Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy lehet online módba rakni a játékot?, nem tudom megnyitni a játékot, csak offline-ban, megnyitom az uplayt is, de nem rakja be a játékot indításkor.
a gold edítion van meg. 2012-es.
a gold edítion van meg. 2012-es.
A file tartalmazza az eddigi összes patch változtatást is. Az 1.8 fõleg arra ment rá, hogy az egyes épületek árait állítgatták...
Szia,
probald meg a fomenuben a textura minoseget alacsonyra allitani, okezd le, majd allitsd vissza magasra. Ha nem segit akkor frissitsd az Nvidia drivered. Elvileg Nvidia-s karikon jelentkezik a problema, nekem is ilyen videokarim van.
probald meg a fomenuben a textura minoseget alacsonyra allitani, okezd le, majd allitsd vissza magasra. Ha nem segit akkor frissitsd az Nvidia drivered. Elvileg Nvidia-s karikon jelentkezik a problema, nekem is ilyen videokarim van.
Köszönöm szépen!
nem rég volt róla szó, úgy tûnik, hogy egy bug, ami még nem lett javítva, állítólag ha többször újrakezded a pályát, akkor van, hogy megjeleníti
többet nem tudok mondani a dologról, ezt is a #9199- kommentbõl tudom
többet nem tudok mondani a dologról, ezt is a #9199- kommentbõl tudom
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Sziasztok.Lenne 1 problémám mikor belépek bármelyik váramba akkor csak kockás képeket látok semmi mást nem tudjátok mi lehet a baj.Minden más tökéletesen mûködik.Köszi a választ.
szerintem szándékos, mert már a lokalizációs verzióban is így mûködött a dolog
(hogy mennyire igazságos és jó megoldás, azt meg mindenki döntse el maga 😊)
(hogy mennyire igazságos és jó megoldás, azt meg mindenki döntse el maga 😊)
Sziasztok!
Elkezdtem a Crag Hack kampányt, sõt már a végénél tartok, de akadt egy kis gondom...
Ez bug, vagy szándékos....?
Elkezdtem a Crag Hack kampányt, sõt már a végénél tartok, de akadt egy kis gondom...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végig mentem alul a földelementálokon/tûzelementálokon, és oda értem a viharmadár fészkéhez. De mindegy mekkora sereggel megyek fel a hegyre a (akár üresen is mehetek), mindig ugyanakkora és persze jóval gyengébb sereggel kell megküzdenem a ThunderBirddel...
Ekkora seregem van a völgyben: link
Ekkora lesz a harc elejére: link
Ekkora seregem van a völgyben: link
Ekkora lesz a harc elejére: link
Ez bug, vagy szándékos....?
Sztem ez a csóka lesz a 3. elit, és akkor a hidra a bajnok (bár én azért bízok a fekete sárkányban). (:
Jah, elõször fel sem tûnt, hogy a képen az alap és felfejlesztett lény látszik, így már tényleg nem kérdés, hogy ez a champion.
A Mintaur és Hydra is biztosra vehetõ szerintem, már csak azért drukkolok, hogy a dark elf csajok is szerepeltessék magukat az egységek között.
A Mintaur és Hydra is biztosra vehetõ szerintem, már csak azért drukkolok, hogy a dark elf csajok is szerepeltessék magukat az egységek között.
Szervusz!
Jóó értem én h jöttek a sárkányistenek, de ha a H5-öt nézzük ott is voltak már sárkányok és az Arkath 1x meg is jelent 1 párbeszéd idejére.
Sztem simán megférne egymás mellett sárkány és sárkányisten. Ha meg téll nem rakják vissza õket (ami sztem elég nagy mellényúlás lenne) akk elmehetnek az @nyjukba!
Am meg remélem nem a Jorgen lesz a bajnok lénye az új fajnak. Akk már téll legyen a hidra. Vagy vmi teljesen új dög. 😊
Jóó értem én h jöttek a sárkányistenek, de ha a H5-öt nézzük ott is voltak már sárkányok és az Arkath 1x meg is jelent 1 párbeszéd idejére.
Sztem simán megférne egymás mellett sárkány és sárkányisten. Ha meg téll nem rakják vissza õket (ami sztem elég nagy mellényúlás lenne) akk elmehetnek az @nyjukba!
Am meg remélem nem a Jorgen lesz a bajnok lénye az új fajnak. Akk már téll legyen a hidra. Vagy vmi teljesen új dög. 😊
Limbic most hegeszti az 1.8-as patchet, elvileg jovo heten kijon. Lehet meg lesz par patch. Ha hinni lehet a pletykaknak, akkor Limbic-nek nincs kapacitasa kieget csinalni, Black Hole-t Ubisoft kicsinalta. Szoval lehet a kieget uj fejleszto csapat kesziti. En azt gyanitom, hogy DLC-ben adnak ki uj nepet, habar eleg nagy tartalom lenne, szoval ez nemigen valoszinu. Ha figyelembe vesszuk, hogy ket mapot meg egy keves tartalmat raktak a mostani DLC-k be is. Ha ezeket most 10 euroert adtak, akkor szerintem a kieg lesz vagy 40-50 euro😞. En inkabb attol felek, hogy kijon a kieg es amiatt abbahagyjak az alapjatek patcheleset, mivel a kieg standalone lesz.
Igen, onnan másoltam ki a videót én is!
Én úgy tippelem, hogy a dungeon már készen volt akkor is, amikor kijött a játék, csak szándékosan hagyták ki belõle. Hogy a többi 3 nép sorsa mi lesz, azt nem lehet még sejteni sem.
De én megveszem majd a kieget is feltéve, hogy emberi áron fogják árulni és nem teljes játék áron. 4-5000 Ft-nál többet nem fog érni.
Én úgy tippelem, hogy a dungeon már készen volt akkor is, amikor kijött a játék, csak szándékosan hagyták ki belõle. Hogy a többi 3 nép sorsa mi lesz, azt nem lehet még sejteni sem.
De én megveszem majd a kieget is feltéve, hogy emberi áron fogják árulni és nem teljes játék áron. 4-5000 Ft-nál többet nem fog érni.
Szia,
a 9220 as hsz ben en is eleg rosszul beraktam ezt a vidit. Azt nem ertem, hogy ha hihetunk a pletykaknak es BH elkeszitette az academyt, akkor miert nem tudtak oket is belerakni a kiegbe, lehet perelnek meg, nem tudom. Remelem azert, hogy az uj lenyek animaciojat is a Puppetworks kesziti majd.
Ami meg a kieg talalgatasodat illeti igazad lehet, bar remelem lesz tobb kieg is es megkapjuk a maradek nepeket. BAr az eddigi Ubis hozzaallasbol adodoan erre nem sok esely van hala a balfek menedzsmentjuknek... 😞
a 9220 as hsz ben en is eleg rosszul beraktam ezt a vidit. Azt nem ertem, hogy ha hihetunk a pletykaknak es BH elkeszitette az academyt, akkor miert nem tudtak oket is belerakni a kiegbe, lehet perelnek meg, nem tudom. Remelem azert, hogy az uj lenyek animaciojat is a Puppetworks kesziti majd.
Ami meg a kieg talalgatasodat illeti igazad lehet, bar remelem lesz tobb kieg is es megkapjuk a maradek nepeket. BAr az eddigi Ubis hozzaallasbol adodoan erre nem sok esely van hala a balfek menedzsmentjuknek... 😞
Amúgy az 1.7.1-es patch-el kapcsolatban én azt vettem észre végre ki lett javítva a hang bug!!! Már nem cincognak a lények! Viszont várostromkor a 2x2-es lényeket én sem tudom áthelyezni, ha van taktikám. Ha megpróbálom elmozdatani a helyérõl, kidobja a harcmezõrõl, és nem engedi visszatenni a csatába.
Egyszerû harcnál nem jelentkezik ez, csak ha várost támadok meg. Nálam szerencsére a városkép bug (a fekete-fehér kockák) nem jött elõ pedig Nvidia GeForce 9500 GT kártyám van.
Egyszerû harcnál nem jelentkezik ez, csak ha várost támadok meg. Nálam szerencsére a városkép bug (a fekete-fehér kockák) nem jött elõ pedig Nvidia GeForce 9500 GT kártyám van.
Bocsi, poéngyilkos lettem! 😄
Amúgy Minotauruszt én Tier 2-nek várom, és 2x2-es, nagy lénynek. Ha hihetünk ENNEK a videónak, akkor a minó a recés kétélû fejszéjével elég brutál állat lesz! (2:40-nél van) 😄
Amúgy itt benne vannak az erdei elfek, a Törpék és az Academy is! A titán elég vaskosan jól néz ki! (1:17-nél Gargoyle, 1:22-nél a Rakshasa akármi és a djinn, 1:23-nál a Titán)
Amúgy Minotauruszt én Tier 2-nek várom, és 2x2-es, nagy lénynek. Ha hihetünk ENNEK a videónak, akkor a minó a recés kétélû fejszéjével elég brutál állat lesz! (2:40-nél van) 😄
Amúgy itt benne vannak az erdei elfek, a Törpék és az Academy is! A titán elég vaskosan jól néz ki! (1:17-nél Gargoyle, 1:22-nél a Rakshasa akármi és a djinn, 1:23-nál a Titán)
Sorry kicsit elkestem a hsz-el Archdruid lelotte a poent 😊.
Szia,
nem akarlak elkeseriteni, de feketesarkany max Boss lehet, mivel Ashanban az Ubisoftek sarkanyisteneket krealtak. Ezzel magyaraztak, hogy kivettek oket egysegkent a jatekbol. Ha a tortenet miatt tippelni lehetne, szerintem a tier 3-as unit arctalan lesz, ami a concepten is van. Ezt az arctalanok angyalok haborujaval tudom indokolni, es ez szerintem igy logikus. Ha az angyal egyseg tier 3 as akkor a dungeon tier 3 valoszinul arctalan lesz. Ami meg biztos az eddigi conceptek alapjan a minotaurusz. Azt hogy tier 1 vagy tier 2 egysegkent tennek bele azt nem mernem megtippelni. Persze mindez talalgatas, jo lenne ha legalabb hidra lenne benne.
nem akarlak elkeseriteni, de feketesarkany max Boss lehet, mivel Ashanban az Ubisoftek sarkanyisteneket krealtak. Ezzel magyaraztak, hogy kivettek oket egysegkent a jatekbol. Ha a tortenet miatt tippelni lehetne, szerintem a tier 3-as unit arctalan lesz, ami a concepten is van. Ezt az arctalanok angyalok haborujaval tudom indokolni, es ez szerintem igy logikus. Ha az angyal egyseg tier 3 as akkor a dungeon tier 3 valoszinul arctalan lesz. Ami meg biztos az eddigi conceptek alapjan a minotaurusz. Azt hogy tier 1 vagy tier 2 egysegkent tennek bele azt nem mernem megtippelni. Persze mindez talalgatas, jo lenne ha legalabb hidra lenne benne.
Dungeon...hmm...
Nem nagy meglepetés. Viszont akkor vagy lesz négy kieg (amit kétlek), vagy nem lesz benne mind a 9 faj, ami az Ashan krónikákban benne van.
2013 spring, tehát valamikor július-augusztus környékén megjelenik egy új faj, amivel valószínûleg ismélt felborul az egyensúly és bugok tömkelege kerül ismét a játékba.
A Champion lény kérdésére meg szerintem itt a válasz:
Ez a lepkeszárnyas lebegõ izé lesz a Champion.
Nem nagy meglepetés. Viszont akkor vagy lesz négy kieg (amit kétlek), vagy nem lesz benne mind a 9 faj, ami az Ashan krónikákban benne van.
2013 spring, tehát valamikor július-augusztus környékén megjelenik egy új faj, amivel valószínûleg ismélt felborul az egyensúly és bugok tömkelege kerül ismét a játékba.
A Champion lény kérdésére meg szerintem itt a válasz:
Ez a lepkeszárnyas lebegõ izé lesz a Champion.
Még a hidrával sem lenne bajom, bár sztem a fekete sárkány tipikus Dungeon lény, bérelt helye kell h legyen.
Ezt láttátok? A hangok kicsit furcsák nekem, de látványra van hangulata
Kicsit csalodott vagyok, hogy csak egy uj faj lesz. Legalabb kettot vartam volna😞.
Szerintem meg egyértelmû, hogy Faceless fajú lesz a champion lény.
Örülök, hogy jön a kiegészítõ, annak viszont nem, hogy most jön fél évnyi találgatás...
Örülök, hogy jön a kiegészítõ, annak viszont nem, hogy most jön fél évnyi találgatás...
hát, a H6-ban sárkány sztem max Boss-ként fog szerepelni
tippem szerint a hydra lesz a champion lény
tippem szerint a hydra lesz a champion lény
*-remélem
Ez az végre! Jó lenne ha a Sylvan elfek is jönnének és a kiegészítõ a szétválásukat mesélné el, bár sztem nem így lesz. És remélem h a fekete- és a vörös sárkány remélem visszatér. 😊
Köszi a art-book-os videót. Hát már volt benne pár Heroes VI-os elf és törp egység kép is és jó pár Academy-s is. Meg hát Dungeon-os is. 😊
Heroes VI Dungeon kiegészítõ.
Tavasszal jön az új teljes értékû Heroes VI kieg. a Dungeonnel. TH-s DUNGEOOON ennek örömére. (Heroes hardwired-bõl egy bajnok tag 😊). 😊
Tavasszal jön az új teljes értékû Heroes VI kieg. a Dungeonnel. TH-s DUNGEOOON ennek örömére. (Heroes hardwired-bõl egy bajnok tag 😊). 😊
Nekem várostromkor az asztalra dob ki a játék, ha a nagyméretû lényeket megpróbálom áthelyezni. Illetve, csak nem engedi áthelyezni, majd kidob a csata elkezdésekor. Szintén legális, dobozos játék. Korábban ezt a hibát nem tapasztaltam.
Sziasztok.
Nekem az a problémám, hogy újra pakoltam az (eredeti) játékot és feltettem az összes patch-et, és ki is javította nekem az 1.7.1-es patch-ig:S
De sajnos már az elejétõl kezdve mikor megtámadok egy várat, vagy csak simán betöltöm a játékot valamikor gondol egyet a game és befagy...
Amíg nem volt ennyi patch rá simán ment... Most mi lehet a probléma, valaki találkozott már ilyen jelenséggel? Ha igen akkor írjon.
Nekem az a problémám, hogy újra pakoltam az (eredeti) játékot és feltettem az összes patch-et, és ki is javította nekem az 1.7.1-es patch-ig:S
De sajnos már az elejétõl kezdve mikor megtámadok egy várat, vagy csak simán betöltöm a játékot valamikor gondol egyet a game és befagy...
Amíg nem volt ennyi patch rá simán ment... Most mi lehet a probléma, valaki találkozott már ilyen jelenséggel? Ha igen akkor írjon.
Mert talán az egy fajta játékstílusnak a kicsúcsosodása, uaz a játékstílus ami megalapozódott az elsõ és második részben, az a harmadikban teljesedett ki részleteiben.
a 4. részben az egészet felrúgták, nincsenek legális cheat-k, mint pl. a hõsláncban átadott lények, sztem a második rész után a negyedik az ami meghatározó játékélményben és játéktechnikában.
Viszont überbéna az animáció, és béna a színvilág meg minden.
Spec. én a harmadik részt csak WoG-l játszom mert anélkül nekem(!) unalmas.
érdekes módon nálam eddig: 2. rész, 4. rész, 6. rész...azaz a párosok jöttek be 😊
a 4. részben az egészet felrúgták, nincsenek legális cheat-k, mint pl. a hõsláncban átadott lények, sztem a második rész után a negyedik az ami meghatározó játékélményben és játéktechnikában.
Viszont überbéna az animáció, és béna a színvilág meg minden.
Spec. én a harmadik részt csak WoG-l játszom mert anélkül nekem(!) unalmas.
érdekes módon nálam eddig: 2. rész, 4. rész, 6. rész...azaz a párosok jöttek be 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Nekem lényegében egy nagy problémám van a 6-al: a mentéseket online tárolja és maximum 20-at...ez nonszensz 2012-ben. Jött egy barátom, mondom mutatok neki egy régebbi Necro pályát, de nem tudok, mert nincs régi mentés, folyamaotsan felülír/írok mindent. Nem udok semmit visszanézni.
És lényegében itt ki is merültem a negatívummal, hangulat, a grafika,a játékélmány nagyon bejöm. Nyilván nem nyújt 2012-ben akkora élményt a H6 mint a kilencvenes években a H1-3. Akkor az nagyobb durranás volt, mint ma a 6. Meg a folytatás az mindig lutri, hiszen a változtatással legalább annyi új játékost lehet szerezni, mint régit veszteni.
És lényegében itt ki is merültem a negatívummal, hangulat, a grafika,a játékélmány nagyon bejöm. Nyilván nem nyújt 2012-ben akkora élményt a H6 mint a kilencvenes években a H1-3. Akkor az nagyobb durranás volt, mint ma a 6. Meg a folytatás az mindig lutri, hiszen a változtatással legalább annyi új játékost lehet szerezni, mint régit veszteni.
Sziasztok,
nemreg Uborkasoftek kiadtak egy artbook-ot The world of Might and magic - the Asham Compendium cimmel. A kovetkezo videoban lathattok nehany erdekes egyseg concept-et, ami az esetleges kiegeszitokben lehet. A video eleg rossz minosegu, de azert nehany egyseg jol lathato mint pl minotaurusz stb. Szoval lehet talalgatni de szamomra biztato jel, hogy talan lesz kieg, csak ki tudja mikor. Sot ebebn a konyveb a kesobbi kiegekben talalhato fajokrol is reszletes infok vannak. Remelem sokan talaljatok majd erdekesnek a dolgot.
http://www.youtube.com/watch?v=fVlsV2X5P4Q
nemreg Uborkasoftek kiadtak egy artbook-ot The world of Might and magic - the Asham Compendium cimmel. A kovetkezo videoban lathattok nehany erdekes egyseg concept-et, ami az esetleges kiegeszitokben lehet. A video eleg rossz minosegu, de azert nehany egyseg jol lathato mint pl minotaurusz stb. Szoval lehet talalgatni de szamomra biztato jel, hogy talan lesz kieg, csak ki tudja mikor. Sot ebebn a konyveb a kesobbi kiegekben talalhato fajokrol is reszletes infok vannak. Remelem sokan talaljatok majd erdekesnek a dolgot.
http://www.youtube.com/watch?v=fVlsV2X5P4Q
szerintem a Heroes sorozat a 3. részig elérve már rendelkezett egy kellõ rajongói bázissal, akik a H2-õn, H1-en is sokat játszottak (vagy akár már a King's Bounty-n).. a 3. rész lényegében ugyan az volt, mint az elõdei, játékérzésre minden képen, de szebb volt, több lény, jobb zenék, miegymás.. mindenben megfelelt a kor követelményeinek, bizonyos dolgokban (pl townscreen) még meg is haladta.. az elõdei voltak a csiszolatlan gyémántok, a H3 lett a csiszolt gyémánt... a 4. rész nem ütötte meg azt a minõséget, amit vártak tõle a rajongók, és ráadásul sok újítást is tartalmazott, ami megosztotta az embereket... egy részük üdvözölte, egy részük meg mereven ragaszkodott a H3 játékélményéhez... az 5. rész inkább a 3-hoz hasonlított, de gondolom sok régi rajongó már szkeptikusan fogadta, a 3D grafikai is megosztotta a véleményeket (pláne mivel az "öreg" játékosok hajlamosabbak ragaszkodni a régi 2D élményhez, legalábbis én úgy vettem észre), és hát az a csoport, aki pont az újításai miatt szerette meg a 4. részt, az visszalépésnek tekintette a folytatást... a 6. részt már szintén szkeptikusan várták, de tán 4 dologgal váltotta ki fõleg az ellenérzéseket: 1. kiadó sürgetése, b@cogatása következtében némileg bugossan jött ki a játék (ami nem feltétlen baj, lásd Fallout 2 esete)
2. ahogy a negyedik rész, a hatodik rész is megpróbált újítani..ez van akinek bejött, van akinek nem (nekem speciel nincs vele problémám, pedig én is a H1-gyel kezdtem)
3. townscreen-ek.. ugyan azon okból, mint az elsõ pontban, olyan townscreen-ek kerültek a játékba, amilyenek..és hát elég sokat kellett várni, mire lecserélték õket egy tûrhetõ/egész jó színvonalúra..
4. miután a kiadó viszonya megromlott a készítõkkel, és lecserélték õket, az új csapatnak még nem volt ideje belerázódni a dologba, sõt, lehet már nem is fognak, végül is nekik csak "mostohagyerekük" a játék, nem úgy foglalkoznak vele, mint akik hosszú hónapokig, évekig kalapálták a játékot...ebbõl adódóan a javítások elég lassan csordogálnakû
persze ez az én véleményen, mások biztos másképp gondolják/látják
2. ahogy a negyedik rész, a hatodik rész is megpróbált újítani..ez van akinek bejött, van akinek nem (nekem speciel nincs vele problémám, pedig én is a H1-gyel kezdtem)
3. townscreen-ek.. ugyan azon okból, mint az elsõ pontban, olyan townscreen-ek kerültek a játékba, amilyenek..és hát elég sokat kellett várni, mire lecserélték õket egy tûrhetõ/egész jó színvonalúra..
4. miután a kiadó viszonya megromlott a készítõkkel, és lecserélték õket, az új csapatnak még nem volt ideje belerázódni a dologba, sõt, lehet már nem is fognak, végül is nekik csak "mostohagyerekük" a játék, nem úgy foglalkoznak vele, mint akik hosszú hónapokig, évekig kalapálták a játékot...ebbõl adódóan a javítások elég lassan csordogálnakû
persze ez az én véleményen, mások biztos másképp gondolják/látják
Köszönöm mindenkinek.
Szerintem is sokaknak azért tetszett a 3. mert ugymond valósághû érzést kelltett, akár a lények,hõsök, vagy épp a townscreenek láttán. A hozzáillõ zene meg rátett egy lapáttal. A többi rész más színeket és kicsit mesésebb árnyalatot vitt a játékokba. A heroes VI valamilyen szinten azért jobb mint az 5, mert ez már kicsit hajlik az "élethû" megvalosítás felé. A heroes 3 ilyen szempontból tökéletes, noh meg a küldetések számába se volt utolsó, fõleg ha az ember megvette minden kiegészítõjét + a kisebb dlc/modokat. A mai játékokról elkell mondani hogy rövidek (tisztelet a kivételnek) és valamilyen szinten kevesebbet foglalkoznak vele, hisz inkább a látványra figyelnek és a tökéletességre törekednek, de mint láthatjuk a H6-nál is hiába nézki szépen, rengeteg hiba és bug van, pedig már egy ideje kijött a játék. A H3-hoz nem is tudom hogy a kiegészítõk mellett vannak e sima patchek hozzá, akárhányszor felrakom sose találok bent bugot.
Én nem játszottam a négyessel de a hármasnál már csak az tetszett, hogy nem voltak DLC-k. A másik pedig a townscreen és a hozzá tartozó zenék, ezt a hatosba utólag tették bele és sztem nem is olyan jó mint a hármasban volt, csak csináltak valamit, hogy befogják a szánkat. A másik dolog pedig ez az online dolog. Ez ugyan nem csak a Heroes sorozat sajátja, de amennyi hiba és probléma volt itt vele eléggé megmutatja, hogy mennyire komolytalan a rendszer.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ugyan az én mondandóm rövid lesz de mivel nekem fõleg ez tetszett, a zene egyszerûen utol érhetetlen a 3 ban, másik meg a random map generátor, annyira jó volt a 3 ban, nagyon sajnálom ,hogy se az 5 be se a 6 ba nem lett normális random map generátor.
Nem provokálni szeretnék.
Játszottam az ötössel, hatossal; hármassal négyessel nem igazán, csak belekóstoltam. Mindegyik tetszett, de meg tudná valaki mondani, leginkább saját tapasztalat alapján, miért a hármas az, amit mindenki etalonnak tart és azt tartja a legjobbnak? Ha lehet nem két szóban.
Játszottam az ötössel, hatossal; hármassal négyessel nem igazán, csak belekóstoltam. Mindegyik tetszett, de meg tudná valaki mondani, leginkább saját tapasztalat alapján, miért a hármas az, amit mindenki etalonnak tart és azt tartja a legjobbnak? Ha lehet nem két szóban.
Hát Ubi ezt most benézte. Nem adok 10 ojrót 2 pályás hadjáratért ismét. Majd karácsonykor 2,5-et max.
<#confused>#confused>
nekem bugnak hangzik, nem rémlik, hogy harcos lett volna az elején
nekem bugnak hangzik, nem rémlik, hogy harcos lett volna az elején
Sandroval nem tudok Mágusként indulni.
Hiába választom, Harcosként kezd.
Ez valami bug, vagy direkt ilyen ?
Hiába választom, Harcosként kezd.
Ez valami bug, vagy direkt ilyen ?
4. próbára elindult
1.7.1-es patch telepítve ,indításkor Heroes 6 exe nem válaszol. 3x próbáltam. Nem a géppel van a gond. Tud valaki megoldást? 3-4 hónap kihagyás után gondoltam játszok vele, hátha javítottak rajta. Nagyon szeretem a Heroes sorozatot ,de bármennyire is dícsérik mert magyar ,mert újítottak benne ,szerintem a 4 sorsára fog jutni
3. palya nem lehetett mert a 2.-on mar kotelezo elerni legalabb az elso szintet.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Akkor megnyugodtam, köszönöm 😊
Csak mivel volt egy ilyen opcionális feladat, hogy érjem el valamelyiket, azt hittem, egy bugba futottam és azért nem sikerült csak.
Csak mivel volt egy ilyen opcionális feladat, hogy érjem el valamelyiket, azt hittem, egy bugba futottam és azért nem sikerült csak.