10317
  • Shiwo
    egyszerű.. a patchekért nem fizetsz, a kiegért meg jobb esetben igen... az ubit meg nem hatja meg a sírás, ők minél több pénzt akarnak lehúzni rólad..
  • Dimitry
    Sziasztok!

Én azt nem értem, hogy jöhet ki egy játékhoz kiegészítő, amikor még az alap játék sem működik rendesen. Kevés játék van amit megveszek eredetiben, de ez pont egy olyan és rosszabbul megy mint a hackelt verziók. Nagyon sajnálom mert egy jó kis játék lenne, de amint kezd izgalmassá válni, folyamatosan lefagy, hiba üzenetet dob. Pedig már kijött jó pár frissítés. Sajnálom nagyon :(
  • Shiwo
    nem ugyan azok a fejlesztői, megnyugodhatsz..
  • Árcsi1488
    Nem úgy értem hogy nincs kész a heroes 6, mert amióta kijött folyamatosan játszok vele és imádom csak csak kevés a vár egy idő után és naon lassan jönnek a dlc-k meg a kiegek és nem tudom hogy ez a többi might and magic játéknak köszönhető-e? hogy azok is fejlesztés alatt állnak. Bár nem tudom hogy azoknak ugyan az fejlesztője mint a heroes 6-nak?? Annyira jó lenne minden néppel játszani mint ami az Ashan Compedium videóban a könyvben is van :)
  • Shiwo
    pontosan mire is gondolsz? miért nincs kész a 6 ? már jó ideje kész van... hibák vannak benne, de kész.. ráférne még pár patch, de kész... jöttek hozzá DLC-k és jön a kiegészítő.. hogy lesz-e még kieg, azt nem tudni.. félek, hogy nem, bár ha jók lesznek az eladásai a Shades of Darkness-nek, akkor talán...

amúgy..
    A Might & Magic egy összefoglaló név több játékhoz is, amik ugyanazon világon játszódnak
    A Might & Magic X egy RPG játék
    Might & Magic: Heroes sorozat meg egy körökre osztott stratégia..

ugyanazon világ, de mégis tök más játékok, mintha az egyik lövöldözős játék lenne a másik meg egy autóverseny.. más stílus

Might and Magic: Duel of Champions egy online kártyajáték

Might and Magic: Heroes Kingdoms egy MMO próbálkozás, ami állítólag nem sikerült túl jóra

Might & Magic Heroes Online - Heroes sorozat átültetése MMO-ba

a #9816-ban megemlített játék meg egy áprilisi tréfa volt az UBISOFT-tól..
  • Árcsi1488
    Miért nem fejezik be a heroes 6-ot miért kell belekezdeni más játékokba heroes-on belül ha még a heroes 6 sincs kész!!! Am lehet számítani a shades of darkness-en kívül kiegre????
  • GLADSUM
    @Dius: Véleményem szerint a képességek miatt lehet még a bökkenő. Ha nem is az aktív akkor a passzív képességek tudnak kellemetlen meglepetéseket okozni. Egyébként ha automata harcra rakod, akkor a gép meg tudná nyerni a csapatoddal? Érdemes megnézni. :)

Én most olyannal találkoztam, hogy online módban játékot mentettem. Új üres helyre, erre az előző játékmentést elvesztettem... Van ötletetek, hogy hozható vissza? :S
  • Carmageddon
    xxxxxxxxxxxxxxxxd
  • Shiwo
    verekedős Might&Magic közeleg (:

Might & Magic
    Dear Might&Magic'ers, we are beyond excited to make this announcement.

Might & Magic Mortal Fighters, a new fighting game situated in the world of Ashan, is currently in development and will be released this year. Face bosses, defeat your enemies, receive incredible powers and level up!

Are you excited?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    április 1 ubisoft módra..
  • Csibusz
    Sziasztok!

Nem tudom mitől lehet ez... De játszottunk egy Random Mappon.. És nekem is meg az ellenfélnek is kb ugyanolyan szintű volt az egységei.. Megtámadta a váramat, és porig alázott.. Az ő karaktere megegyezett az enyémmel.. Életpontja is ugyanannyi.. és többet sebzett, mint én..
    A Gép könnyűre volt állítva.. Szóval egyszerűen nem fér bele a fejembe, hogy 11 óra játék után, csak így legyőzzenek :/
  • gandrus
    Nekem ez soha nem okozott gondot. Gyakran alkalmaztam ezt a módszert.
  • GLADSUM
    Sziasztok,
    Nemrég kezdtem el játszani originalban ezt a játékot s nagyon bejön. :)
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy ismert hiba, hogy ha van olyan csizmám ami plusz szárazföldi lépéseket ad, majd az összeset lelépve kicserélem a csizmám vmi más csizmára (pl. nem ad annyi lépés), akkor lefagy a játék?
  • tombadillo
    hmmm most telepítsem újra crack nélkül, oszt a patch után crack-eljem? ez jónak tűnik. csak nem tudom mi lesz a mentéseimmel. meg amúgy sem biztos, hogy javít. na ezzel még várok.
    köszi az ideát
  • Shiwo
    eredeti? ha nem, akkor nem a crackelt példányra próbálod ráerőszakolni a javítást ?
  • tombadillo
    amikor telepíteném az 1.8 patch-et azt írja, hogy először telepítsem a játékot (ami persze telepítve van). egyébként segíthet, hogy ne fagyjon ki minden városban?
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Eladó 1 db Heroes Ashan Compendium könyv (angol nyelvű). Irányára 7500Ft (18 EURO+szállítási költség). Érdeklődni a [email protected] e-mail címen lehet.

Ashan Compendium video

Baráti üdv!
  • kutyu007
    Sziasztok!
    Most ismerkedem a Heroes 6-tal. Van benne véletlenmap generátor?
    Mert nem sok helyen találtam mapokat a neten.
  • gandrus
    Köszi! Eddig pre-ordernek tűnik számomra. :)
    Remélem jó lesz!
  • Wootan
    Might and Magic X
  • gandrus
    Mától Nvidiával szerelt gépem van. Egyelőre úgy tűnik, hogy a Heroes VI hibátlanul fut, nincs gond a városnézettel sem.
    314.07-es driver, Geforce Gtx660 ti.
  • Csibusz
    Megoldás Nvidiásoknak:
    301.42-desktop-win7-winvista-64bit-international-whql
    Nekem ez a driver tökéletesen bevált :) de gondolom idáig is tudtátok, csak megosztom azért :)
  • Lokker
    Az asztaliban otthon nvidia kártya van de nagyon ritka, hogy feketeképernyőt kapnék vagy kifagy. Sőt, azelőtt nem is volt míg meg nem vettem a dlc-t de eddig is csak kétszer volt ilyen eset.
  • Botond #9802
    ATI kártyán is fekete-fehér kockák vannak néha városkép helyett...
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok! Akinek Nvidia kártyája van, az még legyen egy kis türelemmel. UBIék végre egyeztettek az Nvidiával és április elejére a közös együttműködésnek hála várható egy 2.0-s patch, amiben igyekeznek közösen javítani az Nvidia kártyákon jelentkező hibákat. Reméljük sikerül eslőre, szóval már csak 1 hónap, addig legyetek türelemmel. Baráti üdv!
  • Csibusz
    Gondolom te is olvastad.. Most próbáltam 1.8-al.. de ugyanúgy rossz.. Sőt.. Majd kíváncsi leszek, hogy te is így jársz-e.. De biztos nem fogom downdate-elni. (még emiatt sem :) )
  • gandrus
    Kíváncsi leszek, nekem lesz-e ilyen gondom vele. Épp most váltok nvidiára (jövő hétre várom a kártyát).
  • Csibusz
    Igazából mindegy is, hogy megvásárolt vagy sem.. Egész nap a fórumokat néztem.. És én is azok a szerencsétlen emberek közé tartozom, akiknek nem bírja az NVIDIA driverét a játék.. Városnézetnél egyből kifagy.. Gratulálni tudok...
  • gandrus
    Ha megvasarolt peldanyod van, akkor automatikusan frissít, ha meg nem, akkor azt javaslom vedd meg!
  • Csibusz
    Sziasztok!
    Újra elszántam magam, hogy játsszak a játékkal. Tudnátok segíteni abban, hogy mely Patcheket rakjam fel? Melyiktől érdemes? Köszönöm előre is :)
  • gandrus
    Mármint főleg akkor lehet rossz, ha esetleg konzolokra készül. Remélem nem.
  • Acidlich
    Raneztem erre a beepitett ranglistara...h a farncba lehet az, h az elsoknek -teszem azt egy kampany kombinalt pontoknal- ilyen 60 millio pontja van, mig nekem alig tobb mint egy millio:)
    Ez rendben is lenne ha tobbszazezredik lennek, de elso 5k-ban vagyok benne...ezeket a pontokat osszeadja, ha tobbszor vegigviszel egy kampanyt mondjuk vagy h lehet ekkora kulonbseg?
  • gandrus
    Jó lenne, de csak ha nem szúrják el. Manapság már nagyon pesszimista vagyok ilyen téren. Főleg, ha (esetleg) konzolokra készítik elsősorban.
  • SlipKnoTiaN
    Jó lenne, elég régóta hanyagolják, csinálhatnának vmit.:D
  • Carmageddon
    Ha lesz is akkor 18.-as karika? :D:D
  • Andrews2007
    Jó lenne.
  • Pio
    EZ a titkos oldal jelent meg a hivatalos M&M portálon.
    Nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy Might & Magic 10 bejelentést várjunk a Pax Easten (március 22-24).
  • Lenox11
    DE ÚGY sem jó
  • b-type
    "pls segítsetek nem értem mért de fel crackeltem a heros 6.."
    töröld a crack-t, és futtasd a jó exe-vel.. :)
  • Lenox11
    Hali!! pls segítsetek nem értem mért de fel crackeltem a heros 6 de nem működik mindig elindítom a játékot majd 3 másotpercre kidobja a kezdő abalakot majd működése leáll nem értem legutóbb még működött a gépemen de most 3-4 hónap múlva már nem nem értme mit kéne csinálni pls aki tudja megoldást segítsetek!?!
  • Carmageddon
    köszi az infót, én már réges régen jelentkeztem a bétára.