Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Inkább azt kellene megcsinálni, hogy a katapult is tudja sebezni az egységeket.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Bizony a nyúl az. 😊 Kínában a nyúl éve kezdõdik, ezért bújtatták el a képen.

Az új részben a nekromantáknál sokkal erõsebb hangsúlyt kap a vallásuk, amely Asha Halál alakjához kötõdik, ami egy pók, ezért is lett egy pókszerû szörny a katapult. Ettõl függetlenül majdnem minden lény a várban élõhalott (lehet ellenõrizni a lénylistában). Oké, nem kell, hogy mindenkinek tetsszen, de ezért elkezdeni idiótázni szerintem nem kéne...
Murder3
az egyésgeken se nagyon látszik az élõholt theme.
csak az a baj h a nekromantákat összekeverték vmi mással, ha ezt komolyan gondolták akkor meg egyszerûen idióták.

legalább a csontit hagyták, kiváncsi leszek mennyire degenerált hõsök lesznek majd hozzá ha olyanok mint a kampányba vannak akkor sztem aki a nekrókat kicsit is kedvelte azért mert nekrók akkor innetõl tenni fog rájuk vagy csak a hangulati elemet sikerült kipusztítani belõle.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Besz
Úgy látszik, hogy ez a hét az ostromokról és a katapultokról szól. Talán pénteken megtudjuk azt is, hogy milyen lesz az orkok ostromgépe. Ördögök féregszerû katapultja egész jól néz ki, vélhetõleg tûzgolyókat fog kilõni, és területre sebez majd. Az embereké eléggé standard, de talán jobb is, hogy nem komplikálták túl a dolgot: erõltetett lett volna egy glóriával ékesített, szent fénnyel beragyogott angyali tüzérség (még a gondolat is elborzaszt). Viszont az élõholtak ostromgépe csalódás. Valami olyasmit vártam, aminek több köze van a halott dolgokhoz: csontokból és inakból, emberi bõrökbõl alkotott gépet képzeltem el, ami organikus maradványokat, belsõségek, húscafatok masszáját ontja az ellenségre. És persze fertõz is. Ehelyett lett ez a pókszerû uborka, ami piros helyett zöld foszforeszkáló gömböket fog majd kilõni.

Nekem sokakkal ellentétben nincs bajom az eddigi hõsök modelljével. Számomra az a fontos, hogy legyenek jól megkülönböztethetõek nemek és kasztok szerint. Úgy tûnik, hogy ez teljesülni fog. Olvastam valahol, hogy a Heroes 5-ben a nõi hõsökhöz is ugyanaz a férfi modell tartozik. Szerencsére itt nem így lesz.

Szerintetek, ott az ördögök ostrománál, ha az tényleg szakadék, akkor azon hogyan lehet majd átjutni? Lesz egy híd, amely a kapuhoz vezet, és csak azon keresztül? Kissé erõs sajátsága lesz ez az Inferno várnak. Gondolom, itt az nem fog mûködni, hogy ráállok az egységekkel a szakadék fölé, és egy kör veszteglés után elérem a falakat. <#idiota>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Besz
<#hehe>

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Murder3
varázslat irányzatok,spellek ugyan azok lesznek amik eddig?
vagy 2 új spell azért beleszorul ebbe a hihetetlen összetett és újdonságokkal teli játékba?

Murder3
ha már ilyen egyedi ostrom gépek vannak pl a nekróknak meg lába is van akkor csinálhatták volna a z összeset külön arti lények.
spéci képességekkel.

Meg is találtam, aranyos! 😊
A havasi táj meg nagyon hangulatos.
Mi a...

Ha ez az a bizonyos easter egg, akkor nyertem valamit?? <#conf><#conf><#nevetes1>
Malakai
Aszittem vmi easter egg a játékból, utalás korábbi részekre, korábbi BH játékra, vagy valami, de persze fotosopp kínaiaknak. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TreDoR
Csak ne lenne ennyire feltûnõ. Viszont ebbõl megint leakelést fognak kiáltani :S

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Bónuszkép egy kínai szájtról a kínai újév alkalmából.
Elvileg van rajta egy Easter Egg, jó keresgélést!

Jogos! Csak a kívánságomat tudom tolmácsolni ebben a kérdésben, legyen mindenképp! 😊
Elsõ körben legyen az a kérdés, hogy lesz-e ballista/aid tent/ammo cart. 😊
Igen,nekem is ez járt a fejemben, de miért is ne?? Az eddigi koncepció, miszerint minden nép teljesen egyedi lesz - betartották. S ha már a katapult egyedi, akkor a ballista is az lesz remélhetõleg.
Na és mi a helyzet az Aid Tent-tel, vagy az Ammo Cart-tal? <#vigyor3>
Kérdés a ballista vajon más lesz e népenként?
Csodás a Haven katapultja is! A griff kinézete továbbra se tetszik, ámbár a fejlesztett már elmegy egy szódával.
ÉN is hasonlókra gondoltam, sztem iszonyat sokat dobna a taktikai lehetõségeken
Mondjuk én nem úgy értettem, ezt csak érdekességnek mondtam. 😊
TreDoR
Lehet, hogy az is áttetszõ mint a fák törzse. Viszont, akkor már tényleg kezdhetnének ezzel valamit :S
Mondjuk, árnyéka sincs

Malakai
Kétlem, hogy Haven csontokat dobálna. 😊
Necro, Inferno várak.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Ok, félreértettem amit azzal mondani akartál. 😊
És ja mondjuk így megerõsítettem. ^_^

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Amúgy észrevettétek, hogy minden eddigi képen ahol katapult van, ott a háttérben minimum egy csonthalom be van rakva. 😊
1683@: <#nevetes1><#vigyor2><#nevetes1>
Akkor nem értem. Vagy csak meg akartad erõsíteni azt, amit én mondtam? 😊
Malakai
Láttam.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

világ uralomra törünk muhahahahaha<#nevetes1><#eplus2><#nevetes1>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nézd meg még egyszer mire válaszoltam. 😊
Kösz a képet, úgy látszik jól gondoltam, hogy valami ilyesmi katapultja lesz a Heavennek. Elég szépen megoldották. És végre van néhány kép a fejlesztett griffrõl, és a Fénylovasról is.
1676@: Ezek nem balliszták, (bár erre elõször én is gondoltam) ha megnézed a facebook-os oldalt, akkor láthatod, hogy ki van írva, ha a katapult fölé viszed az egeret, hogy Necro catapult, Inferno catapult.
Malakai
Ez katapult. A balliszta az "óriás nyílpuska".
De valószinüleg a másik kettõ is katapult lesz, csak nekik ilyen szörnybõrbe bújtatott ágyúféle van. 😊
@Andrews2007: Én is hiányolom.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Hol a hõs egyébként?
Ez alapján nem azok:

http://static2.ubi.com/uk/mm/February03-Haven%20attack.jpg

No már van egy Haven támadós kép is gondoltam hogy õk kapnak egy 'gondori' típusú katapultot. (trebuchet). 😊
TreDoR
Lehet, hogy ezek a balliszták.

A tegnapit én is be akartam rakni nagyban, csak nem tudtam, hogy fent van-e már úgy. Amúgy a katapultoknak tényleg lehetne különleges képességük pl.: A necro-s a lábaival elõrébb tudva menni, hogy nagyobb mértékben sebezze a falat, az infernós el tudna bújni a támadások elõl a földbe stb. Arra viszont én is kíváncsi vagyok, hogy a ballisztáknak is népenként külön külsõt adnak-e, vagy nem, arról is jöhetne már kép.

Amúgy kis hazánk mostanában elég népszerû lett, a játékiparban a Heroes 6 miatt, amúgy meg az EU-s elnökség miatt, ezt bizonyítja, hogy már mindenféle külföldi oldalon Budapestrõl és a Balck Hole-ról van szó.
Akkor már itt a tegnapi is nagyban:

azért még mindig hiányos ez a kép, mintha hiányozna valami. <#hehe>

Elessar említetted hogy lesznek e egyedi képességeik a katapultoknak szerintem nagyon is jó ötlet lenne.<#wink>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

A tegnapi képhez pedig még annyit hozzátennék, hogy az inferno-s lényeket is jól eltalálták, és szerintem egy Inferno-s várat ostromolnak, és elõttük a várárok van. Illik is ilyen mély árkot rakni a démonok várának, fõleg, ha még az lebeg is. 😊 De ha igazam van, akkor elég izgalmas ostromokra számíthatunk majd. (vagy legalábbis eléggé látványosakra) De várom már, hogy ezzel a játékkal játszhassak.. <#nevetes1>
Itt van a nap képe extra nagy méretben is:

Amúgy nekem is tetszik az összes Necro lény. Elõször csak a csontváztól idegenkedtem, de így játékban már tetszik. A katapultokat is jól kitalálták, nekem is bejönnek. Úgyhogy jár egy <#eljen> az Ubisoftnak, na meg a Black Hole-nak is.
Shiwo
plusz elõbbre van a képen, és a levegõben, lehet csalóka a kép

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Egészben nézve nem nagyobb a szellem. 😊 Nincs szárnya, farka, stb. 😊
Lacoka12
kicsi a bors de erõs

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Lamasu kár hogy olyan kicsi.azt hittem nagyobb lesz.de még a szellem is nagyobb nála

Várjuk az infokat! Az eddigi képek varázslatosak, kiváncsi vok a Haven és Stronghold milyen katapultokat kapnak!
Szerintetek a ballisták is egyediek lesznek?? Most elkalandoztam vajh hogy néznének ki az aid tentek vagy az ammo cart-ok ezen koncepciók szerint 😄
Jól néznek ki. 😊 Ma elvileg lesz még más hír is. Szerdánként is szoktak infókat csepegtetni néha, meg pénteken.
Lacoka12
xd cool

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Olyan szép lábai vannak a katapultnak, vajon lehet majd vele lépkedni elõre? 😄
Gurren
tényleg jól néz ki a lamasu, a gerince tetszik leginkább :3

Nagyon tetszik, hogy minden népnek egyedi katapultja lesz, vajh ez a képességeikben is megmutatkozik, vagy csak kinézetben?
A Lamasu-tól féltem, de ezen a képen nagyon klasszul néz ki, iszonyat jól eltalálták az új Necro kinézetet!<#eljen>