10317
  • Pio
    Hét képe:

• Pio
    Loading Screenek 1600×1200-ban. Sajnos a vízjel erről se maradt le... :(

Epilógus

Haven VS Inferno

Inferno

Necropolis VS Haven
  • raddani
    Én is felvenném, hogy pontosan nálam mi a baja a játéknak, meg is van a FRAPS, csak az a baj, hogy ha a Fraps-et elindítom, akkor a játék úgy belassul, hogy már használhatatlan. A játékot legalább mondjuk a gépem elbírja max. grafikán a 2GB memóriájával, és az Ati Radeon HD4650 1GB-os videokártyával, de ha már jön a játék mellé egy program is, akkor már nem jó Mindegy, majd leveszem a grafikát, és megpróbálom úgy.
  • Andrews2007
    A FRAPS nevű progival lehet ezeket a videókat megcsinálni. Legalábbis ahogy én csináltam. Valaki kérdezte annó ugye?
  • MrStokes
    Sziasztok!

Par napja lattam TotalBiscuit bemutatojat a jatekrol, es egeszen megtetszett amit lattam.

Jol ertettem, hogy a jatek elorendeloi kaptak meghivast a closed betaba?
  • Andrews2007
    Heroes VI béta bemutató 7. fejezetet - Sanctuary és a Földallatti világ.

Might and Magic Heroes VI béta bemutató 7. fejezet : Sanctuary és a Földallatti világ bemutatása. Most már rakhatok fel 15 percnél hosszabb videókat is egyben.

A címet sajna elfelejtettem beírni Youtubera? Lehet utólag szerkeszteni?
  • TomChaos
    Üdv! Volna egy égető kérdésem, mert most már tényleg eldobom az agyamat ahogy van! Szóval annyi a nagy történet, hogy a játék rendszeresen kifagy totálisan a következő lépéseknél: Single megnyitása, Load vagy Save és ha a lény tábláját nem close-al hanem pici x-el zárod be. A kérdésem az, hogy más is találkozott ilyen jellegű problémákkal? És ha igen esetleg megosztaná velem a megfejtést? Az csak már hab a tortán, hogy már vagy 4 órája játszom a pályán és egyszer csak kapok egy disconnectet... load ugye nem megy szóval kicsit sem vagyok mérges (amúgy megemlíteném, hogy az Orkokban kezdek felfedezni valami bájt... csak mert őket eddig senki nem istenítette - gondoltam megemlítem őket)
    Szóval ha valaki hasonló cipőben jár ne habozzon. Jah és még valami! Lehet kicsit súrolom a minimum gépigényt alulról, mégis élvezhetőre sikerült belőni a dolgot, de még 2 másik haverom is az én kulcsommal tolja (felváltva) és nekik is ugyanez a problémájuk, pedig sokkal bicósabb a vasuk. Videokártya frissítést pedig csináltam már.
  • Jericho19
    Hello!
    Ha van még esetleg még cd kulcsod akkor szeretnék tőled kérni egyet,nagyon megköszönném neked.
  • Andrews2007
    Jönnek megint a szivárogtatások. :) No akkor örvendhetnek a ...... lény s egyebek várói. :)
  • Andrews2007
    Meddig lesztek ma fent? Lehet csak 1-1,5 óra múlva tudom feltölteni a videókat. Ma kicsit a most bemutatandó Sacntuary néphez stílszerűen el voltam havazva. :)
  • ArchDruid
    VÉGRE!!! :)
    Nem volt könnyű, de sikerült! A game time-ot ne nézzétek, azt csak az utolsó betöltéstől számítja!

Ez pedig a végső csata volt:

Nagysokára, mire sikerült elcsípnem a főhősét, mert az a szemét mindig úgy futott, hogy akármelyik várba teleportoltam, 1-2 lépés híján nem értem el. Logisticom persze nem volt, neki meg igen, szóval úgy 1,5 hónapig kergetőztünk, mire sikerült sarokba szorítani! A másodlagos hőseit meg leölni, hogy ne tudjanak mindig elorozni egy várat.

GYŐZELEM! :D
  • Akra
    Akkor addig megveszem a Heroes V. Gold-ot :)
  • Shiwo
    szerintem nem nagyon lesznek más pályák se a bétában, se a demóban...
  • Akra
    A Haven single-ből (2 pálya)lesz folytatás a bétában? :)
  • Pio
    Erősen spoileres kép:

epilógus, töltőképernyő

Itt van még egy új kép:

Inferno, töltőképernyő
  • Pio
    Restart esetleg? :)
  • raddani
    A legnagyobb baj az, hogy nem tudok új játékot kezdeni. Ezek a lehetőségek vannak felülről lefelé: Continue, restart, Load game. Ha átmegyek egy másik küldetéshez, akkor is csak a continue gombot mutatja, és azzal meg ugyan azt a játékot tölti be :( De ha gondolod készíthetek róla videót is.
  • Pio
    Felkerült a magyar felirat is végre, szóval még egyszer azoknak, akik megnéznék felirattal:

Aylon: küldök mindjárt kulcsot.
  • Aylon
    Senkinek sincs egy db felesleges? :)
  • Aylon
    Ha valakinek akadne esetleg érvényes bétakulcsa és elküldené nekem privube azt nagyon megköszönném!
  • siryus13
    Köszi, utólag megtaláltam a jól bevált orosz módszerrel (mindent végignyomtam). Amúgy hőst hogy lehet venni a kampányban ? Mert nálam nem lehet kipipálni.
  • Pio
    Singleben akár az egyik, akár a másik pályát választod ki ugyan az a pálya indul el, ha új játékot kezdesz? Egészen biztos, hogy a két különböző lehetőséget indítod el és nem mindkétszer ugyan azt? Csak mert ilyesmi szerintem senkinél nem történt még.
  • raddani
    Pont ez az. Nincs hova pörgetni a pályán. 2 küldetés van, ha az elsőre megyek, akkor is ugyan úgy azt a küldetést hozza, amit eddig. Most újra végigvittem onnantól az egészet, ahonnan betöltötte, megint nyertem, kiléptem a menübe, aztán mentem is single playerbe, hogy most már hátha van új küldetés, de még mindig ugyan azt hozza, és a continue gombra kattintva, ugyan azt hozza, mint eddig: egy elég régi mentést :( Lehet, hogy egy bug lesz az...
  • Pio
    Vagy csak simán Alt+ENTER.
  • Agamemnon69
    A főképernyőn az idő mellett van egy kis gomb, arra klikk, majd üss entert :)
  • siryus13
    Nekem meg most valamiért windowed mod jött elő, és makacsul ragaszkodik hozzá, hiába állitom fullscreenre.
  • Agamemnon69
    Elmegy a zene, időnként villog kicsit a kép, beakad a hős és nem lehet vele mozogni, stb... de ezért béta, majd a véglegesben talán nem lesz ilyen gondunk...
  • Ariakus
    Hotseat működik nektek? Mert én próbáltam indítani egyet de kilépett a játék "Heroes 6 stopped working" hibaüzenettel.

Továbbá nektek is volt olyan, hogy elment a zene és se csatában se adventure map-on nem lehettett hallani?
  • Kheled
    nem.a kampány kiválasztónál, kell arréb pörgetned a pályát, van balra meg jobbra 1 nyil, ott lesz a következő pálya
  • Agamemnon69
    Olyan furcsák a hősök, így, hogy létre lehet hozni lvl 5-10+ szintűeket a nélkül, hogy akár egyetlen varázslatot is tudjanak...
  • Pio
    Nagyon érdekes cikk Cepheustól a ki nem adott Might & Magic projektekről
  • Pio
    Három fanart a pár napja linkelt (valószínűleg) bossokról, amikre a játék fájljai közt akadtak.

• ArchDruid
    Milyen programmal csinálod ezeket a videókat?

Gondoltam csinálok egyet én is! Kassan végigjátszom a Broken Alliance mapot! Már csak ketten vagyunk, a necro, meg én a Havennel. A végső háború még hátra van! Brutális lesz! Nekem már 60 Celestialom van, 700 praetorian, a necronak meg ennél is többje van még... de már nem sokáig! :)
  • Hurkans
    Nekem a főnixek dolog, hogy erősek , de ha én támadok mindig kifagyok tőlük...
  • raddani
    Én meg úgy jártam a kampány 1. pályájánál, hogy ugye én szépen végigjátszottam az egészet egészen addig, amíg ott nem tartottam, hogy már Isthvan-t is bőven le tudtam volna győzni, erre jött a leállás, ha jól számolom akkor kb. egy másfél óra játék után. Elindítottam a játékot, rámentem a Continue gombra, erre betöltötte a félórával azelőtti állásomat. Na gondoltam, akkor majd betöltöm az Autosave-et, ami pont jókor mentett, így onnan tudtam folytatni a játékot, ahol a kilépés előtt jártam. Legyőztem Isthvan-t, videó, Victory! ablak, aztán ma nézem megint a játékot, megint rámentem a Continue gombra, gondoltam, hátha hozza is az új pályát, de csak azért is ugyanazt hozta be, mint eddig. Most akkor vigyem át újra onnantól a pályát, vagy csak egy az egy van és azért nem enged tovább (bár ha több pálya van, akkor gondolom az a baja, hogy Autosaveről folytattam a játékot) :(
  • Akra
    akkor nekem nincs szerencsém vele :(
  • ArchDruid
    Ez az az egy pálya, ami a Multiplayerben van :)

Nézd meg a minimapot jól, és hasonlítsd össze a Multi résznél a generálásnál. Csak itt már a 6 játékosból 3 meghalt. Vagyok én (kék), van a zöld, (nekró) meg a teal (sanc) lent egy szigeten, de az már csak ott vegetál...

Ez a főnixes dolog nálam is bejött. A nekró hős megtámadta, és amikor megütötte a főnixet, azonnal meghalt az egész stack.
    Aztán pár héttel később megint megtámadta, és akkor már rendesen ment a csata. Bár az első csatában megfogyatkoztak a főnixek, már csak 12 maradt. De akkor már nem haltak meg azonnal, amikor megtámadták a főnixet.

Arénában harcoltatok már? :D Én belefutottam egy bazierős Sanctuary csapatba. A Kensei úgy felhentelte a csapataimat, hogy csak pislogtam :D
    Megtámadtam 100 praetoriannal. jött a retaliate! Aztán ő támadott kétszer, mert kétszer csap, és még morált is kapott, így másodszor is jött, és akkor is kétszer csapott, úgyhogy a 100 praetorianomat egy kör alatt felhentelte! XD 12 maradt...
  • Carlos
    Engem az zavart, hogy ott állt isthwan serege meg az enyém, 3x túlerőben voltam. Mondom kipróbálom az autó harcot. És real time lenyomkodja helyettem én meg szotyizhatok. Igazán kalkulálhatna egy végeredményt és kakukk. Igy nézhettem (volna) végig a fél órás csatát...
  • ArchDruid
    Jaja! Nekem ezt ma kezdte el. Legalább hatszor állt így meg.

Ctrl+Alt+Del, és újra betöltés segít rajta, de nem mindig.

Amúgy elég beteg ötlet ez a "minden egység egy helyen gyülekszik, és bármelyik várban megveheted"

Én inkább úgy oldanám meg, hogy minden várban marad a szokásos dwelling, és egy gomb hozzáadásával át lehetne váltani az összes elérhető lény felfogadására.
    Mert így, csak egy helyen tudok bevásárolni. Vagy egyesével kell cicizni az egységek elosztásában ha 120 helyett csak 30-at akarok megvenni. Ez meg így rémfárasztó.
  • siryus13
    Köszönöm szépen Pio. Rendes vagy :)
    Még nem voltam gépközelben... Majd most megpróbálok valamit kezdeni ;)