Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És végre láthattam bizonyítékát annak, hogy a Ubisoft is tud pörgõs lenni, ha arról van szó. Tegnap délelõtt kaptam meg a már elõre idõzített, angol feliratot, ma pedig már ott virít a videóban. Soha rosszabbat.
Amúgy szívesen besegítek bármikor ilyen jellegû dolgokba. Nekem se rossz gyakorlás gyanánt és azért jól is esik viszontlátni. 😊
Elessar:
Szerintem ez nem jelenti azt, hogy 8 nép lesz, mondja is a videóban, hogy a Strongholdhoz például nem fog boss tartozni, tehát az semmiképp se állja meg ah helyét, hogy 1 néphez 1 boss tartozik.
Azt sajnálom hogy egyelõre csak 8 neutral lény lesz ebbõl 5 elementál kb + tudjuk a fõnixet és még talán a sellõt is ha az az volt a korábbi képen. Már csak 1 hiányzik a talán a Múmia lesz.
Az angol még mindig nem teljesen érthetõ Juliennél, de azért jobb mint az elsõ videóban, Xhane pedig végre felfedte magát a nagyközönség elõtt is ) Nemcsak egy csoda szépség, hanem az angolja is kiváló. 😊 Legközelebb még több Noémit kérünk. 😊 De azért persze Julien is legyen benne. 😊 Meg 1-2 magyar úriember is akár. 😊
A bossnak 3 feje van :S
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Viszont a kérdezz-felelek alapján van remény, hogy lesz ördög modell, szóval bele lehet majd pakolni az inferno várba.
8 boss jelentheti azt ezek szerint, hogy 8 nép lesz kiegekkel együtt???
Az academy biztos, hisz rengeteg utalás volt eddig is rá, a többiben még nem lehetünk biztosak.
És akkor ott vannak még a bossok is, mint ultratáp lények, gondolom multiba azért õk is be fognak kerülni, mégha nem is lehet õket gyakran használni (map függõ).
Szóval nem kevés az. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem akarták megint kiegbe rakni a barbárokat, de az sokkal jobb ötlet, hogy az academyt, elfeket és a dungeont (bár ez utóbbi engem nem nagyon érdekel) teszik beléjük...
Köszönjük a fordítást neked és Pio-nak is, nagyon klassz lett! Tulajdonképpen tetszik az egész kommunikációja a dolognak, Noémie-ék nagyon jó munkát végeznek!
Mert ez az egy, ami nekem iszonyatosan kevésnek tûnik
Köszönöm ezúton is Mindenki részvétnyilvánítását.
A magyar feliratért pedig köszönet Pio-nak, aki kisegített a fordításban, mert most sok mindenre nem jut idõm, amire szeretném... Így felkerülhetett hivatalosan is a magyar felirat is a Q&A videóra. Örülök, hogy tetszett a videó, láthatjátok egyre több tartalommal töltik meg és ez a jövõben is így marad, szóval reménykedjetek benne... <#taps>#taps> Baráti üdv!
A video nagyon jó lett, félelmetes mennyire törõdtek a játékosok kérdéseivel és észrevételeivel. Julien még meg is említi, hogy most lassabban fog beszélni, a múltkor ugye sokan a hadarását megemlítettük.
Rengeteg mindenrõl volt szó, úgy tûnik a Naga-s champion is letudva ezzel a sárkány említéssel (Khirin), Black dragon is lesz a játékban, meglátjuk boss-ként tér-e vissza. A vámpír kinézetével kapcsolatban remélem ezek után nem lesz több sírás, ahogy a Stronghold miértjével kapcsolatban se.
Én így képzelek el egy kérdezz-felelek videot, köszönjük Ubisoft!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Szerintem zárjuk is ezt a témát. 😊

Edit: na persze nem valami tört verzióra gondolok aminek a telepítõjét is a cracker csapat csinálja, sem egy fanok által készített telepítõre ami a játék melett az ilyen-olyan fan made patcheket is tartalmazza.
A facebookra pedig "Might&Magic fanarts" néven lettek hírezve.
Az, hogy a telepítõben van némelyik nem zárja ki azt, hogy fanartok legyenek. Ettõl persze könnyen lehet, hogy nem azok.
Van köztük Dark Messiah-os kép is amúgy.
Ezek még Heroes 5-ös fanartok, azért nem pakolom be õket, mert korábban már szerepeltek itt a topikban.
Nekem elõször egy lebegõ kakas ugrott be 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type