10317
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok! Az UBI támogatásával hamarosan meghírdetésre kerül az 1. MAGYAR HEROES 6. DUEL BAJNOKSÁGOT. Részletek a versenyről a Heroes Magyarország oldalán lesz olvasható a jövő hét folyamán. Addig is lehet jelentkezni a [email protected] e-mail címemen. Remélem az új kiegészítő megjelenéséig kellemes időtöltés lesz a torna. A legjobbak tárgynyeremény(ek)ben fognak részesülni. Várom a jelentkezéseiteket. Baráti üdv!
  • tothg80
    Köszönöm megpróbálom
  • b-type
    A gold kifejezetten stabil, tegyél egy régebbi nVidia-s driver-t.
    Nálam a 290.36 van fent és meg se rezzen, pedig tálcázok mellette, meg dolgozom..stb.
    újabb verziójú driver-rel voltak problémáim csataképernyő betöltésekor, illetve a városképnél.
  • tothg80
    Sziasztok!

Régi hereos fan vagyok az elmúlt időszakban hozzájutottam egy kalóz verzióhoz a heroes 6-bol. ki akartam próbálni mert 3. rész ótanem találtam igazán jótt. a 6. -at kipróbálva rögtön láttam ez kell nekem. meg is vettem egy gold elitiont. viszont az a bajom hogy a játék megáll, lefagy játék közben. amikor bemegyek az épületekbe az épületnél a kép kimerevedik. a zene szol tovább a kattintás hangját is kiadja de nem történik semmi még az esc-re sem reagál. tudnátok segíteni mi lehet a baj? 64 bites win7 van fent. nod virusirtóval.

http://www.laptop.hu/termek/lenovo-ideapad-g580ah-brown-59-355625-fd-2y

várom válaszotokat.
  • Lokker
    Pontosan, pont írni akartam, hogy nagyon hasonlít rá, ami szerintem nem is baj, mert nekem nagyon tetszik. Főleg, hogy nagy Forgotten Realms rajongó vagyok.
  • Shiwo
    és lehet nem véletlen.. ki tudja, min nevelkedett a concept artist..
  • b-type
    Na mi a rák?!
    ...akkor linkként?
    link
  • b-type

így:
  • b-type
    Erről kapásból Menzoberranzan ugrik be:
  • Shiwo

• Kheled
    H5-ben is lila volt, ugye a hősök alatti aurában látni lehetett, már ott elkezdődött. Én se értem. Miért nem lehet természetes színekbe látni a dolgokat. Olyan mintha a kisgyerekeknek akarják megmutatni, hogy melyik lény hova tartozik. "Látod fiam, lila aura veszi körül, tehát melyik várból való?...- Dungeon! Úgyvan.."
  • Szaruman
    Ez az minden néphez rendeljünk egy színt dolog csak nekem nem jön be? A DE miért lila?
  • Andrews2007

Heroes VI Dungeon várkép.
  • LordWulghar
    Oké Köszi,
    igazad lehet,mert a lehetőség az le van programozva...
    Csak aktiválni kellene sztem.
  • Shiwo
    sehogy, valamiért kimaradt belőle, talán a Shades of Darkness kiegben megnyílik a 4.
  • Mikatesuka
    Épp ezen gondolkoztam tegnap én is. Tegnap értem el a platina szintet, de én se jöttem rá, hogy hogyan tudnék 4. és 5. bónuszt berakni.
  • LordWulghar
    Sziasztok, Heroes6ban hogy az isten csudájában lehet kilockolni a 4. és az 5. dinasztia jellemző kiválasztási lehetőséget?

ugye a 2. és a 3. at, meg lehetett venni, a újabb dinasztia szinteken, azt gondoltam hogy a 4.et és az 5. et is igy lehet, de hiába jutottam el platina szintre, nem találok ilyen jellemzőt ami kioldaná ezt.

Lehet banális a válasz de nagyon megköszönöm ha valaki megosztaná ezen tudását velem.

Nagyon szépen köszönöm szépen előre is!
  • csp187
    Sziasztok!
    Van egy Heroes VI pálya amivel nem boldogulok. Ez pedig az Egyéni játékok között, a Hadjáratok alatt található Két Őrző Regéje térkép. Ezt a hadjárat, hivatalosan benne van a programban. Ha valaki esetleg már végigjátszotta ezt, az segíthetne egy kicsit. A végén, a XEEN Sötét Oldala küldetésben Sheltemet kell megölni, aki Almar várában van, ami egy kapu mögött található. Én mindent bejártam a pályán, mindent megszereztem, mindent elfoglaltam, mindenkit megöltem, és minden küldetést teljesítettem, de az ajtó mégsem nyílik ki. Mit kell csinálni hogy kinyíljon?
  • Csibeubi3
    Valahogy semmit sem tettek érthetővé...
  • Lokker
    Nézegettem steamen hogy ott már elő lehet rendelni a kiegre és jár mellé egy kis plusz is. Cdgalaxis vagy 576 oldalán még nem látom, hogy előrendelhető lenne. Akkor ez most steam exkluzív lesz vagy még ubishopon érhető el?
  • Andrews2007
    Heroes nyereményekről + A Farm ahol élünk sorozatról.

Itt a videó vége felé hallhatjátok, hogy miket lehet is nyerni a kérdésekre jól válaszolóknak és hogyan sorsolok majd.
  • SlipKnoTiaN
    Hát remélem h benne lesznek mert a Sárkány Lángnyelv szúrja a szemem nagyon.!:D
  • Kheled
    Ez jó kérdés, azt írja hogy ubi oldalán elő lehet rendelni és annak jutalmaként kapod ezeket a bonusokat, viszont a Complete edition nincs ott csak a kiegészítő. Heroes oldalán a Complete-re azt írja, hogy minden benne lesz, bár az nincs feltűntve, hogy a preorderes dolgok is, amiknek ugye alapbol az lenne az értelme, hogy csak akkor kapnád meg ha előrendeled a kieget, de idővel csak meglehet venni sima uton is őket.
  • SlipKnoTiaN
    Amúgy ennek az Undead Naga-nak mi a neve?? (gondolom hero ő is)
  • SlipKnoTiaN
    De én konkrétan ezekre a csomagokra gondoltam:
    The Angel of Death pack – an exclusive hero and his weapon:
    - The exclusive hero: Belketh
    - His unique weapon: the Dragonbone staff
    The Dynasty Armory pack – two dynasty weapons:
    - the Dragon Flametongue
    - the Perfect Silksword
    An Exclusive Dynasty Weapon:
    - The Staff of Sar Aggreth

H ezeket is tartalmizni fogja vajon a Complete kiadás??!
  • Kheled
    Igen a Complete Editionben bent van minden. Az alap játék, dlc-k, bonus itemek,térképek, soundtrack és a kiegészítő is!
    Majd nekem is ez kéne, bár jó drága lesz biztos:)
  • SlipKnoTiaN
    Arról tudni vmit h a H6 Complete-ben benne lesznek-e azok a bónuszok amiket most láttam itt: http://might-and-magic.ubi.com/universe/en-GB/news/news/details-news.aspx?c=tcm:21-79182&ct=tcm:6-231-32 ??!

Nem vagyok túl jó angolból sajnos azért kérdezem, hátha van ebben a hírben vmi konkrét.:/
  • Kheled
    A fejlesztett verzió nagyon jól néz ki, bár az összes dungeon lény a lila színűk ellenére fantasztikusak!
  • Cyrax86
    The Faceless are the children of the Malassa. Masters of infiltration, spying, and stealth.
    The Faceless are the most mysterious and unknown of all the followers of the Dragon Gods. What little can be said of them is that they are clothed in shadow and mystery; if they are perceived at all it is a fleeting image from the corner of the eye, an odd moment of déjà vu, a strange sense that one is being watched... The Faceless move in the shadows. They enter one shadow and leave from another. The Faceless don't need to speak, they can communicate by telepathy, from mind to mind. They are poorly trusted by their allies and greatly feared by their enemies.

The Faceless Puppeteers own their name to their dreadful ability to penetrate one's mind and take control of the victim's body. The Puppeteer's will imposes itself into its host and bends it to its new master's every whims...

• Csibeubi3
    A dobozos heroes 6-al nem mennek a steames kiegek,de ha az alapjátékot és a steames alapot is egy uplay fiókra telepíted akkor már akár dobozos vagy steames kiegeket veszel menni fog.
  • gandrus
    Azon gondolkozom, hogy a dobozos Might & Magic Heroes VI (nem steames) játékkal működhet-e a steames kieg. illetve a steames dlc-k. Tud valaki erről valami infót?
  • SlipKnoTiaN
    http://rpgames.web4.hu/cikk/might-magic-heroes-vi-shades-of-darkness-kiegeszito-megjelenes

Ilyen lesz. Szal nincs miért aggódni.:D
  • Kheled
    Értem, köszi. Gondolom elérhető lesz valami nagy csomag is,amiben bent lesz minden, tehát az alap, a dlck és a kieg. Majd ha ez lesz leárazva Steamen, akkor lecsapok rá:) Persze, ha lesz ilyen csomag.
  • Meyer Lansky
    Engem a kampány kicsit sem érdekel. Már a H6 kampányt sem bírtam végig csinálni, de nem azért mert nehéz pont ellenkezőleg. Nagyon unalmas és nincs benne kihívás. Csak a multi érdekel és persze minél több pályával, amin a ki vannak egyenlítve az esélyek. Pl. Ugyan azon a napon megszerezhető minden hasonló bánya stb... Sajnos viszont ilyen kevés van. Szinte minden pályán létezik könnyebb kezdő pozíció...
  • ArchDruid
    Nem hiszem, hogy benne lenne. Hisz az azt jelentené, hogy megveszed a kieget, és ingyen hozzádobják a teljes alap H6-ot.

Amit írtak, az azt jelenti, hogy ha a kieggel játszol, abban elérhetőek lesznek az alap játék várai, lényei, artifactjai. De gondolom az alap kampányok nem! A custom single pályák pedig a patch-ekkel jöttek, szóval valószínűleg az is elérhető lesz. Esetleg még kapunk pár újat.
    De a kampányok tuti nem!
  • Kheled
    Bocs..H6-ot akartam írni
  • Kheled
    Nekem nincs meg az alap H5-se, szóval ha megveszem a Shades of Darknesset, akkor az is elég? (benne van az alap is ezekszerint)
  • ArchDruid
    Lesz az még 990 is egyszer.... :D Majd akkor! megvesszük!
  • Andrews2007
    Csak így akkor akiknek már megvan a Heroes VI (főleg ha gyűjtő stb) szívnak azoknak akkor olcsóbban adhatnák ennyi erővel.
  • Mikatesuka
    Visszavonom amit az előbb írtam. :D Itt ezt írják:

"Standalone Expansion and Ideal Initiation: an ideal way to discover the critically acclaimed gameplay of Might & Magic Heroes VI. Shades of Darkness is a standalone expansion and ideal epic initiation for first time players."

http://store.steampowered.com/app/229790/?l=hungarian