Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én inkább annak örülnék ha kicsit több pálya lenne benne meg tárgyak.
Botond
Azért plusz 10-15 pont még elfért volna az én hõseimen is, igaz egyik-másik már így is godmode volt a végére. :)
Ha neked az kell, hogy legyen 50-60 szint akkor nem ez a te játékod, ennyi. Mégis mi értelme annak ha 30 helyett 40-50 pontot tudsz szétosztani? Mi az a fontos passzív/aktív képesség/varázslat használni akarsz a lényegesebbeken kívül amit 30 pontból bõven össze lehet hozni. Annak meg semmi értelme, hogy a maradék pár szint meg növeljen valamilyen statot minimálisan.

De ha kifejted bõvebben, hogy mire kell több szint, mitõl lesz jobb a játék ha a hõs 40-50 szintet össze tud szedni..
Az alapján ami a hivatalos honlapon van,a sok új vár, miegymás, nem hiszem, hogy a hetedik rész lenne. Szerintem most igyekeznek gatyába rázni ezt a részt.
Neked biztos elég, mert a postod alapján csak single-zõl.Én meg csak multi, de minimum hotseat, és egy szánalmas szar megoldásnak tartom, hogy a közepes map felére elérem a max szintet, a fejlesztõcég, mikor nekik szegezem a kérdést csak hebegni-habogni tud, hogy a béta teszterek ezt is sokallták, majd mikor feltettem nekik a kérdést, hogy akkor retardált barom állatokkal teszteltetnek e, vagy szimplán majmokkal, akkor azt mondták, hogy a célközönségnek ez is jó lesz.Ezen elöször röhögtem,majd felismertem az igazságot.a te postodból :)

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Az a szánalmas 30 szint bõven elég egy olyan hõs felhúzására, hogy a csaták 95%-ban nem veszítsek egységet. Jó ez csak Közepes fokozaton, de szerintem több mint elég a 30 szint. Nem fogsz használni annyi varázslatot/képességet hogy több kelljen.
Még mindig az a szánalmas 30-as szint a max, single-ben és multiban egyaránt?

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Akkor gondolom a hydra lesz a champion lény

http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=813
Egy kérdezz-felelek interjú a Heroes VI Dungeon-os kiegészítõjével kapcsolatban. Egy másik csapat fejleszti a Virtuos (nagyrészt kínaiak). A Limbic pedig új projectre ment át de hallani fogunk róluk a közeljövõben. csak nem egy Might and Magic RPG? icon_smile.gif Vagy már Heroes 7? készül?? icon_biggrin.gif

Egy történeti leírásban pedig a Fekete sárkányokkal való lepaktálás is szóba került a Dungeonnnél. Ez jelzés értékû, ha nem is bajnok lényként Boss lényként biztos visszatérnek szerintem.
A goldban benne van a két DLC.
Shiwo
igen, magyarul jelent meg, az összes felirat magyar (legalább is remélem, hogy nem maradt benne (: )

a másik kérdésedre nem tudom a választ, de sztem ha guglin rákeresel, valahol biztosan írják..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

sziasztok, a heroes 6 most van Magyarul is vagy csak felirat? Ha magyar akkor nem csak az animáció hanem minden? a goldban benne van az alapjáték és a 2 kiegészitõ?
ÜDV srácok! Játszik más valaki is a heroes 6-ból készült online kártyajátékkal? http://www.duelofchampions.com/en/news-events/
HA igen akkor Ohyner néven megtaláltok a játékban.
En sokaig kerultem a jatekot, mert amikor megjelent, volt mas, aztan elfelejtodott. De tegnap megvettem a Gold Editiont 19.99€ert :)
Igen, eredeti a játék. Miután újra beléptem már jól mûködött, szerintem már nem bírta a gépem amikor nem töltött be a város. A grafikát egy kicsit levittem, most órákat tudtam játszani bármilyen hiba nélkül. Remélem mostantól jó lesz.
Van már valami jó mod?
A neten nem találtam szinte semmit.
Eredeti ugye?
Nem, nem tudok kilépni a jobb alsó sarokban lévõ gombbal, épp ez az egyik legnagyobb gondom. Majd megpróbálom levinni a grafikát, talán a gép nem bírta már a játékot.
Shiwo
a town screen-bõl ki kell tudni lépni a jobb alsó sarokban lévõ HUD középsõ gombjával (amivel normális esetben napot váltanál)

a textúra hiánya viszont tényleg bug, állítólag ha többször betöltöd a kampányt, akkor megjavul...bár hallottam ezt "többször újrakezded a pályát" verzióban is... szerintem elég a többszöri újratöltés..

Próbáltam már, hogy egy mentett játékállásba mentem vissza, de újra ugyanaz történt.
Ma kezdtem el játszani a Heroes 6-tal, még csak az oktató pályán tartok, de már belefutottam egy bugba, ami miatt nem tudok játszani. Amikor a hõssel belépnék a várba nem jelenik meg a városkép csak a gombok, tudok lényeket vásárolni is, de közben a hõssel mozogni is...viszont nem tudok kilépni ebbõl a városnézet(szerûség)bõl és napot se tudok váltani. Valaki tudja a megoldást erre a problémára?

Szerintem biztosan nagy kiegészítõkben adják ki az új várakat. Hisz minden várhoz dukál minimum 1 kampány, ami már önmagában egy dlc lenne a korábbiakból kiindulva.
Az lehetséges hogy a maradék 3 vár dlc-ben jön majd nem külön kiegben???! Vagy egy komplett vár megcsinálása túl nagy egy dlc-hez.
enlightened
Ez a két kampány elég kevéske :(

enlightened
Viszotn mivel olyan hamar jön nem is lesz benne sok tartalom. Összesen két frakció storylineja lesz benne. A necromancer és dark elfek és csókolom a másik 4 frakció nem lesz benne semmilyen szinten.

http://www.joystiq.com/2012/12/11/might-and-magic-heroes-6-shades-of-darkness-standalone-coming-fe/

enlightened
Na azt írják most így elsõre, hogy február 28 a megjelenés, de valószínûleg azért csúszni fog ez, mint mindig, de jó lenne ha már jönne, direkt nem játszottam ki a heroes 6 utolsó fejezetét, majd csak akkor ha kijön a kiegészítõ.

enlightened
Most csak egy új frakció lesz a kiegészítõben, de annak még megjelenése sincs, szóval ha tavaszra mondták, akkor ha szerencsések vagyunk május körül ki is jön :S

Törpék és academy.

Egyébként ti melyik új várat várjátok a bejelentett 4 közül? Nekem az (erdei) elfek az örök kedvenceim. :D
Senki se késett le az akcióról, mert még ma is tart. :)

Mellékesen kérdezem, hogy a Gold változat is tartalmaz magyar nyelvet, ugye?
Üdv Bátor Harcosok! Sajnos késõn kaptam a tájékoztatást, de még van 5,5 óra hátra az akcióból... A Might and Magic Heroes VI. GOLD ma 4999Ft-ért rendelhetõ meg innen:

ADVENTI HEROES VI. GOLD VÁSÁR 2012.12.12-ÉN

Baráti üdv!
Hát sztem ezt a színt nem kellene erõltetniûk, mert nem áll jól szegény izom bikának, de más szemszögbõl nézve viszont jól néz ki.

Na ez már valami, lehet az alapjáték után újra kiadok pénzt heroesra? Kövezzetek meg, de nekem egy heroes kiegészítõ minimum egy új vár. Az elmúlt dlc-k után azt hittem már ennyi volt a hatodik rész, de most nagyon megörültem. Mondjuk ha ezek után idõvel nem kerül be a játékba a frissen felfedett 4 nemzet (elf, sötét elf, törpék és akadémia)akkor nagyon csalódott leszek.
És ahogy néztem, mindegyik fejlesztett lény a dungeonban ilyen lilás aura veszi körül vagyis olyasmi mint a mino-nál.

Noo meg a H3-as 1. szintû lényre is kíváncsi lennék H6-os köntösben.:D (troglodyte és infernal troglodyte)

Elég érdekes a fejlesztett változat ebben a lilás színben. o.o
A StarCraft 2: Heart of the Swarm kiegészítõjére emlékeztet egyelõre színvilágában ez a kieg.:) (tudom h a H5-ben a lila volt a Dungeon egyik színe)
Remélem 3. Elit lesz a kis aranyos és a jó öreg red dragon/black dragon páros is visszatér.^^

Fura mód nálunk is csak 3D van, viszont én hajlandó vagyok pestre felutazni, szerintem ez a film ennyit megér, meghát meglátjuk milyen lesz a HFR. Noh de ezt inkább a Hobbit topicba:)

Shiwo
én is menek majd valamikor haverokkal rá..

bár mivel BP messze van, így be kell érnem a sima 24 fps-sel...
szívem szerint 2D-re mennék, de itt még az sincs, csak a gagyi-3d

Én HFR-re megyek vasárnap, igazából Imaxra is foglaltattam, kérdés melyik lesz jobb arra megyek:) Mindenképp kötelezõ mindenkinek aki fantasy fan:)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151282829759588&set=a.10151282829649588.488330.161184829587&type=1&theater

Régi Heroesos karakter barátunk Minótaurusz úr bemutatkozik. :)

Hobbitra egyébként ki megy rpg-fantasy világnál tartva? :)
S ki meri kipróbálni az új 48 fps-es 3D-t? Pécsett sajnos nálunk nincs így maradt nálam a 3D csütörtök délutánra. 2D-t akartam de azt csak kis teremben és este 7-8 óra fele játsszák.
b-type
OFF:
kipróbáltam, a képi világ nagyon bejön (végre kézzel rajzolt).
elég egyszerû, de kifejezetten tetszik.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Sajnálatos módon nem tud angolul én pedig németes vagyok már õsidõk óta.

Shiwo
az még nem került bele..tán majd most a nagy kieggel

kerla
Skacok, nálam 3 jellemzõ hely van megnyitva, azaz 3 extrával indítom a pályákat, de elvileg nem 5 a max? azokat hol tudom kiváltani? Arany-platina szinten a confluxban ilyen lehetõség már nincs...

Shiwo
írjon a supportnak

Egyik spanom mesélte h amikor az 1.7.1-re felupdate-elte az 1.8.0-t azután a játék nem engedte h játszon a DLC-kel (konkrétan az volt ott h "feloldás" magyarul mintha meg sem vette volna, pedig megvette mert még énis toltam nála h kipróbálhassam a DLC-ket).
És hát nem akarja megvenni még 1x mind2 DLC-t mivel már amúgyis megvette, csak most az van h újra kellett raknia a játékot 1.7.1-ig h tudjon azokkal is játszani, de azt is csak offline mert ugye frissítené magát a játék.
És azért eredeti játékkal offline nem lehet kellemes.
Vkinek esetleg vmi ötlete?? :)

Közbe tovább olvastam és ahogy látom csak Dungeon lesz a februári kiegben.

Kérdés,hogy most mind a 4 új frakció bekerül a kiegészítõbe? Az nagyon jó lenne.

Nekem törpe volt az örök favoritom :D szóval most is azt várom a legjobban.