10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
#5082 Késik a játék!
új dátum: október 13! -
Pio #5081 Hmm, most látom, hogy az eredeti linken is elérhető alul a másik kettő, akkor nem szóltam. :) -
Pio #5080 A conflux bemutató további két videót kapott:
-
Kheled #5079 Új trailer előzetes ezt láttátok? augusztus 17én lesz egy új cinematic trailer -
Kuglee #5078 A KingsBounty sztem is nagyon hangulatos lett.
A H6-ban amit láttam, lesznek nagy mapok (úgy értsd, nagyobbak a H3 XL-nél is), és egy mapon belul durván változatos világ, ami miatt érdekes lesz felderíteni őket. Cserébe sok RAM nem árt a gépbe. A terep diszítettségét, meg az adott area helyszíne/hangulata határozza meg, ebben is lesznek szélsőségek. -
Elessar #5077 Kicsit OFF, de mostanában King's Bounty-t tolom, anno a demoját leszedtem, de nem jött be. Annyi jót hallottam róla, hogy elkedtem a LEgend-del játszani, s hihetetlenül megtetszett. Eszméletlen milyen részletgazdag, milyen hangulatos és ötletes játékot csináltak a ruszkik, nem azért, de köröket ver a H5re.
16.áig a H6 beta kezdésig elütöm vele az időt :) -
#5076 A Heroes 3-ban mindkettő benne van. -
Elessar #5075 Nekem meg egy jó H3as pályaszerkesztő :) -
donatus13 #5074 Nekem csak a h3 as random map generator kell :D -
Elessar #5073 Úhh ezt szomorúan hallom.
A H5tel pont az volt tán a legnagyobb bajom, hogy hihetetlen ótvar mapok voltak. Na ha most a H6ban is kicsi és üres, élettelen mapok lesznek, ahol nem lesz meg a felfedezés öröme, akkor ott eszi meg a fene az egészet :(
Amúgy a Balck Hole-os srácok ígérték, hogy visszahozzák a H3-H4 féle óriás mapokat -
ArchDruid #5072 Új infok a Confluxról....
Nem tudom, ennek most örüljünk vagy ne... El lehet szöszölni vele majd órákat, de inkább tettek volna bele még 1-2 népet, mint ilyen fölös izékkel töltik meg.. -
NovaTerra #5071 Haha. Amikor még március volt a megjelenés dátuma, már akkor okt. 21-re tippeltem, ha jól emlékszem. A végén még napra pontosan eltalálom. :) -
Pio #5070 Új ingame képek -
#5069 Na, ha ezt elolvassák, és megfogadják a tippet, beletesznek dupla annyit mindenből, akkor tovább kell csúsztatni a megjelenést:)
Amúgy a 3 nehézségi szinten belül a további beállításokkal kombózva nagyon sok variáció jöhet ki. Milyen impossible fokozatot szeretnél, minusz 10k aranyból indulnál, vagy mi? -
ArchDruid #5068 Nem kell 10!
9 nép bőven elég lenne!!!
Haven (emberek)
Sylvan (elfek)
Inferno (ördögök)
Necropolis (hullák)
Academy (varázslók)
Stronghold (barbárok)
Sanctuary (vízi, mocsári lények)
Fortress (törpök)
Dungeon (földalati rémek :))
Csak jöjjön ki mind, és én nagyon boldog leszek! -
ArchDruid #5067 Hát én játszottam vele elég sokat! Tegnap is lenyomtam a Multimapot... Csodával határos módon egyszer sem szakadt meg, végig nyomtam, levertem. Mivel a Conflux nem működik, nem lehet menteni/betölteni így marad a konstans játék. Egyedül akkor fagyott meg, amikor megnyertem, és ki kellett volna írni a Victory képernyőt!! :D Ez valószínűleg amiatt van, hogy nem elérhető a szerver.
Mivel csak egyetlen pályát kaptunk, így csak arról tudok beszámolni: Broken Alliance állítólag XL-es pálya... Hát nem valami nagy... :S Heroes V-ben voltak ennél jóval nagyobbak is. Igaz, a Huge és Impossible méretű pályák már istentelenül beszaggattak, így azokon sose játszottam.
Nehézségi fokozatból van összesen 3; Easy, Normal, Hard. Ez szvsz marhakevés... Hol van az Expert és az Impossible fokozat? H3-4-5-ben ez is volt.
A gyári pályák gyanúm szerint ugyanolyan üresek, és élettelenek lesznek, mint amit most láthatunk a kampánymapokon. De ezen lehet, és kell is segíteni, amint kijön a pályaszerkesztő!
Én fáradtságot nem kímélve fogok minden egyes pályába dupla annyi leölhető szörnyet, és elfoglalgható épületet beletenni, mint amennyi most van benne. :D -
Micsu #5066 "Random map generatort..."
kivitelezhetetlen, ha normális színvonalú pályákat akarnál kapni -
Elessar #5065 Igen, 26.áig tartott tudtommal az első beta. De egy kicsit visszaolvasol itt a fórumban s képbe leszel -
#5064 Amennyiben google chrome-t használsz böngészőnek próbáld valami mással nem igazán szereti :] -
kutyu007 #5063 Köszönöm.
Újra? -
Elessar #5062 Jó a kulcs kutyu, de még nem megy a beta! 16-án indul újra. -
kutyu007 #5061 Valaki nem tudna megdobni egy működő betakulccsal??? -
kutyu007 #5060 Vazze!!! Kipróbáltam két betakulcsot is , de ugyanazt a hibát írja ki: "Code not valid or already used" Hát ez meg, hogy lehet, pontosan azt a kulcsot írtam be, amit kaptam. Hát ez már nem jól indul. -
Elessar #5059 Oh :(, na mind1 akkor is kivárom! -
kutyu007 #5058 Köszönöm, ott volt! -
Csokis #5057 Igen, eltolták azt is egy héttel.
"The restart-date of the Beta has been changed : it is now projected to be 16 August." -
Csokis #5056 Spam mappába nem kerülhetett? Nekem viszonylag hamar megjött egyébként. -
kutyu007 #5055 A német oldalon regisztráltam magam, írta is, hogy elküldte a betakulcsos e-mailt,de nem kaptam semmiféle levelet????????? Pedig két e.mailcímről is regisztráltam de semmi. Mi lehet a baj?????? -
#5054 Ide próbáltam én is, azt hittem én rontottam el valamit, de így már értem. Köszi. -
Elessar #5053 Na akkor jobb ha lehűtöm magam, az még 1 hét :( -
Elessar #5052 http://mmh6.com/beta
Ide, de még nem fogadja el, majd csak holnaptól. S kell egy Ubisoft-os accountot is csinálnod -
[SiX] Boci #5051 Augusztus 16 lesz az igazi én úgy tudom :). -
#5050 Hova tudom beírni a béta kulcsot amit a német oldalon adtak? -
Elessar #5049 Oké, de itt meg mást írnak azért zavart meg.
The Beta will reopen on August 16th
Valószínűleg amúgy a 9.i az igazi -
Csokis #5048 Itt láthatod, hogy Augusztus 9. a kezdés.
"The second phase of Beta will start on August 9th and will last until August 20th." -
Elessar #5047 Az email és a belinkelt néemt oldal augusztus 9et ír, de a főoldalon meg az van, hogy augusztus 16tól kezdődik újra a beta. Akkor melyik az igaz most? -
Elessar #5046 Szép napot mindenkinek!
Ezer éve nem jártam erre, próbálom összeszedni a kimaradt infokat, látom a beta első fázisa lezajlott, s jön a folytatás.
Csokis linkjén regeltem egyből a beta kulcsért, köszönet érte!
Az eddigi tapasztalatok, benyomások amiket olvastam a beta-val kapcsolatban az az, hogy egész jó, de vannak benne hibák azért, amiket mindenképpen ki kell javítani.
Én csak annyit kérdeznék azoktól, akik nyüstölték a bétát, hogy tudom hogy ez még beta, de a játékélmény milyen?? Mennyire jók a pályák?? Mennyire érdemes mindent felfedezni, a pálya minden kis szegletébe elmenni, mennyire élvezetesek a harcok, s hogy nem-e túlságosan harcorientált-e a játék?
Kicsit több kérdés lett belőle:)
Az eddigi videókból az már lejött, hogy a városmenedzselés teljesen háttérbe tolták(de legalábbis nincs akkora szerepe, mint az eddigi részekben), aminek én speciel nem örülök. A Heroes attól Heroes, hogy na de bele se kezdek(meg akkor minek a körökre osztottság ugyebár). A városnézet vitája változatlanul áll, én azt gondolom, hogy ezt nem kéne így hagynia a Blackhole-nak. Bár, egy kiegben azért lehet orvosolni ezeket, de azért jobb lenne, ha be tudnák valahogy szorítani az alap játékba egy normál townscreent.
Alig várom, hogy kipróbálhassam a beta-t! :)
-
donatus13 #5045 én kérek elnézést -
Csokis #5044 Az email-ben írja, hogy Augusztus 9-től érvényes. -
donatus13 #5043 Nem tudom most lehet e letölteni béta klienst én próbáltam két kóddal egyiket se hajlandó elfogadni sehogy.