Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Malakai
Ne feledd, hogy azok kiszivárgott infók voltak, simán változhat még a bejelentésig amellett, hogy marad Naga.

De lehet csak terelnek a vízelementál szöveggel. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Az a vízelementál tényleg erõsen hajaz a kiszivárgott képen levõ Spiritekre.

Ez két szempontból is érdekes:
1. alátámasztja azt, hogy a kiszivárgott képnek köze van a játékhoz
2. cáfolja azt, hogy a képen látható Spirit a még be nem jelentett várhoz tartozna

Szóval ismét némileg nyitottá vált az utolsó vár kérdése, vagy legalábbis az egyik lényé. Mert könnyen lehet, hogy õk is rájöttek, hogy a Spirit és a Maiden nagyon hasonlítanak egymásra, ezért a Spiritet kiemelték a várból, vízelementál lett és a helyére bekerült egy még nem ismert lény.
Malakai
Eddig úgy láttam, mintha frakciónként változna és annak jelképének egy variációja van a belsõ részen, viszont pl ezen a képen az inferno lények és a hõsök alatt különbözik, míg korábbi képeken a hõsök és ugyanolyan frakciójú lények alatt megegyezett.
A szín meg mindig kék, ami talán változik majd pl multiban játékosonként.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TreDoR
Hát, ez szívás, mert nem hiszem, hogy két szinte teljesen egyforma lényt raknának bele mind vízelementálként, mind river spiritként :S

Bár a blazing glory is hasonlít rá.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Valaki vegyen gyorsan egy PC Gurut, hátha az ottani cikkbõl kiderül. 😄
Most már engem is érdekelne, mi lehet ez a kék aura.
Eleinte arra tippeltem, hogy az jelzi, hogy melyik játékoshoz tartozik az adott egység, de minden lény alatt ott van.
Most arra tippelek, hogy talán ez fogja jelezni, hogy milyen típusú lényrõl van szó (core/elite/champion/hero).
Malakai
Tûzelement, oh, azt hittem csak a karja lángol annyira. 😄
A vízelementálnak meg tényleg tökre olyan a testtartása is mint a river spiritnek. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

No megvan a Facebookos oldalon jelzi a kép bal oldalt az egy víz elementál, alul jobbra az egy tûz elementál, és azok pedig föld elementálok a jobb felsõ részen.

A fölsõ fényes lény talán egy Blazing glory.
TreDoR
A baloldali elementál úgy néz ki mint a river spirit a naga várból.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ja én is azokra lettem figyelmes vagy kõ elementál vagy ent vagy naga egység?

A többi nagyrészt Inferno de nem értem miért van körülöttük is ugyanaz a kék aura mint a Haven egységeknél piros aurát várnék rájuk.
hu viszont jobbra fent a parton van 2 kõ elementál féle.vagy ent. nemtudom de azt se láttam még eddig

nemhiszem,mert picit jobbra az úton is van egy ugyanolyan. olyasmi mintha hõsõk lennének.mert lovon ülnek

Malakai
Talán egy Breeder.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Az a lény, ami az Inferno Fort mellett õrzi az ereklyét, az micsoda?😊

every damn day

Malakai
Szauron szeme Heroes módra. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Középen egy Inferno Fortot láthattok, a Fort alá tartozik a sziget.
Malakai
Aloldal eredetileg, talán annó volt még ilyen HW network elképzelés sok hasonlóval különbözõ játékokhoz, ami nem valósult meg. Hardwired adja hozzá a tárhelyet, aldomaint, de szerkesztésbe, az oldal mûködtetésébe már nem szólnak bele.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Így jártam, szégyellem is magam végtelenül a szarvashibáért... 😊

Amúgy tényleg érdekelne, hogy mi a kapcsolat köztük? Egy tulaj, egy hostoló, az egyik aloldala a másiknak vagy csak URLben van közük egymáshoz?
Malakai
Az különálló a fõ hardwired oldaltól, szóval nem mindegy. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Aha, belinkeltem oda is.
Mármint a Heroesos hardwired fórumra?
Na, arra jó volt a felirat elkészítése, hogy ezzel végre rávettem magam egy hardwired fórumregisztrációra. 😊
Igen mármint a régi eredeti 1991-es King's Bountyt és a Heroes 1, 2,3, 4.et. A New World Computing.
Csináltam magyar feliratos verziót, fogyasszátok/terjesszétek egészséggel. 😊

Mivel ugyan az a fejlesztõ készítette a két játékot... 😊
nem hinném hogy túl sok különbség van a 2 között, a Heroes játékokban is észrevehetõ a KB örökség.<#nezze>
(persze rugózhatunk még fel és le ezen de fölösleges)

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ja én is arra gondoltam, hogy most akkor lesz elsõdleges és másodlagos hõs s ez minõségben is ki fog ütközni, azaz erõsségben e vagy sem?
Acidlich
Hmm, érdekes...na most lesz akkor mindig egy úgynevezett "fõhõsünk", a többi csak mellékes? No és vajon a testreszabhatóságon valamint a dizájnon kívül játéktechnikailag is erõsebb lesz, mint a többi? Teszem azt táposabb specializációt választhatunk neki vagy ilyesmi?
Mindenesetre jól hangzik.

Az 1. kérdezz-felelek videó lefordítva:

Julien Pirou vagyok a Heroes VI vezetõ pályadesignere, Marzhinként is ismerhettek a Heroes fórumokról.

Azért vagyok itt, hogy válaszoljak néhány kérdésetekre, amiket a különbözõ fórumokon és fanoldalakon illetve a Might and Magic Facebook oldalon tettetek fel.

Ma beszéljünk a Hõsökrõl.

Mint biztosan tudjátok különbözõ hõsöket irányíthattok a játékban.

A kampány módban 6 elõre megalkotott hõssel játszhattok, melyek a fõ sztorihoz köthetõek:
Slava herceget, Antont, Anastasiat, Kirilt, Sándort és egy 6.-at is akit még nem fedtünk fel.

Mindannyiuknak teljesen egyedi 3D-s modellje és arca van, amit a kalandtérképen is láthatunk majd.

Amikor egy népnek a kampányát befejezitek új hõsöket szereztek az egész játékba.
Vannak egyéb utak is hogy újabb hõsöket ’nyissatok ki’. Rajtatok múlik, hogy rátaláljatok a többi lehetõségre.

A több játékos módban használhattok elõre legyártott és az általatok a kampány végig vitelével, s egyéb módon elõhozott hõsöket is. Használhattok saját magatok által alkotott hõsöket is. Kiválaszthatjátok a nemét, osztályát, modelljét, portréját, specializációját és nevét.

Mind a több és egy játékos módban, a kocsmákban másodlagos hõsöket toborozhattok.
Õk mind sisakot viselnek és nem testre szabhatók.

A kinézetük különbözõ lehet, (3d-s modelljük) a nemüktõl, az osztályuktól függnek, és persze van nekik is egy 2D-s portréjuk, specializációjuk és nevük.

Mostanra már talán kitalálhattátok, hogy a hõsöknek ismét lesznek specializációi, szakosodásai és ugyanúgy fognak mûködni, mint a Heroes 3. és 5. részében. Azaz továbbra is lesz minden hõsnek egy egyedi képessége.

Nos, most tekintsük át a hátasokat.
Mint láthatjátok, minden frakciónak megvan a saját fajta hátasa, de most alapjában véve mind lovak. (ellentétben az 5. résszel) Ha játszottatok az 5. résszel, biztos felismertétek a Pokolcsõdört, amin az Inferno hõs lovagol.

Vannak gyalog közlekedõ hõsök is.
Már láthattátok az Orcot, Kraalt gyalogolni a kalandtérképen a Stronghold bemutató videóban.

Most pedig fogjunk neki a spoileres kérdéseknek egyes karaktereket illetõen, szóval, ha meglepetést akartok, még e kérdésben ne nézzétek tovább e videót.:

Az egyik legszórakoztatóbb dolog volt a Might and Magic játékokban a korábbi Heroes és RPG-s Might and Magic játékokból visszatérõ hõsök megléte, akik ezzel legendásak lettek.
Biztos vagyok benne, hogy hallottatok már Crag Hackrõl, Solymirrõl, Sandroról, Lord Kilburnrõl és így tovább.

Szóval, ha mér játszottatok az Ashanban játszódó elõzõ játékokkal (Heroes 5, Dark Messiah stb.) vagy a még régebbiekkel, várhattok még több ismerõs arcot a 6. részbe is.

Szintén figyelhettek majd a 6. részben megjelenõ õsi Might and Magic univerzumban meglévõ utalásokra is.

Mára ennyi lenne. Remélem sok érdekes információ morzsát tudhattatok meg, és még többet fogtok megtudni a Heroes 6-al kapcsolatban Február vége felé.
Hamarosan találkozzunk egy következõ Kérdezz-felelek videó keretében, a következõ körben. 
Fogalmam sincs, a KB teljesen máshogy néz ki. Sokkal rajzfilmszerûbb ennél
Hamarosan talán le tudom fordítani mert találtam egy angol átiratot. 😊
miért jut nekem mindig eszembe a KB the legend errõl a képrõl<#rolleyes>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Shiwo
ha jól értettem, akkor az elején megemlíti, ami nem régiben volt itt kérdés, miszerint a hõsük a csatában máshogy néznek-e ki...mintha valami olyasmit mondana, hogy minden hõsnek egyedi kinézete van a képen és a térképen is...de javítsatok ki, ha tévedek 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Az elsõ kérdezz-felelek videó a vezetõ pálya designerrel készült. (aki az egyik legnagyobb Heroes fan is egyben Marzhin néven ismerhetitek, régebben megannyi Heroes 3-4-5 szuper térképet csinált ). Elsõre picit nehézkes megérteni ezt a franciás angolt, de lesz felirat akkor nemsokára, másodjára azért már érthetõ a dolog.
"We're adding subtitles right now!" - Xhane

Oké, akkor nem csak én gondoltam így. 😄

A mount conceptek is jöhetnének! 😊
Malakai
Bár a többség szerintem gameplayre várt.. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ÉN is! 😊
Annyi baj legyen, inkább kétszer mint egyszer sem. Bár ennél azért többet vártam volna 😞
"today we talk about zí íróuz"
Feliratot is mellékelhettek volna... 😊
Na Ellesar, sikerült egyszerre elküldenünk a videót. Pedig párszor direkt frissítettem az oldalt, mi elõtt elküldtem 😊
És végül tényleg megérkezett a videó is. Bár nem mutatnak benne olyan sok mindent, de legalább videó. 😊

Amúgy meg lehet, hogy a múltkori képen nem egy gát volt, de ez már az. 😊
Megjött a videó is!
Varázslatosan szép a mai screenshot is!
Azt hiszem a havasi és dzsungeles területek a leghangulatosabbak az eddigiek alapján.
Fresh Duke
Vagy a teljes.

A heavy cost. I pay it gladly.

Acidlich
Aztán egy hónap múlva legalább egy demó is kicsúszhatna

Pénteken ígérte asszem, hogy átcsúszott most szerdára a videó. Talán ezentúl lesz 1-2 hetente videó remélhetõleg 1-1 játékelemrõl.
Juhééééééééééé!!!!!!!!!!!!<#taps>
Csodálatos ez a kert, üdvözlendõek a magyar utalások (Sándor, István) az 5. részben is volt László és Zoltán nevû hõs. 😊

Holnap elvileg videó lesz mert Xhane ígérte a Facebookon.