Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyah, akkor jövõ hét elején update-elem a bannert.. (most hétvégén nem érek rá sajna)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Valamelyik naga másodlagos hõs:

Köszi szépen , jónak tûnik😊
Tessék, magyar feliratos videó róluk:
Bocsi ha hülyeséget kérdezek de még sosem hallottam róluk 😄
Igen, õk az ötödik nép.
Necropolis>Haven>Stronghold>Inferno az én sorrendem.
A Sanctuaryt nem tudom egyelõre beilleszteni, mert nincs mibõl kiindulni, nincs mihez hasonlítani õket.
A Sanctuaryt nem tudom egyelõre beilleszteni, mert nincs mibõl kiindulni, nincs mihez hasonlítani õket.
Necropolis, mert mindig is az volt az egyik kedvencem, meg mivel a fõkedvencem nem kapott helyet a játékban, a Dungeon.
Kik azok a Nagák? õk az 5 ik nép?
Ezzel kapcsolatban kicsit szomorú vagyok, mert a törpéket szerettem meg a legjobban sajnálom ,hogy most nincs de a 6 ban eddig a heaven tetszik a legjobban és azért mert marha jól kivannak dolgozva😊Meg nagyon tetszenek az egységek.
Az eddig halottak alapján kinek melyik vár tetszik a legjobban és miért?
Majd a végén, megcsavarják, egy idõugró térgörbítõs varázslós, csavarral 😄, és majd a kiegben lesz új történet 😄
Nekem mind 1 mi jön csak ennél sokkal több nép legyen, nagyon bízom benne nem csak ennyi lesz, meg jobban örültem volna ,hogyha a történet folytatódik nem vissza tekint.
Jöhetne már a béta 😄 , már bizseregnek az ujjaim 😄! Igaz, hogy lehet nem is lesz bétakey, delegalább jönnek a gameplayek meg az infok dögivel!
A hivatalos oldalon újra elérhetõ a SANCTUARY LÉNYEK LISTÁJA.
A hét képét pedig már linkelte Andrews.
A hét képét pedig már linkelte Andrews.
ERRE lehet küldeni kérdéseket a fejlesztõkhöz.
Ne tartsatok magatokban semmit, lehet kérdezni a várnézetrõl, multiplayerrõl, amirõl csak jól esik. Persze nyilván csak arra válaszolnak, ami meg a Ubisoftnak esik jók. 😊
Ne tartsatok magatokban semmit, lehet kérdezni a várnézetrõl, multiplayerrõl, amirõl csak jól esik. Persze nyilván csak arra válaszolnak, ami meg a Ubisoftnak esik jók. 😊
Nah a vártámadás, viszont ilyen várak mellet nagyon látványos lesz 😊 ez a rész nagyon tetszik kinézetre, mûködését meg majd meglátjuk.
Ezeknek a motívumoknak az alapja a legtöbb esetben Hórusz szeme. A különbség, hogy mostanában negatív szimbólumként használjak. Pl. itt a démonok egyik jelképe
Vagy Árgus a görög mitológiából! 😊
Jó látni, hogy beindult újra az élet valamennyire😊 a magyar hét és a Nagak bejelentése óta nem sok hír volt.
Ezen a pokoli képen a kerítésen lévõ szemeket tuti a Gyûrûk Ura beli Szauron szeme ihlette😊
Ezen a pokoli képen a kerítésen lévõ szemeket tuti a Gyûrûk Ura beli Szauron szeme ihlette😊
http://www.heroworld.net/screenshot/h6/20110407-ssotw.jpg
Egy pokoli kép. 😊 Harc a pokolban. 😊
Egy pokoli kép. 😊 Harc a pokolban. 😊
Ezek a képek a VIP bétából voltak vagy már az április 20.-aiból?
Közeli képek az összes HAVEN lényrõl
Praetorian 1 / Praetorian 2
Marksman 1 / Marksman 2
Vestal 1 / Vestal 2
Blazing Glory 1 / Blazing Glory 2
Imperial Griffin 1 / Imperial Griffin 2
Sun Crusader 1 / Sun Crusader 2
Celestial 1 / Celestial 2
Lehet, hogy csak én látom így, de szerintem némelyik jobban néz ki, mint a concepteken. 😊
Praetorian 1 / Praetorian 2
Marksman 1 / Marksman 2
Vestal 1 / Vestal 2
Blazing Glory 1 / Blazing Glory 2
Imperial Griffin 1 / Imperial Griffin 2
Sun Crusader 1 / Sun Crusader 2
Celestial 1 / Celestial 2
Lehet, hogy csak én látom így, de szerintem némelyik jobban néz ki, mint a concepteken. 😊
Ahhoz képest, hogy elsõre nem volt szimpatikus ez a lény, ahogy jönnek róla képek úgy egyre jobban megtetszik. Lehet mégis marad a Haven a kedvencem... 😊

Újabb bétás képek

Új közeli képek a fejlesztett szeráfról, a Celestialról. Mivel ez nem teljes értékû angyal, az a Haven Boss lesz majd, Mihály arkangyal. Gondolom a VI. rész (V. részhez képesti) elõzményes története miatt. Ezért annyit elárulhatok talán, hogy nem szimplán angyal lesz a magyar neve.
http://www.heroworld.net/screenshot/h6/20110406-14.jpg
http://www.heroworld.net/screenshot/h6/20110406-13.jpg
http://www.heroworld.net/screenshot/h6/20110406-14.jpg
http://www.heroworld.net/screenshot/h6/20110406-13.jpg
Heroes VI mármint szuper szerintem mert sötétebb tónusú de egyben elég változatos színekkel is rendelkezik. 😊
Az még nem a végleges városkép mint láthatod nem is volt konkrét városkép. 😊 Januári tesztrõl volt még szó. A 5. részhez képest pedig a6. sokkal sötétebb tónusú szerintem grafikailag. Az rossz hogy ha steríl 2-3 féle szín van csak szóval... 😊
Disciplest ismerem, annyira azért nem kell! De egyébként a heroes 3-ban szerintem sötétebbek voltak a színek! Alig volt benne élénk világos szín! Ebben meg neonzölden/sárgán világit a fa (mint az 5ben)! De egyébként igazad van, nem volt sosem túl sötét!
Mondjuk ha jó lesz a játék, kevésbé fog érdekelni!
Mondjuk ha jó lesz a játék, kevésbé fog érdekelni!
Remélem az a várképernyõ nem a végleges, mert így semmi élvezet nem lesz a várak nézegetésében 😞 A hõs képernyõje sem igazán jön be nekem. De persze ez egyéni ízlés kérdése.
http://www.heroesofmightandmagic.es/portal/index.php?module=HeroesVI&func=viewarticles&article=10
Itt egy angol cikk összefoglaló a Budapesti tesztrõl asszem egy spanyol gyerkõc írta. Megemlíti Vologya mestert is is aki segített neki eligazodni asszem. 😊
Itt egy angol cikk összefoglaló a Budapesti tesztrõl asszem egy spanyol gyerkõc írta. Megemlíti Vologya mestert is is aki segített neki eligazodni asszem. 😊
Ja meg volt a nekropolisos zene is nekem ezek megvannak mert leszedtem youtube downloaderrel annó.
http://www.youtube.com/watch?v=G4zi24wXEWk
Itt egy másik régebbi egyveleg is Heroes 2-4-5-6 zenékkel.
Itt egy másik régebbi egyveleg is Heroes 2-4-5-6 zenékkel.
Romeronak fent volt annó a Haven Heroes VI-os témája gyors változatban is de már leszedte.
Most felrakott két vegyes zenés videót. (Tehát Heroes 1-5-6ig minden van benne)
http://www.youtube.com/user/PAULanthonyROMERO#p/u/2/gj7ub4GiznU
http://www.youtube.com/watch?v=8ldQRBQ0YFg
Most felrakott két vegyes zenés videót. (Tehát Heroes 1-5-6ig minden van benne)
http://www.youtube.com/user/PAULanthonyROMERO#p/u/2/gj7ub4GiznU
http://www.youtube.com/watch?v=8ldQRBQ0YFg
a darkosság nem volt különösebbe jellemzõ a heroes-ra, emlékeim szerint mindig élénk színeket használtak (kivéve a nekró várban 😊, mintha valamelyik videóban meg is említették volna...
a Disciples az, ami hasonló játék, és darkos
a Disciples az, ami hasonló játék, és darkos
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Én mondjuk egy kicsit/csöppet darkosabbat el tudtam volna képzelni, ahogy 3319-es hozzászolásan a video képe van, az a hangulat adta volna nagyon! De lehet ezzel sem lesz baj! Mert így nekem kapásból a heroes V jut az eszembe.
Jött pár új kép. A textúrák nyilván azért ilyen mosottak/furák néhol, mert ilyen állapotban volt a játék és nem azért, mert ilyenek is maradnak.
Van több is, de azokon semmi extra nincs, heroworld.net-en megnézheti õket, aki akarja.
Illetve EZT még kiemelném, Griff VS Farkas. 😊

Van több is, de azokon semmi extra nincs, heroworld.net-en megnézheti õket, aki akarja.
Illetve EZT még kiemelném, Griff VS Farkas. 😊

Az intro zenéje isteni (mondjuk az aláfestés sztem erõsen hajaz hanszimmeres és jamesnewtonhowardra batmanre, ami nem feltétlenül baj), a többi az hozza a heroes hangulatot simán! Mondjuk a sanctuary az utolsó videoban elég unalmas szerintem! Ettöl függetlenül a játék zenéjére nem lehet se jot se rosszat mondani, mert majd kiderül mi lesz a véglegesben, igy elõlegben csak 5öst tudok adni max!
Szerintem a zenék abszolút hozzák a megszokott minõséget. Részemrõl egy 6-s
Kis segítségül összeszedtem az eddig hallott Heroes 6 zenéket.
Elõször is volt egy trailerzenénk, amit Tom Salta írt:
Utána jött a Video Games Live-on a Heroes medley, benne néhány másodpercnyi zenével a hatodik részbõl, amit CSAK LINKELEK, hisz Romero feltette a teljes zenét, igaz csak zongorán játszva, nem teljes zenekarral elõadva:
És végül de nem utolsó sorban szintén Romero, szintén zongorán a Sanctuary zenéjével, melybõl viszont elég sokat hallhattunk zenekarral elõadva a SANCTUARY VIDEÓBAN
Szóval ennyi, ez az 5 videó alapján lehet szavazni. 😊
Ha valamit kihagytam volna, szóljatok.
Elõször is volt egy trailerzenénk, amit Tom Salta írt:
Utána jött a Video Games Live-on a Heroes medley, benne néhány másodpercnyi zenével a hatodik részbõl, amit CSAK LINKELEK, hisz Romero feltette a teljes zenét, igaz csak zongorán játszva, nem teljes zenekarral elõadva:
És végül de nem utolsó sorban szintén Romero, szintén zongorán a Sanctuary zenéjével, melybõl viszont elég sokat hallhattunk zenekarral elõadva a SANCTUARY VIDEÓBAN
Szóval ennyi, ez az 5 videó alapján lehet szavazni. 😊
Ha valamit kihagytam volna, szóljatok.
Igen, elég érdekes ez a kérdés így 😄!!! De ott van a kérdésekben cselesen, hogy az "eddig látottak/hallottak alapján", tehát a kérdés megválaszolható, csak nincs túl sok értelme!
Azért, mert a Ubisoft hivatalosan bejelentette a június 24-et.
Az lesz majd Steamen is csak még nem frissítették.
A béta startot onnan gondoljuk, hogy pár napja a hivatalos oldal RSS-ére kikerült az elkövetkezõ 10 hír dátummal és azok közt szerepelt április 20-ra a béta. Szóval ez csak egy tipp, nem 100%os információ.
Az lesz majd Steamen is csak még nem frissítették.
A béta startot onnan gondoljuk, hogy pár napja a hivatalos oldal RSS-ére kikerült az elkövetkezõ 10 hír dátummal és azok közt szerepelt április 20-ra a béta. Szóval ez csak egy tipp, nem 100%os információ.
megrendeltem a Steamröl, de itt május 26 ot irnak.. nem értem itt miért jun 24. honan gondoljátok hogy aprilis 20 lesza béta start ?
Mondjuk végleges, kész álapotban egyetlen egy zeneszámot se hallgathattunk végig a játékból, ennek tükrében kíváncsi vagyok, mire gondoltak, amikor kiírták ezt a kérdést. 😊
Chorme- ot használok, most kezdett el akadni a böngészõ, meg múltkor már egyszer, aztán elmentek a belinkelt dolgok, aztán visszaállt! Nem tudom a videó vagy kép! De fura, mert csak itt! De mind1, nem zavaró annyira, csak ha másnál is elõfordul, akkor érdemes gondolkodni tovább rajta! A gépem pedig tuti bírja! Telón még megnézem!
Rekordgyorsasággal került ki új szavazás a Celestial Heavensre.
Sajnos most lemaradtunk a szavazatok számában.
Az új kérdésre felül szavazhattok, a játék zenéjére vonatkozik és a szokásos 1-tõl 6-ig terjedõ skálán kell értékelni.
Az elõzõ szavazás eredményei:

Sajnos most lemaradtunk a szavazatok számában.
Az új kérdésre felül szavazhattok, a játék zenéjére vonatkozik és a szokásos 1-tõl 6-ig terjedõ skálán kell értékelni.
Az elõzõ szavazás eredményei:

Nálam nincs gond még a mobilomon se.
Azért arra ügyelni szoktam, hogy ha mondjuk 5-nél több bazi nagy kép van, akkor azokból max 2-3-at embedelek, a többit csak linkelem.
Nem lehet, hogy esetleg az embedelt videók okozzák a gondot?
Milyen böngészõt használsz?
Azért arra ügyelni szoktam, hogy ha mondjuk 5-nél több bazi nagy kép van, akkor azokból max 2-3-at embedelek, a többit csak linkelem.
Nem lehet, hogy esetleg az embedelt videók okozzák a gondot?
Milyen böngészõt használsz?
Uhh, nálatok nem szaggat be a böngészõ a képektõl ? Már múltkor is akartam jelezni, ha csak nálam fordul elõ nem szóltam!