Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Acidlich
Jó lenne, ha townscreenekbõl mutatnának valamit, marha kiváncsi vagyok rá

Holnaptól szerintem lesz jó pár infó 1 hétig. Az nem elég? 😊 Higgyétek el erõs hetünk lesz. 😊
Ez jogos abszolút 😊 de még a gagyi blog motorokban is van elõre idõzített megjelenés

Malakai
Hétvége van, ha túlórázgatnak is, azért nekik is van életük...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Péntek óta tényleg nincs semmi újdonság???
Mivel nincs még béta márciusban majd május 15.-ére tolom az idõpontot kb. Csak elõre szólok.
Egy bétának kell 1 hónap majdnem.
H3-ban nem volt nehéz szeretni a dread knight-t.. valljuk meg, megfelelõ számú vámpírral kiegészítve némi lich és mindenkinek hello 😄
Acidlich
Én a H3-as dread knight-ról beszéltem.
Szablya bevillan, meg egy kis luck, aztán vízszintes lett az ellen😊

Jaja figyeljetek a Heroes Magyarország honlapjára. Árgus szemeitekkel sok érdekességet fedezhettek majd fel.
Shiwo
figyelitek ? egyéb hereos fórumoknál (megjelenés elõtti képek menüpont) az elsõ helyen vagyunk \o/ 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Javaslom, hogy az elkövetkezõ napokban irányítsátok a figyelmeteket IDE. 😊
Én a Death Knight-t soha nem szerettem...Gyenge volt...😄 Én a macska 2. fejlesztett verzióját szerettem...A sima elég randa volt a 2. Kieg.-gel jött fejlesztés viszont kedvenc...😄
Celestial vagy Age of Heroes az oldal ahol megszavazták kedvenc lénynek.
Nekem is kedvenc lényem az 5. részbe 😄

azért reméljük hogy kóbor lényként még belekerül a játékba <#awink>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Jah 😄 Kicsit elértettelek akkor
Shiwo
lehet a skizóból még érdekes...nem a gonosz infernós a képzeletbeli, hanem az a valós lénye, s a jólelkû része a betegség kivetülése..<#idiota>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Acidlich
"a Death Knight volt kb az egyik leginkább imádott egység" - Pont erre világítottam rá én is, tehát kíváncsi lennék, hol szavazták meg, hogy ez a szökött pandorai oroszlán lenne a legnagyobb kedvenc a Heroes lények közül, érted?😄

Jó, de érted a Death Knight volt kb az egyik leginkább imádott egység, nehéz mindenkinek a kedvében járni, ráadásul ebbe az új Necro kinézetbe nem is fért volna be. Kicsit hiányolom én is, de a vámpírral sincs gondom
Igen ,késõbb én is rájöttem már. Mondjuk ettõl függetlenül lehet még 8 nép, legalábbis én örülnék neki!
egy két csavarral az infernos kiinduló pontból is rengeteget kilehet hozni, de tény, hogy ez a skizó rossz tesó vonal bármelyik epikus jellegû játékba elmenne... mindenesetre borzasztóan kíváncsi vagyok már az egészre az újítások 90% számomra abszolút pozitív hangzik... és csak attól félek, hogy a megjelenés végül belefog csúszni a vizsgaidõszakba és az nem lenne túl kedvezõ 😊
Tegnap este linkelte Malakai, valamiért 1 nappal elõbb kikerült fórumra.
Facebookon ma tették ki.
Nálam maradt csak ki vagy ma tényleg nem volt új kép?😊
Hát igen ez a kép nem túl Heroes-os. Egyékbént üdv mindenkinek végre sikerült reggelnem 😛.

Jó volt ez a Q&A-s videó. A ubi most nagyon odafigyel a community-re és ez nagyon pozitív. Remélem minél hamarabb visszatérnek a sárkányok 😊.

Nagyon nincs heroes hangulatom ettõl borítótól és több fórumon olvastam, hogy nem tetszik a népnek reménykedtem benne, hogy nyomás hatására majd lecserélik 😄
A Ubisoft lengyel facebook oldalára kikerült a tegnap linkelt borító bazi nagyban, szóval biztosra vehetõ, hogy ez lesz a doboz.
Inkább csak linkelem, mert tényleg elég nagy
Én itt és Vologya Mester fórumán írtam ki a szavazást, ha másfelé hallottak róla, az már Nektek köszönhetõ. 😊
A regisztráció nagyon komoly visszatartó erõ szerintem is.

én jó ideje olvasom a fórumot, de csak tegnap reggeltem, szóval 180 ember nem túlzó szerintem...
TreDoR
Hátja, itt vagy 180 ember read only módban van, vagy...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Malakai
Egyébként Celestial Heavenes eredmény a grafikára, annak aki ott nem regelt:

5: 38.15% (58)
6: 28.94% (44)
4: 22.36% (34)
3: 6.57% (10)
2: 2.63% (4)
1: 1.31% (2)

Nálunk többen szavaztak, mint ott.. 😄
Vagyis most csak volt csalogatás itt, vagy simán ennyire elriasztja az embereket a regisztrációhoz kötött szavazás (CH).

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Óje, kössz, lehetett volna annyi eszem, hogy kicsit körülnézzek az oldalon. 😊
TreDoR
Kösz.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TreDoR
Az elõzõre is szavaztam celestialheavensen, de most csak a jelenlegi szavazást látom, és nem találom, hol lesznek az eredmények.

Szégyellem, de nem játszottam H4 hadjáratot. 😞
Csak ha regelsz és szavazol akkor látod. 😞
A grafikára emlékeim szerint hasonló eredmény jött ki ott is.
TreDoR
Megtalálta valaki celestialheavensen hol lehet a szavazások eredményeit megnézni?

Pio: h4 rend hadjáratának története milyen oldalról rókabõr?

Nem, hanem konkrétan arra, amit lentebb leírtam.

Mert nyilván ha kellõen távolról szemlélõdünk bármi tekinthetõ lerágott csontnak, bármit általánosíthatok annyira, hogy rókabõrnek mondhassam.
TreDoR
A tudathasadásra? "A listát elküldöm postán"

Írnál mondjuk öt példát rá? 😊
TreDoR
Lerágott csont.

Én úgy gondolom, hogy elhamarkodott ez a szavazás, errõl érdemben annyi ismeret alapján, amennyit kaptunk én nem is tudnék szavazni (még jó, hogy eldöntöttem, hogy én egyik kérdésre se szavazok, hisz én csak kérdezek... 😊 ).
Kaptunk eddig 1-2 oldalt egy picit drámaibban fogalmazó történelemkönyvbõl, ami ezt az idõszakot dolgozza fel, de ettõl nem igazán ismerjük meg a történetvezetés sava-borsát, cak megismerjük az alapszituációt, a motivációkat.
Erre a kérdésre lehet talán a legkevésbé érdemben válaszolni a játék végigjátszása elõtt.

A másik fórumon azt javasoltam, hogy szavazás elõtt nézegessék át a hivatalos oldalon az egységleírásokat és minden egyebet, azokban már vannak jó ötletek és mennyiségileg se kevés a leírás, szóval abból már ki lehet indulni valamilyen szinten.

Nekem az Infernos testvér története is tetszetõs, ez a "skizo" szál és az egyik énje hadvezére a másik énjének hazáját leigázni akaró seregnek... azért ebben szerintem van bõven potenciál. 😊
Szerintem kb a nyitó videóban benne lesz az amit eddig közzé tettek a sztoriról...
Nálam ez az új szavazás kimarad, mert nem vagyok képben az új történettel. Talán nem is baj, mert így lehet játék közben jobban fog hatni.
Az új szavazáshoz annyit, hogy szerintem a sztori átlagos, talán a nekró vonal ami színt visz bele lényeg szerintem a végig vezetésen lesz legalábbis én arra sokkal inkább kíváncsi vagyok
Acidlich
Azt is megtippelhetnénék, vajon ki adta azt az egy szavazatot😊

A Celestial Heavens valamikor ninja update-elte a szavazást és új kérdést tettek fel.

Sajnos az elõzõ szavazás eredményérõl nem írtak semmiféle hírt, ezért az eredeti cél, hogy összehasonlítsuk a nemzetközi eredményt a miénkkel nem valósult meg. 😞

Mindegy, kitettem az új szavazást, át is színeztem, hogy mindenkinek szemet szúrjon a csere.

A kérdés ismét elég egyértelmû, remélem most nem lesz gond a szavazással, jó ikszelgetést mindenkinek!

Az elõzõ eredmény pedig itt van:

Olyan nagy meglepetés szerintem nem történt, az eddigiek alapján a játék grafikáján nehéz fogást találni, ezt a szavazatok is tükrözik, 88% 5-öst vagy 6-ost adott a készítõknek és csupán 4% értékelte átlagon alulira a képi világot, ezek közül is egyetlen egy ember adta a legrosszabb értékelést.

Nagyon örülök, hogy ilyen sokan, közel 200-an szavaztatok, köszönet mindenkinek a véleménynyilvánításért, remélem nem múlik el a lelkesedés!
Etherlords 1-2-t én is ajánlom mindenkinek! 😊
Acidlich
Errõl a naga-s brigádról az Etherlords egyik paklija jut eszembe, ja egyébként aki még nem látta azt a játékot, tehet egy próbát vele H6 megjelenésig, igencsak jól eltalálták(és a Nival I. készítette, még a H5 elõtt, vicces hogy jobban is sikerült)

Hey! Végig járva az egy napos procedúrát végre hozzá tudok szólni. Szerintem egyáltalán nem kevés a neutralok száma csak kevésnek hangzik. Egyébként egy régebbi screenshot-n szerepel a szentfa, és mintha úgy emlékeznék, hogy annak a fának a leégése okozza majd az elfek két frakcióba való elkülönülését... szóval szerintem az egy kieg, errõl fog majd szólni... aztán lehet, hogy tévedek 😉. Üdv
Acidlich
Ezt a kék förmedvényt kenterbe veri a H3-as death knight design-a, remélem azt is viszontlátjuk valamilyen formában.