Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy bétának kell 1 hónap majdnem.
Szablya bevillan, meg egy kis luck, aztán vízszintes lett az ellen😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Nekem is kedvenc lényem az 5. részbe 😄
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Facebookon ma tették ki.
Jó volt ez a Q&A-s videó. A ubi most nagyon odafigyel a community-re és ez nagyon pozitív. Remélem minél hamarabb visszatérnek a sárkányok 😊.
Inkább csak linkelem, mert tényleg elég nagy
A regisztráció nagyon komoly visszatartó erõ szerintem is.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
5: 38.15% (58)
6: 28.94% (44)
4: 22.36% (34)
3: 6.57% (10)
2: 2.63% (4)
1: 1.31% (2)
Nálunk többen szavaztak, mint ott.. 😄
Vagyis most csak volt csalogatás itt, vagy simán ennyire elriasztja az embereket a regisztrációhoz kötött szavazás (CH).
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A grafikára emlékeim szerint hasonló eredmény jött ki ott is.
Pio: h4 rend hadjáratának története milyen oldalról rókabõr?
Mert nyilván ha kellõen távolról szemlélõdünk bármi tekinthetõ lerágott csontnak, bármit általánosíthatok annyira, hogy rókabõrnek mondhassam.
Kaptunk eddig 1-2 oldalt egy picit drámaibban fogalmazó történelemkönyvbõl, ami ezt az idõszakot dolgozza fel, de ettõl nem igazán ismerjük meg a történetvezetés sava-borsát, cak megismerjük az alapszituációt, a motivációkat.
Erre a kérdésre lehet talán a legkevésbé érdemben válaszolni a játék végigjátszása elõtt.
A másik fórumon azt javasoltam, hogy szavazás elõtt nézegessék át a hivatalos oldalon az egységleírásokat és minden egyebet, azokban már vannak jó ötletek és mennyiségileg se kevés a leírás, szóval abból már ki lehet indulni valamilyen szinten.
Nekem az Infernos testvér története is tetszetõs, ez a "skizo" szál és az egyik énje hadvezére a másik énjének hazáját leigázni akaró seregnek... azért ebben szerintem van bõven potenciál. 😊
Sajnos az elõzõ szavazás eredményérõl nem írtak semmiféle hírt, ezért az eredeti cél, hogy összehasonlítsuk a nemzetközi eredményt a miénkkel nem valósult meg. 😞
Mindegy, kitettem az új szavazást, át is színeztem, hogy mindenkinek szemet szúrjon a csere.
A kérdés ismét elég egyértelmû, remélem most nem lesz gond a szavazással, jó ikszelgetést mindenkinek!
Az elõzõ eredmény pedig itt van:
Olyan nagy meglepetés szerintem nem történt, az eddigiek alapján a játék grafikáján nehéz fogást találni, ezt a szavazatok is tükrözik, 88% 5-öst vagy 6-ost adott a készítõknek és csupán 4% értékelte átlagon alulira a képi világot, ezek közül is egyetlen egy ember adta a legrosszabb értékelést.
Nagyon örülök, hogy ilyen sokan, közel 200-an szavaztatok, köszönet mindenkinek a véleménynyilvánításért, remélem nem múlik el a lelkesedés!