Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mivel 2 napja senki nem rakott ki screenshot of the day-t, ezért most itt van az elmúlt 2 nap képe:

És itt egy plusz kép, bár ez nem "nap képe", de még nem volt a fórumon:

Marha vicces...
😄DDD
Acidlich
Nem nagyon szoktam linkelgetni, ugyhogy gõzöm se volt, h ekkora rakás sz. az az oldal.

Malakai
A kép biztos, hogy manipulált (ps). 😊

OFF Referer tiltással nekem is behozta a másodikat, anélkül nem akarta. noob.hu viszont akkor is ajánlott host, velük még nem volt gondom. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TreDoR
Nálam megjelenik a második, bár elég sokáig tartott mire lejött a kép. Viszont ez WTF? Valaki rádobálta õket psel?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Malakai
Itt nem jelenik meg, szerintem nálad is azért, mert eleve láttad a képet, így már cachebõl tölti be.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Acidlich
Elsöt elbaxtam való igaz, de második nálam megjelenik(vagy csak nálam?😊)

Malakai
Kép-host oldalt linkeltem és nem beszóltam, próbálj meg rákattintani talán.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Acidlich
Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Acidlich

Acidlich
A különféle objektumok felszedegetésére nagy ingerenciával rendelkezõ játékosok nyomására kiszivárgott a csipegetõ edition a nagy vitát kiváltó screenshotból:

TreDoR
Minek? A képek alatt tele vannak sírva azzal, hogy hol a többi frakció, fõleg az elfek 😄

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Malakai
Tény, hogy nem hemzsegnek az építmények, eddigi shotokon volt 9-10 féle + várak, ha jól számoltam. Én bízok benne, hogy lesz még sok, közel se láttuk a legsûrûbb területeket. Persze az is benne van, hogy ennél sûrûbb részek nem lesznek, shotonként 1-3 épületnél többet nem látunk és lehet általános lesz, hogy ritkítják õket. Nem az épület fajtáinak számára gondolok, hanem, hogy a térképen elhelyezve. De ezt pár screenshotról nem lehet megmondani, majd gameplay videókból / handson ismertetõkbõl / esetleges demóból derülhetne ki. Elõtte meg csak az dönt, hogy mennyire optimistán áll hozzá az ember. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ÉN is irigylem õket rendesen! Vologya mester szakértelmében megbízom, tán ejt majd egy-két morzsát nekünk is
Malakai
Jé, van két nõ is. 😛

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Most vettem észre õk voltak a Gamescomos találkozáson is.
Nem a plusz kincsesláda, meg a 4-5 fakupaccal több nyersanyag a lényeg ezt már kifejtettem itt többször is.
Az érdekes helyekkel meg semmi gondom nincs, továbbra is csodaszép a játék grafja, sokkal szebb az 5nél!
Füstölögni én nem fogok ezen, inkább csak ideges vok már, hogy mikor indíthatom el a H6.exe-t! 😄
Lol. 😄 Egyszerre raktuk. 😄
Lesznek neutral lények ne féljetek.

http://www.facebook.com/MightandMagic#!/album.php?aid=279198&id=161184829587

Néhány képecske a Black Hole os zárt VIP fanos béta tesztelésrõl. Hangulatos kis napjuk lehet a mai. 😊 Kaja pia nõk, (ha kevés is 😊 ) és béta tesztelés mintha multival teszteltek volna az egyik képen.

Ott van Vologya mester is a Heroes MAgyarorszáh honlap ura. 😊 Kicsit most irigylem õket. 😊
Na, megvolt a budapesti VIP találkozó a Blackhole-nál.

Itt egy csoportkép:

És játszani is lehetett:

Több kép, nagy felbontás ITT
Malakai
Ok, elvetettem a sújkot, a hozzászólásodat éreztem kifakadásnak, amire hasonlóan reagáltam, de személyeskedésbe ment át és nem rajtad kéne leverni a szar napot, szóval sry.

A személyeskedés mellett viszont volt mondandó is, minthogy az teljesen normális, hogy nem öntenek minden infót a nyakadba egyszerre!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Ja, ha direkt olyat keresel.
Szerinted ha már kint lesz a játék map editorral együtt, akkor mennyi idõbe fog telni elkészíteni egy képet, amin van 123 tereptárgy akár? 😄

Én rákerestem és beszúrtam az elsõ találatot, hogy milyen egy RANDOM kép a játékból.

TreDoR: komolyan azt hiszed, hogy nehezükre esne benyomni egy képet 120 tereptárggyal? Csak sajnos nem valószínû, hogy olvassák azt, hogy az esgén 3 ember azon aggódik 2 hete, hogy kevés lesz a kincsesláda a mapokon. Esetleg regeljetek facebookra és minden screenshot of the day alatt spammeljétek meg a kommenteket, akkor biztos kaptok majd egy képet.

Ha észrevettétek volna az eddigi screenshot of the day-ek nem arról szóltak, hogy legyen 120 kincsesláda a képen, hanem érdekes helyeket mutattak be: bányató, nagy fa, sziget, partvidék, hajók, satöbbi...
De legalább van mibe belekötni! 😊
Részemrõl a téma a továbbiakban jegelve, további jó füstölgést mindenkinek. 😊
Tudom, hogy lesz, szóval inkább csak türelmetlenségemnek adtam hangot
TreDoR
Nah húzzál a picsába, eddig nem személyeskedtem veled, de most már nem érdekel.

Lehet, hogy kicsit túllihegtük ezt az ügyet, de nálam nem csak a táj változatossága számít, ugyanis játék közben nem nagyon érdekel, hogy a fák épp milyen szögben állnak, vagy hogy a hegycsúcs merrõl a legszebb, noha ezek fontos elemei a hangulatnak ezt elismerem, és díjazom is az eddigi képeket ebbõl a szempontból, hisz az árnyékok, a színek, a fák és a víz megjelenítése nagyon is tetszik.
És a tereptárgyakon se a 2 fa mellé tegyünk még 3at oda típusú kérésem lenne. A H3as képeken jól látható, hogy rengeteg épület, dwelling, neutral lény is van a bányákon és nyersanyagokon kívül. Na én ezekbõl várok többet!
Malakai
<#wow3> Ez honnan jött...
Ha mindent tudni akarsz mindenrõl, akkor jobb ha tényleg gondolatolvasást fejleszted ki <#idiota>, aztán leülsz a Black Hole elé és várod a dolgozókat kihalgatni a gondolatukat, vagy könyöröghetsz bétakulcsért.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TreDoR
Jah, hát persze, mint írtam terminátorok is lehetnek a játékban, meg rohangáló télapók, sõt az is lehet, hogy nem stratégia lesz hanem fps, csakhát a képek nem erre utalnak.

Malakai
Azért a jövõidõt remélem látod a mondatomba, ha már belekötsz.
A korábbi játékok már rég megjelent darabok, a H6-ból napi egy screenshot jön ki. Remélem érzed a különbséget.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TreDoR
És miért nem jelentettek meg eddig 1db ellenpéldát jelentõ képet sem?

Malakai
Miért ne lehetne majd a Heroes VI-ból is példákat, ellenpéldákat rakni, ahogy a korábbi részekbõl is lehet? 😊

Egyébként szerintem egy átlag helyszínhez képest nincs ezen a H6 mapon se kevés dolog, ja nem pakolnak egymás mellé 3 ugyanolyan nyersanyagot lépéscsökkentésnek (meg gondolom, hogy jól nézett ki elsõre), ami a H5 map készítõk mániája volt.

Pontosabban csak azt hiányolom én is, amit Elessar is írt, a neutral lényeket. Azt szivesebben látnék én is többet a sok területtel azonos nép lényei helyett. De ebben bízok, hogy még változik.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Mindenre van példa és ellenpélda is.

lények nélkül is lehet belakni

TreDoR
Már gondolat olvasónak is kell lennem? :S

Gurren
a fantáziátokra bízom.

TreDoR
Miért, mi a kérdés?

Gurren
ezek olyan játékokból valók, amik már megjelentek. nincs több kérdésem.

TreDoR

Hmm, imageshack letiltotta a direkt linkelést? O_o

Ugyan azt a képet nézzük?
Az adventure map lényege, hogy változatos legyen, legyen rajta felfedeznivaló.
Ha csak a "useolható" dolgokat nézzük abból is van ezen a képen rengeteg, ráadásul a 3 kincsesládát és a 3 fakupacot leszámítva mindegyik különbözõ (elsõ ránézésre, de lehet ha keresném találnék még egyformákat), de ha a terepet nézzük: minden fa különbözik, többféle virág, földút, köves út, aljnövényzet, rengetegféle szikla, emelvény, nyesett díszsövények, zászlók, kövek, bokrok.
Aki szerint ebben a képben nincs benne a "heroes stratégiai képernyõjének lényege" azzal szerintem nem egy játékot játszottunk eddig. 😊

Összehasonlításképp néhány kép, lehet összehasonlítani akár darabszámra is a tereptárgyakat (Persze nyilván a 6-ban nagyobb terepet látni be egyszerre, de nemhogy drasztikus különbségrõl nem ebszélhetünk tereptárgyak számában de talán még különbségrõl se).

Nálam alapvetõ fontosságú pl, nem tudom hogy a többieknek ez mennyire számít, nem végeztem errõl kutatást 😊Annyi bizonyos, hogy én gyûlölöm a holt üres pályákat, amit fél óra alatt bejárok, utána meg már az ellenfélen kívül semmi érdekes nincs rajta.
De a H6 esetében csak félelmemnek adtam hangot ezzel kapcsolatban, szóval bízok azért a Black Hole-ban!
TreDoR
Miért, szerinted eddig mi volt a heroes stratégiai képernyõjének lényege?

Ha azért nem fogják az emberek tömegesen venni a játékot, mert nincs a kikövezett utak közepére is kincsesláda téve és egy képernyõn, amin van egy bazi nagy fa és egy vár csupán 20+ tereptárgy van, akkor bevonulok szerzetesnek. 😊
TreDoR
Az attól függ, ha a legtöbb playert ez érdekli, akkor a game szép nagy bukta lesz.

Ne haragudj meg, ha kicsit agresszívnek hatott a post, csak ugye minden napra jut egy promókép és ezzel együtt minden napra jut legalább 1 de inkább több ilyen jellegû post és felgyülemlett... 😊

A bal elõl levõ cucc egy Spectre szerintem, ha ráközelítetek látszik halványan.
Lacoka12
max le zoom és már látod a pályát

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Gondolom limitáltan talán lesz.
Ami még feltûnt az eddigi képeken, hogy azért a forgatást se fogják tudni kikerülni teljesen ezzel a fix kameranézettel, most ez a nagy fa is szép, de eltakar egy utat, meg egy pályarészt, szóval a rotate is kelleni fog néhány esetben
Valószínûleg szellem, vagy tán egy elementál?
Acidlich
Ott bal elõl a képen mi az a nagy semmi kék jelölés, ami védi a trezsört? Lehet h szellem..