10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Elessar #3580 Nem tudom mennyire vannak technikai korlátjai egy ilyen town screen-nek, főleg hogy igazából window screen ez, de én kritikus vagyok ilyen ügyekben.
Bevallom én a körökre osztott stratégiák mellett főleg kalandjátékokon (+ RPGk és RTS-ek is voltak azért) nevelkedtem úgymond :D Szóval én aztán igazán tudom milyen a szép, hangulatos és animált 2D-s háttérkép. Ráadásul a H3 olyan példát/példákat mutat is, ami miatt nem tudok nem kritikus lenni egy 2011ben megjelenő Heroes rész kapcsán.
Be lehetne linkelni ide az összes H3as town screent-t, de fölösleges, mindenki tudja miről beszélünk. -
Pio #3579 Első googletalálat. -
#3578 Hát igen...
(Megjegyzés: Miért pont a WoG-ból van a kép? :D) -
Elessar #3577 Köszi szépen Pio, azt hiszem önmagáért beszél a két kép így egymás mellett! -
Pio #3576 Készítettem ehhez egy illusztrációt, hogy mindenki el tudja dönteni a dolgot:
-
Elessar #3575 Hát nem tudom. Azért nézzük meg a H3 Inferno várát állóképen, pöppet jobban néz ki ennél a semminél... -
#3574 nahja...ha egyáltalán nem interaktív, akkor maradhatott volna az 5. rész féle 3d kinézet is (ami szerintem nagyon jól nézett ki), annak is azt rótták fel...
persze lehet hogy állejtős városnézeteket készítettek, de ez az egy szál állónézet így magában nem igazán adja vissza a hangulatot..tán pont azért, mert egy inferno várnál a mindenfelé lobogó tüzek és láva adja a hangulatát az egésznek, azt meg egy állóképpel visszaadni nagyon nehéz...szerencsésebb lett volna tán a necro vár képét ilyen formában kiadni... de még jobb lenne csili-vili flash-animációt vagy HD felbontású videót kapni róla.. -
Elessar #3573 Olvasgatom a Heroes Community-n, szinte mindenki egyetért abban, hogy ez a town screen nagyon kevés ide, sokan a teljes képernyős megjelenítést hiányolják, mások az interaktivitás hiányát, s hogy az atmoszférája teljesen elveszik a várnézetnek. Hmm, van benne igazság annyi szent!
ÉN pl nagyon vártam már az első screenshot-ot a várnézetről(meg nekem semmi bajom a 2,5D-s nézettel,hisz a H3 várnézetei egytől egyig csodásak) de őszintén szólva most elkenyődtem rajta. Pedig még az ablakos nézetet is lenyelném nagy nehezen.
Mondjuk írják, hogy még lesz változás, meg gondolkodnak rajta folyamatosan, de akkor is keserű szájíze van már a dolognak. -
Elessar #3572 A hősök kinézete csillagos 5ös -
Elessar #3571 Azért remélem nem ez lesz a végső várnézet, bár animációkkal biztos hangulatosabb lesz, de ennél szebbet gondoltam. A H3-ban rendkívül szép és hangulatos várnézetek voltak, azért legalább azt a szintet jó lenne tartani -
#3570 Ez a kép... -
Pio #3569 VALAMI készül... ;-) -
Vologya Mester #3568 Sziasztok!
Itt van még 1-2 infómorzsa (ha nem is hivatalosak, de a témához tartozóak), csak hogy segíthessek Én is Pio-nak, mert Ő is sokat segít Nekem az oldalunkon... :)
Q&A Paul Anthony Romeroval:
Video
Egy lelkes amatőr Kirin rajzolása:
Video
És a Kirin "végtermék":
Baráti üdv! -
Pio #3567 Köszönöm, igyekszem, szerencsére ebben az esetben elég sokan vagyunk olyanok, akik odafigyelünk a hírekre és igyekszünk tájékoztatni az érdeklődőket, szóval akkor sincs kiesés, ha pár napig nem érek rá foglalkozni a topikkal.
Amit Agamemnon írt az valóban így van. :) Viszont sajnos egy ideje jobban leköt a megjelenés előtti hírvadászat, infófordítás, mint aztán maga a kész játék, őszintén remélem, hogy a Heroes 6 lesz a kivétel... :) -
Zeusz310 #3566 bocs nem ide tartozik de Heroes 5 map készítőhöz létezik magyarosítás?
és ha igen hol? -
Pio #3565 Ja, látom már, a hivatalos honlapra gondolsz. Azt valóban "javították". -
Pio #3564 Nekem továbbra is működik A LINK, nyomj rá egy Ctrl+F5-öt esetleg. Kicsit görgetni kell lefele, mert felül a kínai leírások vannak. -
#3563 már nem elérhető, amit linkeltél :)
valamelyik fan-oldalon nem találhatóak meg a hősinfók, amit ott voltak fent ? -
#3562 Hát ha Pio rászabadul egy játékra, ott infó morzsa nem marad rejtve :) -
mnorbi #3561 Respect érte amit te itt csinálsz , nélküled semmi infonk nem lenne D vagy csak nagyon nehzen.
-
Pio #3560 Új hét képe:
-
Pio #3559
-
Pio #3558 Ork közeli képek:
-
Pio #3557 Nyugodtan mehetnek, ha gondolod. -
#3556 beépítsem őket a bannerbe ? :) -
Pio #3555 Már látom, honnan vannak a képek, a Ubisoft webszakértői megint az éles, online honlapon gyakorolják a webfejlesztősdit alig kitalálható URLeket használva.
Aki kicsit ügyes össze tudja vadászni az összes hőstípus nevét, osztályát, leírását, neutral/advanced/ultimate képességét.
Aki kevésbé ügyes az ITT megtalálja kigyűjtve... :)
Fordítást én addig ismét nem csinálnék, amíg nem éles hivatalosan az oldal, mert ki tudja mi minden változhat még addig. Ha valakinek van kedve fordítgassa nyugodtan. :) -
Pio #3554 ITT megtekinthető mindegyik animációja. -
Pio #3553 Stronghold "másodlagos" hősök, inkább csak linkben, mert igen nagyok a képek:
Warmaster férfi / Warmaster nő
Tidemaster férfi / Tidemaster nő
Shogun férfi / Shogun nő
Samurai férfi / Samurai nő
Monk férfi / Monk nő
Flood Conjurer férfi / Flood Conjurer nő -
mukievil #3552 Én is pont erre gondoltam!
Emlékszem anno, amikor az 5 megjelent, elkezdtünk játszani, és percekig tudtuk csodálni a townokat, pörgettük a kamerát, csillogott villogott minden! Aztán két nap mulva már kutya se volt rá kiváncsi :D, csak gyártottál :)! -
#3551 de ha már animált várkép, akkor valami videót adhatnának róla -
Andrews2007 #3550 Érdekes lesz. Kellően hangulatos de mintha nem lenne annyira talán részletes. Bár ez még szerintem félkész meg hát nem látszanak egy képen az animált részek. Jó lesz ez azért. Egyébként majdnem teljes képernyősnek néz ki. :) Alig látszik a kalandtérkép. :) -
Pio #3549 Annyit kihagytam, hogy egyrészt a town screen téma még mindig nem végleges, elég sokat pörögnek még rajta, simán várható változás a megjelenésig, továbbá az elkövetkező hetekben több hős portréját és háttérsztoriját is meg fogjuk kapni. -
mukievil #3548 Azt a hősképet nem a japán kultura ihlette hanem a jam hadar a startrekből :D:D! Megijedtem:D!!!
-
Pio #3547 Késés mégse került bele, ahogy az ígért béta infók se, úgy néz ki még mindig "dolgoznak" rajta. :)
Új infó nem igazán van benne, de azért leírom a játékkal kapcsolatos (tehát az olyasmiket, amikor azt magyarázzák kik a VIPek nem) dolgokat, hátha van benne olyan, ami valakinek elkerülte a figyelmét.
TOWN SCREEN
- ablak lesz
- fix mérete lesz minden felbontás és képarány mellett
- 2 és fél dimenziós, animált városkép lesz
- saját zenei témája lesz minden városnak
- építkezések hatására változni fog a dizájn
- nem lehet interakciót végezni az animált részen keresztül
Nem tudják még, hogy lesz-e kieg.
Nem tudják, hogy lesznek-e további frakciók.
Exkluzív Sanctuary hős portré
Changbo - Lord Okane vazallusa volt, megtagadta az eskütételt az új daimyonak, Hiroshinak. Hivatalosan ezzel útonálló kalózzá vált, de titokban a nép védelmezőjének tartják. Egy ronin, aki erkölcsi elveit minden elé helyezi és gond nélkül felad vagyont, hatalmat, bármit azért, hogy a gyengéket védelmezze az erősek hóbortjaival szemben.
Blade Masterré specializálódhat, ekkor megnő a Heroic Strike-ja (egy célpontra ható "alapvető" támadása) ereje.
Crag Hack nem csak a már látott artifact erejéig fog visszatérni.
A frakciókat ihlető kultúrák:
Haven - középkori lovagok, Római Birodalom
Necropolis - ősi Mezopotámia, ősi Egyiptom
Inferno - különböző pokolképek, Lovecraft (itt a magyarázat a Breederre :) )
Stronghold - amcsi őslakosok (például azték), illetve a maorik
Sanctuary - elsősorban Japán, emellett Kína és Tajvan
Nem lesz random map generator.
Nem lesz párhuzamosan lépkedés (most már tényleg NAGYON kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg a multiplayer orientáltságot, pláne ez az infó után)
Lesz hotseat.
Az AI sokkal gyorsabb, mint az 5-ben és easy-n egyáltalán nem csal, normálon alig-alig, hardon pedig kevesebb lényt veszít és extra nyersanyagot kap.
Nem lesz GNU/Linux verzió. -
#3546 Késésről pont nincs válasz még, csak, hogy lesz hamarosan. :P
Nem mondhatnám, hogy ez a város dizájn bejön, de az infernokat sose csíptem, ehhez tartja magát. :)
A lényeg újra le lett írva (bár ezt eddig is tudni lehetett), animált, külön zene, felépített épületek megjelennek rajta, az meg, hogy nem a képre kattintgatunk nem fog hiányozni. :)
Ja és re, rég írtam. :)
Sajnos a megjelenés tippem egész jó pontosságának így annyi, na ez van. :D -
Pio #3545 Megjött a leírás a késésről és egyebekről.
ITT érhető el, kis dolgom még van, utána lefordítom a lényeget, van benne egy városnézeti kép:
-
mukievil #3544 Hogy lenne rendben ? :D Az egész nyári programtervem fuccsbament igy :D, minden szombat este egy heroes party :D haverokkal :D!!!
Na sebaj, akkor kitalálom a télit:D... minden szombat este egy heroes party :D
Csak nehogy még a végén visszategyem a 3-at vagy 4-et!!! (az 5 is jo, csak az tul lassu, sok a töltési holtidő)
Tényleg egyébként ami poén :D, a telefonomon elindul a heroes 3 :D, vki probálta már telon ? -
#3543 :DDDDD
Amúgy még mindig azt mondom, hogy a fél éves csúszás teljesen rendben van. -
#3542 biztos ezért késik mert ezen kell dolgozniuk...
íme 1 beszélgetés felső szinten:
megbízó: mikorra lesz kész?
megbízott: úgy 1 év.
megbízó: mi kell ahoz h kész legyen fél éven belül?
a többi süket duma -
#3541 Dolgoznak a nyilatkozaton, hogy miért késik a cucc? Ez jó :D
Vagyis nem akarják elmondani az eredeti okot (pl. Teljesen rosszul mértük fel az elkészítés időigényét :) )