Might & Magic: Heroes VI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért ez se semmi: http://www.youtube.com/watch?v=2Kbk0nVXs9U&feature=grec_index
Heroes Community nevû fórumon pl.
ezeket a hireket hova irjak ? facebook ? van egy linked ?
Hát így igen egyértelmû lenne. Mindenesetre furcsa hogy 2 hét kellett a magyarázkodáshoz. 😊
Agamemnon69
The info is coming next week. (about the delay and the beta) Hátha így könnyebben értelmezed.

Sajnos, Pio-nak van igaza.

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Ja az is lehet. Én inkább az optimista szemléletet mondom. 😊
Fresh Duke
Szerintem direkt írta így. Béta nem lesz, de a vevõk tûkön ülve várják a jövõ hetet.

A heavy cost. I pay it gladly.

Szerintem ezt félreértetted, nem a béta érkezik jövõ héten hanem csak az infó a bétáról, csak kicsit szerencsétlenül fogalmazta meg a dolgot. Épp ezért persze lehet, hogy én értem félre. Tiéd az optimista, enyém a pesszimista értelmezés, jövõ héten eldõl, hogy kinek lesz igaza. 😊
Hey guys (and girls ), the info about the delay and the beta is coming next week. Thank you very much for your patience
Also next week there will be some cherry on top of the usual 3 facebook news, and I'll make sure it is posted here as well (let's just say it should be a special "Week of..." )

Húha Marzhin ezt írta ma.

A csúsztatás miértje jövõ héten érkezik és a BÉTA is! Jövõ héten lesz új infó is meg weboldal frissítés. Egy speciális dolog is lesz a jövõ héten és valami a hét ....-je. 😊 (s nem kép az tuti). Ezen kívül még 4 Facebookon elõkerülõ szokásosabb hír lesz.
Nem indult el csak a Ubisoft "webfejlesztõi" továbbra is az éles honlapon tesztelgetik a dolgokat vagy én nem tudom mit csinálnak, de most már rendszeres, hogy minden hírt, infót, eseményt elõre lelõnek...
itt van egy link ha nem jelene meg :http://img830.imageshack.us/i/heroes3.png/
de szerintem még ez is jobb mint az, mondjuk lehet mert az nagyon homályos.
itt van egy kezdetleges vár kép hogy ne sírj 😄
mosoporr
az 1ik kész van a másik nincs...
de azért remélem h ezt nem gondolják komolyan<#fejvakaras>

Nekem is ez volt a favoritom 😊

Guren
ez volt a legjobb

Murder3
ez kritikán aluli bûnronda de még ez se a megfelelõ jelzõ rá.

Bár egy ilyen hányadék borító után....

nekem a régi h3-as nézettel az a abjom h ott egy városnak néz ki az egész míg csak egy várr a mapon.
az 5. résznél már inkább vár abból jobb is de ott meg városokról beszélünk

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Shiwo
pedig még nem is az inferno volt a legszebb..

szerintem a haven volt a leggyönyörûbb a 3-ban is és az 5-ben is

a conflux meg a tower szép havas tája is kellemes látványt nyújtott..

a többi inkább csak hangulatos volt a "szép és hangulatos" helyett

az 5-ben még az inferno és a dungeon vára tetszett még nagyon közvetlen a haven után (kinézetileg)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Nem is láttuk még rendesen fullon a várakat belülrõl ne vonjunk már le kritikát a semmibõl , majd ha kijött a játék lehet nyomni a kritikát.

ja de kettö közt van 12 év , és szebb a régi..... az ujon személy sueritn én semmit nem tudok megkülönböztettni.. egy nagy paca az egész
Carmang
Hmm, hmm. Animálva jó lenne látni.

De azért úgy nézzétek a képeket, hogy a heroes 3-as képen egy teljesen kiépített várat látunk a heroes 6-oson pedig jó ha van 3 épület.
Ja és észrevettem hogy szereti Liszt Ferenc munkásságát s hatását is Romero.
Nem hinném akkor hivatalosan szólnának és hát a link se mûködik még mármint a bétára rákattintva nálam semmi nem jön be.
nem vágom ezt , elindult a beta ? mert én nem kaptam kulcsot még pedig ubitol rendeltem D
Vologya mester: Az interjú végén az is Heroes VI-os zene gondolom ugye? Csodás!
Oh köszi Vologya. Csodás ez a kép és kiderült hogy Õsszel jön Paul Romero Budapestre. 😊
Én is így látom. Szerintem az is lehet, hogy folyamatosan gõz árad fel a város alól, ami például animálva nagyon jól is kinézhet akár, de állóképen csak homályossá teszi az egészet.
Nagyon homályos a Heroes VI-os Inferno város, lehet azért mert épp nincs még teljesen kész, de a régi Heroes 3-as tényleg sokkal jobb egyelõre.
Nem tudom mennyire vannak technikai korlátjai egy ilyen town screen-nek, fõleg hogy igazából window screen ez, de én kritikus vagyok ilyen ügyekben.
Bevallom én a körökre osztott stratégiák mellett fõleg kalandjátékokon (+ RPGk és RTS-ek is voltak azért) nevelkedtem úgymond 😄 Szóval én aztán igazán tudom milyen a szép, hangulatos és animált 2D-s háttérkép. Ráadásul a H3 olyan példát/példákat mutat is, ami miatt nem tudok nem kritikus lenni egy 2011ben megjelenõ Heroes rész kapcsán.
Be lehetne linkelni ide az összes H3as town screent-t, de fölösleges, mindenki tudja mirõl beszélünk.
Elsõ googletalálat.
Fresh Duke
Hát igen...

(Megjegyzés: Miért pont a WoG-ból van a kép? 😄)

A heavy cost. I pay it gladly.

Köszi szépen Pio, azt hiszem önmagáért beszél a két kép így egymás mellett!
Készítettem ehhez egy illusztrációt, hogy mindenki el tudja dönteni a dolgot:

Hát nem tudom. Azért nézzük meg a H3 Inferno várát állóképen, pöppet jobban néz ki ennél a semminél...
Shiwo
nahja...ha egyáltalán nem interaktív, akkor maradhatott volna az 5. rész féle 3d kinézet is (ami szerintem nagyon jól nézett ki), annak is azt rótták fel...

persze lehet hogy állejtõs városnézeteket készítettek, de ez az egy szál állónézet így magában nem igazán adja vissza a hangulatot..tán pont azért, mert egy inferno várnál a mindenfelé lobogó tüzek és láva adja a hangulatát az egésznek, azt meg egy állóképpel visszaadni nagyon nehéz...szerencsésebb lett volna tán a necro vár képét ilyen formában kiadni... de még jobb lenne csili-vili flash-animációt vagy HD felbontású videót kapni róla..

Olvasgatom a Heroes Community-n, szinte mindenki egyetért abban, hogy ez a town screen nagyon kevés ide, sokan a teljes képernyõs megjelenítést hiányolják, mások az interaktivitás hiányát, s hogy az atmoszférája teljesen elveszik a várnézetnek. Hmm, van benne igazság annyi szent!
ÉN pl nagyon vártam már az elsõ screenshot-ot a várnézetrõl(meg nekem semmi bajom a 2,5D-s nézettel,hisz a H3 várnézetei egytõl egyig csodásak) de õszintén szólva most elkenyõdtem rajta. Pedig még az ablakos nézetet is lenyelném nagy nehezen.
Mondjuk írják, hogy még lesz változás, meg gondolkodnak rajta folyamatosan, de akkor is keserû szájíze van már a dolognak.
A hõsök kinézete csillagos 5ös <#eljen>
Azért remélem nem ez lesz a végsõ várnézet, bár animációkkal biztos hangulatosabb lesz, de ennél szebbet gondoltam. A H3-ban rendkívül szép és hangulatos várnézetek voltak, azért legalább azt a szintet jó lenne tartani
BoneDragon
Ez a kép... <#wow1>

VALAMI készül... ;-)
Sziasztok!

Itt van még 1-2 infómorzsa (ha nem is hivatalosak, de a témához tartozóak), csak hogy segíthessek Én is Pio-nak, mert Õ is sokat segít Nekem az oldalunkon... 😊

Q&A Paul Anthony Romeroval:
Video

Egy lelkes amatõr Kirin rajzolása:
Video

És a Kirin "végtermék":

Baráti üdv!
Köszönöm, igyekszem, szerencsére ebben az esetben elég sokan vagyunk olyanok, akik odafigyelünk a hírekre és igyekszünk tájékoztatni az érdeklõdõket, szóval akkor sincs kiesés, ha pár napig nem érek rá foglalkozni a topikkal.

Amit Agamemnon írt az valóban így van. 😊 Viszont sajnos egy ideje jobban leköt a megjelenés elõtti hírvadászat, infófordítás, mint aztán maga a kész játék, õszintén remélem, hogy a Heroes 6 lesz a kivétel... 😊
bocs nem ide tartozik de Heroes 5 map készítõhöz létezik magyarosítás?
és ha igen hol?
Ja, látom már, a hivatalos honlapra gondolsz. Azt valóban "javították".
Nekem továbbra is mûködik A LINK, nyomj rá egy Ctrl+F5-öt esetleg. Kicsit görgetni kell lefele, mert felül a kínai leírások vannak.
Shiwo
már nem elérhetõ, amit linkeltél 😊

valamelyik fan-oldalon nem találhatóak meg a hõsinfók, amit ott voltak fent ?

Agamemnon69
Hát ha Pio rászabadul egy játékra, ott infó morzsa nem marad rejtve 😊

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Respect érte amit te itt csinálsz , nélküled semmi infonk nem lenne D vagy csak nagyon nehzen.