Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szép Jó Reggelt Mindenkinek! Régóta soron követem kommentjeiteket, de most veszem a bátorságot és én is írok 😛
Kezdésnek még annyi, hogy az új frakció a Sanctuary nekem is tetszik 😊
Kezdésnek még annyi, hogy az új frakció a Sanctuary nekem is tetszik 😊
Értem.
ez elég kevésnek tûnik így 2011-ben, de hátha lesznek több újdonságok.
ez elég kevésnek tûnik így 2011-ben, de hátha lesznek több újdonságok.
jatélleg...hú, megnyugodtam 😊
este van, már rémeket látok....
este van, már rémeket látok....
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szerintem odafantáziáltál egy 'nem' szócskát az elsõ mondatba. 😄
mi ?!?!?!?!?
akkor hogy a csába fogok az asszonnyal játszani ????
akkor hogy a csába fogok az asszonnyal játszani ????
Annyit tudunk a multiról, hogy lesz benne a korábbi részekbõl megszokott Hot Sead mód.
Mást egyelõre nem igazán.
Mást egyelõre nem igazán.
Csináltam egy feliratos verziót a Sanctuary videóból azoknak, akik esetleg nem értik.
Úgy tudom lesz benne.
Multiról tud valaki valamit?
Esetleg ha valaki tudja, a Digital Deluxe Edition sem tartalmazza majd a magyar nyelvet?
OFF
Órajel nagyobb kicsivel, ahogy mondod, de ami fontosabb, hogy a Frontside BUSa 1066 MHz-es illetve a multiplier is kisebb, ami még azonos órajel mellett is teljesítménynövekedést jelentene.
Persze azért nyilván nem drámai különbségrõl beszélünk de azért egyértelmû a 6400 fölénye.
ITT VAN egy magyar teszt, amin együtt szerepel a két CPU, ha érdekel a téma olvasgasd.
És ami a legfontosabb különbség az az, hogy az E6400 tudja az inteles virtualizáció támogatást, ami kulcsfontosságú, ha virtuális gépeket akarsz futtatni (persze az átlagfelhasználót ez nem különösebben érinti).
Órajel nagyobb kicsivel, ahogy mondod, de ami fontosabb, hogy a Frontside BUSa 1066 MHz-es illetve a multiplier is kisebb, ami még azonos órajel mellett is teljesítménynövekedést jelentene.
Persze azért nyilván nem drámai különbségrõl beszélünk de azért egyértelmû a 6400 fölénye.
ITT VAN egy magyar teszt, amin együtt szerepel a két CPU, ha érdekel a téma olvasgasd.
És ami a legfontosabb különbség az az, hogy az E6400 tudja az inteles virtualizáció támogatást, ami kulcsfontosságú, ha virtuális gépeket akarsz futtatni (persze az átlagfelhasználót ez nem különösebben érinti).
amint kikerülnek a hivatalos oldalra az új lények animációi és sikerül lenyúlnom õket 😛
de szerda elõtt tuti nem, mert most szülõknél vagyunk szhelyen a hosszú hétvégén, majd csak kedd este megyünk haza sopronba (noteszemen meg nincs fent a flash)
de szerda elõtt tuti nem, mert most szülõknél vagyunk szhelyen a hosszú hétvégén, majd csak kedd este megyünk haza sopronba (noteszemen meg nincs fent a flash)
De az csak egy megemelt órajelû E4400 volt nem? Alig volt másban különbség nem?
Ja, az nem rajtam múlik, viszont amíg a hivatalos oldalon nem lesznek kint a 3D-s flashek addig nem túl esélyes a dolog.
Na, linkeket frissítgettem, bekerült a gépigény és az elõrendelési lehetõség külön a dobozos és külön a digitális verzióra.
Kivettem a HC és a CH linkeket, eddig is csak azért voltak ott, hogy kábé végigérjen a sor. 😊
Kivettem a HC és a CH linkeket, eddig is csak azért voltak ott, hogy kábé végigérjen a sor. 😊
Ja, elég fontos infó, úgy néz ki nem lesz benne a "fantasztikus" Ubisoft DRM a játékban! 😊
A megjelenésrõl ez az utolsó hivatalos információ, a STEAMes megjelenések sokszor csúsznak, nem feltétlenül pontosak, nem hivatalos forrás, pláne nem 2 és fél hónapra elõre.
Vagy valami másra gondolsz?
Vagy valami másra gondolsz?
Nem írtak félre semmit, az E6400 amikor kijött felsõkategóriás termék volt, az E4400 pedig az alsó középkategóriára volt pozícionálva.
Elõbbi majdnem kétszer annyiba került, mint az utóbbi.
A videókártya rész nekem elég meglepõ, szerintem túlzó. Stratégiai játékoknál pont a CPU/RAM szokott több lenni és nem a videókártya. Õszintén szólva meglepne, ha nem menne gyengébb modellekkel. A shader verziók stimmeljenek az a lényeg.
Az én laptopomnak a videókártyájához 0 mega dedikált RAM tartozik (GeForce 320M) mégis simán megy rajta akár egy Dragon Age is közepes beállításokon akadásmentesen.
Elõbbi majdnem kétszer annyiba került, mint az utóbbi.
A videókártya rész nekem elég meglepõ, szerintem túlzó. Stratégiai játékoknál pont a CPU/RAM szokott több lenni és nem a videókártya. Õszintén szólva meglepne, ha nem menne gyengébb modellekkel. A shader verziók stimmeljenek az a lényeg.
Az én laptopomnak a videókártyájához 0 mega dedikált RAM tartozik (GeForce 320M) mégis simán megy rajta akár egy Dragon Age is közepes beállításokon akadásmentesen.
Most akkor nem június 24.-e? Nekem ez is jó mondjuk még közelebb van a 15.-höz. 😊
És ahogy nézem borul a nyereményjáték eredménye is:
"
Available: 27 May 2011
This game will unlock in approximately 2 months, 2 weeks, 6 days and 21 hours
"
"
Available: 27 May 2011
This game will unlock in approximately 2 months, 2 weeks, 6 days and 21 hours
"
Nem multiztam még, de H5-tel nem is akarnék 😊
Holnap lehet jó lesz nekem is. Skypeed van Celeronikus?
hát... asszem ez már nem fog menni a laptopomon 😞
videókarija elvileg nem tudja a 3-mas vertex meg pixelshader-t...pedig a H5 még játszható volt rajta...
kénytelen leszek csak otthon játszani vele az asztali gépemen, azon viszont fullos grafon, legalábbis ilyen gépigény mellett ajánlom neki 😄
videókarija elvileg nem tudja a 3-mas vertex meg pixelshader-t...pedig a H5 még játszható volt rajta...
kénytelen leszek csak otthon játszani vele az asztali gépemen, azon viszont fullos grafon, legalábbis ilyen gépigény mellett ajánlom neki 😄
Steam Exclusive Pre-Purchase Offer
Pre-Purchase and receive access to the beta when it becomes available
Edge of Chaos: The Edge of Chaos is a sword created by Arch-Demon Nebiros that ensures its bearer pure luckiness.
Akasha: Commander of the sacred isle, Akasha is a fanatic follower of Dragon Godess Shalassa.
Pre-Purchase and receive access to the beta when it becomes available
Edge of Chaos: The Edge of Chaos is a sword created by Arch-Demon Nebiros that ensures its bearer pure luckiness.
Akasha: Commander of the sacred isle, Akasha is a fanatic follower of Dragon Godess Shalassa.
rakd fel a tribes of the eastet, vegyél fel msnre és megbeszéljük a többit. [email protected]
Hali, tudnatok linkelni a CE unbox alat halhato zenet? Vagy barmi hasonlot a korabbi reszekbol?
Celeronikus, én szívesen játszanék veled de még ezelõtt soha nem multiztam..😄 Írd le mit csináljak és játszhatunk.^^
Elessar te sem multizol h5ben? legalább párbajokat jó lenne nyomni valaki ellen, nem játszottam vagy 4 hónapja.
Csodálatosak a belinkelt Romero-s videok! Az elsõnél az elején azt hittem a Nagak-é, de inkább a Havenre illik a zene, a második dallam a videóban teljesen egyértelmûen Necrokra illik.
A zenére most sem lesz panasz, világklasszis! <#taps>#taps>
A gépigény szerencsére tûrhetõ, nekem E8400as procim van, 2 giga RAM-mal és 512es Geforce videokari, ha nem is max-on, de remélem egy közepes grafon simán menni fog.
A zenére most sem lesz panasz, világklasszis! <#taps>#taps>
A gépigény szerencsére tûrhetõ, nekem E8400as procim van, 2 giga RAM-mal és 512es Geforce videokari, ha nem is max-on, de remélem egy közepes grafon simán menni fog.
ha megnézed a címkéket a video alatt ott van a necro szó is, ez bizonyítja, hogy ez necro téma
ez neked haven téma? majd hallgasd meg egyben az összes hangszerrel és rájösz hogy ez egy igen borongós, sötét hangulatú zene. mondjuk mi ígyis kihalljuk belõle a sötétséget Andrews-el😊 pedig a zongora nem a legjobb hangszer sötét hangulatok teremtésére.
Attólmég játszhatunk, én nem rendes játékra gondoltam, hanem párbajra, elõbb írtam.
Sötétebb, egyiptomiasabb??? Szerintem meg tipikus Haven téma 😊
Ha egyáltalán Heroes VI zenéje lesz. Meg persze hallani kellene az egyéb hangszereket mellé.
Ha egyáltalán Heroes VI zenéje lesz. Meg persze hallani kellene az egyéb hangszereket mellé.
2011-ben szinte már aljasan gyenge gépigény 😊
Ezek nyilván nem a "nap képe" színvonalat fogják hozni, de az csak azt jelenti, hogy akinek kurrens gépe van, annak max grafián röccenés nélkül fog minden menni.
<#eljen>#eljen>
Ezek nyilván nem a "nap képe" színvonalat fogják hozni, de az csak azt jelenti, hogy akinek kurrens gépe van, annak max grafián röccenés nélkül fog minden menni.
<#eljen>#eljen>
Ja netes multit már játszottunk de ritkábban mert ugye nem volt a legstabilabb. Meg ugye elég lassú volt egy kör ha 3-4-en játszottunk.
Volt hogy Hamachit használtunk hozzá de úgy se volt sokkal jobb a helyzet. Reméljük a VI. résznél jobb lesz a netes multi.
Volt hogy Hamachit használtunk hozzá de úgy se volt sokkal jobb a helyzet. Reméljük a VI. résznél jobb lesz a netes multi.
ez szerintem is a necro vár zenéje lesz 😊
multizni akkor ráérsz H5el? játszottál már multit vele?
multizni akkor ráérsz H5el? játszottál már multit vele?
http://www.youtube.com/watch?v=M1fYFEIIZ9U
Újabb Paul Romero videó talán más sötétebb várak témái vannak benne pl Nekró. 😊 Olyan sötétebb egyiptomiasabb picit. 😊
Majd multizhatnánk, szívesen játszanék ellened vagy Pio ellen akár H5öt is addig amíg nem lesz 6.
Te multiztál már H5el online? ha van kedved most is játszhatnánk amennyiben fent van a gépeden a tribes of the east, de inkább csak párbajokat nyomjunk, mert a normal játék elég hosszú😊 nem sima párbajra gondolok, hanem van egy konkrét map, ami párbajozásra van bescriptelve, elég kiegyensúlyozott a sima párbajmódhoz képest.
Te multiztál már H5el online? ha van kedved most is játszhatnánk amennyiben fent van a gépeden a tribes of the east, de inkább csak párbajokat nyomjunk, mert a normal játék elég hosszú😊 nem sima párbajra gondolok, hanem van egy konkrét map, ami párbajozásra van bescriptelve, elég kiegyensúlyozott a sima párbajmódhoz képest.
Hát ahogy elnézem nem 512 megás hanem 1 gigát ír a videó kártyához. Bár azt se tudom mit keressek..😊 Egyébként Júniusban lesz 1 éves a laptop.
Szerintem mennie kell a proci és a ram bõven elég. A videókártya a kérdés, de ha van rajta 512 ram akkor az is simán viszi. (ha integrált a memóriából át lehet pakolni pl 512 ramot még a VGA-ra és bõven marad még úgy is 3.5 GB memóriád) Ez elég új Laptopnak néz ki 1 éves kb nem? Bõven mennie kell rajta szerintem. Rammal nálam se lesz probléma a 4 gigával meg a HD 4850 kártyával sem igaz 512 es csak de biztos viszi mediumon vagy maxon alacsonyabb felbontással.
Valaki segítene nekem? Enyhén szólva hülye vagyok a gépekhez ezért nem is tudom, hogy elég jó-e a gépem.😊
Intel Core i5-430M 2.27Ghz processzorral, 4Gb DDR3 memóriával, 500GB merevlemezzel, DVD-RW meghajtóval, ATi Mobil RadeOn HD5470 integrált videókártya
msi cx620
Intel Core i5-430M 2.27Ghz processzorral, 4Gb DDR3 memóriával, 500GB merevlemezzel, DVD-RW meghajtóval, ATi Mobil RadeOn HD5470 integrált videókártya
msi cx620
Nem tudom nem e elírták e.
Fõleg hogy az adatlapok szerint majd 1 évvel korábbi kiadású az E6400 proci mint az minimumnak írt E4400 Core 2 duo. Lehet hogy az Intel írta mellé a kiadás dátumát? 😊
A többi része nagyon korrekt gépigény szerintem. Az 1 giga videókártya ami még érdekes, de gondolom az csak magas felbontásnál kell majd nekem meg az nem igény annyira egyelõre. (a full HD pl) De se ramból se videókártyából nem kér erõset a gépigény. Grat a magyaroknak. Csak az AMD felé is húzhattak volna picit. 😊 Sok játéknál meg az Intelnél kér többet az igény és az AMD-tõl kevesebbet ez a fura.
Most már lassan Windows 7-et éri meg felrakni majd mert a 64 bit és az egyéb elõnyök miatt. (1 giga videóram + 3-4 giga Memória miatt pl. )
Fõleg hogy az adatlapok szerint majd 1 évvel korábbi kiadású az E6400 proci mint az minimumnak írt E4400 Core 2 duo. Lehet hogy az Intel írta mellé a kiadás dátumát? 😊
A többi része nagyon korrekt gépigény szerintem. Az 1 giga videókártya ami még érdekes, de gondolom az csak magas felbontásnál kell majd nekem meg az nem igény annyira egyelõre. (a full HD pl) De se ramból se videókártyából nem kér erõset a gépigény. Grat a magyaroknak. Csak az AMD felé is húzhattak volna picit. 😊 Sok játéknál meg az Intelnél kér többet az igény és az AMD-tõl kevesebbet ez a fura.
Most már lassan Windows 7-et éri meg felrakni majd mert a 64 bit és az egyéb elõnyök miatt. (1 giga videóram + 3-4 giga Memória miatt pl. )
http://forums.ubi.com/eve/forums?a=tpc&s=400102&f=5861060878&m=6581097419&r=6581097419#6581097419
a Gépigény. Nem nagy de prociban azért elég erõs körökre osztott stratégiához képest AMD oldalon értem csak erõsnek mert Pentiumnál ajánlottan is 2GHZ kell az azért durva jó optimalizálás. (csak újabb core 2 duo fajta)
a Gépigény. Nem nagy de prociban azért elég erõs körökre osztott stratégiához képest AMD oldalon értem csak erõsnek mert Pentiumnál ajánlottan is 2GHZ kell az azért durva jó optimalizálás. (csak újabb core 2 duo fajta)
Egyenlõre örüljünk a Naga-knak, remélem leírás is lesz a lényekrõl jövõhéten már.
A neutral lényekrõl is jöhetnének artwork-ök, és képek
Azért volt bõven elég infó a minap ahhoz, hogy ne pánikoljunk a kép miatt. 😊
Ha úgy vesszük tegnap a nagák kapcsán kaptunk egy rakás képet.
Izgalmas kép innentõl kezdve szerintem a multiplayer felületrõl, a pályamegosztó/feltöltõ/letöltõ felületrõl és a belsõ várnézetrõl tud jönni, ezen kívül újat legfeljebb látványban tudnak nyújtani.
Esetleg egyéb interfész elemek úgymint a hõs öltöztetése, lények adatlapja és társai jöhetnének még
Ha úgy vesszük tegnap a nagák kapcsán kaptunk egy rakás képet.
Izgalmas kép innentõl kezdve szerintem a multiplayer felületrõl, a pályamegosztó/feltöltõ/letöltõ felületrõl és a belsõ várnézetrõl tud jönni, ezen kívül újat legfeljebb látványban tudnak nyújtani.
Esetleg egyéb interfész elemek úgymint a hõs öltöztetése, lények adatlapja és társai jöhetnének még
Megérte 1 hetet várni erre?😊