10317
Hivatalos honlap | | Heroes Magyarország | | Dobozos vásárlás | | Digitális vásárlás | |
Lények | | Gépigény | | Hőstervező | | Manual |
-
NovaTerra #5322 Nekem eddig a legjobban a barbárok tetszenek. Attól, hogy neked nem jön be, másnak lehet igen. -
NovaTerra #5321 Én se értem ezt. Állandóan a h3 miatt van a sírás. Bla-bla, az milyen jó volt, meg "filing". Aki H3-at akar, az fogja azt és azzal játszik. Ennél könnyebben teljesíteni egy kívánságot nem is lehet. Én H6-ot akarok, ami nem 2, nem 3, nem 4, nem 5, nem 1. Én csak a 2, 3, 5-tel játszottam. De nem akarom újra megvenni azokat. Én újdonságot akarok a h6-ban. Persze tartsanak meg alapvető dolgokat, de merjenek továbbfejlődni és ne ragadjanak le. Örülök az új egységeknek és képességeknek is. A képesség rendszer eleinte szokatlan, de sokkal több fejlődési irány van, így még inkább eltérő hősöket lehet összeállítani. Az a baj a h3-mal, hogy már mindenki nosztalgiával gondol rá. Jó játék volt, de az se volt tökéletes. -
kissssss #5320 ti meg vagytok bolondulva, krisz x csak a véleményét írta le. -
Ohyner #5319 Srácok komolyan. Én is szerettem a heroes3-t sőt kövezzetek meg a négyet is. DE, ha valaki H3-t akar vegye le a polcról telepít és játszik. Én is így teszem, ha megjön a kedvem a három óta hiányolt naga királynőmhöz. Tudom most lesz pasiba, de az akkor sem királynő.
A népekről meg annyit, hogy egy előttem szóló már megírta, valami mindig hiányzik. Ha jók lesznek az eladások biztos benne lesznek. Speciel nekem a varázslók és az elfek és dungeon mellett az új törpök is hiányoznak. De vagy benne lesznek vagy nem, szerintem ad elég játékélményt a játék így is.
Amúgy meg a h3hoz visszatérve, nem tudom észrevettétek-e már, de a régi játékokhoz, az azokkal eltöltött időhöz egy mai sem hasonlítható. Mára már nagyobb a kínálat, sok játék jön ki ugyanannyi idő alatt, és már nekünk sem újdonság. Fel kell fogni, hogy telik az idő, és mellette mi is változunk. -
#5318 Barbárok miatt biztos, hogy nem. -
#5317 nekem tetszik a játék csak a város nézett nem legaláb Heroes 3 város nézete lenne -
#5316 mindig mindenért sírnak, a magyarok örök elégedetlenkedők..
ha kiadnák a 3. részt grafikailag feltupírozva, akkor az lenne a bajuk, hogy nem nem változtattak rajta semmit, csak a grafikát... -
#5315 Elgondolkodtam egy pillanatra, vajon ha a barbárok, vagy a démonok nem szerepelnének, azért is menne a sírás?:)
Csak mert sok embernek az hiányzik éppen ami nincs.. -
#5314 Pedig sztem pont zeneileg és grafikailag a legkisebb a támadható felület a játékon, ráadásul régi zenékből is elhangzik pár, minden részből ha jól tudom.
Igaz, én csak a bétával játszottam, lehet a demó más. -
kutyu007 #5313 Egyetértek veled. -
krisz x #5312 Végig toltam a demót. Pár tapasztalatot észrevételt leírok:
Nekem hiányzik az a régi heroes filing és kalandozás. Az egy dolog hogy a garfika szép de nem heroeshoz való. Kicsit üres a kalandtérkép nem ugy mint a 3. részben vagy még az 5is részletesebb volt ezen a téren. Elnagyoltak az épületek kicsit olyan mint a wowban néha már vicces. Az új város menü katasztrófa(az 5.részben volt a legszebb)! A régi heroes zenéje is elmarad amit mindig szívesen hallgattam. A skill rendszerhez nem tudom minek kellett hozzá nyúlni. Biztos lesz majd kieg. mint az előző részben. Hátha hozzácsapják (ami nagyon hiányzik) Rampart/Sylvan frakciót is. Remélem fog még változni mire megjelenik! Elvileg ez még csak demo ami keveset mutat magáról.
Kiváncsian várom a megjelenést... -
4Teebee4 #5311 A dynasty-s conflux videó egész érdekes lett nekem, főleg 3 perc után.. -
noname123 #5310 A demóban az inferno egységeinek a legnagyobb a sebzése. a bétában is így van?
-
NovaTerra #5309 Power of the horde iszonyat erős képesség a demo alapján. Mondjuk nagyon sokat kell harcolni, hogy elérd. De, ha megvan brutális. -
bendáj17 #5308 jól nézz ki de várom ezt a gamet :) -
Pio #5307 Skilleket összefoglaló flash -
Pio #5306 Videó a gamescomról:
-
#5305 de játszanék már:D -
Andrews2007 #5304 Jön magyarul, s ne aggódj jó lesz. :) -
zeroo93 #5303 Jól van akkor nagyon szuper. Nekem nincs bajom az angollal, szeretem jól művelem, de azért, aki maximalista az mégis csak marad anyanyelv mellett, ha teheti, mert úgy a tökéletes. -
#5302 Az azért kemény, ha még ilyenekre is érzékeny a game...
Remélem a Black Hole-osok majd mellékelnek egy config leírást, hogy min kellene futtatni, és a wint milyen beállításokkal kellene használni a gamehez. -
#5301 Már írta valaki, h folyamatosan leáll a játék nála, nálam is elkezdett kilépegetni, mindig csata közben. Nem volt telepítve a legutolsó nvidia driver, pótoltam, de baszott rá, ugyanúgy kilepett. Aztán kikapcsoltam a háttérkép váltogatást a képernyő beállításoknál, és érdekes, azóta nem lépett ki. Hátha segít valaki másnak is ez a tipp.. -
Kuglee #5300 Mondjuk az is segíthet, hogy amelyik portrén van a kurzor, annak az egységnek a mozgásterülete meggjelenik (sötétebb lesz a talaj arra, nem csak az aktív egységé látható ilyenkor). -
#5299 Eddig csak Haven-nel játszottam (csak a demo), hogy legalább azzal képben legyek :) ...de azért megnyugtató hgoy erre (is) gondoltak.
Történetibbé lehetne még tenni a varázstárgyak leírásánál is a játékot, de nehezemre esik kifogásolni, mert alapvetően én elégedett vagyok. -
Kuglee #5298 Ha a portrékra mész, akkor az adott egység a mapon világosabb lesz, ha jobban megfigyeled, de tény, hogy például erősen megvilágított combat mapon egy világos (pl. Haven) egységnél sasszem kell hozzá. Jobban tennék, ha elszineznék, akkor tényleg normálisan látható lenne. -
#5297 Kifejezetten jó rész lesz szvsz ...a 2. rész zenéjét külön köszönöm a készítőknek..nekem nagyon jól esett.
-talán az zavar valamiért, hogy ha a csataképernyőn ráviszem a kurzórt a lényekre, akkor nem mutatja a sorrendben is, ha valaki érti mire gondolok,..és ha a sorrendben ráviszem a lényre akkor nem emeli ki a csataterületen is....nem nagy dolog tudom, de azonos számú és típusú lényeknél taktikai elem, hogy mikor sebzem be mágiával vagy távolságival...azaz hogy tisztán lássam melyik lény mikor lép a sorrend szerint...ez csak azonos számú azonos típusú lényeknél zavaró, de olyankor az. -
Zoltán012 #5296 Sziasztok szerintetek ha most előrendelem a játékot kaphatok még béta kulcsot előre is köszi -
Andrews2007 #5295 Hát én csináltam 10 részes béta bemutató még az első fázisú bétából. De a Heroes 5-el éppenséggel nem hasonlítottam össze. Bemutattam csak. Van különbség nem is egy. Ezt is már leírtuk ide sokan.
-Alap-Elit-Bajnok lény rendszer
-Egy interjúból kiderült az Echelonon hogy új városkép lesz szóval ez nem végleges, de valószínűleg csak patchben vagy kiegészítőben lesz. TEhát 2D-s lesz elvileg. S nem 3D-s mint az előző rész. Ha Heroes 3 minőség lesz akkor szuper lesz.
- Új skill-fa rendszer ami teljesen szabaddá teszi a fejlődés vonalát. A varázslatok is ide kerültek a mage guildek helyett.
- Új 3D-s grafika, mely a mélységeket sokkal jobban érzékelteti és nincs lag és akadás úgy mint az V. résznél nagy térképeknél most már.
- Minden népnek egyedi töltőcsíkos képessége lett. Amelyek máshogy működnek mint az V. részben.
- Minden lénynek van fontos használható képessége ez talán a 4. részre hajaz.
- A zene pedig a tájaknál változó van a Heroes 2-3-5-ből és Might and Magic VI RPG-ből is. Mivel 25. évfordulója van a Might and Magicnek. Almenüben is van Heroes 3 sőt 1 zene is.
- Egy teljesen új nép a Nagak is beléptek.
- Terület kontroll rendszer és a reputációs rendszer.
- A netes multi sokkal gyorsabb lesz remélhetőleg az Új Conflux serverrel.
- Nincs már attack stb. Helyette a 4. részhez picit hasonló adatok vannak.
- Máshogy működik a luck és a morál. (csak 50+ sebzés lucknál, morálnák +50 lépés stb).
S sorolhatnám még. De nem sorolom már. :) -
Nos #5294 Kipróbáltam a demót. Nem rossz, de nem is olyan jó.
A grafikai tuningon kívül több lesz ez, mint a Heroes V volt? Tudom, hogy nem demóból kell ítélni és egy jól működő rendszerhez nagyon nem is kell hozzányúlni. De ad ez valamit az előző részhez. A város megoldása a demóban például még butább is, mint a Heroes V-ben. Ez ilyen marad a játékban is.
Valaki esetleg össze tudná foglalni a lényeges újdonságokat, különbségeket? -
Unatkozás esetére, egy combat video a legfrissebb bétából. -
#5292 Pedig írták már itt is, h magyar felirattal jön, sőt olyan írta, aki dolgozik rajta, így akár mérget is vehetnénk rá. -
zeroo93 #5291 Ha induláskor registry probléma, ha játék közben lehet a hardvered melegszik túl, javaslom frissíts drivereket, nálam bevált.
A játékról: Nekem nagyon bejön, amit eddig tapasztaltam. Egy ruszki repack bétát tolok, s persze nagyon zavaró volt a nyelvezet, ezért hát belekontárkodtam a registry-ben és egy az egyben lenulláztam a nyelvi hexadecimális értékeket, ennek eredményeképp magyar lett a játék, ergo tuti, hogy magyarul is meg fog jelenni. Ez lehet, hogy csak nekem új, de nem nagyon hallottam hírt afelől, hogy a honosítás elkészülne, de javítsatok ki, ha tévedek. -
Mikatesuka #5290 Folyamatosan leáll a játék. Más nem tapasztalt ilyet? Mi okozhatja? -
kronosz1990 #5289 ja az lesz am meg már az tetszett a játékban bár csak kicsit játszottam hogy itt láthatóan megjelenik pl a testőrnél hogyha mellette áll egy barátegységnek akkor hárítja a támadásokat részben ezt mondjuk az ötből hiányoltam. Am jó lett szerintem. A vár nézettel pedig ki is vagyok békülve meg nem is, de remélem az árnyékbeállítás offolható lesz. -
#5288 Várd meg a véglegest. -
kronosz1990 #5287 nekem az 1.4 es patch elrontotta a játékot most nem működik rendszer optimum az ok windows7 em van 64 bit es ötlet, hogy hogy álítsam hejre?
Am más game megy gond nélkül..... a hasonló kaliberüek is....pedig már épp kezdett megtetszeni:( -
ArchDruid #5286 Hát erről fogalmam sincs...
De eddig úgy rémlik, minden csatáért kaptam pontokat a legelsőtől kezdve. Ha leölöm Blood-ot, ha futni hagyom, Tear-t
Új pálya nem érkezett.
Csak el kell indítani a játékot, és felpatcheli magát. Jó 370 MB-os patch jött megint... -
#5285 Gondolom magától frissíti. De ha nem akarja, akkor indítsd el külön a gu.exe-t :) -
Pitykee #5284 Sziasztok.
A 1.4-es patchet honnét lehetne leszedni?
Elöre is köszi a segitséget. -
#5283 Új pálya nem jött az 1.4-es patch-el?