Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most gyorsan fejben végiggondoltam, nekem a második rész zenéjébõl maradt meg a legtöbb dallam, de mindegyik részbõl van pár, ami azonnal eszembe jut.
Ha valamire, akkor a zenére tényleg sose lehetett panasz a HoMM szériában.
Igen ezen én is csodálkozok. Reméljük a majd 1 hónapos többi magyar heti képet nem fogják felrakni a jövõ héten s azután is. 😊

A Nagaknak inkább a Collector's edition videós kínaias zene illik. ha az is Heroes VI-os zene.
A hét képe, amit már a magyar héten is láthattunk. Ugye nem majd hónapos képekkel fogják kiszúrni a szemünket??

4. részben a Dirt , a Grass a Haven és Academy vár zenéje iszonyat tetszett, de a tengeri zene is vagy a csaták. A 3. részben a Mocsaras Fortress váré pl de ott majd mindegyik szintén.
Mindegyik tetszett, de tényleg igazán talán a 3-4. részé. Az 5.-é is jó volt pl a Grass téma vagy a Haven és az Academy és a Sylvan vár témája.

Ez elvileg a Havené mert a decemberi párizsi videóban azt írták rá hogy Haven. Ott is élõben egy részletét ennek játszották le. e menü is lehet tényleg.
Nagyon szép zene, lehet ez a naga vár zenéje, mondjuk a játék menüje alá is illene.
Ez a zene is elég Heroes4es, abban voltak hasonló zenék, örülök, hogy a H5 zenéi után visszatértek ehez a H4 féle hangzáshoz, H5ben is voltak jó zenék, de messze nem olyan jók, mint a H4 zenéi.

neked melyik rész zenéi tetszettek a legjobban Andrews2007?

Szerintem a H4 mellett a 3. részé lettek még nagyon ütõsek.
Állítólag már 1-2 hónapja felrakta a Youtubera de a éles szemû Ubisoft leszedette. 😊 Már Romero is szivárogtat? 😊
Van más csatorna is de ritkán vannak ott is jó filmek ezért leírtam, hogy versenyhelyzet van pl az állítólagosan legtöbbet nézett RTL mutat egy langyi romantikus komédiát akkor a másik tv csatorna is egy olyat rak be. Ezért nagyrészt DVD-rõl szoktam filmezni vagy Histroy/Discovery csatornát nézni meg spektrumot és MTV-t.

http://www.youtube.com/watch?v=UCoDyBnOjUM&feature=player_embedded

Egyébként itt egy zenés új Paul Anthony Romero videó. 😊
Inkább nézem a valóvilágot mint a 126. film ismétlést, az egy kaptafára készült gagyi sorozatokat. Én már nem is tudom mióta nem nézek filmeket a tv-ben. Ellenben a valóvilág attól függetlenül, hogy olyan amilyen egy kicsit kizökkenti az embert a mindennapok problémájából. Ugyanis sokan vagyunk akinek nem csak a tanuláson és a játékon jár az esze, de azon kell gondolkodnia, hogy hogy adjon nekik enni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most ezt úgy mondod, mintha összesen két csatorna lenne elérhetõ az országban. Kapcsolj át, vagy kapcsold ki.
Elég szánalmas hogy a Szaró ál falóvilág 4 van az élen de hát itthon mit is láthatnánk mást. A tv-ben amúgy se megy semmi jó de a Szaró világ megakadályozza pl hogy jó filmek menjenek a csatornákon a hülye verseny politikák miatt. Nem baj itt az internet. 😊

Off vége

Nálam is az egyik szemem sír a másik nevet, de legalább nem kell majd 6 patchet felrakni a játék megjelenésekor és a gépeken is jól fog menni a játék.
Lacoka12
de jó hogy mmódosítotam

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Na már látom elõre melyik lesz a kedvenc népem...😊 Nagyon örülök a nagáknak bár egy valamit nem értek... Most akkor ugyanúgy nézz ki a Forrás Tündér és a Víz elementál is? A megjelenési dátum pedig... hát ezzel már csak nyári szünetben fogok játszani...😞 Örültem volna egy kora Májusnak.
Hoppá!

És mindössze annyi történt, hogy bejelentették az utolsó frakciót és a CE tartalmát.
Mi lesz itt megjelenéskor? 😄
Bár ha nagyon jó lesz a játék, akkor semmi, mert mindenki játszani fog. 😊
A H5-nél én is ezt hittem. Remélem itt másképp lesz és tényleg elkészülnek addigra mindennel!
A januári beszámolók alapján lehetett rá számítani, erõsen foghíjas volt még akkor a játék.
A PC Guru például egyenesen év végi megjelenést vizionált.
Ilyenkor az egyik szemem sír, a másik nevet. Sír, mert késõbb játszhatunk a játékkal, de nevet, mert úgy néz ki nem sürgeti õket a Ubi (annyira 😊 ) és így nagyobb az esélye annak, hogy kellõen csiszolt játékot kapjunk majd kézbe és ne egy "fizetõs bétát".
Daell Drow
De mi ez a tobb honapos csusztatas?
Ja, ezt néztem én is... 😞
Ha ezt az idõpontot jelenti be ténylegesen a Ubi és nem fog galibát okozni az esetleges nyereménykiosztásnál, akkor Téged is nyertesnek foglak megjelölni, ha senkinek nincs ellenvetése.

A holtverseny szabályt inkább azért találtam ki, hogy mondjuk megjelenik idõ elõtt Amazonon egy dátum és arra rátesznek 10-en akkor mégse nyerjen fixen mind a 10. Kettes holtversenynél ettõl szerintem el lehet tekinteni.

Aki akadályról tud az szóljon most vagy hallgasson örökké. 😊
Lol ha nem módosítom vissza 2 nappal a tippemet pont becsúsztam volna!
Megjelöltem pirossal a várható nyerteseket, de még egyszer hangsúlyozom, hogy amíg nincs hivatalos bejelentés, addig nincs hivatalos eredmény se. 😊
Bizony, bizony.
Szóval a nyereményjátékot lezárom.
De eredményhirdetés a hivatalos Ubisoft bejelentésig nem lesz.
Június 24. tolták a megjelenést!!!

El van írva a kép szerintem, a Kirin a bajnok egység, mivel mind a 7 lényt láttuk már és a 7 közül a Kirin a leg táposabb kinézetileg is.
Gamespotra kerültek ki, valamiért nem a reggeli adaggal együtt tették ki.

Szerintem az csak a file elnevezésének hibája, elképzelhetetlennek tartom, hogy ne a sárkány legyen a fõnök. 😊
Köszi megvan a lótuszvirág. Lehet oldalt volt és elõször arra nem figyeltem.
Mi? A kép címe alapján a Kirin is elite egység csak? Akkor mi a bajnok egység?
Engedélyezett pedig.

Ezek a képek honnét vannak?

Ha tiltva vannak a böngészõdben a javascriptek, akkor sajnos sehol.
Gondolom tiltva vannak, mert amúgy biztosan észrevetted volna.
A Naga hadúr titulust hol láthatjuk?
Kaptatok lótuszvirágot, Coradiel küldött mintát, ami alapján készült. 😊
Az a 3-4 óra játékidõ pluszba amiatt az plusz egy térkép miatt van. Nem a történet tart ennyivel tovább 😊 Ha jól értettem. Köszönöm a titulust 😊
Lacoka12
lenne egy kérdésem csak az kapjam meg a gyûrût meg a többi cuccot aki elõrendeli a játékot vagy ezt normál kiadáshoz is adják?bejön a gyûrû<#hehe>

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Még valami... Felkerült az Exkluzív Magyar hét zárónapjához (március 1-2 magyar nyelvû oldal) Shiwo köszönet bannere, ott meg tudjátok nézni a végleges verziót! 😊 Köszönjük még 1x SHIWO! 😊
Üdv Bátor Harcosok!

Látom ismét forrong a levegõ... 😊 Jó újra újdonságokat tudni a játékból. Legkésõbb holnap frissül a hivatalos oldal is. Felkerül a JátékRendelések közé a Collector Edition változat is, amely angol nyelven lesz "csak" elérhetõ, tehát ebben nem lesz lokalizált verzió. Aki esetleg már megrendelte Nálunk a lokalizált változatot, de ilyet szeretne helyette, rendelje meg a Collector változatot és a megjegyzések rovatba írja be, hogy kérem a lokalizált korábban rendelt verzió törlését az elõrendelések közül és akkor törölni fogom. Hamarosan véget ér a zárt VIP BÉTA teszt és majd látjuk a további menetrendet hamarosan... Baráti üdv!
Shiwo
nem lehet, hogy csak raszta ? 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Azt figyeltétek, hogy a Naga várban a nõi naga az nem is naga, hanem medúza?😊 ha megnézitek a haja helyett kígyók vannak, fura hogy egy várba kerül a Nagakkal, mikor teljesen más a medúza eredete.
A héten már tuti nem. Ha szerencsénk van jövõhéten felpakolják, az orkokat is késõbb tették fel a bemutató videóhoz képest
Akkor módosítanék 2011 máj 10-re.
Malakai
FPP? Azt én is úgy tudom (first person perspective).
De skirmish az ugyebár nem a sztori.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Amazonra is kikerült a játék, ráadásul egybõl 10 font kedvezménnyel.

Mivel most már elég erõsen körvonalazódik a megjelenési dátum, ezért úgy döntöttem, hogy most hétvégén le lesz zárva a tippjáték.
Persze ha elõtte kapunk hivatalos dátumot, akkor azonnal zárom.
Hangsúlyoznám, hogy több különbözõ megjelenési dátum esetén a legkorábbi számít nyerõnek akkor is, ha az nem a magyar megjelenés.

Itt vannak a hivatalos források:
Ubisoft shop - MÁJUS
Deluxe Edition US preorder - MÁJUS 26.
Amazon UK - MÁJUS 27.
Amazon US - MÁJUS 10.

Tippeked március 13, vasárnap 23:59-ig lehet beküldeni/módosítani.
A videó azt írja, hogy 1 pálya lesz.
Biztos, hogy nem lesz semmi köze a sztorihoz?
Akkor mi benne a pláne? Mert ugye ott lesz a pálya editor...

A Ubisoft shop ezt írja: "Skirmish FPP Map"

tudja valaki, hogy mire utalhat az FPP?
Csak mert First Person játékokra szokás ezt a rvidítást használni, az meg azért eléggé meglepne. 😊
az nemkapcsólodik a sztorihoz, csak + 4 single player térkép.amit külön játszhats gép ellen

Szerintem a 15ezer forinttal a Digital Deluxe kiadásra gondolsz.

A Deluxe Edition tõlünk még nem rendelhetõ (talán nem is lesz), az ha jól olvastam 80 európába (~22000 forint) fog kerülni.

Persze azt még nem lehet tudni, hogy a magyar üzletekben milyen áron/melyik csomagok lesznek elérhetõek.
Shiwo
jah, elsõ ránézésre úgy néz ki, mint ami most szabadult a Spore-ból <#idiota>

szerintetek a hivatalos honlapon mikor fog frissülni a frakció-rész, mikor kerülnek be az új lények ?

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Most tûnt csak fel, a CE-hez jár +3-4 óra single player is.
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem ez eléggé unszimpatikus.
Ha már megveszem a játékot könyörgöm játszhassam végig a történetét.
Az exkluzív kinézeteket még megértem, az itemeket is (bár ha multi elõnyt jelentenek az is gáz), sõt, sok egyebet is simán le tudok nyelni, de ezt nem igazán.
Most komolyan ha valaki nem CE-t vesz, akkor warezolnia kell ahhoz, hogy végigjátszhassa a történetet...? O_o
Ááhh, kellett egy kis idõ, míg felfogtam az agyammal. Csak néztem-néztem, mondom ez milyen állat? <#nyes>
Igen, fejen áll. 😊
Most ezen a képen fejen áll a béka?? Amúgy a videóban jópofa, ahogy ugrál
A videóban mintha fordítva lenne a feje a rajzokon. 😊