Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
beszállnék a tippjátékba március 30-al
Tudod, Reaper. 😊
Vagy végig sisak/maszk lesz minden hõsön? :S
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
iszonyú béna és ronda lesz, tán nem volt már pénz...de mibõl fogyott el.
2046:na ugye milyen hülyeség is a túltüskítés?😄
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Lefogadom bedobnak egy múmiát rá az meg epic fail lesz.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
A staff alapján mágiahasználó lesz a hölgyemény, szóval nem is fontos, hogy olyan mozgékony tudjon lenni.
Ez is amúgy egy olyan jellegû téma, mint múltkor a vámpíros, de ez persze nem baj, jó ezekrõl a dolgokról beszélni.
szerintem is jobban nézet ki az alap <#wink>#wink>
mondjuk lehet van aki szerint a vállvértrõl meredezõ brutális méretû pengék "cool" látványt nyújtanak, de szerintem a valóságban többet akadályozná a viselõjét, mint amennyi haszna lenne...szimpatikusabb (és hihetõbb) lenne kisebb pengékkel, tüskékkel..
Balzsamozó névrõl mondjuk nekem egy múmia-jellegû egyén jutna eszembe, míg a Kaszásról például a H5 féle Wight (ami szerintem jobban is nézett ki, mint a fejlesztett verziói)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Embalmer - Balzsamozó
Reaper - ~Kaszás
Hogy a dizájnban ez hogy lesz megvalósítva azt nem tudjuk.
Itt van Anastasya conceptje:

azaz meddig akarnnak menni ezek?
reaper h jön ide ha ilyen degenerált "new gay" kinézetû hõsökkel lesz tele?
Ha nem indiszkrét a téma, akkor leírnád nekünk pár mondatban a történetét?
Heroes Communityt én se követem , túl pörgõs, nem jut idõm mindent elolvasni.
A képbe és az infóba a Celestial Heavens-en futottam bele.
"De én úgy vagyok vele, hogy lehetõleg a hivatalosan bejelentett dolgok jelenjenek meg a hivatalos oldalunk fórumán (mert jobb bármilyen bajt megelõzni)..."
Ezzel teljesen egyet értek, lásd nem is postoltam oda, hanem rákérdeztem.
Fõleg azért gondolom így, mert egy hivatalos oldalnak feladata a pontos tájékoztatás, szóval fontos, hogy aki arra jár az csak biztos információkba fusson bele. Jóval nagyobb a felelõsség, mint itt, ez egy elég kötetlen fórumtopik, amiben a játékról és tágabb értelemben véve a Heroes sorozatról lehet beszélgetni.
Na, ezt kiveséztük. 😊
De azért azt tisztázzuk, hogy ez nem kötelességed lenne, hanem várni szeretnél ezekkel az infókkal 23-ig.
Az azért még a Ubisoftnak sem áll hatalmában, hogy megtiltsa, hogy újságcikkekrõl beszélgessünk.
És ha jól emlékszem írtad, hogy a nyomtatott sajtó tizedike óta megjelentetheti ezeket az infókat.
Mondjuk nem értem az e mögötti logikát, hisz így már ott van minden új infó a Heroes Communityn, Celestial Heavensön és társain, de ez már nem az én dolgom.
Csak még mielõtt valaki leaket kiáltana... 😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Gondoltam, hogy valaki majd az újság(ok)ban már megtalálható híreket elõbb-vagy utóbb felteszi valamelyik weboldalra... Ez a kép jelent meg a PC GURU-ban és fog megjelenni várhatóan a Gamestar-ban is... Ez a kép a prezentáció részét képezte. Sajnos az online oldalakra az embargó február 23-áig tart, szóval nem mondhatok semmi többet hivatalosan addig... Sajnálom! Természetesen örülök, hogy a hivatalos oldalunk fórumára nem postoltad a híreket Pio, mert kénytelen lettem volna törölni... Már csak alig 2 hét és mi is beszélhetünk errõl illetve tehetünk fel képeket, addig is marad a félhivatalos infó illetve a találgatás... De legalább van mirõl beszélni... És a héten lesz is még mirõl, ennyit elárulhatok! <#kacsint>#kacsint> Baráti üdv!
Ha valaki tud jól lengyelül, akkor szóljon és nekieshet õ is. 😊
Épp azért nem postoltam a dolgot a Heroes Magyarország fórumán, mert ez nem egy hivatalos, pontos hír/kép/leírás, hivatalos oldalon nem jó, ha esetleg téves/félrefordított infó kerül a rajongók elé.
Vologya, Te mit gondolsz errõl?
Might, Magic, az utolsó pedig gondolom fõleg a lényeket, esetleg a gazdaságot fogja erõsíteni, "uralkodói" skillek.
Alatta egymás mellett az 5 ikon jelzi az öt alágat a mágián belül (öt mágiatípust).
Alatta 3 típusba (erõsségbe?) sorolva láthatóak az egyes skillek. A nyilak elõkövetelményt jelenthetnek.
Bal felül van még egy resetelõ gomb, alul a 3 ikon nem tudom, mi lehet.
Mi az a korona és a flaska jel az Erõ mellett? ezek a fõ skill fák és alattuk a 14-14-14 kisebb skill ami tõlük eredeztethetõ?
Úgy néz ki, lengyel barátaink nem szeretik, ha hotlinkelünk az oldalukról. 😊

- a Sárkány könny/Sárkány vér a varázslatainkat is befolyásolja majd. Ha "jóként" játszunk például erõsebbek lesznek a gyógyító varázslataink.
- a sárkány könny/vér rendszer lesz a játékban a korábban emlegetett reputáció, bizonyos küldetések elvállalásáért, bizonyos döntésekért, bizonyos típusú neutral lények megkíméléséért kaphatjuk majd.
- a Necromancer advanced classai: Embalmer és Reaper
- egy advanced class eléréséhez el kell érni egy bizonyos szintet, reputációt és meg kell látogatni egy Chamber of Judgementet.
- multiban 10 szintenként válthatunk advanced classt, singleben erre nincs lehetõség és a választásunk befolyásolhatja a játék végkimenetelét is.
- kétféle befejezése lesz a játéknak döntéseinktõl függõen. Ez nem csak kétféle záróvideót, hanem kétféle utolsó pályát is jelent.
És persze most is, mint mindig semmi sem biztos, ezek lehet, hogy csak koncepciók vagy akár félrefordítások (lengyel az eredeti cikk).
Láthatóan lesz bõven választék, hisz ezek alapján csak a Magic részen 5×14=70 skill lesz megatlálható, szóval tényleg igazán egyedi hõsöket lehet majd létrehozni a segítségével.

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Elõrendeléssel én úgy vagyok, hogy ha fantáziátlan a hozzáadott érték (árengedmény, régebbi játék ajándékba, bétakulcs egy elkövetkezõ játékra nálam fantáziátlannak számítanak), akkor nem valószínû a dolog, de ha valami ötletes, egyedi ajándéktárgy jár hozzá, akkor már megfontolom. Ez persze gondolom fõleg a Seven M-en múlik.
De lehet, hogy maradok a kényelmes steames megoldásnál, meglátjuk ott mi lesz a "hozzáadott érték". 😊
Nélkülük viszont elég gyengék voltak a törpe egységek.
Két dolgot akarok ELFEKET és TÖRPÉKET...és végre az elfekhez rakjanak már be pár állatot. Nekem ez hiányzik belõle. 😊