10317
  • Pio
    Mondom kép4 :)
  • Pio
    És végül egy némileg OFF hír
    a Nival bejelentette a legújabb King's bounty játékot, melynek alcíme Legions lesz és elsősorban a multiplayerről fog szólni. Facebookra, iOSre és Androidra érkezik.

kép1
    kép2
    kép3
    [rl=http://www.heroworld.net/screenshot/kbol/20110511-4.jpg]kép4[/url]
  • Shiwo
    Vologya Mester régen járt sg-n, pedig már vagy 5 napja küldtem neki pm-et :( Adatlapja szerint 9 napja lépett be utoljára :(

tényleg egész jól hasonlít 1-1 színész, bár David Carradine-t bajos lenne feltámasztani
  • Prince23
    Az első és az utolsó képek meggyőzőek. a többi felejtős!
  • Pio
    Ezek pedig bazi nagy képek, úgyhogy csak linkelem:

Staff of Asha
    Kraal
  • Pio
    Tippek arra az esetre, ha meg szeretnék filmesíteni a játékot:

• Andrews2007
    Hát nem tudom nem emlékszek hogy nálam megjelent volna mert olvasom mindig a fórumot. Most már mindegy. :)
  • Agamemnon69
    Inkább kétszer legyen itt, mint egyszer sem :D
  • r4pt0r
    Huh azért látom izgatott voltál amikor írtad, mert nem olvastál vissza 1 kommentet. :D
  • Andrews2007

Hivatalos hogy a Heroes VI béta június végén lesz.

Dear fans,
    We're happy to let you know the beta of Might & Magic Heroes 6 will start in the end of June.
    Visit the Ubishop to check out the pre-order offers and get exclusive access to the beta.
    Cheers!
  • Hymtozis
    Facebook:
    Might & Magic
    Dear fans,
    We're happy to let you know the beta of Might & Magic Heroes 6 will start in the end of June.
    Visit the Ubishop to check out the pre-order offers and get exclusive access to the beta.
    Cheers!
  • Pio
    Nem hiába tette Shiwo idézőjelbe a demó szót. :)

Amelyik játék megjelenik dobozosan is azt gyakran előbb megtörik, mint a hivatalos megjelenés, mert valamelyik üzletlánc úgyis tojni fog a megállapodásra és idő előtt kiteszi a polcokra.
    Nem kicsit voltam ideges, amikor az előrendelt Majesty 2-mre még 5 napot várni kellett, de torrentről már szedhető volt a játék (végül csak 2 napot kellett várni, mert amikor látta a kiadó, hogy már tele van a játékkal a fél internet előrébb hozták a megjelenést)... Aztán végül leszedtem, végigjátszottam, aztán végigjátszottam a legális verzióval is. :)
    Kivéve persze ha valami combos másolásvédelmet kap a játék, de tekintve, hogy a Ubisoft nemrégiben milyen orbitálisat szívott a másolásvédelem miatt meglepne, ha bevállalnának ide is valami durvát.
    Meg aztán bízom is benne, hogy nem lesz rajta másolásvédelem tekintve, hogy potenciális vásárló vagyok és már-már közhelynek számít, hogy a másolásvédelmek azon kívül, hogy a legális fogyasztók életét megkeserítik nem sokat érnek.
    A Ubisoft új DRM próbálkozásai közül a legnagyobb siker a Prince of Persia védelme volt, ami abból állt, hogy a játék bizonyos adatokat nem tartalmazott (például hogy az egyes kapcsolók melyik kaput kell, hogy kinyissák és mennyi ideig), azokat egy szerverről kérte le játék közben tehát Ubisoftos accounthoz és folyamatos internetkapcsolathoz volt kötve ezáltal a single player is. De ez a védelem is csak 2 hétig tartott ki...
  • Andrews2007
    Azt hiszem a Call of Dutyk demója is késett pár hónapot. A warez az más tészta az már lehet hogy fent lesz előtte de azért nem hinném.
  • Shiwo
    manapság a "demók" pár nappal vagy akár 1 héttel a játék előtt jelennek meg torrent oldalakon...
  • Andrews2007
    Demó sosem volt biztos és eddig se lehetett hallani semmit róla hivatalosan. Meglátjuk lesz e de az is elképzelhető ami manapság szokás, hogy a megjelenés után 1 hónappal lesz kb.
  • Pio
    Elvileg lesz demó a játékból, de mérget nem vennék rá, mintha valaki itt írta volna, hogy olvasta valahol... :)

A béták célja alapvetően valóban az, amit r4pt0r is ír, tehát nem a játék bemutatása a közönségnek, hanem a játék tesztelése, hibák, balanszbeli problémák felderítése erre elszánt rajongók segítségével.
    Sajnos ettől az alapvetéstől függetlenül manapság már a legtöbb béta inkább marketingfogás és tényleg inkább arról szól, hogy aki előrendel az előbb kipróbálhatja a játékot, szó sincs olyasmiről, hogy motivációs leveleket írjanak vagy jelentkezzenek valamilyen módon a bétatesztelni vágyók és folyamatos legyen köztük és a fejlesztők között a kommunikáció.
    Szükségszerű ez akkor, amikor preorder mellé osztják a bétakulcsokat, hisz valamilyen szempontból "fizetett" a bétázásért az ember és a legtöbb "béta" miatt előrendelő nem azért tett így, hogy egy bughalmazt segítsen kipolírozni, hanem azért, hogy megjelenés előtt játszhasson a játékkal.
    Hogy a béta pontosan mikor indul és az előrendelőkön felül fognak-e mások is kulcshoz jutni egyelőre nem tudjuk csak annyit, amennyit épp nemrégh írt Andrews.
  • r4pt0r
    De lényegében ez csak egy plusz, aki megrendelte az előbb megnézheti milyen lett mint a többiek. De szerintem biztos lesz rendes demó is.
  • r4pt0r
    Kevered a dolgokat nem kicsit.

A béta az egy része a befejezetlen játéknak, amelyben a hibákat és a balance hiányosságokat keresik.

A demó pedig egy rész a befejezet játéknak.

Nah most egyik sem zárja ki a másikat, lehet mind2, de olyan is van hogy egyiket se kapjuk.
  • ArchDruid
    Ha valaki tudja, legyen kedves mondja már meg, mi az anyám kínja ez a Beta kulcs, és mire jó?

Ha jól értem, azok akik előre megrendelték hónapokkal ezelőtt a gyűjtői változatot kapnak valami kódot, amivel június végén beléphetnek valahova és játszhatnak a félkész játékkal. Olyan, hogy ingyen letölthető S-es Demo pálya 1 játszható fajjal, időkorláttal (mint pl. a Heroes 3 esetében) már meghaladja a készítők lehetőségeit. vagy az Ubisoftnak nem érdeke, hogy legyen.

Én még olyan világban nőttem fel, ahol a játék megjelenése előtt kaptunk ingyen bemutatót erősen korlátolt lehetőségekkel. Vagyis egy demot. De ma már úgy látszik ilyen nincs.

Ha mindez úgy van, ahogy leírtam, akkor innen már csak egy lépés az emelt díjas sms küldés.... Pedig az milyen poén lenne nem? Aki SMS-t küld, kap egy kódot, amivel beléphet a Bétába.. :D
  • Zeusz310
    még 1 kérdés (tényleg bocs h5 ös topik több nap mire válaszolnak)
    h5 ben a necro vár lényeinél milyen képességekre a hat a "katona szerencse"(aszem ez a neve)?
  • Fresh Duke
    Inkább maradj a főzésnél és a sportolásnál.
  • Lacoka12
  • Shiwo
    ilyen logika alapján a VV4 topikba is érdeklődhetnél :)
  • Lacoka12
    ok megprobálom köszi
  • Lacoka12
    az lehet de itt többen vannak
  • Shiwo
    ahogy elnézem, a Dark Messiah megjelent magyarul, gondolom magyar nyelvű patch is van hozzá...próbáld meg, hogy újratelepíted az egészet, és nem teszel fel hozzá angol patchet
  • Pio
    Pontosítok: nem azért nem tudok segíteni, mert nincs megoldás a problémádra, hanem azért, mert életemben nem játszottam még a Dark Messiah of Might & Magic-kel. Sajnos nem tudom, hogy mit tartalmaz a magyarítása.
  • Fresh Duke
    Ez Heroes 6 topik.
  • Lacoka12
    szóval ez a patch magyarositás csak a játékbeli beszédeket meg pár más mmagyarosit és a skill leirásikat meg küldetéseket nem
  • Shiwo
    én sem tudom a kérdést a válaszodra
  • Pio
    Vagy csak szimplán nem tud senki segíteni, de ha úgy jobb, akkor tessék, most már látható nyoma is lesz a dolognak:
    én sajnos nem tudok Neked segíteni.
  • Lacoka12
    úgy látszik senki sem hajlandó válaszolni
  • Zeusz310
    á köszönöm
  • Shiwo
    a kezdeményezés-sáv, hogy melyik lény mikor jön
  • Zeusz310
    hát kicsit hülyeség(hála gogle bácsinak) de kisilabizálható. :) de még anyi hogy mi az az "ATB sáv"
  • Shiwo
    jah, félreolvastam...magyar-t magyarázatnak :)

nem tom van-e magyar, erezd rá a google fordítót :)
  • Shiwo
    milyen magyarázat ? ott van a tárgyak felett, hogy "Set bonuses"
  • Zeusz310
    esetleg magyar nincs? de azért köszi
  • Shiwo
    http://www.heroesofmightandmagic.com/heroes5/toe_artifact_sets.shtml
  • Zeusz310
    ez nem ide tartozik de hol lehet megnézni h5 (alap+hof+toe)-ben a szetteket és azok hatásait?