10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
Elessar #5202 De ez egy vicc! Nem az volt a lényeg, hogy ezzel a bejáratott engine-nel nem lesznek ilyen laggzási problémák nagy mapokon?? Pont az volt a cél, hogy visszahozzák az óriás mapok fílingjét, erre úgy belaggol már az elején, hogy csak na. Tesóm erőművén is fossá akad, ő egyből törölte, pedig kérleltem, hogy hagyja még fenn, mert az enyimen még jobban laggol. Ő is nagy Heros fan(velem együtt gyűlöli az 5ös részt), de azt mondja ez a rész is kuka :(
Remélem ez csak a beta-ban lesz így, kijavítják majd. ÉN nagyon sokat reméltem ettől a résztől, de sajnos én is kezdem elveszteni a türelmemet és lelkesedésemet. Petiknight is említi, hogy az AI csak kergetőzni tud, de az az agyamra megy. Azzal szórakozok hetente, hogy ki foglalgatja vissza a várat és konvertálgatja át, minden helyre kéne embert hagyni őrködni, de idegesítő nagyon. -
#5201 Irigylem a paksiakat, a legnagyobb mappokon csak ok fognak tudni jatszani (H5 feeling)
Azert az poen, hogy a notebookomon a tavalyi singularity (fps) elfut, ez meg teljesen minimalis beallitasokon, felbontast visszaveve is laggzik mint a sz@r. -
Kheled #5200 +1, ugyanez a véleményem nekem is!:) -
Petiknight #5199 Udv Mindenkinek,
elnezest kerek az angol billentyuzet miatt. Szeretnem megkoszonni, azoknak az embereknek, akik allandoan friss hirekkel arasztjak el a forumot. Regota olvasom a hozzaszolasokat, es kedvem szottyant a jatekkal kapcsolatban velemenyt nyilvanitani. Szerintem remek munkat vegeztek a fejlesztok, bar ket dolog lenne ami nem tetszik. - Ha skirmisht jatszol AI-ellen, a vegen unalmas Tom $ Jerry jatekba fullad az egesz. Amiatt hogy, csak egy helyen lehet megvenni az egysegeket, a vegjatekba egy kicsit sokaig tart legyozni az utolso fohost, meg annak ellenere is hogy megveszed a megfelelo artifactokat. Jobb lenne, ha megtartanak a regi jatekokhoz hasonloan, hogy lehessen minden varban hetente egysegeket vasarolni az adott terulethez tartozo lenyszaporulatnak megfeleloen. Nem jatoszttam multit, de igy ugy nez ki, hogy majd ember-ember elleni kuzdelemben eleg sokaig lehet majd kergetozni. A masodik dolog a townscreen, tudom mar unalmas mindenki ezt szajkozza, de azert 2011-ben valami utosebbel is elorukkolhattak volna, ha multiba nem is rakjak bele single-bol azert nagyon hianyzik. Jelentos hagulatfokozo elem volt. Ami meg nem tetszik a jatekban, hogy a korabbi heroes reszekben megvolt a felfedezes orome, ahogy mentel a felfedezetlen teruletre nem volt annyira kiszamithato hogy mit fogsz majd talalni, mint ebben a reszben. Kicsit tobb palya elemet epuletet tehetnenek bele a jatekba. Felre ne ertsetek, nem kattingatni akarok par aranyat, vagy fat felveve. A leny animaciok es a grafika tetszik. Alapvetoen jo munkat vegzett a B.H. Ha tovabbra is meghallgatjak a jatekosokat, akkor szerintem egy ujabb remek jatekkal bovul a heroes sorozat. Nalam eddig a 3 meg az 5 hozta a hangulatot. Az utobbiert pedig ne kovezzetek meg :). Udv -
Elessar #5198 Na jó, de ezen jó lenne változtatni. Azt ne mondja már nekem senki, hogy tesóm 4magos procis, 3 giga ramos gépén is szarrá kell akadnia egy skirmish mapnak, így semmi értelme nem lesz.
De csak nálunk akad, vagy más is észrevette ezt??
Mondom még egyszer a kampány mapok simán mennek -
#5197 Kihívást jelentő AI-t úgyis csak csalással tudnak prezentálni, ahhoz meg mindegy miből építkezik:P -
Kuglee #5196 Online (de akár AI) szempontból az a jó, ha minél több a közös keresztmetszet nyersanyag igényekben is. Ha van 6 féle, akkor előfordulhat, hogy ebből kiesik fontosságilag 1-2 is akár (mint a korábbi verziókban ez elő is fordult), és így kevesebb a konflikt. (Amúgy a kristály nagy kincs, sokat ér, a magasabb cuccok beszerzése végett.) -
Gerald #5195 Lehet valahol feedbacket adni mielőtt kiadják?
Ezt a nyersanyag témát 5 perc alatt rendbe lehetne hozni, egyszerűen nem értem, sokkal feelingesebb volt ként, higanyt meg minden szart gyűjteni, arról nem is beszélve, hogy a stratégiát mennyire érintené, elvégre el kell dönteni h erre/arra van nagyobb szükségem, most meg csak kő még kék.
Négy nyersanyag, fasza egy RTS-be mondjuk ahol kapkodni kell...
-
Kuglee #5194 Mert azok nagyobb mapok több content-tel, és valszeg ez okozza a belassulást. -
Elessar #5193 Köszi a tippet, elég volt a driver frissítés. Nekem Nvidia Geforce 9600as videokarim van, most mér rendesen megjeleníti a vizet. Viszont a pályák akadása továbbra is fennáll.
Az a vicces, hogy a kampány mapok simán mennek, viszont a skirmish pályák istentelenül belassulnak, akadnak, ráadásul tesóm gépén is, akinek atomanti gépe van, nem értem -
#5192 Nos, a H1-ben a Dragonnak 200 HP-ja volt, míg a második legtöbb életű egységnek csak 100. Ez is mutatja, hogy a balance az odavágott. :D -
#5191 Naja, csak ezzel az erovel 7 egyforma szintu lenyt is csinalhattak volna, nem veletlenul voltak kulonbozo szintu lenyek a tobbi heroesban. -
Kuglee #5190 Ha megnézed a championok megeszik babbal az alacsonyabb szintűeket, és a spec képességeik általában elég tápossá teszik őket.
Amúgy a kisebb különbség az egységek HP-jében szerintem pont, hogy nem borítja el a játékot egyből, ha valaki championt szerez. (de pl. a védelmük/támadásuk jóval magasabb)
Emlékszem a H1-ben, amint megvolt a lila sárkány, vége is volt a játéknak. Aztán az újabb részekben egyre kevésbé tették tápossá a magas szintűeket. Most kezd hasonlítani a MagecTheGatheringre - lehet többféle kombinációval próbálkozni, és van is egy két durva párostásra lehetőség (megfejelve a megfelelő skillekkel/varázslatokkal).
egy idő után. -
Brasi #5189 2 kérdés: a strongholdnál mért van a dreamreaver épülete a core egységekkel egy sorban (ez úgy feltűnt) és mért nincs minden várban a marketplacenek 2.szintje (artifaktok miatt) -
#5188 Ez nem volt akkora gond, ott volt a marketplace upgrade. -
#5187 Nekem sem tetszett ez a butított nyersanyag menedzsment, de kezdek megbarátkozni vele, viszont valahogy kicsit kevésnek érzem a megszerezhető kristály mennyiségét. Szinte ugyanannyi kell az építkezésekhez belőle, mint fából meg kőből, de csak feleannyi termelődik. Tudom, irány a marketplace, de akkor is. Olyan jó kis melléképületeket találtak ki a várakba, de egyszerűen nem jut rá kristály.
A másik dolog meg, a champion épületek meg túl drágák, ahhoz képest mit adnak, közel sem érezni azt a powert a lvl 7 lényekből, mint az eddigi részekben, könnyebben halnak, kisebbet ütnek, remélem ezt nem így tervezték.
De nem csak kötözködni valóm akad: a temérdek javítani való dolog mellett is megfogott a játék hangulata, biztos vétel lesz számomra. A lények animációja fantasztikus (mikor először megláttam a blazing glory-t teleportálás közben, ahogy "görbíti a teret", lehidaltam:D), és a design is köröket ver az utóbbi 2 részre.
-
Andrews2007 #5186 S nem lesz senkinek se előnye egy némely nyrsanyagból pl ő talál könnyen elfoglalható ként mint a 3. részben néhol és mivel annak a népnek leginkább csak az kell semmi gondja míg a másik fél nem ily szerencsés pl. Itt mindenki ugyanazokért harcolhat majd. -
#5185 lehet kevesebb a nyersanyag, viszont a 6-ban a fa és kő birtoklásáért is véres küzdelmek fognak folyni, nem olyan, mint a 3. rész, hogy több száz összegyűlik belőle relative könnyedén.. -
Andrews2007 #5184 4 féle az az egy féle. -
Kuglee #5183 Ha ennyire fáj a gondolat, akkor kerüld el, de még a warez verziót is. Jó lesznek neked a korábbi verziók. (Hater gona hate) -
[SiX] Boci #5182 Az bug volt. -
Gerald #5181 Hali,
Csak egy kérdésem lenne:
Az egyféle nyersanyag baromság ugye csak a bétában/demóban van?
Amúgy is kicsit olyan érzésem van mint a Dragon Age 2-vel... -
Kuglee #5180 Szerintem értelmezd újra, hogy mit írtam ;)
Akiknél az update után nem indul a conflux, javaslom indítsák újra a launchert, általában ekkor helyreáll a kapcsolat. -
#5179 akkor sikerült bugosabbra kihozniuk, mint volt, mert annó amelyik verzióval én észleltem a hibát, ott ha ráléptél egy mezőre és elléptél onnan, akkor megszűnt a köd azon a mezőn -
Brasi #5178 De ha ide oda lépegetsz akkor mindig újra jöhetsz. Egyszer így öltem meg egyféle katonával az ellenség fél seregét, mert az ellenségek a köd mellett voltak. -
#5177 amúgy bármennyiszer nem lehet megcsinálni a léptetést, csak annyiszor, ahány mezőt maga után hagyott a Kirin.. -
#5176 az normális, hogy amíg a ködbe lép, addig újra jöhet, ez a Kirin képessége...az volt a dúrva, hogy valamely verzióban, ha mondjuk a nyomdokain léptél 10-szer egymás után (mezőnként lépdeltél), és abból 5-ször morált kaptál, akkor utána még 5ször cselekedhettél, akár támadhattál is...nem tom, hogy ezt javították-e... -
Brasi #5175 Az új béta leírásánál külön leírták, hogy a sun rider képességét kivették mert még bugos. Nekem speiál a Kirinnel van bajom, mert amikor megy, akkor egy ködöt húz maga után, amibe belemegyek, akkor újra jöhetek és ezt bármennyiszer megcsinálhatom. Ja és ezt az ellenség is tudja.
És örömmel láttam, hogy kijavították azt a bugot, hogy végtelen katonát lehet csinálni persze ingyen. -
#5174 Ezek egy normál leveling speed mellett nem lesznek túl gyakran elérhetők.
Mondjuk még ha javítják is a bugos képességet, még akkor is 10x táposabb ez a kígyó, mint a haven-nél a lovag, perpill nem lándzsával harcolnak, csak fogpiszkálóval, annyira nem lehet észrevenni a sebzését. Ja, de ez is bugos még, mert roham bonuszt nem ad a sebzésére. -
#5173 Mert még mindig nem javították a speckóját olyanra, mint amit a tooltip mutat: minden + támadás sebzése az előzőnek a fele. -
ArchDruid #5172 Arra ott a dispel magic :P -
nemaa #5171 Kap egy Time Stasis-t, Blindness-t, vagy egy Purge-öt, esetleg egy Frenzy-t vagy Puppet Mastert és máris nem olyan jó :) -
ArchDruid #5170 De ez a szamurájkígyó Kensei beteg képessége, hogy 4-szer csap,
egyszerűen brutális! :D
Rávarázsolok egy Flawless assault-ot meg egy Celestial armor-t és megállíthatatlan! Egymaga végigveri az ellenség teljes seregét! Főleg úgy, ha a kezdő hős építésnél beállítom spec képességnek, hogy minden Kenshi +25 HP-val szülessen! -
ArchDruid #5169 Amit még észrevettem:
Rengeteget javítottak a csatákon. Pl a katapultok már rendesen lőnek, nem ilyen pici standard kavicsot dobál. A lények kaptak új hangeffekteket. pl. a pearl maiden már nyihog meg hejehujázik, ha legyőz egy ellenséget :D (eddig nem csinálta)
Viszont nekem most elég sokszor, és indokolatlanul lefagy. Ha pl. ALT+TAB -bal leteszem kicsibe, pár perc múlva kiírja, hogy hibát észlelt és leáll. Mikor csata közben rávarázsoltam a Monszunt az ellenségre, attól besokallt, és szintén lefagyott.
A várkonvertálás árait végre rendberakták. Így a gépi ellenfelek nem konvertálnak azonnal, ami rémidegesítő volt... Az artifact merchantban is életszerűbbek az árak.
Viszont a csalás még mindig érezhető: Én végigharcoltam a fél pályát, minden szörnyet megöltem, és kínkeservesen 11-es szintre tudtam felnyomni a főhőst. Míg a gép főhőse 14-es szinten volt, mikor találkoztunk, persze úgy, hogy a saját területén semmit nem fosztott ki, az összes szörny a helyén volt... -
ArchDruid #5168 Nah, hát akkor a teendőid:
Milyen videókártyád van? Mikori a driver?
Amikor először kijött a Béta, szóról szóra ugyanez volt nekem is a baj! A vízfelület helyett egy fehér folt volt. Nekem NVidia 9500 GT-m van. Letöltöttem a legújabb drivert hozzá (jó 128 MB volt) felraktam, és a víz hipp-hopp megjelent. Valószínű a driver frissítés orvosolni fogja a szaggatás problémát is. Bár nálam nem szaggatott be. (igaz 4 GB Ram is szükségeltetik hozzá legalább..) Illetve most egy picit megdöccen, de nem vészes.
Jelezz, ha megy! -
NovaTerra #5167 Az a hamarosan odébb van. Az új unreal motorral bemutatott videó is renderelt volt. Lehet akármilyen jó egy ingame videó, akkor sem fogja elérni azt a minőséget a közeljövőben, mint amikor egy csapat csak egy 4 perces videón dolgozik közel féléven át.
Heroes demoval kapcsolatban meg bele olvastam pár helyen a véleményekbe. És sok helyen megy az egyelőre még visszafogottabb sírás. A többség a H3-mal példálózik. Amit egyébként nem értek. Nekem is megvan a H3, szép volt, jó volt, még most is az. De én nem akarok még egy H3-at. Ha azzal akarok játszani, akkor előveszem és játszom vele. Az a baj az emberekkel, hogy egy amúgy jó játékot a nosztalgia miatt már piedesztálra emelik. Például itt is írja #5166 hsz-ban, hogy nem érzi azt az életet a pályákban, mint a H3-ban. Hát nem tudom. Amikor megjelent a 3, akkor nagyon szép volt, csodálkoztunk, hogy a terepen mennyi minden van. De mai szemmel nézve jóval puritánabb, mint az 5 vagy a 6. Ahogy a 2-ben is kevesebb van a terepen (lények, tárgyak, fa, hegy), mint a 3-ban. -
Elessar #5166 Tegnap tudtam tolni vele pár órát. Véleményem az, hogy hát-hát.
Nem vagyok meggyőzve sajnos, a grafikára nincs panasz, bár nálam a vizet nem tudja megjeleníteni rendesen, fehér folt az egész, meg ugye vannak villózások, miegyéb, ez a beta állapot miatt van még.
Az animációk egyszerűen csodálatosak, az egységek kinézete príma, fejlődési rendszer kellően sokrétű, még csak kapkodom a fejem mire érdemes rakni. A harctér remek lett, jó hogy átvettek ötleteket a King's Bountyból meg a Disciples 3ból!
Viszont a bánya- és területrendszer számomra elég kusza, nekem egyenlőre nem tetszik még, de persze még ki kell tapasztalni.
A pályák jobbak mint a H5ben, de továbbra se érzem bennük azt az életet, ami a H3-ban, vagy a King's Bountyban benne van.
A városnézet nem maradhat így, ez nyilvánvaló számomra. A marketplace se tetszik, meg úgy az egész városmenedzselésen van mit még dolgozni.
Féltem a videóktól előzetesen, de egész jóra sikeredtek, nem lesz evvel probléma.
Számomra a leginkább várt pont a nagybetűs hangulat az, ami számomra még hiányzik, bár egy beta-tól sokat azért nem várhat az ember tudom. Szép, összetett, de nekem kicsit hangulattalannak tűnik még.
Eddig az embereket és a nágákat próbáltam ki, bőven erősebbnek, jobban használhatóbbnak tűnnek a nágák számomra, de ezt is ki kell még tapasztalni. Érdekes, de nekem rohadtul beszaggat néha az adventure mapon a game, pedig a gépem konfigja bőven elég a játékhoz, sőt a high grafot is bírnia kéne. Nem tudom másnál is vannak-e ilyen gondok?? Már levettem mediumra a grafot, de még jobban szaggat, mint high-on, ki érti ezt? :D Kicsit zavar, hogy nem tudom egyből forgatni a kamerát egérrel, de tényleg csak egy kicsit.
Van még mit javítgatni ezen, egy "új" sorozat első darabjának abszolút jó lesz -
#5165 Rövid időn belül már úgy is CGI szinten lesz az ingame grafika is azzal meg már sokkal rövidebb idő alatt összerakják a vidiket :] lásd a készülőben lévő új Unreal motor :] -
NovaTerra #5164 Nem a 10 forintos dvd miatt nincs több cgi, hanem egy jó minőségű videó iszonyat pénzbe és munkába kerül. Mondjuk egy Blizzard féle intronál egy-egy karakteren és annak animálásán hónapokig dolgoznak. -
Pio #5163 Azt mondták előre, hogy azért nem lesz sok CGI, mert az általuk létrehozott Digic Pictures (akik az Exigo és Warhammer rendereiket is csinálták) "sajnos" kinőtte magát és rengeteg megrendelésük van másoktól, nincs idejük a Black Hole-nak videókat gyártani.
A Puppet Works gondolom egy új "alcégük", ha minden igaz, akkor ők dolgoznak most a rendereken.
Persze annyi cutscene helyett tuti nem lehetne, de azért remélem legalább hadjáratonként egy rövidke vagy ha nem is, akkor legalább az epilógus végén egy monumentálisabb el fog férni a korongon. :)