Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Gamestar újsághoz adott dvd-n van elvileg videó is meg képek a bétáról asszem. Majd írjatok akinek megvan. Én ma még sajna mégse tudtam elolvasni, de csütörtökön már talán igen. Csütörtök 17 óra fele pedig GS LIVE élõ gamestar adás benne lesz a Heroes VI sajtótájékoztatója a bétáról asszem.
A "bûnjel" pedig a kúttól északkeletre található Sentinel pakli.
Rettenetesen kíváncsi vok már a várostromokra!

Tetszik hogy ennyire fejleszthetõ a vár és hogy kívül minden látszik majd.
A fejlesztõ urak képeit pedig köszönjük. Ne bújjanak el elõlünk. 😊 Minden tiszteltet megérdemelnek.
Tegnap nem tudtam "élõben" követni a dolgot, úgy néz ki a screenshot of the day is exkluzív, mert facebookon mindig 10 és 11 között jön. 😊
Azért fent hagyom az eredeti feltöltésemet is, elfér az a jutúbon. 😊
A képregények meg ultra viccesek remélem jön újabb majd.
Vologya mesternek, Gepynek és Pionak gratula a designokért is. A fejlécnél az egyes napok információinál mindig az SG.hu-ról vannak a képek ám. 😊
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Az új képregény egyébként csak nálunk jelent meg eddig?😊 mert a hivatalos oldalon nincs fent.

Tippem szerint például ezen a képen jobb alul a koponya körül a sáv azt jelzi, hogy mennyire van feltöltõdve ez a képesség:

Persze a munka oroszlánrészét Vologya Mester csinálta, én csak besegítettem, ha megkért valamire.
Például a ma bemutatott új képregényt (kereskedõs) én fordítottam.
Nem láttam az egész heti anyagot, csak azokat, amikkel dolgom volt.
Én is szeretem ám a meglepiket! 😊
Azért annyit hozzátennék, hogy akár kevésnek, akár elégségesnek érzitek majd a teljes anyagot (eleve hülye felvetés, infóból sosem elég! 😄 ) egy dolog biztos: nagyon sok szervezést és utánajárást igényelt a dolog Vologya Mester részérõl. Az eddigi történéseket ismerve gondolom senkinek nem okoz meglepetést az, hogy a Ubisoft elég visszafogottan csepegteti az új infókat, exkluzív anyagot fansite-oknak pedig jóformán egyáltalán nem adtak eddig (kínai újév alkalmából egy screenshot, én többrõl nem is tudok), szóval.... egy szó, mint száz, részemrõl már elõre maximális köszönet az egész "eventért", bármi is jöjjön a további napokban.
Én kifejezetten örülnék ennek az újításnak ha ez tényleg így lenne, mert akkor nem lenne az, hogy a necro körönként minden lényre õrjöngés varázslatot nyom pl, hanem várnia kéne mindíg mondjuk 2-3 kört, viszint ha csak lassítás varázslatot használna alig kéne várnia utánna.
Remélem itt nem lesz az mint a heroes5ben, ahol dungeon vár hõsének volt 50 manája mondjuk addig az academy hõsnek 200 felett, pedig mind2 magic hõs, tudom a magasabb tudás nem elõny ha már sok van belõle de ha kevés van belõle akkor hatalmas hátrány. remélem ezt kiegyensúlyozzák majd és megoldják azt is, hogy a tudás akkoris elõnyt jelentsen ha már annyi van belõle, hogy a sok manat nem tudod elkölteni teljesen soha.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ezekszerint te már láttad az egész heti infot, igaz? kíváncsi vagyok a holnapira, az remélem valami játékbeli info lesz, persze ilyen képregények is jöhetnek még majd😊
A manga RPG-kben szoktak sokszázezres sebzések röpködni, na az már nagyon a ló túloldala.
De ha mondjuk 2-3 százig felpörögnek a kimagasló statok az szerintem még egyáltalán nem az a kategória és ahogy írtam, ezzel együtt finomodik a skála, ami pedig kifejezetten jó (egy bizonyos határig), semmiképp ne a szerencse döntsön két lény sorrendje között, egy csatán belül egyforma speed-û lények (úgy néz ki itt initiative néven fog futni ez a stat) ritkák legyenek, mint a fehér holló.
Az pedig engem is erõsen foglalkoztat, hogy melyik stat mire lesz hatással pontosan.
Edit: mivel játszottam én akkor o.O
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Heroes5 legnagyobb gyengesége az volt, hogy nem lehetett dönteni, hogy te most varázsló vagy harcos típus leszel, egy varázsló várral értelmetlen volt olyan skilleket fejleszteni, amik Might hõsöknek valók, csak azután volt értelme, miután már a lényegesebb varázsló skilleket kifejlesztetted, de ahoz minimum 20as szintûnek kellett lennie a hõsödnek, Multiplayerben pedig csak a hosszabb játékokban valósult ez meg, hogy a 20as szintet is átlépik a játékosok, mire leszámolnak egymással.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Edit: ezért voltak olyan brutálisak a hõsök.
Varázslóknál is ugyanígy lesz gondolom a Magic Powerrel, hogy azon belül lesz a spell power, meg azt hallottam, hogy a tudásnak itt nagyobb szerepe lesz annál, hogy csak a manát növeli, én arra tippelek, hogy varázslásnál beraknak valami delayt, késleltetést és minél erõsebb varázslatot használsz annál több idõt kell várni a hõssel, amíg elsüti azt és a tudás akár ezt az idõt is csökkenthetné.
De szerintem nem baj, hogy szélesebb skálán mozognak a képességek értékei, legalább mégkevésbé lesz két ugyanolyan hõs.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Remélem jön még több ilyen ha nem is a készítõktöl akkor fanoktól.
A nap képe pedig érdekes, Crag Hack volt a kedvenc barbár hõsöm a h3ban, örülök, hogy visszatér ha õ maga nem is, de a sisakja legalább😊

Akkor hogy?