10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Kimi23 #4558 Nos sikerült kulcsot szereznem az 576-os előrendelésemmel. Fontos tudni, hogy csak a normál verzióhoz adják a gyűjtőihez nem. -
#4557 egész jó lesz -
Kheled #4556 lentebb vannak linkek.de többet is találsz youtuben -
Zsknight #4555 Basszus, nekem ez a béta nem akar összejönni.
Még a rajzverseny bejöhet, habár kétlem.
Csinálhatna valaki valami normális videót a bétáról, legalább azt lehetne nézegetni. -
Kheled #4554 nekem most meg már egyáltalán nemindul el.folyton kilép a menüben, hibát ir ki, illetve a menübe a háttérbe van egy vár. nah az vmi gyönyörű lenne az egyik várnak a teljes képernyős nézetére. kár hogy nemolyan:) -
Pio #4553 Nincs mit, ezek szerint a híre megelőzött, épp most akartam írni, hogy sikerült kettő darab bétakulcsot szerezni és jelentkezési sorrendben az első két embernek elküldtem őket.
Összesen 36 ember szeretne/szeretett volna rajtam keresztül kulcshoz jutni és ebből már 30 ember hozzá is jutott már, remélem, hogy előbb-utóbb a maradék 6 embernek is jutni fog majd. -
#4552 Most látom a levelet amit küldtél! Isten vagy! Kösziii! -
Kheled #4551 nekem folyton kilép. amikor csatlakozni akar a Confluxra- vmikor kinyomom akkor eltudtam inditani, a pályák ugyanazok igyhát folytatom a lényekkel való megismerkedést (stronghold,inferno) maradt hátra, utobbit választottam,viszont azt megfigyeltem hogy pár egységnél lett pár modosítás mozgás,vagy épp külső szemszögből. pl (nemtom a nevét igy hirtelen) a cápaember 2.szintje:), továbbra is a mozgás tetszik leginkább, a többi nemtom,hiányzik a szabadság mint az előző részekből, meg kicsit zavaró hogy kapuk választják el a területeidet. igaz most terület foglalás a lényeg,de tényleg az mint pl a heroes 3ba( felraktam a chronicles, nem is tudtam hogy van ilyen, csomó új kampány) ott is ugye rengeteg mellék uton lehet haladni,hatalmas pálya,és mindenhol kincsek, bányák, stb. de lehet csak pont ezek a pályák olyanok ahol ilyen kevés lehetőség van, grafika tényleg nemsokban tér el a H5-től az világosabb szineket használt. itt élesebb,és picit sötétebb,persze van 1-2 grafikai update.de nemolyan sok, majd kiderül a végleges verzió. ettől még nemfogom lemondani az előrendelésem, sőt ez might and magic, bármilyen is lesz, ezt kell szeretni,elkell fogadni, ha ezt szánták hivatalosnak akkor elkell fogadni és kész. olyan mint pl (bocs az offért) star warsnál.volt egy eredeti.de egyre hülyébb ötlekkel állnak elő,hogy fenttartsák a nevét. de szeretik és azért akadnak rajongók mint én is,mindkettőnél:) szóóval neitéljetek elsőre.ismerjétek meg és meglehet szeretni azért,másnem nekem a csata tetszik nagyon,vagyis az animáció leginkább -
#4550 Tegnap már felraktak néhány hosszabb videót a Bétáról. Ezekből a jobb minőségűek, ha valakit érdekel:
Emberek [svéd]
Élőholtak [német]
Élőholtak [orosz]
Élőholtak [orosz]
Bele-bele tekerve megismerhető a menürendszer, a városnézetek, hősfejlesztő képernyők, a piac, jó néhány csata, ilyesmik. -
Pio #4549 Csak a Steamen előrendelők. -
Pio #4548 Ja és akinek nem lett volna egyértelmű, mostantól lehet nyugodtan beszélni a játékról, képeket, videókat pakolni, véleményezni, bugokat reportolni a hivatalos angol fórumon, egyszóval bármit.
Arra azért felhívnám a figyelmet, hogy ez egy bétaTESZT, szóval ennek tükrében értékeljetek, nem korrekt ez alapján vérré fikázni egy játékot, mint ahogy az se korrekt, hogy a 3 bemutatott pálya alapján felmagasztaljuk a hadjáratot. Érdemes figyelni a hibákat, jegyzetelni őket egy külön lapra aztán ha összegyűlik egy adag, akkor azt beírni a hivatalos fórumra. -
Pio #4547 Előre mondták, hogy nem lehet majd kamerát forgatni az Adventure Mapen, a pályakészítők dolgát könnyíti, nem kell figyelni arra, hogy a letett cuccok minden irányból láthatóak legyenek.
Elforgatás pedig olyan, mint a Warcraft 3-ban, azért került be, mert hátha valami mögé be szeretnél nézni.
Azt hiszem, hogy a pályaszerkesztőben lehet is engedélyezni majd a teljes forgatást, mintha olvastam volna ilyesmit, de lehet, hogy nem.
Felugró szövegekhez még annyit, hogy persze, egy rutinos Heroes játékost lehet, hogy idegesít (bár ezek szerint nem találsz Te se minden funkciót), de egy újoncnak nagyon jól jön.
A két tutorial pályán vannak ilyenek, illetve főleg az elsőn, a másodikon már alig-alig.
Sokkal jobb így, mintha csináltak volna egy a sztoritól teljesen független tutorialt, így az is végigfut rajta, aki amúgy nem tenné és lehet, hgoy néhány újításra felhívja a figyelmét.
Amúgy érdemes minden ilyesmit leírni a hivatalos fórumra is, mert bő 2 hónap van még hátra a megjelenésig, szóval van még lehetőségük bőven javítgatni az apróságokat, illetve ami ebbe nem fér bele azt meg majd a patchekben akár. -
Kheled #4546 háát akkor hasonló mint a zártbétán szereplők -
ArchDruid #4545 Huhh, srácok!
Nagynehezen végre lejött! Összeszámoltam, 17-szer indítottam újra, mire lejött! De akkor is sztem azért, mert download gomb megnyomása után mentés máskéntre nyomtam és átneveztem a fájlt.
A végén már 1,85 MB/s-el jött lefele! :)
Mostanáig játszottam, már alig látok ki a fejemből, de ezt még gyorsan leírom ide!
Griffin's bane-t kezdtem el, ez a tutorial mert az a sok felugró szöveg.. hogy is mondjam K..va idegesítő. Na mindegy. Nekem sikerült Print screennel kimenteni, Optionsban a Controls közt ha megnézitek ott is van a Prt Scr gomb.
Itt a bizonyíték:
Első benyomások, hát... izé.. nyögvenyelős... Sok minden hiányzik még belőle, főleg a zenék. De a lényeg: grafikája szép. Kezelőfelületet totál átrendezték, semmit se találok...még. :D Az, hogy el lehet forgatni a kamerát, oly felesleges bele, hogy elmondani nem lehet. Mivel azonnal visszaforog alapállapotba. De akkor minek bele??
Csatatérképen is lehet érezni, hogy ez még nem a végleges. Kicsit esetlenek a mozgások. És túl sok a felesleges animáció. remélem még fog javulni a végleges verzió! De legalább csata közben 360 fokban körbe lehet forgatni, akár többször is, nem úgy mint az 5-ben, ahol csak 180 fokban lehetett jobbra és balra.
Ami nagyon ötletes: Jobb oldalra ki lehet gyűjteni a fontos ikonokat, pl. a lények felvásárlását, így a térképről is meg lehet oldani. Ez tetszik. De ami nem, hogy az egész nagyon fakó. Alig van benne élet. Nekem a H5 jobban tetszett. Így első nekifutásra az az ítéletem, hogy alul marad vele szemben. De ez csak az első benyomás. Majd holnap elemezgetem tovább! Na jóéjt! Vagy inkább már Jó reggelt! :D -
#4544 Aha, szóval senki másnál nem produkálja azt, hogy introk után, amikor csatlakozik a confluxhoz, kifagy?! Pio, találkoztál már ilyesmivel? -
Sblat #4543 Kicsit fura számomra hogy rámegyek hogy Multiplayer és ha gép ellen akarom nyomni saját hősöket kell kreálnom hogy más frakciókat állítsak be a gépnek? Illetve hogy lehetséges hogy esetleg ismerőssel játszak együtt? -
Sblat #4542 malakai:köszi a helpet mert mostmár 4x szakadt meg de a getright-al tudom folytatni ha a weblapon új letöltést indítok így már csak 10 perc van hátra 890kb/snél:) -
Mikatesuka #4541 Ha valakit nagyon érdekel valami, de nem tud várni holnapig próbálok válaszolni, de nem szeretném lelőni a poénokat, ezért nem írtam eddig se konkrétumokat.:)
Viszont a kép készítése terén segítsen valaki, nem értem miért nem enged képet készíteni.:S -
Mikatesuka #4540 Húhúúú a játék rengeteget javult, bár hibákat bőven láttam még most is. Néhány egység támadása megváltozott, végre működnek a képességek nagy része ( az AI már nem bírta megölni a főnixet mint az előző verzióban, végre a madárka is megmutatta, hogy mit tud :))
Képet sajnos nem tudtam készíteni, egyszerűen nem engedi fekete az egész kép amit a prt scr csinál.:/ -
#4539 Valamilyen letöltésvezérlőt érdemes lehet használni.
Firefoxon belül maradva azthiszem valamelyik addonal megoldható, hogy különböző url-ről folytasson valamit, de nem rémlik melyik is az. -
Sblat #4538 de ha nem ajánlja fel a letöltés folytatását és downloadra meg ugye elindít 1 újat akk hogy?^^ -
#4537 Nincs tiltva a letöltés folytatása. -
ArchDruid #4536 Láttátok már ezt a videót? :)
Nekem változatlanul szakad, frissítés ide vagy oda. A legtöbb, ameddig elértem 1,2 GB volt.. -
Andrews2007 #4535 Steamről bárki szedheti vagy csak az előrendelők? -
Andrews2007 #4534 Ja 1-2 zene pl a csatabeliek még nem véglegesek ezt azért mondom hogy ha valaki esetleg ajajozna.
A harci animációk is sokkal részletgazdagabbak és a taktikai szerepek az egység képességeknek s a hős skilljeinek választási lehetőségeitől nagyon jók. -
Andrews2007 #4533 Ja és az új dzsungel terület faja is új szerintem. :) -
Andrews2007 #4532 Jaa 3d s grafika meg itt sokkal jobb van élessége mélysége magasság érzetem, nem úgy mint az 5. részben ott haloványan volt csak.Itt érzed a hullámokat a mély szakadékokat a magas szobor objektumokat pl vagy hogy egy SPOILER Vulkán alatt vagy s a vulkán maga is szép 3Dben. SPOILER OFF :) -
Andrews2007 #4531 A városkép 2,5D-s lett szerintem nem olyan rossz. Pl a 4. résznél jobb.
A véglegesben elvileg nagyobb lesz kérdés mennyivel.
-
Pio #4530 Egyetértek, a 3D-s városnézet nem volt igazán jó irány.
Szerencsére azt nem is erőltetik, most, hogy úgy döntöttek, mégis lesz városnézet nem egy 3D-st kezdtek csinálni, hanem egy a korábbi részekhez hasonlót. Viszont ha már csinálnak, akkor ha törik, ha szakad hoznia kell a korábbi részek (HoMM 2-3 például) részletgazdagságát, funkcionalitását, mert annál nincs rosszabb, ha emiatt borult az időbeosztás, a keret, emiatt maradnak ki esetleg bizonyos multiplayer feature-ök és cserébe még gagyi is lesz és csak lehúzza a játék színvonalát, az összképet. -
Pio #4529 Pontosítok, nem azt mondom, hogy nem kell várnézet, de meghoztak egy fejlesztői döntést, miszerint nem lesz.
Ezt az első pillanattól tudni lehetet és én voltam az első, aki írta (itt a topikban az első oldalak valamelyikén visszaelleőrizhető), hogy ez valóban egy olyan eleme a játéknak, amit nem is igazán használ az ember, mégis teljesen hozzákötődött a játékhoz és ennek a kihagyása iszonyatos tömeghisztériát fog kiváltani.
Szóval meghoztak egy fejlesztői döntést és beosztották a pénzt/időt ennek megfelelően, aztán persze eljött a háborgás emiatt, amit bárki előre meg tudott volna jósolni és ennek az előre látható eseménynek a hatására hirtelen mégis kitalálták, hogy lesz várnézet, elkezdtek kapkodni, borult az időbeosztás, nyilván az anyagiak is és egyelőre egy olyan várnézetet raktak össze, aminek semmi keresnivalója a játékban, lehúzza az összképet, ráadásul nem is kattintható. Persze nem tudni, milyen lesz a végleges, de szerintem akkor is következetesebben kéne ragaszkodni a döntésekhez. Vagy kihajtani a Ubiból az ehhez szükséges plusz időt és pénzt. Persze ha ez utóbbiakat megkapták, akkor nem szóltam. -
Andrews2007 #4528 Írhatunk már:
Válaszolok az újításokat hiányolóknak:
A Kings Bounty skill fáját a hőstől átvette és tovább fejlesztette szóval azért ebben is van újdonság most már nem te kapod a random skilleket hanem te választasz. 3 féle lény van erősségek szerint Alap,(3db) Elit(3db) és Bajnok(1db) ez is újdonság illetve a 4. rész rendszere is visszatér ami jó volt benne kivételesen hogy minden lénynek lesz ÉRTELMES skillje képessége. A terület kontroll rendszer mi ha nem újdonság? S jó mert nem húzza az időt a bányából ki-be rohangálással. Csatáknál vannak végre igazi tereptárgyak és néha erősítő szobrok területek ala Kings Bounty./Disciples 3. Van 2 féle farkas semleges lény is és 2 új fajta (fény s sötétség) elementál is. A Bossok behozása is új ezek amolyan 8. lények über brutál Bajnok lények.
Van egy teljesen új nép is a Nagak. Az artifaktoknak újfent 3 féle szintje s erőssége lesz. Lesznek gyengébb, közepes és erőteljesek. -
RZednik #4527 Ami a Town screent illeti... nem mondom azt, hogy nem volt látványos az 5. részben a 3D-s screen, de az első pár alkalmat leszámítva, én nem időztem perceket a látványt vizslatva, hanem célirányosan mentem az egységtoborzó/fejlesztő épületbe és miután "végeztem", álltam is tovább. Ebből kifolyólag nekem egy egyszerűbb, de átláthatóság és használhatóság szempontjából abszolút működőképes "kisablakos" megoldás teljesen jónak, a célnak tökéletesen megfelelőnek tűnik. -
Pio #4526 Igen, jelenleg ez a várnézet, a véglegesben nem ez lesz, még nem tudni, hogy pontosan mi.
Ezt sebtében rakták össze, mert ment a hiszti, hogy várnézet nélkül nem jöhet ki a játék. Szerény véleményem szerint hasznosabb dolgokra is mehetne a fejlesztési pénz és idő, de hát a nerdrage az nerdrage... :) -
Mikatesuka #4525 #4504 -es kommentben le van írva.:) -
#4524 most komolyan ennyi a várnézet ? -
Kheled #4523 hogyhogy folyamatos frissités? hogy oldottad meg? -
#4522 még jó hogy a Haven vár látszik benne, ami a legrandább lett az összes közül szerintem...a többi még elmegy, de a Haven-várat valahogy ocsmánynak találom a zárt béta alapján -
Mikatesuka #4521 Ebben a pillanatban fejeztem be a letöltést...:) Nem tudom mennyire befolyásolta, de a folyamatos frissítés mellett nem állt le :) -
Pio #4520 Biztosan. -
Andrews2007 #4519 No majd holnap leszedem most nem kezdem el bár látom már gyorsabb. Lehet holnap is szedni ugye?