10317
  • r4pt0r
    Blizzardnál több hónapig csinálnak egy cgit (3-4 is lehet akár) nah ezért nincs sok cgi.
  • Kuglee
    hapi

"- átvezetők miért nem renderek mint a trailer :)? Armies of exigóban is legalább minden kampányban egy profi minőségű CGI volt."

A válasz roppant egyszerű :)
    - 1DVD-re kell elférni.
    - Sok cutscene lesz, ahol a hősök megjelennek, és változik a felszerelésük/ruházatuk.
    - Lesz jó néhány lokalizáció, és ahhoz kell igazodjon az arcmimika.
    (Ami sokat zabál helyet, azok általában a hangok/zenek és CGI.)

Ezért nincs más játékoknál se manapság sok CG (nem beszélve azok költségeiről). Jellemzően egy Intro esetleg Outro van.
    Persze, ha több DVD-n, vagy Blueray-en jelenne meg, akkor lenne hely több CG-nek -de ahhoz nagyobb költségvetés sem árt :)
  • Pio
    A demóban kevesebb a pálya, viszont azok nyilván teljesen rendbe vannak rakva minden szempontból.
  • Acidlich
    Mi a tartalombeli különbség a demó meg a béta közt?
  • Pio
    Tölthető is a demó
  • erdbal
    Kössz hapi!!! Igy már biztos menni fog!
  • hapi
    Ha valaki akar játszani kulcs nélkül a BETA-val akkor ide leírom.
    Ha nem tetszik a házigazdának akkor kitörli, de sztem nem sokára nyílt DEMO lesz a "Beta"

1. lépésben letöltöd Archdruid kommentjéből (5143)a Beta-t
    2. felistallálod
    3. elindítod hagyod hogy patcheljen
    4. ha felpatchelt kilépsz újra indítod
    5. addig lépegetsz ki és patchelsz amíg van új patch
    6. Ha vége létrehozol egy valós regisztrációt UBI-éknál
    7 letöltöd ezt a torrentet régi1.2 crack
    8. csak a UBISOFTgamelauncher.exe-t másolod át a megfelelő helyre
    a többi cucc nem kell belőle
    9. elindítod, belépsz a valós accounttal és megadsz egy bármilyen jelszót, játszol
  • hapi
    Néhány óra játék után a véleményem:

Pozitívumok:
    - grafika animáció, nekem bejön tetszik
    - plussz dolgok a harcban, OK örülök neki (cover, speckó helyek, íjászok a toronyban)
    - Hős fejlesztés, na végre kellően sok rétű is első ránézésre

Negatívumok:
    - Városnézet ebben a formában nem. Nem a 3D-s csilivili hiányzik nekem hanem: kicsi, kifolyik tőle a szemem, a filmen ábrázolt városkép miatt ugyan úgy tölt ha belépek nem értem minek az, csak lassítja a játék menetet
    - kevesebb nyersanyag = kevesebb lehetőség
    - az új bánya rendszer hát nem biztos hogy jó lesz ez a mindent vagy semmit rendszer, idő eldönti.
    - átvezetők miért nem renderek mint a trailer :)? Armies of exigóban is legalább minden kampányban egy profi minőségű CGI volt.
  • Shakata
    Hogyan indítottad el kulcs nélkül?
  • erdbal
    Ha esetleg tudtok olyan helyet, ahonnan ugy lehet letölteni, hogy kulcs nélkül is elindul írjátok már meg lécives.Köszi.
  • hapi
    Köszi sikerült elindítanom kulcs nélkül hehe :)
  • Kheled
    sztem még az animácó meg az időzités pár helyen még bugos. pl megtámadtam egy Mermaidot . benyomott egy varázslatott hogy az összes lényemet hátrább löki .és utánna 2 sec múlva jött be egy effekt hogy egészképernyős vízhullám ment végig a pályán.elég sok bug van még.de mégmindig van mitcsiszolni az egységek sebzésein
  • Kuglee
    Azt vettem észre, ha a combat anim sebességet gyorsabbra rakom (mint az alap beállítás), akkor esetlegesen kimaradnak effektek, vagy akadozva játszódnak le (gondolom az időzítés és az effek/anim cash-elés között lehet valami konflikt).

Akinek nincs sok ideje, de szeretne online (vagy lehet skirmish-ben AI ellen) egy gyors csatát, annak ott a Duel. Most előregyártott seregek közül lehet válogatni (a hős paramétereit magad állíthatod össze a confluxban), aztán mehet a hentelés :D
  • Kuglee
    Nem tudom, hogy ennyi idő után létezne free beta key...
  • erdbal
    Helo mindenkinek! Én még ujj vagyok itt és segítségre lenne szügségem. Letöltöttem a betát egy oldalról, de kucsot kér és nem találok shol. Megköszönném hatudna valaki valamit javasolni.
  • YencY
    A stronghold pályán játszok illetve játszanék mert nagyon sokszor kilép. Másnál is van ilyen hiba?
  • Acidlich
    Elég a patch.
  • BoneDragon
    Újra le kell tölteni a klienst vagy elég ha felpatchelem a régit?
  • ArchDruid
    Nem is tudom, mi az a gu.exe....
    Nekem simán, az asztalra kitett ikonnal elindul, és patcheli is magát.
  • ArchDruid
    Igen, tessék: Itt van a torrent!

Ez a torrent a legelső, még 1.0-ás verziót tartalmazza. Ezt legalább 3 alkalommal patch-elni kell! Feltelepíted, elindítod, majd patch letöltés és telepítés! Egészen, amíg 1.3.3xxx verziószámú nem lesz! Az a legújabb!
    Korábbi verzióknál nekem a Confluxhoz sem csatlakozott. De most megy fainul!!!

-------------
    Mondjuk kicsit olyan fura...
    Nekem most kicsit szaggat, és a harcközbeni mozgások is olyan esetlenek... A korábbi verzióban életszerűbb volt. És futott döcögés nélkül. De legalább az Obstacle bug javítva lett.
    -------------
  • Pio
    OFF, de mindig szoktam róla írni, úgyhogy ez se maradjon ki. Clash of Heroes PC megjelenés: szeptember 22.
  • hapi
    eddig nem nagyon érdekelt ez a game mert:
    - az Armies of exigo óriási csalódás volt számomra, játékmenet miatt. A grafika és az átvezetők már akkor is áll leejtős kategória. Tesóm, végig tolta nála néztem meg az átvezetőket.

- heroes 4 és 5 nem az én kedvem szerint fejlődött, inkább ages of wonders 2-vel játszottam, mert összetettebb és a harcok sokkal jobbak sztem.(nem flame, csak kinek a pap kinek a papné)

- olvastam mekkora bugok, hibák, kiegyensúlyozatlanságok voltak az első Betában.

éppen ezért nem merem előrendelni, megvenni de a Beta érdekelne, Ha tud valaki más lehetőséget beta kulcsra kérem szóljon.
  • Shakata
    Nem tudtok valamit arról, miért nem elérhető a demo?
  • kutyu007
    Nekem is a gu.exe vel indul, csak utána kiírja, hogy már használatban van a serial, bár ezt nem tudom, hogy-hogy lehet. Viszont ha a parancsikont megtoldom egy /disableorbit -tal akkor legalább a single részét ki lehet próbálni.
  • Frosty01
    oksa, most eljutottam a töltőképernyőig, a confluxhoz nem tud csatlakozni... :)
  • Frosty01
    nekem a gu.exe updatel és utána írja ki a dll problémákat. tegnap töltöttem le, csak most csatlakoztam a nyálcsorgatva váró-tábor közé :)
  • Pio
    Most amúgy mi nem indul el Nektek? Mert én ahogy mondtam semmi mást nem csináltam, csak indítottam az eddig is megszokott gu.exe-t és mindenféle beavatkozás nélkül update-elt. Nem kell újra klienst tölteni.
  • Frosty01
    hogy csináltad? nekem nem sikerült elindítani, mindig Qtcore4.dll kellett neki vagy valami qkit 4 dll :S
  • kutyu007
    Na végre sikerült elindítani, de most meg azt írja a nyomorult, hogy ezt a kódot, már használja valaki. A fene egye meg!!!
  • kutyu007
    "Van már valaki, akinek megy? Én most torrentről szedem le a klienst, mert a szerverről egyszerűen lehetetlen! Error 404, az oldal nem található..."

Tudnád mellékelni a linket, mert a gyári oldalról nekem sem tölti le. viszont leszedtem egy torrentet, de az nem indul el.
  • Pio
    Direkt link a patchre annak, akinek végképp nem működik az updater
  • Pio
    Legyen itt embedelve is:

• Pio
    Na, megnéztem a videót, szerintem nagyon korrekt darab lett, úgy néz ki, hogy a Digic Pictures után még egy magyar alkotócsapattal lehet számolni a Puppet Works személyében. :)

A portré alapján egy picit nyálasnak tűnt Anton és - ahogy azt itt többen is megjegyeztük - ezért a szinkronos videó alapján nem illett hozzá a hang.
    Viszont ebben a videóban igazi badass figura, teljesen passzol a hangja.

Tetszik, hogy tényleg igazi keményvonalas, ellenséget halomra kaszáló hősként ábrázolják, de mégse mennek el a Blur Studios videóiban megszokott 6 métereket ugráló, hármat szaltózó irányba, nekem emiatt nem került a kedvenceim közé például a Dragon Age CGI se, nem illik abba a fantasy környezetbe az ugrabugra (és a játékban hála az égnek nem is volt jelen).

Wilheln Screamet mindenki kiszúrta amúgy? :)
  • Pio
    Nekem simán az updater leszedte, elsőre nekiment, 600 mega, full sebességgel jött le.
    Mondjuk lehet, hogy azért volt ilyen mázlim, mert pont a start után kezdtem tölteni és még nem voltak sokan.
    Játékba belenézni sajnos nem volt időm.
  • Agamemnon
    Igen, én már játszottam is vele. Resetelték a confluxot, úgyhogy minden, amit eddig elértél, az elveszett. Amúgy kaptunk 3 új multiplayer pályát :)
  • ArchDruid
    Van már valaki, akinek megy? Én most torrentről szedem le a klienst, mert a szerverről egyszerűen lehetetlen! Error 404, az oldal nem található...
    Ugyanaz a tetvészkedés, mint júniusban...
  • TVelvet
    angyalka kicsoda a vegen?
  • Elessar
    Túl van terhelve gondolom
  • Elessar
    Nekem ezt írja ki :(

The requested URL /s/Beta/Might_and_Magic_Heroes_VI_Public_Closed_Beta.zip was not found on this server.
  • Guren