10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Micsu #9704 meg kell hagyni hogy nem lett könnyű -
SlipKnoTiaN #9703 A #9696-os hsz-ben lévő linkre mutató oldal majdnem alján megtalálod.
Sztem király, ha már az orkoknál is szerencsétlen küklopsz lett befogva, akk hadd fogják be ők is a vörös sárkányt.:D -
Andrews2007 #9702 Reméljük nem igaz.
Más:
Az egyik hivatalos fórumon írták, hogy barna sárkányszerű katapultjuk lesz a dungeonnek ez igaz? Sajna azóta úgy láttam leszedték a képeket s én már nem láthattam. -
kronosz1990 #9701 De azért remélem egy patch vagy hotfix jön előbb is mert kissé kezd érdekessé válni a dololg...... -
Carmageddon #9700 Ja értem köszi az infót. -
Petiknight #9699 Jelenleg a hivatalos megjelenes februar 28. De belso meg nem erositett forrasok szerint kesni fog a jatek, es meg meg nem tudni mikor jelenik meg majusban. Varunk a hivatalos bejelentesre.
Talan csak pletyka, de hamarosan ugyis tudni fogjuk mi lesz az igazsag. Kinek tetszik meg a sarkanyos katapult? :D -
Carmageddon #9698 Mikor jön ki? -
#9697 én nem keseredek el, én akkor csodálkoztam volna, ha képesek lettek volna tartani az előre beígért időpontot... -
Petiknight #9696 Sziasztok,
nem akarok elkeseriteni senkit, de nem hivatalos forras szerint a kiegeszito megjelenese majusra lesz eltolva:(.
Addig is par kep a heroes communityrol:
Art works -
Mikatesuka #9695 "Gyűjts össze mindent, tápold fel magad és menj a 6-os ponthoz. Győzd le az utolsó elementált is és menj északnak a 7-es lépcsőhöz. Menj keletnek az úton a 8-as teleporthoz - ez nem lesz aktív addig amíg le nem győzted az összes elementálcsoportot (DE). Ezután jöhet a végső csata!"
Itt a térkép hozzá: http://heroes.hardwired.hu/heroes6/leirasok/kampanyok/kepek/infernod2.jpg
-
sejk01 #9694 a videókártya drivert már frissítettem, mert a régebbivel sem ment, de majd próbálok még azelőttit. Azért köszönöm! -
barcaadi #9693 de ott nincsen fennt sajnos! -
Micsu #9692 youtube a barátod -
barcaadi #9691 nekem is ez a probléma!! -
barcaadi #9690 tudna valaki segíteni? a tüzes kampány utolsó részénél nem találom a láthatatlan könyvtárat!mindent felfedeztem és elfoglaltam már! -
kronosz1990 #9689 Bár konkrét utalás nincs de valószínű,hogy a kiegel jön hotfiksz.....a fagyás gonddal....elvileg én bízom benne,hogy javítják mint anno a hírhedt black screen problémát....legalábbis nem szeretném visszavinni:)..... -
Andrews2007 #9688 Heroes VI Duel verseny felhívás
Heroes VI DUEL verseny indul hamarost
Vologya mester és az Ubisoft szervezésében Magyarországon is indul ilyen H VI verseny a kiegészítő előtt. -
Carmageddon #9687 Aki tudja az írja meg. -
Andrews2007 #9686 Bodom interjú + újabb Heroes VI póló nyereményjáték
Üdv néktek hősök!
Bodom-mal (Rpgames.hu) készített interjú is fent van már. Újabb kérdéssel, egy újabb Heroes VI pólóért. Van egy kép róla ahol Lacisannal, Endremannal és Nightwolffal (akit nem tévesztünk össze Chava-val) szerepelnek egy jó tartalmas itókázáson. :) Ha ismeritek őket a Gamestarból esetleg.
-
Carmageddon #9685 A zenéket hol tudom megnézni hozzá?, hogy hol vannak? -
Carmageddon #9684 A játékot hogy indítom el az uplay fiókba? -
Andrews2007 #9683 Ja a határidő a válaszokra 2 hét tehát 2 hét múlva szombat , a holnapi interjú esetén vasárnap 2 hét múlva. -
Andrews2007 #9682 Hedzsooo interjú + Heroes VI póló nyereményjáték
Vallató rovat 03 - Interjú Hedzsooo-val (A PC-RPG közösség honlap vezetőjével). + Heroes VI póló nyereményjáték a végén.
Az interjú végén Heroes nyereményjáték vár rátok (1 kérdésre kell válaszolni) 1 db Heroes VI pólót nyerhettek. A [email protected] címre küldjétek a helyes válaszokat. Köszönöm.
Holnap egy újabb interjú s egy újabb póló vár majd a rajongókra egy új Heroes kérdéssel. -
Lokker #9681 Ha a legfrissebb videokártya driver van fent akkor próbálj meg egy eggyel régebbit, vagy ha nem akkor frissítsd hátha megoldja a problémád. Valaki írta, hogy neki megszűntek a fagyások és egyéb "black screen" gondok egyel régebbi nvidia driverrel. Esetleg csekkold le a hivatalos fórumot is, hátha ott több infót találsz, jobb ötletem nincs. -
sejk01 #9680 gép megvan, Intel core 2 E4500, Zotac 450 1Gb video, 3Gb ram... Ha elindítom a játékot, akkor fekete képernyőn a kurzor ökölre vált, és pár másodperc múlva játékvégi jelentést ad. Igazából konkrét hibát nem ír ki. Az U Play- be be tudok jelentkezni, azzal nincs baj, de onnan ha indítom, akkor áll be. Igazából mennie kellene, de nem megy. Nem tudom hogy mit is tudnék még írni... :( -
Lokker #9679 Egy kicsit több információra lenne szükség, hogy tudjunk segíteni, mert az, hogy nem indul el azzal nem tudunk mit kezdeni.
Esetleg kapsz bármilyen hibaüzenetet vagy valami?
Géped megvan hozzá? -
SlipKnoTiaN #9678 Nyugi majd ebben a pár hétben biztos beindul az információ áradat.! :) -
Árcsi1488 #9677 Basszus már kevesebb mint egy hónap van a kiegig de semmit nem tudni a lények képességeiről meg alig van kép video semmi. -
petichef #9676 Köszi Mikatesuka! ;)
Közben rászántam 5-6 órát és sikerült... :) Én a nyugati várat találtam meg, onnan építkeztem, bővítettem a seregem. Persze ha előbb feljövök megnézni a fórumot, nem szívtam volna ennyit. Az állatkereskedőt csak később találtam meg, amikor már a fél térkép az enyém volt. De igazad van teljesen, ha valaki lemegy farkasokat venni, elég egyszerű onnan megcsinálni a térképet, nem jár úgy mint én... :)
Mégegyszer köszönöm Mikatesuka! ;) -
sejk01 #9675 Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Megvettem a Heroes VI-ot, és fel is telepítettem immár másodjára, de nem akar elindulni a játék... Az oprendszer elvileg OK, de mégis ledob a játék azzal, hogy 1 percet vagy éppen 0-át játszottam, ha pedig offline próbálkozok, akkor pedig azt írja ki hogy 1* legalább online kell játszani.
Kérem ha tudtok írjatok valami okosat!
Köszi -
Mikatesuka #9674 Én azt a küldetést eléggé viccesen csináltam meg... Nem tudom, hogy azt elfoglaltad-e, de nyugaton van egy vár, ezen a képen a 7 szám felett. Azt elfoglalva tudsz egységeket toborozni, a középen lévő erőd területén pedig van délen egy semleges lényeket áruló piac, ott tudsz venni kétféle farkast és sellőket. Én csak a sellőket és a farkasokat használva foglaltam el a 3-as számú várat és csak jó pár hónap után vettem észre a nyugaton lévő várat. :) De ha már az elején elfoglalod, akkor már lesz elég egységed a 3-as vár elfoglalásához. Utána pedig választhatsz, hogy melyik várból építed ki a seregedet, mert a 3-as várat nem lehet átalakítani.
Szóval először sellőkből és farkasokból vásárolj be, utána pedig próbáld elfoglalni a nyugaton lévő várat.
Itt van a térkép, hogy tud melyikre gondoltam: http://guides.gamepressure.com/mightandmagicheroesvidansemacabre/gfx/word/465020562.jpg -
petichef #9673 Sziasztok!
Segítséget kérnék, mert elakadtam, de nagyon...
A Danse Macabre kampányt kezdtem el, rögtön az első páylán gondjaim vannak: Van ugye a kezdéskor birtokolt kis erőd, meg fent elfoglaltam a lénykészítőt. A 4. hét után viszont egyfolytában, kéthetente jön az ellenséges hős a várból, La Segadora-ból, amit később el kellene foglalnom. De mivel én mindig kevesebb lényt tudok toborozni, mint az ellendéges hős, 3-szor még épphogy vissza tudom verni a támadását, de aztán 4. csatára már olyan túlerővel jön, hogy lehetetlenség megverni.
Mi a megoldás? Mert én már vagy 20-szor újrakézdtem, de mindig ugyanaz a vége, egyfolytában, kéthetente jön az ellenséges hős...
Előre is köszi! -
Andrews2007 #9672 A sárkány ugye az istenségük az nem jelent semmit. De a kártyás egység lehet hogy az, de lehet hogy csak a kártyás Might and Magic játékban van jelen, elérhető már a neten is. -
erdbal #9671
ez vajon egy lehetséges elf egység? -
Andrews2007 #9670 Sok új Heroes VI Shades of Darkness kép
Új képek jelentek meg a héten. Az egyiken egy új semleges lény a fekete párduc tűnik fel!! -
kronosz1990 #9669 én feltettem régebbit(driver) de sajnos ekkor meg akad mint őrült állítólag lesz fix a kieggel érkező patch ben előbb nem. -
Mikatesuka #9668 Először menj el az északra lévő kis szigetre, ott csatlakozni fog hozzád egy új hős, ha teljesítesz egy feladatot neki és majd ő (varázsoló lévén) eltünteti az akadályt. A mágus hőssel kell a jégfalhoz menned. Az oltár pedig a jégakadályon túl van. -
ArchDruid #9667 Helló! Nekem sajna már vagy fél éve nem működött a játék, azonnal kifagyott, ahogy beléptem bármelyik várba. Pont úgy, ahogy mondtad! Tegnap letöröltem az NVidia driveremet, és feltelepítettem a 301.42-es verziójút.
Ezzel, vagy ennél régebbi verziójúval megy csak a játék. Ennél újabbal meg fagy!!
Ma játszottam négy óra hosszát a játékkal egyetlen fagyás nélkül, és a városképek sem voltak fekete-fehér pacák.
Szóval ez úgy néz ki segít! Más nem nagyon! -
Perszepeta #9666 Az Égi Atya oltárához kéne még elmennem, de azt sem találom. Az a furcsa, hogy 1-2 hónapja nem is támadnak az ellenfelek, ezért gyanakszom bugra és lehet újra kell kezdenem a pályát... :( -
Perszepeta #9665 Elakadtam ezen a pályán: http://guides.gamepressure.com/mightandmagicheroesvipiratesofthesavagesea/guide.asp?ID=15618
Már bejártam, felszedtem mindent, amit meg lehet közelíteni. A 8-as pontnál vagyok, valami jégfal van előttem. Bizonyára előbb a tárgyakat kellene felszedni, de csak a Kapitány kalapja van meg. Merre tovább, tudja valaki? (bár mondom, minden zegzugot meglátogattam... bug?) Köszi!