10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
ArchDruid #4638 Én viszont még egy fájdalmas hiányosságra jöttem rá.
Nem is hiányosság, hanem megint a régi, jól bevált dolgok lebutítása!
A blacksmith-t is kivették belőle, ballistával, healing tenttel és ammo carttal együtt!
De ami még ennél is jobb: Minek is ammo cart, amikor a lövészeknek infinite ammojuk van? :( Többé nincs olyan, hogy elfogy a lövés és rákényszerülnek a kardjukat ésvagyegyéb felszerelésüket használni...
Ha összesíteni kéne mit vettek el és mit adtak helyette félek nagyon lehúzná a mérleg nyelvét a hiányosságok száma..
Utálom magam, hogy megint lehúzom a programot mert amúgy nagyon hangulatos és szép lett, tele jó ötlettel. De a sok régi jó dolog hiányossága miatt (városnézet, 7 resource, kovács, hogy az édeskevés 5 népről ne is szóljak) ha tesztelő lennék és kritikát kéne írnom róla, én, mint felhasználó, vásárló, aki a játékot akarja élvezni, nem adnék rá 80%-nál többet. És nem valószínű, hogy a hátralévő két hónapban bármi jelentős változást fogunk tapasztalni.
Nyugtassatok meg, hogy tévedek :) -
Pio #4637 Szerintem maximalizálni kéne azt, hogy egy core egység egy gyógyítással legfeljebb hány egységet támaszthat fel, vagy valamilyen más módot kéne találni arra, hogy a healer egységek hatásfoka ne lineárisan, hanem mondjuk gyökösen nőjön, mert tényleg nagyon el vannak szállva a healerek. Mondjuk aki játszott az előző fázisban annak már a jelenlegi állapot is hatalmas előrelépés, de még mindig messze van a jótól.
Arról meg nem is beszélve, hogy a taktikusabbak szétszedik a healereiket 2 vagy méginkább 3 részre, úgy lesznek csak igazán hatékonyak.
Ezzel az RPG-s tank/dps/healer felállással nagyon vállalt a Black Hole, kíváncsi vagyok, hogy megjelenésig sikerül-e megtalálniuk a balanszot.
Arra viszont senki ne számítson, hogy ha kihoz pár champion egységet, akkor onnantól százszám fogja tudni hentelni a core egységeket, mert ilyen nem lesz, hisz célja a fejlesztőnek az, hogy a core egységek szerepe a végjátékra se vesszen el, végig számolni kelljen velük. -
Sblat #4636 "1-2nek a képesség is(pl:coral)."
PL:a 6. gép által lenyomott csatában 70 coral lazán kivédte a magárra rakott heal-el 8 seraph támadásait. 8/8 seraph meghalt 70/70 coral megmaradt... -
Since #4635 Le a kalappal, profi munka!
Várom a folytatást a kaland térképről illetve a város nézetről. -
Sblat #4634 A hibát megírtam ubi fórumra azóta továbbmentem 6.lenyomta a csatát'-.-
szóval szerintem hagyom is a mentést.
Azzal hogy most 3 csoportba soroljuk őket az nem mentesíti a dolgokat az alól hogy core lények erősen túl vannak powerezve mind hp,atk,def,illetve 1-2nek a képesség is(pl:coral). -
Andrews2007 #4633
Kész a videó a főmenüről. -
Andrews2007 #4632 http://www.youtube.com/watch?v=xoLyqoxi0j0
No van egy másik videó is a barbár vár zenei témája. Romero férjével Brock Summersel (Szaxofon mester) játssza el. Egyébként vele csinálta a Heroes 4 Haven témáját is amiben szintén szaxofon volt.
Jaja az én videómban elvileg azt hiszem elröpül nemsokára. :) -
Pio #4631 Azt figyeltétek, hogy a főképernyőn ha vártok egy ideig berepül néhány griffmadár? :) -
Pio #4630 -
kissssss #4629 értelmét veszítené? eddig is fölösleges volt... csak maguknak csináltak + munkát. -
Andrews2007 #4628 Kicsit fáradtan, de elkészült elvileg az első Heroes VI béta videóm. Ami a főmenüről szól. Van mikrofonom is szóval megpróbáltam magyarázgatni is. Megpróbálom felrakni a Youtube-ra. -
ArchDruid #4627 Na mindegy! Nem szeretem, ha megváltoztatják a régi, jól bevált módszert. -
ArchDruid #4626 Úgy látom tényleg nem érted! :)
Arra gondoltam, hogy Eddig az összes elite egység, amivel találkoztam 80-as HP-jű volt, statisztikái majdnem ugyanazok. Eddig amiket láttam az a Griff, a Vámpír, a Kenshi, meg a Breeder. Mégha egy szinthez is tartoznak, lehetne nagyobb különbség köztük. Mondjuk a Kenshinek egy 110-120-as HP-t simán adtam volna. Szaporulatnak meg mondjuk jónéhánnyal kevesebbet, mint a Griffeknél, aminek lehetne 50-60 HP-ja.
Bár így értelmét vesztené a core, elit, champion besorolás... Sokkal jobb volt a 7 tier, minden várnál egyedi lénnyel.
Pl. az Ogre mage 60 hp-val, erős, szívós közelharci egység, míg a mage 30 hp-val lövős. Mégis mindkettő tier 4 lény.
Azt akarom mondani, nagyobb szóródást várnék a lények életerejében, ahogy volt ez a H3-ban vagy a H5-ben is. Hogy a Kenshi ne legyen ugyanolyan erős, mint a griff. Ránézésre is az egy szinten van a lovaggal a Havenből vagy a Lamasuval a necropolisból. Ezekkel legyen egy szinten, ne a griffel, ami gyengébb.
Az a baj, én még mindig 7 külön szintre sorolom őket, és ez így is fog maradni! :D Az én szoftveremben van a hiba. Hülyeség ez a core-elite-champion osztály
-
Since #4625 Lhet valahogyan töröltetni ubisoftos accountot? Elég hülye account nevet adtam meg és megszeretném változtatni de ugye nem lehet... -
Mikatesuka #4624 Na most nézem.. ha a Costum módot kapcsolom be akkor áll le az egész..:/ -
Mikatesuka #4623 Elég érdekes hiba van nálam... Ha a multiban beállítok magamnak egy szövetségest a játék azonnal leáll. -
Andrews2007 #4622 No állítólag ott lehet beállítani a hőst s népet vele gyütt egyelőre, de a végső játékban előre gyártott hősök is lesznek a népekhez rendelve multiban. -
Andrews2007 #4621 Nekem azt írja ki hogy synchronizing savegames. Lehet hogy az előző zárt bétánál nem törölte le a saveket és megbolondult? Kérdés ettől még ment e. -
#4620 Másnál sem engedi lementeni az adott állásunkat? :/ -
#4619 Köszönöm, jól hangzik. -
Pio #4618 40-60-ra azért ne számíts.
De amúgy ha ügyes az ember, akkor nagyon hatékonyan lehet kísérőhőssel is harcolni kis sereggel, ugyanis sokkal fifikásabb csapatokat lehet összerakni, mint a korábbi részekben köszönhetően annak, hogy úgy vásárolhatod össze a skilleket, hogy erre optimálisak legyenek és a legtöbb frakciónál van healer egység (ha nem, akkor a hőssel érdemes megvenni egy healt). -
#4617 Voltak, de például én most H5-özök a héten, elmúlt héten H3-aztam, és tegnap játszottam egy L-es pályán, 3 darab nyersanyag volt, ami nem volt védve, és így gyakorlatilag amíg nem lett 2 váram 1 heroval mentem mindenhova.. H3-ban egy L-es pályán 40-60 nyersanyag is szét volt dobálva. -
Pio #4616 Pénteken elvileg nekimegyek annak a pályának is és csinálok róla képeket.
De persze nem tilos másnak se képeket csinálni a játékról, szerintem sokan örülnének neki és nem nagy melő, csak nyomni kell egy printscreent, aztán előkeresni a képeket (usermappa/appdata/roaming-ben keressétek). -
#4615 Értem, remélem lesz ilyen. Aki sokat játszott h3 és h5-el az bizonyára érti mire is gondolok. Én nagyon szerettem erre-arra szaladgálni kis hősökkel mert voltak nyersanyagok szétdobálva. -
Andrews2007 #4614 Üdv. Igen vannak itt is szétszórva mint a 3-4-ben de szerintem az V. részben is voltak. :)
Pio: A Küldetés szövegeket azért nem olvasom el kampányban, azaz a történet részt mert a teljes játékra hagyom. Nem akarok semmit se előre megtudni a sztoriról. :) -
Pio #4613 Vannak itt-ott elhagyott kupacok, szóval van értelme ilyesmit csinálni. Bár ugye túl sok pályára nem látunk rá.
Illetve én szoktam olyat a régebbi részekben is, hogy egy hős kíséri a főhőst, a főhőssel harcolok, a kupacokat pedig a mellékhős szedi össze.
Arra is jó a mellékhős, hogy beállítsd az ellenség bányájába.
A hadjárat pályák azért elég speciálisak, hisz a tutorial pályákat nyilván irányítani kell valamennyire, szóval némileg csőpályák, főleg az első, a Sanctuary pályának az első fele is ilyesmi a sztori miatt.
Én a custom pályát még nem néztem, ott nem tudom, hogy mi a helyzet, de elvileg a H2-es pálya pontos mása. -
#4612 Érdeklődnék, hogy lesz-e olyan a játékban, ill a beta pályákon van-e olyan, hogy elszórva vannak a nyersanyagok?
Gondolok itt arra, hogy a 3-ban, amivel mai napig játszok és mai napig a kedvencem, volt értelme a legelején 2-3 herot indítani és felfedezni, mert voltak nyersanyagok erre-arra. Az 5-ben ez gyakorlatilag nincs. Szegényesek a pályák, minden nyersanyag / bánya horde lény mögé van rakva, amiket eleinte csak a főheroddal tudsz megölni, mert annak van annyi egysége, felfedezni nincs értelme mert 3 centire a váradtól mindenfele körbe vagy kerítve lényekkel.. ha értitek mire gondolok :) -
#4611 Nem rossz otlet, remélem nem gond ha lenyúlom :P -
Pio #4610 De olvassátok a küldetéseket, párbeszédeket vagy azok csak arra vannak, hogy legyen mit skippelni? :D
Mert egy az egyben elmondják ott, hogy miért van szükséged a vízen járásra és mit kell tenned érte és egy küldetés végén kapod meg a képességet, amire szükség van az adott pályán a folytatáshoz... Lehet, hogy emiatt az egész Sanctuary hadjáratban meglesz a képesség, de NEM arról van szó, hogy a Sanctuary hősök tudnak a vízen járni.
ArchDruid:
Szerinted kizárólag az határozza meg egy lény jellegét, hogy mennyi a HP-ja? Vagy nem igazán értem, hogy mire gondolsz ezzel... Szerinted a Sister tökéletesen helyettesíthető mondjuk Marksmannel, mert kábé ugyanannyi a HPjuk és a kettő közül az egyik kihagyható lenne emiatt a játékból?
Illetve a lények balanszolásának része az is, hogy mennyi jön belőlük hetente, ez mindig is így volt a szériában, sose volt olyan, hogy egy adott tier-ű lényből minden várban ugyanannyi jön. Nézd csak meg például azt, hogy mennyi jött mondjuk az előző részben a tier1-es lényekből. Mert például a Dungeon tier1-eséből 7 darab, a Havenéből 22...
Szóval nyilván nem pont ugyan olyan potenciál van az azonos tierbe eső lényekben, a balanszolás szerves része a gyarapodás szabályozása is.
Szóval ezeket szerintem ne reportold balanszproblémaként, mert nem azok de persze ha nem értesz egyet, akkor nyugodtan. -
ArchDruid #4609 Igen, én is elértem odáig! Sanctuary hős tényleg tud vizen lovagolni. (vagy is hajó nélkül utazni a tengeren) Bár elég gagyi, hogy a víz tetején lovagolok, mintha valami óriási bug, vagy cheat lenne a dolog mögött. Igazán csinálhattak volna valami egyedi animciót a "vízenjáráshoz"
A balanszproblémákhoz meg annyit: Nekem feltűnt, és baromira zavaró, hogy minden Core egység életereje 25 +-3, minden elit egység életereje 80 +-5. Így tök fölösleges 7 lény! Elég volna 3 is...
Ráadásul a heti dwelling, ha belemész látszik, hogy pl. goblin heti 10, hárpia heti 7, mauler heti 5!
Na most akkor hogy is van, hogy nincs level 1-2-3? Ha ugyanolyan szintűek, miért nem ugyanannyi jön belőlük hetente?
És én is rommávertem egy csapat Battle griffint néhány core cuccal. (Ez se normális!!) Amúgy a barbár warrior megint overpowered lett! :D De ez nem baj, a barbárok mindig is brutálok voltak!
Ja, és a Sanctuary pálya normal fokozaton olyannyira nem kihívás, hogy nem is tudom mit írjak. Minden ellenfél, ami őriz valamit "Trivial" nehézségi fokozat a hősömnek. Ez meg így gagyi. Kipróbálom majd még Hard-on, hogy változik-e valami, de így ez lehangoló.. Túl könnyű! -
Andrews2007 #4608 Jaja azt én se értettem Hogy lehet multizni Hot seatelni pl? Honlap lenne egy első próba. A zárt bétában egyszerű volt de itt most dynasty herokat kell alkotni hozzá? És utána lehet Multizni vagy hogy?
Másik a a Naga hős tényleg képes a vízen menni a kampány alapján legalábbis. Bár olvastam valamilyen megkötést lényileg. -
#4607 Még azt kérdezném, hogy itt az V-el ellentétben ugye a teljes heti creature growth globálisan jelenik meg, és bármely várban megvehető? -
#4606 Simán skirmisheznék a gép ellen. Minden ellenfél az általam gyártott custom dynasty hero, nem tudok frakciót váltani. A closed bétában, ha a jobb felső gombra kattintottam, bejött egy frakcióválasztó a default hősökkel, plusz lehetett csinálni sajátot. Most csak a szerkesztő jön be. Ötlet? -
Andrews2007 #4605 Most ugye van 3 db Alap egység 3 db Elit és 1 db bajnok. (plusz a Bossok de azok semlegesek nem, vételezhetőek) Tehát összesen 4 szint van. Fejleszteni is lehet ám az egységeket csak azért mondom, ha nem vennétek észre véletlenül bal felső sarok nyíl jel.
Ja s éjjel lejött most tömörítgettem ki 5.-jére sikerült. :) -
Zsknight #4604 Pio nagyon jók a képek. még....még...még... -
Pio #4603 Betettem bannerbe a hivatalos béta fórum linkjét. -
Pio #4602 Legyetek szívesek és az ilyen jellegű hibákat írjátok meg a hivatalos fórumra is. Nem kell túlfogalmazni, ha nem megy annyira az angol, nagyjából írjátok le, meg fogják érteni. Még van bőven idő a megjelenésig, szóval az ilyesmiket biztosan javítani fogják.
Itt nincs T6-os lény, azt tudjad, hogy lény és lény között legfeljebb két "fokozat" lehet, szóval olyan nagy hasadékok biztosan nem lesznek.
Amúgy az előző bétához képest nagyon sokat változott ez a része a játéknak, sokkal kevesebb jön a gyenge lényekből és könnyebb elérni az erősebb lényeket, szóval történt ezügyben előrelépés, most fog kiderülni, hogy elégséges volt-e avagy nem, ezek szerint esélyes, hogy még nem. -
Kheled #4601 hát igen ezt jóllenne tudni hogy lehetne kinyomni -
Since #4600 Pedig ez a "szolgáltatás" már mindenhol alap lenne... (névváltoztatás). A leírt vélemények alapján engem nem nagyon győzött meg, pedig erősen gondolkodtam hogy előrendelem :-) -
Sblat #4599 Hatalmas bug!
Az ellenségem megtámadott egy helyőrséget amit egy komplett Haven sereg véd 2 x nyert de súlyos veszteségekkel és mind a 2 után !ÚJRAINDULT! a csata!(Az eredeti seregekkel vagyis fullos sebességgel most nézhetem meg 3.jára is az összecsapást?
Valszeg ez ilyen non-end csata?:P