Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért az jött le, hogy nem tetszik?xD Nem rossz az (annyira) a mai napig játszok még vele...Csak enyhe utalásokat írtam, hogy pár dolog nem a legjobb volt.^^
Üdv mindenkinek!
Nekem eddig a várak közül a Necropolis tettszik a legjobban.A Haven és a Stronghold is jó, az Inferno-nál szokatlan a sok újítás. A kiegekben remélem visszajön a Dungeon, a Sylvan és az Academy.
Ezenkívül olvastam a PC Gurut ahol írnak az új moralitásrendszerrõl. Ennek az a lényege hogy a játék pontoz minket küldetések után: Sárkány vér vagy Sárkány könny pontokat kaphatunk, ilyen irányokba fejlõdhet a jellemünk. Leginkább a Mass Effectben lévõ példakép-renegát pontokhoz tudnám hasonlítani
Igaz hogy a fórumba csak most regisztráltam de már indulása óta olvasom.
miért mi bajod volt az ötödik résszel? <#idiota><#nevetes1><#idiota>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Én az elõrendeléssel már óvatos vagyok. Amióta a Heroes 5-tel meg a Spore-ral beszoptam anno, azóta hanyagolom az elõre rendelt játékokat 😊

Nálam a Haven és Nekro vár üt a leginkább. Hihetetlenül eltalálták õket, a kinézetük nekem nagyon bejön.
A Stronghold olyan fele-fele arányba, egy-két lényük kifejezetten ötletes és tetszik (pl Harpy, Dreamwalker, Centaur), az Inferno-t meg egy játékba se szerettem. Se a Heroes-ba, se a Disciples-be, se másmibe. Rondák és kész 😊
Na nagy nehezen sikerült regisztrálnom...Ezt már tegnap megírtam egyszer csak nem engedte elküldeni, szóval kicsit összecsapott lett...😄

A Haven várat végre eltalálták ... Az egységek végre illenek egymáshoz látszik a ruhájukon és rajtuk magukon is, hogy hova tartoznak. Az 5. részben szerintem ezek voltak talán a legrosszabbak. Azon kívül, hogy mind ember volt sok hasonlóság nem volt. Sokszor nem is játszottam azzal a várral mert irritált a pap és a paraszt...:'D Szerencsére ezeket javították egyik lényben sem találok semmi kifogásolhatót.Szerintem a papnõ kimondottan illik közéjük az már mellékes, hogy gyengének néz ki...😄

Az Inferno... régen se volt a kedvencem, most se lett az.😊 Túl sok a piros legalább fekete lehetett volna néhány egység. Túl sokat nem tudok hozzáfûzni. A lények közül kicsit hiányolom az ördögöt, de gondolom Boss-ként még találkozunk vele.

A Necro vár, megmaradtam volna a régi stílusnál de így is egész jó. A lények se rosszak, a Lamasu kinézetre tetszik, viszont mégse illik a többi lény közé. A Lich nagyon tetszett az 5. részben neki nem tett jót ez a stílus váltás...😊 Viszont a Sors szövõ nagyon jó lett! Messze a vár legjobb lénye. Eddig is sokszor jelent meg a pók mint jelkép örülök, hogy már a lények között is megtaláljuk.

A Stronghold-nak jót tett a változás mivel az 5. részben nem barbárok voltak hanem orkok. Messze nem ugyan az a kettõ.😊 Összességében nagyon jól eltalálták a lényeket, a Hárpia kimondottan tetszik, bár néhány lényél kicsit túl piros lett a fejlesztett verzió. Szinte már démonok mint barbárok. Engem nem zavarnak a Küklopszon a tüskék szerintem illik hozzá. (A tüskék egyedül a vámpíron néznek ki gázul...^^")

Az 5. vár amirõl még nem tudni biztosat... Ha tényleg a Naga vár, és azok a lények amiket láthattunk akkor szedjék ki a Forrás Tündért (azt hiszem ilyesmi lesz majd a magyar neve) mert nem illik be a többi lény közé fõleg, hogy ott van mellette a Jég hajadon vagy mi a fene😊 Nagyon tetszik az a lény is de mégse illik be a Jég mellé.😊 Sokaknak az volt a bajuk, hogy hasonlít a Ragyogó Dicsõségre (remélem ez a neve) szerintem egyáltalán nem. Hisz az egyik repül a másiknak meg lába sincs mert ott a víz alatta😊

A kiegészítõkben gondolom elõször a varázslókkal találkozhatunk hisz a történet szerint fontosak lesznek, de én az Elfeket és a Törpéket nagyon hiányolom a várakból... Az elfeknél szerintem jó lenne ha az Unikornison kívül lenne más állat is a törpéknél pedig eltudnék képzelni egy Tûz elementálhoz hasonló lényt is és akkor meglenne ott is a nõi lény és nem szakállas asszonyokat kellene bámulnunk...😄 (szívesen látnám viszont a rúna mágiát is...^^)

Összességében nekem nagyon tetszik a játék és remélem minél hamarabb kiadják! Biztos, hogy elõrerendelem^^
Murder3
de testartásialg nézd meg.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

TreDoR
Pedig két keze, két lába, egy feje van.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Murder3
ami emberszerû, igen mint shiwo is leírja.
a jelenlegi küklopsz nem az.

Shiwo
humanoid - két lábon áll, két keze van és egy feje (extrém verzió ha 4 keze van vagy 2 feje... én így határoznám meg a humanoidot..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Jah értem csak pl mondjuk egy küklopsz annak számit?? 😮
Murder3
a lidérc jobb lenne mondjuk a dread bejönne a lamasu helyett és a lidérc halál elite lényként meg a idióta pók helyébe.
nem is tudom ki volt az az elmebeteg aki ezt a pókot kitalálta elit egységnek...

Murder3
humanoid az ember szerû lény midn1 h micsoda de ember szerû.

Murder3
konkrétan így sehogy nincs köze ennek a vámpírnak a mostani nekró vár stílusához.
gótikus beütés meg nulla még a skeletonon is látszik az egyiptomi stílus jegy a ghoulun szintúgy,a az a szerencsétlen lamasu meg a pók és a szellem szal eggyértelmû.

Fõleg ez a piramisos vár mutat ultra szarul fõleg nekrókhoz.
mert pl az academy arabos kinézete oda illik, de a nekróknak ez a szerencsétlen egyiptomi....

Szerintem érdekes lenne egy olyan vár is ahol szinte semilyen humanoid lény sem lenne! Aztán mondjuk attól függ kinek mi a humanoid 😄 !
nos nem nagyon illik bele de szerény véleményem szerint a necro vár egyik legjobban felhasználható és sokoldalú egysége kár lenne kivenni.
(hogy én mennyit szívattam <#hehe> az ellenfeleimet a vámpírokkal muhahaha)

ha már egységet kéne cserélni akkor inkább ezt a lamasu-t kellene követelem <#gonosz2> vissza a Dread Knight egységet <#nyes>

Gurren
az poén lenne. voltak már "steampunk-szerû" lények a heroes-okban eddig is, pl. a 4-ben a dragon golem, vagy az 5-ben a gremlin.

Malakai
Fortressbe inkább, mint Necroba.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Egy mitológiai lényt mindig hiányoltam a heroesból a vérfarkast sztem beillene akár egy nekró várba jó lehet hogy nem élõhalott de akkor is ! Vagy mondjuk a 3-ból a fortress várba pl beillenen még sztem !
Csak mert ha igen az jó mert azért ez is tud elég változatos lenni és ez a lényeg.
Ez a Wasteland a kopár halloti pusztaság?
ROCKnROLLA
Az olajbogyókat õrzõ sárkány tetem nagyon jól néz ki!

Igen, mondjuk ez tereptípus függõ is, hogy mennyire virít erõsen a kék, vagy zöld a képen. Döbbenetesen szép és változatos ez a kép is, tényleg nem lehet nagyon belekötni a képekbe már.
Remélem a héten kapunk kérdezz-felelek videót is!
b-type
<#eljen>
huh frankó...errõl a képrõl jut eszembe, talán lehetne beállítási lehetõséget integrálni a játékba a színeket illetõen, mert pont ezen a képen jöttem rá, hogy milyen jól esik a szememnek a csontok szürkéje.
Szal esetleg ezt a sok bitangkéket-bitangzöldet esetleg tompítani lehetne egy csúszka segítségével...ez nem érinti a játékmenetet, és pusztán egy választási lehetõséggel több a játékosok számára, ami talán megéri.
Nekem eddig minden bejön, semmit nem kritizáltam, egyedül ez a lakkozott uszodakék, meg a kriptonittal tömött nekrók...és gondolom hasonlóan a többi frakciónál is...szal a hûdeszínek kicsit túl hûdék..

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Itt van nagyba is!
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/181566_10150101296044588_161184829587_6084089_4283838_n.jpg
Új képecske.

100 évvel a Heroes VI elõtt alapított, Nekromanta Szekta hatalma egyre nõ a 7 ezüst városban.
Shiwo
érdekes lenne egy steampunk vár is, bár sokan biztos hüledeznének rajta

Nem csupán az egyiptomi mitológiából táplálkozik sztem a kinézetük. Van egy adag gótikus beütés is, az meg kifejezetten vámpíros. Nekem toronymagasan a nekrók kinézete jön be a legjobban, nagyon eltalálták ezt az elegyet.
Malakai
Egyiptomiaknak konkrétan volt vérivó istennõjük (Sekhmet), persze a modern vámpírhoz nem sok köze, de ez is valami. 😊
Na meg azt csinálnak vele amit akarnak, az egyiptom csak inspiráció, egy alaphang a hangulatra, szóval simán belefér.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Murder3
de komolyan egyiptomi témába hogy illik bele?😄

amúgy meg nem feltétlen én a vámpírokat nem tekinteném klasszikus élõholtaknak még a korábbi stílushoz sem éppen õk illenek a legjobban.

ROCKnROLLA

Holnaptól hétfõn, szerdán és pénteken csak esténként leszek netközelben, szóval napközben tilos trollkodni! 😊
vámpír nélkül necro vár? nos elég furán nézne ki.

"iylen idióta indián törzs féle dolog nem igazán lehet hova tenni."

mindegyik heroesban törzsi designe volt a barbároknak de sebaj

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Murder3
Breeder az jól sikerült az tetszik meg a küklopsz lett még jó.

Nekróknál a szellem jobb lett kinézetre,skeleton is meg a ghoul is jobban mutat.
Lamasu pocsék,a pók szintúgy.
lich az nekem tetszik csak kár h nem hõs, annak jobban mutatna lichként nem mutat olyan jól de arra leszek kiváncsi.
vámpír meg semmi új dologgal nem szolgál, le kellet volna cserélni inkább valamire.
a barbár vár a küklopszon kívül nagyon semmilyen lett lényileg.iylen idióta indián törzs féle dolog nem igazán lehet hova tenni.
Heaven jó lett kivéve azt a gagyi papnõt ami abszolút nem illik oda eggyértelmûen a legunalmasabb és leggyengébb kinézetû lény ott.
Infernoba a Breeder ami messze a legjobb a többi kutyafaxa hozzá képest a pit lord ami abszolút meg az a ghoul szerû tûz lény ami nem illik oda, túl semmilyen.

Nekró meg a stronghold vár a 2 leggynegébben mutató frakció alap dizájnjuk egyszerûen pocsék a heaven meg a inferno kisseb hibákon kívül jól lett megcsinálva.

Gurren
remélem sylvan az alapjátékban lesz, kedvenceim :3

Szerintem egy fantasy játékhoz hozzá tartoznak az elfek remélem 5. vár lesz vagy ha nem akkor jó lenne ha kiegben lennének! Remélem sok neutral lény is lesz meg jó lenne ha ha lennének a térképen olyan épületek amelyeben lehet toborozni neutral lényeket is ! A barbárok jók lettek igaz kicsit túl orkosodtak lehetne pl viharmadár ! nekró vár csapatós lett 😊 tetszenek a lények ! Haven , nagyon király lett a sun rider a lova fõleg 😛 ! Infernot is eltalálták kiváncsi lennék már a pit lordra gameplayben hogy mekkora ! Eddig meg vagyok elégedve , hajrá black hole XD !
Barbárok olyan "jól" sikerültek eddig hogy az 1ben szerettem õket igazán azóta sosem, eddig úgy néz ki hogy a 6. részben újra csipázni fogom õket

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Nekem a radiant gloryval voltak gondjaim, de amint megláttam az in-game kalandtérképes képeket, amin rajta volt a kész fényes effektekkel már jól nézett ki igazán. A Szellemnél ugyanígy voltam nem tetszett annyira, ami a hivatalos oldalon volt de amint megláttam harc közben és a tréképen már azt mondtam ez mégis jó lett. A Nekróknál nekem is nagyon tetszenek a lények fõleg az újak Lamasu és a Póknéni 😊 (egyedül a múmiát hiányoltam az egyiptomi témához illet volna visszatérnie a 2. rész óta szerintem, majd neutralként talán befér azért remélem) , de a Haven felfrissítése is nagyon tetszett meguntam a régi típusúakat, (3 és 5. rész) mivel tesómék és közeli rokonaim, barátaim sokszor mindig azzal voltak ezért meguntam, de most felfrissítették számomra a fejlesztõk. 😊 A Breederre leszek még kíváncsi hogy néz ki a játékban. az ötlet jó hogy a pokol sötét bugyraiból is hoztak csúfabb lényeket pl a Tormentort és Breedert 😊 (kicsit zerges feelinget adva nekik 😊 ) Az ötletek tetszenek csak a Breedert elég nehéz lehet jól megcsinálni in-game. A Stronghold tetszik összességében viszont hiányoltam a Villámmadarat (pl az egyik közelharcos karakterük helyett) remélhetõleg neutral lényként benne lesz. (vagy más várban majd 😊 )
Népként az Academy(varázslók) és az Elfek hiányoznak, majd gondolom ott is lesznek új egységek, én örülnék neki de pl Titán legyen! Az úgysem sárkány. 😊
Próbálok mindkét végletre írni egy példát

Haven
Tetszik: Sun Rider/Sun Crusader. Ez az egység a játék elsõ része óta jelen van, tehát azzal, hogy most se hagyták ki fenntartották a láncot, viszont most elõször kapott egy merészebb újítást, az újfajta hátast, ami szerintem nagyon jól sikerült és ehhez az új koncepcióhoz kapcsolódnak az egység képességei is, ami szintén tetszik.
Nem tetszik: Radiant Glory/Blazing Glory. Számomra kicsit elüt a vártól, nincs benne semmi középkorias. Bár a honlapon található leírások érthetõvé teszik a jelenlétüket. Tényleg van a concepteken némi TRONos beütésük azokkal a csíkokkal. 😊

Inferno
Tetszik: Tormentor/Lacerator. Ha elképzelek egy fantasy-s poklot efféle lényeket képzelek bele. Szörnyen torz, ám mégis humanoid teremtmények, akiknek annyi szenvedésben volt már részük, hogy már-már immunisak a fájdalomra és a saját testüket csonkítják, ha a helyzet úgy kívánja, hisz veszteni valójuk úgysincs, fájdalmat pedig nem igazán okoz számukra a mûvelet.
Nem tetszik: Breeder/Mother Breeder. Ezt már többször is leírtam, szerintem ez a szörny nem igazán illik egy Heroes-os fantasy univerzumba. Talán egy Diabloba passzolna de még inkább valami Dead Space jellegû gore-scifibe. A képességük ugyan elég érdekesen hangzik, de ez nem elég arra, hogy ne õk tetszenek a legkevésbé a várból.

Necropolis
Tetszik: Fate Spiner/Fate Weaver. Az eddigi egyik legérdekesebb lény a Heroes történetében, sokféle képességgel, ráadásul a történetbe is tökéletesen illeszkedik. Alig várom, hogy irányíthassam. 😊 Kiemelném még a Lamasut, nekem õ is nagyon tetszetõs.
Nem tetszik: Lich/Arch Lich. Fura a koncepció. Gondolom továbbra is távolsági egység lesz. Erre utal a varázsbotja és az is, hogy rajta kívül csak a Skeletal Spearman lehet ranged a népnél. Viszont akkor miért jó neki egy aura-típusú képesség? A karakterdizájnnal nincs semmi problémám, csak az ingame szerepe még nem világos elõttem.

Stronghold
Tetszik: Dreamwalker/Dreamreaver. Fõleg a történetük tetszik, a képességük is nagyon érdekes nem csak játéktechnikailag, hanem a leírása alapján is, a dizánjuk pedig nagyon jól mutatja, miféle eltorzulásokat okozhat a démoni vér. Remek egység!
Nem tetszik: Jaguar Warrior/Panther Warrior. Van ennél a frakciónál két "zúzógép" (ork, küklopsz) egység is, 3 nem kéne szerintem, az már majdnem a lények fele. A fejlesztett verziónak a dizájnja kissé túlzó szerintem, emlékezzünk vissza arra, amikor nem tudtunk dûlõre jutni az egyik képnél, hogy melyik oldalon van a feje. 😊

Ennyi, összességében nekem egyelõre kiemelkedik a Necropolis a többi közül. Õk kapták a legtöbb újítást és úgy érzem, a változások irányvonala is náluk lett a legjobb. Ha nincs kötött vagy javasolt sorrend a hadjáratokban, akkor egész biztos, hogy velük fogok kezdeni.
A Haven és a Stronghold is teljesen jók lettek szerintem, megfelelõ a régi és új dolgok aránya az újítások irányvonala pedig néhány apróságtól eltekintve jó lett.
Az Inferno keltette fel legkevésbé az érdeklõdésemet, de õket úgyis inkább gyakni kell majd gondolom, szóval nem hullatok könnyeket értük. 😊
Shiwo
így kipróbálatlanul érdemben nem nagyon lehet hozzászólni a témához, max annyit, hogy külsõre melyik tetszik, arról meg mintha lett volna szó..

Nektek idáig melyik lények tetszenek a legjobban? és miért? többen is válaszolhattok rá
Meg ha tudtok tegyetek fel több hasonló kérdést is a fórumon, hogy a készítõk minél több infot kapjanak a magyar Heroes játékosok igényeirõl, meg arról, hogy az eddigi infok alapján mi az ami leginkább tetszik nekünk.
Shiwo
Hail Black Hole <#integet2>

Elfeket akarok!! Meg behemotot neutralként esetleg boss ként Szerintem stronghold kampányba simán beillene, az elején az elsõ boss egy behemot! 😄! jó lenne
Erre már felvetettem, hogy licenceljék a Bejeweledet és amíg az ellenfél lép, addig azzal játszhatsz. 😄 Esetleg Clash of Heroes-os harcokat nyomhatsz addig. 😊

Komolyra fordítva mintha valaki írta volna, hogy már az 5-ben is volt olyan, hogy amíg nem látjátok egymást az ellenféllel, addig párhuzamosan cselekedhettek, szerintem minimum ilyesmi lesz itt is vagy akár még több ötlet, hisz elvileg elég multi orientált lesz a cucc.
wolf magic
Vologya egy kérdés Lanon azt nem lehetne megoldani hogy mindenki egyszerre mozogjon a hõsével???...habár az nem lenne heroes os 😄

Ilyet ne kérjetek, hogy vissza a régi necro frakcióval, mert valószínûleg ezek nem fognak teljesülni! <#fejvakaras> Sajnos a Far Cry 2 editorát nem ismerem, de a cél, hogy könnyen, bárki számára jól kezelhetõ editor készüljön!!! <#eljen> Sárkányok pedig biztosan lesznek a játékban (ez már elhangzott), csak nem a várak szolgálatában... <#taps>

Örülök, ha eredetiben veszitek meg a játékot, mert akkor nagyobb esély van a folytatásra! <#worship>

A kiegészítõkben pedig biztosan kapunk még megfelelõ mennyiségû várat/frakciót... Csak jussunk el odáig! Egyelõre jelenjen meg az alapjáték! <#nyes>
wolf magic
annak mi értelme lenne ha kehet logikus kéréseket mondjatok ne ilyen eszetlen dolgokat...és persze megvalósíthatót!

háát az túl erõs lenne. visszatérve az elfekhez. mint az 5-ben is dungeon,meg sylvan ,lehetne hasonló. és akkor náluk lehetne 1-1 sárkány az utolsó egységnél. zöld-arany, piros-fekete. és akkor elfes kiegészítõbe bent lehetnének. új terrain. gyönyörû szép õszi tájak, aranyerdõ,még több sötét dungeon

Murder3
Mondjuk jöhetne egy full sárkány frakció.
ha már a többinél egy sárkány sincs.

én elfeket szeretnék, noh meg sárkányok ,vagy esetleg egy késõbbi kiegészítõkbe😊 . meg ahogy irtátok is hogy a játék jobban rátér az RPG-re , meglehetne csinálni minden itemnek,páncélnak a skinjét. hogy látszódjön a hõsön is, igy szinte ritka hogy ugyanolyan kinézetû hõs mászkáljon ( fõleg multiplayerbe). illetve az addigi gameplay videóknál látva, lehetne kicsit gyorsabb az animáció. pl griffnél. odarepül, lassan leszáll,megfordul,neki lendül ,üt. jólnézki csak 0,5secel lehetne gyorsabb😊 ohhh és csak így tovább!!😊