10317
  • b-type
    Én nem kezdtem újra. Belekezdtem a gold-hoz jött külön térképekbe.
    Xeen is érdekelt, de a Enroth jobban (és gyönyörű).
    Szal majd lesz vele valami.
  • Mikatesuka
    De már egyszer újrakezdtem, mégis hányszor kellene végigjátszanom? :S Neked az első újrakezdés után már jól működött a portál?
    Vagy az egész kampányra értetted, hogy kezdjem újra?
  • b-type
    én is beleszaladtam, újra kellene kezdeni az egész pályát.
  • Mikatesuka
    Valaki tudna segíteni a necros dlc második pályájával kapcsolatban? A legvégén legyőztem 3 ellenfelet, megcsináltam minden küldetést, megvan az összes tárgy a lícs készletéből, meg is jelent a portál, de nem tudok átmenni rajta. Azt írja már csak egy feladat van, hogy menjek át a másik világba, de akárhova kattintok a portálon nem történik semmi. Már egyszer újra kezdtem a pályát csak az miatt, de ugyanúgy nem tudom használni a portált. Valahol máshol tudok átjutni, vagy mit kell ilyenkor csinálni?
  • Shiwo
    úgy szól a sztori, hogy a varázslók megalkották a bestiákat meg az orkokat, majd végül a szerkezeteket (gólem, titán, gargoyle, stb)

utóbbiak szó nélkül engedelmeskednek, nem morgolódnak, nem méltatlankodnak, nem kell enniük, nem kell inniuk, nem kell aludniuk, pihenniük, stb...

lényegesen jobb szolgák lettek, mint a bestiák, akiket végül semmibe vettek, alantas célokra használtak, így azok fellázadtak és megléptek..

ha volt is behemoth és a varázslók csinálták, valszeg szintén meglépett a kavarodásban...

btw a Titánról már van artwork, ha lesz is egyáltalán Academy kiegészítő, sanszos, hogy az lesz a champion
  • b-type
    Én a harcos hősöket használom inkább, bár rövid térképre alapokról indulva a mágus jobb.
    Keress rám btipus néven.
  • Kheled
    Hú, H3-ból jósok lényt átlehet hozatni, mondjuk kérdés ha még lesznek új várak milyen lényeket láthatunk újra. Nah de egyik kedvenc sárkányom a h3-ból a maga 1000életével és durva erejével:P
  • SlipKnoTiaN
    Simán lehet akár a Hidra az egyik új boss (mert gyanítom h lesznek új boss-ok).

Faceless-eket meg lehet h csak kampányban, egyedi épületekben lehet majd felvenni (mint pl. a farkasokat).

Amúgy sztem nem kell félni h túl sok lenne mostantól a sárkány mert nem hinném h a törpék és a sylvan elfek is kapnának sárkányt (sztem sajnos csak az egyik fog kapni sárkányt).

Amúgy én a H3-as Behemótot hiányolom nagyon.:( Olyan jó lett volna ha beleteszik a játékba, akár az orkokhoz, akár boss-nak (bár ez utóbbi még megvalósulhat).
    Most éppen az jutott eszembe h ugye gondolom a Behemót is ún. bestia lenne (mint pl. a minotaurusz, cápaemberek, goblinok, hárpiák, orkok), vagyis h a varázslók alkották meg őket is. És ebből a levezetésből jutott arra h milyen lenne már ha nem a Titán, hanem a Behemót lenne majd az Academy bajnok egysége (persze ha lesz Academy a későbbiekben).
    Mondjuk sajnálnám a Titánt, de simán lehetne úgy a sztori h még nem tudnak Titánokat gyártani a varázslók.

Basszus.. mennyi jóság nincs még benne a játékban.:D Remélem nem teszik félre a Heroes 7-re ezt a sok mindent (és a többit amit nem mondtam most el) mert még 5 évet várni már nagyon sok lenne.:/
  • Cyrax86
    Ez maga Malassa, bár az új kép is ennek az átszínezett verziója, úgyhogy a fejlesztett valszeg tényleg így is fog kinézni.

Kövezzetek meg, de szerintem ez elég gáz lépés volt a készítők részéről, és nemcsak azért mert már volt ilyen boss és csak átszínezték a sárkányisten artworkjét, hanem mert kezd unalmas lenni, hogy mindig az van amit "kisírnak" a fanok, a H5ben szerintük túl sok volt a sárkány, erre a H6ba nem adtak játszható sárkányt, az volt a baj, erre most újra itt a black dragon csak mert "klasszikus" ahelyett, hogy a Dungeon lineupot "újragondolják", ha az Infernoban ki lehetett dobni az ördögöt arra tekintettel, hogy ez korábban játszódik, miért ne lehetett volna itt Faceless fajú a champion?

Sokkal jobb az, amikor valakinek saját elképzelése van és azt tálalja, és azt kell szeretni vagy sem, minthogy folyamatosan hallgatunk az ezerféle különböző véleményre és mindig megpróbálunk a lehető legtöbbnek kedvezni...

Ja és az is érdekes, hogy sokan mondták, hogy a történet szerint kevés a Facelessek száma, és emiatt az is kérdéses volt, hogy lesz-e olyan egység valaha is, erre úgy áll a dolog, hogy az elite lesz amely így "nagyobb számú" lesz a sárkányhoz képest. Aztán lehet, hogy mégis a Hydra jön vissza és akkor csak 2 egység változott a H5höz képest?
  • Mikatesuka
    Hát akkor ez így már szinte egyértelmű, hogy bajnok lény. :) Akkor az arctalanok a hiányzó elit egységek. Az árnysárkány szerintem amúgy sokkal jobban néz ki, mint a fekete, vétek lesz továbbfejleszteni. :D
  • Kheled
    Itt a fejlesztett változata még korábbi képekről:
  • SlipKnoTiaN
    És a ledarált néhány boss-ból h lesz 400 év múlva több tucat kisebb csóri sárkány??:DD
  • Mikatesuka
    Végül is csak 1 sárkány főnök van, szerintem még beleférne, ha a fekete sárkány bajnoknak, hisz ezek is csak egy sárkányisten teremtményei, mint például az angyalok.
  • Shiwo
    én csalódott leszek, ha most, hogy vannak boss-lények -
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    és van is köztük sárkány
    - a fekete sárkuszt ledegradálják egyszerű champion lénnyé...
  • SlipKnoTiaN
    Mintha azt mondtam volna amikor bejelentették a kiegészítőt h a fekete sárkány lesz a bajnok. Sokan meg hepajkodtak h "nem emert a sárkányok már bossok meg istenek" stb.
    Hát tessék!
  • Mikatesuka
    De most nézem, akkor ez már a fejlesztett verzió a fekete sárkány, nem pedig az árny.
  • Mikatesuka
    De ez akkor most főnök lény lesz, vagy bajnok? Mert először egyértelműnek tűnt, hogy főnök, hisz eddig egy sárkány se volt, de a szövegben amit mellé írtak emlegetik a fejlesztett verziót, a fekete sárkányt.

The Shadow Dragon is the avatar of Malassa, the Dragon Goddess of Darkness. They take the form of a dragon of onyx, with purple orbs embedded on their wings – these are the eyes of Malassa, capable of seeing any kind of shadows, litterary or metaphorically. The Shadow Lurkers are said to be born from these glowing orbs.
    When a Shadow Dragon unfolds its wings in anger, the countless eyes mesmerize its enemies, summoning all kinds of terrifying nightmares in their broken minds. If a more deadly course of action is required, the Shadow Dragons can count on their physical might and their withering breath, that will slowly but surely consume their victim's lifeforce.

The legendary Black Dragons (on the artwork below) are the ultimate evolution of the Shadow Dragons. On their wings, the eyes of Malassa are replaced by intricate patterns of light constantly dissolving, like galaxies being swallowed by the eternal darkness of space.
  • erdbal

Az szép
  • Meyer Lansky
    Még 1 dolog. Kíváncsi vagyok arra, hogy ti hogyan látjátok mennyire sikerült kiegyenlíteni a fajokat? Van esetleg amit erősebbnek éreztek mint a többit? Mi a véleményetek a mágus hősök vs harcos hősökről? Melyik az erősebb?
  • Meyer Lansky
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy Ti szoktatok multizni? Hogy lehet az, hogy csak 1-2 multi játékot találni a nap bármely szakában és eddig 78 multit játszottam 1v1 és ebből 76 győzelem. Hol vannak a skilles játékosok? Nem igazán találkoztam még ilyennel és már az is elég baj, hogy ilyen kevés játék fut egyáltalán. Mindenki csak a kampányt nyomja?
  • kronosz1990
    Mondjuk ha a kiegig játszhatatlan lesz akkor szerintem elgondolkodom egy édes kis levélen melyben a visszatérítés opcióról fogok(persze nem egymagam )érdeklődni ugyanis akkor fogyvédős szerint is kicsit abszurd szituáció áll elő...egyenlőre bizakodva várok hiszen nekem eddig nem volt gondom és amikor játszható volt akkor bejött de a türelmem véges.....
  • Kheled
    Jó kis kép:
  • Cyrax86
    Február 28-án.
  • donatus13
    2 millió soros állítólag egy ilyen játékprogi ami szerintem reális is.
  • mnorbi2
    Mikor lesz kieg ?
  • Shiwo
    én vszeg megveszem... de mintha azt írták volna, hogy nem kell hozzá az alapjáték, elmegy magában... bár ha abban javítják, a normálhoz meg nem adnak ki patchet, akkor nem tudom mennyire lesz multiban kompatibilis a dolog, szóval hülyeségeket beszélnek

a kóddal meg sztem semmi probléma, csak az ubi hárítja a felelősséget, közben az ő managereik nem értik meg, hogy egy több tízezernyi sorból álló programot nem fog egy tök idegen fejlesztő csapat csak úgy átlátni, legyen bármilyen profi is
  • Petiknight
    Remeljuk a kieg utan azert orvosoljak a problemakat. Ubiek a bugok miatt a jatek rosszul megirt kodjat okoljak, szoval nemeleg hogy meggyilkoltak a BH-t, meg most a userek is szidjak oket forumokon. Te mit gondolsz az uj fejlesztorol? Megveszed a kieget?
  • Shiwo
    az frankó, mert valamelyik nyilatkozatukban meg azt mondták, nem terveznek több patchet -.-
  • Petiknight
    Szia,

nem, sajnos az utolso patch ota ez mindenkinel igy van. Ujabb bug a listan. :(
  • Sylar9018
    Sziasztok!
    Csak nálam van olyan probléma hogy a Kastély bajnok lényei a Szeráf és a Fényhozó képességei megcserélődtek?
  • Mikatesuka
    Nem állítottam semmit se a hősön, nem ez a baj.
  • Shiwo
    mintha régebben emlegettek volna olyat, hogy akkor csinál ilyet, ha nem a default hőssel nyomultál, hanem variáltál rajta valamit.. de lehet azt már javították és nem ez a probléma gyökere
  • Mikatesuka
    Az epilógus 2. részében a játék pár perc után leáll. Azt írja ki, hogy a játék hibát észlelt ezért leáll, de mindezt csak ebben a kampányban. A multiban (és eddig az összes kampányban) leállás nélkül játszottam órákat, de ez azonnal leáll amikor elkezdem. Valakinek volt már efféle problémája a játékkal? Hogy lehetne megoldani?
  • Fresh Duke
    Nagyon jók ezek a képek.
    Amúgy, itt szerintem a HoMM3-as kinézet jobb volt, mint az utána levő 2.
  • Mikatesuka
  • erdbal
    Jól van akkor, jobb is hogy csak két dark elf egység lesz, csak nagyon hasonlított az 5-ösből az Árnymatriarchára azért gondoltam hogy áthozhatták a 6-ba is. De ettől függetlenül szerintem is a faceless lesz a vár legerősebb lénye.
  • Cyrax86
    A készítők már elmondták, hogy csak 2 dark elf egység van, továbbá a hivatalos oldalon is fent van ő, mint hős:

LINK

EMBLEMATIC DUNGEON HERO: THE SHADOW SORCERER
    Servants of Malassa, the Shadow Sorcerers are seekers of forbidden lore and masters of Dark Magic.

They totally accept the murmurs of the Darkness and are capable of finding the information that they want. Those who rise to the highest ranks undergo a secret ritual that lets them commune directly with Malassa, making them capable of dreamwalking. When the ritual is complete, their eyes become black and pupiless, and they never blink again.
  • SlipKnoTiaN
    Ez lehet akár 1 hőse is a frakciónak (mondjuk Tuidhana).
  • Andrews2007
    Ez azt hiszem a Compendium könyvben is volt és egy Sötét elf HŐS típus csak.
  • erdbal

Nem lesz hidra se fekete sárkány, arctalanok lesznek és itt a Shadow Sorceress