10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Andrews2007 #4518 No nálam is leállt 265 megánál. :) Csodás..... A zárt bétánál nem volt gond még hiszen kevesen voltak. -
Pio #4517 Béta trailerben szerepel egy picit:
-
Since #4516 Arról lemaradtam , majd utánanézek neten. Köszi! -
Pio #4515 Persze teszünk majd be képeket, de egyelőre a steamesen kívül nem hiszem, hogy bárkinek is lejöhetett a kliens... :) -
Pio #4514 Város nézet ugyan az a publicban, mint az eddigi képeken/videókon, jelezték előre, hogy erre a bétára az még nem fog változni annak ellenére, hogy a végleges verzióra igen (persze kérdés, hogy mennyiben). -
Since #4513 Város nézetről betudtok rakni egy pár képet? Köszönöm! -
Sblat #4512 akk én még szerencsés vagyok a 200kb 5 óra van hátra szakadással:D
3 hét múlva: folytonos szakadozás után bejelentés:
-sikeres volt a teszt egyetlen egy hibát sem véltünk felfedezni az egész teszt alatt.
--Persze hiszen nem volt aki tesztelje^^
áá nembaj akk no alvás és bizakodunk h lejön hajnali 2-3ra és akk még előttem a nap(tudom semmirekellő ráérős akinek szünete van :D) -
Kheled #4511 ah.nekem is folyton megszakad , gyorsan szedi.mindig beképzelem magamnak hogy nah márcsak 10-20perc , mire visszajövök a géphez. a letöltés sehol. én is már 3x elkezdtem,de akkor várok még egy kicsit az újra próbálásra -
ArchDruid #4510 :D Ha ez megvigasztal nem vagy butus!
Nekem most szakadt meg ötödször... de hülye vagyok, és 6-odszor is elkezdtem... Éjfélig még van idő :) -
Sblat #4509 de jó megszakadt~~ és a chrome is leállította a letöltést kezdhetem elölről :(
vagy csak én vagyok a butus és valahogy folytathatom?~~ -
Pio #4508 Csak álmodsz. :)
Ha eddig nem variáltak, most már nem fognak, amikor mi töltöttük írtuk a fórumra nagyon sokan, hogy milyen instabil ez a megoldás, mert lassú, szakadozik és nem engedi a letöltés folytatását, de semmi változás nem történt.
Ha legelább szétdobták volna párszáz megás darabokba... -
Pio #4507 Feltételezve, hogy mondjuk csak 2ezren cuppantak most rá és mindenkinek jön 100K körül az azt jelenti, hogy legalább 200MB-t elbír a szerver, amiről tolják ki, ilyen sebességgel pedig egy jól beállított torrenttel nagyjából percenként kitolnák 100%ban az anyagot (természetesen nem 1 embernek, hanem többnek a részeket) vagyis percenként 1-gyel több ember kezdené seedelni.
OFF
Saját bőrömön tapasztaltam, amikor elkészült a WoWos klánom második DVDje azt mi is HTTP-n terjesztettük volna. Volt egy fasza gyors szerverünk, azt hittük, hogy minden király lesz. Aztán kikerült 1-2 oldalra a film és rászabadult párszáz ember, a HTTP pedig azon nyomban lehalt, akinek pedig működött annak 10-20K-val töltött és szakadozott. 10 percen belül vészmegoldásként hirtelen ötlettől vezérelve beüzemeltem egy torrentet és szóltam a klántársaknak, akiknek már megvolt a DVD, hogy szálljanak be a seedbe. Olyan 8-10-en seedeltünk, mint ADSL-lel 30-50K körüli feltöltéssel, egy srác volt 10Mbites nettel. mindez történt este 10 körül. Másnap délelőtt, amikor ránéztem, hogy mi a helyzet több, mint ezer befejezett letöltés volt... Szóval iszonyatosan hatékony módszer arra, hogy kevés forrásból nagyon hirtelen nagyon sok kérést ki tudj elégíteni.
Arról nem is beszélve, hogy ott nem probléma a megszakadás, az áramszünet, a gép kikapcsolása, a 24 órás netbontás és ilyesmik, mert minden onnan megy tovább, ahol abbamaradt. -
Mikatesuka #4506 Na kíváncsi leszek mi lesz, frissítette, párat rajta most 1 megával jön le. Kösz az ötletet, remélem működik. -
Sblat #4505 leszedtem a chromeot és míg IE 200nál 1 óra van hátra majd 161mbnál kész van" addig chrome 230 kb és 5óra van hátra jelenleg. -
#4504 Frissítsd magát a beta page-et, mert újra kell generálnia bizonyos kulcsokat, hogy engedje a letöltést -
Mikatesuka #4503 Én is hanyagolom mivel újra megszakadt... majd hajnalban próbálkozok. -
ArchDruid #4502 Most újra se indul.. Lehet, hogy leállították az egészet, és bütykölnek vele, hogy jobban jöjjön mindenkinek... Vagy csak álmodom? :D -
#4501 még szpemmelek kicsit :)
szóval, magyar banner készül, de csak lassan, most végre van melóm, csak sokat kell utaznom, így időm nem nagyon van rá....
meg most, hogy lehet már a gémről beszélni, majd be akarom tenni a lények leírásába, hogy mellik mire is jó pontosan (esetleg fordítást valaki készíthet hozzá, ha van ideje) -
#4500 ha valakinek valami csoda folytán lejönne, az írja le ide v küldje el pm-be, hogy miben változott a zárt bétához képest (bugok egy része javítva lett-e, várnézet még mindig olyan-e amilyen, ilyesmi...) -
#4499 nekem is megszakadt...nem is görcsölök vele, majd leszedem holnap, ma már úgy sem tudnék játszani vele, mert mire lejön... -
#4498 nahjó, de így mindenki egyszerre rácuppant, senki nem bírja gyorsan leszedni, nincs aki feltegye...
azt hallottam, hogy a wow valami ilyesmi használ, coptak is miatta, mikor valamelyik szolgáltató volt olyan kedves és sunyiba belassította a p2p forgalmat -
Mikatesuka #4497 Újra megszakadt.:/ -
Sblat #4496 öö 161 mega után kiiírta az IE hogy kész a letöltés :D
és most nemlehet újraindítani? :( -
Pio #4495 Nem kell ahhoz torrentoldal, Te magad is csinálhatsz torrent file-t és saját trackert (ha nem akarsz, akkor van egy csomó nyílt tracker), percek alatt és beállíthatod a kliensben, hogy első körben minden egyes szegmenst adjon oda valakinek, ergó ha rádcuppan a sok-sok felhasználó, Neked csak egyszer kell feltölteni a cuccost és máris többé-kevésbé el van terjesztve. Például a Blizzard patchere/kliensletöltője ilyen elven működik.
Amúgy nekem is megszakadt.
Eközben a Steamen: Downloading on Steam @ 3.7 MB/s. -
ArchDruid #4494 Haha! 827 MB-nál megszakadt és letöltött valami hibás zipet. :D Akkor most restart....3.-adszor. Ki mit tippel hanyadikra sikerül hibátlanul leszedni? :)
-
#4493 lehet jobban járnának az ilyen demo/béta megjelentető játékkészítők, hogy felveszik a kapcsolatot a nagyobb torrent-oldalakkal, s elküldik nekik a cuccost..a belépéshez úgy is ubi acc kell (feltörni eltart pár napot), akinek van accja, az meg hamar le tudná szedni... -
Mikatesuka #4492 De jó... most már 220-szal tölti...:/ Hát jól csinálja az már szent... -
Pio #4491 Hogy idegesítsen!
Ezt csinálta annó a VIP kliens letöltése is... -
Pio #4490 Akkor ott, a fiókodban töltsd le, a Steam akkor szokta kiírni a kulcsot, ha elindítod a játékot.
Nem lehetett update-elni a zárt klienst. Nálam legalábbis nem. -
Mikatesuka #4489 Megszakadt a letöltés, de nem csináltam vele semmit:S Miért csinálja ezt? Már vagy 600 mega lejött.:/ -
mnorbi #4488 valaki preorderelte steamröl ? én igen de nem kaptam még kodot... mi lehet amit benézek a fiokomban ott van hogy hh6 preorder..
Amugy a zárt bétát lehet updatelni , és müködik online / offline -
ArchDruid #4487 Nekem bejött! :D Most explorerrel szedem és 1,5 MB/s-el jön :)))) -
Pio #4486 *másik böngészőből: arra gondolok, hogy ne szakítsa meg az eredeti letöltést, hátha neki mégse jön be a dolog. -
Pio #4485 Mindenkinek javaslom, aki már tölti és 100K körül csorog, hogy tegyen egy próbát egy másik böngészőből, úgy néz ki, hogy felkurblizták a szervereket, mert most újra nekiestem és baromi gyorsan jön. -
Mikatesuka #4484 Nekem is folyamatosan egyre gyorsabb a letöltés. :) -
Pio #4483 Lol, újra elkezdtem tölteni és 1400K-val jön, 1 óra múlva lent is lesz, ha nem lassul be. :) -
Pio #4482 De ha a King's Bounty jobban tetszik, akkor azzal kell játszani és kész. :) Nemsokára már facebookon is lesz! ;-)
Én személy szerint örülök neki, hogy nem lett olyan (annak ellenére, hogy nem is játszottam vele), teljesen felesleges két egyforma játék, ha az egyikkel akarok játszani előveszem az egyiket, ha a másikkal, akkor a másikat.
Aki az egyik játékban a másikat keresi az úgyis csalódni fog.
A térképen felvehető dolgok, az építkezés nem a 3-ból jönnek, hanem az összes részben jelen voltak, mondhatni a franchise ismertetőjegyei.
Nem tudom, hogy a KB miben más, mert én csak C64-en játszottam az eredetivel, az újra épphogy csak rápillantottam, de előkelő helyen van a TODO listámon. :)
Viszont grafikailag én csak az interface-t irigylem a KB-ből (de azt nagyon!), a többi szerintem túl gyerekes a HoMM szériához. -
Mikatesuka #4481 750-nel töltöm . (: -
Mikatesuka #4480 Elkezdte tölteni :O És 1 órát ír... :'D -
Mikatesuka #4479 Nekem még mindig nem nyitja meg a letöltést...:/ Rámegyek a letöltésre és egy üres oldalt ad be...