10317
  • bendáj17
    jeh nagyon jó videó már csak egy hát és játszom is vele :D
  • Pio
    Megjött a TEARS trailer is:
  • Vologya Mester
    Szia! Írj egy üzenetet a [email protected] e-mail címemre, add meg a neved, telefonszámod, e-mail címed (amelyen a játékot rendelted) és utánanézek, hogy mi lehet a helyzet... Szerintem csak most dolgozzák fel a rendelésed, ne aggódj! Egyébként biztosan nem maradsz le a játékról... :) Ezt Én garantálom! ;D
  • Shiwo
    ide esgé galériádba nem tudod feltölteni ? :)
  • egonn
    Sziasztok!Olyan gondom van h a magyar hérosz oldalon előrendeltem a gamét, de semmi visszajelzést nem kaptam! Most tipródok h mit tegyek : mégegyszer megrendelem és kettő lessz, v nem rendelem meg és egy sem lessz? Vagy csak még nem dolgozták fel a rendelést a mult hét óta?
  • Kheled
    nekem ezt se hozza be:D
  • Zsknight
    http://keptarolo.com/share.php?id=CBD9_4E8C324F]
  • Zsknight
  • Shiwo
    ez azért lehet, mert flash alapú, és az trükkösebben frissítődik, így neked még az eredeti maradt meg...viszont akkor igazán nyomhatnál egy printscreen-t és feltölthetnéd valahova, hogy meg tudjuk nézni :)
  • Zsknight
    Nem cserélték ki én még mindig látom!
  • Vologya Mester
    Már kiderült... Boltban 9.990 Ft, online shopban 8.990 Ft lesz az ára.
  • Tomy Lee
    Mennyibe fog kerülni az mikor derül ki?
  • Shiwo
    ha az is volt, akkor lecserélték, mert nálam Juggernaut és Ravager látszik
  • Kheled
    nekem pont aztaz egyet nemtölti be:( gondolom egy Rakshasa lehet
  • Zsknight
    Concept 3-as képen látható egy négykarú oroszlán. ???
  • b-type
  • Pio
    Rengeteg új animáció került fel a Puppetworks oldalára.
    A 3Mages oldalán pedig sok új képet találtok.
  • Vologya Mester
    Üdv Bátor Harcosok!

Eléggé kihalt a fórum mostanában... Igaz Én is ritkán jutok fel ide, nagyon besűrűsödtek a programjaim a játék megjelenése kapcsán. Ezúton tájékoztatom a tisztelt sg.hu fórumtársakat, hogy a játék múlt héten aranylemezre került. Azért csak most a hír, mert eddig titokban kellett tartani, nem tudom,hogy miért... Most már biztosak lehetünk abban, hogy Amerikában október 11-én, Európában - köztük kis hazánkban is - október 13-án kerül a boltok polcaira a játék. Mint biztosan tudjátok, a játék magyar nyelvvel (az átvezetők felirattal) lesznek ellátva. A magyarországi kiadónak köszönhetően a Heroes Magyar Honlapnak és csapatának nagy szerepe volt a magyarítás létrehozásában, így remélem Mindenki megelégedéssel játszik majd a magyar változattal.

Még 1 nagy hír:

Örömmel jelenthetem, hogy az idei 3. Heroes Mugger Emlékverseny (15. Heroes Budapest Bajnokság) keretében egy exkluzív eseményt is sikerült összehozni, amelyre még maradt 25 helyünk, amelyet ezúton szeretnék meghírdetni. Ez nem más, mint egy koncert és személyes találkozási lehetőség, melynek főszereplője a Heroes játékok egyik zeneszerzője PAUL ANTHONY ROMERO!!!

A koncert tervezett időpontja és helyszíne:

2011. október 31. (4 napos ünnepre esik és őszi szünet lesz!) 14-16 óra Csili Művelődési Központ Protokoll terem (XX. kerület, Nagy Győry István u. 4-6.)

Aki részt szeretne venni a koncerten, kérem jelezze a [email protected] e-mail címemen legkésőbb 2011. október 21-éig. A koncert ingyenes, de szeretnénk egy kis üdítőt és aprósütit is biztosítani a rendezvényen, ezért minden jelentkezőtől 1000 Ft hozzájárulást fogok kérni ezekhez a dolgokhoz. Amennyiben 25-nél többen jelentkeznétek, úgy az első 25 jelentkezést tudom elfogadni, a későn jelentkezők sajnos lemaradnak. Kérdéseket, véleményeket ide írjatok az eseménnyel kapcsolatban, igyekszem majd mindenre válaszolni. Baráti üdv!
  • Andrews2007
    A Facebook Might and Magic oldalon az Ubisok válaszoltak pár kérdésre.

Pl. olvashattok arról, hogy mennyire egyedi az új skill-fa rendszer és hogy 200 képesség közül válogathatunk. Miért tüntették el a random választási lehetőségeket miért van csak 4 nyersanyag stb. beszélnek a balance-ról a gyógyítás képesség legyengítéséről. S végül a városképről amely megújul majd de csak megjelenés után talán egy nagy patchben.

Q&A "We are answering your questions about Heroes 6"
    Hello Heroes,
    You asked us several times about new challenges of Heroes 6, skill system, general balance in the game, townscreens. You may discover new information in this Q&A! Check it out now!
    “Heroes 6 is a challenging game!
    Our aim for Heroes 6 was to develop the fun parts of the game and trim all unnecessary repetitive, tedious tasks.
    We have found ways to reduce the time spent in repetitive micromanagement (for instance using “mule” heroes to carry troops and flag isolated mines over and again across already-explored and emptied areas).
    This way, we can really focus on what makes the Heroes series so enjoyable (capturing and developing towns, expanding your empire, selecting and leveling up your heroes, experiencing countless tactics on the battle maps, etc.).
    We have also purged the random choices and inconsistent prerequisites to put you, the player, in complete control of your choices.
    We have done our best to ensure that the consequences of your actions were logical and meaningful.
    Compared to today’s standards, Heroes 6 is a game that is amazingly rich, deep, and dense!
    For instance, there are over 200 hero abilities in the game, and they combine with your creature abilities, your artifacts, and even some abilities granted by specific buildings in your town.
    The New Skill System
    With this new skill system, you have the freedom to build the Hero you want. We wanted Heroes 6 to offer a wide panel of choices and strategies to keep you entertained for months and years. Some abilities may seem a bit “marginal” at first glance, but that’s because they are meant to support creative strategies – their true potential has yet to be discovered. They can also seem optional when playing in easy and normal difficulty level, but they become clearly more useful in higher difficulty levels. We can’t wait to see the strategies and ability combos our most skilled players will develop in the upcoming months! J
    One of the immediate consequences of such an extensive and freeform skill system is the necessity to test and balance it.
    We’ve patched the game four times during our Beta-test period to balance the hero and creatures abilities, notably Gating, Necromancy, and the various “healing / resurrection” abilities, that have all been drastically revised.
    Stats from the Beta show that we have made significant progresses to address the game’s overall balance.
    But of course fine-tuning a strategy game is an ongoing process and we will continue to do it in future updates, even after release.
    Resurrection and general balance in the game (what will we do?)
    One of the immediate consequences of such an extensive and freeform skill system is the necessity to test and balance it. Following the beta-testers’ feedbacks, the game was delayed to October 13th in order to allow a greater balancing of the hero and creatures abilities, notably for the various “healing” abilities. But of course balancing a strategy game is an ongoing process and we will continue to fine-tune it in future updates, even after release.
    The Townscreens
    We all agree on the fact that the townscreens must be revised, and although we won’t be able to change them for release, rest assured that this feature update is on the top of our priority list in our post-launch support plan.
    The M&M’s team”
  • bendáj17
    kis orosz gamer lehet :)
  • Shiwo
    vagy fake, vagy jó kapcsolatai vannak

az, hogy nem jelentek meg, még nem jelenti azt, hogy ne lennének készen...
  • mnorbi
    de ezt hogy ? meg meg se jelent se disc 3 resurestion ,se a mm6.... nem vagom
  • Fresh Duke
    A Disciples III sehol sincs a régi részekhez képest. Én azzal a játékkal nem vágnék fel. :C
  • Pio
    A mázlista....

• Shiwo
    nincs minden térképen, a demóból valszeg kimaradtak azon pályák, ahol meg lehet szerezni
  • Andrews2007
    Ja ezek a fekete lények megint előtűntek és még Arctalanok is. :)
  • Andrews2007
    Ja szuper videó.

Van hozzá cikk is tegnap óta. Q and A Erwannal.
    http://www.gamespot.com/pc/strategy/might-and-magic-heroes-vi/news/6336620/might-and-magic-heroes-vi-updated-qanda-alignment-and-the-future-of-might-and-magic?sid=6336620&tag=newsfeatures;title;1&mode=previews

http://www.celestialheavens.com/viewpage.php?id=1316876014
    Itt pedig elindult egy nyereményjáték. Válaszolni kell cska 100 szóban vagy kevesebbel hogy miért vagy Heroes Fan. S nyerhettek pólókat, pendriveot, egérpadot.
  • bendáj17
    állati jó videó
  • Pio
    Új trailer

Még egyszer leírom: légyszíves az ilyen "in medias res" nem ide kapcsolódó dolgokat ne erőltessük. Andrews, aláírásodba oda tudod tenni a youtube channeledet és akkor mindenki látni fogja az új tesztjeidet.
  • Andrews2007
    Annyi hogy magyar és szintén részben legalábbis körökre osztott stratégia fantasy környezetben. De intő jel hogy ezeket a hibákat amik benne voltak más ne kövesse el. A Black Hole nem fogja.
  • Micsu
    van a játéknak saját topikja is nem értem hogy mi köze ennek a heroes 6 hoz?
  • Andrews2007
    Újabb játékbemutató ezúttal a hazai fejlesztések másik híres stratégiája. Ami sajnos nem sikerült jól. A Heroes VI sokkal jobb lesz, ez már biztos. :)

King Arthur - The Role-playing Wargame bemutató
    http://www.youtube.com/watch?v=LFjGElwljfs

18.00-perctől van beszéd, sajnos elég halk így fel kell hangosítani. Köszönettel a Win7 másságának. A mikrofon beállítási hibát már kijavítottam legközelebb nem lesz gond.

PRO: Szép design. Látványos harci terepek. Mély stratégiai és RPG rész keverve s nem felrázva, A HUN változatban Mátyás király hangja narrál. Hangulatos háttérzene.
    KONTRA - Gyenge optimalizálás. Rossz kamerakezelés a harcoknál. A térképen lag és átláthatatlanság uralkodik. A kezelőfelületet csiszolni kellett volna még. A harci animációk nem részletesek. A térképen kevés lehetőségünk van gazdasági menedzselésben.

Értékelés : 75%

Tesztgép:
    AMD PHENOM X4 9950 2.6 ghz Processzor
    4 GB Kingston DDR2 800 mhz RAM
    Ati Radeon Sapphire HD 4850 512 ram Vapor-X.
    Hitachi 320 GB 7200 RPM 32 cache HDD
    GIGABYTE GA-MA770 UD3 alaplap
  • Pio
    28-án véget ér a bétateszt.
  • NovaTerra
    Más skilleket kapsz érte.
  • Lacoka12
    lehet két irányba fejleszteni a hőst?ezt úgy értem hogy jó meg rossz és melyikeknek mi a előnye?
  • Mikatesuka
    Asha könnye egy tárgy. Nem minden térképen van, általában néhány erős lény őrzi. Pl a múltkor 25 Pit Lord és 50 tűz elementál őrizte amikor találtam
  • rodzsi
    Sziasztok.
    Nem rég kezdtem el játszani a demoval, és láttam a skirmish misson-be egy olyat h valami épülethez szükséges a tears of asha item! azt hol találom? vagy a demoba nincs benne csak fel van tüntetve?? válaszotokat előre is köszönöm
  • Pio
    Ha valahogy előjön egy más játék és aztán beszélünk arról egy kicsit az nem gáz, de minden indok nélkül tényleg ne kezdjünk teljesen másról beszélni.
    És ne is vitatkozzunk utána erről, mert általában az ilyen viták sokkal több teljesen felesleges hozzászólást szülnek, mint az eredeti OFF.
    Szóval LOTRO téma pro és kontra most egy kicsit legyen pihentetve, úgyis hamarosan itt a megjelenés. :)
  • ArchDruid
    Van valakinek bármi elképzelése arról, miért ilyen gyenge az AI, ha Hotseat multiplayer pályán játszunk?

Elkezdtem a leghardabb hard fokozaton a tree of plenty Huge pályát, és sima Custom mapként indítva a gép (persze csalt, mint atom) rendre ronggyá is vert. Felfejlesztett champion egységgel támadott rám, amikor én még a Eliteknek is csak a nem felfejlesztettjeit bírtam kierőszakolni...

Aztán újrakezdtem ezt pályát, de immá úgy, hogy Hotseat-ben, de én voltam az egyetlen játékos, a másik 3 AI (Hard) volt. És ekkor akadálytalanul mentem végig az egész pályán, egyik gép sem hajózott ki a szigetre, hogy harácsoljon egy kis nyersit...
    Egyetlen egyszer jött ellenem, egy finggyenge sereggel, csak Core egységekkel, de akkor már volt Championom, hát hazavágtam. Innentől kezdve csak álltak a váraikban, vagy ide-oda futkostak két pont között, aminek a végpontjai közt nem volt semmi... Második hónaptól kezdve unalomba fulladt a játék. Ja, és persze a gép Chamipon egységeket nem veszi meg...
    Illetve csak akkor, amikor már túl késő. Nem tudom, valami programkód tiltja, hogy megvegyék a championt, mert amikor már végigvertem a pályát, és az ellenségnek csak egy vára maradt benne a fősereggel, hirtelen két nap alatt megvette a championt, és fel is fejlesztette, és vett belőlük 10 db-ot. De addigra nekem már úgy 80 volt, szóval ásítozva kattingattam végig a pályát....

Ami ennél is rosszabb, ha Hotseat-ben többen játszunk, a gép akkor is ilyen passzív, vagy béna... nem is tudok jó szót rá.

És hát így játszani elég gagyi... A megjelenésig levő 3 hét alatt pedig már biztos nem javítanak ezen... :S
  • Saccard
    Látjátok most azzal tartjuk életben a topicot, hogy flamelünk arról, hogy mivel tarthatjuk életben a topicot. Amúgy interneten keresztül lesz vmi játék idegenekkel akár vagy vmi közösségi oldal v mittomén ilyen battle.net szerű rendszer?