10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Andrews2007 #4758 http://www.youtube.com/watch?v=mhVwKd37Riw
Might & Magic Heroes VI béta bemutató 5 fejezet Haven és Erőd rendszer 2 rész -
Pio #4757 Az újabbakban már megoldották, de ITT ÍR MÁS IS a hibajelenségről, ha nekem nem hiszel. :) -
#4756 A 32 bites total commander is megmutatja :) én is azzal töröltem ki :P -
Pio #4755 Ott van az, csak ne 32 bites total commanderből nézd. :)
Használd a microsoft natív fájlkezelőjét (Windows Explorert). -
kutyafulu #4754 Jah, csak 64 bites Win7 alatt nincs ott az etc könyvtár... -
#4753 nem, itt a megoldás:
Follow this path in Windows Explorer: C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
Open the hosts file using Notepad, If your hosts file looks like the one below, close the file and delete it, once finished, restart the game.
To reset the host file automatically to the default settings, click on this link: Microsoft Fix it
bővebben:
itt olvashatod a hivatalos fórumot -
kutyafulu #4752 Ugyan ez a problémám...
Azt írja, ki, hogy Cannot Acces Internet...
Lehet azért mert Router-t használok? -
#4751 Valaki nem futott bele win 7 alatt abba a hibába, hogy az ubi launcher nem tud fellépni a netre? Mert így a hivatalos verziót nem tudom futtatni, csak a "bütyköltet" :) -
Andrews2007 #4750 Might & Magic Heroes VI béta bemutató 5 fejezet Haven és Erőd rendszer 1. rész
-
#4749 Mert már használatban van a kulcs!
Keress másikat vagy regisztrálj a pár hozzászólással lejjebb megtalálható legyen oldalra és kapsz bétakulcsot, amivel tudsz játszani! -
Zsknight #4748 29P-YCRM-AAAC-KL9T-HJUA-ezzel a kóddal engendte, hogy letöltsem, de nem enged játszani, felraktam, updatelt, aztán amikor kéri a kulcsot nem fogadja el. -
#4747 1000 thx Pio :) -
#4746 én is így jártam :)
ha visszalogolsz a lengyel oldalra, és megnyitod a kulcsos oldalt, akkor újra a régi kódod kapod, szóval ott megtalálhatod bármikor. -
#4745 29P-VVRJ-TELM-3L9W-MHHE
29P-DEGL-4F3C-E9RL-L4MX
29P-YF6P-KLUU-YMYC-CK67
29P-YCRM-AAAC-KL9T-HJUA
29P-6ABH-KEMD-L4BJ-A3BD -
raddani #4744 Köszönöm, Pio Eddig nekem akkor azért nem működött, mert eddig megpróbáltam facebook-kal bejelentkezni, azzal el is jutottam addig az oldalig, csak onnan nem engedett tovább. Utána regisztráltam, aztán már ezt az oldalt meg sem néztem, mert azt hittem, hogy úgy sem fog működni, de akkor mégis. -
Pio #4743 IDE MÉSZ
bejelentkezel
Ha még nem adtad meg a kulcsod megadod
A "You can download the public beta by clicking the button below." felirat alatti gombra nyomsz.
ITT VAN képekkel is elmagyarázva. -
raddani #4742 Megvan a kulcs, regisztráltam, de az oldalon nem találom sehol a béta letöltését :( Lehet, hogy csak én vagyok ilyen béna/vak, de valaki segítene? -
Hurkans #4741 Ezer köszönet ezért, már játszok is, nagyon jó a játék, már várom a szeptembert :D -
Pio #4740 Találtam egy még jobb mailszolgáltatót, ITT azonnal törölni is lehet a mailcímet és csinálni újat, szóval ezzel nem kell 10 percet se várni.
Viszont meg kell nyitni a mailt és az alsóra aktivációs linkre kell kattintani, az előnézetben levő nem megfelelő. -
Pio #4739 Aki venné a fáradtságot, hogy szerezzen egy kulcsot, de nincs emailcíme, amit használna erre, az kattintson IDE és kap egy eldobható mailcímet 10 percre. Így nagyjából 1-2 percet vesz igénybe a regisztrálás és 10 percenként megismételhető a folyamat.
Ha legalább egy pár ember venné a fáradtságot és szerezne 1-2 kulcsot, akkor mindenkinek tudnék adni, aki valaha kért tőlem és az nagyon szuper lenne. :) -
Kheled #4738 háát ne töröld le:) ezután már csak az éles játék jön majd,igyis ugyis törölni kell majd ezt a verziót,ha kijön a teljes -
#4737 Á ezer hála pont valami ilyet szerettem volna :DD Máris lecsaptam rá és azóta ki is próbáltam, nagyon állat a játék. De sajnos nem írtam le a bétakulcsomat a nagy sietségben, az nemtom mennyire baj, kéri-e még ezek után pl. újratelepítésnél? -
#4736 Kösz, ez jól jött -
Andrews2007 #4735 Might & Magic Heroes VI béta bemutató 4 fejezet - Csatabemutató -
#4734 hát ez szuper, köszönöm a tippet :) -
Since #4733 Egyébként patchelik folyamatosan a játékot? -
Since #4732 Köszi már reggeltem is szedem lefelé :-) -
Pio #4731 BÉTAKULCS-SZERZÉSI LEHETŐSÉG
Egy lengyel oldal kezdett kulcsokat osztogatni, szám szerint 2000-et.
Regelni kell az oldalra, ami lengyel, de azért el lehet boldogulni vele. :)
ITT LEHET regisztrálni.
Bal oldalon:
falhasználónév
jelszó
jelszó még egyszer
fórumnév
email
férfi/nő rádiógomb
keresztnév
vezetéknév
jobb oldalon:
nem kell kitölteni, a születési dátumot azért állításátok 18+ra
Alul pipáljátok ki a feltételeket, okézzatok és kész is vagytok.
Kaptok egy mailt, amiben rá kell kattintani az account aktiválására, meg fogjátok találni.
Ez után menjetek IDE és kattinstatok a gombra a bétakulcsért.
Utána irány a hivatalos béta oldal, ahová a Ubisoft accountotokkal regelhettek és innen már el fogtok boldogulni.
Kérném, hogy aki kért tőlem bétakulcsot és most sikerült így szereznie az szóljon, hogy levegyem a listáról.
Kérném, hogy akinek van rá ideje regeljen egyet valami spammelős mailcímére és küldje el nekem a kulcsot, hogy odaadhassam azoknak, akikne még nem jutott. -
Pio #4730 Új szavazást tettem ki és itt vannak az előző eredményei:
-
Pio #4729 Én azt kértem, hogy ha lehet, akkor az URL-ben szereplő linken keresztül menjetek el a hivatalos fórumra és ott írjátok be a megfelelő topikba angolul a bugokat/észrevételeket. Sajnos nekem mostanában nincs időm sokat foglalkozni a dologgal. Írkálni, válaszolgatni tudok, mert fel-fel tudok nézni ide pár percre a munkahelyemről, de komolyan dolgokba, összegyűjtésekbe, fórumfejlesztésekbe, ilyesmikbe nem nagyon merek belevágni.
De ha valaki bevállalná, hogy ő összeírja az itt megemlített bugokat, pontokba szedi, angolra fordítja és bepostolja a hivatalos fórumra azt nagyon megköszönném, sokan nem tudnak angolul, nekik hatalmas segítség lenne. -
TomChaos #4728 mi olyan problémákkal küzdünk, hogy se load se save se kampány, mert megáll... valaki talált hasonló hibát?
Pio mondtad, hogy majd a hibákat gyűjtsük és küldjük el valahova ti meg továbbítjátok. Lesz majd ilyen vagy én emlékszem rosszul?
Ráadásul tökre pipa is vagyok mert egy XPS M1530-ról tolom és 2 felbontást visszavéve és majdnem csont Low grafon néha még haldoklik is... Nem vártam csili vili dolgokat a géptől, de azért ez kicsit nevetséges... -
ArchDruid #4727 Tök vicces! Előjött nekem is a "Helyezzen be egy lemezt az E meghajtóba" bug! :D
Amióta letöltöttem, gond nélkül ment a játék, de ma beraktam a Gyűrűk ura filmet az E meghajtómba, hogy megnézzem. Ezután most indítanám a játékot és kiírta:
Helyezze be a lemezt az E meghajtóba!
3 gomb, választható lehetőségek: Tovább, Újra, Mégse
Akármelyiket nyomom, újra kiírja, a játék nem indul, az X-el nem lehet a hibaüzenetet eltüntetni.
Maradt a Ctrl+Alt+Del és a folyamat leállítása. Így megszűnt. újra indítanám, megint ugyanez.
Beraktam megint a Gyűrűk ura lemezt a meghajtóba, erre elindul a játék. WTF??? :D -
Andrews2007 #4726 Ashanon volt Sulfur, de csak később. :) Időzavar mi? :) Heroes V ugye a Heroes VI folytatása. -
#4725 Valaki nem lenne olyan rendi, és megosztaná velem az accountját, egy-két próba erejéig?:)
Megköszönném -
Andrews2007 #4724 Might & Magic Heroes VI béta bemutató 3 fejezet Egyedi hőskészítés és kampány 2. rész -
Andrews2007 #4723 http://www.youtube.com/watch?v=DWLnrHAxMS4
Might & Magic Heroes VI béta bemutató 3 fejezet Egyedi hőskészítés és kampány 2. rész
-
#4722 ahogy elnéztem, a videóban a fejletlen számszeríjász van, tehát Crossbowman, azért nem lőtte hátba a társait, gondolom te meg Marksman -eket vittél magaddal...
amúgy meg lehet összezavaró a Sentinel/Praetorian képessége...ha a társa mellett áll, akkor átveszi az őt ért sérülés egy részét...ha több pretorián csapat is áll mellette, akkor többfelé oszlik a sebzés, illetve egymástól is elvileg átveszik...lehet ez a dolog tűnt úgy a videón, hogy az ellenfél több lényt is támad, míg valójában csak egyet üt meg, a többiek (a pretoriánok) csak átveszik egy részét a sérülésnek.. -
#4721 No, letoltam az első pályát... Nagyon tetszetős játék, sokat lehet vele szöszmötölni, vannak easter egg-ek, jó poénok, minden.
Nálam viszonylag sűrűn elfagy általában kilépéskor vagy visszatöltéskor. Dehát béta...Az animációk nálam akadnak (cutscene) viszont maga a játék teljesen jól fut (amit ő beállított (ahogy néztem majdnem minden maxon), 1400x900-as (vagy ilyesmi) ablakban).
p.s.: A healer kislány képe aranyos... ;) -
Pio #4720 A fraps olyan felbontásban vesz fel, amilyen a monitorod.
Illetve alapbeállításon ha jól tudom, ennek a felében. A Fraps beállításai közt nézz körül, ott lehet beállítani, hogy felezze-e a méretet avagy nem (Movies fülön, ha jól emlékszem).
A youtube-ra 15 perc a limit, de akik sok saját készítésű videót tesznek fel és magas nézettséget érnek el, azoknak a google csökkenti a limitet. -
Andrews2007 #4719 Frapssal, hogy lehet ilyen HD minőségű videót csinálni? Én is azzal készítem de azért nem hD lett. :) Pedig Highon van minden meg superben. :) Emellett hogyhogy fel tudott rakni 23 perces videót? Mikor csak 15 percet enged egyben a Youtube.
Látom neki is jelez a Videómemória jelző hogy 80%-ban vagy mennyiben használja már biztos neki is csak 512 ramos van és highon nyomja.