10317
  • Since
    Milyen újítások lesznek az új bétában? Valaki összetudná foglalni röviden? Nem szeretnék több oldalt visszaolvasni :-)
  • Since
    Okés köszi
  • Agamemnon
    gu.exe és már tölti is, ha magától nem találná meg...
  • Since
    Honnan lehet letölteni az új klienst?
  • Kheled
    nah már tölti az updatet
  • Guren
    elcsöppentem
  • Acidlich
    Nofene, demo is lesz, a video végén azt írja.
  • Kheled
    nah azt a várt kéne berakniuk ami a trailerbe volt.full screenbe:)
  • ArchDruid
    Nem, mégse. Nálunk is 20:00 lesz! Pedig Párizs nyugatabbra van vagy 1300 km-el.
  • ArchDruid
    Na! Aszondják párizsi idő szerint este 8:00-kor indul a gépezet! Ami nálunk 21:00-t jelent ugye?

Letölteni még mindig nem enged. --> "az oldal nem található"
  • Shiwo
    Might and Magic Heroes VI - Gamescom 2011 Trailer [UK]

eztet az ubi linkelte féjszbúkra, szal official
  • Kheled
    oh szuper.akkor csak időpontra várok:) és update:)
  • Elessar
    Aki részt vett az elsőn is, annak csak update-eli, nem kell leszedni új klienst
  • Kheled
    és akkor lekell szednem új klienst hozzá?vagy elég a régi is?
  • dan5445
    A béta már elérhető?
  • Agamemnon
    Másodszor HD-ben is hangulatosnak fogom tartani :D
  • Pio
    Én is azért nem linkeltem, mert egyrészt orosz, másrészt nem HD és ez a videó megérdemli, hogy HDben lássuk először. :)
    Kíváncsi vagyok, mikor indulnak be ma az események, lassan időszerű lenne.
  • Agamemnon
    Hangulatos kis videó :)
  • Kheled
    Trailer (orosz)
  • r4pt0r
    Azért linkeld csak nyugodtan. :D
  • Kheled
    fent van már a hosszú cinematic trailer youtuben.de nem linkelem mert orosz:) várjuk meg az angolt
  • Elessar
    Engem is érdekelne, ugyan most melózok, de estétől már jó lenne, ha lehetne tolni.
  • Zsknight
    Tud valaki infót arról, hogy mikortól is lesz elérhető az új Beta? Tudom, hogy 16.-tól de mégis mikor?
  • Andrews2007
    http://echelon.web4.hu/cikk/ismet-blackhole-beharangozo-most-tenyleg
    Kedves rajongók! Sajnos a hajrában félre lett téve az elküldött interjú, így elnézéseteket kérjük a késésért! - Blackhole

Kedves mindenki!

Mivel ez a hosszú késedelem nem csak a mélyen tsiztelt Blackhole miatt történt, hanem sajnos személy szerint miattam is, mert koncentrálltam kellően erre az interjúra, így én is, mint főszerkesztő elnézéseteket kérem! - Kremon

Azonban! Itt van újra a lehetőség arra, hogy feltegyed a kérdésedet a fejlesztőknek a HEROES VI-al kapcsoaltban és ezúttal már biztos választ fogtok kapni! Tehát akárcsak a tavasszal írj nekünk egy levelet "Blackhole Interjú" jeligével az [email protected] e-mail címre, mi pedig továbbítjuk a fejlesztők felé.

Ez az lehetőség hétfő estig áll rendelkezésetekre, éljetek vele bátran!

Üdv,
    Echelon Team

Az Echelon Teamtől egy lehetőség arra hogy feltegyétek kérdéseiteket a fejlesztőknek

A Heroes tábor szuper volt gyertek el minél többen a későbbiekben is ha lehet.

• Pio
    Azért azt ne feledjétek, hogy a bétázók döntő többsége már előrendelte a játékot. Szerencsére mi tudtunk szerezni egy csomó kulcsot és időben lecsaptunk a nyilvános osztásokra is.
  • Kheled
    hát de nem? bekerül 1-1 kampány pálya havenhez 2 is. most bekerüln a maradék frakcióbol is 1-1 pálya. ha jól tudom mindegyikhez 6 pálya lesz, az összes léynt megnézhetted magadnak,kiprobáltad,jó lesznek értékekbe változás.de kinézetüket,illetve továbbfejlesztett változatukat láthattad.felhuzhattad nagyon sok szintre a hősödet,kiprobáltad a passivokat,varázslatokat, most jövőhéten a duel-t multipályákat probálhatod.és az állítolagos "KÉSZ" értékek lesznek a szörnyeknél. és a bugok számai is kevés. .ez sztem elég sok dolog egy ilyen játéknál. az eredetibe max az új pályák a pár bug kijavitása. illetve a lények + - os értékei, jah meg a + zenék amiből halhattál most 15öt kb.
    én mindenképp megveszem nem azt mondom hogy nevegyétek meg.sőt!
    csak én is ugyvagyok vele.hogy nagyon sokat bétáztam olyan szinten hoyg konkrétan az új pályák lesznek számomra az újdonságok.meg persze ha kiadják az új várnézetet
  • Zsknight
    Azért ez így durva kijelentés...
  • Kheled
    viszont aki bétázott egész végig..most kiprobál pár új pályát.meg a multit.lassan már megse kell venni az eredeti játék .mert nagy részét már láttad is :)
  • ArchDruid
    Nekem meg formatálnom kellett, így elveszett a Heroes is. Próbáltam újra letölteni, de ugyanazt írja ki: Code not valid or already used

• Kuglee
    Elég nagy marhaság lenne a több, mint 100000 bétázóval így kib*ni. Az újraletöltés meg csak hab lenne a tortán, ismerve a korábbi mizériákat.
  • Kheled
    ahm most akkor majd akkor aki eddig bétázott.már neki is kell új kód? vagy jó lesz még a régi?
  • Pio
    Béta 2 QnA és patchnote
  • Pio
    Oké, akkor egységesen ez a helyzet, kíváncsi voltam, hogy nálam lett-e valami bibi.
  • RZednik
    @Pio: Igen. Beírva a régit "Code not valid or already used" üzenetet kaptam.
  • Pio
    Nektek is újra bétakulcsot kér, ha bejelentkeztek a béta oldalra?
  • Shiwo
    van egy olyan érzésem, hogy újra le köll majd szedni az egészet
  • Ariakus
    Most ez az új beta content majd akkor aug 16-tól lesz elérhető és majd simán csak felpeccseli a jelenlegi bétámat?
  • Pio
    Béta 2 trailer:

• Acidlich
    De ő 2012-re gondolt ám...
  • Agamemnon
    Köszönjük az infót, sajnos már tudjuk egy ideje...