10317
  • Zeusz310
    köszönöm :)
  • donatus13
    Köszi.
  • Pio
    Egyelőre annyit tudunk Istvánról, hogy a Griffin dinasztia alapítója volt és a játék során bele fogunk futni a István Kertjébe, ami Estalon (a Griffin Hercegség fővárosa) egyik csodája. Hogy ennél jelentősebb szerephez jut-e majd ez a történet azt nem tudni.
    Itt van egy kép a kertről:

• Shiwo
    elvileg különböző alapképessége lesz a might és a magic hősöknek..és persze frakciónként is más és más... angolul benne van a bannerbe, fordítás készülőben
  • donatus13
    mintha úgy hallottam volna ,hogy mivel magyarok csinálják a játékot feltűnik István neve benne van erről valami cikk?
  • Zeusz310
    az lenne a kérdésem hogy a might és magic hősnek ugyan az lesz a alap képességük?
    és a nagáknak mi lesz az alap képességük?
  • Lacoka12
    de szeretnék már játszani vele ezek a képek nagyon jók
  • Pio

Gauntlets of the Brawler
    +2 Might Power

Snatching Gloves
    első szintű Pathfinder képességet ad
    a Vagrant szett része
  • Pio
    Némileg OFF, de hátha valakit érdekel:
    Ubisoft hét indult a Steamen, mely során minden nap lesz valami különleges akció (ma 66% kedvezmény a Prince of Persia játékokra, 75% kedvezmény a Prince of Persia pakkra) és a napi akciótól függetlenül minden Ubisoft játék 33% kedvezményt kap az egész héten.
    Ami ebből minket érint:
    Heries 5 - 6,7€
    Hammers of Fate - 6,7€
    Tribes of the East - 10€
    Az egész pakk együtt: 23,4€

Persze ez annyira nem nagy biznisz, hisz Vologya Mesteréknél 4ezer forint a Heroes 5 gold, de gondoltam szólok, hátha valaki a digitális verzióra vágyik. :)
    Illetve érdemes odafigyelni, hátha valamelyik nap a Heroes 5 fog 75%os kedvezményt kapni.
  • Pio
    A GRY-online nevű lengyel honlap által szervezett Heroes 6 "speed drawing" verseny győztesei:

[url=http://www.youtube.com/watch?v=F_P9Y8Z0Lxk]Küklopsz "szobor" krumplipüréből[/url]
    Kirin rajz
    Hárpia bábu
    Ghoul bábu
    Juggernaut rajz
  • Mikatesuka
    sok köze így se lenne annak a pontnak az előző részekhez*

ez lemaradt :D
  • Mikatesuka
    De a vár átalakítása már magában újítás.. nem mindegy, hogy hogyan alakul át?O.o
  • Carmang
    Mert a vár nem "épület"? Ne háboríts fel :DDD
  • Mikatesuka
    Csak ő nem az épületekről beszélt hanem magáróla vár átalakításáról.
  • Carmang
    "Valamint ez hosszabb időt venne igénybe, pl. 3-4 napot"

Ilyen módosítás bevezetésével a HoMM már nem lenne HoMM. Ugyanis a szériához mindig is hozzátartozott, hogy ha volt elég erőforrásod, akkor csak ráböktél, hogy "ez az épület kell" és már ott is volt. :)
  • Pio
    A leadership amúgy gondolom ugyan az lesz, mint eddig volt, bónusz morált ad. De ha valaki biztosan tudja, hogy mire jó az ne tartsa magában. :)
  • Pio
    Szerintem ez sokkal látványosabb, mintha színváltós rucija lenne. Már fogkefében se szerettem a színváltósat... :D
  • ArchDruid
    és a Leadership az mire jó? Ez is valami új izé.. A leadership eddig tanulható képzettség volt, és a morált emelte.

Ez a hősátalakulás nem nagy cucc.. Megoldották a régi jól bevált trükkel! :) Nagy fénygömb jön, és amikor totál elvakít, kitakar mindent és a régi hős modell eltűnik és ott van helyette az új. A városok átalakítása is így fog zajlani.

Jobban örültem volna, ha azt pl. úgy oldják meg, hogy a régi modellből átfolyik az újba. A váraknál meg rendesen a térképen láthatjuk, amint leépül és az új ismét fel. Valamint ez hosszabb időt venne igénybe, pl. 3-4 napot. Igaz felmerülne az a kérdés, mi van akkor, ha az ellenség épp akkor támad be, amikor a vár átalakulásban van... :D
  • Kheled
    ah értem köszi!
  • Pio
    Frakciónként lesz két hőstípus, stílszerűen Might és Magic.
    Ezekkel a hősökkel kalandjaid során Blood és Tears pontokat fogsz gyűjteni, melyek valamelyikével ha elérsz egy bizonyos szintet, akkor lehetőséged van "szakosodni" a hőssel.
    Bannerben megtalálod az összes hőstípus leírását és specializációját.
    Ez az animáció gondolom egy ilyen átalakuláskor fog lejátszódni. Vagy esetleg a hadjárat során az első átalakuláskor. Nem tudni. Ránézésre egy Necropolis Magic hős (Necromancer) alakul át Magic/Tears hőssé (Embalmer).
  • Kheled
    bocs.lemaradtam kicsit.eza a hős átalakulása mit jelent? mivé alakul? és miből?
  • Pio
    Megkezdődött az artifactok hete.

Helmet of the Naga Lord
    +7 Leadership tengeri csata során
    +2 látótávolság (felderítő távolság)

Thunderblade Helmet
    +4 Leadership
    a hős tudni fogja a Lightning Bolt varázslatot
  • Pio
    És itt van a hős átalakulása gifben:

• Pio
    Apróság, de a zenés, szinkronos videó alapján megint kapott némi átszabást az interfész. Legalábbis egy része:

• mukievil
    Grafikailag, mondjuk nekem is rendben volt, hangulatban nem annyira.
  • donatus13
    Én a H5 el nagyon elégedett voltam grafikában de én egy heroes 3 as grafikával is nagyon elégedett voltam , csak azt a játékmenetet kapjam vissza és már telibe szarom a grafikát:))
  • mukievil
    Hát igen, a videobol, azért eléggé elvakult szerintem azt mondani, hogy jó a grafikája... Bár továbbra is majd meglátjuk a véglegest! Persze lehet hangulatban jó lesz, akkor kevésbé fog érdekleni a grafika!

Ami engem zavar, hogy még mindig a heroes V -re emlékeztet a grafika, és azt szeretném elfelejteni!
  • Zeusz310
    ez fantasztikus szentem így meg nézve ez lesz a heroes sorozat legnagyobb sikere. és grafika tisztára mint a mozi már csak a 3d és popcorn hiányzik
  • Andrews2007
    Jó meglepi volt ez a 'kis' 8 perces új videó mára a Heroes VI. zenéjének és hangjainak készítéséről szólt mégis azért sok játékmenettel is ki volt kiegészülve. A grafika csodaszép stratégia játékhoz képest, a zene úgy szintén szuper. A stratégia s a taktika nagyon erős lesz benne remélhetőleg.
  • Pio
    "Careful Kunyakti! Harpy-birds and Centaur-horses poop all over the place!" :)
  • Pio
    Lustáknak itt van beillesztve, kellemes meglepetés így hétközben. :)

• Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Egy kis videó még mára:
    Video

Baráti üdv!
  • donatus13
    Amúgy sztoriban azt gondolom még nem lehet tudni ,hogy a sanctuary miért pusztul ki ?:D Mert ha végülis előzménye az 5 nek és ott ügye nem voltak akkor valszeg ez lesz a végük :D
  • Pio
    Lengyen Ubi facebook oldalról:
  • Andrews2007
    Jó kis lények lesznek ezek is. A Kraken tényleg szuper lenne de nem tudom befér e neutrálok közé.

Shiwo itt vannak privátban elküldve a Haven hősök és reputációs képességeik HUN vannak. :)
  • ArchDruid
    Remélem lesz itt is valami masszívabb tengeri szörny, mint a HIV-ben

vagy valami Kraken féleség! :) 1000 HP-vel
  • kissssss
    én majd a képességeikre leszek kíváncsi, a 4 részben ha az egyik egységedet megütötte az egyik sellő akkor könnyen átvehette az irányítást néhány kör erejéig a megtámadott szörnyed felet, mit ne mondjak rohadtul idegesítő volt :-DDDD
  • Elessar
    Ezek neutral lények az tuti! Volt pár hete egy hír, hogy lesznek infok a semleges lényekről.
    Elég vagányul néznek ki a sellők :D
  • kissssss
    most már jó.

hmm lesznek sellők is a játékban? vagy csak én nem ismerem fel az egyik várból származó szörnyet?
  • Elessar
    Na nem jeleníti meg?