Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a játék editorja hasonlítani fog a far cry 2-beni könnyen bárki számára jól kezlhetõ editorhoz?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Not
Vologya: nyugi 0day vétel lesz 😛
Vologya: nyugi 0day vétel lesz 😛
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
no akkor itt egy:
Vissza a régi nekrókkal<#idiota>#idiota><#integet2>#integet2>
Vissza a régi nekrókkal<#idiota>#idiota><#integet2>#integet2>
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Üdv Bátor Harcosok!
Igyekszem is minden infóval ellátni Benneteket, ami publikus és Pio vagy Andrews2007 nem osztja meg Veletek hamarabb... <#crazya>#crazya> És már üzentem Nektek, hogy a Black Hole szakemberei árgus szemmel figyelik az sg fórumot... <#worship>#worship> Szóval nyugodtan ötleteljetek, ami arra érdemes, az úgyis be fog kerülni a játékba, ha eddig már bele nem került... <#kacsint>#kacsint> És egy FONTOS dolog van, ha tetszik a játék (mert esetleg nem eredetiben próbáljátok ki elõször) VEGYÉTEK MEG EREDETIBEN, mert ezzel biztosítjátok a játék jövõjét és az egy vagy több kiegészítõ kiadását a VI. részhez! <#wow1>#wow1> És ne törjetek le az 5 nép miatt, mert a kiegészítõkben még biztosan többel is találkozhatunk majd, valamint rengeteg neutral lénnyel! <#taps>#taps> Szóval bizakodjatok... <#wink>#wink>
Igyekszem is minden infóval ellátni Benneteket, ami publikus és Pio vagy Andrews2007 nem osztja meg Veletek hamarabb... <#crazya>#crazya> És már üzentem Nektek, hogy a Black Hole szakemberei árgus szemmel figyelik az sg fórumot... <#worship>#worship> Szóval nyugodtan ötleteljetek, ami arra érdemes, az úgyis be fog kerülni a játékba, ha eddig már bele nem került... <#kacsint>#kacsint> És egy FONTOS dolog van, ha tetszik a játék (mert esetleg nem eredetiben próbáljátok ki elõször) VEGYÉTEK MEG EREDETIBEN, mert ezzel biztosítjátok a játék jövõjét és az egy vagy több kiegészítõ kiadását a VI. részhez! <#wow1>#wow1> És ne törjetek le az 5 nép miatt, mert a kiegészítõkben még biztosan többel is találkozhatunk majd, valamint rengeteg neutral lénnyel! <#taps>#taps> Szóval bizakodjatok... <#wink>#wink>
Különbözni fognak, de sajnos még nem mondhatok részleteket arra vonatkozóan, hogy ez miben fog megnyilvánulni... De több részlet is ki fog derülni, csak türelem! <#vigyor0>#vigyor0>
Mindenesetre remélem kiegészítõkben kiadnak még legalább 3 várat majd a játékhoz, hogy összesen legyen legalább annyi vár, mint a H5ben volt kiegészítõkkel. Az elsõ kiegészítõben remélem 2 új várat is kapunk majd egyszerre, mert sokan biztos keveselni fogják ezt az 5 várat, remélem ez eléggé ösztönzi majd a készítõket arra, hogy az elsõ kiegészítõbe 2 várat is belerakjanak.
Nekem személy szerint a Dungeon hiányzik a legjobban, mivel az volt a kedvencem, remélem létezni fog valami dungeonhoz hasonlatos vár a H6 világában is majd.
Szerintem ti is írjátok le, hogy az eddig hallottak alapján mit hiányoltok leginkább a játékból, mert talán Volgya Mester felkeltette már a készítõk figyelmét erre a fórumra is.
Nekem személy szerint a Dungeon hiányzik a legjobban, mivel az volt a kedvencem, remélem létezni fog valami dungeonhoz hasonlatos vár a H6 világában is majd.
Szerintem ti is írjátok le, hogy az eddig hallottak alapján mit hiányoltok leginkább a játékból, mert talán Volgya Mester felkeltette már a készítõk figyelmét erre a fórumra is.
Köszi az üdvözleteket és a szívélyes fogadtatásokat Mindenkinek srácok! <#wave>#wave>
Üdv Bátor Harcosok! Hát ez függ attól, mekkora méretû pályáról is van szó illetve milyen nagyságú köridõvel játszotok. Reménykedem benne, hogy a játékidõ inkább a Heroes III-hoz fog közelíteni, mint a Heroes V-höz! <#kacsint>#kacsint>
Hát igen a történet nagyon érdekes lesz, az 5. részéé se volt rossz épp, de itt úgy érzem talán még feljebb léptek a színvonalban. Anniy bajom volt hogy picit rövid volt a cikk sok volt benne olyan infó ami már régebbi pl Black Holeról infók, vagy hogy lehet az ellenséges várakat a saját népünk fajtájává változtatni. Reméljük a GS-ben még részletesebb lesz a leírás.
Hahakocka te is elolvastad a PC Guru cikket? Ha igen mi a véleményed a leírtakról?
A cikk alapján ez lesz az 1. Heroes aminek végigjátszom teljesen a kampányát, a történet izgalmasabb lesz sokkal mint az elõzõ részekben volt.
A Gamestarról pedig annyit, hogy Volgya Mester tudod mit ígért a tagoknak Heroes Hardwireden, hogy felkerül oda is az összes info, amirõl szó esik majd a Gamestaros cikkben, gondolom az interjú is.
A cikk alapján ez lesz az 1. Heroes aminek végigjátszom teljesen a kampányát, a történet izgalmasabb lesz sokkal mint az elõzõ részekben volt.
A Gamestarról pedig annyit, hogy Volgya Mester tudod mit ígért a tagoknak Heroes Hardwireden, hogy felkerül oda is az összes info, amirõl szó esik majd a Gamestaros cikkben, gondolom az interjú is.
Gamestarban egy hosszabb 6 oldalas cikk lesz asszem és egy 2 oldalas interjú is az egyik fejlesztõvel ám. Szóval érdemes lesz elolvasni.
A PCGURU szerintem elírt elnézett valamit tuti, hogy nem év végén jön ki a játék. 😊 Meg elírták a jubileumot is nem 20. hanem 25. év lesz az idei a Might and Magic univerzumában.
A PCGURU szerintem elírt elnézett valamit tuti, hogy nem év végén jön ki a játék. 😊 Meg elírták a jubileumot is nem 20. hanem 25. év lesz az idei a Might and Magic univerzumában.
Nem nekem van meg a PC Guru, én csak olvastam, én nem szoktam venni ilyen újságokat, nekem bõven elég az amit neten elolvasok, csak ha már a kezembe tudtam venni az új PC Guru-t úgy voltam vele elolvasom a H6 cikket. Nagyrészt egyébként a kampányról írnak benne, de szó esik a varázslatokról, hõsfejlõdésrõl meg RPG elemekrõl is. Nekem tetszett amit írtak, leszámítva azt, hogy szerintük év végén jelenik meg😊
Az infok úgyis hamarosan felkerülnek a Heroes Hardwiredre is, ott bárki elolvashatja majd, persze akinek megvan a PC Guru és van ideje az nyugodtan bemásolhatja ide is.
Az infok úgyis hamarosan felkerülnek a Heroes Hardwiredre is, ott bárki elolvashatja majd, persze akinek megvan a PC Guru és van ideje az nyugodtan bemásolhatja ide is.
Ha Neked megvan a Guru nem lenne kedved beírni ide a cikkben olvasható infókat? 😊
Valóban nem volt az, sajnos mégsem tudtad értelmezni. Bocs. 😊
Azért bonyolítottam így el a tippjátékot, mert folyamatosan jöhetnek új apró infók a megjelenéssel kapcsolatban, ami miatt hátrányba kerülhetnének azok, akik elõbb leadták a tippjüket.
Amit írsz jogos probléma még így is, úgyhogy az elsõ tippeteket mostantól legfeljebb két alkalommal lehet módosítani.
ROCKnROLLA: kicsit félreértetted, tippet módosítani bármikor lehet, de amikor tippelsz, legalább 1 hónappal késõbbi dátumot kell megadnod az aktuálisnál.
Elnézést, ha úgy érzitek túl lett bonyolítva a dolog, szerintem követhetõek a szabályok és ha valaki hibázik úgyis szólok neki, nem lesz emiatt hátrányban.
Azért éreztem szükségét a bonyolításnak, hogy igazságos lehessen a verseny, a mai módosítások pedig azért vannak, hogy megmaradjon TIPPjátéknak és ne lehessen össze-vissza módosítgatni.
Amit írsz jogos probléma még így is, úgyhogy az elsõ tippeteket mostantól legfeljebb két alkalommal lehet módosítani.
ROCKnROLLA: kicsit félreértetted, tippet módosítani bármikor lehet, de amikor tippelsz, legalább 1 hónappal késõbbi dátumot kell megadnod az aktuálisnál.
Elnézést, ha úgy érzitek túl lett bonyolítva a dolog, szerintem követhetõek a szabályok és ha valaki hibázik úgyis szólok neki, nem lesz emiatt hátrányban.
Azért éreztem szükségét a bonyolításnak, hogy igazságos lehessen a verseny, a mai módosítások pedig azért vannak, hogy megmaradjon TIPPjátéknak és ne lehessen össze-vissza módosítgatni.
A mostani PC Guru év végére tippel, nem tudom ki olvasta közûletek, de remélem nem az õ tippjük jön be, mert már játszani szeretnék vele😊
A tipp módosításnak ennyibõl van értelme ha havonta 1x módosíthatod, mert ha idõ közben kiderülne, hogy tényleg csak év vége fele jelenik meg, akkor nehogy már ne módosíthasd azt a tippet, amit akkor tettél, mikor még úgy volt, hogy tavasszal jelenik meg.
Mindenesetre reménykedek, hogy tényleg megjelenik tavasszal, ne legyen igaza a PC Gurunak!
A tipp módosításnak ennyibõl van értelme ha havonta 1x módosíthatod, mert ha idõ közben kiderülne, hogy tényleg csak év vége fele jelenik meg, akkor nehogy már ne módosíthasd azt a tippet, amit akkor tettél, mikor még úgy volt, hogy tavasszal jelenik meg.
Mindenesetre reménykedek, hogy tényleg megjelenik tavasszal, ne legyen igaza a PC Gurunak!
...pedig nem volt olyan bonyolult a leírás. Ha febr. 12-én tippelsz, akkor legközelebb csak márc. 13-án tippelhetsz. 😉
Egy tipp játéknak nem az lenne az értelme, hogy tippelünk, aki kb. eltalálja az nyer. Az, hogy lehet módosítani a tippet elég érdekes, hónapos limittõl függetlenül. Hisz akár azt is leehtne csinálni, hogy minden nap egy hónap+1 nappal változtatok a tippemen. Ma feb.12.-e van, azt mondom marc 13..a a megjelenés napja, holnap marc. 14.-ét mondok. Szerintem bõven elég lenne egy tipp, egy ember.
Ja és ha nem lenne egyértelmû a leírásból, természetesen olyan is nyerhet, aki elétippel, ha megfelelõen közel van hozzá.
Viszont mostantól tippet módosítani legfeljebb 1 hónappal az aktuális tipped elõtt lehet, hogy ne tudjon mindenki az utolsó pillanatban késõbbre tippelni.
Emiatt, hogy ne legyen elõnyben az, aki késõbb adja le az elsõ tippjét ugyan ezt a limitet az új tippelõkre is be kell vezetni, tehát mostantól a tippelés leadásának napjánál legalább 1 hónappal késõbbi tippeket fogadok csak el.
Az 1 hónapot dátum alapján nézem, tehát ha adott hó tizenkettedikén tippelne valaki, akkor a legkorábbi megadható idõpont következõ hó tizenharmadika.
Ez a limit úgy gondolom bõven elfogadható és segít valamelyest megõrizni a játék tippelõs mivoltát, nem ad lehetõséget a visszaélésekre.
Így elég ideje jut módosítani mindenkinek, az elsõ lejáró tipp precision-é, de neki is van még majdnem 3 hete módosítani, ha úgy gondolná.
Ez a szabály mostantól érvényes, a tippjáték táblázata alatt késõbb fogom módosítani, mert most el kell mennem.
Viszont mostantól tippet módosítani legfeljebb 1 hónappal az aktuális tipped elõtt lehet, hogy ne tudjon mindenki az utolsó pillanatban késõbbre tippelni.
Emiatt, hogy ne legyen elõnyben az, aki késõbb adja le az elsõ tippjét ugyan ezt a limitet az új tippelõkre is be kell vezetni, tehát mostantól a tippelés leadásának napjánál legalább 1 hónappal késõbbi tippeket fogadok csak el.
Az 1 hónapot dátum alapján nézem, tehát ha adott hó tizenkettedikén tippelne valaki, akkor a legkorábbi megadható idõpont következõ hó tizenharmadika.
Ez a limit úgy gondolom bõven elfogadható és segít valamelyest megõrizni a játék tippelõs mivoltát, nem ad lehetõséget a visszaélésekre.
Így elég ideje jut módosítani mindenkinek, az elsõ lejáró tipp precision-é, de neki is van még majdnem 3 hete módosítani, ha úgy gondolná.
Ez a szabály mostantól érvényes, a tippjáték táblázata alatt késõbb fogom módosítani, mert most el kell mennem.
Ez a szabály vonatkozik erre:
"A tippedet bármikor módosíthatod egészen addig, amíg az aktuális tipped napját el nem érjük, viszont holtverseny esetén a korábbi tippelõ lesz a nyerõ!"
A szavazás pedig addig tart, amíg nincs hivatalos bejelentés vagy nincs egy olyan "leak", ami közel 100%os, mint ahogy az elsõ tippjátékot is lezártam, amikor a nagás kép megerõsítést nyert a Heroes Community-n (ami persze nem 100%, de azért közel van hozzá).
"A tippedet bármikor módosíthatod egészen addig, amíg az aktuális tipped napját el nem érjük, viszont holtverseny esetén a korábbi tippelõ lesz a nyerõ!"
A szavazás pedig addig tart, amíg nincs hivatalos bejelentés vagy nincs egy olyan "leak", ami közel 100%os, mint ahogy az elsõ tippjátékot is lezártam, amikor a nagás kép megerõsítést nyert a Heroes Community-n (ami persze nem 100%, de azért közel van hozzá).
Beszállnék én is a tippjátékba: május 17.
(egyébként van valamilyen határidõ a "játékra"? csak mert az újabb infómorzsákkal, bejelentésekkel (pl. esetleges béta) egy idõ után "elõnyhöz lehet jutni" 😊)
Egyébként az eddigi képek alapján nagyon hangulatosnak (és szépnek) ígérkezik a játék, de valóban jó lenne már mozgás közben is látni. Úgyhogy irigykedem Vologya Mesterre egy hangyányit. 😊
(egyébként van valamilyen határidõ a "játékra"? csak mert az újabb infómorzsákkal, bejelentésekkel (pl. esetleges béta) egy idõ után "elõnyhöz lehet jutni" 😊)
Egyébként az eddigi képek alapján nagyon hangulatosnak (és szépnek) ígérkezik a játék, de valóban jó lenne már mozgás közben is látni. Úgyhogy irigykedem Vologya Mesterre egy hangyányit. 😊
EZ a körlimit idejétõl, meg a pálya méretétõl függ leginkább, nemde?
De én is kérdeznék valamit, nemrég felmerült a téma, vajon miben(ha egyáltalán) különböznek a "fõhõs" ill. a másodlagos hõsök a kinézetet leszámítva?
De én is kérdeznék valamit, nemrég felmerült a téma, vajon miben(ha egyáltalán) különböznek a "fõhõs" ill. a másodlagos hõsök a kinézetet leszámítva?
A kérdésem arra utalt hogy kb ha 3-4 en játszunk mig vége a játéknak az 8-9 óra a Heroes 5 nél . Tehát hogy ez az idõ rövidülni fog e ?
Április 14-re tippelek most már én is így, hogy a béta teszt még mindig nem jött s tavaszra módosítottak.
Üdvözlet!
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Rögzítettem az új nevezéseket.
Ez természetesen a tegnapiakra is vonatkozik.
A nyertesek száma viszont jelzésértékû, hisz függni fog a kiosztható nyeremények számától. Ha ezek típusa is eltér majd, akkor a nyertesek a pontosságuk sorrendjében választhatnak majd.
Ez természetesen a tegnapiakra is vonatkozik.
A nyertesek száma viszont jelzésértékû, hisz függni fog a kiosztható nyeremények számától. Ha ezek típusa is eltér majd, akkor a nyertesek a pontosságuk sorrendjében választhatnak majd.
Üdv itt is Mester! 😊
Ha már tétje is van, akkor változtatom az eddigi tippemet: május 9.-re 😊
Ha már tétje is van, akkor változtatom az eddigi tippemet: május 9.-re 😊
Köszi az üdvözlést! <#worship>#worship> Hát ez nem könnyû kérdés, mert nem értem pontosan mire is gondolsz... Mihez képest lesz e rövidebb a játékidõ? A viszonyítást fontos lenne tudni... Egyébként pedig azt gondolom, hogy ezt majd csak a béta teszt után fogjuk tisztábban látni... Abból amit eddig a pre-alfa állapotú teszten láttam, nem hiszem, hogy messzemenõ következtetést lehetne leszûrni...
Ja és kösz az üdvözlést! <#wave>#wave>
Pio, megnyugtattál! <#nevetes1>#nevetes1>
Sima pályákból tudomásom szerint kevesebbet ígérnek a kampányokhoz képest, de ez nem baj szerintem, ha egy nagyon jó map editort is csomagolnak az alapjáték mellé... <#taps>#taps> Mert akkor amire végigjátszod a gyári pályákat, addig a nemzetközi mezõny biztosan ellát majd jobbnál-jobb pályákkal... <#kacsint>#kacsint> Baráti üdv!
nem a hadjáratra vagyok kiváncsi bár ez elég jól hangzik engem a sima pályák érdekelnének mert a Herors 5 be elég kevés volt.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Üdv itt is!
A felajánlásért pedig egye-fene, most az egyszer nem haragszunk meg. 😄
A felajánlásért pedig egye-fene, most az egyszer nem haragszunk meg. 😄
A hadjáratról tudható, hogy:
- lesz egy prológus, ami tutorialként funkcionál, az 5 fõszereplõ elõtörténetét meséli el és kihagyható
- az 5 fõszereplõhöz 4-4 pálya fog tartozni
- lesz egy közös, nagyszabású befejezõ pálya
Tehát elvileg összesen 22 pályából áll majd a teljes hadjárat (+-1-2 biztos, ami biztos 😊 ).
Fontos kiegészítés még, hogy a pályák elvileg nagyok és "kalandosak" sok küldetéssel, mellékszálakkal, különbözõ helyszínekkel, stb...
- lesz egy prológus, ami tutorialként funkcionál, az 5 fõszereplõ elõtörténetét meséli el és kihagyható
- az 5 fõszereplõhöz 4-4 pálya fog tartozni
- lesz egy közös, nagyszabású befejezõ pálya
Tehát elvileg összesen 22 pályából áll majd a teljes hadjárat (+-1-2 biztos, ami biztos 😊 ).
Fontos kiegészítés még, hogy a pályák elvileg nagyok és "kalandosak" sok küldetéssel, mellékszálakkal, különbözõ helyszínekkel, stb...
Sziasztok!
Vologya Mester vagyok a Heroes of Might and Magic Magyar Honlap "fõura". Gondoltam feljelentkezek ide, ha már a miénken kívül ez a fórum a leglátogatottabb/legpörgõsebb az országban. 😊 Kérdezhettek Tõlem bátran, ha valamire kíváncsiak vagytok, ha tudok/válaszolhatok, szívesen megteszem. 😊 Köszönöm Andrews2007 és Pio segítségét a hírezésben nem csak itt, hanem az oldalunk fórumán is! 😊 Ha nem haragszotok meg, akkor szívesen felajánlok 1-2 nyereményt pl. a megjelenési dátummal kapcsolatos játékhoz... 😊 (Hogy mi lesz az, azt egyenlõre nem árulnám el...) <#kacsint>#kacsint> Baráti üdv!
Vologya Mester vagyok a Heroes of Might and Magic Magyar Honlap "fõura". Gondoltam feljelentkezek ide, ha már a miénken kívül ez a fórum a leglátogatottabb/legpörgõsebb az országban. 😊 Kérdezhettek Tõlem bátran, ha valamire kíváncsiak vagytok, ha tudok/válaszolhatok, szívesen megteszem. 😊 Köszönöm Andrews2007 és Pio segítségét a hírezésben nem csak itt, hanem az oldalunk fórumán is! 😊 Ha nem haragszotok meg, akkor szívesen felajánlok 1-2 nyereményt pl. a megjelenési dátummal kapcsolatos játékhoz... 😊 (Hogy mi lesz az, azt egyenlõre nem árulnám el...) <#kacsint>#kacsint> Baráti üdv!
Nem tudom, hogy érint-e valakit, de fellõtték a hivatalos honlap lengyel változatát is.
Kíváncsi vagyok, lesz-e magyar.
Kíváncsi vagyok, lesz-e magyar.
Sütis védelem maradt, IP védelem nincs. Igazából mindkettõ kijátszható lenne, szóval részletkérdés, de azért õszintén remélem, hogy senki nem fog nekiállni azzal szórakozni, hogy torzítsa az eredményt.
Ha gondoljátok ki is fejthetitek, hogy miért pont arra szavaztatok, amire.
A szavazás a Celestial Heaven szavazásával egy ideig tart.
Ha gondoljátok ki is fejthetitek, hogy miért pont arra szavaztatok, amire.
A szavazás a Celestial Heaven szavazásával egy ideig tart.
Juhú, ahogy nézem mûködik!
Mûködik.😊
Round 3! 😄
Ugyanaz, most sem enged.
Na kész, próbáljatok meg szavazni, többször is, jelezzetek, hogy hányszor sikerült.
2 visszajelzés kéne. 😊
2 visszajelzés kéne. 😊