Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De valószínûleg az arctalanok lesznek a bajnok lények. A sárkányokra semmi esély szerintem.
Nah igen, szerintem a sárkánynak mindenki örülne, bár a hydra is gigászi nagy lény lenne. Mind kettõ jó lenne😊
Már csak a hidra hiányzik bajnok egységnek. 😊
(Bárcsak mégiscsak a sárkány lenne.)
(Bárcsak mégiscsak a sárkány lenne.)
Egyre többen kérdezgetik, hogy miért lila az összes egység, mondjuk mindegyik várnál ez van, hogy a fejlesztett lényük egy színû, lehet hogy mágikus aura vagy bármi veszi õket körül, de kinézetre szerintem nem olyan jó. 1-1 egységnél még oké,de mindegyiknél már fura.
Nah ez az egység tetszetõs! Már csak 1 hiányzik, remélem a Hydra lesz az és hamarosan látni is fogjuk.
Köszönöm hogy felhívtad a figyelmünket erre a Heroes2 módra, nagyon várom.
Nálam a mai napig a Heroes2,(és másodikként a Heroes3) az etalon a sorozatból. (a negyedik rész a so-so, az ötödik és a hatodik az említésre se méltó kategória nálam)
Ez a mod az elsõ Heroes témájú dolog kb 2002 óta, amit várok és érdekel.
Nálam a mai napig a Heroes2,(és másodikként a Heroes3) az etalon a sorozatból. (a negyedik rész a so-so, az ötödik és a hatodik az említésre se méltó kategória nálam)
Ez a mod az elsõ Heroes témájú dolog kb 2002 óta, amit várok és érdekel.
a tiédnél duplán szerepel a http rész... gondolom rányomtál a kép beszúrása gombra, ahol is automatikusan be van már egyszer illesztve a http elõtag, és te nem törölted ki, hanem utána bemásoltad a kép teljes linkjét
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ezt mégis hogy csináltad? Áruld el a titkod. 😄 Én a kép beszúrásával próbálkoztam, de az valamiért nem adta be a képet.
Kirakom így is😊

Ez a linkelés valahogy nem akar sikerülni. 😄
http://static9.cdn.ubi.com/en-GB/images/2013.01.02_Tridion_H6_Manticoretcm2178344.png
http://static9.cdn.ubi.com/en-GB/images/2013.01.02_Tridion_H6_Manticoretcm2178344.png

Én este 10-tõl játszottam most hajnali 2-ig végig, bármilyen hiba nélkül.
nektek mennyire tûnik ma stabilnak a uplay? mert tegnap csont nélkül játszottunk órákig multiban, ma meg 1,5 óra alatt másodszor szakadt meg a kapcsolat..
Mr. Romero Heroes-os új évi zongora elõadása
A Heroes sorozat zeneszerzõje egy újévi videóban a Heroes 4 Dirt témájú zenéjét keverte egy híres karácsonyi új évi dallal.
A Heroes sorozat zeneszerzõje egy újévi videóban a Heroes 4 Dirt témájú zenéjét keverte egy híres karácsonyi új évi dallal.
Üdv Bátor Harcosok!
Ezúton Kívánok Békés, Boldog Új Esztendõt Minden ezen Sg.hu topic látogatónak! Baráti üdv!
Ezúton Kívánok Békés, Boldog Új Esztendõt Minden ezen Sg.hu topic látogatónak! Baráti üdv!

Meik verzióban nyomjátok csak mert nekem az 1.8 as driver összeférhetetlenséggel akadt bajom...😊
Nekem tökéletesen fut a játék. Egyetlen hibája, hogy a betöltött állás után kell neki pár másodperc, mire az összes tárgyat, stb. "kipakolja" a térképre.
Azért, mert a H5 kapcsán az Ubi meghallgatta a fanok azon siránkozását, hogy "túl sok sárkány van a játékban" ezért most megpróbálnak újítani. Mivel a H6 a H5 elõtt játszódik, ezért meg tudták azt húzni, hogy a sárkányistenek gyermekei, maguk a sárkány-egységek még nincsenek benne a seregekben, plusz ezért sincs a Necropolisban Bone Dragon mert akkor még más módszereik voltak a nekromantáknak.
Egyik elõzõ hozzászólásomban pont említettem, hol van a (tényleges) sárkány a játékban, megírhatom pontosítva privátban ha nem gond a spoiler.
Többi fajról nincs info, ez is elhangzott már, csak ebben a könyvbe meg a M&M új holnapjára mind a 9 Ashan fajt felrakták, hogy teljes legyen az "univerzum", de a Dungeonon kívül egyelõre nincs is tervben, hogy a másik 3 is játszható legyen.
Egyik elõzõ hozzászólásomban pont említettem, hol van a (tényleges) sárkány a játékban, megírhatom pontosítva privátban ha nem gond a spoiler.
Többi fajról nincs info, ez is elhangzott már, csak ebben a könyvbe meg a M&M új holnapjára mind a 9 Ashan fajt felrakták, hogy teljes legyen az "univerzum", de a Dungeonon kívül egyelõre nincs is tervben, hogy a másik 3 is játszható legyen.
Egyébként ha valaki tud vele játszani (szaggatás és fagyás nélkül)akkor írja meg😊...Köszi
Miért olyan biztos, hogy bármilyen faj is jön? Csak azt szeretném megtudni, honnan sz info?
Sziasztok!
Nem tudom, honnan szeditek, hogy nem lesz sárkány a dungeon várban? Úgy gondolom az elég nagy baklövés lenne az UBItól, ha kihagynák a sárkányt. Az kb olyan mint ha heaven várban nem lenne Seraf. Igaz ebben a részben egyébként is változtattak olyan dolgokon, ami nem volt éppen egy nagy ötlet. A fejlõdés nagyon egysíkú mert mindig ugyanazokat a képességeket érdemes felvenni harcossal. A varázsló kaszt még valamelyest különbözik a varázs iskolák miatt. Elcseszték az építkezést is. Annyira nyilvánvaló, hogy mikor mit kell építeni semmilyen taktikai megfontolást nem igényel. Szóval nem örülnék, ha egy újabb classic lény kimaradna a játékból... Apropó hol lehet egyáltalán sárkánnyal találkozni? Csak a kampányban? Pár faj küldetéseit végig nyomtam és nem volt semmilyen sárkány.
Nem tudom, honnan szeditek, hogy nem lesz sárkány a dungeon várban? Úgy gondolom az elég nagy baklövés lenne az UBItól, ha kihagynák a sárkányt. Az kb olyan mint ha heaven várban nem lenne Seraf. Igaz ebben a részben egyébként is változtattak olyan dolgokon, ami nem volt éppen egy nagy ötlet. A fejlõdés nagyon egysíkú mert mindig ugyanazokat a képességeket érdemes felvenni harcossal. A varázsló kaszt még valamelyest különbözik a varázs iskolák miatt. Elcseszték az építkezést is. Annyira nyilvánvaló, hogy mikor mit kell építeni semmilyen taktikai megfontolást nem igényel. Szóval nem örülnék, ha egy újabb classic lény kimaradna a játékból... Apropó hol lehet egyáltalán sárkánnyal találkozni? Csak a kampányban? Pár faj küldetéseit végig nyomtam és nem volt semmilyen sárkány.
😊 szemmel látható a fejlõdés
amúgy jelent már meg olyan kiadás ami az összes kieget tartalmazza ? illetve fog még megjelenni vmi hozzá ?
az alap megvan, de nem volt idõm kipróbálni se. majd ha sok idõm lesz, . tudom jól ha belekezdek akkor pár hónapig csak ez fog menni....
ahogy a 3. résznél 😊
amúgy jelent már meg olyan kiadás ami az összes kieget tartalmazza ? illetve fog még megjelenni vmi hozzá ?
az alap megvan, de nem volt idõm kipróbálni se. majd ha sok idõm lesz, . tudom jól ha belekezdek akkor pár hónapig csak ez fog menni....
ahogy a 3. résznél 😊

"A remény minden szörnyûségek legrosszabbika, mert megnyújtja az ember gyötrõdését" /Nietzsche/
<#idiota>#idiota>
amúgy én sem látok esélyt, hogy betennék a sárkuszokat sima lénynek....
eleve egy sárkány úgy az igazi, úgy "feeling"-es, ha qrva nagy, és minden más eltörpül mellette... viszont ez magával vonja, hogy boss lény...
én személy szerint jobban örülnék, ha speciel a Titán is boss lény lenne, és mondjuk egy Sentinel is csak ugrálva tudná tökön fejelni.. <#idiota>#idiota>
úgy általánosságban minden lényfrakcióhoz betehetnének 1-2 Boss-t, editorba bepakolhatóként, vagy multi pályákra valami extra cuccért különleges kihívásként
<#idiota>#idiota>
amúgy én sem látok esélyt, hogy betennék a sárkuszokat sima lénynek....
eleve egy sárkány úgy az igazi, úgy "feeling"-es, ha qrva nagy, és minden más eltörpül mellette... viszont ez magával vonja, hogy boss lény...
én személy szerint jobban örülnék, ha speciel a Titán is boss lény lenne, és mondjuk egy Sentinel is csak ugrálva tudná tökön fejelni.. <#idiota>#idiota>
úgy általánosságban minden lényfrakcióhoz betehetnének 1-2 Boss-t, editorba bepakolhatóként, vagy multi pályákra valami extra cuccért különleges kihívásként
A sárkányos témáról jut eszembe, hogy van az a dragon slayer achievement amit csak annyit ír, hogy gyõzd le a sárkányt. És ez pedig unlockolódik akkor, amikor a Stronghold kampányban legyõzzük a Hai Ryou-t, tehát igazából ez a "Water Dragon" és nem a Kirin. Viszont szerintem az achievement a Vér epilógus boss miatt lett eredetileg...
Az is 1 megoldás lenne, elég jól meg lehetne valósítani.😊
Meg ha azt nézzük a Viharmadár is tulajdonképpen a H3-as Stronghold-ból van (3. legerõsebb egység), szal akár még az is lehet h viszont látjuk a jó öreg Behemótot.😊
Meg ha azt nézzük a Viharmadár is tulajdonképpen a H3-as Stronghold-ból van (3. legerõsebb egység), szal akár még az is lehet h viszont látjuk a jó öreg Behemótot.😊
Már eleve h vannak boss harcok, az is elég nagy újítás volt.
De én azt mondom h nem feltétlenül kellene kizárnia egymást a boss és a champion sárkánynak.
Sokan vallják h a remény hal meg utoljára. Sztem sosincs remény.
(Magyarul nem sok reményt fûzõk ahhoz h akármelyik vár kap épkézláb sárkányt champion-nek, de azért jó lenne.) :/
De én azt mondom h nem feltétlenül kellene kizárnia egymást a boss és a champion sárkánynak.
Sokan vallják h a remény hal meg utoljára. Sztem sosincs remény.
(Magyarul nem sok reményt fûzõk ahhoz h akármelyik vár kap épkézláb sárkányt champion-nek, de azért jó lenne.) :/
Ha úgy lenne ahogy írtad akkor meg azért menne a sírás, hogy semmi új nincs a játékban. Szerintem a Necro fõ egysége nagyon el lett találva, nekem semmi bajom vele. Az infernós egységeket kicsit gyengébbnek érzem a többiekhez képest de ez egyéni vélemény.
Azért az a 400 év elég sok idõ, hogy változzanak a dolgok. Mindenkinek nem lehet a kedvére tenni a játékkal, ez van.
Azért az a 400 év elég sok idõ, hogy változzanak a dolgok. Mindenkinek nem lehet a kedvére tenni a játékkal, ez van.
Azért az érdekes h a H6-ban még boss-ként vannak feltûntetve a sárkányok, 400 éveel késõbb a H5-ben pedig már meg vannak szelidítve.
Oké legyenek sárkány boss-ok de attól még be lehetne tenni õket a várakba is.
Elég furán fog mutatni a Dungeon, Fortress és a Sylvan vár a maga saját sárkányai nélkül. (Mondjuk volt merszük a Necropolis-ból is kivenni a csont sárkányt, mert az a póknéni elég gáz) -.-"
Meg aztán ennyi erõvel a küklopsz is lehetett volna boss (és akkor esetleg visszahozhatták volna az orkokhoz a H3-ból megismert behemótot).
De ha a hidrából és az entbõl is boss-t csinálnak, akkor aztán végképp júzzák le magukat.
Oké legyenek sárkány boss-ok de attól még be lehetne tenni õket a várakba is.
Elég furán fog mutatni a Dungeon, Fortress és a Sylvan vár a maga saját sárkányai nélkül. (Mondjuk volt merszük a Necropolis-ból is kivenni a csont sárkányt, mert az a póknéni elég gáz) -.-"
Meg aztán ennyi erõvel a küklopsz is lehetett volna boss (és akkor esetleg visszahozhatták volna az orkokhoz a H3-ból megismert behemótot).
De ha a hidrából és az entbõl is boss-t csinálnak, akkor aztán végképp júzzák le magukat.
De nem az a hivatalos különbség, hogy a normál sárkányok mint a Fekete vagy a Tûz a sárkány-istenek gyermekei? Mert a Kirin az nem Shalassa gyermeke.
Egyébként az új honlapon mind a 9 frakció fent van, tehát egyáltalán nincs itt szó arról, hogy a törpék vagy az Academy jönne a Heroes 6-ba...
Egyébként az új honlapon mind a 9 frakció fent van, tehát egyáltalán nincs itt szó arról, hogy a törpék vagy az Academy jönne a Heroes 6-ba...
A tûzsárkány pedig tûzszellem. 😄 Az se egy átlagos pikkelyes.
Jogos,de mondjuk a kirin ha jól tudom egy vízszellem, vagy micsoda, tehát nem igazi sárkány.
Kivéve a kirin, ennyi erõvel ez is lehetne champion. Egyébként szerintem is jó lett a valkûr, eddig talán a legszebb egység amit csináltak.
A h6-ban minden sárkány boss lény. Ebbõl következik, hogy a törpéknek sem lesz. Szerintem nagyon jól néz ki ez a valkûr.
A Heroes of Might & Magic V-ben a tûzsárkány/magma sárkány volt a champion lény, szóval ha lesz is Törp frakció a VI-hoz, nem hinném, hogy az óriás lenne a champion.
láma kérdés:
notimra telepítve van a H6 gyûjtõi változata, a saját accommal szoktam is játszani... karácsonyi ajándékként kapott asszony steam-es verziót, hogy legyen saját accja + tudjunk neten egymás ellen játszani, ne csak hot-seat módban... kérdésem az lenne, hogy külön fel kell telepíteni steam-es verziós H6-ot is, vagy valahogy megoldható, hogy csak uplay accounton variáljunk, attól függõen, hogy épp melyikünk akar a notiról játszani?
notimra telepítve van a H6 gyûjtõi változata, a saját accommal szoktam is játszani... karácsonyi ajándékként kapott asszony steam-es verziót, hogy legyen saját accja + tudjunk neten egymás ellen játszani, ne csak hot-seat módban... kérdésem az lenne, hogy külön fel kell telepíteni steam-es verziós H6-ot is, vagy valahogy megoldható, hogy csak uplay accounton variáljunk, attól függõen, hogy épp melyikünk akar a notiról játszani?
Harci medve, Valkûr, Tûz óriás a könyv szerint. Ha már felraktátok. 😊 Tûz óriás erõs lehet tuti champion lény.
Én reménykedek egy 2. új meglepetés frakcióban. Mivel két új kampány lesz. Az egyik tuti Dungeon. A másik még kérdéses.
Én reménykedek egy 2. új meglepetés frakcióban. Mivel két új kampány lesz. Az egyik tuti Dungeon. A másik még kérdéses.
Ashan Compendiumból vannak a képek... s abban Academy concept artok is vannak, meg Sylvan is... de attól még nem 100%, hogy ki is adják kiegben, UBI-tól bármi kitellik... és ha bármelyik kijön még a Dungeon mellett, akkor sem biztos, hogy a törpék lesznek a következõk
Pedig szinte biztosra vettem, hogy a következõ frakció az academy lesz... na most már semmiben se vagyok biztos. 😄 De mindenesetre izgatottan várom a törpéket is.
Jönnek a törpék is

Mondjuk a mantikor a necro sphinx mellé fura lenne de ahogy nézem a dungeonban még nincs túl sok távolsági egység szerintem az még lesz valami mágus féle.....
A videó kártyákról meg annyit ha újjat veszel és befagy ne lepõdj meg jelenleg gyakorlatilag játszhatatlan az Nvidia is ezen töri a kobakját....😊
A videó kártyákról meg annyit ha újjat veszel és befagy ne lepõdj meg jelenleg gyakorlatilag játszhatatlan az Nvidia is ezen töri a kobakját....😊
Tudom, a heroes világa eltér a való világtól, de ha jól tudom Medúza egy volt a három gorgó közül, tehát, ha nagyon akarnák a készítõk akkor készíthetnének nyugodtan másik hasonló lényt. Én még mindig a heroes hármas naga királynõre várok. Három rész óta hiába.😞 PEdig a mostani grafikával nagyon pofás egység lehetne a régi idõk kedvenc lényébõl.