10317
  • BoneDragon
    Attól még nem kell szét offolni. Van külön topicja, azt éleszd újra!
  • kissssss
    van valami friss infód Homm 6-ról? nincs? :) akkor marad ez a felállás valahogy életben kell tartani a topikot.
  • Omlás
    Nincs bajom a LOTRO-val csak nem itt kellene elemezgetni ;]
  • TreDoR
    Ennyi még belefér, igaz nem heroes, nem is kapcsolódik hozzá, nem RBS, és mégcsak nem is stratégia, de annyi baj legyen.
  • Omlás
    Eltévedtél? A LOTRO topic 2 ajtóval arréb van....
  • Andrews2007
    Hát annó még XP-n ment és majdnem minden highon volt. :) De mint mondottam sötétben és belső tereknél randább a motor de külső tereknél s az időjárás napszakoknál való változásoknál a legjobb szerintem MMORPG-kben főleg hogy nem nagy az igénye.

Most majd 10.1-el is megpróbálom. Még sajna HD 4850-em van csak de majd jövőre váltok HD 7000-es szériára. Elvileg most év végén jön talán tavaszra lemegy az ára.
  • TreDoR
    Én linkelhetek ide CS-s híreket?
  • kissssss
    mostantól.
  • Saccard
    Amikor a néhány hozzászólás hosszúságú offolás törvényileg tiltott lett.
  • BoneDragon
    Ez mikor lett lotro topic?
  • Ariakus
    Akkor nem szóltam semmit.

Egyébként, hogy a témához is hozzászóljak: a béta legutolsó fázisa alapján nem nagyon reménykedem, hogy a Heroes 6 jobb lesz mint az 5. rész. Nem tudom igazándiból min fognak még változtatni vagy esetleg miket javítanak majd ki, de egyáltalán nem úgy néz ki a helyzet, hogy meg tudná szorítani az 5. részt nemhogy túlszárnyalni a 3.-at.

Talán a legpozitívabb dolog a 6. részben maga a grafika és az egység design, ezekbe egyáltalán nem lehet belekötni (ja és plusz még a zene is jó). De vhogy a játék többi része nem nagyon hengerelt le.

Remélem azért, hogy mikor kijön a teljes verzió akkor egy sokkal jobb változatot kapunk, mert így a béta alapján hamar el fog tűnni a süllyesztőbe mint pl. az Armies of Exigo.
  • Kheled
    levan véve a grafika, ez egy olyan mmo.ahol hatalmas változás van a low grafika és az ultra high között ,nah meg dx11el.nekem utobbi van, és sokszor az utakat.vagy a vizet nézem közelről.és teljesen valósághű texturák vannak bent,néhol vannak hibák,de összeségébe nagyon szép,de csak akkor tényleg ha maxon van minden
  • Ariakus
    Érdekes , eddig csak képekről láttam a LOTRO-t úgy nem is volt vészes, de így mozgásban elég ronda, borzalmas fakó színek és ronda textúrák...
  • Andrews2007
    LOTRO teszt 3. végső rész

Off vége. :)
  • Saccard
    Mindig csak a pénz :( ezeknek a készítőknek miért kell enni... igazán csinálhatnák ingyen és akkor nekem maradna cashem :D egyébként elvből megveszem, egyrészt magyar másrészt magyar cég fejleszti, harmadrészt heroes forever :D nincs annál jobb mint bekockulni egy gépen 2-3-4en egy hideg téli napon kajolni, röhögni és csatázni:P najo van jobb... dehát nembírja mindig az ember a nőket meg az ivást :D
  • Andrews2007
    Szeptember végi új kiegészítő elhozza a Monster play egyik harci területét is az ingyenes szektorba. :) Lesz egy új terület elvileg gondolom az elsőre fizetős lesz Tubine pontért.

No de off a Heroes VI hamarosan kijön gondolom már mindenki izzítja rá a dvd olvasóját és pénztárcáját. :)
  • Saccard
    NA szuper lehet nekiveselkedem arra emlékszem h nagyon hangulatos volt, simán lehetett volna wow ellenfél, ha gonoszokkal is lehetett volna lenni. Egyébként Snowbourn ugye? Na de tényleg offot befejezem,várom már a heroes 6ot, és HÁLA istennek, h nem a 3at klónozzák. Az ötöt is azért untam meg hamarabb mert a 3at akarták újrateremteni, amit nem lehet. És aki 3at vár az örökké csalódni fog, mert sosem lesz semmi olyan mint az előző, de pont ez a szép benne. Arról már nem is beszélve h mi is változunk, lehet h fiatalabban sokkal nagyobb hatást vált ki egy adott hangulat, mint felnőttebbként amikor már alapból képtelenség megint valamibe olyan szinten beleélni magunkat.
  • Andrews2007
    Most rakom fel újfent jó sokáig fog tartani 15.5 giga a kiegekkel. :D

ÉnN is ingyenesen csináltam szinte az egészet. Elején volt 2-3 hónap még a régi fizetős rendszerben de akkor is 2400 ft körül volt csak s nem 4500 mint a WOW. Szóval élvezhető azért úgy is ha ingyenesen csinálod persze lassabb. De itt te határozod meg mennyit játszass nincs annyira hajtás mint más MMORPG-kben. S ez jó. Sokkal több magyar klán van 0 éve mióta free lett a játék.
  • Kheled
    Lotroba még f2p előtt volt ugye 4-5 magyar nagy klán, most f2p óta szal 1 éve több mint 35 magyar klán van, és ez csak 1 szerver a 30ból, van egy klántárs aki még semmit nemfizetett a játékort.csak az isengardot.de az kivételével majdnem mindent kiunlockolt.persze ha fizetsz sokkal élvezetesebb és gyorsabb mint.nah de off bezár sztem:)
  • Saccard
    Lotrot tolják még magyarok (mondjuk klán szinten)? Ja meg egyébként milyen ha nem fizetsz érte? :D élvezhetetlen?
  • Kheled
    Lotroval kapcs engem is lehet kérdezni bátran béta óta játszok vele és érdemes kiprobálni,nah de miért irsz teszteket a heroes 6 topicba?:) először azthittem bugos lett a topic.mert pont a lotro.meg a heroes VI topicot nyitottam meg egyszerreXD
  • Pio
    Infók a megjelenésről:

A játék első indításához, aktiválásához KELLENI fog internet kapcsolat, utána viszont lehet offline is játszani Conflux nélkül.
    Akinek végképp nincs internet kapcsolata, annak fel kell keresni a Ubisoft supportját és rajtuk keresztül megoldható a net nélküli aktiválás is.

A játékhoz kelleni fog egy Ubisoft account.

A játékot akárhány gépre fel lehet telepíteni, egyszerre azonban egy helyről lehetünk csak bejelentkezve a Confluxra. Mindig a legutolsó bejelentkezés nyer, ha egy másik is él, amikor bejelentkezel akkor az ki lesz dobva (kapni fog egy üzenetet ennek okáról).
  • Andrews2007
    Újabb teszt most a Lord of the Rings Online-ról. 3 részes lesz. Jöjjön már a Heroes VI. :)

LOTRO 1. rész

Lord of the Rings Online teszt 1. rész.

LOTRO 2. rész
    Lord of the Rings Online teszt 2. rész
    8

Üdv mindenkinek.

A videó végén mivel megszakadt a szerve ezzel együtt a Fraps is nem tudtam már értékelni pont akartam úgy azt hiszem 93%-ot adnék neki az MMO RPG-k közt. Egyedi karakterek, szép nagy világ, változatos néhol vicces néhol félelmetes küldetések , a főküldetés tényleg EPIC, vannak átvezető videók nem ingame grafikával!, és a zene is melankolikus. A hangok viszont felemásak, 65 levelnél 1-2 területig megáll őpicit a fejlődés bár jön az új kieg szeptember 25-én akkor ez megváltozik és vannak benne azért unalmasabb küldetések is, mint a Wowban emellett laggol még ma is nagyobb városokban. Emellett mint észrevettétek éjszaka sokszor van egy nap a játékban a Wowban jobb volta real-time éjszaka és nappal megoldás szerintem.
    Lehet fizetni kártyával a neten Turbine pontokért (vagy VIP tagságért amiről beszéltem) néha ez ügyben is szoktak akciók lenni pl +50%nyi Turbine pont az egyes sávokban. Pl lehet venni 500-1000-1500-2000 pontot asszem. S akkor ezek nőnek 50%-al és ugyanannyiért adják. A Turbine Storeban a játékban meg, mint láthattátok is szintén vannak akciók tárgy, kiegészítő, vagy Küldetés pakkok vagy gyors utazás leakciózott pontokért.

Nehéz egyébként egy ekkora méretű és lehetőségekkel bíró MMORPG-t egy videóban bemutatni. A programot hivatalos oldalról ingyen le lehet szedni ebben az alapjáték van benne, a többi kiegészítőt pedig felupdateli rá, ha rámész az előüdvözlő menüben az updatere. Van külön update exe letöltés lehetőség is, de nyomhatjátok automatikusra is az előüdvözlő menün belül.
    Nem említettem a Rogue karakterosztályt mely csak picit hasonlít a Wow-os megfelelőjére. A Captain pedig igazán egyedi, emberi petje van egy testőre úgymond és erősíteni tudja a szövetségeket pl vagy a közeli társakat peteket stb. A Minstrel pedig gyógyító karakter a legjobb az egész játékban ilyen téren. Viszont nehéz a fejlődés vele állítólag.
    A Warden pedig pajzsos dárdás amolyan Diablo 2 amazon féle, de csak féle.  Ahhoz lehet hasonlítani, de elég egyedi picit gyógyítani is tud stb. A Rune kepperről pedig beszéltem a vidióban, no ez a két karakter csak a Mória kiegészítővel jött be (ennek megvételével megkapja a játékos őket is) de most már külön is meg lehet venni őket pontokért akinek nincs meg a Mória kieg.
    A főküldetéseknél most már a Mirkwood kiegészítőig meg lehet csinálni egyedül is felszuperemberelve a szövetséget igénylő küldetéseket is (ilyenkor az ellenfelek is erősödnek egy picit természetesen). Ez a megoldás folyamatosan bővül a magasabb szintekre is ahogy jönnek ki a kiegek.
    Én eddig nem is fizettem a területekért ingyen megszereztem a pontokat a játékban illetve kaptam annó a bétában való részvételért is pontot. Annó régen megvettem a játékot 2007-ben és fizettem 2 hó erejéig utána ingyenes lett 2010-ben azóta, ingyen megyek előre.  S jó mert nem időrabló játék nem olyan mint a Wow ahol köteles vagy órákat egyfolytában játszani szinte a PVP erős hatása és a sok grindelés és a mindenhol jelenlévő sok-sok ellenfél miatt. (Móriában 1-2 pályarésznél a LOTRO-ban is van olyan hely ahol alig lehet mozogni de ez 1-2 területet takar csak az egész játékban).

A 3. s egyben záró részre várni kell mert ma vagy holnap felrakom a 64 bites Windows7-et.
  • Andrews2007
    Drakensang the Dark eye bemutató.

Amíg várunk a Híróz 6-ra.
  • krisz x
    köszi ez jó lenne csak a leírás hiányzik belőle! :(
  • Shiwo
    a #5307-os kommentben linkelték a skilltree-t flash formában, azon angolul meg van az összes
  • krisz x
    tud valaki olyan oldalt ahol az összes spell(leírással) megtalálható?
  • mnorbi
    ha nem csuszik megint
  • ArchDruid
    A küklopsz a legbrutálabb! Annál nincs erősebb lény benne! :D
  • ArchDruid
    Négy hét múlva ilyenkor elvileg már tölthető lesz a full game azoknak, akik előrendelték. A boltpolcon is kinn lesz már.

Ami azt jelenti, hogy nagyjából egy héten belül 100%-ban kész lesz. Utána már csak sorozatgyártják, lemezre írják és kiszállítják.

Arra mondjuk kíváncsi leszek, mennyire lesz szar a rendszer! Mert ahogy a bétát se lehetett letölteni vagy 2-3 napig, a teljes játék, ami gondolom méretben kb 2x ennyi lesz még nehezebben lesz elérhető...

Vagy gondoljátok, hogy akik előrendelték, azok kapnak egy újabb patchet, updatet, vagy mit, ami engedélyez minden kampányt és minden pályát? És nem kell új klienst tölteni?
  • Lacoka12
    melyik nép az erősebb?épp most játszok azt nem tudom melyikel toljam bár a Haven-nél a angyal kissé erős
  • Andrews2007
    Might&Magic Heroes 6 - Gamescom 2011 - Q&A Session conference Magyar fejlesztővel is Lipcsében. Irina Kassina baby is bemutatkozik. :) Csak kár hogy beszélni nem beszélnek az említett úr és hölgy legalábbis.

Gamescom Kérdezz-felelek
  • Shiwo
    én is úgy tudom, hogy patch-csel érkezik
  • Andrews2007
    Biztos lesz még több nép a Heroes 5-höz is 2 kiegészítő volt.

A városkép meg javulni fog,egy magyar nyelvű interjúban mondták nemrég eé, de nem beszélhetnek még róla bővebben. De nem a megjelenésre lesz kész. (talán patchel adják???) 2D-s lesz az biztos.
  • Shiwo
    készül(t) hivatalos magyarítás, lektorálás alatt áll, tehát meg fog jelenni magyarul, benne lesznek a magyar nyelvi fájlok
  • krisz x
    Amúgy tényleg csak vélemény nem kell megkövezni érte. Az első benyomásokat írtam le. Ha a többi részeket nézzük akkor mindig voltak Rampart/Sylvan lények. Azt is írtam hogy lehet a kieggel fog jönni.
    Nyilván ez még csak demó. Nyúzni kell még egy kicsit kitapasztalni dolgokat stb...
    A magyar nyelvi fájlok benne lesznek megint? v. valami saját fordítás?
    Lehet ez is olyan lesz mint az EA-nél hogy az újabbaknál már kihagyják költségspórolás miatt.
  • Fresh Duke
    De, az tökéletes volt.
  • TreDoR
    Érdekes, h5 előtt nem emlékszem, hogy bárki is könnyet ejtett volna értük.

Bár, lehet, hogy volt 1-2 ember. Most meg összes facebook kép alatt tele van spammelve azzal, hogy hol a sylvan-dungeon-academy (na meg persze a fórumok is).
  • Malakai
    Habár sírni nem sírnék, de inkább a barbárok. :D
    Mindenkinek más, nem tudhatod mennyien kedvelik meg az itteni barbárokat.
  • TreDoR
    Azt megnézném hány ember sírna a barbárok után, ha ők nem lennének benne, és mondjuk helyettük sylvan lenne :P