10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Since #4438 Aki most előrendeli steamen az automatikusan kap bétakulcsot az e-mailcímére? -
#4437 Csak küldjenek már neked kulcsokat! :) -
Pio #4436 Mondjuk persze magának köszönheti a Ubi, ez van, amikor preorderért osztják a bétakulcsot, mindenki free trialt vár (valamilyen szinten jogosan) a bizalomért cserébe. -
Pio #4435 Én csak azt nem értem, hogy mit szentségelnek az emberek a hivatalos fórumon. Könyörgöm, ez egy teszt.
Még ha 2 napig tartanak az egész, de írták, hogy legalább 3 hétig fog... -
#4434 stressz-tesztet akartak a szerverüknek...most megkapták.. -
Andrews2007 #4433 Nem készültek fel rendesen a sok tíz ezer? emberre. :) Máshol is írják, hogy rossz az oldal állítólag túlterhelt a server. -
#4432 nekem is megy szépen felfele...
nah mind1...reggelre lejön, este fél 7re hazaérek, oszt megnézem, mit alkottak a zárt béta óta -
Mike777 #4431 Elsírom a bánatom a beta-val kapcsolatban, :D nincs kulcsom és ez fáj, utólag sajnálom, hogy itthon rendeltem elő, ugyanis a fordítás nekem nem fontos, persze ezáltal támogatom azokat akik ebbe munkát fektettek azért UBI-tól egy k. kulcsot ki lehetett volna hisztizni még, mert így nem érzem, hogy bármit is kaptam azért a bizalomért amit pénz formájában fejezek ki :D -
Xinjin #4430 8-9 óra? De jó neked! Nekem 13 órát mond... -
RZednik #4429 Én is FF5-el szedem most, szóval biztosan nem az a gond. Egyébként perpill baromi lassú (100-120k), ha így marad ma ebből nem lesz játék. :( -
#4428 a meglévő kliens hajlandó frissíteni magát ? mert nekem most potom 8-9 órát ír ki a teljes letöltésére -.-
-
#4427 Nem csak ott, más böngészőkben is ugyanaz.
Később kell újra próbálkozni. -
Andrews2007 #4426 Firefox 5-el csinálom legfrissebb remélem nem pont az a baj? :D Néha a legfrissebb verzión se mennek dolgok. :) -
RZednik #4425 Párszor be kellett frissíteni mire elkezdte, szóval azt tudom írni, hogy próbálkozz! ;) -
Since #4424 Írjatok véleményeket hogy milyen a játék, nem akarom még előrendelni vannak agályaim :-) -
Andrews2007 #4423 Nálam is ott virít de nem szedi lefele. :( -
RZednik #4422 Nekem elkezdte, bár eléggé lassú. Beléptem az UBI oldalára (pl.: a korábbi általad küldött aktiválós link) és máris ott virított a letöltés gomb. -
Andrews2007 #4421 Aha tényleg ott van a link kérdés működik e. :) A régi zártat akkor nyugodtan letörölhetem? -
ArchDruid #4420 Nekem megjött! -
RZednik #4419 Szerintem nem lesz új kulcs a stressz-tesztelőknek. Az akkorit már hozzárendelted az UBI accountodhoz, lépj be újra, töltds le a klienst, és sz'tem menni fog. -
Pio #4418 Nekünk nem kell új bétakulcs. Én legalábbis bejelentkezek és írja, hogy "kössz az előrendelést" és ott a letöltési link. Csak egyelőre üres oldalra továbbít... :)
Bár állítólag valakinek már megy a letöltés. -
Andrews2007 #4417 Mi mikor fogjuk? Akik már tesztelhették a zárt bétát? -
Pio #4416 - a UbiShopból rendelők most fogják megkapni a kulcsukat
- a béta legalább 3 hétig fog tartani -
Pio #4415 Sajnos egyáltalán nem biztos, hogy lehet a dobozos kulcsot steamen aktiválni, ez csak néhány játék esetében van így. ITT VAN a pontos lista. -
Pio #4414 Ja, szerintem is az a célravezető ilyen helyzetben, ha nem idegeskedik miatta az ember, fél-egy óránként ránéz, amíg ébren van és ha nem sikerül, akkor másnap, addigra már tuti rendben lesz minden. Úgyis hosszú lesz a béta, szóval nem maradunk le semmiről.
Persze lehet, hogy még nem lőtték fel, amúgy bírni fogja a letöltést, az ezer fős stressztesztet elég jól bírta, nem tudni, hogy hány előrendelő van. -
Sblat #4413 Egyszerű megvezsed dobozosan steamen aktiválod és már is jobb lesz:)
amúgyis mindent steamen aktiválok hogy kéznél legyen sok már emg sincs sztem. -
Pio #4412 Sajnos nem tudok semmit, nem adtak infót arról, hogy mi lesz.
Annyit tudok, hogy valószínűleg újra le kell szedni a klienst, nem lesz elég update-elni az előzőt, de hogy mi lesz a telepítés menete azt egyáltalán nem tudom.
Szerintem aktiválni a bétakulcsot nem feltétlenül kell újra, hisz az hozzá van kötve az accountotokhoz. -
ArchDruid #4411 :DD Hát igen, várható volt. Majd olyan 10 óra felé érdemesebb próbálkozni. Vagy hajnalban.. Addigra csak elalszik az emberek java :D
Vagy lehet, sokan gondolkodnak úgy, mint én?
Én mindenesetre várom az ímélt a kulcsommal! :) Lehet, hogy csak 1 hét múlva kapom meg -
TomChaos #4410 Pio ugyanúgy csináljunk mindent mint a múltkori leveledben le volt írva? -
Kheled #4409 igen.én is pont odaprobálók feljútni de nemigazán akarja betölteni:) nah már 6 óra lett közbe -
Pio #4408 Ahogy elnézem a hivatalos oldal csúnyán lehalt... :) -
Pio #4407 Nem hiszem, hogy ki kell majd írnod lemezre, szerintem egy exe-t fogsz leszedni, ami letölti és telepíti is egyben a játékot, nem kell semmit bajlódni lemezekkel. De persze nem tudom biztosan.
Sokan amúgy épp ezért szeretik az online vásárlást, mert kényelmesebb, mint a lemezekkel bajlódás. Illetve nem tudom, hogy a UbiShopban hogy van, de Steamen például akárhányszor, akármikor letölthetem a játékot, szóval ha most megveszek valamit, aztán 3-4 év múlva újra kedvet kapok hozzá, akkor ugyan úgy két kattintással letölthetem majd, nem kell lemezeket őrizgetnem.
TVelvet: ArchDruid megírta a hozzászólásszámot, annyit tennék hozzá, hogy a publikus bétára már nyugodtan jelentkezzen akárki, aki úgy gondolja, hogy talán menni fog a gépén a játék, nincsenek más feltételek. Csak a Ubisoft account kell. És egyáltalán nem biztos, hogy lesz kulcs... :( -
TomChaos #4406 ugyanúgy fog zajlani az install mint múltkor? -
ArchDruid #4405 Pio helyett talán én is segíthetek.
Keresgélj a #4117-es hozzászólás körül! :) Többet nem mondhatok! -
#4404 és hol lehet nálad jelentkezni, és mi a feltétele? homályosíts fel kérlek :) -
ArchDruid #4403 Na tegnap éjjel én is előrendeltem Ubi-shopban! Kiváncsi leszek kapok-e bármit...
Ha jól értem a megjelenés napján, azaz szeptember 8-án letölthetem majd az Ubi szerveréről a teljes játékot minden kiegészítőjével együtt? (mert a Deluxe editiont rendeltem meg) Aztán meg írjam ki magamnak itthon egy TDK dvd-re? És se gyári DVD, se díszdoboz. Háát... ez eléggé érdekes elgondolás
(nem mintha bármi haszna lenne egy DVD-toknak, a régebbi megvásárolt játékaim is mind ott porosodnak a polcon. A program a lényeg, amit valószínűleg megkapok a pénzemért. De mégis. Ha játékszoftvert veszek, kapjak már hozzá egy korongot, meg egy dobozt. Mert ennyi erővel lewarezolhattam volna ingyen, és kiírom magamnak ugyanúgy egy TDK DVD-re. Vagy ez elavult gondolkodás? Ki mit gondol erről?)
Én sem kaptam még semmi kulcsot. Habár tegnap vagyis az már ma volt, mert nagyjából hajnal fél kettőkor rendeltem meg...
Ha 18:00:00-kor tényleg elindítják, elvileg 17:59:59-ig még érkezhet. -
mnorbi #4402 kapott már valaki kulcsot ? Vagy ez csak este 6 kor lesz kiküldve ? -
Pio #4401 Elvileg lesz demó a játékból.
Továbbá remélhetőleg lesz még kulcsunk is, de ahogy írtam, erről egyelőre semmit nem tudok mondani.
Ezen felül lehet, hogy vannak olyan előrendelők, akik kaptak a stressztesztre kulcsot és így az előrendelői kulcsukat fel tudják ajánlani.
Ezeket a kulcsokat azoknak fogom kiosztani, akik nálam jelentkeztek a leírtaknak megfelelően (ubisoftos accounttal és hozzá tartozó mailcímmel) bétakulcsért. -
#4400 Hát őszintén, nem tudom. Ha elő rendelem ki is kell előre fizetnem, ergó szívás. Viszont én ki akarom próbálni azért előtte.
Any advice ? -
Pio #4399 Nem tudni, elvileg néhány hétig.