Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hány áll-leesõs kép jön még?<#taps>
ÉN még nem is tippeltem kiadási dátumot! Én májusra teszem, legyen május 10.
Nekem eléggé úgy tûnik, hogy ez a Naga-s képecske nem véletlen került ki. Tudatosan egyre több utalás van rájuk (lásd képességleírásoknál is), ügyesen csinálják sztem!
Borzalmas ez a borító, remélem EU-ban nem ilyen trágya lesz!
Igen ez a nagas kép érdekes. Remélem nem direkte rakták oda, ha mégsem esetleg õk lesznek. 😊 Ha csavarnak rajta valamit.

Vologya mester: Õszinte részvétem. 😞😞
TreDoR
Részvétem.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Murder3
😞

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
isten ment ettõl a borítótól.....

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Igen hamar megtaláltátok a meglapit a képen, gratulálok! 😊
Nekem egy élet nem lett volna elég, hogy magamtól észrevegyem...<#wilting> ^^
Malakai
A második szobros képen a Naga lényrõl (Tide Warrior) a concept artra gondolsz a háttérben? 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Üdv Bátor Harcosok!

Bocs a késõi válaszért, nem sok idõm van mostanában, az apukám meghalt a napokban... <#sir> Nem szívesen beszélek a "vádaskodós" esetrõl és már le is zártam magamban, majd esetleg privátban megvitathatjuk a témát... Szeretném már elfelejteni... <#whatever>

Szép ez a Michael Arkanygyal figura... <#eljen> Nem vettetek semmi furcsát észre a képeken? <#wow1>

És nem tudom, hogy mennyire ez a végleges borítóterv, azért tetszik... <#eljen> Baráti üdv!
Kínai fansite-ról:

Új képek a szoborról:

Én is úgy gondolom, hogy ez egy ostrom csatájának a képe lesz.
Korábban láthattuk támadó oldalról (ostromgépek), most remélhetõleg jön egy 4-es sorozat a másik oldalról is.
Malakai
Eh, kisképnél ki se szúrtam, hogy szépen fel van sorakoztatva a védõ csapat, csak a küklopszot. 😛
Jah, igazad van.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Szerintem viszont minden vár ilyen lesz belülrõl. Az 5. részben is se pont ugyanúgy nézett ki ostromkor a vár mint kívülrõl... És ez elmondható szerintem az összes részrõl. Szerintem egyedül a háttérben lévõ vár és a fal fog változni fejlettségi szinttõl függõen
Malakai
Kampányra készített speckó vár akkor szerintem, mert egyébként nem hiszem, hogy a környezetbe így belesimulna majd a várfal (sziklától szikláig tart, azokon meg totem van felülre felépítve).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Mondjuk korábbi képen a várfal és rajta a kapu is tök ugyanígy néz ki, mint ez a fal, de ott jóval közelebb van az épületekhez, valószinüleg "újrahaszonsítás". 😊 -> Korábbi screenshot.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

De most visszanézve az eddigi képeket, lehet mégiscsak ez a várfal már!
Brutál jól néz ki a képen a vár!<#eljen> Az elõtérben sztem is sima kapu van, a távolban látszik a vár maga.
Itt van nagyban!
Shiwo
jah közvetlenül jobb és bal alul ? ott humanoid (elber, elf?, törpe?) koponyák is vannak, de az valami más építmény lesz szerintem, nem a vár része.. a vár maga az hátul van pár dwelling mellett/mögött..azért is lehet csalóka a kép, mert valszeg a várban is fel van építve az a dwellingfajta, és az ember nehezen tudja eldönteni, hol is "kezdõdik" pontosan a vár..de a bejárata tisztán látszik (a lépcsõs rész) és közvetlen mellette a várfal, a meredezõ csonttüskék

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

A kép jobb és bal szélén. Nem látod? Azok ott koponyák
Shiwo
azok az elefánt-agyar szerû vackok (koponyát merre látsz ?) lesz a várfal a távolban a vár mellett.. ez a közelebbi meg gondolom sima fal és garrison (vagy mi volt a neve az átjáróknak, amihez gyakran kulcs is kellett)

Ez csak citadella lehet, hogy nincsenek lövészek és várárok? Vagy azok azon az elefántcsont koponya szerû vackon lesznek?^^ Nekem nagyon tetszik a mai kép. Jó lenne ha fent lenne ma az összes frakcióé...😊
Shiwo
így már okés 😊

Shiwo
egész pofás kép (bár csak jobb klikk - kép megnyitása új laponra jött be...)

Shiwo
lehet az zavar meg, hogy oldalra fordítja a fejét és odalóg a haja, meg ott a zöld levelek a vállvértjérõl..

nahde ne legyünk teljesen off-ok....

az mondjuk érdekelne, hogy nem-e készül Heroes játék s60v5-ös telókra 😛

TreDoR
Úgy már más.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Ja, nem, csak az nem derül ki a történetbõl, hogy volt ott még jónéhány másik ember is. Kár lett volna veszni hagyni az értékes Hot Seat helyeket, szóval általában maximális létszámmal játszottunk. 😊
TreDoR
"Ráadásul annak idején nagyon sokat játszottunk vele a Heroes..."

Ez most királyi többes akar lenni vagy mi? O.o

Mert az valami harci póz akar lenni. 😊

A Blizzard mentségére legyen mondva, hogy nem sok Night Elf szaladgál a Földön, akikrõl modellt vehetnének. 😊

Halkan megsúgom még, hogy a képen látható karakter tulajdonosa figyelemmel követi ezt a topikot "read only" üzemmódban.
Ráadásul annak idején nagyon sokat játszottunk vele a Heroes elsõ és második részével "Hot Seat"-ben.
Milyen kicsi a világ... 😊
TreDoR
Hát, fogjuk rá, de azért a #2064-ban elég brutálisan néz ki.

Tessék, csak neked itt van róla még egy kép, itt már azért nyilvánvalóbb. 😊
Bár itt se tüskés a vállasa... :'(

TreDoR
<#wilting>

Remélem azért nem a szakállas az.

Shiwo
a #2064-ban ? speciel az is nõ 😊

TreDoR
Ehh, félreértettem a postod, azt hittem a nightelfre célzol.

Szerintem az általam linkelt wowos képrõl kérdezte. 😊
Shiwo
vékony alakja alapján sejthetõ, de ha megnézed itt, akkor egyértelmû lesz (remélem jó a link)

TreDoR
Te jóisten, az nõnemû akar lenni? (nem wowozok...)

Shiwo
hmm...elképzeltem a night elfet egy olyan vállvérttel mint lentebb a leányzó...lehet rövidebbek lennének a fülei a fajtársaiéhoz képest...

Most se "céltalan" tüskék azok, hanem jelképek, nézd meg, ívesek, sarlóra vagy még inkább kaszára utalhatnak, ami jól összecseng a Reaperrel, mint kaszttal (Kaszás).
A derekáról lelógó láncok végén is ott a kaszafej, sõt, a staffjának a vége egy pók és annak a lábai is egy kasza ívére utalnak (bár ez a motívum már nem biztos, hogy tudatos).

OFF

Wowban tényleg vannak elég necces shoulderek. Én még egy háttérképen is szereplek a vibrátorpad-vállasommal még a wow hõskorából... 😄

Shiwo
nem a tüskékkel van a bajom, hanem a méretükkel....én mondjuk inkább koponyákat tettem volna be vállvértnek..

persze megmagyarázni meg lehet dolgokat.. például élõholt, ezért nem fárad el, nem kell leülnie...max ha hanyatt esik, akkor nehezen kel fel...

3d-be azért valamivel tényleg jobb a helyzet, mintha kisebbek lennének a sarlók, és tényleg inkább a hátából jön ki (nem a standard wow-vállvért)

Most látom, hogy akkora már tippeltek, akkor módosítom Április 6.-ra
Én is tippelek Április 4.

Már tegnap meg akartam kérdezni de valahogy elfelejtettem...Miért ellenzi ennyire mindenki az elõrerendelést? Nekem lehet egyszerûbb lenne mert másik városban tudnám csak megvenni a játékot, de valamiért csak ellenzi mindenki...😄
Vagy ha más nem majd az editorral megcsináljuk. 😄