Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vologya mester: Õszinte részvétem. 😞😞
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Bocs a késõi válaszért, nem sok idõm van mostanában, az apukám meghalt a napokban... <#sir>#sir> Nem szívesen beszélek a "vádaskodós" esetrõl és már le is zártam magamban, majd esetleg privátban megvitathatjuk a témát... Szeretném már elfelejteni... <#whatever>#whatever>
Szép ez a Michael Arkanygyal figura... <#eljen>#eljen> Nem vettetek semmi furcsát észre a képeken? <#wow1>#wow1>
És nem tudom, hogy mennyire ez a végleges borítóterv, azért tetszik... <#eljen>#eljen> Baráti üdv!

Korábban láthattuk támadó oldalról (ostromgépek), most remélhetõleg jön egy 4-es sorozat a másik oldalról is.
Jah, igazad van.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

nahde ne legyünk teljesen off-ok....
az mondjuk érdekelne, hogy nem-e készül Heroes játék s60v5-ös telókra 😛
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ez most királyi többes akar lenni vagy mi? O.o
A Blizzard mentségére legyen mondva, hogy nem sok Night Elf szaladgál a Földön, akikrõl modellt vehetnének. 😊
Halkan megsúgom még, hogy a képen látható karakter tulajdonosa figyelemmel követi ezt a topikot "read only" üzemmódban.
Ráadásul annak idején nagyon sokat játszottunk vele a Heroes elsõ és második részével "Hot Seat"-ben.
Milyen kicsi a világ... 😊
Bár itt se tüskés a vállasa... :'(

Remélem azért nem a szakállas az.
A derekáról lelógó láncok végén is ott a kaszafej, sõt, a staffjának a vége egy pók és annak a lábai is egy kasza ívére utalnak (bár ez a motívum már nem biztos, hogy tudatos).
OFF
Wowban tényleg vannak elég necces shoulderek. Én még egy háttérképen is szereplek a vibrátorpad-vállasommal még a wow hõskorából... 😄

persze megmagyarázni meg lehet dolgokat.. például élõholt, ezért nem fárad el, nem kell leülnie...max ha hanyatt esik, akkor nehezen kel fel...
3d-be azért valamivel tényleg jobb a helyzet, mintha kisebbek lennének a sarlók, és tényleg inkább a hátából jön ki (nem a standard wow-vállvért)
Már tegnap meg akartam kérdezni de valahogy elfelejtettem...Miért ellenzi ennyire mindenki az elõrerendelést? Nekem lehet egyszerûbb lenne mert másik városban tudnám csak megvenni a játékot, de valamiért csak ellenzi mindenki...😄