10317
  • Mikatesuka
    De valószínűleg az arctalanok lesznek a bajnok lények. A sárkányokra semmi esély szerintem.
  • Kheled
    Nah igen, szerintem a sárkánynak mindenki örülne, bár a hydra is gigászi nagy lény lenne. Mind kettő jó lenne:)
  • SlipKnoTiaN
    Már csak a hidra hiányzik bajnok egységnek. :)
    (Bárcsak mégiscsak a sárkány lenne.)
  • Kheled
    Egyre többen kérdezgetik, hogy miért lila az összes egység, mondjuk mindegyik várnál ez van, hogy a fejlesztett lényük egy színű, lehet hogy mágikus aura vagy bármi veszi őket körül, de kinézetre szerintem nem olyan jó. 1-1 egységnél még oké,de mindegyiknél már fura.
  • Cyrax86
    Nah ez az egység tetszetős! Már csak 1 hiányzik, remélem a Hydra lesz az és hamarosan látni is fogjuk.
  • bgabor
    Köszönöm hogy felhívtad a figyelmünket erre a Heroes2 módra, nagyon várom.

Nálam a mai napig a Heroes2,(és másodikként a Heroes3) az etalon a sorozatból. (a negyedik rész a so-so, az ötödik és a hatodik az említésre se méltó kategória nálam)

Ez a mod az első Heroes témájú dolog kb 2002 óta, amit várok és érdekel.
  • Shiwo
    a tiédnél duplán szerepel a http rész... gondolom rányomtál a kép beszúrása gombra, ahol is automatikusan be van már egyszer illesztve a http előtag, és te nem törölted ki, hanem utána bemásoltad a kép teljes linkjét
  • Mikatesuka
    Ezt mégis hogy csináltad? Áruld el a titkod. :D Én a kép beszúrásával próbálkoztam, de az valamiért nem adta be a képet.
  • Kheled
    Kirakom így is:)
  • Mikatesuka
    Ez a linkelés valahogy nem akar sikerülni. :D

http://static9.cdn.ubi.com/en-GB/images/2013.01.02_Tridion_H6_Manticoretcm2178344.png
  • Mikatesuka
  • Mikatesuka
    Én este 10-től játszottam most hajnali 2-ig végig, bármilyen hiba nélkül.
  • Shiwo
    nektek mennyire tűnik ma stabilnak a uplay? mert tegnap csont nélkül játszottunk órákig multiban, ma meg 1,5 óra alatt másodszor szakadt meg a kapcsolat..
  • Andrews2007
    Mr. Romero Heroes-os új évi zongora előadása

A Heroes sorozat zeneszerzője egy újévi videóban a Heroes 4 Dirt témájú zenéjét keverte egy híres karácsonyi új évi dallal.
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Ezúton Kívánok Békés, Boldog Új Esztendőt Minden ezen Sg.hu topic látogatónak! Baráti üdv!
  • Shiwo
    kipróbáltam, megy..
  • Kheled
  • kronosz1990
    Meik verzióban nyomjátok csak mert nekem az 1.8 as driver összeférhetetlenséggel akadt bajom...:)
  • Shiwo
    amúgy win8 alatt próbálta már valaki?
  • Acidlich
    Egy probat meger, futtasd window-ban, nekem ugy nem nagyon fagy.
  • Shiwo
    dettó
  • gandrus
    Nekem tökéletesen fut a játék. Egyetlen hibája, hogy a betöltött állás után kell neki pár másodperc, mire az összes tárgyat, stb. "kipakolja" a térképre.
  • Cyrax86
    Azért, mert a H5 kapcsán az Ubi meghallgatta a fanok azon siránkozását, hogy "túl sok sárkány van a játékban" ezért most megpróbálnak újítani. Mivel a H6 a H5 előtt játszódik, ezért meg tudták azt húzni, hogy a sárkányistenek gyermekei, maguk a sárkány-egységek még nincsenek benne a seregekben, plusz ezért sincs a Necropolisban Bone Dragon mert akkor még más módszereik voltak a nekromantáknak.

Egyik előző hozzászólásomban pont említettem, hol van a (tényleges) sárkány a játékban, megírhatom pontosítva privátban ha nem gond a spoiler.

Többi fajról nincs info, ez is elhangzott már, csak ebben a könyvbe meg a M&M új holnapjára mind a 9 Ashan fajt felrakták, hogy teljes legyen az "univerzum", de a Dungeonon kívül egyelőre nincs is tervben, hogy a másik 3 is játszható legyen.
  • kronosz1990
    Egyébként ha valaki tud vele játszani (szaggatás és fagyás nélkül)akkor írja meg:)...Köszi
  • Shiwo
    igen, a kampányban lehet vele találkozni
  • Meyer Lansky
    Miért olyan biztos, hogy bármilyen faj is jön? Csak azt szeretném megtudni, honnan sz info?
  • Meyer Lansky
    Sziasztok!

Nem tudom, honnan szeditek, hogy nem lesz sárkány a dungeon várban? Úgy gondolom az elég nagy baklövés lenne az UBItól, ha kihagynák a sárkányt. Az kb olyan mint ha heaven várban nem lenne Seraf. Igaz ebben a részben egyébként is változtattak olyan dolgokon, ami nem volt éppen egy nagy ötlet. A fejlődés nagyon egysíkú mert mindig ugyanazokat a képességeket érdemes felvenni harcossal. A varázsló kaszt még valamelyest különbözik a varázs iskolák miatt. Elcseszték az építkezést is. Annyira nyilvánvaló, hogy mikor mit kell építeni semmilyen taktikai megfontolást nem igényel. Szóval nem örülnék, ha egy újabb classic lény kimaradna a játékból... Apropó hol lehet egyáltalán sárkánnyal találkozni? Csak a kampányban? Pár faj küldetéseit végig nyomtam és nem volt semmilyen sárkány.
  • steweee
    :) szemmel látható a fejlődés

amúgy jelent már meg olyan kiadás ami az összes kieget tartalmazza ? illetve fog még megjelenni vmi hozzá ?

az alap megvan, de nem volt időm kipróbálni se. majd ha sok időm lesz, . tudom jól ha belekezdek akkor pár hónapig csak ez fog menni....

ahogy a 3. résznél :)
  • Cyrax86
  • Shiwo
    "A remény minden szörnyűségek legrosszabbika, mert megnyújtja az ember gyötrődését" /Nietzsche/

amúgy én sem látok esélyt, hogy betennék a sárkuszokat sima lénynek....

eleve egy sárkány úgy az igazi, úgy "feeling"-es, ha qrva nagy, és minden más eltörpül mellette... viszont ez magával vonja, hogy boss lény...

én személy szerint jobban örülnék, ha speciel a Titán is boss lény lenne, és mondjuk egy Sentinel is csak ugrálva tudná tökön fejelni..

úgy általánosságban minden lényfrakcióhoz betehetnének 1-2 Boss-t, editorba bepakolhatóként, vagy multi pályákra valami extra cuccért különleges kihívásként
  • Cyrax86
    A sárkányos témáról jut eszembe, hogy van az a dragon slayer achievement amit csak annyit ír, hogy győzd le a sárkányt. És ez pedig unlockolódik akkor, amikor a Stronghold kampányban legyőzzük a Hai Ryou-t, tehát igazából ez a "Water Dragon" és nem a Kirin. Viszont szerintem az achievement a Vér epilógus boss miatt lett eredetileg...
  • SlipKnoTiaN
    Az is 1 megoldás lenne, elég jól meg lehetne valósítani.:)
    Meg ha azt nézzük a Viharmadár is tulajdonképpen a H3-as Stronghold-ból van (3. legerősebb egység), szal akár még az is lehet h viszont látjuk a jó öreg Behemótot.:)
  • SlipKnoTiaN
    Már eleve h vannak boss harcok, az is elég nagy újítás volt.
    De én azt mondom h nem feltétlenül kellene kizárnia egymást a boss és a champion sárkánynak.
    Sokan vallják h a remény hal meg utoljára. Sztem sosincs remény.
    (Magyarul nem sok reményt fűzők ahhoz h akármelyik vár kap épkézláb sárkányt champion-nek, de azért jó lenne.) :/
  • Shiwo
    inkább pont a behemoth-ból kellene boss-t kreálni (:
  • Lokker
    Ha úgy lenne ahogy írtad akkor meg azért menne a sírás, hogy semmi új nincs a játékban. Szerintem a Necro fő egysége nagyon el lett találva, nekem semmi bajom vele. Az infernós egységeket kicsit gyengébbnek érzem a többiekhez képest de ez egyéni vélemény.

Azért az a 400 év elég sok idő, hogy változzanak a dolgok. Mindenkinek nem lehet a kedvére tenni a játékkal, ez van.
  • SlipKnoTiaN
    Azért az érdekes h a H6-ban még boss-ként vannak feltűntetve a sárkányok, 400 éveel később a H5-ben pedig már meg vannak szelidítve.
    Oké legyenek sárkány boss-ok de attól még be lehetne tenni őket a várakba is.
    Elég furán fog mutatni a Dungeon, Fortress és a Sylvan vár a maga saját sárkányai nélkül. (Mondjuk volt merszük a Necropolis-ból is kivenni a csont sárkányt, mert az a póknéni elég gáz) -.-"
    Meg aztán ennyi erővel a küklopsz is lehetett volna boss (és akkor esetleg visszahozhatták volna az orkokhoz a H3-ból megismert behemótot).
    De ha a hidrából és az entből is boss-t csinálnak, akkor aztán végképp júzzák le magukat.
  • Cyrax86
    De nem az a hivatalos különbség, hogy a normál sárkányok mint a Fekete vagy a Tűz a sárkány-istenek gyermekei? Mert a Kirin az nem Shalassa gyermeke.

Egyébként az új honlapon mind a 9 frakció fent van, tehát egyáltalán nincs itt szó arról, hogy a törpék vagy az Academy jönne a Heroes 6-ba...
  • Mikatesuka
    A tűzsárkány pedig tűzszellem. :D Az se egy átlagos pikkelyes.
  • Ohyner
    Jogos,de mondjuk a kirin ha jól tudom egy vízszellem, vagy micsoda, tehát nem igazi sárkány.
  • Mikatesuka
    Kivéve a kirin, ennyi erővel ez is lehetne champion. Egyébként szerintem is jó lett a valkűr, eddig talán a legszebb egység amit csináltak.