10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Pio #3459 Félhivatalos forrás írta nemrég, hogy nem lesz holnap béta.
Természetesen nem hivatalos forrás, nem Ubisoftos ember, nem community felelős, de ilyen "luxust" szerintem ne is várjatok, Cepheus írta, az Age of Heroes (www.heroesofmightandmagic.com) egyik szerkesztője. -
Since #3458 Most próbálom ubisoftról előrendelni a játékot, de valamiért nem sikerül...Csak egy html forrás filet hoz fel és nem történik semmi...Valaki találkozott hasonló problémával? -
Pio #3457 Vologya Mester a Heroes Magyarországon ezt a listát adta a lövős (nem varázsló!) lényekről:
"
Haven: Crossbowman, Marksman
Inferno: Succubus, Lilim, Breeer, Mother Breeder
Necropolis: Skeletal Spearman, Lich, Archlich
Stronghold: Goblin, Goblin Hunter, Centaur, Centaur Marauder, Enraged Cyclops
Sanctuary: Hát, itt inkbb varázsló lények vannak, lövősről nem tudok...
" -
mnorbi #3456 Hat nagyon csodálkoznék ha ebből holnap béta lenne... -
#3455 hát, nem mindegyik lénynek tudni, hogy pontosan mire jó a képessége, illetve milyen formában támad, de szerintem minden várnál van egy core meg egy elite íjász egység
előfordulhat, hogy mellettük más lény is tud távolsági támadást alkalmazni, de nem az a fő erősségük
-
#3454 Hát te ki vagy, Legolas? -
mukievil #3453 Ez egy elég érdekes kérdés :D -
Zeusz310 #3452 Az lenne a kérdésem hogy melyik "fajnál" van a legtöbb távol harcos egység?
és ezek milyen szintűek? -
Pio #3451 ...vagy csak a kínai szájtnak van egy lelkiismeretes webmestere, aki időben kiteszi a híreket. :)
A hivatalos angol oldalért felelős többször is megmutatta már, mennyire csinálja precízen a dolgát, előre kiszivárgó képek, sanctuary infók, események 25 napra előre, késve érkező frissítések, satöbbi... -
Vologya Mester #3450 Észrevettétek, hogy mostanában MINDEN hír a kínai oldalakról jön? Vajon ennek mi lehet az oka? Biztosan ki akarják aknázni teljesen ezt az óriási piacot... :)
Az UBI azt ígérte korábban, hogy aki az UBI shopban illetve a Steamen rendeli meg a Heroes VI-ot, az kap BÉTA kulcsot... De hogy ez 100% e, arra nem tudok Neked válaszolni...
Én nem lennék olyan bizakodó, mint Andrews2007 a Béta kulcsok kapcsán, már csak azért sem, mert nyakunkon a zárt BÉTA és semmi, de semmi hírek nincs róla... Még Nekünk VIP-es embereknek sem... :( Persze ameddig el nem indul a BÉTA, addig bármi megtörténhet... :D -
Since #3449 Aki Ubisofton előrendeli a játékot vagy steamen az 100% hogy kap bétakulcsot? -
Andrews2007 #3448 No persze gondolom az Ubitól függ a dolog, s nem a fejlesztő hazánk fiaitól. -
Andrews2007 #3447 Nagyon jól néz ki most már. Ezt akkor külön lehet megvásárolni? Gondolom limitált példány lesz belőle.
Akkor holnapután kezdődik végre a béta? Kérdés kapnak e a magyarok pl 30-40-50 kulcsot, jó lenne ha igen. 10 milliós lakosságra ez nem nagy szám szerintem. Vagy adnak akár több mint százat is? Vagy csak nagyon keveset? Ha már magyarok fejlesztik szuper lenne ha adnának valamennyit a legnagyobb HUN fanoknak. -
Pio #3446 Kínai oldalra kikerültek az új Michael képek. Csak kettőt szúrok be, a többit ITT megtaláljátok.
-
Pio #3445 Nem, csak volt egy kiszivárgott hírlista ( lásd itt ), ami eddig 1-2 napos pontossággal stimmelt és arra gondoltam az imént, hogy ha a mai hírt se csúsztatják el látványosan, akkor várhatóan az utolsót se fogják.
Mondjuk egyelőre semmi hír Michaelről.
Viszont szerintem nem gyenge nerdrage lesz abból a rajongói fórumokon, ha nem indul el huszadikán a béta... :) -
mnorbi #3444 hogy hogy ? ha kapunk egy képet akkor bétát is ? -
mukievil #3443 Ezt mondjuk szomorúan hallom, főleg, hogy a collectorhoz sem jár! A másik meg , hogy pont mi magyarok tudnánk, a legkönnyebben a legtöbbet hozzáadni a hibakeresésekhez/javításokhoz nem ? -
Pio #3442 Csak emlékeztetőül: ma képeket várunk Michael lábazatáról (vagy hogy hívják azt egy szobor esetén... :) ) és ha meg is kapjuk, akkor szinte már borítékolható, hogy ezen a héten (akár már szerdán) indul a béta. -
Vologya Mester #3441 Sziasztok! Jelentkeznék, ha lenne valami hírem... Sajnos a VIP-es emberek ugyanúgy vannak kezelve, mint a mezei játékosok, akik ugyanúgy várják a játékot, mint mi. Amióta Noémie elment, azóta semmi hír semmiről... Azt tudom, hogy nagyon kevés lesz a BÉTA kulcs és azt is, hogy a magyar előrendelők nem kapnak BÉTA kulcsokat... Ez sajnos csupán az UBIShop-ban és a Steam-en előrendelők kiváltsága... :( Azért igyekszem, de rajtam már semmi sem múlik szerintem... :( Baráti üdv! -
Pio #3440 Írtam a magyar kiadónak ez ügyben, azt válaszolták, hogy még nem tudják, de épp tárgyalnak erről a Ubival és ha lesz pontos infójuk írnak nekem, azóta viszont nem jött semmi.
Szerintem feltételezhető, hogy a magyar terjesztésű játékhoz nem jár bétakulcs. -
#3439 és ha a cd galaxistól rendeled elő akkor is jár? -
Pio #3438 Ha Steamen vagy Ubishopból vásároltál, akkor járni fog a kulcs mindenképp. -
mukievil #3437 Hat en meg nemkaptam kulcsot! Ugye regebben vki irta azt is, hogy nalunk lehet nem is lesz beta nem? -
Pio #3436 Semmiféle hivatalos infó nincs arról, hogy mi lesz a bétában. -
Since #3435 Azt tudom, csak van-e valami hivatalos béte infó hogy milyen modok lesznek a bétában. -
Pio #3434 Ha tud valami olyat, ami nem publikus, azt nyilván nem mondhatja el. :)
Viszont szerintem a huszadika viszonylag biztosra vehető, a kiszivárgott RSS eddig is stimmelt (talán a nagák adatlapjainak fellövése csúszott), biztos ezután is fog. Max pár napos csúszást tudok elképzelni.
Azt amúgy jól értettem, hogy valójában még nem is kaptátok meg a bétakulcsokat az előrendelésért?
Nem mintha nem lehetne a béta indulásakor szétküldeni azt kész, csak fura, máshol mindig azonnal küldik aztán később felhasználhatod. -
mukievil #3433 8 kommenttel lejjeb! egyebkent elvileg 3 nap mulva lesz!
Tenyleg Vologya mester sem tud semmit a betaval kapcsolatban? Vagy o nem arulhatja el? -
Since #3432 Sziasztok,
Bétáról tudtok valamit? -
mnorbi #3431 fasza... -
r4pt0r #3430 Már az gyanus volt hogy semelyik nagy itthoni,kinti oldalon nem találtam meg. :D -
Pio #3429 Na, körberágtam a témát, hogy másnak ne kelljen, ez egy nagyon ócska lehúzó trükk, nehogy valaki leszedje és megadja bármilyen adatát!
A hivatalos honlap dizájnját használják fel, az egész interfész a hivatalos oldal különböző részeire mutató linkekből áll, nagyon amatőr munka, elfelejtették a különböző lokalizációk zászlóit leszedni és ha nagyobb a monitorod annál, amire tervezték, akkor alul mozaikként újra megjelenik a teteje, a felhasználónév/jelszó részre beírt adatok pedig nyilván azonnal mennek a drágalátos tolvajhoz.
Ha ez még nem lenne elég a fileme.us nevű legendás lehúzó, emeltdíjas sms-es oldalon keresztül állítólag 800 accountnevet és jelszőt kapsz.
Jó, hogy előkerült a dolog, legalább senki nem szívja meg vele. -
Pio #3428 Közben nézem, hogy a Steamen is frissült a megjelenés dátuma (nem tudom, mikor, ma néztem oda), szóval aki titkon abban bízott, hogy ott 1 hónappal előbb megjelenik majd az ne bízzon tovább. -
Pio #3427 Igen, _A_ Starcraft 2 bétát crackelték, ahogy a WoW összes bétájához volt sandox szerver és ahogy a Diablo 3-at is crackelni fogják, ha lesz rá lehetőség.
Viszont a Blizzard játékokra, mint "szabályra" tekinteni elég merész ötlet. Szerintem azok inkább a kivételek, amik erősítik a szabályt. -
mnorbi #3426 Sc 2 betát is crackelték -
Pio #3425 Nem hiszem, hogy bétát crackelni fog bármelyik csapat is.
A skidrow-t nyilván azért írta oda valaki, mert több letöltőt akart. :)
Ezt a klienst meg a béta indulásakor valószínűleg bárki beszerezheti majd.
Már csak 4-et kell aludni... :) -
mnorbi #3424 heroes 6 beta leaked ?
letöltöttem tényleg az , csak acc kell mar hozzá vagy crack -
mukievil #3423 Ha harcközben fog alakulni, és már mindegyik lénynek fun animácója van (amit én is remélem, hogy ki lehet majd kapcsolni, mert egy komoly csatában, nem mindig viccelődni van kedve az embernek) , akkor csak tudtak egy normális animációt csinálni erre is! -
#3422 én is ettől félek...ezért is kérdeztem, hogy vajon lesz-e valami normális animációja..bár a normális lemaradt, lehet ezért is értett félre Kissss...egy ilyen "neszenektek" megoldás azért alap, hogy lesz, de jó lenne valami normális, látványos, ha harc közben is tud alakot váltani -
mukievil #3421 Hát a heroes IV zenéi közül egynéhányat meg lehet találni, a mai napig eltudok gitáron játszani néhány egy témát :)! -
#3420 Ezeknek a kottáit nem teszik közzé, ugye? :(