10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Petiknight #9584 Az infernot azert nem irnam le annyira, megfelelo dinasztia fegyverrel es hos kepesegekkel azert lehet veluk is jol jatszani. Az idezes megfelelo helyre pakolva azert eleg rendesen bekeverhet az ellenfelnek.
De en csak AI ellen jatszottam, valoszinuleg egy human jatekos ezt siman kompenzalja.
A szentely meg alapbol nehany palyan hatalmas elonnyel indul az alap vizen-jaras kepesseg miatt, de ettol fuggetlenul en is nagyon erosnek erzem oket. Szerintem megfelelo taktikaval mindegyik faj/nep verhet, de az teny hogy vannak erobeli kulonbsegek a varak kozott. En szemely szerint a nekrot, szentelyt es a barbar varat erzem erosebbnek a tobbi kozul. -
Lokker #9583 Én az Inferno szörnyeit meg a a fő képességet gyengébbnek érzem a többi fajhoz képest. A Szentély pedig a legop-b vár szerintem. -
Meyer Lansky #9582 A Heroes hardwired már nem a régi fényében csillog egyébként sem. Gondolom már nincs annyi idő szerkesztgetni. Korábban kérdeztem, hogy szerintetek sikerült e jól kiegyenlíteni az egyes fajokat vagy esetleg van mit erősebbnek éreztek a többinél, de nem igazán jött válasz rá. Pedig ezen kívül az is érdekelne, hogy fajon belül erő vagy mágikus hős -e az erősebb. Persze nekem is van kialakult véleményem erről, de kíváncsi vagyok másokéra is. -
SlipKnoTiaN #9581 Nagyon jóó.!:// -
Csibeubi3 #9580 Egyfolytában ez szokott történni a heroes.hardwired.hu - val... :(
-
SlipKnoTiaN #9579 Meg van hallva a Heroes Magyarország. Veszélyesnek minősítte a Google.
Ez gyakran előfordul, vagy akkor most annyi az oldalnak?? :// -
dio76 #9578 Üdv.Engem az is érdekelne, hogy az egyes alkalmakkor hány játékos van online?(kár, hogy nincs erre semmi jelző az oldalon)A megjelenés óta játszom - kisebb szünetekkel - de elég kevés magyarral találkoztam eddig, bár összejött egy kis "mag" akikkel rendszeresen nagyon jó kis meccseket játsz(ott)unk.Akinek lenne kedve multizni, írjon rám a játékon belül (shien76) szívesen játszanék. -
SlipKnoTiaN #9577 Anton kampányában az "Őrző szett" utolsó darabja (a mellvért) a 4. pályán van, vagy vmelyik korábbin?? -
#9576 Na mindegy, ha bárkinek alkalomadtán lenne kedve multiban is játszani, az írjon privátot. dolgozom meg minden, de lenne kedvem próbálgatni. -
Kheled #9575 Háááát,egyre többen mondogatják hogy az alap és a fejleszett lény is fekete lesz és valóban a korábbi képen a fejlett változat van. Gondolom az alap az ugyanilyen csak nincs bent aranyozott rész,hanem full fekete. Jó lenne már ingame videók:) -
Árcsi1488 #9574 Sztem az első sárkány a fejlesztett vagyis az arany és fekete színű mert pl a dragon evolution képen is az van nem pedig a malassa koppintásos!! remélem igazam van :) -
Kheled #9573 Itt a korábbi Shades of Darkness kép nagy felbontásba, aki szeretné háttérnek:
Shades of Darkness -
Kheled #9572 Én mindegyiket szeretem és most igazából a lényekről volt szó, ezért linkeltem amit. de mások is a 2-ről beszélnek meg az 5-ről, sőt a 3-ról is. Engem nemzavar ha valaki másról beszél, legalább él a topic, ha nincs H6 hír -
#9571 hát, én azért nem tartom elképzelhetetlennek, hogy aki szereti a H3-mat és foglalkozik vele, de a H6 nem jött be neki, az nem nézi ezt a topikot, csak a másikat -
Kheled #9570 Már egy jóideje ide ír mindenki ami csak heroes. Amúgy szerintem összekéne olvasztani az összes heroes topicot. Legyen 1 nagy és kész. -
Cyrax86 #9569 Erről csak annyit, hogy ennek az egységnek a hátterét is átírta az Ubi, ha jól emlékszem a H5-ben ezek még valami ismeretlen szellemekként voltak kezelve, akiket a varázslók szelidítettek meg, erre most már ők is Beastmen lettek. Csak azért ciki, mert a H6 korábban játszódik... -
#9568 nem kötekvésből, de amúgy van Heroes 3 topik is (: -
Kheled #9567 Itt egy combat vid -
Kheled #9566 Erről a Hero of Light mod-ról hallotatok? (Heroes 3-as) Sok új lény került be, meg 4 szintje van 1-1 lénynek:
Hero of Light mod -
bgabor #9565 Nade mi a konckepció? A harmadik részt öltözteti a második rész köntösébe? -
Andrews2007 #9564 Aha igen mert a konkrét játékos kérdések még csak most jönnek majd a következő interjúban valamikor. :) GYU-val sok mindenről el lehet beszélgetni. -
#9563 a Haven-nek sincs elit ranged lénye -
#9562 így van, a 3. részhez készült...majd kipróbálom én is. -
Kheled #9561 Az a Beholder féle meg a shadow witch tuti lövők lesznek -
Ohyner #9560 Viszont ha a sárkány lesz a fő egység, akkor viszont nem lesz ranged elit egysége a dungeonnek? Lehet akkor a minó nem lesz elit egység, én ennek kifejezetten örülnék. -
Kheled #9559 Első kiegészítő, amibe a Dungeon vár lesz, és ugye szép lassan postolják a lényeket, a fekete sárkány lesz a champion lény -
bgabor #9558 Miből vannak ezek a képek amúgy? Új heroes rész lesz, vagy valami kiegészítő a halovány hatodik részhez? -
bgabor #9557 Így van. És a durva, hogy a heroes2 a mai napig elvarázsolja az embert, ha eléül. A három is nagyon jó volt, de a második, az számomra egy varázslat a mai napig.
Erről jut eszembe, elkészült a Succession mod bétája, nem tudná nekem valaki elmondani, milyen mod ez? A honlapból arra se lehet rájönni hogy a második vagy a harmadik részhez készült e, mert a grafikája második részbeli, de a telepítésnél a Shadows of Deathre kell telepíteni. -
#9556 EMBLEMATIC ACADEMY ALLY: RAKSHASA
Rakshasas are half-human, half-feline Beastmen, created by the Wizards in the year 344 YSD, along with other similar species. While the Minotaurs were the shock troops and the Centaurs the cavalry, the Rakshasas were originally conceived as hunters and bodyguards.
By force and by character they soon became the officers of Beastmen armies; it is difficult to ignore orders when they are screamed by something so impressive. Combining their feral speed and reflexes with a superior training in swordsmanship and the gift of enchanted weapons from their Wizard masters, the Rakshasas are arguably the single most dangerous hand-to-hand fighting unit on the surface of Ashan.
Rakshasas are often magically-empowered – some have protective tattoos, others are granted an extra pair of arms, the most powerful are imbued with the essence of ancient Air spirits, making them even more swift and agile. Surprisingly, after the revolt of the Beastmen, many Rakshasas chose to stay with their masters. Having more privileges - as well as being widely feared and respected -- was among the main reasons of their unfailing loyalty. -
#9555 benne lesz, mert a hivatalos honlapon pont meg is említik... az mondjuk a kevés beast lény egyike lehet, amit még nem cseréltek le construct-ra... -
SlipKnoTiaN #9554 Csak remélni tudom h lesz majd Behemót.
De amúgy a Titán is lehetne simán Boss is ennyi erővel.
Amúgy a történetet vágom, csak elképzeltem 1 lehetséges verziót.
A Ráksaszákra leszek még kíváncsi h vajon már most is benne lesz-e az Acedemy-ben (ha lesz Academy) vagy esetleg semleges elit lesz csak (vagyis még nem szelidítették meg őket a várázslók). -
Wootan #9553 Mind rajzolt, csak más módszerrel :) De a homm2 pixel grafikájának van valami varázsa. -
#9552 Rajzolt. -
Wootan #9551 Nekem minden lény a homm2ben tetszik a legjobban. A homm3 is szép, de a 2nek van valami különleges hangulata. -
#9550 Egyértelműen a 2ben volt a legjobb a bd :) -
#9549 2 óra és csak 1. rész ? -
Mikatesuka #9548 -
Andrews2007 #9547 VOLOGYA MESTERNEK köszönet az ajándékokért!
Lesz majd még más típusú Heroes játék is azt majd Vologya mesterrel mondjuk el. -
Andrews2007 #9546 Dragon György (GYU) interjú 1, rész
Most jó a link talán???
Az idén talán már végre tényleg megjelenő 1. regényéről is szó van benne. -
Andrews2007 #9545 Most akkor ez a tényleges fekete sárkány nem Boss lesz hanem a Bajnok lény!! S ez most az alap vagy a fejlesztett változat?
Kész lett 1. interjúm GYU_val a Gamestar és korábban más PC-s újságok megérdemelten híres-neves cikkírójával. A Heroes is előkerül a vége felé következő részben majd pedig részletesen is más konkrét játékokkal és videójáték stílusokkal, műfajokkal.
http://www.youtube.com/watch?v=Wpty2Cc5CF8&feature=youtu.be
Vallató rovat 01 - Interjú GYU-val 1. rész
HEROES Nyereményjáték részletei a videó alatt. Az 1. Heroes kérdés a videó végén. Név, kor, nick név, lakhely kell még a megfejtésen kívül e-mailre. Aki részt akar venni a játékban. Minden kérdésért jár kisebb ajándék de lesznek nagyobbak is. Ez most a kisebb kategória még.