10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Andrews2007 #4879 Might & Magic Heroes VI béta bemutató 10 fejezet Semleges egységek és a béta véleményezése, zárása
Might & Magic Heroes VI béta bemutató 10 fejezet Semleges egységek és a béta véleményezése, zárása
Hamarosan fent lesz (még processingolja a youtube de már fel ment volt vagy 350 mega :D ) csak hosszú lett 28 perc. Hát igen egy lezárásnak annak kell lennie sokszor. -
#4878 Inferno vár egyik spéci épülete ad olyat, hogy a területen belül a csatába megjelenik egy kukuc és bekapja az ellent...lehet annak a képe lesz (zárt bétába cyclops "feje" volt :) -
Coradiel #4877 Ezek az arctalanok eléggé hasonlítanak kinézetben a H5-s sötételfekhez. -
Pio #4876 Első képet elszúrtam, az íjak:
-
Pio #4875 Reputációs "kamrák":
Inferno
Haven
Necropolis
Sanctuary
Stronghold
-
Pio #4874
1. Unicorn Horn Bow
2. Marksman Crosbow
3. Emerald Yumi Bow
4. Centaurs Bow
1. Steadfast Shield
2. Sentinels Shield
3. Lions Shield
4. Dwarven Shield
5. Flamegold Shield
6. Celestial Shield
1. Apprentice's Handbook
2. Notebook of the Siege Engineer
3. Masters Grimoire
4. Magisters Codex
5. Log book of the master sailor
6. Gorada Rael
7. Archmages Codex
8. Notebook of the Stonefist Clan -
Pio #4873 Bluebeak:
A titokzatos frakció (arctalanok?):
Michael:
Uriel:
Víziszörny:
Izé :)
Mother Namtaru:
-
Pio #4872 Nem is volt feltétel, hogy H6os legyen a kép, csak annyi, hogy kapcsolódjon a Might&Magic-hez. -
Kuglee #4871 Érdekes. Az első és 3. kép H5-ös design, gyanítom nem ehhez a versenyhez készültek... -
Pio #4870 Megvolt a Fanart verseny eredményhirdetés ITT vannak a díjazottak, az első hármat külön is kiemelném:
-
Brasi #4869 Ha a menüben a "Hero leveling speed"-nél a leggyorsabbat állítod be akkor akár a 30-at is elérheted. -
ArchDruid #4868 19-es?? Azt hogy az ördögbe érted el? Én a Broken alliance végigjátszása után csak 9-ig tudtam felnyomni... Egyébként van a Mentoring képesség is. Ha azt megtanítod a főhősnek, utána akárhány hőst veszel és találkoztatod vele, átadja neki az Exp-it. Ugyanolyan szintű lesz, mint a főhős.
Ilyen hiba egyébként nálam is volt! Ez akkor van, amikor a gépi ellenfél megtámad egy Arénát. Legyőzi, és nem kilép, hanem "Restart"-ra kapcsol. Egyébként ilyenkor azt kell tenni, hogy betöltesz egy korábbi autosavet. Van rá esély, hogy a gép másfelé megy, nem be az arénába. -
Pio #4867 Igen, amiatt van. -
Mikatesuka #4866 A legidegesítőbb dolog... az AI egymás után HÉTSZER csatázott mire meguntam és kiléptem...-.- Pedig eddig ez volt a legjobb játékom... Erős voltam az AI se volt rossz és emellett tökéletesen bevédtem magam minden irányból.
Egy másik dolog... ha a kocsmából veszek fel hőst akkor ugyanolyan szintűt kapok mint a fő hősöm. Vettem is két 19-est. Ez a "powerfull secondary hero" (vagy valami ilyesmi) beállítás miatt van? -
ArchDruid #4865 Nekem tökéletesen fut. csak a Multi map 3-4 naponta kifagy, amikor az AI lépi a körét. Ilyenkor pedig csak a Ctrl+Alt+Del és a folyamat leállítása segít. Újrabetöltéskor van, hogy ugyanúgy megakad. Mindig ugyanott, ugyanúgy. 2-3x megcsinálom ezt, és fut tovább megint 3-4 napot. :S -
Dzsabba #4864 Biztos,hogy nem véletlenül van kihagyva belőle,de például az SC2-ben meg C&C3-ban elég jól működik a rá erőltetés és gondoltam,hogy itt egy próbát megér a dolog.
Ez a mellé kattintás a vsync kikapcsolása után is megmaradt, de annyira nem gond csak kicsit szokni kell. -
Pio #4863 Szerintem ne állíts be olyanokat catalysttel, amit amúgy a játék beállításain belül nem lehet beállítani. Nyilván nem véletlen, hogy nem elérhetőek az adott funkciók.
A mellékattintás amúgy nekem is a vsynccel jön csak elő.
nvidia control panel nem is aktiválja az élsimítást, hiába állítja be az ember, catalyst meg lehet, hogy ráereszti, csak épp jó bugos lesz emiatt. -
Dzsabba #4862 Kikapcsoltam és egy darabig jó is volt,de most már ugyanazt csak csinálja csak éppen nem villog. -
ArchDruid #4861 Kapcsold ki a V-syncet! Az megoldja a kurzor problémát! -
Pio #4860 Nem pakolászom jutúbra, mert nem hivatalos, nem is biztos, hogy végleges és van olyan, amelyik nem teljes, de az adatbányászok megint ügyködtek, INNEN letölthetitek a várak főtémáit és néhány egységhangot. -
Pio #4858 És ha Restart mapra nyomsz akkor is mindkettőnél ugyan az a pálya indul el?
A mentésed nem veszik el, külön is be tudod tölteni, csak mentsd el az állást manuálisan is, mert az alapján, hogy a continue beragadt szerintem valami bibi lehet az autosave-vel Nálad. -
raddani #4857 Na, végre fent van a videó: Heroes 6 hiba Remélem, már meg lehet nézni, mert ebben a pillanatban ment fel. -
Andrews2007 #4856 Might & Magic Heroes VI béta bemutató 9 fejezet Barbár orkok és a Földtípusok -
silverchain #4855 Nálam megy minden, meg tetszik is, csak sokszor kifagy még (csata közben, csata után általában). Még jó hogy van autosave kör után. -
raddani #4854 Na végre sikerült felvenni videóra, hogy mi a játék hibája. Elég szép képe volt, de a Movie Makerrel való összevágdosás után eléggé leromlott a minősége. :( Mindegy, a lényeg így is látszik. Megpróbálom még a mai nap folyamán feltölteni Youtube-ra, aztán majd elküldöm a linket. -
Dzsabba #4853 csak azért írtam le ilyen pontosan az észre vételeimet,mert véletlenül nem vettem észre hogy ez egy béta... -
Andrews2007 #4852 Nekem olyan volt, hogy mindig kidobott a windowsba tegnap amikor a Broken allieancen akartam menteni előtte ezt nem csinálta még.
A 25. évfordulós képen az nem Diabló hanem egy Romboló illetve Jaggernaut. -
Kheled #4851 azért mert ez egy béta. más játékokba is van hasonló. az eredeti nemlesz ilyen, anno a H5 nél is ezek a hibák voltak.sőt még rosszabbak is -
Dzsabba #4850 Kipróbáltam és elég sok hibát találtam(sajnos):
-az egér nem ott érzékel ahol kellene, van hogy egy egész nyomó gombbal arrébb érzékeli amit akarok
-1280*1024ben 75hz-en felhúztam amennyire csak lehet és catalyst-ból rá erőltettem egy 4szeres élsimítást,teljesen szét esett a kép...
-miután kikapcsoltam az élsimítást, a v-sync-et se bírta attól meg néha fehéren villant egyet a kép
-ezután a gyors billentyűket nézegettem hogy mi mire jó, de attól össze omlott az egész játék, de volt hogy magától is spontán össze omlott.
-Eddig elég sok helyen nem volt semmilyen szinkron hang, most nem tudom hogy ez direkt így van vagy nem, de ez eléggé üressé teszi az átvezető videókat és a csata végi jeleneteket.
Most így hirtelen ennyi. A multit még nem próbáltam előtte gyakorolni akarok egy kicsit.
Ha ezek a hibák nem lesznek akkor én tuti vevő leszek rá főleg ha magyar feliratot is kapni fog a játék.
Gépem:
DualCore AMD Phenom II X2 Black Edition 550, 3400 MHz (17 x 200)
Gigabyte GA-MA78LM-S2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Kingmax KLDE88F-B8KW6 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
Kingmax KLDE88F-B8KW6 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz)
Sapphire AMD Radeon HD 6850 (1024 MB)
és mind ez egy Windows 7 Enterprise service pack 1-en fut. -
#4849 Pio, azt hol lehet megnézni, hogy mennyi a heti lény termés? Persze a hét végén kiderül, hogy mennyi jön, de amúgy sehol sincs ez?
// Beakadt a boken alliance map-om, a player 3 körénél megáll a csík, és aztán nem megy tovább, ötlet? Kezdjem előröl, mi? -
Pio #4848 Egy kis muzsika:
-
#4847 van elég helyed a C-n? Mert én jártam úgy vele, hogy 3,8 giga körüli szabad helyem volt rajt, és hiába akartam a d-re menteni, a c-re szedné le magának tmp fájlba a böngésző, csak utána helyeződik át...és mivel nem volt elég helyem, így problémák adódtak... -
#4846 Hátul a Naga alatt csak nem Diabló figyel be? :D -
kovalik #4845 ti, hogy tudtátok letölteni a bétát ?
Chrome-mal próbáltam 4-szer, IE-vel és Firefox-al is, de a legvégén 4,3 gigánál megszakítja a letöltést úgy, hogy tovább nem is lehet folytatni.
Vmi ötlet ?
Köszönöm ! -
siryus13 #4844 Valaki tudna segiteni ? Amikor a cornluxhoz kapcsolódik a játék akkor a win7 hiba miatt leállitja a játékot. Essetleg volt valakinek ilyen ?
-
Pio #4843 Az elmúlt 25 év hősei egy képen ~2000×1500-as felbontásban -
Andrews2007 #4842
Might and Magic Heroes VI béta bemutató 8. fejezet - Inferno és a tüzes és légies varázslatok -
Pio #4841 Fegyverek:
1. Sword of the Griffin
2. Assassin’s Blade
3. Iron Feather
4. Edge of Chaos
5. Arachne
6. Silksword of the Kirin
7. Sword of Whistlebone
8. Blade of Binding
9. Souldrinker
10. Perfect Silksword
11. Dragon Flame Tongue
12. Sword of the Wolf
13. Malathua’s Cleaver
14. Angelic Alliance
1. Staff of Sandro
2. Staff of Asha’s Eightfold
3. Staff of Cleansing
4. Heartrending Song
5. Will of Urgash
6. Soulreaver Staff
7. Staff of the Tides
8. Batu’s Totem
9. The Oblivion
10. Staff of Sar-Aggerth
11. Thunder Staff -
ArchDruid #4840 Ja, igen én! Anno. Úgy 1,5 napja :)
Lehet, majd megcsinálom a végső csatát videóban a Broken alliance mapról. De lehet, hogy nem. -
Pio #4839 Folytatódik a hivatalos Might & Magic Chronicles sorozat