Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Az új részben a nekromantáknál sokkal erõsebb hangsúlyt kap a vallásuk, amely Asha Halál alakjához kötõdik, ami egy pók, ezért is lett egy pókszerû szörny a katapult. Ettõl függetlenül majdnem minden lény a várban élõhalott (lehet ellenõrizni a lénylistában). Oké, nem kell, hogy mindenkinek tetsszen, de ezért elkezdeni idiótázni szerintem nem kéne...
csak az a baj h a nekromantákat összekeverték vmi mással, ha ezt komolyan gondolták akkor meg egyszerûen idióták.
legalább a csontit hagyták, kiváncsi leszek mennyire degenerált hõsök lesznek majd hozzá ha olyanok mint a kampányba vannak akkor sztem aki a nekrókat kicsit is kedvelte azért mert nekrók akkor innetõl tenni fog rájuk vagy csak a hangulati elemet sikerült kipusztítani belõle.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Nekem sokakkal ellentétben nincs bajom az eddigi hõsök modelljével. Számomra az a fontos, hogy legyenek jól megkülönböztethetõek nemek és kasztok szerint. Úgy tûnik, hogy ez teljesülni fog. Olvastam valahol, hogy a Heroes 5-ben a nõi hõsökhöz is ugyanaz a férfi modell tartozik. Szerencsére itt nem így lesz.
Szerintetek, ott az ördögök ostrománál, ha az tényleg szakadék, akkor azon hogyan lehet majd átjutni? Lesz egy híd, amely a kapuhoz vezet, és csak azon keresztül? Kissé erõs sajátsága lesz ez az Inferno várnak. Gondolom, itt az nem fog mûködni, hogy ráállok az egységekkel a szakadék fölé, és egy kör veszteglés után elérem a falakat. <#idiota>#idiota>
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
vagy 2 új spell azért beleszorul ebbe a hihetetlen összetett és újdonságokkal teli játékba?
spéci képességekkel.
A havasi táj meg nagyon hangulatos.
Ha ez az a bizonyos easter egg, akkor nyertem valamit?? <#conf>#conf><#conf>#conf><#nevetes1>#nevetes1>
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Elvileg van rajta egy Easter Egg, jó keresgélést!

Na és mi a helyzet az Aid Tent-tel, vagy az Ammo Cart-tal? <#vigyor3>#vigyor3>
Mondjuk, árnyéka sincs
És ja mondjuk így megerõsítettem. ^_^
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
1676@: Ezek nem balliszták, (bár erre elõször én is gondoltam) ha megnézed a facebook-os oldalt, akkor láthatod, hogy ki van írva, ha a katapult fölé viszed az egeret, hogy Necro catapult, Inferno catapult.
De valószinüleg a másik kettõ is katapult lesz, csak nekik ilyen szörnybõrbe bújtatott ágyúféle van. 😊
@Andrews2007: Én is hiányolom.
(\__/) ( X.x) ( } . { )

No már van egy Haven támadós kép is gondoltam hogy õk kapnak egy 'gondori' típusú katapultot. (trebuchet). 😊
Amúgy kis hazánk mostanában elég népszerû lett, a játékiparban a Heroes 6 miatt, amúgy meg az EU-s elnökség miatt, ezt bizonyítja, hogy már mindenféle külföldi oldalon Budapestrõl és a Balck Hole-ról van szó.

Elessar említetted hogy lesznek e egyedi képességeik a katapultoknak szerintem nagyon is jó ötlet lenne.<#wink>#wink>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Amúgy nekem is tetszik az összes Necro lény. Elõször csak a csontváztól idegenkedtem, de így játékban már tetszik. A katapultokat is jól kitalálták, nekem is bejönnek. Úgyhogy jár egy <#eljen>#eljen> az Ubisoftnak, na meg a Black Hole-nak is.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szerintetek a ballisták is egyediek lesznek?? Most elkalandoztam vajh hogy néznének ki az aid tentek vagy az ammo cart-ok ezen koncepciók szerint 😄
A Lamasu-tól féltem, de ezen a képen nagyon klasszul néz ki, iszonyat jól eltalálták az új Necro kinézetet!<#eljen>#eljen>