Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/watch?v=7X4QC9NEuZQ

Újabb várzene Romerotól és egy interjú is vele. Kizárásos alapon a Stronghold lesz. Infernonak ilyen zenét nem hinném hogy írnának nem illene hozzájuk.
A többit meg hallottuk már.

Szuper lett ez is. 😊
Shiwo
miért ? annyira biztosra veszed, hogy lesz neki, vagy annyira kizártnak tartod a dolgot ?

mondjuk egy olyan animációt el tudok képzelni, hogy begubózódik a fate weaver, és legközelebb, mikor rákerül a sor, akkor szétreped a gubó és elõmászik belõle a másik formában

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

😊 ,én a játéktechnikai megvalosítására leszek kíváncsi! Kimarad egy körböl, vagy éppen miért jo egyik-egyik- alak.

A térkép sztem is igazán jó, végre, nem egy sík, és annyi hogy a hegyeken nemmennek át a kis nyilacskák 😊

Hajozásról tudni valamit ? Hamár térképekrõl van szó...

ezt a kérdést te sem gondolhattad komolyan. <#duma>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Shiwo
amúgy amikor a feat weaver átvált az emberi és pók alak között, annak legalább lesz valami animációja ?

Carmang
Tetszik a térkép "szintezõdése". Nem csak úgy van egy placc, oszt kész.

Már elõrendeltem rég!

Csoda 😮 Olyat "hét képe"-t kaptunk amit eddig nem láttunk.😄
Új hét képe:

Lacoka12
nekem sincs béta kulcsom még pedig már rég elõrendeltem

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

rendeld elõ
Az engem is aggaszt 😄, meg hogy nincs beta kulcsom 😄

jó lenne már ha többet nem késne , fél éve késik ez már 4. csusztatás volt...
Viszont az jobban aggaszt hogy sehol sincs semmi info a béta tartalmáról így 6 nappal a megjelenésig .
A szivbaj kerülgetett, amikor azt olvastam késik a heroes collector kiadás 😄😄😄

Tetszetõs, ez a pók/emberi alakra kíváncsi leszek, eddigiek alapján bejövõs!

Ázsiai hivatalos oldalra érkeztek a múltkori Haven-öshöz hasonló képek a Necropolisról is.
Sajnos gyengébb minõségûek.

Üdv Bátor Harcosok!

Itt vagyok, olvaslak Benneteket, csak nagyon ritkán jelentkezem be és még kevesebbget írok. Eléggé lefoglalnak a játékkal kapcsolatos dolgok és a magyarosítás lektorálása... 😊

OFF:
Aki szeretné megrendelni a várhatóan áprilisban megjelenõ Heroes Collection kiadást (Heroes I-II-III és kiegészítõit tartalmazza a csomag), az megteheti az oldalunkon keresztül az alábbi linken:
Heroes Collection kiadás megrendelése

OFF vége...

Baráti üdv!
Köszi elolvastam!

Remélem az a respecialize eltûnik a véglegesbõl!

A hõsök száma korlátozva lesz ? Csak mert ez a fajta területfoglalós elv, megint elõhozza, a sokhõsös játékot, amik az ellenség bányáiba állnak, majd ha jön az ellenfél elmegy, majd visszaáll, ki-ki csuki játék.

Shiwo
érdemes elolvasni a Vologya Mester féle interjút, sok kérdésre választ kap benne az ember

Szia!

Minden le van írva a topikban, de senki nem hibáztat érte, hogy inkább kérdezel, elvégre lassan 3400 hozzászólásról van szó. 😄

AREA OF CONTROL
A renszer úgy fog móködni, hogy minden térkép FIX MÉRETû zónákra lesz osztva és minden zóna közepén egy központi hely áll majd. Ez lehet egy vár, ahol építkezhetsz, de lehet egy szimpla erõd is, melyben védõket hagyhatsz.
Aki ezt a központot uralja, az uralja a zónát is, ami azt jelenti, hogy az adott zónában lévõ MÁR ÁLTALA ELFOGLALT helyek (bányák, dwellingek) nem lesznek tõle permanensen elvehetõk. Ha egy ellenséges hõs beleáll a bányába, akkor az az övé lesz, de amint kimozdul belõle az újra a zóna tulajdonosáé lesz.
Viszont nem fognak automatikusan elfoglalódni a zónában levõ szürke és ellenséges (ez utóbbiban nem vagy 100%ig biztos, de majd valaki pontosít 😊 ) épületek, azokat még el kell foglalni, miután megszerezted a központot.
Ahol a központ még szürke ott a foglalás ugyan úgy mûködik majd, mint a korábbi részekben.

MÁGIA
Nem lesz mage guild, helyette szintenként kapott pontokból tanulhatsz varázslatokat a hõs fejlõdésfáján.
7 mágiaosztály lesz: Prime, Earth, Air, Fire, Water, Darkness, és Light.
Ezen kívül kapni fogsz a frakciódhoz és a hõsöd típusához, specializálódásához kötõdõ képességeket is.

Itt van egy kép az egyik mágia ágról:
Hát én ha belenyúlok, meghagytam volna egy kicsivel többet, de a változtatás tényleg merész, és jó ötlet is lehet!

Emelett van két kérdésem is:

Ez a terület kontroll rendszer ez hogy fog egészen pontosan kinézni? Mi növeli a területet ? A bányák a területünkön belül a mienk, de mi van ha van védõje ? Vagy elõbb el kell foglalni ? AKkor meg mi van, ha a területen kívül foglalunk bányát!

A mágiarendszerrel lehet tudni valamit? Mintha azt olvastam volna, hogy nem lesz mageguild ? Hány típus lesz?

Ha ezek le vannak valahol irva, akkor szóljatok megkeresem!

Nyersanyag kérdéskör, hát hmmmm, szóval mindig hozzá tartozott heroeshoz, de ettõl függetlenül szerintem bõven elég lesz 3 mármint ha megfelelõ balansz is lesz mellé, de ez majd kiderül, mindenesetre én pozitívnak értékeltem ezt a változást.

Shiwo: köszönöm a tippeket 😉
Nem rémlik, hogy bármi miatt trollkodtam volna ott, igazából egy srác szólt be nekem, de õ mindenkinek beszólt, mindenkit anyázott, össze-vissza trágárkodott, szóval nem mérvadó. 😊
Szomorú voltam amiatt, hogy kihagyták ott a LANt, mivel az elsõ rész ettõl lett legendás és mi is rengeteget játszottunk vele LANokon, de elfogadtam, hogy ez szükségszerû védekezés a warez ellen.
Az mondjuk nem volt szimpatikus, hogy a Blizzard úgy adta ezt be, mintha ez a döntés a vásárlók miatt született volna és ettõl nekik lesz sokkal jobb, mert ez nettó marhaság, hogy lenne nekem jobb attól, hogy kivesznek egy szolgáltatást? 😄
Pörgessük már fel a topikot! 😄, Magyar fejlesztõk, mindjárt megjelenés/BETA, nem egy ismeretlen játék, és napi 5-10 hozzászólás 😄! Mindig epekedve nézek fel hátha van valami 😄 de semmi! 😄

Mi a véleményetek a nyersanyagok eltûnésérõl ?

Én ezt egy kicsit szomorúan hallottam, bár van benne valami, hogy elözö részekben volt olyan két faj, aki nem küzdött egymás bányáiért, de azért ennyire leszûkíteni, kicsit lehet sok!

😄😄, mindenki trollkodhatott 😄 , de Pio-nak igaza van, szépen lassan teljesen elmarad a lan, 90 százalékban már most sincs kb értelme, eléggé megbizhato ma már az internet!

tényleg? az sc2 kapcsán nem te trollkodtál a lan hiánya miatT?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Online játéklehetõség biztosan lesz, én a LAN-t erõsen kérdõjelesnek tartom, mostanában kihagyják, hisz így ellehetetlenítik a warezos multiplayert, azok általában valami LAN emulátorral (hamachi, tunngle, satöbbi...) mûködnek.
Persze ez a LANpartik ügyét is megnehezíti, olyan helyen kell "LAN"-t szervezni, ahol elég erõs a net ahhoz, hogy mindenki online tudjon játszani.
Igazad van, én rosszul fogalmaztam, arra gondoltam, hogy két különbözõ gépen, ne lehetne játszani, valahogy 😊

Nem nagyon szokott már LAN támogatás lenni a játékokban. Van ez az internet nevû izé, ami erõsen feleslegessé teszi... 😊
Mondjuk azért elég érdekes lenne, ha lan nélkül jönne ki a játék! Levelezõs multi 😄😄

Nem tudni. Multiról összesen annyit tudunk, hogy hot seat biztosan lesz benne.
TVelvet
Nemtudjátok véletlen, LAN lesz e a játékban?
Aki esetleg elfelejtette volna, hogy néz ki ez a birodalmi overview annak itt a kép:

hu Sanctuary leírások tökjók. annyira szeretem, hogy mindegyik lénynek legalább 2 tulajdonságuk van. rendesen lehet mostmár taktikázni. és örülök hovan egy faj, ami konkrétan a jéggel foglalkozik😊

HAVEN

Core egységek
Sentinel / Praetorian (adatlap)
Shielded - ellenállóbb távolsági támadásokkal szemben.
Shieldguard - védelmezi a körülötte (mögötte) állókat is.
Shield Bash] (csak Praetorian képesség) - a számára védendõnek kijelölt egységet érõ támadókra azonnal visszatámad.
Crossbowman / Marksman (adatlap)
Armor Piercing - páncélokat átütõ lövések.
Piercing Bolt (csak Marksman képesség) - több egymás mögött álló célpontot is képes egyetlen lövéssel sebezni.
Sister / Vestal (adatlap)
Heal - gyógyítja csapattársait. elesett egységek feltámasztására is alkalmas.
Pacification (csak Vestal képesség) - aura, mely lenyugtatja, támadásképtelenné teheti az ellenfeleit.

Elite egységek
Radiant Glory / Blazing Glory (adatlap)
Speed of Light - a fény gyorsaságával támad, így nem lehet kitérni csapásai elõl.
Cleansing Light - ha egy varázslat döntõen befolyásolná egy csata kimenetelét, akkor egy (fény)robbanás formályában kiegyenlíti az esélyeket.
Searing Light (csak Blazing Glory képesség) - képesség, mely megsebzi és elvakítja az ellenfelet.
Griffin / Imperial Griffin (adatlap)
Diving Attack - levegõbõl támadás.
Unlimited Retaliation - minden õt támadó egységre visszatámad.
Diving Assault (csak Imperial Griffin képesség) - levegõbõl támadás. Játéktechnikailat nem tisztázott a különbség a Diving Attack-hoz képest.
Sun Rider / Sun Crusader (adatlap)
Charge - megrohamozza az ellenfelét.
Blinding Charge (csak Sun Crusader képesség) - a megrohamozott ellenfelét megvakítja.
Sun Steed (csak Sun Crusader képesség) - rövid idõre a lova Fénnyé válik és keresztül tud menni a tereptárgyakon.

Champion
Seraph / Celestial (adatlap)
Blade of Mercy (csak Seraph képesség) - feltámaszthatja elesett bajtársait.
Blade of Judgement - a bajtársait ért támadások ereje elraktározódik a fegyverében és ha lesúlyt a támadóra az visszakapja, amit adott.
Blade of Epiphany (csak Celestial képesség) - feltámaszthatja elesett bajtársait, akik ennek hatására erõsebbek is lesznek.
Absolute Purity (csak Celestial képesség) - immunis a negatív hatású varázslatokra.

------------------------------------

INFERNO

Core egységek
Maniac / Demented (adatlap)
Twisted Mind - mindenféle morálbefolyásoló és mind control képességekre immunis.
Manic Laughter (csak Demented képesség) - egyre eltökéltebb a harcok során és talán gyógyul is.
Succubus / Lilim (adatlap)
Pleasure in Pain (csak Succubus képesség) - az õt támadó egységek saját magukat is sebzik valamilyen mértékben.
Seduce (csak Lilim képesség) - harképtelenné teszi az ellenséges egységet.
Rapture in Agony (csak Lilim képesség) - a Pleasure in Pain erõsebb változata.
Hellhound / Cerberus (adatlap)
Eye of Gluttony - az õt megsebzõ ellenséges egység ellen bónuszokat kap annak haláláig (vagy a harc végéig).
Voracious (csak Cerberus képesség) - több elõtte álló egységet is képes egyszerre támadni.

Elite egységek
Breeder / Mother Breeder (adatlap)
Mana Leech - az õt támadó mágiahasználó egységektõl manát lop és átirányítja a hõshöz.
Proliferation (csak Mother Breeder képesség) - folyamatosan gyarapszik a létszáma.
Tormentor / Lacerator (adatlap)
Retractable Spikes (csak Tormentor képesség) - saját testébõl kirobbantja a csontjait, ez által (az övénél nagyobb) sérüléseket okoz a körülötte állóknak.
Taste of Pain - a harc során minden õt érõ és minden általa bevitt támadás révén erõsebb lesz.
Exploding Spikes (csak Lacerator képesség) - a Retractable Spikes erõsebb változata ezúttal savas csontokkal.
Juggernaut / Ravager (adatlap)
Chaotic Armor - immunis a mágiára.
Unstoppable Charge - a célpontjához vezetõ út mentén mindenben kárt okoz.
Taunting Presence (csak Ravager képesség) - magára vonja az ellenséges egységek figyelmét, így azok mindenképp õt fogják támadni a többi (potenciálisan akár nagyobb veszélyt jelentõ) egység helyett.

Champion
Pit Fiend / Pit Lord (adatlap)
Hateful Retaliation - minden õket támadó egységre visszatámadnak függetlenül attól, hogy az hol helyezkedik el a csatatéren.
Blinded by Rage - immunis a mentális támadásokkal szemben.
Blade of Hatred - az õt támadó egységek bizonyos eséllyel irányíthatatlanná válnak és akár saját csapattársaikat is megtámadják.
Boundless Hate (csak Pit Lord képesség) - támadó képesség, mely minden lényt sebez a csatatéren (még a társakat is).

NECROPOLIS

Core egységek
Skeleton / Skeletal Spearman (adatlap)
Hollow Bones - ellenállóbb távolsági támadásokkal szemben.
Webbing Spears (csak Skeletal Spearman képesség) - ha a közelében hollttest található annak csontjait képes mozgatni, így lassítva az arra elhaladókat.
Ghoul / Ravenous Ghoul (adatlap)
Dead Flesh - ellenállóbb fizikai támadásokkal szemben.
Rage Against the Living (csak Ravenous Ghoul képesség) - ha megérzi egy élõlény szagát, akor gyorsabbá és erõsebbé válik.
Ghost / Spectre (adatlap)
Incorporeal (csak Ghost képesség) - keresztül tud menni a tereptárgyakon és a fizikai sebzések kevésebb kért okoznak benne.
Wail of the Netherworld - gyógyítja az élõholt csapattársát, illetve újra is "éleszthet" plusz példányokat. Ha a gyógyítandó élõholt közelében élõlények álnak azok sebzõdnek és a rajtuk okozott sebzés is gyógyítani fog.
Death Sceal (csak Spectre képesség) - az általa megsebzett lényeket nehezebb feltámasztani.
Immaterial (csak Spectre képesség) - az Incorporealhoz hasonló képesség, a fizikai sebzések még hatástalanabbá válnak.

Elite egységek
Vampire / Vampire Lord (adatlap)
Vampiric Embrace (csak Vampire képesség) - ha nem jut vérhez elpusztul.
Out of Time - a Spirit World-be képes menekülni egyes támadások elõl.
Vampiric Grasp (csak Vampire Lord képesség) - az ellenség megsebzésével gyógyul.
Lich / Arch Lich (adatlap)
Asha's Embrace - Darkness aura veszi körül, mely segíti az átkozást (pontos játéktechnikai szerepe nem tisztázott).
Life Drain (csak Arch Lich képesség) - az ellenséges egységtõl elszívott életerõt át tudja irányítani élõholt társába.
Lamasu / Putrid Lamasu (adatlap)
Aura of Putrescence - minden körülötte állót sebzõ aura.
Breath of Vermin (csak Putrid Lamasu képesség) - a testében élõ férgeket ellenségére lehelve okoz sérülést.
Contagion (csak Putrid Lamasu képesség) - fertõzés, melybõl csak alvással lehet kigyógyulni (nem tiszta, hogy mit okoz a játékban, talán elaltatja a megtámadt ellenséget).

Champion
Fate Spinner / Fate Weaver (adatlap)
Dual Forms - emberi és pók alakot is ölthet.
Venomous Touch - lassan ölõ mérgezés.
Baleful Gaze - jövõbe látó képesség, mely talán a Succubushoz hasonlóan bájolni is tud. Játéktechnikai hatása nem világos.
Freezing Web (csak Fate Weaver képesség) - jelentõs védelmet biztosító pókhálóval védi magát.
Dance of Decay (csak Fate Weaver képesség) - tánc, mely megöregíti az ellenséges egységeket.

STRONGHOLD

Core egységek
Mauler / Crusher (adatlap)
Taste of Blood - az õt ért sérülések erõsebbé teszik.
Shielded - ellenállóbb távolsági támadásokkal szemben.
Assault (csak Crusher képesség) - ha támadására az ellenésges egység visszatámad, akkor még egyszer lecsap rá.
Harpy / Fury (adatlap)
Strike and Return - támaádás után visszatér a kiindulási helyére.
No Retaliation (csak Fury képesség) - az általa támadott egység nem tud visszatámadni rá.
Goblin / Goblin Hunter (adatlap)
Crippling Traps - csapdákat tud elhelyezni a harctéren.
Sneaky Strike (csak Goblin Hunter képesség) - játéktechnikai hatása nem világos.

Elite egységek
Centaur / Marauder Centaur (adatlap)
Vigilance - játéktechnikai hatása nem világos.
Manoeuvre - segítségével el tudja kerülni a közelharcot.
Mobile shooter (csak Marauder Centaur képesség) - mozogni és lõni is tud egy körön belül.
Jaguar Warrior / Panther Warrior (adatlap)
War Fury (csak Jaguar Warrior képesség) - aminr harcba kezd ellenállóbb lesz a negatív mágikus hatásokkal szemben.
Feral Charge - távolról rávetõdik az áldozatára ellehetetlenítve ezzel a visszatámadást.
All-around Slash (csak Panther Warrior képesség) - a Feral Charge során a támadás maga nem csak a célpontot, hanem a közelében állókat is sebzi.
Dreamwalker / Dreamreaver (adatlap)
Sky and Earth (csak Dreamwalker képesség) - csapattársra varázsolva mozgékonyabbá, gyorsabbá teszi azt, ellenségre varázsolva sebzõdést és közönyt (morálesést?) okoz.
Sky and Earth Mass (csak Dreamreaver képesség) - mint a Sky and Earth, de mindenkire hat.

Champion
Cyclops / Enraged Cyclops (adatlap)
Sunder (csak Cyclops képesség) - kõ- és fastruktúrák rombolásában nagyon hatékony.
Slam - támadásainak lökéshulláma hátrébbtessékeli az ellenséges egységeket.
Mighty Slam (csak Enraged Cyclops képesség) - a Slam erõsebb változata.
Impervious to Pain (csak Enraged Cyclops képesség) - életereje elfogyása után is képes tovább harcolni.
Burning Rage (csak Enraged Cyclops képesség) - tûzsugarat képes kilõni a szemébõl.

SANCTUARY

Core egységek
Kappa / Kappa Shoya (adatlap)
Leap (csak Kappa képesség) - ellenségei közé vetõdik. minél messzebbrõl ugrik, annál nagyobb sérülést okoz.
Splashing Leap (csak Kappa Shoya képesség) - vetõdés után mérget fröcsköl ki magából.
Shark Guard / Wanizame (adatlap)
Ferocious Wound - támadása lelassítja ellenfelét.
Blood Frenzy (csak Wanizame képesség) - a harc során egyre erõsebbé válik (talán csak aktuális ellenfelével szemben).
Coral Priestess / Pearl Priestess (adatlap)
Waves of Renewal - ezen képesség használatával gyógyítani és ellenséges negatív varázslatokat eltávolítani lehet.
Eyes of the Medusa (csak Pearl Priestess képesség) - rendkívül lelassítja ellenfelét.

Elite egységek
Kenshi / Kensei (adatlap)
Challenge - nehézzé teszi az általa kijelölt ellenfél számára más egység megtámadását.
Four Waves (csak Kensei képesség) - harci stílus, játéktechnikai hatása nem tisztázott.
Snow Maiden / Yuki-Onna (adatlap)
Frozen Touch (csak Snow Maiden képesség) - ellenfelei egy csoportját képes megfagyasztani.
Frozen Caress (csak Yuki-Onna képesség) - sebzõ, fagyasztó támadás.
Ice Shards (csak Yuki-Onna képesség) - a képesség segítségével jégcsapdát képes létrehozni.
Spring Spirit / Mizu-Kami (adatlap)
Spirit Link (csak Spring Spirit képesség) - egy csapattársával összekapcsolódik és a valamelyikõkün levõ pozitív hatások mindkettõjükre érvényesek lesznek.
Pain Reflection - egy ellenségével összekapcsolódik és az õt érõ sebzéseket ez az ellenség is megkapja.
Lifeguard Membrane (csak Mizu-Kami képesség) - csökkenti az õt érõ fizikai és mágikus támadások erejét.

Champion
Kirin / Sacred Kirin (adatlap)
Water Flows Freely - nem érvényesek rá a mozgást lassító hatások, varázslatok.
Trail of Mist (csak Kirin képesség) - az ellenséges egységeket lassító ködöt hagy maga után.
Hailstorm Aura (csak Sacred Kirin képesség) - jégvihart képes idézni.
Bõvítettem a lénylistát a Sanctuary-vel.
Most is igyekeztem a képességek játéktechnikai hatását leírni, ugyanakkor érdemes elolvasni az eredeti leírásokat is, korábban Andrews már lefordította õket.
Ismét kérném, hogy ha valami hibát találtok benne (helyesírás, rossz link, félreértelmezés, satöbbi...) akkor szóljatok.

Shiwo, köszönet a frissített bannerért!
Shiwo
nah, chrome alatt komplett elõzmény-törlés megoldotta...

Shiwo
próbáld ctrl+f5, shift+f5, strl+r, shift+r

én firefoxot használok, de így se látom:S

Shiwo
elvileg frissült a banner, bekerült a Sanctuary

(csak nekem chrome alatt vmiért bacik lefrissíteni, de firefox alatt már az újat látom...)

tudjuk már hogy mi lesz a Bétában ? kapunk egy multi pályát amit csak online mas playerekkel tolhatunk ? vagy lesz rendes campaign benne ?
Egyébként én amitõl meguntam a heroes V-t , az az volt, hogy ha nem volt atomerõmû géped,akkor a vártöltögetés, elvette a játékidõ 10 százalékát, aztán meg az ellenfél lépésének kivárása, 8 személynél, már már 5 percet is eltudta érni!

Ha ez a kettõ javítva lesz, és más sem fog belassulni, akkor tuti hogy az egyik kedvenc játékom lesz!

A városképhez még annyit, hogy a városképere kattintva már nem lehet majd építeni hanem csak a alatta lévõ menüben lehet építeni/egységet venni én mondjuk eddig is ott nyomkodtam. 😊
2,5Ds-nek írják már itt a városképet. 😊 Amit építünk látszódni fog a képen, habár most még a jelenlegi állás szerint nem minden épület jelent meg még biztos le kell programozni majd a többit is. Minden nép városának lesz sajátos zenéje mint ahogy eddig volt. Úgy készítették el a városképeket hogy a monitorod felbontásához passzoljanak pl 16:9-esekhez.
http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=774

Marzhin interjú a vezetõ pálya designerrel.

Röviden talán a lényeg magyarul:

- A mesterséges intelligencia még nincs teljesen készen de természetesen sokkal jobbat s 'tisztábbat' átláthatóbbat akarnak csinálni az 5. részhez képest. Amikor a gépi ellenfél lép azt most már sokkal gyorsabban teszi már most is mint az 5. rész esetében. Az AI kevesebbszer csal is mint az 5. részben.
- A Térkép szerkesztõvel lehet csinálni Terület kontroll rendszer nélkül is pályákat, úgymond régi (Heroes 1-5) módi térképeket is. Ekkor a bányákat el kell foglalni a hõsökkel a régi ismert módon és a külsõ lényfelvevõ helyek is a régi módon mûködnek majd. (szerintem jobb ha nem kell annyit rohangálni a hõsökkel és lehet sokat harcolni szóval ennek sok okát nem látom kivéve a megrögzött Heroes 3 remaket váróknak jó persze 😊 )
- A Heroes VI-ban visszahozzák a Birodalmi összesítõ nézetet is ami ha jól emlékszem a 4. részben is volt pl meg a 3.-ban. Ahol egy sokkal nagyobb és részletesebb minitérképet láthattok.
- A játékban a kameranézet esetén sokkal magasabbra is eltávolodhatunk a kamerával mint az 5. részben. 2D-s nézetnek továbbra se fog tûnni, de sokkal többet s átláthatóbban láthatunk majd a körülöttünk lévõ környezetbõl mint az 5. részben.
- A városnézet most városablakban lesz. A város vizuális része tehát maga a 2d-s kép animált lesz mint a Heroes 2-3-4ben volt. Az építkezés és a lények megvétele ezen az ablakos kezelõfelületen keresztül lesz megoldható.

Elsõ két hely fej-fej mellett Haven meg necropolis, aztán stronghold fut be a harmadik helyre, végül akiket nem kedvelek, inferno 😄. Nagák majd meglátjuk, hova futnak be, de mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok rájuk, fõleg ilyen hétvégéken amikor dögrováson vagyok meg asszony sincs itthon 😄
Elnézve a hõst a könny útját választotta és might.😊
Shiwo
Hellboy-t meg akkor az infernohoz köll betenni 😊

Jók a Naga lények animációi a honlapon 😊
Gurren