10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#3984 Én még mindig nem tudok napirendre térni afölött, hogy miért nem csináltak egyből olyan városnézetet, mint a Civ V-ben:
Katt a városra, ekkor a "Világ-Kamera" ráközelít a városra, pluszba megjelenik a város-menü, és kész. -
kissssss #3983 na ezt most rosszul fogalmaztam meg, dio 2 kieget ellenpéldaképen akartam felhozni hogy ilyen bő tartalmú kiegészítések mára már kihaltak. -
kissssss #3982 neee idegesítsél.... röhej hogy mostanában nem tudnak egy combosabb kiegészítést kiadni egy játékhoz pl: Diablo 2 kieg annak idején.
remélem a heroes nem esik áldozatául ennek a dlc szarságnak. -
Pio #3981 Lehet, hogy páran megköveznek ezért, de én úgy vettem észre, hogy a Ubisoftra pont nem annyira jellemző a lehúzó DLC-k kiadása. Persze adnak ki DLCket minden játékhoz, de nem abban a "texture pack egy tizesért" stílusban, hanem mindig van a DLCnek normális tartalma (új pályák általában :) ) is. -
#3980 biztos majd fizetős dlc-ként kiadják a teljes ablakos townscreen-t... -
Pio #3979 A heroesofmightandmagic.com egyik szerkesztője, Cepheus írta:
"Sorry I have to be vague and cryptic again, but there is action being taken regarding the size of the town screens. We definitely delivered the message several times over. Please don't consider that any kind of promise though."
A lényeg az, hogy fennforgás van a városnézet méretével kapcsolatosan "odafent" is és erőteljesen foglalkoznak a témával. De persze nem ígérnek semmit.
Korábban pedig leszögezték, hogy a béta nem erőfitogtatás és nem a marketing miatt lett kitalálva (hiszi a piszi, akkor miért kizárólag preorderrel lehet kulcsot szerezni...), hanem tesztelés, hibakeresés a célja, szóval nem célkitűzésük az, hogy a bétára megváltoztassák a townscreent. A végleges megjelenésre koncentrálnak. -
Elessar #3978 3asra szavaztam. Bár még gondolkodok azon, hogy előrendelem -
Andrews2007 #3977 http://soundcloud.com/ubi_irina/5-heroes-of-might-magic-winter
Fantasztikusan hangulatos zene a téli tájakhoz került ma ki. A Might and Magic VI RPG-ből még 1998-ból átdolgozva. -
#3976 még van idő szeptemberig, hátha. -
#3975 na elmennek ezek a jó francba a vérgagyi townscreenükkel...
Jézusom, ez egyáltalán hogy fordult meg bárki fejében is?
Legalább már a H3-hoz hasonló lett volna már.
Na ez nagyon leértékelte a játékot nálam. -
#3974 Pio kihagytad a tuti megveszem mert hungarikum :) és jött már annyi infó,hogy lássam nem lesz szar. meg csak ezért a játékért veszek mellé egy 120as tévét. -
Pio #3973 Na ez jónak tűnik, azonnal frissül az eredmény, villámgyorsan betölt az oldal. Reméljük ki fog tartani. :) -
Pio #3972 Kössz, ha ez is gázos lesz akkor van még egy oldal, ha az se jó, akkor regelek ide. -
Pio #3971 Na, új szavazás került ki, sokkal gyorsabb oldalnak tűnik, mint az előző.
Mindenki szavazzon újra és szóljatok, ha valami probléma adódik. :)
Betettem a megjelenéskor vásárlós opciót is, illetve kivettem a "ki se próbálom" opciót, elvégre az olyan ember minek járna ide? :D -
Andrews2007 #3970 2 féle farkas lenne? King Bountyban Disciples 3-ba úgy bolt hogy többféle is volt. Érdekes lenne Heroesban. -
#3969 erre kell regisztrálni, de fél perc az egész és nagyon jól testre szabható. -
Pio #3967 Meg az, csak lassú. Legalábbis az eredményeknél látszódnak már szavazások.. :)
Lassan már nézek valami értelmesebb szavazó oldal után. De olyat, amin nem kell regisztrálni ezt az egyet találtam annó hirtelen. -
#3966 nekem se -
Mikatesuka #3965 Egyébként nekem nem működik a szavazás. -
Mikatesuka #3964 Hát Pio... nincs olyan ami rám igaz lenne...:) A megjelenés után rohanok a boltba megvenni, de nem rendelem elő és BIZTOS, hogy megveszem. ^^ -
Pio #3963 Lehet újra ikszelgetni. -
ArchDruid #3962 Remélem a jó öreg farkas koma megőrzi a H5-ös képességeit! :D Kedvenc szörnyim volt! -
ArchDruid #3961 jaja! És minjárt kétféle is! Kép közepén van egy szürke farkas, lent pedig egy fekete (upg.?) Azt nem hiszem, hogy csak azért látszik feketébbnek, mert árnyékban van! :)
Elessar:
A H3-as városképek nekem is nagyon tetszettek. A H4 viszont gagyi volt. csináltak egy sémát és mind a 6 várban minden épület ugyanott volt. Éppen csak máshogy nézett ki. A H3-é legalább változatos volt és egyedi. -
Pio #3960 Az általam linkeltek közül a "kép 12"-n van farkas. -
Andrews2007 #3959 Egyik valaha volt legszebb Stratégia lesz ez a játék azt már látni lehet.
Melyik képen láttál farkast? Ne kiálts farkast. :D
-
Mikatesuka #3958 Na megvan az újabb natural lény... a farkas :) -
Elessar #3957 A Heroes Community-n is ehhez hasonló vélemények vannak:
"The Haven town window is pathetic. It doesn't deserve anything else to be said about it. " -
#3956 egyetértek -
Elessar #3955 Csodálatosak a képek, a megszokott színvonal -
Elessar #3954 Régebben már kifejtettem itt a fórumon a problémám. Nekem nem az a bajom, hogy nincs 3D-s town screen(bár a H5 egyetlen kimagasló része a graf volt), sőt nekem kifejezetten tetszik az, hogy visszatérnek a H3-H4 2D-s animált változatához, mert oké legyen gyorsabb, legyen egyszerűbb, de mégis nagyszerű :) Még azt is nagy nehezen lenyelném, hogy screen helyet csak window nézet legyen(ezt már nem tudták megmagyarázni, folyton a titkos multi részre fognak mindent)
De régebben itt belinkeltünk H2-es, H3as town screen-eket, zseniálisan szépek, hangulatosak, könnyen kezelhetőek voltak. ÉN legalább azt a színvonalat vártam volna 2011ben, de az eddigi képek valami hihetetlenül elvették a kedvem. Ez egy nulla, ennél 5 perc alatt találok 150 ennél szebb hátteret játékokból(tudni kell, hogy én nagy kalandjáték-fan vok, így nagyon jól tudom mi a szép 2D-s animált háttér), mégcsak animálni se kéne. Meg itt a videóban látszik az építkezés is, rettentő fos, semmi nulla hangulat így. Még azt is jobban elviselném, ha mondjuk a hero-k felvételénél kijönne egy taverna kép, az építkezésnél meg legalább az épületek kicsi képe, de ezt kommentálni se szeretném.
Egy ilyen jó játékot(mert az eddigiekből ítélva nagyon is az lesz) ilyen apróságokkal(ámde annál nagyobb jelentősségel bíró) dolgokkal elszúrni, NEM ÉRTEM!!! :( -
Pio #3953 A béta bejelentés kapcsán jelent meg több online magazinban és a steamen. -
ArchDruid #3952 Húúú-haaa! Jöhetne egy ilyen kupac minden hétre! :D
Ennek most mi volt az apropója? -
Andrews2007 #3951 A 2. rész Havenje se rossz de nem illik ebbe a a világba (Ashan). :)
Ez a zene tényleg volt a Heroes V Tribes of the East kiegészítőben nem is emlékeztem rá. -
r4pt0r #3950 Jó kis játék lesz ez. :D -
Pio #3949 Új képek. Csak linkelem, mert sok van.
kép 01
kép 02
kép 03
kép 04
kép 05
kép 06
kép 07
kép 08
kép 09
kép 10
kép 11
kép 12
kép 13
kép 14 -
Pio #3948 -
Pio #3947 Variációk egy témára:
-
ArchDruid #3946
Látod, látod! Elessar megmondta a tutit! :D
Nem csak nekem szúrta a szemem a town screennek csúfolt akármi. Szerintem bármely Heroes-veterán (aki nem az Ubi/black-hole-tól kapja a fizetését) ugyanezen a véleményen van! Ez nem Town screen! Nem értem miért nem lehet egy olyan parádés 3D-s nézetet kreálni, mint az V-ben volt! Sokan azért szidták, mert belassította meg szaggatott tőle a gépe. Nekem nem szaggatott, kb 1 mp-et töltött, míg bejött a városkép a régi gépemen is! És nem akarok elkeseríteni senkit de ahhoz, hogy a H6 döcögés nélkül fusson, egy komoly erőgép kell majd! Kétszer erősebb, mint ami a H5-höz kellett. Egy ilyen gépnek pedig már nem okozhat gondot az igényes town screen betöltése.
Szóval nem értem a fejlesztők magyarázkodását, hogy a 3D-s várnézet sok rajongónak nem tetszett, ezért kivettük! De oké, ne forogjon, de néhány fényképet beletenni nem lehet nagy munka! Egy H3-as szintűt legalább. Nem kell, hogy animálgasson..
Másik:
Én biztos kipróbálom majd magam a pályaszerkesztésben! Már amennyire időm engedi. A H3 szerkesztője a legkönnyebben kezelhető a mai napig! Azt ígérték a H6 editora hasonló lesz, nem kell 100-200 soros scripteket írni ahhoz, hogy élvezhető pályát készítsünk! A H5 editora sajnos itt vérzett el. Lehetetlenség volt benne minden bizbazra odafigyelni. Remélem sikerül nekik egy H3 szintű, H5 graffal ellátott editort összerakniuk.
Multizni biztosan fogok, de valószínűleg csak hotseat módban! Neten sosem multiztam ilyen játékkal, nem is tervezem. A H3-mal régebben kipróbáltuk a Lan-t, de amíg egyikünk lépett, a másik unalmában malmozott... Egyszer H5-ben is kipróbáltuk, abba belerakták ezt a ghost módot, de annyira nem láttam sok értelmét.
Viszont sógorommal profi szintre vittük a heroes Multipartis estéket! Két géppel, két pályán nyomunk szimultán egy-egy hotseatet. Így amikor én az egyik gépen lépek, ő a másikon. Aztán csere! Nincs holtidő!
Próbálta már így valaki? :DD -
Pio #3945 Persze ha sokan szeretnének kedvenc Heroes epizódról szavazni, akkor én nem vagyok semmi rossznak az elrontója... :)
De kitalálhatunk akár érdekesebb, kapcsolódóbb szavazásokat is, például ki mennyire tervezi megvenni a játékot, ki szeretne majd multizni esgésekkel, ki tervezi azt, hogy pályákat is fog készíteni, satöbbi, satöbbi... -
Pio #3944 Itt sehol, ez már nem Heroes 6 related szavazás, csk azokat vettem át.
De ha szeretnél még egyszer szavazni, akkor szavazz a facebookon is, ott múlt héten volt ez a kérdés. :)
Kettő viszont legyen elég. :D