10317
  • Prince23
    Késik a játék!

új dátum: október 13!
  • Pio
    Hmm, most látom, hogy az eredeti linken is elérhető alul a másik kettő, akkor nem szóltam. :)
  • Pio
    A conflux bemutató további két videót kapott:

• Kheled
    Új trailer előzetes ezt láttátok? augusztus 17én lesz egy új cinematic trailer
  • Kuglee
    A KingsBounty sztem is nagyon hangulatos lett.
    A H6-ban amit láttam, lesznek nagy mapok (úgy értsd, nagyobbak a H3 XL-nél is), és egy mapon belul durván változatos világ, ami miatt érdekes lesz felderíteni őket. Cserébe sok RAM nem árt a gépbe. A terep diszítettségét, meg az adott area helyszíne/hangulata határozza meg, ebben is lesznek szélsőségek.
  • Elessar
    Kicsit OFF, de mostanában King's Bounty-t tolom, anno a demoját leszedtem, de nem jött be. Annyi jót hallottam róla, hogy elkedtem a LEgend-del játszani, s hihetetlenül megtetszett. Eszméletlen milyen részletgazdag, milyen hangulatos és ötletes játékot csináltak a ruszkik, nem azért, de köröket ver a H5re.
    16.áig a H6 beta kezdésig elütöm vele az időt :)
  • Fresh Duke
    A Heroes 3-ban mindkettő benne van.
  • Elessar
    Nekem meg egy jó H3as pályaszerkesztő :)
  • donatus13
    Nekem csak a h3 as random map generator kell :D
  • Elessar
    Úhh ezt szomorúan hallom.
    A H5tel pont az volt tán a legnagyobb bajom, hogy hihetetlen ótvar mapok voltak. Na ha most a H6ban is kicsi és üres, élettelen mapok lesznek, ahol nem lesz meg a felfedezés öröme, akkor ott eszi meg a fene az egészet :(
    Amúgy a Balck Hole-os srácok ígérték, hogy visszahozzák a H3-H4 féle óriás mapokat
  • ArchDruid
    Új infok a Confluxról....

Nem tudom, ennek most örüljünk vagy ne... El lehet szöszölni vele majd órákat, de inkább tettek volna bele még 1-2 népet, mint ilyen fölös izékkel töltik meg..
  • NovaTerra
    Haha. Amikor még március volt a megjelenés dátuma, már akkor okt. 21-re tippeltem, ha jól emlékszem. A végén még napra pontosan eltalálom. :)
  • Pio
    Új ingame képek
  • Acidlich
    Na, ha ezt elolvassák, és megfogadják a tippet, beletesznek dupla annyit mindenből, akkor tovább kell csúsztatni a megjelenést:)
    Amúgy a 3 nehézségi szinten belül a további beállításokkal kombózva nagyon sok variáció jöhet ki. Milyen impossible fokozatot szeretnél, minusz 10k aranyból indulnál, vagy mi?
  • ArchDruid
    Nem kell 10!

9 nép bőven elég lenne!!!

Haven (emberek)
    Sylvan (elfek)
    Inferno (ördögök)
    Necropolis (hullák)
    Academy (varázslók)
    Stronghold (barbárok)
    Sanctuary (vízi, mocsári lények)
    Fortress (törpök)
    Dungeon (földalati rémek :))

Csak jöjjön ki mind, és én nagyon boldog leszek!
  • ArchDruid
    Hát én játszottam vele elég sokat! Tegnap is lenyomtam a Multimapot... Csodával határos módon egyszer sem szakadt meg, végig nyomtam, levertem. Mivel a Conflux nem működik, nem lehet menteni/betölteni így marad a konstans játék. Egyedül akkor fagyott meg, amikor megnyertem, és ki kellett volna írni a Victory képernyőt!! :D Ez valószínűleg amiatt van, hogy nem elérhető a szerver.

Mivel csak egyetlen pályát kaptunk, így csak arról tudok beszámolni: Broken Alliance állítólag XL-es pálya... Hát nem valami nagy... :S Heroes V-ben voltak ennél jóval nagyobbak is. Igaz, a Huge és Impossible méretű pályák már istentelenül beszaggattak, így azokon sose játszottam.

Nehézségi fokozatból van összesen 3; Easy, Normal, Hard. Ez szvsz marhakevés... Hol van az Expert és az Impossible fokozat? H3-4-5-ben ez is volt.
    A gyári pályák gyanúm szerint ugyanolyan üresek, és élettelenek lesznek, mint amit most láthatunk a kampánymapokon. De ezen lehet, és kell is segíteni, amint kijön a pályaszerkesztő!
    Én fáradtságot nem kímélve fogok minden egyes pályába dupla annyi leölhető szörnyet, és elfoglalgható épületet beletenni, mint amennyi most van benne. :D
  • Micsu
    "Random map generatort..."

kivitelezhetetlen, ha normális színvonalú pályákat akarnál kapni
  • Elessar
    Igen, 26.áig tartott tudtommal az első beta. De egy kicsit visszaolvasol itt a fórumban s képbe leszel
  • Omlás
    Amennyiben google chrome-t használsz böngészőnek próbáld valami mással nem igazán szereti :]
  • kutyu007
    Köszönöm.
    Újra?
  • Elessar
    Jó a kulcs kutyu, de még nem megy a beta! 16-án indul újra.
  • kutyu007
    Valaki nem tudna megdobni egy működő betakulccsal???
  • kutyu007
    Vazze!!! Kipróbáltam két betakulcsot is , de ugyanazt a hibát írja ki: "Code not valid or already used" Hát ez meg, hogy lehet, pontosan azt a kulcsot írtam be, amit kaptam. Hát ez már nem jól indul.
  • Elessar
    Oh :(, na mind1 akkor is kivárom!
  • kutyu007
    Köszönöm, ott volt!
  • Csokis
    Igen, eltolták azt is egy héttel.

"The restart-date of the Beta has been changed : it is now projected to be 16 August."
  • Csokis
    Spam mappába nem kerülhetett? Nekem viszonylag hamar megjött egyébként.
  • kutyu007
    A német oldalon regisztráltam magam, írta is, hogy elküldte a betakulcsos e-mailt,de nem kaptam semmiféle levelet????????? Pedig két e.mailcímről is regisztráltam de semmi. Mi lehet a baj??????
  • BoneDragon
    Ide próbáltam én is, azt hittem én rontottam el valamit, de így már értem. Köszi.
  • Elessar
    Na akkor jobb ha lehűtöm magam, az még 1 hét :(
  • Elessar
    http://mmh6.com/beta

Ide, de még nem fogadja el, majd csak holnaptól. S kell egy Ubisoft-os accountot is csinálnod
  • [SiX] Boci
    Augusztus 16 lesz az igazi én úgy tudom :).
  • BoneDragon
    Hova tudom beírni a béta kulcsot amit a német oldalon adtak?
  • Elessar
    Oké, de itt meg mást írnak azért zavart meg.

The Beta will reopen on August 16th

Valószínűleg amúgy a 9.i az igazi
  • Csokis
    Itt láthatod, hogy Augusztus 9. a kezdés.

"The second phase of Beta will start on August 9th and will last until August 20th."
  • Elessar
    Az email és a belinkelt néemt oldal augusztus 9et ír, de a főoldalon meg az van, hogy augusztus 16tól kezdődik újra a beta. Akkor melyik az igaz most?
  • Elessar
    Szép napot mindenkinek!
    Ezer éve nem jártam erre, próbálom összeszedni a kimaradt infokat, látom a beta első fázisa lezajlott, s jön a folytatás.
    Csokis linkjén regeltem egyből a beta kulcsért, köszönet érte!

Az eddigi tapasztalatok, benyomások amiket olvastam a beta-val kapcsolatban az az, hogy egész jó, de vannak benne hibák azért, amiket mindenképpen ki kell javítani.
    Én csak annyit kérdeznék azoktól, akik nyüstölték a bétát, hogy tudom hogy ez még beta, de a játékélmény milyen?? Mennyire jók a pályák?? Mennyire érdemes mindent felfedezni, a pálya minden kis szegletébe elmenni, mennyire élvezetesek a harcok, s hogy nem-e túlságosan harcorientált-e a játék?
    Kicsit több kérdés lett belőle:)
    Az eddigi videókból az már lejött, hogy a városmenedzselés teljesen háttérbe tolták(de legalábbis nincs akkora szerepe, mint az eddigi részekben), aminek én speciel nem örülök. A Heroes attól Heroes, hogy na de bele se kezdek(meg akkor minek a körökre osztottság ugyebár). A városnézet vitája változatlanul áll, én azt gondolom, hogy ezt nem kéne így hagynia a Blackhole-nak. Bár, egy kiegben azért lehet orvosolni ezeket, de azért jobb lenne, ha be tudnák valahogy szorítani az alap játékba egy normál townscreent.

Alig várom, hogy kipróbálhassam a beta-t! :)
  • donatus13
    én kérek elnézést
  • Csokis
    Az email-ben írja, hogy Augusztus 9-től érvényes.
  • donatus13
    Nem tudom most lehet e letölteni béta klienst én próbáltam két kóddal egyiket se hajlandó elfogadni sehogy.