10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Ohyner #9464 A h6-ban minden sárkány boss lény. Ebből következik, hogy a törpéknek sem lesz. Szerintem nagyon jól néz ki ez a valkűr. -
#9463 A Heroes of Might & Magic V-ben a tűzsárkány/magma sárkány volt a champion lény, szóval ha lesz is Törp frakció a VI-hoz, nem hinném, hogy az óriás lenne a champion. -
#9462 láma kérdés:
notimra telepítve van a H6 gyűjtői változata, a saját accommal szoktam is játszani... karácsonyi ajándékként kapott asszony steam-es verziót, hogy legyen saját accja + tudjunk neten egymás ellen játszani, ne csak hot-seat módban... kérdésem az lenne, hogy külön fel kell telepíteni steam-es verziós H6-ot is, vagy valahogy megoldható, hogy csak uplay accounton variáljunk, attól függően, hogy épp melyikünk akar a notiról játszani? -
Andrews2007 #9461 Harci medve, Valkűr, Tűz óriás a könyv szerint. Ha már felraktátok. :) Tűz óriás erős lehet tuti champion lény.
Én reménykedek egy 2. új meglepetés frakcióban. Mivel két új kampány lesz. Az egyik tuti Dungeon. A másik még kérdéses. -
#9460 Ashan Compendiumból vannak a képek... s abban Academy concept artok is vannak, meg Sylvan is... de attól még nem 100%, hogy ki is adják kiegben, UBI-tól bármi kitellik... és ha bármelyik kijön még a Dungeon mellett, akkor sem biztos, hogy a törpék lesznek a következők -
Mikatesuka #9459 Pedig szinte biztosra vettem, hogy a következő frakció az academy lesz... na most már semmiben se vagyok biztos. :D De mindenesetre izgatottan várom a törpéket is. -
erdbal #9458 Jönnek a törpék is -
erdbal #9457 -
kronosz1990 #9456 Mondjuk a mantikor a necro sphinx mellé fura lenne de ahogy nézem a dungeonban még nincs túl sok távolsági egység szerintem az még lesz valami mágus féle.....
A videó kártyákról meg annyit ha újjat veszel és befagy ne lepődj meg jelenleg gyakorlatilag játszhatatlan az Nvidia is ezen töri a kobakját....:) -
Ohyner #9455 Tudom, a heroes világa eltér a való világtól, de ha jól tudom Medúza egy volt a három gorgó közül, tehát, ha nagyon akarnák a készítők akkor készíthetnének nyugodtan másik hasonló lényt. Én még mindig a heroes hármas naga királynőre várok. Három rész óta hiába.:( PEdig a mostani grafikával nagyon pofás egység lehetne a régi idők kedvenc lényéből. -
Andrews2007 #9454 Nem akarok spoilerezni, de az egyik DLC-ben kiderül hogy mely hős vagy esetleg egység medúza s melyik népnél a Heroes VI-ból. Az egyik alap Heroes VI-os nép egyik lényének 'gonosz' formája. -
Kheled #9453 Ah igen, el is felejtettem,végülis Ő testesíti meg a medúza szerepet, vagyis konkrétan ez a lény az. Kíváncsi vagyok mi lesz még, az biztos hogy maguk a lények nagyon jólnéznek ki amik eddig megjelentek. Pl a Sanctum várba kicsit mesésebbek a lények, itt azért látni hogy komolyabb, erősebbek és dühöngenek. -
#9452 Sziasztok, szeretnék egy kis segítséget kérni. A cimborám megvette a gold editiont a Heroes VI-ből. A gépe viszont egy relikvia. 7600-as Nvidia van benne, ami nagyot kacagott a játékon és természetesen nem indul el. Venne egy videokártyát, valami belépő szintűt, olyan 10E környékén. A mostani Geforce 210-220-nak simán kéne vinnie, legalábbis az alapadatok szerint. Szerintetek működik vele? -
Ohyner #9451 Ennek az egységnek nem igazán tetszik a grafikai megvalósítása:( -
Cyrax86 #9450 A másik sötét elf egységünk is megvan, így a Grim Raiderek és a Shadow Matriarchok kiestek a H5-höz képest. Még 2 egység maradt, abból szinte biztos, hogy a Manticore az egyik.
Discover Assassin. An Assassin is like the shadow of Malassa. As a Sylvan Elf is impossible to spot in the forest, an Assasin is invisible underground. He reveals himself only when he strikes. Usually wearing black clothes, an Assassin's favorite weapon is a pair of sharp and serrated daggers.
-
Mikatesuka #9449 Az a baj, hogy a medúza túlságosan hasonlítana a gyöngy papnőre mivel már annak is kígyók vannak a haja helyén. Ezzel a medúza kiesett. :) -
Kheled #9448 Tényleg.. Medúza.. nah őt még eltudnám képzelni itt, sőőt alap lenne:) -
#9447 sőt... már a 3. csapat foglalkozik vele.. -
donatus13 #9446 Már nem a magyar csapat fejleszti a játékot.(tudtommal) -
kronosz1990 #9445 Hát az a durva,hogy új nép ide vagy oda elég nagyot csalódtam lassan kezd sword of 2 hangulatom lenni egyébként elkezdődött a ha nem javítják a fagyás hibát akkor visszakérem a pénzem hangoztatása a hivatalos fórumon....végülis jogos......én is feltettem a kieget aztán hideg zuhany....ettől a csapattól többet vártam.
Pedig nem is gondolkodtam a letöltésen.....egyértelmű volt számomra ,hogy megveszem de ha ez így megy tovább.....
Remélem hamarosan mégis orvosoljál a problémát és a dungeont már jobb kedvel várhatom:) -
ArchDruid #9444 Minotaurusz biztosan elit lesz!!! Nagyjából olyan erős, mint az Eltipró! -
Andrews2007 #9443 Paul Romero Heroes zeneszerző karácsonyi dal meglepetése
Mr. Paul Romero (Heroes 1-6 zeneszerzője) és Ms Blanks eljátszottak és énekeltek egy kis karácsonyi dalt rajongóiknak. -
#9442 sztem a mino elite lény lesz... -
Kheled #9441 -
Ohyner #9440 Na akkor összegezzük. A főmonster ez a repülő akármi lesz. Annyi a szerencse, hogy a fejlesztett legalább elfogadhatóan néz ki, remélem az értékei, képessége is jó lesz.
Aztán elit lények lesznek valószínűleg a mantikór, valami sötét varázslóboszi, meg az a fejvadász szerű sötételf.
Minorból meg ott lesz a árnyékszem meg a minotaurusz és még egy ismeretlen.
Szerintetek kapnak valami spec mágiát? -
Andrews2007 #9439 Haven lény. Bocsánat a rosszul írásért. -
Andrews2007 #9438 Boldog Karácsonyt minden hősnek itten a fórumon! :)
Az lehet hogy bajnok lény lesz, a Heroes V-ben sokszor volt látható átvezetőkben ahogy az Fényhozókkal(ez az új Heaven 7. lény mini angyal úgymond) harcolnak. -
Vologya Mester #9437 Üdv Bátor Harcosok!
Ezúton kívánok Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Minden Sg.hu Might and Magic: Heroes VI. topic látogatónak! :)
Valamint egy ajándék ötlet:
Eladó 1 db Ashan Compendium könyv! Itt találtok róla egy videót:
Might and Magic: Ashan Compendium bemutató
Ára: 7990Ft +posta (amennyiben a személyes átvétel nem megoldható)
Jelentkezni érte a [email protected] címen lehet. Aki a legkorábban jelentkezik, annak adom el. (A Heroes Magyarország oldalán is meghírdettem!!!)
Baráti üdv! -
Kheled #9436 Nekem is ez az egyik favorit, meg az Academy. Igazából mindegyik jó, van egy hangulata. Az V.részbe azt bírtam, hogy az alap Haven téma szinte mindegyik várnál jelen volt,csak más stílusba. -
#9435 Tényleg nagyon jó! Nem is emlékeztem már rá, olyan régen játszottam az első négy résszel.
Nekem a nagy kedvencem a Heroes of Might & Magic V Heaven main theme. -
Kheled #9434 Utánna néztem, van egy pár érdekes mód. Én anno Heroes 3.nál raktam fel egy komplett rajongók által készített kiegészítő, de abba tényleg minden van, rengeteg új lény, új harcterek,pályák, artifactok. MOst meghallgattam a régi várak zenéit tök jó:) Hihetetlen hogy a 2.résznél is milyen minőségi zenék voltak.
Pl: Knight -
#9433 azaz :)
Ez a legjobb új lénye az arcnak aki csinálja..a kép webcímén eljutsz az oldalra, nem linkelem.
De mivel most a H6gold-t nyomom, azon belül is a Succession Wars térképet (ami egyébként fantasztikusan szép), ezért feljöttek az emlékek. Ezért is rágtam be kicsit, mert bár a kalandtérkép fantasztikus, a lények kontrasztja most sokkal intenzívebb..nekem nem annyira jön be ez az új irány, jobb szeretném ha csak a technika változna, a mesés lények maradnának, de háát sok mindent szeretnék azt tessék.. :) -
Kheled #9432 Számtalanszor játszottam a 2.résszel, de a 4.lény nemugrik be, az íjász után egyből a monk szokott jönni vagy ez valami kiegészítés? -
#9431 Ez is csak pont most jött elő, hogy Enroth-t földjén járok újra, de a HoMM6 játékában....háát más a feeling az biztos :)
..és ha már Enroth és a Succesion Wars:
:) -
#9430 A 6. részbe igen, pont ez a bajom :(
Sztem piszkosul eltolódott a játék egyfajta keleties/ázsiai) irányba.
Erre a részre ez lesz jellemző úgy néz ki. Ashan világa ilyen.
Két dolog zavar kicsit, ez az egyik. A másik meg az átvezető videók arctalansága, nagyon nehéz így kiépíteni magamban az elköteleződést, hogy a nagy 'legendás' karakterek is vagy játéklények, vagy felejtős karakterek.
Shantiri pap aki az élete árán átmenti istene templomát egy gyűrű világába, az egy egyszerű játékkarakter...
Szal az arctalanság az amúgy is jellemző, szal sztem is arctalan lesz az új bajnoklény.
-
Mikatesuka #9429 Hát nekem az első gondolatom erről nem egy angyal volt, hanem egy molylepke. :D Ettől függetlenül szerintem beleillik a Heroes 6 világába, nem is lenne rossz champion egységnek, csak a hidrát ne hagyják ki. -
Cyrax86 #9428 Direkt darkos angyal a design, mert az angyalok és a Faceless-ek ősellenségei egymásnak, ha jól tudom. Ja és pont jól jön ki, hogy repülő egység mert akkor 3-3 lesz a Championok felosztása e tekintetben.
Én most úgy tippelek, hogy a Hydra boss lesz, Fekete Sárkány meg nem, mert az igaziból már bossként szerepelt az alapjátékban. -
SlipKnoTiaN #9427 Ha nem a sárkány lesz a bajnok, akkor a hidra. Én még mindig ezen vagyok.
Remélem nem hagyják ki sem a hidrát, sem a zord lovasokat. -
Kheled #9426 Szerintem is akkor tuti ez lesz. Méretre is egy igen nagy lény és igazi Champion lénynek nézki, bár kicsit fura hogy ez is szárnyas és inkább az angyalhoz hasonlít csak darkos. -
Cyrax86 #9425 Szerintem is a Faceless lesz a Champion, konkrétan ez, ami a kiegészítő bejelentésekor látható volt:
De ha jól számolom, még 3 egység nincs meg, ugye? Bár a Darkness Elemental-t mondták még többen, hogy biztos ott lesz "spórolás" miatt.