10317
  • kissssss
    én kb erre számítok :-( azért reméljük ennél több lesz.
  • mukievil
    Ez a zene viszont fenomenális, lehet nem hallottam eddig mindet, de eddig ez tetszett a legjobban, úgyhogy most csalok, és szavazok egy 6osat is :)!!!
  • Mikatesuka
    Ha megfigyelnétek a képeket látnátok, hogy az emberi alakja is 4 mezőt foglal el.:)
  • mukievil
    Az mondjuk jó lehetne, hogy csata elött eldöntheted melyik alakot akarod a harcban, de sztem úgy fog működni, mint a heroes V-ben a lények varázslatai, lesz x manája, és a varázskönyvében meg benne lesz, az átalakulás, amit mondjuk csatában kétszer tud megcsinálni!
  • Fresh Duke
    Az animációt lehet megoldják annyival, hogy lesz egy füst effektus, és mikor eltűnik már az új alakja van ott. :)
  • kissssss
    én is kíváncsi vagyok rá hogyan alakul át de szerintem jó eséllyel ezt már csak akkor fogjuk megtudni mikor a játékkal játszunk.

"gyanítom a statisztikái is változnak...az is lehet, hogy alapból 1 mezőt foglal el, átváltozva 2 mezőt"

ezt szerintem már most biztosra vehetjük, olyan mintha 2 különböző hetes szintű szörnyed lenne de csak egyet tudsz egyszerre használni.

ahogy elnézem a Necrók az idétlen kinézetüket leszámítva irtósokat fognak változni az előző részek necromantáihoz képest.
  • Shiwo
    azért érdekelne, hogy alakul át animációval, elég komplex lenne, ha hirtelen potrohot növeszt, és a hat karja közül négy átalakul lábbá...

nem tartom kizártnak, hogy harc közben nem lehet vele alakot váltani, csak harcon kívül lehet váltogatni a két forma között (mintha 2 upgrade-je lenne)

mintha lett volna róla szó, hogy más-más képességét tudja használni a két formában...de ha nem is volt róla szó, én elképzelhetőnek tartom
    pl a Freezing Web képességét inkább pókként tudom elképzelni, míg a Dance of Decay-t humanoid alakban

gyanítom a statisztikái is változnak...az is lehet, hogy alapból 1 mezőt foglal el, átváltozva 2 mezőt
  • Kheled
    és az már kiderült,hogy ez lesz e az alap várakozási animációk. vagy ezeket külön gombbal lehet bekapcsolni? vagy hogyan fog müködni. mert azért számomra egy komoly sikeres játéknak indul ,de ilyeneket nemnagyon szeretnék bent látni. vicces.,de ha ugymond "komoly csata" zajlik egy viszonylag komoly és részletes,híres világban, azért ne ugrálkötelezzen ,.vagy gitározzon az egyik "katona" mikor épp nemtámad.
  • Andrews2007
    http://pcgame.yesky.com/298/11906298.shtml

Inferno lények csata közbe közelről és vicces mozdulataik ha éppen nem harcolna.
  • kissssss
    ezt most te tényleg komolyan gondolod?

mert szerintem elég hülyén nézne ki ha az egyik pillanatban mindenféle animáció nélkül átváltozna a halószóvő kis csaj, úgy gondolom hogy egy ilyen nagy nevű játéknál ez a minimum hogy odafigyelnek a részletekre(alakváltás,varázslat,stb).

mukievil észrevétele sokkal érdekesebb szerintem, én nem lepődnék meg azon ha lenne valamilyen melákhatása az alakváltásnak.
  • Andrews2007
    http://www.youtube.com/watch?v=7X4QC9NEuZQ

Újabb várzene Romerotól és egy interjú is vele. Kizárásos alapon a Stronghold lesz. Infernonak ilyen zenét nem hinném hogy írnának nem illene hozzájuk.
    A többit meg hallottuk már.

Szuper lett ez is. :)
  • Shiwo
    miért ? annyira biztosra veszed, hogy lesz neki, vagy annyira kizártnak tartod a dolgot ?

mondjuk egy olyan animációt el tudok képzelni, hogy begubózódik a fate weaver, és legközelebb, mikor rákerül a sor, akkor szétreped a gubó és előmászik belőle a másik formában
  • mukievil
    :) ,én a játéktechnikai megvalosítására leszek kíváncsi! Kimarad egy körböl, vagy éppen miért jo egyik-egyik- alak.

A térkép sztem is igazán jó, végre, nem egy sík, és annyi hogy a hegyeken nemmennek át a kis nyilacskák :)

Hajozásról tudni valamit ? Hamár térképekről van szó...
  • kissssss
    ezt a kérdést te sem gondolhattad komolyan.
  • Shiwo
    amúgy amikor a feat weaver átvált az emberi és pók alak között, annak legalább lesz valami animációja ?
  • Carmang
    Tetszik a térkép "szinteződése". Nem csak úgy van egy placc, oszt kész.
  • mukievil
    Már előrendeltem rég!
  • Mikatesuka
    Csoda :O Olyat "hét képe"-t kaptunk amit eddig nem láttunk.:D
  • Pio
    Új hét képe:

• Lacoka12
    nekem sincs béta kulcsom még pedig már rég előrendeltem
  • mnorbi
    rendeld elő
  • mukievil
    Az engem is aggaszt :D, meg hogy nincs beta kulcsom :D
  • mnorbi
    jó lenne már ha többet nem késne , fél éve késik ez már 4. csusztatás volt...
    Viszont az jobban aggaszt hogy sehol sincs semmi info a béta tartalmáról így 6 nappal a megjelenésig .
  • mukievil
    A szivbaj kerülgetett, amikor azt olvastam késik a heroes collector kiadás :D:D:D
  • mukievil
    Tetszetős, ez a pók/emberi alakra kíváncsi leszek, eddigiek alapján bejövős!
  • Pio

• Pio
    Ázsiai hivatalos oldalra érkeztek a múltkori Haven-öshöz hasonló képek a Necropolisról is.
    Sajnos gyengébb minőségűek.

• Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Itt vagyok, olvaslak Benneteket, csak nagyon ritkán jelentkezem be és még kevesebbget írok. Eléggé lefoglalnak a játékkal kapcsolatos dolgok és a magyarosítás lektorálása... :)

OFF:
    Aki szeretné megrendelni a várhatóan áprilisban megjelenő Heroes Collection kiadást (Heroes I-II-III és kiegészítőit tartalmazza a csomag), az megteheti az oldalunkon keresztül az alábbi linken:
    Heroes Collection kiadás megrendelése

OFF vége...

Baráti üdv!
  • mukievil
    Köszi elolvastam!

Remélem az a respecialize eltűnik a véglegesből!

A hősök száma korlátozva lesz ? Csak mert ez a fajta területfoglalós elv, megint előhozza, a sokhősös játékot, amik az ellenség bányáiba állnak, majd ha jön az ellenfél elmegy, majd visszaáll, ki-ki csuki játék.
  • Shiwo
    érdemes elolvasni a Vologya Mester féle interjút, sok kérdésre választ kap benne az ember
  • Pio
    Szia!

Minden le van írva a topikban, de senki nem hibáztat érte, hogy inkább kérdezel, elvégre lassan 3400 hozzászólásról van szó. :D

AREA OF CONTROL
    A renszer úgy fog móködni, hogy minden térkép FIX MÉRETű zónákra lesz osztva és minden zóna közepén egy központi hely áll majd. Ez lehet egy vár, ahol építkezhetsz, de lehet egy szimpla erőd is, melyben védőket hagyhatsz.
    Aki ezt a központot uralja, az uralja a zónát is, ami azt jelenti, hogy az adott zónában lévő MÁR ÁLTALA ELFOGLALT helyek (bányák, dwellingek) nem lesznek tőle permanensen elvehetők. Ha egy ellenséges hős beleáll a bányába, akkor az az övé lesz, de amint kimozdul belőle az újra a zóna tulajdonosáé lesz.
    Viszont nem fognak automatikusan elfoglalódni a zónában levő szürke és ellenséges (ez utóbbiban nem vagy 100%ig biztos, de majd valaki pontosít :) ) épületek, azokat még el kell foglalni, miután megszerezted a központot.
    Ahol a központ még szürke ott a foglalás ugyan úgy működik majd, mint a korábbi részekben.

MÁGIA
    Nem lesz mage guild, helyette szintenként kapott pontokból tanulhatsz varázslatokat a hős fejlődésfáján.
    7 mágiaosztály lesz: Prime, Earth, Air, Fire, Water, Darkness, és Light.
    Ezen kívül kapni fogsz a frakciódhoz és a hősöd típusához, specializálódásához kötődő képességeket is.

Itt van egy kép az egyik mágia ágról:
  • mukievil
    Hát én ha belenyúlok, meghagytam volna egy kicsivel többet, de a változtatás tényleg merész, és jó ötlet is lehet!

Emelett van két kérdésem is:

Ez a terület kontroll rendszer ez hogy fog egészen pontosan kinézni? Mi növeli a területet ? A bányák a területünkön belül a mienk, de mi van ha van védője ? Vagy előbb el kell foglalni ? AKkor meg mi van, ha a területen kívül foglalunk bányát!

A mágiarendszerrel lehet tudni valamit? Mintha azt olvastam volna, hogy nem lesz mageguild ? Hány típus lesz?

Ha ezek le vannak valahol irva, akkor szóljatok megkeresem!
  • Mike777
    Nyersanyag kérdéskör, hát hmmmm, szóval mindig hozzá tartozott heroeshoz, de ettől függetlenül szerintem bőven elég lesz 3 mármint ha megfelelő balansz is lesz mellé, de ez majd kiderül, mindenesetre én pozitívnak értékeltem ezt a változást.

Shiwo: köszönöm a tippeket ;)
  • Pio
    Nem rémlik, hogy bármi miatt trollkodtam volna ott, igazából egy srác szólt be nekem, de ő mindenkinek beszólt, mindenkit anyázott, össze-vissza trágárkodott, szóval nem mérvadó. :)
    Szomorú voltam amiatt, hogy kihagyták ott a LANt, mivel az első rész ettől lett legendás és mi is rengeteget játszottunk vele LANokon, de elfogadtam, hogy ez szükségszerű védekezés a warez ellen.
    Az mondjuk nem volt szimpatikus, hogy a Blizzard úgy adta ezt be, mintha ez a döntés a vásárlók miatt született volna és ettől nekik lesz sokkal jobb, mert ez nettó marhaság, hogy lenne nekem jobb attól, hogy kivesznek egy szolgáltatást? :D
  • mukievil
    Pörgessük már fel a topikot! :D, Magyar fejlesztők, mindjárt megjelenés/BETA, nem egy ismeretlen játék, és napi 5-10 hozzászólás :D! Mindig epekedve nézek fel hátha van valami :D de semmi! :D

Mi a véleményetek a nyersanyagok eltűnéséről ?

Én ezt egy kicsit szomorúan hallottam, bár van benne valami, hogy elözö részekben volt olyan két faj, aki nem küzdött egymás bányáiért, de azért ennyire leszűkíteni, kicsit lehet sok!
  • mukievil
    :D:D, mindenki trollkodhatott :D , de Pio-nak igaza van, szépen lassan teljesen elmarad a lan, 90 százalékban már most sincs kb értelme, eléggé megbizhato ma már az internet!
  • Micsu
    tényleg? az sc2 kapcsán nem te trollkodtál a lan hiánya miatT?
  • Pio
    Online játéklehetőség biztosan lesz, én a LAN-t erősen kérdőjelesnek tartom, mostanában kihagyják, hisz így ellehetetlenítik a warezos multiplayert, azok általában valami LAN emulátorral (hamachi, tunngle, satöbbi...) működnek.
    Persze ez a LANpartik ügyét is megnehezíti, olyan helyen kell "LAN"-t szervezni, ahol elég erős a net ahhoz, hogy mindenki online tudjon játszani.
  • mukievil
    Igazad van, én rosszul fogalmaztam, arra gondoltam, hogy két különböző gépen, ne lehetne játszani, valahogy :)
  • Pio
    Nem nagyon szokott már LAN támogatás lenni a játékokban. Van ez az internet nevű izé, ami erősen feleslegessé teszi... :)