Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

meg kell hagyni hogy nem lett könnyû <#guluszem1>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

A #9696-os hsz-ben lévõ linkre mutató oldal majdnem alján megtalálod.
Sztem király, ha már az orkoknál is szerencsétlen küklopsz lett befogva, akk hadd fogják be õk is a vörös sárkányt.😄

Reméljük nem igaz.

Más:
Az egyik hivatalos fórumon írták, hogy barna sárkányszerû katapultjuk lesz a dungeonnek ez igaz? Sajna azóta úgy láttam leszedték a képeket s én már nem láthattam.
De azért remélem egy patch vagy hotfix jön elõbb is mert kissé kezd érdekessé válni a dololg......
Ja értem köszi az infót.
Jelenleg a hivatalos megjelenes februar 28. De belso meg nem erositett forrasok szerint kesni fog a jatek, es meg meg nem tudni mikor jelenik meg majusban. Varunk a hivatalos bejelentesre.

Talan csak pletyka, de hamarosan ugyis tudni fogjuk mi lesz az igazsag. Kinek tetszik meg a sarkanyos katapult? 😄
Mikor jön ki?
Shiwo
én nem keseredek el, én akkor csodálkoztam volna, ha képesek lettek volna tartani az elõre beígért idõpontot...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Sziasztok,

nem akarok elkeseriteni senkit, de nem hivatalos forras szerint a kiegeszito megjelenese majusra lesz eltolva😞.

Addig is par kep a heroes communityrol:

Art works
"Gyûjts össze mindent, tápold fel magad és menj a 6-os ponthoz. Gyõzd le az utolsó elementált is és menj északnak a 7-es lépcsõhöz. Menj keletnek az úton a 8-as teleporthoz - ez nem lesz aktív addig amíg le nem gyõzted az összes elementálcsoportot (DE). Ezután jöhet a végsõ csata!"

Itt a térkép hozzá: http://heroes.hardwired.hu/heroes6/leirasok/kampanyok/kepek/infernod2.jpg
a videókártya drivert már frissítettem, mert a régebbivel sem ment, de majd próbálok még azelõttit. Azért köszönöm!
de ott nincsen fennt sajnos!

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

nekem is ez a probléma!!
tudna valaki segíteni? a tüzes kampány utolsó részénél nem találom a láthatatlan könyvtárat!mindent felfedeztem és elfoglaltam már!
Bár konkrét utalás nincs de valószínû,hogy a kiegel jön hotfiksz.....a fagyás gonddal....elvileg én bízom benne,hogy javítják mint anno a hírhedt black screen problémát....legalábbis nem szeretném visszavinni😊.....
Heroes VI Duel verseny felhívás
Heroes VI DUEL verseny indul hamarost

Vologya mester és az Ubisoft szervezésében Magyarországon is indul ilyen H VI verseny a kiegészítõ elõtt.
Aki tudja az írja meg.
Bodom interjú + újabb Heroes VI póló nyereményjáték
Üdv néktek hõsök!
Bodom-mal (Rpgames.hu) készített interjú is fent van már. Újabb kérdéssel, egy újabb Heroes VI pólóért. Van egy kép róla ahol Lacisannal, Endremannal és Nightwolffal (akit nem tévesztünk össze Chava-val) szerepelnek egy jó tartalmas itókázáson. 😊 Ha ismeritek õket a Gamestarból esetleg.
A zenéket hol tudom megnézni hozzá?, hogy hol vannak?
A játékot hogy indítom el az uplay fiókba?
Ja a határidõ a válaszokra 2 hét tehát 2 hét múlva szombat , a holnapi interjú esetén vasárnap 2 hét múlva.
Hedzsooo interjú + Heroes VI póló nyereményjáték

Vallató rovat 03 - Interjú Hedzsooo-val (A PC-RPG közösség honlap vezetõjével). + Heroes VI póló nyereményjáték a végén.

Az interjú végén Heroes nyereményjáték vár rátok (1 kérdésre kell válaszolni) 1 db Heroes VI pólót nyerhettek. A [email protected] címre küldjétek a helyes válaszokat. Köszönöm.

Holnap egy újabb interjú s egy újabb póló vár majd a rajongókra egy új Heroes kérdéssel.
Ha a legfrissebb videokártya driver van fent akkor próbálj meg egy eggyel régebbit, vagy ha nem akkor frissítsd hátha megoldja a problémád. Valaki írta, hogy neki megszûntek a fagyások és egyéb "black screen" gondok egyel régebbi nvidia driverrel. Esetleg csekkold le a hivatalos fórumot is, hátha ott több infót találsz, jobb ötletem nincs.
gép megvan, Intel core 2 E4500, Zotac 450 1Gb video, 3Gb ram... Ha elindítom a játékot, akkor fekete képernyõn a kurzor ökölre vált, és pár másodperc múlva játékvégi jelentést ad. Igazából konkrét hibát nem ír ki. Az U Play- be be tudok jelentkezni, azzal nincs baj, de onnan ha indítom, akkor áll be. Igazából mennie kellene, de nem megy. Nem tudom hogy mit is tudnék még írni... 😞
Egy kicsit több információra lenne szükség, hogy tudjunk segíteni, mert az, hogy nem indul el azzal nem tudunk mit kezdeni.

Esetleg kapsz bármilyen hibaüzenetet vagy valami?
Géped megvan hozzá?
Nyugi majd ebben a pár hétben biztos beindul az információ áradat.! 😊

Basszus már kevesebb mint egy hónap van a kiegig de semmit nem tudni a lények képességeirõl meg alig van kép video semmi.
Köszi Mikatesuka! 😉

Közben rászántam 5-6 órát és sikerült... 😊 Én a nyugati várat találtam meg, onnan építkeztem, bõvítettem a seregem. Persze ha elõbb feljövök megnézni a fórumot, nem szívtam volna ennyit. Az állatkereskedõt csak késõbb találtam meg, amikor már a fél térkép az enyém volt. De igazad van teljesen, ha valaki lemegy farkasokat venni, elég egyszerû onnan megcsinálni a térképet, nem jár úgy mint én... 😊
Mégegyszer köszönöm Mikatesuka! 😉
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Megvettem a Heroes VI-ot, és fel is telepítettem immár másodjára, de nem akar elindulni a játék... Az oprendszer elvileg OK, de mégis ledob a játék azzal, hogy 1 percet vagy éppen 0-át játszottam, ha pedig offline próbálkozok, akkor pedig azt írja ki hogy 1* legalább online kell játszani.
Kérem ha tudtok írjatok valami okosat!
Köszi
Én azt a küldetést eléggé viccesen csináltam meg... Nem tudom, hogy azt elfoglaltad-e, de nyugaton van egy vár, ezen a képen a 7 szám felett. Azt elfoglalva tudsz egységeket toborozni, a középen lévõ erõd területén pedig van délen egy semleges lényeket áruló piac, ott tudsz venni kétféle farkast és sellõket. Én csak a sellõket és a farkasokat használva foglaltam el a 3-as számú várat és csak jó pár hónap után vettem észre a nyugaton lévõ várat. 😊 De ha már az elején elfoglalod, akkor már lesz elég egységed a 3-as vár elfoglalásához. Utána pedig választhatsz, hogy melyik várból építed ki a seregedet, mert a 3-as várat nem lehet átalakítani.
Szóval elõször sellõkbõl és farkasokból vásárolj be, utána pedig próbáld elfoglalni a nyugaton lévõ várat.

Itt van a térkép, hogy tud melyikre gondoltam: http://guides.gamepressure.com/mightandmagicheroesvidansemacabre/gfx/word/465020562.jpg
Sziasztok!

Segítséget kérnék, mert elakadtam, de nagyon...
A Danse Macabre kampányt kezdtem el, rögtön az elsõ páylán gondjaim vannak: Van ugye a kezdéskor birtokolt kis erõd, meg fent elfoglaltam a lénykészítõt. A 4. hét után viszont egyfolytában, kéthetente jön az ellenséges hõs a várból, La Segadora-ból, amit késõbb el kellene foglalnom. De mivel én mindig kevesebb lényt tudok toborozni, mint az ellendéges hõs, 3-szor még épphogy vissza tudom verni a támadását, de aztán 4. csatára már olyan túlerõvel jön, hogy lehetetlenség megverni.
Mi a megoldás? Mert én már vagy 20-szor újrakézdtem, de mindig ugyanaz a vége, egyfolytában, kéthetente jön az ellenséges hõs...
Elõre is köszi!
A sárkány ugye az istenségük az nem jelent semmit. De a kártyás egység lehet hogy az, de lehet hogy csak a kártyás Might and Magic játékban van jelen, elérhetõ már a neten is.

ez vajon egy lehetséges elf egység?
Sok új Heroes VI Shades of Darkness kép

Új képek jelentek meg a héten. Az egyiken egy új semleges lény a fekete párduc tûnik fel!!
én feltettem régebbit(driver) de sajnos ekkor meg akad mint õrült állítólag lesz fix a kieggel érkezõ patch ben elõbb nem.
Elõször menj el az északra lévõ kis szigetre, ott csatlakozni fog hozzád egy új hõs, ha teljesítesz egy feladatot neki és majd õ (varázsoló lévén) eltünteti az akadályt. A mágus hõssel kell a jégfalhoz menned. Az oltár pedig a jégakadályon túl van.
Helló! Nekem sajna már vagy fél éve nem mûködött a játék, azonnal kifagyott, ahogy beléptem bármelyik várba. Pont úgy, ahogy mondtad! Tegnap letöröltem az NVidia driveremet, és feltelepítettem a 301.42-es verziójút.
Ezzel, vagy ennél régebbi verziójúval megy csak a játék. Ennél újabbal meg fagy!!
Ma játszottam négy óra hosszát a játékkal egyetlen fagyás nélkül, és a városképek sem voltak fekete-fehér pacák.

Szóval ez úgy néz ki segít! Más nem nagyon!
Az Égi Atya oltárához kéne még elmennem, de azt sem találom. Az a furcsa, hogy 1-2 hónapja nem is támadnak az ellenfelek, ezért gyanakszom bugra és lehet újra kell kezdenem a pályát... 😞
Elakadtam ezen a pályán: http://guides.gamepressure.com/mightandmagicheroesvipiratesofthesavagesea/guide.asp?ID=15618

Már bejártam, felszedtem mindent, amit meg lehet közelíteni. A 8-as pontnál vagyok, valami jégfal van elõttem. Bizonyára elõbb a tárgyakat kellene felszedni, de csak a Kapitány kalapja van meg. Merre tovább, tudja valaki? (bár mondom, minden zegzugot meglátogattam... bug?) Köszi!
Üdv Bátor Harcosok! Az UBI támogatásával hamarosan meghírdetésre kerül az 1. MAGYAR HEROES 6. DUEL BAJNOKSÁGOT. Részletek a versenyrõl a Heroes Magyarország oldalán lesz olvasható a jövõ hét folyamán. Addig is lehet jelentkezni a [email protected] e-mail címemen. Remélem az új kiegészítõ megjelenéséig kellemes idõtöltés lesz a torna. A legjobbak tárgynyeremény(ek)ben fognak részesülni. Várom a jelentkezéseiteket. Baráti üdv!
Köszönöm megpróbálom
b-type
A gold kifejezetten stabil, tegyél egy régebbi nVidia-s driver-t.
Nálam a 290.36 van fent és meg se rezzen, pedig tálcázok mellette, meg dolgozom..stb.
újabb verziójú driver-rel voltak problémáim csataképernyõ betöltésekor, illetve a városképnél.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sziasztok!

Régi hereos fan vagyok az elmúlt idõszakban hozzájutottam egy kalóz verzióhoz a heroes 6-bol. ki akartam próbálni mert 3. rész ótanem találtam igazán jótt. a 6. -at kipróbálva rögtön láttam ez kell nekem. meg is vettem egy gold elitiont. viszont az a bajom hogy a játék megáll, lefagy játék közben. amikor bemegyek az épületekbe az épületnél a kép kimerevedik. a zene szol tovább a kattintás hangját is kiadja de nem történik semmi még az esc-re sem reagál. tudnátok segíteni mi lehet a baj? 64 bites win7 van fent. nod virusirtóval.

http://www.laptop.hu/termek/lenovo-ideapad-g580ah-brown-59-355625-fd-2y

várom válaszotokat.
Pontosan, pont írni akartam, hogy nagyon hasonlít rá, ami szerintem nem is baj, mert nekem nagyon tetszik. Fõleg, hogy nagy Forgotten Realms rajongó vagyok.
Shiwo
és lehet nem véletlen.. ki tudja, min nevelkedett a concept artist..

b-type
Na mi a rák?!
...akkor linkként?
link

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type

így:

b-type
Errõl kapásból Menzoberranzan ugrik be:

Shiwo