10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Pio #3740 Nem, szintenként fog kapni "képességpontokat" a hős, azokból vásárolhatja majd össze magának a képességeit, varázslatait egy igen széles választékból.
Ez az adott kaszthoz kötődő egyedi képesség. -
#3739 de most csak ezeket a varázsoakt fogják tudni?
illetve csak ennyi képesség lesz majd a hősnek. -
Andrews2007 #3738 Ez igaz, de aki nem tud angolul jobb ha érti elsőre. :) Aztán lehet majd más néven látja de a leírása hasonló lehet majd. de szerintem még nem végleges mindegyik mert vannak elég erősek is. :) Túl erősek. :) -
Pio #3737 Továbbra is úgy gondolom, hogy például maguknak a képességeknek/tulajdonságoknak a neveit nem célszerű addig lefordítani, amíg nincs magyar verziónk, mert ha valaki utána szeretne nézni egyelőre kizárólag az angol nevén találhat rá.
De persze ez csak egy javaslat a részemről, természetesen nem akarok beledirigálni azok után, hogy elhárítottam a munkát... :) -
Andrews2007 #3736 Jaj már megint minden NEM Inferno egység tűzsebzést szened el. :) -
Andrews2007 #3735 Jajaj elhibáztam elnéztem a hősöket picit itt a javított változat a Havennél és hogy bűnhődjek az Inferno is kész . :)
HAVEN:
Alap ERŐ hős:
Lovag:
Semleges s egyedi alap képesség: Buzgalom
Az összes baráti lénynek megnövekedik az ERŐ sebzése és a morálja.
1. fejlődési lehetőség
Paladin: (Könny útja)
Fejlett képesség: Mártír
Minden harci kör végén az ERŐ elleni védelem és életerő az épp legtöbbet sebződött lénynek megerősödik a következő kör erejéig.
Végső nagy erejű képesség: Isteni igazság
A megjelölt ellenfélhez tartozó egység részben sebződik az addig a harc kezdete óta megszerzett összes sebződéséből is.
2. fejlődési lehetőség
Védelmező: (Vér útja)
Fejlett képesség: Kiátkozás
Az ellenség összes egységének sebzése, védelme, morálja, szerencséje csökken. S ezt nem lehet eloszlatni Dispel varázslattal majd.
Végső nagy erejű képesség: A végítélet órája
A kiválasztott egységünk sebzése megnövekszik a Kiátkozás (vagy az Eretnek jele) hatása alatt lévő ellenséges egységek esetén. Sikeres támadás esetén a Kiátkozás vagy az Eretnek jele hatás lekerül az ellenséges lényekről.
Alap MÁGIA hős
Pap:
Semleges s egyedi alap képesség: Áldás
Az összes baráti egység Varázs ereje és Varázslat elleni védelme erősödik.
1. fejlődési lehetőség
Gyóntató: (Könny útja)
Fejlett képesség: Felélesztés
Az ellenség által megölt egységünk egy részét feléleszthetjük. A felélesztett egység nem támadhat és nem is támadható abban a körben, amelyben felélesztették.
Végső nagy erejű képesség: Isteni beavatkozás
A kijelölt egységünk meggyógyul és megtisztul minden őt ártó negatív varázslat hatása alól és plusz Kezdeményezési bónuszt kap a következő körig..
2. fejlődési lehetőség
Inkvizítor: (Vér útja)
Fejlett képesség: Megszentelt pengék.
Minden baráti egység plusz Fénysebzést kap az ellenfelei ellen.
Végső nagy erejű képesség: A Fény szava
Minden ellenséges egység Fénysebzést szenved el. Az összes Élő egység (tehát nem nekromanta élőhalott egység pl) pedig visszanyeri életerejét.
INFERNO:
Alap ERŐ hős
Eretnek:
Semleges s egyedi alap képesség: Pokoli tűzaura
Minden baráti egységnek esélye van további tűz sebzést okozni ellenfeleinek támadásaikkor és visszatámadásaik esetén.
1. fejlődési lehetőség
Pokolhívó: (Könny útja)
Fejlett képesség: Ellenállhatatlan hívás
A Kapunyítási/Megidézés faji képesség során megidézett lények száma nő.
Végső nagy erejű képesség: A Hatalom pecsétje
A Kapunyitáskor megidézett utánpótló egységek egy része megmarad a hős seregében pluszként a csata lefolyása után is, de csak a seregben a csata előtt is meglévő, utánpótlásra jelölt egységnek a számáig.
2. fejlődési lehetőség
Káosz úr: (Vér útja)
Fejlett képesség: Démoni szerencse
A kritikus ütések számának esélye növekszik minden baráti egység esetén.
Végső nagy erejű képesség: A Káosz kézjegye (angolul :D Mark of Chaos no ez honnét is van? :D ja előző játékuk )
A következő támadások a kiválasztott ellenfelen automatikusan kritikus ütések lesznek.
Alap MÁGIA hős
Boszorkányúr:
Semleges s egyedi alap képesség: Káosz Mágia
A Hős által varázsolt összes varázslat esélyes hogy kevesebb manát emészt fel.
1. fejlődési lehetőség
Démonszakértő (Könny útja)
Fejlett képesség: Összekapcsolt Kapunyitás
Összekötést alkot egy normál egység és a Kapuból előjött utánpótlása közt. A normál egység elleni sebzés egy része inkább az utánpótló egységet éri semmint a normál egységet.
Végső nagy erejű képesség: Végtelen Kapu
A megjelölt egységünk visszatér Sheogh pokoli birodalmába egy körig , s mikor visszatér megerősödve utánpótlással tér vissza. A Kapu megmarad a csatában, amin 3 Keménység varázslat hatása alatt van, de elpusztítható. Ha elpusztul a Kapu az utánpótló szövetségesek csak a csata után térnek vissza mivel eltűnnek.
2. fejlődési lehetőség
Gyújtogató (Vér útja)
Fejlett képesség: Pokol-Inferno
5 égető tűzoszlop tűnik elő a kívánt helyen, megsebezve az összes ott lévő ellenséges egységet. Minden kör elején ezek a tűzoszlopok elkezdenek mozogni tetszőlegesen bármerre a csatatéren és sebzik az útjukba tévedő ellenfeleket. 4 kör erejéig léteznek ezek az tűzoszlopok.
Végső nagy erejű képesség: Armageddon
Minden Inferno egység a csatatéren tűzsebzést szenved el. Minden esetleges akadályt és falat, építményt is szerkezeti kár éri.
-
#3734 esetleg ha van hozzá energiád, akkor a hősöknél lévő leírást meg az idézetet is bevállalhatnád.. (: -
majd én is nekiállok fordítgatni, kezdem mondjuk a frakciókkal, abból csak 5 van, de hosszabb a szöveg -
Andrews2007 #3732 Nem tudom ez volt e már de elkezdtem fordítgatni a Reputációs képességeket a hősöknél. Elsőként a Haven esetei. Excelel mondjuk lehet jobb lenne.
Reputációs képesség lehetőségek a hősök felfejlődésénél s az egyes út választásánál:
Haven:
A Vér útja esetén:
Alap hős:
Lovag:
Semleges s egyedi alap képesség: Buzgalom
Az összes baráti lénynek megnövekedik az ERŐ sebzése és a morálja.
1. fejlődési lehetőség
Paladin:
Fejlett képesség: Mártír
Minden harci kör végén az ERŐ elleni védelem és életerő az épp legtöbbet sebződött lénynek megerősödik a következő kör erejéig.
Végső nagy erejű képesség: Isteni igazság
A megjelölt ellenfélhez tartozó egység részben sebződik az addig a harc kezdete óta megszerzett összes sebződéséből is.
2. fejlődési lehetőség
Védelmező:
Fejlett képesség: Kiátkozás
Az ellenség összes egységének sebzése, védelme, morálja, szerencséje csökken. S ezt nem lehet eloszlatni Dispel varázslattal majd.
Végső nagy erejű képesség: A végítélet órája
A kiválasztott egységünk sebzése megnövekszik a Kiátkozás (vagy az Eretnek jele) hatása alatt lévő ellenséges egységek esetén. Sikeres támadás esetén a Kiátkozás vagy az Eretnek jele hatás lekerül az ellenséges lényekről.
A Könny útja esetén:
Alap hős
Pap:
Semleges s egyedi alap képesség: Áldás
Az összes baráti egység Varázs ereje és Varázslat elleni védelme erősödik.
1. fejlődési lehetőség
Gyóntató:
Fejlett képesség: Felélesztés
Az ellenség által megölt egységünk egy részét feléleszthetjük. A felélesztett egység nem támadhat és nem is támadható abban a körben, amelyben felélesztették.
Végső nagy erejű képesség: Isteni beavatkozás
A kijelölt egységünk meggyógyul és megtisztul minden őt ártó negatív varázslat hatása alól és plusz Kezdeményezési bónuszt kap a következő körig..
2. fejlődési lehetőség
Inkvizítor:
Fejlett képesség: Megszentelt pengék.
Minden baráti egység plusz Fénysebzést kap az ellenfelei ellen.
Végső nagy erejű képesség: A Fény szava
Minden ellenséges egység Fénysebzést szenved el. Az összes Élő egység (tehát nem nekromanta élőhalott egység pl) pedig visszanyeri életerejét.
-
donatus13 #3731 magyarul
angolul
De a lényeg "However, in an insightful Chahi interview for Edge online it is claimed that the game will appear on Steam." -
donatus13 #3730 Nem tudom én előszőr a steamen hallottam róla utána azt olvastam ,hogy ott is fog megjelenni budget 15 $ áron. -
Pio #3729 OFF
Itt egy cikk a bejelentésről, ITT PEDIG a bejelentéskor kiadott trailer, végén a platformokkal, egyikben sem említik a PC-t.
De tényleg részletkérdés, akkor remélem, hogy nem szűnik meg a projekt és hogy tényleg olyan lesz a játékélmény, mint a Populous volt. -
Pio #3728 Az új Community Developerünk (valami frappáns magyar szót erre tud valaki?) első tevékenységeként kiírt egy csomó kérdést facebookra. ITT érhetőek el, alulról felfelé:
1. Melyik lesz a kedvenc frakciód megjelenéskor?
Úgy néz ki egyezik az ízlésem az átlagéval, Necro az élen, az Inferno pedig sereget hajt fej fej mellett a Strongholddal. De azért annyira nem borzasztó a szórás, úgy néz ki minden népnek lesznek fanjai.
2. Szeretnétek több képet látni a játékról?
Természetesen az igen nyer.
3. Mi a kedvenc dolgod a Heroes-szal kapcsolatosan?
Toronymagasan nyer a Heroes 3.
4. Szeretnél többet tudni a M&M univerzumáról, hőseiről?
Nyer az IGEN. Újabb költői kérdés... :)
5. Kedvenc karakter?
Az élen Sandro -
donatus13 #3727 Félre értések végett én pont sokat foglalkoztam a témával from dust steam exclusivként indult és most is még mindig ott fog megjelenni elsőként.Ezt mondták utoljára azóta semmit nem hallottam a programról közel 3-4 hónapja. -
Ariakus #3726 Zseniális ez az új banner!
+1 -
#3725 #789">OFF Nem volt róla szó, hogy a From Dustot leállították, ez csak itteni tipp. Eredetileg be nem jelentett projteket említettek, a From Dust meg ugye bejelentett, úgyhogy remélhetőleg nem esett áldozatul a leépítéseknek. -
Pio #3724 Viszont ne szomorkodjunk sokáig, hanem örüljünk, mert Shiwo készített nekünk egy új bannert!
Nagyobban láthatóak az animációk, látható benne a fejlesztő/kiadó, szóval végre lekerülhetett felülről a felirat, bekerültek a hősök is és mindenhez kapunk leírást is, egyelőre angolul.
Ha megnéztek egy lényt/hőst, akkor a jobb alsó ikonnal elérhetitek a conceptjét is.
Ha valakinek van hozzá kedve/ideje és tud igényesen fordítani az nekiállhat a leírásoknak, nekem sajnos mostanában nagyon nem fér bele az időmbe, talán majd pár hét múlva...
Elég sok anyag, szóval kösse fel a gatyáját az, aki nekiesik. -
#3723 nyah, új banner van, akinél a régi lenne, az törölje a gyorsítótárt meg a cookiekat -
Pio #3722 Látom már wikipédián, eredetileg csak konzolra jelentették be, de a forrás alapján később egy interjúban hozzácsapták a Steamet is. Akkor már én is szomorú vagyok... :( -
#3721 From Dust jött volna / jön PC-re is. -
Pio #3720 A From Dust csak konzolra jön (vagy jött volna?) emiatt pedig úgy se vettem volna konzolt, szóval engem sajnos nem érint a dolog. -
Andrews2007 #3719 Nana azt ne én is Popolous 3D-vel toltam annó sokat jó kis játék volt.
Most volt 2-3 videó a From Dust egyes részeiről csak nem állították le marketing elkezdése után. -
donatus13 #3718 Akkor én is , de nagyon , populous nagyon favorit játékom :S mindent ami hasonló hozzá imádok -
#3717 mérges leszek, ha a From Dustot leállítják :C -
donatus13 #3716 Az egyik valszeg a from dust a populous szerűség a többit nem tudom. -
Andrews2007 #3715 A PCDOME-on volt egy hír hogy az Ubisoft leépít anyagi gondok miatt s ezért leállította1-2 még be nem jelentett játékát. Reméljük nem Heroes 6 kieg vagy az a Might and Magic Raiders (vagy RPG-lesz vagy akció TPS RPG keverék?) lesznek ezek. -
Andrews2007 #3714 http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=5861060878&m=1921004629&r=1921004629#1921004629
Bejelentkezett Irina Heores VI Rajongói Körének új vezetője. Végre elindulhat az infó lavina? :) -
#3713 Ez rendben van. De ha más szemszögből nézzük tényleg eléggé parasztvakítás. Ha már mutatnak valamit, akkor úgy nézzen ki, mint a játékban. Ne ezzel akarják eladni. -
Pio #3712 Én úgy tudom (bár nem vagyok ebben valami nagy guru), hogy a kettő között nincs feltétlenül közvetlen összefüggés, más az, hogy mit/milyen részletgazdagon csinálnak meg a modellező/animáló szoftverben a grafikusok és más az, amit ebből a játék motorja produkál.
Például mi játszunk egy Battlegroup42 nevű Battlefield 1942 moddal rendszeresen. Itt is mindig kikerülnek az eljövendő patchekhez készített új egységek modelljei, amik néha nagyon durván részletgazdagok tűéles textúrákkal, de a játékban ez sose jön ki, ott mindegyik egyforma minőségű.
Példának okáért itt van egy tank, amit készítettek a MODhoz. Aki játszott a BF1942-vel az pedig tudja, hogy a játékon belüli grafika igen messze esik ettől a minőségtől.
-
#3711 Most már teljesen biztos vagyok benne, hogy nem lesz ilyen kidolgozott maga a játék. Csak ezért ráhúzni több ezer poligont? Tök jó ez a parasztvakítás... -
raddani #3710 Nekem is ez volt az első gondolatom :D -
mukievil #3709 Tetszetős szintén!
Mondjuk az 51 másodperces videobol , 30 reklám :D -
Pio #3708 Lustáknak:
-
Andrews2007 #3707 http://www.youtube.com/ubisoft#p/c/0/9wk4vS73K_g
Inferno egységek animációja videó. -
#3706 szerintem simán földalatti világ, csak betettek pár vízesést meg fát...
mondjuk az biztos, hogy ha király lesz a gém (és miért ne lenne az :)), akkor a netet el fogják árasztani a szebbnél szebb homemade pályák :) -
Andrews2007 #3705 Csodás kép nem vitás. :) Akkor lesznek barlangok is úgymond a Földalatti világon és a felszínen kívül illetve között? -
Zeusz310 #3704 nekem e-ről a képről nem heroes jut eszembe hanem valami torclight (leszámítva nyersit és az őket őrző szörnyeket) leginkább a lépcsők és a háttér(víz esés) miatt, de az eddigi föld alatti részhez képes fantasztikus. Mondjuk aki mapot csinál és nem konyít sokat az ilyen aprólékos munkákhoz(mint jó magam ) annak sok baja lehet a ha ilyen minőségi saját mapot akar. -
mukievil #3703 Tényleg jó kép!
-
r4pt0r #3702 Ez már elég jó kis kép. -
Pio #3701 Hét képe: