Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugyanakkor a hivatalos francia oldalra kikerültek a hatodikára ígért Michael képek hatodikai dátummal.... 😄

Hmm, hivatalos angol honlapon az összes aloldalról a banner a francia fõoldalra vezet.
Viszont borult az RSS-es infó, ma délelõtt kellett volna jönnie hivatalosan a Sanctuary leírásoknak (ami annó szintén valamilyen véletlen folytán idõ elõtt kikerült már).
Reméljük nem gyûrûzik a bétáig a csúszás... 😊
Egyébként én is ezt akartam mondani 😄 , csak lehet nem sikerült!

A videóhoz meg hozzá kell tenni, hogy tényleg könnyen kijátszható volt egy-egy lény, de meg volt határozva a lövések száma elvileg, aztán az visszafogta ezt a taktikát egy kicsit! Mondjuk a hidra abszolút használhatatlan volt!

Játszanom kell vele majd mindennap a gyerekkel, az 5 éves kisfiam imádja😊

Evvel is mennyit gamel-tem annó.....Atyaég.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

De rég is volt! 😊 Az 1-es megvan eredetiben! :-)

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Lacee
tényleg, ez a zene is 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Amikor ezt megnéztem azonnal EZ jutott az eszembe mennyi idõt eltöltöttem vele és már rágondolni is rossz milyen régen volt , de imádtam istenem😄

Lacee
ó, ez a zene, ezek a hangeffektek... imádom 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Én a körökre osztott harcra teszem a voksom, szerintem is jobban átgondolható, átlátható, hatékonyabban lehet rá taktikát építeni és ez lenne a játék lényege. A körön belüli támadási sorrend önmagában is elég jól használható elõny tud lenni, én például rendszeresen tündékkel voltam annak idején a 2-ben a hihetetlenül gyors fõnixek miatt.
Nem tetszett az 5-ben, hogy ha viszonylag gyors egységek voltak mindkét oldalon, akkor egy lassabb egység sokszor a csata végéig se került sorra.
Ráadásul a ritkán jövõ egységek általában keveset is mozogtak, így pedig végképp nem értek sokat egy mozgékony csapat ellen. Egy ügyesebb játékos a régi részekben is röhögve kijátszott egy lassú lényt 1 sokkal gyengébb, de fürgébb, lõni tudó egységgel.
Bõven elég lehetõséget ad az ilyen szempontból való balanszolásra az, hogy a körön belül mikor jön a lény és akkor mennyit tud mozogni (pláne hogy nagyobbak lesznek a csataterek).

Illusztráció. Elvileg a megfelelõ résztõl indul, de ha mégse, akkor tekerjétek 4:33-hoz.
Jól mutatja azt, hogy ha sárkányvár ellen harcoltál, akkor csak arra kellett odafigyelni, hogy nyomd le a lényeit, mielõtt a hidra a frontvonalra ér (esetleg varázsolj rá valamit, ami hátráltatja, hogy több idõd legyen) és éld túl legalább 1-2 íjásszal (vagy legyen sok manád) és meg is nyerted a csatát, ha ügyes voltál, akkor a sárkányvár egyik legerõsebb lénye teljesen ignorálható volt a harc során és csak a végjátékban kellett szöszölni vele egy sort.

Carmang
"de hogy ember meg nem mondta, hogy mi után ki-mi jön, azt továbbra is tartaom!"

Én tudtam, hogy ki ki után jön. És ez az ATB-nek volt köszönhetõ.

Persze, ha te nem tudtad használni, az más téma...
😊

Örülök, hogy a VI-ban is benne lesz.

Asszem tévedtem, mert lehetett lapozni, az atb bar-t, de hogy ember meg nem mondta, hogy mi után ki-mi jön, azt továbbra is tartaom! Amit az atb bar mutatott az volt a törvény, de hogy miért azt mutatta, na az a kérdés...

Sztem te nem játszottál a heroes 5-tel!! Pl a blood sister vagy mi volt a neve, fogalma sem volt az embernek mikor jön, mert az atb bar , amit te mondasz, az kb, 10 egységet mutatott elõre!!! na most egy 14 fõs csatában soha nemtudtad mi jön utána , ez sztem szerencse és nem stratégia!! Persze a hyperszupermegaheroesmegafunok, lehet tudák, mi után mi jön hosszutávon, de sztem senki nem tudta, még a fejlesztõknél sem,hogy mi van!!!!

Igen és a szerencse pedig +50%-os sebzést ad az adott egységnek majd s nem duplát.
Olyan sáv most is lesz, most is látni fogod elõre, hogy mikor ki fog jönni.

A szerencse további kiküszöbölése végett most azt is elõre lehet látni, ha egy lény morál miatt duplán fog jönni és a második megmodulása során kevesebbet mozoghat/kisebbet sebezhet.
Carmang
Ezt most jól összekavartad 😊

"Teljes káosz uralta a harcokat, senkit nemtudta mi után ki jön"
Alul az ATB mutatta, hogy ki ki után jön, és így végre tervezhetõ volt egy csata...

"Az egyetlen támpont, a képernyõ alján lévõ csík, ami mutatta mi-ki után mi jön!"
Ezt mondom én is! 😄DDDD

"Az meg kész vicc volt, hogy volt olyan, egység, ami "egykör" alatt 3szorjött!"
A Haven egységek a magas morál miatt jöhettek egymás után többször is. De ezt kalkulálható jelenség volt. A többi fajra viszont a morálos dolog egyáltalán nem volt jellemzõ. Azoknál meg azzal kalkulálhattál 😊

"ami annyira bonyolult volt, hogy nem taktika volt már kb hanem szerencse!"
Vizuálisan az arcodba tolta a játék, hogy mikor jön a te egységed, és mikor az ellenfél. Ennél egyszerûbben szerintem lehetetlen ezt megcsinálni. Igen kiváló rendszer amúgy, mert a csata nagyfokú elõre tervezését segíti.

Én viszont örülök hogy nincs initivavita, vagy mi , a nevét sem tudtam megjegyezni!!! Teljes káosz uralta a harcokat, senkit nemtudta mi után ki jön, kiszámolni nem lehetett! Az egyetlen támpont, a képernyõ alján lévõ csík, ami mutatta mi-ki után mi jön! Az meg kész vicc volt, hogy volt olyan, egység, ami "egykör" alatt 3szorjött! Igazábol nem is körök voltak, hanem kezdeményezések bonyolult kombinácioja, ami annyira bonyolult volt, hogy nem taktika volt már kb hanem szerencse!

Steamen (is) jár az elõrendelési bónusz, ha erre gondolsz. 😊
akkor jó ha a steamen rendelem meg ?
Szerintem nyugodtan várj még egy kicsit, elvégre a béta csak 18 nap múlva indul (elõreláthatólag), addig hátha érkezik válasz a magyar kiadótól.
Köszönöm a gyors választ, így akkor magyar oldalról nem rendelem meg a játékot.
Csak ismételni tudom, amit Lacee írt, picit pontosítok:

Elõrendelõi bónusz (függetlenül attól, hogy hol és milyen verziót veszel):
- bátakulcs
- hõs: Akasha
- fegyver: Edge of Chaos

Tehát nem csak steamen, hanem bármilyen olyan helyen rendelve, ahol jár elõrendelõi bónusz ezeket fogod kapni.
Sajnos még mindig nem tisztázott, hogy a magyarországi elõrendelésekhez jár-e ilyesmi.
Lacee
a steamen keresztül mindkettõ elõrendeléséhez jár, a karddal és a hõssel együtt.

Csak egy kérdés, ha csak a sima H6-ot rendelem meg akkor jogosult leszek a bétára vagy az csak CE mellé jár?
Lacee
így látatlanban sajnálom, hogy az initiative is áldozatául esett az egyszerûsítésnek, személy szerint jó ötletnek tartottam a mozgási sebesség és a "fürgeség" közötti különbségtételt. Persze attól még lehet, hogy még jobb ötlet visszacsinálni (elsõsorban a multiplayer kiegyensúlyozása miatt)... meglátjuk!

Tiszta Da Vinci kód, elrejtettek egy titkos képkockát az április elsejei videóban:

Itt van egy harc bemutató, amiben több részletet is megtudhatsz. Bekapcsolható a magyar felirat alul a CC gombbal.

Ezek az animációk benne lesznek a játékban komolyan. Azt nem tudom megmondani, hogy kikapcsolhatóak lesznek e, de azt biztosan tudom a VIP béta teszt után, hogy ha játszotok, szinte fel sem tûnnek ezek az animációk, tehát abszolút nem zavaróak!!! Fõleg, hogy 1600*1200-as felbontásban játszottam (ami nem számít átlagosnak vagy ki tudja), így a lények kb. negyed akkorák voltak, mint a videóban, gondolom ezért sem ilyen feltûnõek. És csak akkor jönnek elõ, ha a lényed egy jó darabig nem csinál semmit, csak várakozik... Szóval ne aggódjatok, semmit sem von le a játékélménybõl szvsz! Remélem sikerült megnyugtatnom Mindenkit! 😊
Na ennek örülök!

Körökre lesz osztva a harc, a Heroes 3-as rendszert kapjuk vissza annyi különbséggel, hogy ha épp nem varázsolsz az adott körben a hõssel, akkor támadhatsz is vele, mint az 5-ben.
Viszont a hõsöddel bármikor cselekedhetsz, ha épp Te vagy a soros (persze körönte csak egyszer), mint a 3-ban.
Az egyes lények kezdeményezõértéke és a hõs ide vonatkozó statisztikái (és persze az esetleges varázslatok) döntik el a körön belüli sorrendet.
Visszatámadás is körönte 1 van per lény (kivéve ha van erre vonatkozó képessége).
Tényleg a kezdeményezésrõl tudunk valamit ? Egy körben mindenki csak egyszer léphet majd ? Vagy megint az lesz, hogy aki gyors, 3szor jön annyi idõ alatt míg egy lassú egység csak egyszer! Tehát körök lesznek, vagy az 5ben lévõ káosz ?

Vagy optionsba, kiválaszható lenne, hogy akarsz e vicces animáciokat!

úgy még végülis elfogadható lenne.remélem akkor így oldják meg

Meg lehet ezt jól is oldani szerintem, például a Blizzard RTSekben vannak ilyen poénok, de csak akkor jönnek elõ, ha tudatosan elõhozza az ember (sokszor kattint egy egységre plldául).
Valami hasonló megoldással szerintem teljesen jók lennének itt is. Szóval tényleg ne kezdjen el a Griff Herceg Dicsõséges Hadseregének számszeríjásza egyszer csak ugrálni a fegyverén, de ha mondjuk rákattintok 10szer vagy valami hasonló módon én, tudatosan kiváltom a dolgot, akkor csinálhatja, úgy szerintem egy plusz színt, poént, ötletet visz a játékba.
én nagyon remélem ,hogy ezek nemkerülnek be az EREDETI kész termékbe, max mondjuk ha beraksz egy modot, de semmiképp se rakják bele az eredetibe. ha ez tényleg igaz.én visszavonom a rendelésemet. én komoly játékot akarok(amit a h6ról is feltételezel).. mostanába elég népszerû az ilyen vicces beépítések a játékokba.ami sztem inkább ront a hangulatán. Jó viccesnek vicces. de stílusilag nemillik oda

Shiwo
amúgy tényleg nem lenne rossz, ha benne lennének ezek a humoros animációk a játékban...de mondjuk csak akkor jönnének elõ, ha valaki április elsején játszik a játékkal..de akár lehetnének karácsonyi, szilveszteri meglepetés-animációk is benne 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

ez nagyon multi nekem naon tetszik fõleg a vámpír szentem nagyon feldobják a játékot.<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>
A giliszta az még rendben, akár bele is illik a fantasy környezetbe, de hogy a vámpír elkezd gitározni, a nyílpuskás meg a nyílpuskán ugrálni, az úgy tényleg elég gáz lenne!

Shiwo
mondjuk a H4-ben is volt humoros anim, amikor asszem a káoszos csajhõs egyszer csak levette a haját (parókáját) és megvakarta a kopasz feje búbját 😊

Nekem is kijutott ma egy kis meglepi, de ez nem április elsejei. 😊
Megyek reggel a szokásos félálomban a buszhoz.
Petykálták egy ideje a faluban, hogy április 1-tõl új cég veszi át stafétát és új buszok lesznek.
Eddig világoskék buszaink voltak, most valami fehérest kaptunk (sötétben mentem, sötétben jöttem, nem láttam pontosan), messzirõl teljesen úgy nézett ki, amikor jött, mint az elõzõ.
Már azt hittem, hogy csak áprilisi tréfa volt, hogy új buszaink lesznek.
Elég rosszízû tréfa lett volna, hisz nálunk szolgálatot tevõ cég enyhén szólva kritikán alul teljesített, lerobbanó buszok, nem nyíló ajtók, következetes 10-15 perces késés (egy 20 perces szakaszon 😊 ), hadd ne folytassam a sort.
Na, visszakanyarodva a történethez, közelebb ér a busz, begurul a megállóba és az oldalán hatalmas betûkkel ez áll: HOMM
Mondom ez meg mi, itt reklámozzák az új Heroest vagy mi a csuda? 😊
Aztán kiderült, hogy az új cég neve HOMM KFT és övék a www.homm.hu URL. Kicsi a világ. 😄

Valószínûleg így elmesélve nem hangzik olyan izgalmasan a dolog, de azért reggel egy jót derültem rajta.

A buszok amúgy kifogástalanok és évek óta elõször pontosan érkeztem meg a végállomásra, nagyon megható volt, még egy könnycsepp is kicsordult a szemembõl. Az összes buszon levõ falusi egy emberként ünnepelt... 😊
Ha a játék csak fele olyan jó lesz, mint a róla elnevezett cég, akkor nem lehet okunk a panaszra... ;-)
Lacoka12
xd elkezdi majd a gitár táncot a vámpir <#hehe>

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Mindig megfeledkezem arról, hogy április 1-je van... 😞 De amit írtam, komolyan írtam! Amit tudni lehet, hogy minden lénynek lesznek csata közbeni mozgásai. Amikor nem csinál semmit, amikor támad illetve amikor védekezik. Ezek az animációk akkor fognak elõjönni, ha az egység éppen nem csinál semmit csata közben. Feldobja majd az animációkat, ez biztos... 😊 Jó ötlet volt a srácoktól!
Shiwo
szerintem Vologya mester (is) csak bolondozik így elsején 😊

de miaz hogy belerakják?:S. játék közben,csatába ha nyerek a Havennel.akkor a griff gilisztát fog enni?

Sziasztok!

Megnyugtatásul közölhetem, hogy benne lesznek a játékban... 😄 Sajnos csak egy rövidített változatot láthattatok, Nekem szerencsém volt látni egy kb. 3 és fél perces verziót, amelyben még több ilyen animációt láthattunk a január végi budapesti BÉTA teszten. Nagyon jót mulattunk rajta! 😊 Remélem azt is közzéteszik valamikor... Baráti üdv!
miért ismered õt?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Prince23
Gurren
mekkora lenne, ha ezeket beletennék 😄 a cápán beszartam.

mosoporr
Finoman szólva nem az eszéért kapta a melót<#hamm>
utálom az ilyet...

http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/media/video/index.aspx?show=tcm2115493

Vicces Heroes VI egység animációk április 1.jére . 😄
A magyar Puppetworks stúdió csinálta bolondok napja alkalmából. Õk készítik az animációkat az egész játékban asszem.