10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Ariakus #5001 Melyik napon indítják be újra a bétát? -
#5000 ASDASD XDDDD -
#4999 Először 2,27 D-s lesz csak, majd peccsel feljavítják 2,5-re -
Andrews2007 #4998 2,5 D-s lesz. -
Shakata #4997 Igazándiból nekem nem olyan tetszene, mint ami az 5-ben van. Kicsit néha nehéz követni, hogy mit hova építesz, emellett kevéssé élnek a városok, minden olyan kihalt...
Inkább a 2,5D-s megoldásnak örülnék, vagyis modell város, sok effekt, csilivli, de fix kameraállás éééés..... nagyzenekar. :D
Csak nem negligálhatják, hogy a rajongók nagy része AKARJA a városokat. Legalább valamelyik patchben ugye... -
Andrews2007 #4995 http://might-and-magic.ubi.com/heroes-6/en-GB/news/details.aspx?c=tcm:21-20629&ct=tcm:6-231-32
Sárkányistenségek hete van most.Ma 2 sárkányt kaptunk a Havenét és a Faceless/Dungeonét gondolom ő kiegbe lesz.
Nem tudom Bossként lesznek e azért az alap játékban?
Shakta: 3D-s tuti nem lesz szóval ne várj 5. részes várképet. -
Shakata #4994 Igazándiból nem baj, ha várni is kell rá egy kicsit, de LEGYEN! :D
Anélkül nem Heroes a Heroes. Látványos városok - talán még karakteresebbek is lesznek, mint az 5-ben, nekem legalábbis úgy tűnik idáig a városok kinézete alapján, és hozzá nagyzenekar és operaénekesek!! :D
Meg ne kezdje újra a zenét mindig, amikor belépek a városba, mert akkor sosem ér a végére. :) -
#4993 én is ezt hallottam -
Mikatesuka #4992 Nem azt nyilatkozták, hogy a végleges játékban biztos, hogy még a mostani lesz és egy későbbi patchben lesz leghamarabb új városkép? -
Andrews2007 #4991 Én nem hallottam róla mást. Vagy véglegesbe vagy patchben javítják remélhetőleg. -
Shakata #4990 Úgy értem, városKÉPügyben :D -
Shakata #4989 Mik a legújabb hírek városügyben? Tud valaki valamit? Eddig azt hallottam, később egy patchben rakják őket bele. Ti mit tudtok? -
Kheled #4988 gyönyörű szépek a tájak! csak olyan kihalt sok helyen:( -
Pio #4987 -
Vologya Mester #4986 Üdv Bátor Harcosok! Elküldtem még 1x a magyar feliratot a Jon Van Caneghem videóhoz, javítottam az időzítésen is, most már jól működik, nem úgy, mint a többi nyelvi verziónál! :D Remélem így már Mindenkinek érthető és rendben a dolog... :) Baráti üdv! -
#4985 A confluxot lotték le nem? Legalábbis nálam megy a béta. -
Andrews2007 #4984 Jaj időzítés nem jó a feliratnál.
http://www.youtube.com/watch?v=JxzGxkI6Qdc
nterview of Jon Van Caneghem, original creator of Might&Magic, at E3 2011
Interjú a Might and Magic eredeti megalkotójával. A videó végén valamilyen meglepetés van. -
ArchDruid #4983 Szóval mi? Ez most jelentsen valamit? :) -
Andrews2007 #4982 Vagy Arctalanok mint láthattuk 1-2 képen vagy azok a Dungeon volt? Heroes V sztoriban említették őket elvileg a mentoraik, elődjeik vagy mik voltak ők. -
Pio #4981 Heroes 6os kiadvány egy részlete
Van benne Academy, Dungeon, Fortress és Sylvan embléma is, szóval... :) -
Kheled #4980 akarok belőle!:) -
Pio #4979 H6os lények -
Brasi #4978 Van valami info arról hogy mi kerül az új bétába? -
#4977 Szóval elvileg 10 napon belül nyitás -
#4976 The first phase of the Beta of Might & Magic Heroes VI will end on July 25th.
After that date we are planning to include an additional content and reopen the Beta within 10 days. The added content will be automatically accessible to players registered to the Beta before July 25th via Ubishop or Steam.
The date of the reopening of the Beta and the additional content will be communicated lately. Stay tuned! -
Zsknight #4975 ArchDruid hivatalos fórumon írták, hogy leáll a beta 10 napra, vagy hol olvastad ezt? -
ArchDruid #4974 Ez az, ne spameljetek, hogy magyarul szóljak hozzá!!! :D
Akkor ma este zárul a Béta? Irina azt mondta 25.-én lezárják, és lesz egy 10 napos szünet, majd újra megnyitják. Valami felújított változatot kapunk. Alig várom.
Más:
Kipróbáltam milyen a játék a legnehezebb fokozaton. Hardba állítottam, plusz a gépi ellenfeleket is Hardba tettem. Hát... ha lehet, így még könnyebben nyerem meg, mint Normal-ban vagy easy fokozaton. Miért?
Hard fokozaton nagyon gyorsan szaporodnak a neutral lények. Ha mindez nem lenne elég, még az üres várat védő seregek is szaporodnak.
Megtámadtam egy üres várat a 4. hónap közepén, és ennyi védője volt: 78 elemental (összes fajtából 78, szóval tűz, víz, levegő, föld, fény, sötétség). Ezt pedig elég nehéz leverni úgy, hogy csak 1 várad van. A gép nem is próbálkozott elfoglalni őket.
Mégegy apróság, amit észrevettem: Az AI hős csatangol, és megöl minden szörnyet, és felszed minden nyersanyagot, de a bányákat nem foglalja el. Otthagyja őket üresen. Én elfoglalok minden bányát, és hiába nem az enyém a terület (mert ugye többszáz elemetal védi a fortot), a bányák termelnek nekem. A gép pedig meg se próbálja elfoglalni, mivel a fort még üres. --a játék valószínűleg úgy érzékeli, hogy nincs értelme elfoglalni az üres bányákat--
Így nagyon könnyen el lehet verni bármilyen AI-t leghardabb hard fokozaton is. A játék meg unalmas klattyingatásba süllyed...
Ez a területkontroll rendszer egy szar! Vagy bugos, vagy nem tudom mi az oka, de ahogy leírtam nincs kihívás a játékban.. :(
Valaki más is tapasztalta ezt? -
Vologya Mester #4973 Üdv Bátor Harcosok! Igen, biztosan kompletten nem értek semmit... :) (Igaz többet láttam a játékból, mint bárki ebben az országban és az előéletéről is többet tudok...) Legfőképpen azt, hogy kértelek magyarul beszélj, erre beírsz valami undormányt ide, amit persze tudom, hogy mit jelent, ahogy a többi szót is, de nem ide való... (WTF?) Nem tudom, hogy hol olvastad, hogy a játék TÖKÉLETES... Senki nem mondta, biztosan ÉN SEM! Valamint azt sem, hogy bármilyen dologban ne lett volna hiányérzetem (De biztosan nem a town screenek és a várépítés a legnagyobb gondom...) És kérlek mutass már egy játékot, amiben MINDEN tökéletes és MINDEN tetszik benne mindenkinek... Én még sajnos nem találkoztam ilyennel, Te biztosan több tucattal... :D Rávilágítottál bizonyos elemekre? Csak azt olvastam a hsz-edből, hogy az egekig magasztaljuk a játékot (ez sem teljesen igaz...) és azt, hogy balance gondjai vannak... Ki állította az ellenkezőjét??? A BÉTA azért IS van, hogy ezeket orvosolni lehessen!!! (Mellesleg nem könnyű dolog, hisz minden lénynek több speckója van, ami nagyban befolyásolja a fajok közötti egyensúly megtalálását...) Na BÉKE Veled! :D Ennek a fórumnak nem a civakodás a funkciója... :) Ha mondandód van számomra, írd meg privátban, a fórum ne rólunk szóljon. Baráti üdv! -
Sblat #4972 Látom az értelmezési gondok még megvannak kedves magyar barátunk,nem azt állítottam hogy (!) kompletten szar a játék hanem rámutattam bizonyos elemekre amik nemtetszést váltanak ki.
Az hogyha te a kettőt 1-nek értékeled igazán sajnálatos.
Jelenleg a béta alapján tudok következtetést levonni majd ha lesz teljes játék és gondolom 1-3 cikk lesz róla+látni fogom akkor arról is letudok vonni majd következtetést,de örülök neki hogy a bugok ellenére neked nem volt hiányérzeted a béta alatt.
Várnézet semmit nem ér,fölösleges? WTF?!
Igenis kell ugyanis éveken át nem lehet megunni azt, hogyha látod 1-1 épületed megépülését és szemmel láthatóan fejlődő városod ahonnan hetente visszabattyogsz,toborzol,mert így nem csak egy automatizált robot leszek aki "3-at kattint sereg felvéve-->mehet a harc"
Mellesleg a legutóbbi patch jól sikerült de a várak core unitjaiban nem lesz így nagyobb eltolódás a healerek felé ha csökkentjük a számukat?(na mind1:) -
Sblat #4971 Hidd el megtettem a bugok után illetve a balance miatt a feedbacket.
-
Andrews2007 #4970 Ja meg volt hogy hídnál leeshetnek az egységek stb. -
Andrews2007 #4969 Igen, erre én is kíváncsi voltam. De úgy látszik nem került bele. Annó mondták hogy befolyásolhat az aszály dagály, földrengés stb a varázslatok is formálják a csataeret pl krátert hagy a meteoreső stb. -
Brasi #4968 Hát kár. Azért köszi a választ. -
Kuglee #4967 Objektumok lesznek, a dinamikusan változó csatatér álom marad sztem. Akár az Exigonál. -
Brasi #4966 Úgy vettem észre hogy az aréna bugot javították, de az lenne a kérdésem hogy régebben ugye ígérték a csatatéren lévő objektumokat és a dinamikusan változó csatateret. Ebből mennyi lesz igaz? -
Pio #4965 Lustáknak:
Illetve off, de azért örömteli, ITT VANNAK a UBI következő negyedéves tervei, benne a Clash of Heroes PC-s verziójával. Szóval előreláthatólag legkésőbb szeptember végéig érkezik PCre az is. -
Andrews2007 #4964 Michael arkangyal
Új hivatalos Heroes VI videó Michael arkangyalról és a szobráról, ami megvehető. -
burkos01 #4963 Nekem elindúlt a beta, de a single playernél nem tudom hogy kell elindítani a játékot. A continu fül nem aktív. valaki segítsen. -
#4962 A csatában a hős védelmi statjai másnál is rosszul jelennek meg? Mind a might mind a magic védelmi értékem 1, függetlenül a hős valós értékeitől. -
Kuglee #4961 A critical hit a KB-ben annyira egyszerűen volt megcsinálva. A sérülés érték, mikor megjelent az egység fölött, kapott egy vörös cikkcakkos szélű hátteret. Egyértelmű volt és nem volt zavaró, mint az eröltetett action kamera.
Gondolom a main bugokkal tisztában vannak, és dolgoznak rajta ezerrel. Biztos meg volt az oka, hogy miért került így be a betaba. Így kívűlről kár okoskodnunk ezen.