10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
donatus13 #5042 Köszi szépen. -
Csokis #5041 Itt lehet kérni beta kulcsot, ha regisztrált vagy (A Might & Magic Heroes 6 Beta-Key-Vergabe linkre kell kattintani a szövegben és küldi a mail-t)! -
ArchDruid #5040 Nem lesz townscreen. Vagyis szerintem kizárt! Temérdek apró bug van még benne, amit ki akarnak javítani.
Vagy patch-el, de inkább az első kieggel fognak jönni :((( -
noname123 #5039 az új változtatásokból szerintem nagyon eltalálták. nálam a képesség-fa vezet az újítások terén -
#5038 Ez kb olyan, hogy én még nem játszottam Heroes-zal de érzem, hogy ez jobb lesz. Honnan érzed? -
noname123 #5037 én nem játszottam a 3mal de ézem hogy ez jobb lesz majd. Szerintetek? -
#5036 nem merik kiadni normális townscreen nélkül:) -
noname123 #5035 ne már október 13 meddig tologatják még??? Én értem hogy tökéletesíteni kell de ez már a sokadik eltolás.
-
donatus13 #5034 még véletlenül se mondjál , ilyet nehogy teljesüljön :D
remélem valahogy majd tudok szerezni kulcsot már előrendeltem a játékot mikor úgy vártam már erre megint tolják :D én se bírom már addig kell egy béta kulcs:D -
#5033 Akkor inkább már 2012 :D -
#5032 Lehet semmi extra sem kerül bele, pusztán úgy néz ki, hogy nem elég az idő a bugmentesítésre. -
Andrews2007 #5031 Lesz még vajon új béta kulcs a második béta fázisra? Akkor adnék még ismerősömnek multira.
Hát talán a várakat alakítják át vagy sok balance kell még mindig az egységeknek? Írjad majd át légyszi a megjelenési időpontot Pio fent. -
Kheled #5030 nemtom mi a konkrét oka az 1 hónapos csúszás, mi kerülhet bele a játékba +ba annyi idő alatt, -
#5029 Ne tegyél felelőtlen kijelentéseket nagy tömeg előtt :D -
ArchDruid #5028 De ha ennek ellenére október közepén kijön ugyanilyen állapotban mint most van, hát én tökön bököm magam!! XD -
ArchDruid #5027 Hahaha!!! Ide nekem a Lottó 5-öst!!! :D
Első hsz-em (#3517) olvassátok el! Majdnem telibelőttem!
Ennyi erővel már lehetne a megjelenés December 21, és akkor kapjunk rendes, faintos városképeket! És mindenki boldog lesz!! ::) -
#5026 Én is úgy terveztem :S -
Kheled #5025 ahm most akkor mégse szeptemerbe jön ki? már beleéltem magam:( -
#5024 http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/news/details.aspx?c=tcm:21-21565&ct=tcm:6-231-32 -
#5023 Pio és lehet tudni, hogy mikortól? -
Kheled #5022 és mikor lesz a következő béta? -
Pio #5021 Asha, a rend sárkánya:
-
Pio #5020 A következő bétafázisban 4 multiplayer pálya lesz elérhető és néhány párbajpálya is és az online multit is lehet majd tesztelni. -
Pio #5019 Némileg OFF, Kings Bounty: Legions trailer
-
Andrews2007 #5018 Jaja úgy értette mint a Heroes V 2. kiegészítőjében volt 2 fejlesztési lehetőséggel. Hát ha lesz akkor értelemszerűen gondolom itt is csak kiegészítőben ahogy a random map generator is a Heroes 3. és 5.-ben is 1. kiegben volt csak.
2,5 D-s városnézet lesz a fejlesztők azt mondták legalábbis csak remélhetőleg más lesz mint a bétában.
A dinamikus csatatér ó lenen annó ezt is ígérték, de gy látom még nem lesz talán kiegben ez is. :) Vagy a 7. részben. :) -
#5017 Szerintem úgy értette, hogy legyenek alternatív fejlesztések, tehát 1 lénynek osszesen 3 formája legyen. -
Kheled #5016 "megcsinálni azt, hogy amikor a lényeket fejlesztetted akkor 2 fejlesztés közül tudj választani a legvégén,(mint az 5-ben) mert az nagyobb fun..."
Ez most is benne van a játékba,csak nagyon picik az ikonok.meg a nyilak, ott kell kiválasztani ahol a lényeket veszed meg a várból,1-re rákattintasz és megjelenik egy balra-jobbra nyil
Am én az elfeket várom leginkább, Sylvan és a Dark elfeket,meg tényleg a Wizardos lennejó amibe bent van a dzsin,gargoyle,titan,mágus -
TomChaos #5015 Nekem bejönnek ezek a sárkányok... szépek... bááár a csont sárkány azért hiányzik, mert már úgy megszoktam...
Amúgy ha jól látom a Heroes 6-ban minden nép fel fog majd talán tűnni kiegészítőkben, vagy ha nem is tűnik fel akkor se felejtették el és beszélnek róluk ami azért már önmagában is jó, hisz az első lépés a megvalósítás felé...
Már csak 3D-s várnézetet kell behozzák a játékba...
Random map generatort...
megcsinálni azt, hogy amikor a lényeket fejlesztetted akkor 2 fejlesztés közül tudj választani a legvégén,(mint az 5-ben) mert az nagyobb fun...
több olyan pályát ahol az egyedi (!) hajóinkkal tudunk mászkálni a vízen amit várból veszünk, mert az 5-ben szenzációsak voltak szerintem mégsem látta őket a közönség fele állítom...
valóban kivitelezni a dinamikusan változó harcmezőket leomlasztható sziklákkal stb...
ezeket, ha mind beépítik a játékba szerintem még túl is tudná szárnyalni az elődjeit!
Amúgy ha már 9 nép van a játékban papíron eddig legalábbis, tudnátok egy 10. népre ötletet mondani?
Én valami hatalmas Rovarokat tudnék elképzelni valami sivatagos területen... dark elf szerű humanoidok vezénylete alatt... szerintem kicsit olyan arabos/egyiptomi motívumokkal ellátva simán elférne. Persze a Wizzardokat még nem láttuk koncepciók alapján, lehet akkor más stílus kéne nekik, mert ők is arra hajaznak...
Egyéb ötlet? (szerintem a conflux vár kizárva..) -
#5014 Nah, az 5 vár mellé legalább majd lesz sárkányvár mod formájában. :D -
Pio #5013 Sylanna, a föld sárkánya
Ylath, a levegő sárkánya
-
Mikatesuka #5012 Valahogy olyan méltóságteljes.. nem úgy mint a többi, kivéve a fény sárkányát még. -
Mikatesuka #5011 A Necropolis sárkánya nagyon szép! :D -
Andrews2007 #5010 http://static9.cdn.ubi.com/fr-FR/images/Asha_Tridiontcm2421020.jpg
Asha a Halálos REND sárkánya. (Necropolis)
http://static9.cdn.ubi.com/fr-FR/images/Urgash-Tridiontcm2421019.jpg
A Káosz sárkánya. (Inferno) -
donatus13 #5009 Törpök voltak a kedvenceim remélem lesznek:D -
Andrews2007 #5008 Vajh ezek Bossok is lesznek vagy csak a sztoriban olvashatunk róluk?
Arkath = törpök
Shalassa = Nagak.
Vajon lesznek újra törpök is kiegben pl?
Dungeon/Faceless is esetleg Malassa miatt? -
Pio #5007 Arkath, a tűz sárkánya:
Shalassa, a víz sárkánya:
-
ArchDruid #5005 38 nap és jelenünk!!! ;-) -
ArchDruid #5004 Ja, amúgy összegyűjtöttem a 4 darabját a Shantiri disknek. Nem ez adja a grál lelőhelyét. Csak egy egyszerű artifact lesz, miután összeillesztem, a summon phoenix varázslatot adja. Csak éppen nem tudtam használni. Valószínűleg még nem működik a Betaban. -
ArchDruid #5003 Ja! Játszani lehet, csak éppen menteni nem. Meg betölteni bármi korábban elmentett játékot. Szóval vagy lenyomod a pályát elejétől a végéig, vagy bele se kezdj! (Ha szerencséd van, nem fagy meg menet közben. Bár sokat javult a stabilitás. Sok bug javítva, ha jól emlékszem a frissítés óta nekem egyszer sem crashelt.) Aug. 9.-én lesz újra teljesen elérhető. -
Mikatesuka #5002 Akár most is játszhatsz, mert csak a conflux-ot kapcsolták ki.