Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És itt egy plusz kép, bár ez nem "nap képe", de még nem volt a fórumon:

OFF Referer tiltással nekem is behozta a másodikat, anélkül nem akarta. noob.hu viszont akkor is ajánlott host, velük még nem volt gondom. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az érdekes helyekkel meg semmi gondom nincs, továbbra is csodaszép a játék grafja, sokkal szebb az 5nél!
Füstölögni én nem fogok ezen, inkább csak ideges vok már, hogy mikor indíthatom el a H6.exe-t! 😄
http://www.facebook.com/MightandMagic#!/album.php?aid=279198&id=161184829587
Néhány képecske a Black Hole os zárt VIP fanos béta tesztelésrõl. Hangulatos kis napjuk lehet a mai. 😊 Kaja pia nõk, (ha kevés is 😊 ) és béta tesztelés mintha multival teszteltek volna az egyik képen.
Ott van Vologya mester is a Heroes MAgyarorszáh honlap ura. 😊 Kicsit most irigylem õket. 😊
Itt egy csoportkép:
És játszani is lehetett:
Több kép, nagy felbontás ITT
A személyeskedés mellett viszont volt mondandó is, minthogy az teljesen normális, hogy nem öntenek minden infót a nyakadba egyszerre!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szerinted ha már kint lesz a játék map editorral együtt, akkor mennyi idõbe fog telni elkészíteni egy képet, amin van 123 tereptárgy akár? 😄
Én rákerestem és beszúrtam az elsõ találatot, hogy milyen egy RANDOM kép a játékból.
TreDoR: komolyan azt hiszed, hogy nehezükre esne benyomni egy képet 120 tereptárggyal? Csak sajnos nem valószínû, hogy olvassák azt, hogy az esgén 3 ember azon aggódik 2 hete, hogy kevés lesz a kincsesláda a mapokon. Esetleg regeljetek facebookra és minden screenshot of the day alatt spammeljétek meg a kommenteket, akkor biztos kaptok majd egy képet.
Ha észrevettétek volna az eddigi screenshot of the day-ek nem arról szóltak, hogy legyen 120 kincsesláda a képen, hanem érdekes helyeket mutattak be: bányató, nagy fa, sziget, partvidék, hajók, satöbbi...
De legalább van mibe belekötni! 😊
Részemrõl a téma a továbbiakban jegelve, további jó füstölgést mindenkinek. 😊
És a tereptárgyakon se a 2 fa mellé tegyünk még 3at oda típusú kérésem lenne. A H3as képeken jól látható, hogy rengeteg épület, dwelling, neutral lény is van a bányákon és nyersanyagokon kívül. Na én ezekbõl várok többet!
Ha mindent tudni akarsz mindenrõl, akkor jobb ha tényleg gondolatolvasást fejleszted ki <#idiota>#idiota>, aztán leülsz a Black Hole elé és várod a dolgozókat kihalgatni a gondolatukat, vagy könyöröghetsz bétakulcsért.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A korábbi játékok már rég megjelent darabok, a H6-ból napi egy screenshot jön ki. Remélem érzed a különbséget.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Egyébként szerintem egy átlag helyszínhez képest nincs ezen a H6 mapon se kevés dolog, ja nem pakolnak egymás mellé 3 ugyanolyan nyersanyagot lépéscsökkentésnek (meg gondolom, hogy jól nézett ki elsõre), ami a H5 map készítõk mániája volt.
Pontosabban csak azt hiányolom én is, amit Elessar is írt, a neutral lényeket. Azt szivesebben látnék én is többet a sok területtel azonos nép lényei helyett. De ebben bízok, hogy még változik.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
lények nélkül is lehet belakni

Az adventure map lényege, hogy változatos legyen, legyen rajta felfedeznivaló.
Ha csak a "useolható" dolgokat nézzük abból is van ezen a képen rengeteg, ráadásul a 3 kincsesládát és a 3 fakupacot leszámítva mindegyik különbözõ (elsõ ránézésre, de lehet ha keresném találnék még egyformákat), de ha a terepet nézzük: minden fa különbözik, többféle virág, földút, köves út, aljnövényzet, rengetegféle szikla, emelvény, nyesett díszsövények, zászlók, kövek, bokrok.
Aki szerint ebben a képben nincs benne a "heroes stratégiai képernyõjének lényege" azzal szerintem nem egy játékot játszottunk eddig. 😊
Összehasonlításképp néhány kép, lehet összehasonlítani akár darabszámra is a tereptárgyakat (Persze nyilván a 6-ban nagyobb terepet látni be egyszerre, de nemhogy drasztikus különbségrõl nem ebszélhetünk tereptárgyak számában de talán még különbségrõl se).

De a H6 esetében csak félelmemnek adtam hangot ezzel kapcsolatban, szóval bízok azért a Black Hole-ban!
A bal elõl levõ cucc egy Spectre szerintem, ha ráközelítetek látszik halványan.