10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
SlipKnoTiaN #9784 Inferno 2. pályáján ha beikszelem a villám csatát kifagy a játék.
Másnál is van ilyen?? -
SlipKnoTiaN #9783 Értem, köszi.:)
Jónak tűnik szal jöhetne idén. -
#9782 jó neked (: nekem többször is hibára futott már dlc nélkül is -
Lokker #9781 Eddig elsőre mindig sikerült neki, amióta megvettem az első dlc-t azóta csinálja. -
#9780 yep... ez már a kezdetek óta ilyen sz@r -
Lokker #9779 Másnál is kilépés után nehezen szinkronizálja a mentéseket a uplay? Elsőre sose sikerül neki. -
Pio #9778 Skill: Standalone kieg lesz, tehát nem lesz szükség az alapjátékra hozzá.
SlipKnoTiaN, Carmageddon: sajnos semmit nem tudni még. -
Skill #9777 ubisoftnál van most elvileg egy akció , ha veszek 20euroért valamit akkor kérhetem ingyen a heroes vi delux-ot. ez kell majd a kieghez vagy az új önmagában is elég ? -
Carmageddon #9776 Erre lennék kíváncsi én is. -
SlipKnoTiaN #9775 Nem lehet még tudni h kb. mikorra várható??:/ -
Pio #9774 Némi kedvcsináló a böngészős Heroes-hoz:
-
Andrews2007 #9773 Heroes VI nyereményjáték nyertesek
Februári Heroes Nyereményjáték - A Sorsolás -
N3mus #9772 Hát nem tudom lesz e következménye de én kihagytam az a fájlt az ellenőrzésből és most felment teljesen jól, játszható is. De amugy találtam már róla 1-2 topicot ami kifejezetten uplay hibára utal. Azért köszi a segítséget. -
totya4 #9771 Ha a fájlellenőrzés sikeres, akkor maga a fájl elvileg jó. Próbáld meg a telepítést alapra állított (tuning nélküli) géppel. Ha BIOS-ból tuningolsz akkor profilokat érdemes csinálni, így könnyű váltogatni. Lomtárat nem árthat kiüríteni, és mivel eredeti, a telepítés idejére a vírusirtót is meg lehetne próbálni kikapcsolni. Persze az is lehet pont hogy vírusod van :)
Ha a letöltött fájl telepítése nem követel meg internetkapcsolatot, akkor más gépében is meg lehetne próbálni a telepítést (net kilőve addig), mert ha ott működik, akkor tuti a te gépeddel van gebasz. Aztán uninstall :) De mint mondtam az UPlay-t nem ismerem, nehogy az legyen hogy ha máshol telepítetted, nálad már nem engedi. :) Az UPlay rendszer alapvető működésével mivel azt használod gondolom tisztában vagy. -
SlipKnoTiaN #9770 Ha a megjelenésre gondolsz akkor az még 2 hónap sajnos. -
N3mus #9769 Szia!
Már telepített a file check az végigment és után kezdte el telepíteni. Amugy húzott de 24 óráig volt tesztelve ram/cpu és nem volt semmi gond vele ( i5 2500k 4.2-re szóval alig) HDD megnéztem már gyorsan de azzal se talált semmi előtte kb 2 órával uplayről raktam fel a far cry 3-mat gond nélkül. Nem tudom mi lehet :S -
totya4 #9768 Nem ismerem az uplay-t, a GoG-nál az van, hogy ha valamit letöltöttem, akkor leellenőrzi, és csak azután kezdi telepíteni ha rendben találta.
Tehát a kérdés nálad hogy telepítés közben, vagy a telepítés megkezdése előtti ellenőrzésben ír ki hibát.
Mondjuk egy orthos teszt talán nem árt mindegyik tesztjével pár órácskát (ram/cpu teszt), illetve a hdd-d smart adatait is célszerű lenne megnézni, bár nem minden hdd támogatja korrektül a hibák rögzítését... ha egyáltalán hdd-d van :) Apropó géped alapon van, vagy túlhúztad? -
Kheled #9767 Nah már csak 1 nap! Heroes VI Complete verziót mikortól lehet venni szerintetek? Steam-es verzió érdekelne, de ott még nincs fent. -
N3mus #9766 Sziasztok!
Kis technikai segítséget szeretnék kérni. Ugye uplay akció kereteiben sikerült beszerezni a játékot de sajna mikor telepíteném kb 90% crc hibát dob ki data7.orc-ra hivatkozva. Többször pobáltam már újra letölteni gondoltam valami hiba volt, de sajna nem hozott sikert.Google a barátom de sajna segített. Bármi tippet ötletet nagyon köszönök. -
SlipKnoTiaN #9765 Köszi a választ.:)
Hát nyalják meg! Ha már Complete akkor az tényleg legyen teljes! Remélem így lesz. -
Lokker #9764 A videó utáni első mondatból én arra következtetnék, hogy csak a kiegésztő Uplayshop-on keresztüli előrendelésért járnak az exkluzív cuccok. De kitudja, ubiéknál semmi se biztos. :) -
SlipKnoTiaN #9763 Csak mert nem igazán erősségem az angol és biztos vannak itt nálam jobban tájékozott arcok is.:) -
SlipKnoTiaN #9762 Srácok ezek a bónusz dolgok amik itt vannak felsorolva a Complete-ben is benne lesznek, vagy külön kellene megvenni őket Uplay Shop-on keresztül??
http://might-and-magic.ubi.com/universe/en-GB/news/news/details-news.aspx?c=tcm:21-79182&ct=tcm:6-231-32 -
ArchDruid #9761 Minden frakcióban 4 db 1 kockás lény és 3 db 2x2 kockás lény volt. (Kivéve a Sanctuary, ott csak a Kardos kígyó meg a Sárkány volt nagy) Ha jól veszem ki a videó végén, itt 4 db 2x2-es lény lesz: Minotaurus, Manticore, az a Lepkeszárnyú izé és a Fekete sari. Nem hátrány ez kicsit a csata előtti taktikai elhelyezésnél? -
ArchDruid #9760 1:19-nél az ott az Elfek favára? Lehet hogy titokban az is készül? Jó lenne!
A darkelfcsaj Xena-szerű dobókorongja elég fura :D -
kronosz1990 #9759 szép és jó ez a videó szeretnék végre játszani vele -
#9758 ez mondjuk sejthető volt előre (: -
Andrews2007 #9757 Megismerhetjük az 5. részben már látott hős Raelag kezdeti lépéseit és népének egységesítésére tett törekvéseit!
-
Kheled #9756 Viszont nagyon jól néznek ki és az animáció is tökjó, tényleg furcsa hogy a dark elfek méretileg is nagyobbak bizonyos egységeknél. -
#9755 hát jah, úgy néz ki a helyzet :/ -
Andrews2007 #9754 https://www.youtube.com/watch?v=rzNTqdJu9RQ
Új hosszú videó a kiegészítő történetéről és a Dungeon frakcióról. Érdekes ha jól értettem az Assassinok elite lények lesznek míg a Minótauruszok és a szörny lények meg alap egységek. Elég fura ez így. -
Lokker #9753 Kíváncsi leszek mennyire lesz működőképes a conflux ha kijön a kiegészítő. -
Vologya Mester #9752 Üdv Bátor Harcosok! Az UBI támogatásával korábban már meghírdetésre került az 1. MAGYAR HEROES 6. DUEL BAJNOKSÁG. Részletek a versenyről a Heroes Magyarország fórumán olvashatóak. A jelentkezési határidő február 28-án éjfélig meg lett hosszabbítva, jelentkezni a [email protected] e-mail címemen lehet még. A legjobbak tárgynyeremény(ek)ben fognak részesülni. Várom a jelentkezéseiteket a fenti határidőig. Baráti üdv! -
Andrews2007 #9751 VOLOGYA Heroes interjú
Vologya Mester interjú a videó végén 2 kérdésre lehet válaszolni egy Heroes VI STEAM kulcsért! Március 3.-áig.
[email protected] címre
Az interjú végén Heroes VI STEAM kódot nyerhet a szerencsés nyertes. (Most 2 kérdésre kell válaszolni Március 3.-áig! A nyeremények kisorsolása Március 3.-án délután fog történni egy videó keretében! Ezúttal a Heroes Magyarország honlap vezetőjét faggattam. Jó szórakozást! A nagyszerű zenék Paul Anthony Romero, budapesti Heroes koncertjéről vannak. Köszönet az interjúért s a nyereményekért Vologyának!
-
kronosz1990 #9750 A gon ott van,hogy nem minden kártya veszi szívesen a visszaállítgatást...
Nálam pl bődületes laggolást okoz az amin már nem fagy ki:)
Nem így vettem.....Működő terméket vásároltam....de még akad türelem. -
andorr1984 #9749 Nem tudjátok véletlenül, hogy ez a hiba fennáll még, vagy már javítva lett ?
http://www.thesource.hu/hir/altalanos/a_uplay_veszelyes_a_szamitogepedre/17982
Szerintem nézzétek meg a linket, nehogy valami baj legyen. -
Micsu #9748 értem, thx a választ -
#9747 elvileg el kell érni hozzá a vér v könny pontokból is a "max"-ot, ami a specializálódáshoz kell... de lehet, h kell is specializálódni és csak utána engedi.. -
Micsu #9746 valamit írhatnátok erről az újraspecializálásról, nektek működött? -
Carmageddon #9745 Óóóóóó kb március április környéke.