10317
  • Petiknight
    Szia, a forumbam a legfrissebb release date-el kapcsolatos bejegyzes ez:

"You won't have to wait until spring before we will release more information.

01-17-2013, 10:01 AM #32
    BB_Kuby "

Szoval tavaszig meg varni kell, valamint kulonbozo orszagokban mas mas idopontban lesz a beta, mint a settlers online eseten is.
  • Carmageddon
    A heroes online-ról tud valaki valamit?, hogy mikor lesz végre béta.
  • Micsu
    azt olvastam hogy a 10. és 20. szinten lehet újra elosztani a pontjaim, na most 10. szinten vagyok és nem tudok rákattintani az újraspecialódásra
  • Micsu
    jogos a sírás de aki nem segít magán halljon meg, megvan melyik driverren nincs gond a játékkal, az még nem nagy szívás ha csak egy drivert kell feltenni

anno mikor kijött a játék én azért vártam bele mert rengetek olyan játékmenetbeli bug volt benne amivel nem lehetett mit kezdeni

persze az ubi vegye be a végét
  • Shiwo
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Köszönöm szépen Mindenkinek, aki szavazott a Heroes kollekciómra a Facebookon, sikerült győzedelmeskednem a versenyen, így megnyernem a Michael Arkangyal szobrot! :) Baráti üdv!
  • kronosz1990
    ejnye no:
    They don't even bother to post a simple "we're working on it" reply.

I can't imagine how they think they're going to sell the new expansion while massive amounts of people experiencing the town screen freeze problem. Could anyone be stupid enough to buy their broken product when they don't even care if it is broken or not, or do their customers enjoy the product.

Pathetic.

:):):):):):)
  • Carmageddon
    De nem úgy gondoltam hanem a csatazenében.
  • Shiwo
    jobb klikk az ellenfélre, és kiírja, még színnel is jelzi
  • Carmageddon
    Csak úgy nem lehet tudni melyik a nehéz csata úgy mint a 3.-ban volt, meg a 4.-ben.
  • Micsu
    gypsi
  • b-type
    Egy megjegyzés, kicsit off.
    Készült a HoMM2 Succession Wars mod, HoMM3 motorjára, ERA modként, két napja nyüstölöm, és tök jó.
    Ami jó:
    -HoMM2 hangulat(!)
    -működik a HoMM3 HD moddal(!)
    -Henchman és Commander a WoG-ból(!), azaz akár sereg nélkül is lehet hős.
    -inventory és fejlődés a HoMM3-ból(!) kicsi WoG-l füszerezve.
    -új lények és épületek, fejleszthető alaplények.
    -nem kell a HoMM2 játék, csupán a HoMM3 complete.
    az oldal
    ON:
  • Shiwo
    miért akarod módosítani a zenét ? ha zavar, akkor némítsd el az opciókban, és tegyél be valami zenét a háttérbe
  • Carmageddon
    Ajjj a francba még ezeket se lehet módosítani.
  • Shiwo
    bár elképzelhetőnek tartom, hogy valaki a lektor-verzióból feltöltötte őket (abba nem voltak becsomagolva), keresgélj külföldi torrent oldalakon...

• Shiwo
    leginkább sehol, mert elvileg valamelyik fájlban tárolódnak kódoltan..
  • Carmageddon
    És a zenefájlokat hol találom meg?
  • Carmageddon
    Ja az kár.
  • Shiwo
    ha nem eredeti, akkor sehogy
  • Carmageddon
    Hogy tudom online-ba indítani a játékot?
  • Andrews2007
    Akkor is megkaphatja hisz nyereményként felhasználhatja.

Nem tudom meg van e még neki.

De sok sikert!
  • gandrus
    Vagy lehet, hogy már nincs meg neki. Ha jól emlékszem, anno árulta, amikor szüksége volt pénzre. Nem tudom, hogy megvették-e tőle.
  • Shiwo
    mert ha odateszi, akkor nem szavaznak rá "minek még egy" címszóval...
  • Andrews2007
    Jaja GOGO Vologya! :)
    Van már egy szobra nem is értem miért nem rakta oda, de ez lehetne nyeremény pl.
  • Wootan
    Szavaztam, mondjuk a 4es versenyző gyűjteménye jobban kéne. Dobozos heroes 2, 3+kiegek, mm6-7-8 Uhh, de jó lenne egy MM10, vagy egy mm6 remake.
  • gandrus
    Ja, hogy az "free item, please" akart lenni? :)

Vologya Mester gyűjteménye nagyon vezet, 284 szavazata van már. :)
  • Shiwo
    kábé "aggyá ingyé cuccot lécci" erősen rossz angol helyesírással

bár az írásmód helytelensége személyenként különbözött valamennyire, és gyakran kérés helyett felszólító mondattal próbálkoztak...

kevés olyan akadt, aki azért úgy ahogy tudott angolul és még kevesebb aki nem próbált kunyerálni/átverni/meglopni
  • gandrus
    És a második idézeted mit jelent? Google translate valami hülyeséget dobott ki rá.
  • Shiwo
    lol .. tipikus lengyel kommentet kapott Vologya Mester :D

"give me this collect"

egy fokkal fejlettebb, mint a "fri itan plex", amit gyakorta láttam tőlük mmo-ban
  • Shiwo
    jól fog mutatni a gyűjteményben a szobor ;)
  • gandrus
    Vologya Mester gyűjteményére szavaztam, bár a King's Bounty feldolgozás szvsz. nem illik oda, mivel az nem az eredeti King's Bounty, ami a Might & Magic őse, ugye. Nagyon tetszik az új King's Bounty, meg is van két küldetéslemezével együtt, csak ez most Might&Magic gyűjteményről szól, ha jól értem.
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Az UBISOFT versenyt hírdetett a legnagyobb Heroes Kollekcióval rendelkezők részére... Én beküldtem a kollekcióm, amely bekerült a versenybe (igaz 1-2 apróság és pár póló kimaradt belőle, mert nem fért a képre...). Kérlek szavazzatok a kollekciómra (a polcon lévő plüssökről és a hozzászólásokból ráismertek). Itt találjátok:

Vologya Mester Heroes kollekciója

Előre is köszönöm! Baráti üdv!
  • Andrews2007
    Remélhetőleg azért csúsztatják mert bekerülnek mondjuk az elfek vagy az Academy végre! :)

Facebookon szavazzatok a might and magic oldalon a 2. képre amely Vologya mester gyűjteménye! Sok bárány is van rajta. :D Egyelőre simán vezet s így nyerhet egy arkangyal szobrot! :)
  • Csibeubi3
    Minden kiegészítő után kiadnak egy complete-ot ,és ne aggódjatok minden vár benne lesz hiszen akkor már az oldalra se tették volna fel(nem ér nekik annyi munkát).
  • donatus13
    Ubisoft tönkre tesz igen sok játkot sajnos áldozatul esett nekik a heroes franchise is, aztán a settlers, és majd még biztos lesz pár:)
  • Kheled
    Érdekes, hogy Complete Edition-t is kiadnak, ami azt sugallja, hogy nem lesz több kiegészítő. Elég sokan felháborodtak ez miatt, mert akartak volna még Academy-t vagy Slyvan-t legalább.
  • Carmageddon
    És az online verziója?
  • Carmageddon
    Ajjj az még odébb van.
  • Mikatesuka
    Most erősítették meg a hírt hivatalosan is a facebook oldalon a csúszásról. :( A kiegészítő új megjelenési ideje május 2.
  • Andrews2007
    Aha megtaláltam köszi. Alatta nagyon magas felbontású képeket raktak és nem vettem észre.
    Bár érdekes lesz néha ezért 2 féle sárkányt is a csapatban tudni azok után, hogy azt ígérték hogy Heroes VI-ban nem lesz. :)