Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Félhivatalos forrás írta nemrég, hogy nem lesz holnap béta.
Természetesen nem hivatalos forrás, nem Ubisoftos ember, nem community felelõs, de ilyen "luxust" szerintem ne is várjatok, Cepheus írta, az Age of Heroes (www.heroesofmightandmagic.com) egyik szerkesztõje.
Most próbálom ubisoftról elõrendelni a játékot, de valamiért nem sikerül...Csak egy html forrás filet hoz fel és nem történik semmi...Valaki találkozott hasonló problémával?

Vologya Mester a Heroes Magyarországon ezt a listát adta a lövõs (nem varázsló!) lényekrõl:

"
Haven: Crossbowman, Marksman
Inferno: Succubus, Lilim, Breeer, Mother Breeder
Necropolis: Skeletal Spearman, Lich, Archlich
Stronghold: Goblin, Goblin Hunter, Centaur, Centaur Marauder, Enraged Cyclops
Sanctuary: Hát, itt inkbb varázsló lények vannak, lövõsrõl nem tudok...
"
Hat nagyon csodálkoznék ha ebbõl holnap béta lenne...
Shiwo
hát, nem mindegyik lénynek tudni, hogy pontosan mire jó a képessége, illetve milyen formában támad, de szerintem minden várnál van egy core meg egy elite íjász egység

elõfordulhat, hogy mellettük más lény is tud távolsági támadást alkalmazni, de nem az a fõ erõsségük

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Acidlich
Hát te ki vagy, Legolas?

Ez egy elég érdekes kérdés 😄

Az lenne a kérdésem hogy melyik "fajnál" van a legtöbb távol harcos egység?
és ezek milyen szintûek?<#vigyor2>
...vagy csak a kínai szájtnak van egy lelkiismeretes webmestere, aki idõben kiteszi a híreket. 😊
A hivatalos angol oldalért felelõs többször is megmutatta már, mennyire csinálja precízen a dolgát, elõre kiszivárgó képek, sanctuary infók, események 25 napra elõre, késve érkezõ frissítések, satöbbi...
Észrevettétek, hogy mostanában MINDEN hír a kínai oldalakról jön? Vajon ennek mi lehet az oka? Biztosan ki akarják aknázni teljesen ezt az óriási piacot... 😊

Az UBI azt ígérte korábban, hogy aki az UBI shopban illetve a Steamen rendeli meg a Heroes VI-ot, az kap BÉTA kulcsot... De hogy ez 100% e, arra nem tudok Neked válaszolni...

Én nem lennék olyan bizakodó, mint Andrews2007 a Béta kulcsok kapcsán, már csak azért sem, mert nyakunkon a zárt BÉTA és semmi, de semmi hírek nincs róla... Még Nekünk VIP-es embereknek sem... 😞 Persze ameddig el nem indul a BÉTA, addig bármi megtörténhet... 😄
Aki Ubisofton elõrendeli a játékot vagy steamen az 100% hogy kap bétakulcsot?

No persze gondolom az Ubitól függ a dolog, s nem a fejlesztõ hazánk fiaitól.
Nagyon jól néz ki most már. Ezt akkor külön lehet megvásárolni? Gondolom limitált példány lesz belõle.

Akkor holnapután kezdõdik végre a béta? Kérdés kapnak e a magyarok pl 30-40-50 kulcsot, jó lenne ha igen. 10 milliós lakosságra ez nem nagy szám szerintem. Vagy adnak akár több mint százat is? Vagy csak nagyon keveset? Ha már magyarok fejlesztik szuper lenne ha adnának valamennyit a legnagyobb HUN fanoknak.
Kínai oldalra kikerültek az új Michael képek. Csak kettõt szúrok be, a többit ITT megtaláljátok.

Nem, csak volt egy kiszivárgott hírlista ( lásd itt ), ami eddig 1-2 napos pontossággal stimmelt és arra gondoltam az imént, hogy ha a mai hírt se csúsztatják el látványosan, akkor várhatóan az utolsót se fogják.
Mondjuk egyelõre semmi hír Michaelrõl.
Viszont szerintem nem gyenge nerdrage lesz abból a rajongói fórumokon, ha nem indul el huszadikán a béta... 😊
hogy hogy ? ha kapunk egy képet akkor bétát is ?
Ezt mondjuk szomorúan hallom, fõleg, hogy a collectorhoz sem jár! A másik meg , hogy pont mi magyarok tudnánk, a legkönnyebben a legtöbbet hozzáadni a hibakeresésekhez/javításokhoz nem ?

Csak emlékeztetõül: ma képeket várunk Michael lábazatáról (vagy hogy hívják azt egy szobor esetén... 😊 ) és ha meg is kapjuk, akkor szinte már borítékolható, hogy ezen a héten (akár már szerdán) indul a béta.
Sziasztok! Jelentkeznék, ha lenne valami hírem... Sajnos a VIP-es emberek ugyanúgy vannak kezelve, mint a mezei játékosok, akik ugyanúgy várják a játékot, mint mi. Amióta Noémie elment, azóta semmi hír semmirõl... Azt tudom, hogy nagyon kevés lesz a BÉTA kulcs és azt is, hogy a magyar elõrendelõk nem kapnak BÉTA kulcsokat... Ez sajnos csupán az UBIShop-ban és a Steam-en elõrendelõk kiváltsága... 😞 Azért igyekszem, de rajtam már semmi sem múlik szerintem... 😞 Baráti üdv!
Írtam a magyar kiadónak ez ügyben, azt válaszolták, hogy még nem tudják, de épp tárgyalnak errõl a Ubival és ha lesz pontos infójuk írnak nekem, azóta viszont nem jött semmi.
Szerintem feltételezhetõ, hogy a magyar terjesztésû játékhoz nem jár bétakulcs.
Lacoka12
és ha a cd galaxistól rendeled elõ akkor is jár?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Ha Steamen vagy Ubishopból vásároltál, akkor járni fog a kulcs mindenképp.
Hat en meg nemkaptam kulcsot! Ugye regebben vki irta azt is, hogy nalunk lehet nem is lesz beta nem?

Semmiféle hivatalos infó nincs arról, hogy mi lesz a bétában.
Azt tudom, csak van-e valami hivatalos béte infó hogy milyen modok lesznek a bétában.

Ha tud valami olyat, ami nem publikus, azt nyilván nem mondhatja el. 😊
Viszont szerintem a huszadika viszonylag biztosra vehetõ, a kiszivárgott RSS eddig is stimmelt (talán a nagák adatlapjainak fellövése csúszott), biztos ezután is fog. Max pár napos csúszást tudok elképzelni.

Azt amúgy jól értettem, hogy valójában még nem is kaptátok meg a bétakulcsokat az elõrendelésért?
Nem mintha nem lehetne a béta indulásakor szétküldeni azt kész, csak fura, máshol mindig azonnal küldik aztán késõbb felhasználhatod.
8 kommenttel lejjeb! egyebkent elvileg 3 nap mulva lesz!

Tenyleg Vologya mester sem tud semmit a betaval kapcsolatban? Vagy o nem arulhatja el?

Sziasztok,
Bétáról tudtok valamit?

fasza...
Már az gyanus volt hogy semelyik nagy itthoni,kinti oldalon nem találtam meg. 😄

Na, körberágtam a témát, hogy másnak ne kelljen, ez egy nagyon ócska lehúzó trükk, nehogy valaki leszedje és megadja bármilyen adatát!
A hivatalos honlap dizájnját használják fel, az egész interfész a hivatalos oldal különbözõ részeire mutató linkekbõl áll, nagyon amatõr munka, elfelejtették a különbözõ lokalizációk zászlóit leszedni és ha nagyobb a monitorod annál, amire tervezték, akkor alul mozaikként újra megjelenik a teteje, a felhasználónév/jelszó részre beírt adatok pedig nyilván azonnal mennek a drágalátos tolvajhoz.

Ha ez még nem lenne elég a fileme.us nevû legendás lehúzó, emeltdíjas sms-es oldalon keresztül állítólag 800 accountnevet és jelszõt kapsz.

Jó, hogy elõkerült a dolog, legalább senki nem szívja meg vele.
Közben nézem, hogy a Steamen is frissült a megjelenés dátuma (nem tudom, mikor, ma néztem oda), szóval aki titkon abban bízott, hogy ott 1 hónappal elõbb megjelenik majd az ne bízzon tovább.
Igen, _A_ Starcraft 2 bétát crackelték, ahogy a WoW összes bétájához volt sandox szerver és ahogy a Diablo 3-at is crackelni fogják, ha lesz rá lehetõség.
Viszont a Blizzard játékokra, mint "szabályra" tekinteni elég merész ötlet. Szerintem azok inkább a kivételek, amik erõsítik a szabályt.
Sc 2 betát is crackelték
Nem hiszem, hogy bétát crackelni fog bármelyik csapat is.
A skidrow-t nyilván azért írta oda valaki, mert több letöltõt akart. 😊
Ezt a klienst meg a béta indulásakor valószínûleg bárki beszerezheti majd.
Már csak 4-et kell aludni... 😊
heroes 6 beta leaked ?

letöltöttem tényleg az , csak acc kell mar hozzá vagy crack
Ha harcközben fog alakulni, és már mindegyik lénynek fun animácója van (amit én is remélem, hogy ki lehet majd kapcsolni, mert egy komoly csatában, nem mindig viccelõdni van kedve az embernek) , akkor csak tudtak egy normális animációt csinálni erre is!

Shiwo
én is ettõl félek...ezért is kérdeztem, hogy vajon lesz-e valami normális animációja..bár a normális lemaradt, lehet ezért is értett félre Kissss...egy ilyen "neszenektek" megoldás azért alap, hogy lesz, de jó lenne valami normális, látványos, ha harc közben is tud alakot váltani

Hát a heroes IV zenéi közül egynéhányat meg lehet találni, a mai napig eltudok gitáron játszani néhány egy témát 😊!

Fresh Duke
Ezeknek a kottáit nem teszik közzé, ugye? 😞

A heavy cost. I pay it gladly.

én kb erre számítok :-( azért reméljük ennél több lesz.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ez a zene viszont fenomenális, lehet nem hallottam eddig mindet, de eddig ez tetszett a legjobban, úgyhogy most csalok, és szavazok egy 6osat is 😊!!!

Ha megfigyelnétek a képeket látnátok, hogy az emberi alakja is 4 mezõt foglal el.😊
Az mondjuk jó lehetne, hogy csata elött eldöntheted melyik alakot akarod a harcban, de sztem úgy fog mûködni, mint a heroes V-ben a lények varázslatai, lesz x manája, és a varázskönyvében meg benne lesz, az átalakulás, amit mondjuk csatában kétszer tud megcsinálni!

Fresh Duke
Az animációt lehet megoldják annyival, hogy lesz egy füst effektus, és mikor eltûnik már az új alakja van ott. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

én is kíváncsi vagyok rá hogyan alakul át de szerintem jó eséllyel ezt már csak akkor fogjuk megtudni mikor a játékkal játszunk.

"gyanítom a statisztikái is változnak...az is lehet, hogy alapból 1 mezõt foglal el, átváltozva 2 mezõt"

ezt szerintem már most biztosra vehetjük, olyan mintha 2 különbözõ hetes szintû szörnyed lenne de csak egyet tudsz egyszerre használni.

ahogy elnézem a Necrók az idétlen kinézetüket leszámítva irtósokat fognak változni az elõzõ részek necromantáihoz képest.

Shiwo
azért érdekelne, hogy alakul át animációval, elég komplex lenne, ha hirtelen potrohot növeszt, és a hat karja közül négy átalakul lábbá...

nem tartom kizártnak, hogy harc közben nem lehet vele alakot váltani, csak harcon kívül lehet váltogatni a két forma között (mintha 2 upgrade-je lenne)

mintha lett volna róla szó, hogy más-más képességét tudja használni a két formában...de ha nem is volt róla szó, én elképzelhetõnek tartom
pl a Freezing Web képességét inkább pókként tudom elképzelni, míg a Dance of Decay-t humanoid alakban

gyanítom a statisztikái is változnak...az is lehet, hogy alapból 1 mezõt foglal el, átváltozva 2 mezõt

és az már kiderült,hogy ez lesz e az alap várakozási animációk. vagy ezeket külön gombbal lehet bekapcsolni? vagy hogyan fog müködni. mert azért számomra egy komoly sikeres játéknak indul ,de ilyeneket nemnagyon szeretnék bent látni. vicces.,de ha ugymond "komoly csata" zajlik egy viszonylag komoly és részletes,híres világban, azért ne ugrálkötelezzen ,.vagy gitározzon az egyik "katona" mikor épp nemtámad.

http://pcgame.yesky.com/298/11906298.shtml

Inferno lények csata közbe közelrõl és vicces mozdulataik ha éppen nem harcolna.
ezt most te tényleg komolyan gondolod?

mert szerintem elég hülyén nézne ki ha az egyik pillanatban mindenféle animáció nélkül átváltozna a halószóvõ kis csaj, úgy gondolom hogy egy ilyen nagy nevû játéknál ez a minimum hogy odafigyelnek a részletekre(alakváltás,varázslat,stb).

mukievil észrevétele sokkal érdekesebb szerintem, én nem lepõdnék meg azon ha lenne valamilyen melákhatása az alakváltásnak.