Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

H5-ben is lila volt, ugye a hõsök alatti aurában látni lehetett, már ott elkezdõdött. Én se értem. Miért nem lehet természetes színekbe látni a dolgokat. Olyan mintha a kisgyerekeknek akarják megmutatni, hogy melyik lény hova tartozik. "Látod fiam, lila aura veszi körül, tehát melyik várból való?...- Dungeon! Úgyvan.."

Szaruman
Ez az minden néphez rendeljünk egy színt dolog csak nekem nem jön be? A DE miért lila?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Heroes VI Dungeon várkép.
Oké Köszi,
igazad lehet,mert a lehetõség az le van programozva...
Csak aktiválni kellene sztem.
Shiwo
sehogy, valamiért kimaradt belõle, talán a Shades of Darkness kiegben megnyílik a 4.

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Épp ezen gondolkoztam tegnap én is. Tegnap értem el a platina szintet, de én se jöttem rá, hogy hogyan tudnék 4. és 5. bónuszt berakni.
Sziasztok, Heroes6ban hogy az isten csudájában lehet kilockolni a 4. és az 5. dinasztia jellemzõ kiválasztási lehetõséget?

ugye a 2. és a 3. at, meg lehetett venni, a újabb dinasztia szinteken, azt gondoltam hogy a 4.et és az 5. et is igy lehet, de hiába jutottam el platina szintre, nem találok ilyen jellemzõt ami kioldaná ezt.

Lehet banális a válasz de nagyon megköszönöm ha valaki megosztaná ezen tudását velem.

Nagyon szépen köszönöm szépen elõre is!
Sziasztok!
Van egy Heroes VI pálya amivel nem boldogulok. Ez pedig az Egyéni játékok között, a Hadjáratok alatt található Két Õrzõ Regéje térkép. Ezt a hadjárat, hivatalosan benne van a programban. Ha valaki esetleg már végigjátszotta ezt, az segíthetne egy kicsit. A végén, a XEEN Sötét Oldala küldetésben Sheltemet kell megölni, aki Almar várában van, ami egy kapu mögött található. Én mindent bejártam a pályán, mindent megszereztem, mindent elfoglaltam, mindenkit megöltem, és minden küldetést teljesítettem, de az ajtó mégsem nyílik ki. Mit kell csinálni hogy kinyíljon?
Valahogy semmit sem tettek érthetõvé...
Nézegettem steamen hogy ott már elõ lehet rendelni a kiegre és jár mellé egy kis plusz is. Cdgalaxis vagy 576 oldalán még nem látom, hogy elõrendelhetõ lenne. Akkor ez most steam exkluzív lesz vagy még ubishopon érhetõ el?
Heroes nyereményekrõl + A Farm ahol élünk sorozatról.

Itt a videó vége felé hallhatjátok, hogy miket lehet is nyerni a kérdésekre jól válaszolóknak és hogyan sorsolok majd.
Hát remélem h benne lesznek mert a Sárkány Lángnyelv szúrja a szemem nagyon.!:D

Ez jó kérdés, azt írja hogy ubi oldalán elõ lehet rendelni és annak jutalmaként kapod ezeket a bonusokat, viszont a Complete edition nincs ott csak a kiegészítõ. Heroes oldalán a Complete-re azt írja, hogy minden benne lesz, bár az nincs feltûntve, hogy a preorderes dolgok is, amiknek ugye alapbol az lenne az értelme, hogy csak akkor kapnád meg ha elõrendeled a kieget, de idõvel csak meglehet venni sima uton is õket.

Amúgy ennek az Undead Naga-nak mi a neve?? (gondolom hero õ is)

De én konkrétan ezekre a csomagokra gondoltam:
The Angel of Death pack – an exclusive hero and his weapon:
- The exclusive hero: Belketh
- His unique weapon: the Dragonbone staff
The Dynasty Armory pack – two dynasty weapons:
- the Dragon Flametongue
- the Perfect Silksword
An Exclusive Dynasty Weapon:
- The Staff of Sar Aggreth

H ezeket is tartalmizni fogja vajon a Complete kiadás??!

Igen a Complete Editionben bent van minden. Az alap játék, dlc-k, bonus itemek,térképek, soundtrack és a kiegészítõ is!
Majd nekem is ez kéne, bár jó drága lesz biztos:)

Arról tudni vmit h a H6 Complete-ben benne lesznek-e azok a bónuszok amiket most láttam itt: http://might-and-magic.ubi.com/universe/en-GB/news/news/details-news.aspx?c=tcm:21-79182&ct=tcm:6-231-32 ??!

Nem vagyok túl jó angolból sajnos azért kérdezem, hátha van ebben a hírben vmi konkrét.:/

A fejlesztett verzió nagyon jól néz ki, bár az összes dungeon lény a lila színûk ellenére fantasztikusak!

The Faceless are the children of the Malassa. Masters of infiltration, spying, and stealth.
The Faceless are the most mysterious and unknown of all the followers of the Dragon Gods. What little can be said of them is that they are clothed in shadow and mystery; if they are perceived at all it is a fleeting image from the corner of the eye, an odd moment of déjà vu, a strange sense that one is being watched... The Faceless move in the shadows. They enter one shadow and leave from another. The Faceless don't need to speak, they can communicate by telepathy, from mind to mind. They are poorly trusted by their allies and greatly feared by their enemies.

The Faceless Puppeteers own their name to their dreadful ability to penetrate one's mind and take control of the victim's body. The Puppeteer's will imposes itself into its host and bends it to its new master's every whims...

A dobozos heroes 6-al nem mennek a steames kiegek,de ha az alapjátékot és a steames alapot is egy uplay fiókra telepíted akkor már akár dobozos vagy steames kiegeket veszel menni fog.
gandrus
Azon gondolkozom, hogy a dobozos Might & Magic Heroes VI (nem steames) játékkal mûködhet-e a steames kieg. illetve a steames dlc-k. Tud valaki errõl valami infót?

http://rpgames.web4.hu/cikk/might-magic-heroes-vi-shades-of-darkness-kiegeszito-megjelenes

Ilyen lesz. Szal nincs miért aggódni.:D

Értem, köszi. Gondolom elérhetõ lesz valami nagy csomag is,amiben bent lesz minden, tehát az alap, a dlck és a kieg. Majd ha ez lesz leárazva Steamen, akkor lecsapok rá:) Persze, ha lesz ilyen csomag.

Engem a kampány kicsit sem érdekel. Már a H6 kampányt sem bírtam végig csinálni, de nem azért mert nehéz pont ellenkezõleg. Nagyon unalmas és nincs benne kihívás. Csak a multi érdekel és persze minél több pályával, amin a ki vannak egyenlítve az esélyek. Pl. Ugyan azon a napon megszerezhetõ minden hasonló bánya stb... Sajnos viszont ilyen kevés van. Szinte minden pályán létezik könnyebb kezdõ pozíció...
Nem hiszem, hogy benne lenne. Hisz az azt jelentené, hogy megveszed a kieget, és ingyen hozzádobják a teljes alap H6-ot.

Amit írtak, az azt jelenti, hogy ha a kieggel játszol, abban elérhetõek lesznek az alap játék várai, lényei, artifactjai. De gondolom az alap kampányok nem! A custom single pályák pedig a patch-ekkel jöttek, szóval valószínûleg az is elérhetõ lesz. Esetleg még kapunk pár újat.
De a kampányok tuti nem!
Bocs..H6-ot akartam írni

Nekem nincs meg az alap H5-se, szóval ha megveszem a Shades of Darknesset, akkor az is elég? (benne van az alap is ezekszerint)

Lesz az még 990 is egyszer.... :D Majd akkor! megvesszük!
Csak így akkor akiknek már megvan a Heroes VI (fõleg ha gyûjtõ stb) szívnak azoknak akkor olcsóbban adhatnák ennyi erõvel.
Visszavonom amit az elõbb írtam. :D Itt ezt írják:

"Standalone Expansion and Ideal Initiation: an ideal way to discover the critically acclaimed gameplay of Might & Magic Heroes VI. Shades of Darkness is a standalone expansion and ideal epic initiation for first time players."

http://store.steampowered.com/app/229790/?l=hungarian
A legutolsó cikkben, ami pár napja került ki ezt írták:
"Ha vannak extra pecsetjeim /seals/ az eredeti jatekbol, hasznalhatom oket arra, hogy uj dolgokat valthassak ki veluk a kiegeszitoben?

Shades of Darkness teljes egeszeben az alapjatekhoz lesz kotve, ami azt jelenti hogy hozzaferhettek az eredeti jatek tartalmahoz es az uj tartalomhoz is ugyanazt a futtathato file-t hasznalva. Ez azt is jelenti, hogy a dinasztia pecseteket hasznalhatjatok arra hogy kivalthassatok dolgokat az eredeti jatekban es a kiegeszitoben is."

Én ebbõl azt veszem ki, hogy nem lehet majd külön játszani vele.
ennyi pénzért az kell hogy legyen

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Shiwo
párunknak úgy rémlik, mintha annak ígérték volna valamelyik cikkben.. de majd kiderül

ez a shade of darkness stand alone kieg?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Legalábbis vmiféle átokra tippelek ami ahogy mennek feljebb a szintek egyre keményebb ellenfelekre is hathat, míg végül tömeges lesz.
Ilyesmit képzelek el.
Vagy mivel az eddigi 5 népnek is támogató spec.képessége van ezetleg még olyat tudok elképzelni h megbûvõli a lényei fegyverét és páncálját, tehát ha támad és támadják megátkozódik a támadó/támadott.

Sztem szimplán Pestis.:)

Szerintem a férfi elf egységnek lesz különleges képessége a láthatatlanság. Kétlem, hogy ez faji képesség lenne majd.
Faji képességrõl lehet valamit tudni??! Am sztem láthatatlanság lesz vagy valami arctalan mágia
Shiwo
én is ezt olvastam vhol

Valahol olvastam am ,hogy ez egy alapjátéktól függetlenül is mûködõ játék,de lehet,hogy ez is hülyeség.
Nem, sajnos az alapára drága minden új STEAM-es játéknak. Az elõrendelt még olcsóbb is kb 5-10%-al.
Azért drága steamen mert ha elõrendeled több dolgot kapsz még hozzá...és mivel ,hogy még nem jelent meg csak a "tartalmasabb" csomagot tudod megvenni. ...szerintem
Vallató rovat 02 - Interjú GYU-val 2. rész - A konkrét játékvilág
GYU interjú 2. rész - Játékok tematikájával

Elõrekerülnek a körökre osztott és nem körökre osztott stratégiák is.
STEAM-en minden sokkal drágább kezdéskor. Pl máshol 6500 ft Amerikában vagy Angliában de STEAM-en szépen átváltják az eurót egybõl dollárra 30=30 dollár szép mondhatom. Ezért kell szinte csakis akciókkor vásárolni STEAM-en kivéve ha az ember fia nem milliárdos persze.
Botond
Ja.
gandrus
Derék ára van ahhoz képest, hogy csak egy kiegészítõ lemez... (8812 Ft átszámítva)

Botond
Steamen már megvehetõ a kieg, 30 eur.
Akkor mégis csak az Arctalan lesz a 3. elit (csak mert eddig 6-ról tudok h meg lett volna erõsítve, a Faceless-rõl csak 1 szimpla kép volt bejelentéskor).

Sziasztok tudna valaki segiteni nekem a jatekot elorendelni? Magyar nyelven van meg az eredeti, de itt Lengyelorszagban az ip cimem miatt az ubishop csak lengyelul jon be. Probaltam a teruleti beallitasokat is atallitani magyarra de nem segitett. A jatekot magyarul szeretnem jatszani. Nagyon halas lennek erte, ha valaki tudna segiteni. elozoleg Vologya mester segitett nekem a jatekor megvenni, de tudom hogy nagyon elfoglalt, most nem akarom ot zavarni. Ha valaki tudna segiteni, kerem irjon PM-et. Koszonom elore is.

Barati udv
Hangulatos kis videó:)