Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is jól sikerült a felirat, köszi szépen. Régebbi infók szerint 10 boss lesz, vagyis minden második pályán egy. A neutralokból azt hittem több lesz, de egyelõre ennyi is elég. És örülök, hogy említették a viharmadarat és a behemótot, igaz most nem lesznek benne a játélban, delehet hogy kiegben igen.
Hohó, de jó viszontlátni a feliratot, azt nem is mondtad Vologya, hogy a hivatalos videóba fog bekerülni, örülök neki, annak pedig fõleg, hogy jónak tartjátok. 😊

És végre láthattam bizonyítékát annak, hogy a Ubisoft is tud pörgõs lenni, ha arról van szó. Tegnap délelõtt kaptam meg a már elõre idõzített, angol feliratot, ma pedig már ott virít a videóban. Soha rosszabbat.

Amúgy szívesen besegítek bármikor ilyen jellegû dolgokba. Nekem se rossz gyakorlás gyanánt és azért jól is esik viszontlátni. 😊

Elessar:
Szerintem ez nem jelenti azt, hogy 8 nép lesz, mondja is a videóban, hogy a Strongholdhoz például nem fog boss tartozni, tehát az semmiképp se állja meg ah helyét, hogy 1 néphez 1 boss tartozik.
A tigrisek s egyéb már említett természet lények lehet hogy az elfeknél lesznek mert a 8 neutrál lénybe nehezen férnek be.
Én is másodjára vettem észre hogy van magyar felirat is, király ötlet volt. Nagyon jó lett ez a videó és elég sok a megerõsítés benne egy Dungeon és egy Academy várra a kiegészítõre. Valaki írta Facebookon, hogy az alapban is lehet, hogy már 6 db nép lesz. Nem tudom ezt honnan szûrte le ezekbõl a videókból. Lehet félreértette a 6 db hõst ugyanis +1 hõs a tutorialban lesz az is Havenes.

Azt sajnálom hogy egyelõre csak 8 neutral lény lesz ebbõl 5 elementál kb + tudjuk a fõnixet és még talán a sellõt is ha az az volt a korábbi képen. Már csak 1 hiányzik a talán a Múmia lesz.

Az angol még mindig nem teljesen érthetõ Juliennél, de azért jobb mint az elsõ videóban, Xhane pedig végre felfedte magát a nagyközönség elõtt is ) Nemcsak egy csoda szépség, hanem az angolja is kiváló. 😊 Legközelebb még több Noémit kérünk. 😊 De azért persze Julien is legyen benne. 😊 Meg 1-2 magyar úriember is akár. 😊
TreDoR
Tényleg, LOL.

A bossnak 3 feje van :S

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Rossz link...Nem találom máshol....menj fel a Honlapra ott a megjelenés elötti képek és a Boss az elsõ az...😄
A nekróknál ez a boss: http://heroes.hardwired.hu/ Kevered az egyik lénnyel mert hasonlítanak egymásra
TreDoR
Nekróknál ez a pók izé elvileg boss.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Igazatok van a neutral lényekkel kapcsolatban, csak így a szám elsõre kevésnek tûnt.
Én sztem a boss-okat nem lehet toborozni majd. Max várvédõknek tudom õket elképzeli amnolyan Discioples-es módon. De inkább semlegesek lesznek sztem
TreDoR
Viszont azt sem értem, hogyha csak a nekróknál lesz boss a várban, akkor az nem fogja megborítani a balance-ot? Vagy egy boss csak annyira lesz erõs, mint akármelyik champion egység?

Viszont a kérdezz-felelek alapján van remény, hogy lesz ördög modell, szóval bele lehet majd pakolni az inferno várba.

Sztem is jó ötlet, hogy az új, érdekesebb Stronghold bekerült a játékba hisz így a kiegészítõkbe sokak által várt népek kerülhetnek majd be.
8 boss jelentheti azt ezek szerint, hogy 8 nép lesz kiegekkel együtt???
Az academy biztos, hisz rengeteg utalás volt eddig is rá, a többiben még nem lehetünk biztosak.
TreDoR
Azokat a 4-ben ráadásul fel lehetett fogadni a Nature várban, szóval nem voltak igazi neutral egységek.

Malakai
Jól mondja TreDoR. 4-ben volt a legtöbb neutral lény alapból, de ott is csak 10, 3-ban, meg 5-ben meg kevesebb volt (kieg nélkül).
És akkor ott vannak még a bossok is, mint ultratáp lények, gondolom multiba azért õk is be fognak kerülni, mégha nem is lehet õket gyakran használni (map függõ).
Szóval nem kevés az. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TreDoR
Korábbi heroes részekben sem nagyon volt több neutral egység (szerintem még kevesebb is), max. kiegészítõkkel pakoltak bele.

Nem akarták megint kiegbe rakni a barbárokat, de az sokkal jobb ötlet, hogy az academyt, elfeket és a dungeont (bár ez utóbbi engem nem nagyon érdekel) teszik beléjük...

Üdv Vologya Mester!

Köszönjük a fordítást neked és Pio-nak is, nagyon klassz lett! Tulajdonképpen tetszik az egész kommunikációja a dolognak, Noémie-ék nagyon jó munkát végeznek!
Az viszont akkor 100%, hogy mindösszesen 8 neutral lény lesz+ 8 boss???
Mert ez az egy, ami nekem iszonyatosan kevésnek tûnik
Üdv Bátor Harcosok!

Köszönöm ezúton is Mindenki részvétnyilvánítását.

A magyar feliratért pedig köszönet Pio-nak, aki kisegített a fordításban, mert most sok mindenre nem jut idõm, amire szeretném... Így felkerülhetett hivatalosan is a magyar felirat is a Q&A videóra. Örülök, hogy tetszett a videó, láthatjátok egyre több tartalommal töltik meg és ez a jövõben is így marad, szóval reménykedjetek benne... <#taps> Baráti üdv!
S hadd említsem már meg, hogy Noémie nagyon, nagyon szép csaj!<#puszis>
Van magyar felirat is, csak kapcsoljátok be a felbontás mellett balra van a CC ikon.

A video nagyon jó lett, félelmetes mennyire törõdtek a játékosok kérdéseivel és észrevételeivel. Julien még meg is említi, hogy most lassabban fog beszélni, a múltkor ugye sokan a hadarását megemlítettük.
Rengeteg mindenrõl volt szó, úgy tûnik a Naga-s champion is letudva ezzel a sárkány említéssel (Khirin), Black dragon is lesz a játékban, meglátjuk boss-ként tér-e vissza. A vámpír kinézetével kapcsolatban remélem ezek után nem lesz több sírás, ahogy a Stronghold miértjével kapcsolatban se.
Én így képzelek el egy kérdezz-felelek videot, köszönjük Ubisoft!
Itt a következõ kérdezz-felelek video, már vártam!
Mármint úgy értettem, hogy normális méretben beágyazva. 😊
Malakai
HeroesCommunity-rõl szedtem, de nem SotD, bár lehet még odakerül majd...

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Úgy néz ki, hogy a levegõben levõ lombok védjegyei lettek a Screenshot of the day contestnek (már ha onnan van ez a kép, én még nem látom postolva). 😊
Nem tudok mutatni, nem is állítottam, hogy tudnék, még csak azt se, hogy létezik ilyen. Ahogy Te se tudsz mutatni törvényt, ami kizárja ennek a lehetõségét (feltételezem ilyen viszont nem is létezik).
Szerintem zárjuk is ezt a témát. 😊
Gurren
Egyforma méretben raktátok fel.
Itt van normális méretben is:

Malakai

(\__/) ( X.x) ( } . { )

TreDoR
Mutass 1 olyan játékot aminek a telepítõjében fan art van. Az már más kérdés, hogy a TOTE telepítése után az egyik mappában ott fan a skillwheel és a heroes community által készített manual.

Edit: na persze nem valami tört verzióra gondolok aminek a telepítõjét is a cracker csapat csinálja, sem egy fanok által készített telepítõre ami a játék melett az ilyen-olyan fan made patcheket is tartalmazza.

Az, hogy alulra írva mindenféle MMH, fanart és 6 permutációkkal kerültek fel szerintem inkább a webes felelõs bénasága, hisz nem céljuk titkolni a képek eredetét, némelyiken ott is van a 5. rész logója. 😊
A facebookra pedig "Might&Magic fanarts" néven lettek hírezve.
Az, hogy a telepítõben van némelyik nem zárja ki azt, hogy fanartok legyenek. Ettõl persze könnyen lehet, hogy nem azok.
Van köztük Dark Messiah-os kép is amúgy.
TreDoR
Az egyik meg a map editor indulásakor.

Azért ez érdekes, hogy MMH6 fanart-nak nevezik most. Az 5 idejében még hivatalos art volt. Ráadásul, bárki elindítja a 5-öt, akkor az 1 "fanart" jelenki meg, majd a 3. a töltéskor. :/
Kikerült pár fanart a hivatalos oldalra.
Ezek még Heroes 5-ös fanartok, azért nem pakolom be õket, mert korábban már szerepeltek itt a topikban.
Szerintem borzalmas 😊
wolf magic
Nekem ez a borító tetszik remélem ilyen lesz : )

- gondoltam.
Csodás kép én is Dzsinnre egy Naga egységre, vagy neutrál lényre ez esetben a szirén kézenfekvõ megoldás lenne.
Még jobb <#nevetes1>
Sztem nyertél, jobban megnézve tényleg a felsõ rész a haja, alul meg a ruhája van. A feje is mintha látszana
Jobban belegondolva szerintem egy szirén lehet... A felsõ piros rész a haja az alsó a ruhája
TreDoR
Nekem pom pom ugrott be <#idiota>

az lehet nem farok.hanem egy sál ami a ruhájukon szokott lenni.mint pl az 5-ben is jóláthatóan lebegett.gondoltam ez is ilyen sálas.ez csak elmélet

Tudja a franc!
Nekem elõször egy lebegõ kakas ugrott be 😄
b-type
evil eye... de aztán lehet hogy belemagyarázom...nekem a másik is dragon fly-nak tûnik,...meg talán egy griff a harmadik

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

TreDoR
Dzsinnek csak nem lesz 3 farka.

nekem így elsõre egy dzsinn ugrott be, mert nemlátom lábait,csak a felsõ részét.báár nemtudom, ez bármi lehet😊

Én is azt nézem...az meg mi lehet? Egy natural egység vagy egy rossz pózból fényképezett már ismert lény..😄
TreDoR
Hogy ki esik hova? Viszont ez a bal alsó sarokban mi a ....