Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a baj, hogy ehhez újra kell csinálni az egészet, de az gyorsan meglesz. Szólok, ha kész.
You cannot vote repeatedly.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Elég jelentõs fansite szoros kapcsolatban a Ubisofttal, szóval elképzelhetõ, hogy a szavazás egyfajta iránymutató célt szolgál a megjelenésre/patchekre/kiegészítõkre.
Az oldal linkjét megtaláljátok a bannerben, a szavazáshoz regisztráció szükséges.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Pedig még képeket is linkeltem. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A lényeknél meg fogalmam sincsen.
Mondjuk ez a legkevesebb, modolással gond nélkül át lehet színezni õket, kivéve ha az exebe lesz integrálva az ikon elérési útja.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Strongholdnak meg mintha még nem lenne saját, hanem a Necros.
Meg a régebbi screenshotokon a mapon lévõ lények alatt is a frakció jele van, újabbakon meg álltalánosított.
Haven | Haven régi? | Inferno | Necropolis/Stronghold | Álltalános
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szó volt a videóriportban arról, hogy lesznek "másodlagos" hõsök, akiknek arcát sisak fogja fedni és kocsmákból toborozhatjuk õket, de azért kasztjuk, nemük, stb.. el fog térni.
Itt az elsõ, a Vindicator, nõi és férfi concept is. Sajnos nem a legjobb minõség.

Itt is van egy, ezen aray színû a páncél:
Ja és figyelitek az arany kört a hõs alatt?
Visszanéztem a korábbi képeket, azokon a Haven hõsök alatt arany, a Necropolis hõsök alatt zöld körök voltak, szóval nem lesz minden kék. 😊
Vagy egy kifosztható barlang, megküzdesz a barlang lakóival, ha gyõzöl találsz valamilyen artifactot vagy aranyat vagy bármi egyebet.
Ez a kép is szép de átlagos olyan szempontból hogy nem annyira látványos tényleg mint a többi típusú földrész volt. Erõsen látszik hogy ez a motor hajtotta az Armies of Exigot/Warhammer - Mark of Chaost a színvilág terén. Ami számomra jó dolog.
Komolyan gondolom, ahogy nézem minden kérdésre válaszolgat (fõleg twitteren).
Lassacskán már minden területrõl kaptunk képeket(havasi,lávás,dzsungeles,fás), ezek közül sajnos messze az embereké a legunalmasabb sztem. Azt tudni már, hogy akkor most hetente kapunk majd kérdezz-felelek videót, vagy csak héba-hóba???

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
every damn day
Lehet ebbõl még március vége is azért. 😊
Legrosszabb esetben a gyõzelem örömét, de azért igyekszem gondoskodni arról, hogy ennél "komolyabb" dologról legyen szó.
Mivel annyira nem kíván komoly munkát a részvétel ezért úgy gondoltam, hogy nem probléma, ha nem tisztázott a nyeremény.
Felmerült esetleg, hogy HA lesz valamilyen szinten nyilvános bétateszt a játékhoz, akkor megpróbálok kérni pár kulcsot és HA kapok, akkor az. De egyelõre a kelleténél 2-vel több a HA, szóval ez még csak teória.
Én azt mondom Április 27. ne kérdezd miért, csak tipp
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Frissítem is a bannert, illetve a nyereményjátékon résztvevõk fontolják meg újra a tippjeiket.
azért ne légy olyan biztos benne hogy a fórum miatt tették ezt, gondolom õk se sivár játékot akartak készíteni amiben semmi felszedhetõ cucc nincs, mivel az infokat minimális szinten, felépítve szivárogtatják ki ezért valszeg nem azokat a képeket nyomják ki elõbb ami teli van eddig be nem mutatott lényekkel épületekkel stb
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Most már biztos vagyok benne, hogy ránéznek erre a fórumra is néha a fejlesztõk, mert amióta volt egy kis szájkarate a felszedhetõ cuccok mennyiségérõl, meg épületek gyakoriságáról, szinte csak olyan kép volt, ami tele van minden jóval😊
Ezen a helyen hirtelen nem is tudnám merre induljak, annyi minden van rajta.
De jó is lenne márciusban végre botorkálni ezeken a pályákon egy kicsit😊
"...a hó végén jönnek új infók..."
Szerintem pedig ez a kettõ tökéletesen fedésbe hozható. 😊
Ami megkavarhatott: nem azt mondtam, hogy február végén biztosan bejelentik az utolsó frakciót, hanem azt, hogy legkorábban akkor hallHATunk felõle.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Úgy rémlik, hogy megjelenés elõtt 2-3 hetet mondtak, hogy akkor várható az utolsó frakció felfedése. Ami persze akár február vége is lehet, mivel nem tudjuk a megjelenési idõpontot. 😛
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Tegnap ugye videóban utaltak rá, hogy hó vége elõtt nem nagyon számíthatunk új nép bejelentésre ma meg jól elbizonytalanították azokat, akik már a zsebükben érezték az új nép tökéletes ismeretét.
Akárhogy is, a legjobbat hozzák ki a leakbõl szerintem, felhasználják azt is ezáltal a ype-ra, örülök, hogy nem az lett belõle, amire utaltak páran a heroes communityn (VIP-ek kitiltása, satöbbi).