerintem beleillik a Heroes 6 világába, nem is lenne rossz champion egységnek, csak a hidrát ne hagyják ki.
Direkt darkos angyal a design, mert az angyalok és a Faceless-ek õsellenségei egymásnak, ha jól tudom. Ja és pont jól jön ki, hogy repülõ egység mert akkor 3-3 lesz a Championok felosztása e tekintetben.

Én most úgy tippelek, hogy a Hydra boss lesz, Fekete Sárkány meg nem, mert az igaziból már bossként szerepelt az alapjátékban.
Ha nem a sárkány lesz a bajnok, akkor a hidra. Én még mindig ezen vagyok.
Remélem nem hagyják ki sem a hidrát, sem a zord lovasokat.

Szerintem is akkor tuti ez lesz. Méretre is egy igen nagy lény és igazi Champion lénynek nézki, bár kicsit fura hogy ez is szárnyas és inkább az angyalhoz hasonlít csak darkos.

Szerintem is a Faceless lesz a Champion, konkrétan ez, ami a kiegészítõ bejelentésekor látható volt:

De ha jól számolom, még 3 egység nincs meg, ugye? Bár a Darkness Elemental-t mondták még többen, hogy biztos ott lesz "spórolás" miatt.
Shiwo
hát... talán majd a kiegre, mert valamelyik interjuhéban azt említették, hogy nem szándékoznak több patchet kiadni <#gonosz3>

Üdv!
Nem tudja valaki,hogy az 1.8 as frissítésre és az "új"városképre jellemzõ fagyást mikor oldják meg mert menyasszonyom megvette a necro kieget de így nem valami élvezhetõ.....nézegettem a fórumot próbálkozom a régi driverekkel de remélem esetleg ha tudtok valamit dobtok infót😊
Sziasztok,

nem akarlak kiabranditani Benneteket de az eddigi infok alapjan a Champion leny Faceless lesz😞. Szoval Hydra jegelve, fekete sarkany tuti lesz Boss-kent. A kovetkezo leny Manticore lesz, mert ahogy mondjatok van ra concept art, szerintem az utolso egyseg amit lelepleznek a Shadow Witch. Bar lehet tevedek. Az eddigi hsz-ket olvasva sajnos megint nem lesz sok uj tartalom ehhez a sovanyka kieghez. En szemely szerinte tobbet vartam volna. Remelem lesznek meg kiegek es a tobbi meg hianyzo nep is szerepet kap bennuk.
Shiwo
sõt.. most nézem, az Asham Compendium -ban (megrendelhetõ könyvecske, de youtube-on megtalálható, ahogy végiglapozzák) van is a Manticore-ról kép (meg a Shades of Darkness-rõl is többek közt...)

Shiwo
"lehetett több különbözõ lény is egy kupacban a pályán"

ilyen konkrétan van a H6-ban, csak ritkán.. random lényre lehet nem is tesz be ilyet, de kampányban volt rá példa emlékeim szerint és az editor-ban is lehet ilyen "csomagcsapatot" alkotni..

sárkány szerintem minden képen csak boss lenne, sima champion egységnek túl gyenge lenne.. a hidra meg eléb badass lény tud lenni, a kettõben is szerintem az egyik legbrutálisabb volt, lassan ért oda az ellenfélhez, de ha odaért, akkor kõ kövön nem maradt..

akár azt is el tudom képzelni, hogy mindkettõ Boss lény lesz...

s erõs a gyanú bennem, hogy lesz Manticore, mert ezen az artwork-ön a csaj copfja engem erõsen emlékeztet a Manticore skorpió-farkára.. és hát ezen az artwork-ön is voltak utalások a "beholderre"

Kíváncsi vagyok milyen egységek lesznek még. Gondolom lesz valami sötét varázsló is elit egységként.

Sajnálnám, ha nem a fekete sárkány lenne a bajnok egység, de a hidrának nem örülnék, maximum elitként.

A heroes 5-ben még azt a blood sistert szerettem nagyon, na õt el tüdnám fogadni😊

Tényleg, arról mi a véleményetek, lehetséges-e az, hogy itt is bevezetnek minden lénynek plusz egy választható fejlesztést, akár csak a korábbi részben?

Tudjátok mi lenne még jó? Volt a heroes 4-nek két nagyon jó újítása, amit sajnálok, hogy elfelejtettek. Az egyik az volt, hogy lehetett több különbözõ lény is egy kupacban a pályán. Kissé változatosabbak lennének a harcok, ha mondjuk egy lassú egység mellett lenne pár távolsági egység is, mert gyakran egy típusú ellenfél ellen túl egyszerû a harc.

A másik ilyen elképzelés, ami bár jó gondolat volt, de irtózatos rosszul lett megvalósítva, hogy választani kellett lények között. Nekem nagyon tetszene, ha minden csoport (core, elit, champion) kapna váranként plusz egy lehetséges egységet, de ugyanúgy csak 3,3,1 épületet lehetne felhúzni. Tudom, hogy ezek valószínû nem valósulnak meg, de gondoltam megosztom veletek.
b-type
Valakinek van még problémája a Danse Macabre 2 pályáján?
nem lehet belépni a portálba, ahogy olvasom ez bug.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gandrus
Jogos, így ok. 😊

Ettõl függetlenül nem tetszik ez az egység.

Shiwo
a "shade" jelenthet árnyalatot is ... "a sötétség árnyalatai" meg szerintem nem ellentmondás

gandrus
Nekem nem tetszik ez a lény. A képen levõ felirat "Shades of Darkness" jelentése, meg a sötétség árnyéka meg megint elég ellentmondásos szvsz. Ettõl a kieget még várom. 😊

Shiwo
nem is lehetett volna beholder, lévén az egy jogvédett dnd-s lénynév, és pár éve a Wizards (akinél a dnd jogai vannak) rájött, hogy "jéé..ez tényleg jogvédett, és miénk a felhasználási joga", majd jelezték, hogy "oppácska, nektek, nektek meg nektek nem is adtunk jogot a név használatához.."

így például 1-2 mmo-ban is, ahol elõtte beholder volt, át kellett nevezni valami másra, vagy perkálni a névhasználatért...

tekintetbe véve, hogy minor spirit, én is arra tippelek, hogy core lövész egység lesz

Nekem mindig is nagy kedvencem volt a dungeon, így nagyon várom a kiegészítõt. Ez a a kis sötétség szellem nekem nagyon tetszik. Örülök, hogy nem beholder lett, így van benne egy kis új, de mellette utal a H3-s ördögi szemgolyóra is.

A külcsín nekem nagyon bejön, remélem a képességei is jók lesznek. Feltételezem minor egység lesz majd.

Eddig egész jónak tûnik az új frakció, a kis sötét elf is nagyon jó. A minotaurus eddig sem tartozott a kedvenceim közé, most sem sikerült elsõ ránézésre meggyõznie. Remélem az is csak minor egység lesz.
Malakai
Mini-beholder. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shiwo
The Shadow Lurker is a minor Spirit of Darkness in the shape of a floating orb of shadows with a single central purple and glowing eye and several eyestalks framing its body like tentacles, each ending in a smaller eye.

lényegében beholder koppintás

gandrus
Öööö, érdekes... ezmiez? 😊

Shiwo

Szia,

egyetertek veled. Jobb lenne ha inkabb a kepessegek es varazslatok listajat bovitenek, es meg tobb taktikazasra es hosvariaciokra lenne lehetoseg. 😊
Én inkább azt a kérdést tenném fel, hogy mi értelme lenne annak, ha egy hõs mindent tudna, és nem kellene kompromisszumokat kötni? Mi lenne akkor a különbség két hõs között?
Akik arra panaszkodnak, hogy jaj, nem rakhatnak ki mindent, aminek csak egy kis értelme is van, azoknak úgy sem lesz soha elég addig a szint, amíg nem lesz meg nekik minden. Egyszerû táphajhászok.
A februári nagy kiegészítõben tuti növelik a szinthatárt. 50-re talán asszem.