10317
  • Kheled
    engem továbbra is ez a kinyomhatatlan csata zavar,amit az ellenfél csinál. nemtudom miért kell végignézni,vmikor többször is
  • Hurkans
    Nekem rengetegszer fagy be, pl multiplayer 3v3 map középső vár főnixek, na ott mindig befagy bármit csinálok...
  • Hurkans
    Ez milyen pálya? :O
    Kampányt végigvittem és csak egy pálya van multiplayeren nem?
    Lehet valahonnan szerezni még?
  • Pio
    Ez nem H6-os kép, hanem a 25 éves évforduló alkalmából készült, az összes eddigi részből tartalmaz szereplőket.

A könyv biztos bug, akár be is biggyesztheted a képet a hivatalos fórumra.

Amúgy valaki tapasztalt változást a mai patch után? Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy nem kaptunk patchnote-ot. Az is lehet, hogy csak az updater-t tesztelték.
  • ArchDruid
    Ezt nézzétek! :D
    Artifact merchantnál találtam egy könyvet 200000-be kerül. Ez vajon bug? :D Árához képest nem sokat ér az, amit tud.

• ArchDruid
    Hmmm.. és ez vajon mennyire valós?

Mert ha 100%-ban, akkor fogunk még látni itt Törpöket, Elfeket, és varázslókat is, az tuti! :)

Ott van a griffmadár alatt Wulstan törphős, mellette jobbra szerintem Solmyr djinn, kettövel balra meg valami kis elf hős van.
    A jobb alsó sarokban az a Minotaurusz fejű akárki meg olyan, mint egy Dungeon overlord! :)
  • Pio
    Nekem ez a verzió nagyon stabil, egyetlen egyszer döglött meg, akkor se fagyott ki, csak nem lépte le a gép a körét, hanem megállt a töltőcsík.
  • Akra
    Nektek milyen sűrűn fagy a beta?
    Camp 1 végén tartok ,de ha eddig nem fagyott vagy 20x.. :S
    De nem adom fel :)
  • Pio
    Jó lett valamelyik a lenti kulcsokból?
  • Andrews2007
    Köszi képesség videót. Azóta van angol is de hun feliratot még nem találtam. :( Mondjuk l érthető az angol is most is.

Might and Magic Heroes VI béta bemutató 6. Fejezet Nekropolis és Kocsmahősök 1. rész

Might and Magic Heroes VI béta bemutató 6. Fejezet Nekropolis és Kocsmahősök 2. rész

• Pio
    Itt az egész kép, lehet tovább találgatni:

• Kuglee
    Nem hallomás, ez a szakmám. ;)
  • donatus13
    Ezt kitől hallottad ?:) SC 2 ben sokkal több pálya elem van mint a h6 ban mind kettő kiváló játék lesz legalábbis remélem , de ettől függetlenül sc 2 sokkal kidolgozottabb és jobb a h6 nál (motor szempontjából) mivel korlátlan ideig csinálhatják, másik meg az ,hogy sc 2 ben a pálya elemeknek is nagyon nagy a szerepe így azokra jobban is oda kell figyelni.
  • kissssss
    hmm ki az a varázsló fickó lent a sarokban?
  • Carlos
    Ezzel egyetértek!!!
  • kissssss
    fent a fehér páncélos lovag Godric(h5) mellette Catherine királynő(h3) végül pedig Archibald(h2)
  • Agamemnon69
    Azért így a bétát próbálgatva, nagyon kevés az a szintenkénti 1 ability pont. Annyi minden hasznos képesség van :)
  • Pio
    Na, a lengyeleknek is megvan az első leakelésük, ők az Abilities videót tették ki előbb, mint a hivatalos oldal.
    Aki nem tud angolul az várja meg a hivatalos verziót, mert azon lesz magyar felirat is.

• ArchDruid
    Pedig nem bonyolult. Lineáris a pálya, nem lehet eltévedni. Először is el kell foglalnod a Piros területét. (a fortot) Utána, aktiválódik a fort mellett egy egyirányú teleportkapu. Abba be kell menni, és kidob a fal másik oldalán, ahol majd megkapod a következő feladatokat. Egyúttal a kapu is kinyílik, vagyis vissza tudsz térni a váradhoz.
  • ArchDruid
    Na és ki ki? :)

Én felismerem Agraelt és Crag Hacket. Ki a másik 3?
  • Pio
    Ezen a héten egyre több részletet fogunk megkapni ebből a 25 legendás M&M karaktert tartalmazó képről:

• Kheled
    nincs vmi lista az előbbi patchről? hogy miket javitott
  • Pio
    Mégse, majd csak délután, elfelejtettem berakni dropboxba, szóval csak az otthoni gépen vannak meg a kulcsok.

Addig is próbáld meg a #4745-ben található kulcsokkal, mert szerintem nem mindegyik lett még elhasználva.

regisztrálás, kliensletöltés, telepítés pontos menete
  • Pio
    Küldök Neked privátban egy kulcsot.
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Bétába a Heaven kampány 2ik pályáján a falnál hogy kell tovább menni? Csak az a 1 út van és nem tudok túl jutni

Köszönöm Bandeeka
  • Andrews2007
    Azt egy hős kezdő képesség is adja.
  • siryus13
    Erről a bétakuclsról lekéstem. Ha jól értem akkor az összes bétakulcs elfogyott ezen a lengyel olalon :(
  • Mikatesuka
    Egy javítást észrevettem. A nyílpuskás fejlesztett verziója már nem sebzi a baráti egységeket.
  • Andrews2007
    Nektek is jött patch? Van valahol lista mit javít?
  • Kuglee
    No igen, de az SC-ben tized annyi és részletes tartalom van egy pályán, mint itt ;) - csak számold a lerakott különböző egységeket, azok részletét, és az egy pályán látható rengetek épület típust és terepet...+ combat mapok és cutscenek - ahhoz hogy ne töltögessen (ki-be), az előbbiekből minden objectnek bent kell lennie a ramba. Különben iszonyatos töltésidők lennének, és minden apróság miatt megakadna a játék.
  • Agamemnon69
    Végre tegnap este egy kicsit játszhattam a bétával. Hát még nagyon béta állapotban van, de nagyon szórakoztató lett, szép grafikával és érdekes újításokkal :)
  • TomChaos
    tudom én... amúgy egész pofáska... még ezen is, de attól még lehetek pipa miatta nem? :D
    Amúgy ha a Blizznek sikerült egy SC2-őt a mai világba úgy összehoznia, hogy széles skálán lehessen optimalizálni akkor biztos vagyok benne, hogy egy UBI is meg tudta volna kicsit jobban oldani a dolgot...
  • Zsknight
    Köszi Pio még 1x.
  • Pio
    Kiküldtem a tegnap összeharácsolt bétakulcsokat, így mindenkinek jutott kulcs, aki tőlem valaha is kért. :)
  • raddani
    Felvettelek. Aki engem akarna felvenni, az keressen rá a raddanii1 névre. Amúgy valaki nem tudja, hogy a Skirmish módot hogy lehet aktiválni? (Már ha lehet) Csak legalábbis jó lenne kipróbálni még a többi népet is..
  • Kuglee
    Ráadásul tökre pipa is vagyok mert egy XPS M1530-ról tolom és 2 felbontást visszavéve és majdnem csont Low grafon néha még haldoklik is... Nem vártam csili vili dolgokat a géptől, de azért ez kicsit nevetséges...

Miért vagy pipa? Ezek szerint nem olvastad el a minimum követelményt, kész csoda, hogy fut azon a gépen :D
    Segítek: a minimum 512MB 8800GT... nem 256MB 8600-as
  • Since
    Nemtudom hogy működik a friend lista, de ha valakinek van kedve az adjon hozzá. Baconjockey néven futok.
    Van arról valami hír hogy patchelni fogják-e a béta klienst esetleges javításokkal? Vagy ez a kliens lesz 3 hétig?
  • Andrews2007
    Szívesen. Sokszor be kellett az utóbbi 2 videóban csuknom az ajtót mert mindig épphogy kinyílott lehet egy Kísértet járt erre a Nekróktól? :Ö :D
  • TreDoR
    Kossz a videókat!
  • Andrews2007
    5. fejezet Haven és Erőd rendszer 2. rész