10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#9424 hát... talán majd a kiegre, mert valamelyik interjuhéban azt említették, hogy nem szándékoznak több patchet kiadni -
kronosz1990 #9423 Üdv!
Nem tudja valaki,hogy az 1.8 as frissítésre és az "új"városképre jellemző fagyást mikor oldják meg mert menyasszonyom megvette a necro kieget de így nem valami élvezhető.....nézegettem a fórumot próbálkozom a régi driverekkel de remélem esetleg ha tudtok valamit dobtok infót:) -
Andrews2007 #9422 The World of Might and Magic - The Ashan Compendium könyv ajánló HUN
-
Petiknight #9421 Sziasztok,
nem akarlak kiabranditani Benneteket de az eddigi infok alapjan a Champion leny Faceless lesz:(. Szoval Hydra jegelve, fekete sarkany tuti lesz Boss-kent. A kovetkezo leny Manticore lesz, mert ahogy mondjatok van ra concept art, szerintem az utolso egyseg amit lelepleznek a Shadow Witch. Bar lehet tevedek. Az eddigi hsz-ket olvasva sajnos megint nem lesz sok uj tartalom ehhez a sovanyka kieghez. En szemely szerinte tobbet vartam volna. Remelem lesznek meg kiegek es a tobbi meg hianyzo nep is szerepet kap bennuk. -
#9420 sőt.. most nézem, az Asham Compendium -ban (megrendelhető könyvecske, de youtube-on megtalálható, ahogy végiglapozzák) van is a Manticore-ról kép (meg a Shades of Darkness-ről is többek közt...) -
#9419 "lehetett több különböző lény is egy kupacban a pályán"
ilyen konkrétan van a H6-ban, csak ritkán.. random lényre lehet nem is tesz be ilyet, de kampányban volt rá példa emlékeim szerint és az editor-ban is lehet ilyen "csomagcsapatot" alkotni..
sárkány szerintem minden képen csak boss lenne, sima champion egységnek túl gyenge lenne.. a hidra meg eléb badass lény tud lenni, a kettőben is szerintem az egyik legbrutálisabb volt, lassan ért oda az ellenfélhez, de ha odaért, akkor kő kövön nem maradt..
akár azt is el tudom képzelni, hogy mindkettő Boss lény lesz...
s erős a gyanú bennem, hogy lesz Manticore, mert ezen az artwork-ön a csaj copfja engem erősen emlékeztet a Manticore skorpió-farkára.. és hát ezen az artwork-ön is voltak utalások a "beholderre" -
Ohyner #9418 Kíváncsi vagyok milyen egységek lesznek még. Gondolom lesz valami sötét varázsló is elit egységként.
Sajnálnám, ha nem a fekete sárkány lenne a bajnok egység, de a hidrának nem örülnék, maximum elitként.
A heroes 5-ben még azt a blood sistert szerettem nagyon, na őt el tüdnám fogadni:)
Tényleg, arról mi a véleményetek, lehetséges-e az, hogy itt is bevezetnek minden lénynek plusz egy választható fejlesztést, akár csak a korábbi részben?
Tudjátok mi lenne még jó? Volt a heroes 4-nek két nagyon jó újítása, amit sajnálok, hogy elfelejtettek. Az egyik az volt, hogy lehetett több különböző lény is egy kupacban a pályán. Kissé változatosabbak lennének a harcok, ha mondjuk egy lassú egység mellett lenne pár távolsági egység is, mert gyakran egy típusú ellenfél ellen túl egyszerű a harc.
A másik ilyen elképzelés, ami bár jó gondolat volt, de irtózatos rosszul lett megvalósítva, hogy választani kellett lények között. Nekem nagyon tetszene, ha minden csoport (core, elit, champion) kapna váranként plusz egy lehetséges egységet, de ugyanúgy csak 3,3,1 épületet lehetne felhúzni. Tudom, hogy ezek valószínű nem valósulnak meg, de gondoltam megosztom veletek. -
#9417 Valakinek van még problémája a Danse Macabre 2 pályáján?
nem lehet belépni a portálba, ahogy olvasom ez bug.
-
#9416 Jogos, így ok. :)
Ettől függetlenül nem tetszik ez az egység. -
#9415 a "shade" jelenthet árnyalatot is ... "a sötétség árnyalatai" meg szerintem nem ellentmondás -
#9414 Nekem nem tetszik ez a lény. A képen levő felirat "Shades of Darkness" jelentése, meg a sötétség árnyéka meg megint elég ellentmondásos szvsz. Ettől a kieget még várom. :) -
#9413 nem is lehetett volna beholder, lévén az egy jogvédett dnd-s lénynév, és pár éve a Wizards (akinél a dnd jogai vannak) rájött, hogy "jéé..ez tényleg jogvédett, és miénk a felhasználási joga", majd jelezték, hogy "oppácska, nektek, nektek meg nektek nem is adtunk jogot a név használatához.."
így például 1-2 mmo-ban is, ahol előtte beholder volt, át kellett nevezni valami másra, vagy perkálni a névhasználatért...
tekintetbe véve, hogy minor spirit, én is arra tippelek, hogy core lövész egység lesz -
Ohyner #9412 Nekem mindig is nagy kedvencem volt a dungeon, így nagyon várom a kiegészítőt. Ez a a kis sötétség szellem nekem nagyon tetszik. Örülök, hogy nem beholder lett, így van benne egy kis új, de mellette utal a H3-s ördögi szemgolyóra is.
A külcsín nekem nagyon bejön, remélem a képességei is jók lesznek. Feltételezem minor egység lesz majd.
Eddig egész jónak tűnik az új frakció, a kis sötét elf is nagyon jó. A minotaurus eddig sem tartozott a kedvenceim közé, most sem sikerült első ránézésre meggyőznie. Remélem az is csak minor egység lesz. -
#9411 Mini-beholder. :) -
#9410 The Shadow Lurker is a minor Spirit of Darkness in the shape of a floating orb of shadows with a single central purple and glowing eye and several eyestalks framing its body like tentacles, each ending in a smaller eye.
lényegében beholder koppintás -
#9409 Öööö, érdekes... ezmiez? :) -
#9408 -
Petiknight #9407 Szia,
egyetertek veled. Jobb lenne ha inkabb a kepessegek es varazslatok listajat bovitenek, es meg tobb taktikazasra es hosvariaciokra lenne lehetoseg. :) -
Ohyner #9406 Én inkább azt a kérdést tenném fel, hogy mi értelme lenne annak, ha egy hős mindent tudna, és nem kellene kompromisszumokat kötni? Mi lenne akkor a különbség két hős között?
Akik arra panaszkodnak, hogy jaj, nem rakhatnak ki mindent, aminek csak egy kis értelme is van, azoknak úgy sem lesz soha elég addig a szint, amíg nem lesz meg nekik minden. Egyszerű táphajhászok. -
Andrews2007 #9405 A februári nagy kiegészítőben tuti növelik a szinthatárt. 50-re talán asszem. -
Lokker #9404 Én inkább annak örülnék ha kicsit több pálya lenne benne meg tárgyak. -
#9403 Azért plusz 10-15 pont még elfért volna az én hőseimen is, igaz egyik-másik már így is godmode volt a végére. :) -
Lokker #9402 Ha neked az kell, hogy legyen 50-60 szint akkor nem ez a te játékod, ennyi. Mégis mi értelme annak ha 30 helyett 40-50 pontot tudsz szétosztani? Mi az a fontos passzív/aktív képesség/varázslat használni akarsz a lényegesebbeken kívül amit 30 pontból bőven össze lehet hozni. Annak meg semmi értelme, hogy a maradék pár szint meg növeljen valamilyen statot minimálisan.
De ha kifejted bővebben, hogy mire kell több szint, mitől lesz jobb a játék ha a hős 40-50 szintet össze tud szedni.. -
Ohyner #9401 Az alapján ami a hivatalos honlapon van,a sok új vár, miegymás, nem hiszem, hogy a hetedik rész lenne. Szerintem most igyekeznek gatyába rázni ezt a részt. -
Starfarer #9400 Neked biztos elég, mert a postod alapján csak single-zől.Én meg csak multi, de minimum hotseat, és egy szánalmas szar megoldásnak tartom, hogy a közepes map felére elérem a max szintet, a fejlesztőcég, mikor nekik szegezem a kérdést csak hebegni-habogni tud, hogy a béta teszterek ezt is sokallták, majd mikor feltettem nekik a kérdést, hogy akkor retardált barom állatokkal teszteltetnek e, vagy szimplán majmokkal, akkor azt mondták, hogy a célközönségnek ez is jó lesz.Ezen elöször röhögtem,majd felismertem az igazságot.a te postodból :) -
Lokker #9399 Az a szánalmas 30 szint bőven elég egy olyan hős felhúzására, hogy a csaták 95%-ban nem veszítsek egységet. Jó ez csak Közepes fokozaton, de szerintem több mint elég a 30 szint. Nem fogsz használni annyi varázslatot/képességet hogy több kelljen. -
Starfarer #9398 Még mindig az a szánalmas 30-as szint a max, single-ben és multiban egyaránt? -
Kheled #9397 Akkor gondolom a hydra lesz a champion lény -
Andrews2007 #9396 http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=813
Egy kérdezz-felelek interjú a Heroes VI Dungeon-os kiegészítőjével kapcsolatban. Egy másik csapat fejleszti a Virtuos (nagyrészt kínaiak). A Limbic pedig új projectre ment át de hallani fogunk róluk a közeljövőben. csak nem egy Might and Magic RPG? icon_smile.gif Vagy már Heroes 7? készül?? icon_biggrin.gif
Egy történeti leírásban pedig a Fekete sárkányokkal való lepaktálás is szóba került a Dungeonnnél. Ez jelzés értékű, ha nem is bajnok lényként Boss lényként biztos visszatérnek szerintem. -
Nos #9395 A goldban benne van a két DLC. -
#9394 igen, magyarul jelent meg, az összes felirat magyar (legalább is remélem, hogy nem maradt benne (: )
a másik kérdésedre nem tudom a választ, de sztem ha guglin rákeresel, valahol biztosan írják.. -
kordovan #9393 sziasztok, a heroes 6 most van Magyarul is vagy csak felirat? Ha magyar akkor nem csak az animáció hanem minden? a goldban benne van az alapjáték és a 2 kiegészitő? -
Ohyner #9392 ÜDV srácok! Játszik más valaki is a heroes 6-ból készült online kártyajátékkal? http://www.duelofchampions.com/en/news-events/
HA igen akkor Ohyner néven megtaláltok a játékban. -
Nos #9391 En sokaig kerultem a jatekot, mert amikor megjelent, volt mas, aztan elfelejtodott. De tegnap megvettem a Gold Editiont 19.99€ert :) -
Mikatesuka #9390 Igen, eredeti a játék. Miután újra beléptem már jól működött, szerintem már nem bírta a gépem amikor nem töltött be a város. A grafikát egy kicsit levittem, most órákat tudtam játszani bármilyen hiba nélkül. Remélem mostantól jó lesz. -
Nos #9389 Van már valami jó mod?
A neten nem találtam szinte semmit. -
Andrews2007 #9388 Eredeti ugye? -
Mikatesuka #9387 Nem, nem tudok kilépni a jobb alsó sarokban lévő gombbal, épp ez az egyik legnagyobb gondom. Majd megpróbálom levinni a grafikát, talán a gép nem bírta már a játékot. -
#9386 a town screen-ből ki kell tudni lépni a jobb alsó sarokban lévő HUD középső gombjával (amivel normális esetben napot váltanál)
a textúra hiánya viszont tényleg bug, állítólag ha többször betöltöd a kampányt, akkor megjavul...bár hallottam ezt "többször újrakezded a pályát" verzióban is... szerintem elég a többszöri újratöltés..
-
Mikatesuka #9385 Próbáltam már, hogy egy mentett játékállásba mentem vissza, de újra ugyanaz történt.