10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Celeronikus #3339 Jó látni, hogy beindult újra az élet valamennyire:) a magyar hét és a Nagak bejelentése óta nem sok hír volt.
Ezen a pokoli képen a kerítésen lévő szemeket tuti a Gyűrűk Ura beli Szauron szeme ihlette:) -
Andrews2007 #3338 http://www.heroworld.net/screenshot/h6/20110407-ssotw.jpg
Egy pokoli kép. :) Harc a pokolban. :) -
Andrews2007 #3337 Ezek a képek a VIP bétából voltak vagy már az április 20.-aiból? -
Pio #3336 Közeli képek az összes HAVEN lényről
Praetorian 1 / Praetorian 2
Marksman 1 / Marksman 2
Vestal 1 / Vestal 2
Blazing Glory 1 / Blazing Glory 2
Imperial Griffin 1 / Imperial Griffin 2
Sun Crusader 1 / Sun Crusader 2
Celestial 1 / Celestial 2
Lehet, hogy csak én látom így, de szerintem némelyik jobban néz ki, mint a concepteken. :) -
Pio #3335 Ahhoz képest, hogy elsőre nem volt szimpatikus ez a lény, ahogy jönnek róla képek úgy egyre jobban megtetszik. Lehet mégis marad a Haven a kedvencem... :)
-
Pio #3334 Újabb bétás képek
-
Andrews2007 #3333 Új közeli képek a fejlesztett szeráfról, a Celestialról. Mivel ez nem teljes értékű angyal, az a Haven Boss lesz majd, Mihály arkangyal. Gondolom a VI. rész (V. részhez képesti) előzményes története miatt. Ezért annyit elárulhatok talán, hogy nem szimplán angyal lesz a magyar neve.
http://www.heroworld.net/screenshot/h6/20110406-14.jpg
http://www.heroworld.net/screenshot/h6/20110406-13.jpg -
Andrews2007 #3332 Heroes VI mármint szuper szerintem mert sötétebb tónusú de egyben elég változatos színekkel is rendelkezik. :) -
Andrews2007 #3331 Az még nem a végleges városkép mint láthatod nem is volt konkrét városkép. :) Januári tesztről volt még szó. A 5. részhez képest pedig a6. sokkal sötétebb tónusú szerintem grafikailag. Az rossz hogy ha steríl 2-3 féle szín van csak szóval... :) -
mukievil #3330 Disciplest ismerem, annyira azért nem kell! De egyébként a heroes 3-ban szerintem sötétebbek voltak a színek! Alig volt benne élénk világos szín! Ebben meg neonzölden/sárgán világit a fa (mint az 5ben)! De egyébként igazad van, nem volt sosem túl sötét!
Mondjuk ha jó lesz a játék, kevésbé fog érdekelni!
-
Coradiel #3329 Remélem az a várképernyő nem a végleges, mert így semmi élvezet nem lesz a várak nézegetésében :( A hős képernyője sem igazán jön be nekem. De persze ez egyéni ízlés kérdése. -
Andrews2007 #3328 http://www.heroesofmightandmagic.es/portal/index.php?module=HeroesVI&func=viewarticles&article=10
Itt egy angol cikk összefoglaló a Budapesti tesztről asszem egy spanyol gyerkőc írta. Megemlíti Vologya mestert is is aki segített neki eligazodni asszem. :) -
Andrews2007 #3327 Ja meg volt a nekropolisos zene is nekem ezek megvannak mert leszedtem youtube downloaderrel annó. -
Andrews2007 #3326 http://www.youtube.com/watch?v=G4zi24wXEWk
Itt egy másik régebbi egyveleg is Heroes 2-4-5-6 zenékkel. -
Andrews2007 #3325 Romeronak fent volt annó a Haven Heroes VI-os témája gyors változatban is de már leszedte.
Most felrakott két vegyes zenés videót. (Tehát Heroes 1-5-6ig minden van benne)
http://www.youtube.com/user/PAULanthonyROMERO#p/u/2/gj7ub4GiznU
http://www.youtube.com/watch?v=8ldQRBQ0YFg -
#3324 a darkosság nem volt különösebbe jellemző a heroes-ra, emlékeim szerint mindig élénk színeket használtak (kivéve a nekró várban :), mintha valamelyik videóban meg is említették volna...
a Disciples az, ami hasonló játék, és darkos -
mukievil #3323 Én mondjuk egy kicsit/csöppet darkosabbat el tudtam volna képzelni, ahogy 3319-es hozzászolásan a video képe van, az a hangulat adta volna nagyon! De lehet ezzel sem lesz baj! Mert így nekem kapásból a heroes V jut az eszembe. -
Pio #3322 Jött pár új kép. A textúrák nyilván azért ilyen mosottak/furák néhol, mert ilyen állapotban volt a játék és nem azért, mert ilyenek is maradnak.
Van több is, de azokon semmi extra nincs, heroworld.net-en megnézheti őket, aki akarja.
Illetve EZT még kiemelném, Griff VS Farkas. :)
-
mukievil #3321 Az intro zenéje isteni (mondjuk az aláfestés sztem erősen hajaz hanszimmeres és jamesnewtonhowardra batmanre, ami nem feltétlenül baj), a többi az hozza a heroes hangulatot simán! Mondjuk a sanctuary az utolsó videoban elég unalmas szerintem! Ettöl függetlenül a játék zenéjére nem lehet se jot se rosszat mondani, mert majd kiderül mi lesz a véglegesben, igy előlegben csak 5öst tudok adni max! -
Mike777 #3320 Szerintem a zenék abszolút hozzák a megszokott minőséget. Részemről egy 6-s -
Pio #3319 Kis segítségül összeszedtem az eddig hallott Heroes 6 zenéket.
Először is volt egy trailerzenénk, amit Tom Salta írt:
Utána jött a Video Games Live-on a Heroes medley, benne néhány másodpercnyi zenével a hatodik részből, amit CSAK LINKELEK, hisz Romero feltette a teljes zenét, igaz csak zongorán játszva, nem teljes zenekarral előadva:
És végül de nem utolsó sorban szintén Romero, szintén zongorán a Sanctuary zenéjével, melyből viszont elég sokat hallhattunk zenekarral előadva a SANCTUARY VIDEÓBAN
Szóval ennyi, ez az 5 videó alapján lehet szavazni. :)
Ha valamit kihagytam volna, szóljatok. -
mukievil #3318 Igen, elég érdekes ez a kérdés így :D!!! De ott van a kérdésekben cselesen, hogy az "eddig látottak/hallottak alapján", tehát a kérdés megválaszolható, csak nincs túl sok értelme! -
Pio #3317 Azért, mert a Ubisoft hivatalosan bejelentette a június 24-et.
Az lesz majd Steamen is csak még nem frissítették.
A béta startot onnan gondoljuk, hogy pár napja a hivatalos oldal RSS-ére kikerült az elkövetkező 10 hír dátummal és azok közt szerepelt április 20-ra a béta. Szóval ez csak egy tipp, nem 100%os információ. -
mnorbi #3316 megrendeltem a Steamröl, de itt május 26 ot irnak.. nem értem itt miért jun 24. honan gondoljátok hogy aprilis 20 lesza béta start ? -
#3315 Így elsőre nekem Geraltot idézi elő ezek a képek. -
Pio #3314 Mondjuk végleges, kész álapotban egyetlen egy zeneszámot se hallgathattunk végig a játékból, ennek tükrében kíváncsi vagyok, mire gondoltak, amikor kiírták ezt a kérdést. :) -
mukievil #3313 Chorme- ot használok, most kezdett el akadni a böngésző, meg múltkor már egyszer, aztán elmentek a belinkelt dolgok, aztán visszaállt! Nem tudom a videó vagy kép! De fura, mert csak itt! De mind1, nem zavaró annyira, csak ha másnál is előfordul, akkor érdemes gondolkodni tovább rajta! A gépem pedig tuti bírja! Telón még megnézem! -
Pio #3312 Rekordgyorsasággal került ki új szavazás a Celestial Heavensre.
Sajnos most lemaradtunk a szavazatok számában.
Az új kérdésre felül szavazhattok, a játék zenéjére vonatkozik és a szokásos 1-től 6-ig terjedő skálán kell értékelni.
Az előző szavazás eredményei:
-
Pio #3311 Nálam nincs gond még a mobilomon se.
Azért arra ügyelni szoktam, hogy ha mondjuk 5-nél több bazi nagy kép van, akkor azokból max 2-3-at embedelek, a többit csak linkelem.
Nem lehet, hogy esetleg az embedelt videók okozzák a gondot?
Milyen böngészőt használsz? -
mukievil #3310 Uhh, nálatok nem szaggat be a böngésző a képektől ? Már múltkor is akartam jelezni, ha csak nálam fordul elő nem szóltam! -
Pio #3309 Ugyanakkor a hivatalos francia oldalra kikerültek a hatodikára ígért Michael képek hatodikai dátummal.... :D
-
Pio #3308 Hmm, hivatalos angol honlapon az összes aloldalról a banner a francia főoldalra vezet.
Viszont borult az RSS-es infó, ma délelőtt kellett volna jönnie hivatalosan a Sanctuary leírásoknak (ami annó szintén valamilyen véletlen folytán idő előtt kikerült már).
Reméljük nem gyűrűzik a bétáig a csúszás... :) -
mukievil #3307 Egyébként én is ezt akartam mondani :D , csak lehet nem sikerült!
A videóhoz meg hozzá kell tenni, hogy tényleg könnyen kijátszható volt egy-egy lény, de meg volt határozva a lövések száma elvileg, aztán az visszafogta ezt a taktikát egy kicsit! Mondjuk a hidra abszolút használhatatlan volt! -
Kimi23 #3306 Játszanom kell vele majd mindennap a gyerekkel, az 5 éves kisfiam imádja:) -
unusual #3305 Evvel is mennyit gamel-tem annó.....Atyaég..... -
unusual #3304 De rég is volt! :) Az 1-es megvan eredetiben! :-) -
#3303 tényleg, ez a zene is :) -
donatus13 #3302 Amikor ezt megnéztem azonnal EZ jutott az eszembe mennyi időt eltöltöttem vele és már rágondolni is rossz milyen régen volt , de imádtam istenem:D -
#3301 ó, ez a zene, ezek a hangeffektek... imádom :) -
Pio #3300 Én a körökre osztott harcra teszem a voksom, szerintem is jobban átgondolható, átlátható, hatékonyabban lehet rá taktikát építeni és ez lenne a játék lényege. A körön belüli támadási sorrend önmagában is elég jól használható előny tud lenni, én például rendszeresen tündékkel voltam annak idején a 2-ben a hihetetlenül gyors főnixek miatt.
Nem tetszett az 5-ben, hogy ha viszonylag gyors egységek voltak mindkét oldalon, akkor egy lassabb egység sokszor a csata végéig se került sorra.
Ráadásul a ritkán jövő egységek általában keveset is mozogtak, így pedig végképp nem értek sokat egy mozgékony csapat ellen. Egy ügyesebb játékos a régi részekben is röhögve kijátszott egy lassú lényt 1 sokkal gyengébb, de fürgébb, lőni tudó egységgel.
Bőven elég lehetőséget ad az ilyen szempontból való balanszolásra az, hogy a körön belül mikor jön a lény és akkor mennyit tud mozogni (pláne hogy nagyobbak lesznek a csataterek).
Illusztráció. Elvileg a megfelelő résztől indul, de ha mégse, akkor tekerjétek 4:33-hoz.
Jól mutatja azt, hogy ha sárkányvár ellen harcoltál, akkor csak arra kellett odafigyelni, hogy nyomd le a lényeit, mielőtt a hidra a frontvonalra ér (esetleg varázsolj rá valamit, ami hátráltatja, hogy több időd legyen) és éld túl legalább 1-2 íjásszal (vagy legyen sok manád) és meg is nyerted a csatát, ha ügyes voltál, akkor a sárkányvár egyik legerősebb lénye teljesen ignorálható volt a harc során és csak a végjátékban kellett szöszölni vele egy sort.