10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Sblat #4598 / off Bocs a dupláért:) /
Igen ezt én is tapasztaltam annyiban h baráti(szövetséges foglalta középen az inferno várat szintén phonixeket ölve(ahol miután közelharciak lelépték a dolgokat a phonix védekezett csak sőt nem is éledt újjá^^
2 távolságival meg lesedegette.
de volt ilyen eset mikor valamit támadott a gép ahol volt snow maiden,shadow elemental,earth ele,air,fire,és még valami...
-
Sblat #4597 Csak nekem van olyan érzetem hogyy balance problémákkal küzd rendesen?(tudom béta!) de béta ellenére hogy 40 t2es unit ugyanolyan statu hősök mellett alázza a 6db t6os kenshimet(asszem így hívják) kicsit khhm.
Ráadásul a kis sárkánycicám végre örültem hogy megvan mondom 49/51%os def húhh de jó lesz erre 2x megcsapták összeesett,anno szerintem h3ban nemlétezett ilyesmi hogy t1-t3 ennyire húzó legyen mert ott volt értéke fejlődni de itt?Egyenlőre személyes tapasztalat elején ne akarj t4 köré menni 3 alaplény megépít majd gazdaság és menj mert feljebb keveset is kapsz meg hamar hullik,később érdemes csak megvenni a t5-7et.
Ezt a tapasztalatomat a Sanctuary alapján írtam.
UI:Kicsit még szoknom kell de a skillfa kicsit terjedelmes és nehéz megtalálnom egyenlőre a best -et.
Multiról információ?Mert ugye most nemtudunk játszani(vagy csak én vagyok láma'-.-)és ejj de mennénk már itt többen egy két harcot :-)
na sztem befejezem az ai ellenit. -
#4596 Hú, ez nagyon pöpec lett.
Játszottam vagy 10 percet, de graf 5-ös, ui 5-ös(vármenü alsó gombjait ki lehet húzni jobbra, a gyors eléréshez, stb.), a fullscreen-es vár nem is hiányzik.
Holnap folytatom. -
ArchDruid #4595 Héjjéj! Megoldottam a problémámat! :D
Egy egyszerű NVidia driver frissítés elég volt! Most már nem fehér foltokat látok a víz helyén, hanem szép, áttetsző hullámokat!
megyek is, nyomom tovább a Sanctuary kampányt! Új kedvenc egységem a Coral priestess! :))) -
Pio #4594 Készítettem pár képet. Csak linkbe teszem be őket, mert elég nagyok és a linkek szövegében fűzök hozzájuk némi kommentet.
Igyekeztem a játék kiegészítő szolgáltatásait is lekapni, hogy lássuk, mit nyújt a program a szokásos HoMMon kívül. :)
Főleg azoknak szólnak a képek, akik sajnos nem bétázhatnak, de persze más is megnézheti nyugodtan... :)
Párbeszéd ablak, játék közben ilyen formában kapjuk az arcunkba a sztorit, küldetések (már amit nem cutscene formájában kapunk). Jobb alul oda-vissza lépkedhetünk, ha gyorsabban olvasunk, mint a szinkron beszél vagy ha valamit vissza szeretnénk hallgatni/olvasni.
Egy közeli kép az Adventure mapen, a képen Slava látható
A Kingdom nézet a korábban már látott részletes pályatérképen felül egy ilyen információs felülettel is rendelkezik, hasznos lehet
Játék közben a bal felső földgömbre kattintva elérhető a Conflux összes játékon kívüli szolgáltatása, például a globális chat
Újabb Adventure Map zoom, ezúttal egy neutral csapatról
Közeli Combat Map kép
A csata során bal felül pörgő Event Log visszanézhető egy kattintással, illetve egy nagyon hasznos új lehetőség, a lények mellett látható az életerejük.
A Sister gyógyítása, mert valaki kért korábban spellről képet
Egy lény adatlapja harc közben. Nagyon hasznos, hogy kijelzi, hány darab lényünk volt a csata kezdetén, így tudhatjuk, hogy érdemes-e feltámasztást használni a lényen. Egyébként az ilyen képességek tooltipje használat előtt szintén kijelzi, hogy hány fog feltámadni és hány halott van összesen. Alul a képességek/hatások kategorizálva.
Szintlépő képernyő
A játék jelenlegi főmenüje, igen impozánsra sikeredett és mutat is egy példát arra, hogy milyen lenne az ideális várnézet... :)
Dinasztia hős tervezése 1
Dinasztia hős tervezése 2
Friend lista, felvehetjük a többi játékost és privát chatelést folytathatunk velük akár játék közben is, illetve üzenetet írhatunk neki, amit meg fog kapni, ha ismét elindítja a játékot.
A játékon belül widgetek segítségével pluszszolgáltatásokat érhetünk el, például kezelhetjük a Skype-ot vagy elolvashatjuk a játékkal kapcsolatis híreket. Egyelőre 4 widget van a játékban. Nagyjából úgy viselkednek, mint egy windowsos ablak és játék közben is egy pillanat alatt előcsalhatóak. -
Kheled #4593 találkoztatok már olyannal, hogy amikor az ellenfél köre jön, akkor néha bejön egy combat, ahogy az ellenfél elfoglal vmi kisebb erődöt amit elementlálok őriznek, ezt nemlehet valahogy kinyomni? kicsit idegesítő. skirmishen pl elég gyakran van és mindig végigkell nézni, mellesleg láttam élőbe a Phoenixet eszméletlen szép, bár az fura volt hogy aki megüti az egyből meghal:) -
Pio #4592 Akkor nem igazán tudom, hogy mit értesz "nagyobb változás" alatt. :) -
#4591 Ezek mind apró hibajavítások, amiket felsoroltál. :) -
Pio #4590 Gondolom akkor nem nagyon merültél bele az előző verzióba, mert rengeteg apró bugot javítottak, szinte minden tooltipbe bekerültek a számok és főleg a balansz sokkal jobb lett (growth normalizálva, árak normalizálva, healek nerfelve).
Persze maradt is még munka bőven. :) -
#4589 Amúgy én semmi nagyobb változást nem vettem észre a játékban előző béta óta. Sőt, találkoztam jó pár nagyobb bugal. -
petecz #4588 Okés, köszi. -
Pio #4587 Az tényleg nem jó. :(
Nekem az előző 2szer is 70% felett szakadt meg. Viszont ez ma reggel elsőre lejött. -
Pio #4586 Sajnos erre nincs lehetőség, pedig minden Ubisoft játéknál felmerül, hogy nem valami kóser a regelésnél használt usernév használata, mert ott nem mindenki olyan nevet használ, amivel megjelenne mások előtt.
Jó lenne, ha ki lehetne jelölni egy elsődleges hőst az általunk készítettek közül és annak a neve/képe képviselne minket például a chaten... -
Pio #4585 Nem open béta, hanem meghívásos alapú, csak publikus, tehát lehet tartalmakat linkelni róla. -
ArchDruid #4584 Akkor hogy a csudába töltötted le? Nekem nem engedte addig a Downloadot elindítani, amíg a kapott Beta kulcsot nem használtam fel és kötöttem hozzá az Ubisoft accountomhoz.
Elvileg azok tölhetik csak le, akik előrendelték a játékot és kaptak egy kulcsot az Ubisofttól. -
petecz #4583 Arcok, lehet én vagyok nagyon fáradt de nem találom hogy ez most open beta? Mert regelésnél beta kulcsot kér, amim nincs. Ha mindenképp kell lehet valahonnan szerezni?
-
Since #4582 Csináltam anno egy ubisoftos accountot, de a nicknevet megszeretném változtatni, de gondolom erre nincs lehetőség (ki van szürkülve). A játékban meg lehet változtatni a nicknevet hogy ne az ubisoftos accountot lássák? Erre van lehetőség? -
Andrews2007 #4581 Látható kint a kalandtérképen is és a városban is látható pl a falak/erődítmények a speciális épületek vagy ha city hallt építesz stb. A lény vevő helyek sajna nem látszódnak. -
Kheled #4580 külsőleg látványosan változik. a kalandtérképen, az nekem is tetszik. de belső nézete nemsokban tér el -
ArchDruid #4579 Jó úton jársz, még 1-2-szer nekiállsz és lejön! :D
Nekem 17-szer szakadt meg... -
#4578 do want -
Since #4577 Amiket láttam a videókból (valaki linkelt), a városépítő része nekem nem nagyon tetszett megmondom őszintén. Valahogyan a 3-ban jobb volt, "érezhetőbb" volt a vár fejlődése - változása, itt nagyon nem láttam semmit. Persze nem a 3-hoz kell viszonyítani, de az van bennem :-)
Egyébként lehet látni ahogy fejleszted a váradat? -
Andrews2007 #4576 No azt hittem lejön végre erre mégse 3.4 gb-nál állt most le. :( -
Pio #4575 Csináltam a chaten hun channelt, gyertek be. Sajnos megszűnik a channel, ha nincs bent senki, de bárki létrehozhatja, ide lehetne gyülekezni.
Nagyon jó a chat rendszer, játék közben és a főmenüből is bármikor elérhető az ENTER-rel. -
Pio #4574 Nem. -
Pio #4573 Itt pedig a screenshot of the week:
Ez pedig valami előtörténet:
-
#4572 A Steames változat vajon magyar feliratos? -
Pio #4571 KÉSZ! :D
-
ArchDruid #4570 Kösz, Betettem oda is...
De nem hiszem, hogy ez a játék hibája, inkább a gépem nem bír el vele.
- Win XP SP3
- Dual-Core CPU E5300 @ 2,6 GHz
- 4 GB RAM
- NVIDIA Gefroce 9500GT 1 GB
Bár ennek simán vinnie kéne. Valaki más találkozott már ilyen problémával?
Kinek mennyire meg zökkenőmentesen? Nekem egyedül a várostromnál szaggatott be. Főleg, amikor a katapult lő. -
Pio #4569 Ezeket a képeket tedd be a hivatalos fórumon a bugreport topikba is, esetleg írd mellé a géped tulajdonságait (milyen videókártya, cpu, oprendszer, ilyesmik).
Nem kell regelni, hisz az account, amivel játszol jó oda is, szóval csak bejelentkezel és postolsz.
ITT VAN a hivatalos fórum. -
Pio #4568 Egyáltalán nem vagyok belezavarodva, csak gondoltam pontosítok, még mielőtt valaki beleköt. -
ArchDruid #4567 Húha, látom senki nincs most itt. Biztos mindenki játszik! :D
Azért beírom ide, hátha valaki tud megoldást rá. Valószínűleg a hiba az én gépemben van, a vizet nem bírja megjeleníteni. Valakinek esetleg van valami ötlete? DirectX frissítés vagy vmi...
Jelenleg ilyen nekem:
-
kissssss #4566 jújjj azért ennyire ne bonyolódj bele :) még a végén össze zavarodsz.
(látom be indult az élet) -
ArchDruid #4565 Ááá.. banyek! Miért nem mondtátok, hogy a kepfeltoltes.hu tiltva van? Fél órát szöszöltem mire megírtam az észrevételeimet a tutorial pálya alapján, képekkel fokozva a hangulatot, erre eltünik az egész! >( Felrobbanok!
Honnan lehet linkelni képet? Bár mégegyszer be nem körmölömazt a regényt.. :D Most megúsztátok.. :P
Egyébként néhány bugot találtam. A legzavaróbbak:
- A vizet nekem nem jeleníti meg. Csak egy fehér folt van ott, ahol folyónak kéne lennie. Másnak is ilyen?
- Az artifactok nem jelennek meg a térképen, csak a kísérő effektjük
- csata közben a lények összevissza forgolódnak, és úgy maradnak. Nem állnak egyirányba -
Andrews2007 #4564 Megpróbálok majd csinálni videót magyar hanggal a játékról ha végre nm szakad meg 4 szerre is a letöltés. :) -
Kheled #4563 közben sikerült megoldanám. találtam pár külföldi oldalt, ahol másnak is volt ilyen gondja. tüzfallat kikellett kapcsolni a conflux miatt. most jó -
Pio #4562 Köszi az infót! -
Kheled #4561 jó a gépem hozzá.mert a zárt béta is remekül ment max grafikán meg mint korábabn irtam tudtam is vele játszani egy 10percet.csak kilépett vmi hiba üzenettel -
#4560 Géped specifikációt írd le légyszi -
Kheled #4559 ezt nemértem.feltelepítettem újra, és most megint kilép a menüből.bezár mindent, nektek nemcsinál ilyet?