Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet újra ikszelgetni.
Remélem a jó öreg farkas koma megõrzi a H5-ös képességeit! 😄 Kedvenc szörnyim volt!
jaja! És minjárt kétféle is! Kép közepén van egy szürke farkas, lent pedig egy fekete (upg.?) Azt nem hiszem, hogy csak azért látszik feketébbnek, mert árnyékban van! 😊
Elessar:
A H3-as városképek nekem is nagyon tetszettek. A H4 viszont gagyi volt. csináltak egy sémát és mind a 6 várban minden épület ugyanott volt. Éppen csak máshogy nézett ki. A H3-é legalább változatos volt és egyedi.
Elessar:
A H3-as városképek nekem is nagyon tetszettek. A H4 viszont gagyi volt. csináltak egy sémát és mind a 6 várban minden épület ugyanott volt. Éppen csak máshogy nézett ki. A H3-é legalább változatos volt és egyedi.
Az általam linkeltek közül a "kép 12"-n van farkas.
Egyik valaha volt legszebb Stratégia lesz ez a játék azt már látni lehet.
Melyik képen láttál farkast? Ne kiálts farkast. 😄
Melyik képen láttál farkast? Ne kiálts farkast. 😄
Na megvan az újabb natural lény... a farkas 😊
A Heroes Community-n is ehhez hasonló vélemények vannak:
"The Haven town window is pathetic. It doesn't deserve anything else to be said about it. "
"The Haven town window is pathetic. It doesn't deserve anything else to be said about it. "
Csodálatosak a képek, a megszokott színvonal <#taps>#taps>
Régebben már kifejtettem itt a fórumon a problémám. Nekem nem az a bajom, hogy nincs 3D-s town screen(bár a H5 egyetlen kimagasló része a graf volt), sõt nekem kifejezetten tetszik az, hogy visszatérnek a H3-H4 2D-s animált változatához, mert oké legyen gyorsabb, legyen egyszerûbb, de mégis nagyszerû 😊 Még azt is nagy nehezen lenyelném, hogy screen helyet csak window nézet legyen(ezt már nem tudták megmagyarázni, folyton a titkos multi részre fognak mindent)
De régebben itt belinkeltünk H2-es, H3as town screen-eket, zseniálisan szépek, hangulatosak, könnyen kezelhetõek voltak. ÉN legalább azt a színvonalat vártam volna 2011ben, de az eddigi képek valami hihetetlenül elvették a kedvem. Ez egy nulla, ennél 5 perc alatt találok 150 ennél szebb hátteret játékokból(tudni kell, hogy én nagy kalandjáték-fan vok, így nagyon jól tudom mi a szép 2D-s animált háttér), mégcsak animálni se kéne. Meg itt a videóban látszik az építkezés is, rettentõ fos, semmi nulla hangulat így. Még azt is jobban elviselném, ha mondjuk a hero-k felvételénél kijönne egy taverna kép, az építkezésnél meg legalább az épületek kicsi képe, de ezt kommentálni se szeretném.
Egy ilyen jó játékot(mert az eddigiekbõl ítélva nagyon is az lesz) ilyen apróságokkal(ámde annál nagyobb jelentõsségel bíró) dolgokkal elszúrni, NEM ÉRTEM!!! 😞
De régebben itt belinkeltünk H2-es, H3as town screen-eket, zseniálisan szépek, hangulatosak, könnyen kezelhetõek voltak. ÉN legalább azt a színvonalat vártam volna 2011ben, de az eddigi képek valami hihetetlenül elvették a kedvem. Ez egy nulla, ennél 5 perc alatt találok 150 ennél szebb hátteret játékokból(tudni kell, hogy én nagy kalandjáték-fan vok, így nagyon jól tudom mi a szép 2D-s animált háttér), mégcsak animálni se kéne. Meg itt a videóban látszik az építkezés is, rettentõ fos, semmi nulla hangulat így. Még azt is jobban elviselném, ha mondjuk a hero-k felvételénél kijönne egy taverna kép, az építkezésnél meg legalább az épületek kicsi képe, de ezt kommentálni se szeretném.
Egy ilyen jó játékot(mert az eddigiekbõl ítélva nagyon is az lesz) ilyen apróságokkal(ámde annál nagyobb jelentõsségel bíró) dolgokkal elszúrni, NEM ÉRTEM!!! 😞
A béta bejelentés kapcsán jelent meg több online magazinban és a steamen.
Húúú-haaa! Jöhetne egy ilyen kupac minden hétre! 😄
Ennek most mi volt az apropója?
Ennek most mi volt az apropója?
A 2. rész Havenje se rossz de nem illik ebbe a a világba (Ashan). 😊
Ez a zene tényleg volt a Heroes V Tribes of the East kiegészítõben nem is emlékeztem rá.
Ez a zene tényleg volt a Heroes V Tribes of the East kiegészítõben nem is emlékeztem rá.
Jó kis játék lesz ez. 😄
Variációk egy témára:

Látod, látod! Elessar megmondta a tutit! 😄
Nem csak nekem szúrta a szemem a town screennek csúfolt akármi. Szerintem bármely Heroes-veterán (aki nem az Ubi/black-hole-tól kapja a fizetését) ugyanezen a véleményen van! Ez nem Town screen! Nem értem miért nem lehet egy olyan parádés 3D-s nézetet kreálni, mint az V-ben volt! Sokan azért szidták, mert belassította meg szaggatott tõle a gépe. Nekem nem szaggatott, kb 1 mp-et töltött, míg bejött a városkép a régi gépemen is! És nem akarok elkeseríteni senkit de ahhoz, hogy a H6 döcögés nélkül fusson, egy komoly erõgép kell majd! Kétszer erõsebb, mint ami a H5-höz kellett. Egy ilyen gépnek pedig már nem okozhat gondot az igényes town screen betöltése.
Szóval nem értem a fejlesztõk magyarázkodását, hogy a 3D-s várnézet sok rajongónak nem tetszett, ezért kivettük! De oké, ne forogjon, de néhány fényképet beletenni nem lehet nagy munka! Egy H3-as szintût legalább. Nem kell, hogy animálgasson..
Másik:
Én biztos kipróbálom majd magam a pályaszerkesztésben! Már amennyire idõm engedi. A H3 szerkesztõje a legkönnyebben kezelhetõ a mai napig! Azt ígérték a H6 editora hasonló lesz, nem kell 100-200 soros scripteket írni ahhoz, hogy élvezhetõ pályát készítsünk! A H5 editora sajnos itt vérzett el. Lehetetlenség volt benne minden bizbazra odafigyelni. Remélem sikerül nekik egy H3 szintû, H5 graffal ellátott editort összerakniuk.
Multizni biztosan fogok, de valószínûleg csak hotseat módban! Neten sosem multiztam ilyen játékkal, nem is tervezem. A H3-mal régebben kipróbáltuk a Lan-t, de amíg egyikünk lépett, a másik unalmában malmozott... Egyszer H5-ben is kipróbáltuk, abba belerakták ezt a ghost módot, de annyira nem láttam sok értelmét.
Viszont sógorommal profi szintre vittük a heroes Multipartis estéket! Két géppel, két pályán nyomunk szimultán egy-egy hotseatet. Így amikor én az egyik gépen lépek, õ a másikon. Aztán csere! Nincs holtidõ!
Próbálta már így valaki? 😄D
Persze ha sokan szeretnének kedvenc Heroes epizódról szavazni, akkor én nem vagyok semmi rossznak az elrontója... 😊
De kitalálhatunk akár érdekesebb, kapcsolódóbb szavazásokat is, például ki mennyire tervezi megvenni a játékot, ki szeretne majd multizni esgésekkel, ki tervezi azt, hogy pályákat is fog készíteni, satöbbi, satöbbi...
De kitalálhatunk akár érdekesebb, kapcsolódóbb szavazásokat is, például ki mennyire tervezi megvenni a játékot, ki szeretne majd multizni esgésekkel, ki tervezi azt, hogy pályákat is fog készíteni, satöbbi, satöbbi...
Itt sehol, ez már nem Heroes 6 related szavazás, csk azokat vettem át.
De ha szeretnél még egyszer szavazni, akkor szavazz a facebookon is, ott múlt héten volt ez a kérdés. 😊
Kettõ viszont legyen elég. 😄
De ha szeretnél még egyszer szavazni, akkor szavazz a facebookon is, ott múlt héten volt ez a kérdés. 😊
Kettõ viszont legyen elég. 😄
Jaj itt hol is lehet szavazni? Legjobb Heroesra? A Celestialheavensen már szavaztam.
Úgy értem elõször azt próbáljuk ki jó ez így szerintem csak csiszolják a netes multit. nehogy olyan legyen mint az V. részé. Lassú, lagos bugos.
De én most pont a multiról beszélek... a pályák számáról említést se tettem. 😊
Nem "kezdésnek" lesz a hot seat, hanem kizárólag az lesz bétatesztelve.
Nem "kezdésnek" lesz a hot seat, hanem kizárólag az lesz bétatesztelve.
Multiplayerileg lesz csak az benne igen. De lesz 3 single pálya is.
Kezdésnek jó a hot seat is még 97-ben a 2.résszel mi azzal kezdtük a multit és a 3.-4 részben is nagyrészt. Az V. részben volt hogy neten játszottunk.
Kezdésnek jó a hot seat is még 97-ben a 2.résszel mi azzal kezdtük a multit és a 3.-4 részben is nagyrészt. Az V. részben volt hogy neten játszottunk.
Hoppá, most olvasom, hogy azt a Hot Seat lehetõséget nem azért írták, mert az IS lesz a bétában, hanem azért, mert CSAK az lesz a bétában.
Az online multiplayer lehetõséget kizárólag a végleges verzióban fogjuk tudni kipróbálni.
Hogy lesz ebbõl multiplayerre orientált játék....? O_o
Az online multiplayer lehetõséget kizárólag a végleges verzióban fogjuk tudni kipróbálni.
Hogy lesz ebbõl multiplayerre orientált játék....? O_o
Azért azt tartsátok szem elõtt, alig 1 hónapja volt az, hogy kiderült, hogy a játék bõ 3 hónappal tovább készül és jelezték, hogy egy igen erõteljes célkitûzés erre a plusz idõre az, hogy az általános rajongói felhördülésnek eleget téve a városnézeteket implementálják és elfogadható szintre pofozzák. Még bõ 3 hónap van hátra a megjelenésig.
Csak arra szeretnék kilyukadni, hogy nem biztos, hogy itt a végleges városnézetet láthattuk. Persze az is lehet, hogy igen. 😊
Csak arra szeretnék kilyukadni, hogy nem biztos, hogy itt a végleges városnézetet láthattuk. Persze az is lehet, hogy igen. 😊
A video nagyon jó, a town screen/window viszont lehangoló számomra. Ez egy nulla, egy semmi, de még mindig reménykedek benne, hogy megoldják rendesen.
Hát lehet...
Így viszont nagyban megnehezítik majd a map készítést :/
Szerintem a random dolgoknak pont az a lényege, hogy újrajátszassák magukat. Más néppel..
Shiwo, azért nem így építkezek! 😄 Csak a feltételek azonosak, a környezet nem! Az map tényleg gagyi lenne, amiben minden vár mellett a fa balra, a kõ jobbra, az arany meg átellenesen van!
Jók ezek a balanszolt nagy mapok, csak az velük a gond, mire megépítem, letesztelem minden játékossal, úgy megunom, hogy sose játszom rajta.. 😄 Fõleg ha 2 szintes XL-es mapról van szó.
A vicc meg az, ha magamnak leraknék 6 aranybányát, meg fát meg követ, az ellenségnek meg egyet se, legnehezebb fokozaton a gép még úgyis ronggyáver! Mert az AI csal mint a szemét! 😄
Így viszont nagyban megnehezítik majd a map készítést :/
Szerintem a random dolgoknak pont az a lényege, hogy újrajátszassák magukat. Más néppel..
Shiwo, azért nem így építkezek! 😄 Csak a feltételek azonosak, a környezet nem! Az map tényleg gagyi lenne, amiben minden vár mellett a fa balra, a kõ jobbra, az arany meg átellenesen van!
Jók ezek a balanszolt nagy mapok, csak az velük a gond, mire megépítem, letesztelem minden játékossal, úgy megunom, hogy sose játszom rajta.. 😄 Fõleg ha 2 szintes XL-es mapról van szó.
A vicc meg az, ha magamnak leraknék 6 aranybányát, meg fát meg követ, az ellenségnek meg egyet se, legnehezebb fokozaton a gép még úgyis ronggyáver! Mert az AI csal mint a szemét! 😄
ennyi erõvel igazán betehetnének egy olyan lehetõséget a mapeditorba, hogy csak a pálya felét / negyedét készíted el, és a maradék területre "tükrözi", esetleg random megfelelõkkel (pl ugyanolyan faelrendezés, csak más fatípussal, stb)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Amit leírsz az alapján nem gagyi, azt arra gondoltam, ha valaki azt hiszi, hogy letesz a pálya egyik felén valahová 1-1 bányát és a másik felén az azt úgy hiszi, hogy ezzel le is van tudva a balansz.
Az pedig szinte minden elemébõl kitûnik a játéknak, hogy a random tényezõket nagyon erõsen minimalizálni szeretnék a fejlesztõk.
Az pedig szinte minden elemébõl kitûnik a játéknak, hogy a random tényezõket nagyon erõsen minimalizálni szeretnék a fejlesztõk.
Értem.
Én elég sok "gagyi" pályát csináltam! 😄 De általában úgy építem fel, hogy minden játékosnak egyenlõ erõfeszítésbe kerüljön megszerezni az összeset.
Ami miatt nem lesz 100%-ig igazságos, az a random várakkal és a bánya elé lepakolt random szörnyekkel érhetõ el. Pl. két aranybánya elé leraksz két random 6-os szörnyet. Az egyikbõl Wight lesz, a másikból Thunder Thane! Így máris nem arányos! 😄
De pont ez a lényeg a pályáimon. Nagyban múlik a szerencsén!
Szeretem az olyan pályákat is, aminek története van, és pl. pont az a lényeg, hogy erõforrások nélkül, vagy akármi szokásos nélkül jussunk elõre. (pl. Az ötödik elem nev H3 XL-es map)
De én inkább a multimapokat szeretem, 8 játékos egyenlõ feltételekkel random frakciókkal. Így sok múlik a szerencsén is, de egy ilyen map is rengeteg tesztelést igényel, hogy a 8 közül bármelyik oldalról indulva nyerni tudj! Amennyi idõt belefeccöltem némelyikbe remélem nem lett "gagyi"! 😄
(Ha érdekel, küldök néhány tesztelni való H5-ös saját / félig saját mapot 😊 )
Én elég sok "gagyi" pályát csináltam! 😄 De általában úgy építem fel, hogy minden játékosnak egyenlõ erõfeszítésbe kerüljön megszerezni az összeset.
Ami miatt nem lesz 100%-ig igazságos, az a random várakkal és a bánya elé lepakolt random szörnyekkel érhetõ el. Pl. két aranybánya elé leraksz két random 6-os szörnyet. Az egyikbõl Wight lesz, a másikból Thunder Thane! Így máris nem arányos! 😄
De pont ez a lényeg a pályáimon. Nagyban múlik a szerencsén!
Szeretem az olyan pályákat is, aminek története van, és pl. pont az a lényeg, hogy erõforrások nélkül, vagy akármi szokásos nélkül jussunk elõre. (pl. Az ötödik elem nev H3 XL-es map)
De én inkább a multimapokat szeretem, 8 játékos egyenlõ feltételekkel random frakciókkal. Így sok múlik a szerencsén is, de egy ilyen map is rengeteg tesztelést igényel, hogy a 8 közül bármelyik oldalról indulva nyerni tudj! Amennyi idõt belefeccöltem némelyikbe remélem nem lett "gagyi"! 😄
(Ha érdekel, küldök néhány tesztelni való H5-ös saját / félig saját mapot 😊 )
Igen, így épül fel egy gagyi pálya, leteszi a 7 bányát azt kész.
Nade itt ne arra gondoljunk, hogy 7 bánya van, hanem arra, hogy 4 ritka nyersanyag és fõleg arra, hogy 1-1 várnak általában 1-1 nyersanyag hangsúlyos, a többi szinte csak piacolni kell.
Innentõl kezdve ha mondjuk a kénbánya kicsit félreesõbb vagy az ellenfél számára megközelíthetõbb és Te sárkányvárral vagy, az ellenség közelében lehetett gyöngybánya pedig pont az átellenes oldalon van, amihez hozzá se férsz, ha nem mész rajta keresztül, õ pedig titánokkal van, akkor máris hatalmas helyzeti elõnybe került csupán a pálya szerkezete miatt.
A lényeg: még szimmetrikus pályák esetén se lesz igazságos a nyersanyagszerzési rendszer.
Persze lehet egy kupacra, esetleg közvetlenül a vár mellé tenni minden bányát, de akkor aztán végképp felesleges a többféle bánya.
Summa summarum ha hagyod, hogy a játékosok random frakcióval legyenek, akkor többé-kevésbé lehetetlen korrekt, igazságos pályát készíteni.
Ezzel szemben ha egyetlen egy ritka nyersanyag van és az összes nyersanyagot nagyjából egyformán igénylik az oldalak, akkor a szimmetrikus pályák egyben igazságosak is lesznek és viszonylag könnyen tervezhetõ nem teljesen szimmetrikus, ámde igazságos pálya is, ha nagyjából ugyan olyan úton, ugyan annyi áldozat árán juthatnak bányákért az emberek. Vagy ha a bányák központi helyekre kerülnek és meg kell küzdeni/versenyt kell futni értük.
Remélem valamennyire érthetõ, hogy mire gondolok.
Nade itt ne arra gondoljunk, hogy 7 bánya van, hanem arra, hogy 4 ritka nyersanyag és fõleg arra, hogy 1-1 várnak általában 1-1 nyersanyag hangsúlyos, a többi szinte csak piacolni kell.
Innentõl kezdve ha mondjuk a kénbánya kicsit félreesõbb vagy az ellenfél számára megközelíthetõbb és Te sárkányvárral vagy, az ellenség közelében lehetett gyöngybánya pedig pont az átellenes oldalon van, amihez hozzá se férsz, ha nem mész rajta keresztül, õ pedig titánokkal van, akkor máris hatalmas helyzeti elõnybe került csupán a pálya szerkezete miatt.
A lényeg: még szimmetrikus pályák esetén se lesz igazságos a nyersanyagszerzési rendszer.
Persze lehet egy kupacra, esetleg közvetlenül a vár mellé tenni minden bányát, de akkor aztán végképp felesleges a többféle bánya.
Summa summarum ha hagyod, hogy a játékosok random frakcióval legyenek, akkor többé-kevésbé lehetetlen korrekt, igazságos pályát készíteni.
Ezzel szemben ha egyetlen egy ritka nyersanyag van és az összes nyersanyagot nagyjából egyformán igénylik az oldalak, akkor a szimmetrikus pályák egyben igazságosak is lesznek és viszonylag könnyen tervezhetõ nem teljesen szimmetrikus, ámde igazságos pálya is, ha nagyjából ugyan olyan úton, ugyan annyi áldozat árán juthatnak bányákért az emberek. Vagy ha a bányák központi helyekre kerülnek és meg kell küzdeni/versenyt kell futni értük.
Remélem valamennyire érthetõ, hogy mire gondolok.
Persze, értettem egybõl, csak iskolapéldája volt ez annak, hogy az emberek általában a negatív benyomásokat szeretik kiemelni. Tényleg csak viccnek szántam a megjegyzést. 😊
Azért jó sok mindent láttunk ebben a videóban! És én csak 3 dolgot emeltem ki, ami nem tetszik. A többi, amirõl nem írtam, mind maximálisan bejön. Azért így már más a véleményed nem? 😄
Csak olyan kár, hogy itt egy végletekig kidolgozott, részletes, jó játék, és lerontják egy-egy ilyen blõdséggel, mint ez a hõs fölött lebegõ háromszög. Vagy ha már ragaszkodnak hozzá, legalább kicsinyítsék le mondjuk negyedekkorára! És máris egy rossz szavam se lehetne! 😊
Csak olyan kár, hogy itt egy végletekig kidolgozott, részletes, jó játék, és lerontják egy-egy ilyen blõdséggel, mint ez a hõs fölött lebegõ háromszög. Vagy ha már ragaszkodnak hozzá, legalább kicsinyítsék le mondjuk negyedekkorára! És máris egy rossz szavam se lehetne! 😊
könnyebb dolga legyen a pályakészítõnek?? Ezt nem értem! Eddig 7 nyersanyag volt, 7 bányát kellett letenni, elé 7 szörnyet. Most 4 bánya lesz, azzal könnyítenek, hogy csak 4-et kell letenni 7 helyett? kb 1,5 percet takarítanak meg ezzel a pályakészítõnek! 😊
Igen, tudom! 😄
De csak azért, mert a pozitívakat már mind megírtátok!
Amirõl nem írtam, az mind tetszik! 😛
De csak azért, mert a pozitívakat már mind megírtátok!
Amirõl nem írtam, az mind tetszik! 😛
Nem kötekedésbõl, csak vicces észrevétel, ahhoz képest, hogy jónak ígérkezik a játék kizárólag negatív dolgokat írtál róla. 😄
Alapból nem lesz, de szerepel a rövidtávú tervek között és ha jól emlékszem ingyenes kiegészítésként várható vagy az elsõ kiegészítõ része lesz.
Fontosabbnak tartották azt, hogy egy jó pályaszerkesztõt hozzanak össze, hogy minõségi tartalom készülhessen a játékhoz, ezért nem jutott kapacitás a random generátorra.
Nem titkoltan azért is csökkentették a nyersanyagok számát (a multiplayer szempontok mellett), hogy könnyebb dolga legyen a pályakészítõknek, könnyebben tudjanak igazságos pályát készíteni.
Fontosabbnak tartották azt, hogy egy jó pályaszerkesztõt hozzanak össze, hogy minõségi tartalom készülhessen a játékhoz, ezért nem jutott kapacitás a random generátorra.
Nem titkoltan azért is csökkentették a nyersanyagok számát (a multiplayer szempontok mellett), hogy könnyebb dolga legyen a pályakészítõknek, könnyebben tudjanak igazságos pályát készíteni.
Jó kis videó ez!
A játék is jónak ígérkezik. De remélem a town screen nem az lesz, amit láttunk, mert az ultragagyi! 😞
Ami engem még nagyon zavar az a hõsök feje fölött lévõ bazi nagy háromszög! Miért nem lehetett megoldani egy kicsi zászlóval? Ez így annyit leront az összképbõl, hogy nem is igaz! 😞 Remélem ki lehet majd kapcsolni ezt. Meg az se kell, hogy lássam hogy fogy a zöld csík menet közben.
Viszont ami nagyon tetszik, az a térképválasztó map vagy mi volt az! Kb olyan, mint a BfME 2-ben volt /nagyrészt/ Szép lesz!
Random map generátor nem lesz benne, ezt többször mondták.. 😞 ami megint csak lehúzza az összképet.
Remélem kapunk majd hozzá vagy 25 mapot, és nem csak ezzel a 3-mal szúrják majd ki a szemünket a teljes játékban!
A játék is jónak ígérkezik. De remélem a town screen nem az lesz, amit láttunk, mert az ultragagyi! 😞
Ami engem még nagyon zavar az a hõsök feje fölött lévõ bazi nagy háromszög! Miért nem lehetett megoldani egy kicsi zászlóval? Ez így annyit leront az összképbõl, hogy nem is igaz! 😞 Remélem ki lehet majd kapcsolni ezt. Meg az se kell, hogy lássam hogy fogy a zöld csík menet közben.
Viszont ami nagyon tetszik, az a térképválasztó map vagy mi volt az! Kb olyan, mint a BfME 2-ben volt /nagyrészt/ Szép lesz!
Random map generátor nem lesz benne, ezt többször mondták.. 😞 ami megint csak lehúzza az összképet.
Remélem kapunk majd hozzá vagy 25 mapot, és nem csak ezzel a 3-mal szúrják majd ki a szemünket a teljes játékban!
O.o Nagyon jól nézz ki. 😉 Játszanék már vele. 😉
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Nem tudom volt e márt téma de én a legjobbnak egy király random map generátort tartok remélem lesz valami nagyon pöpec😊
A Haven vár jól néz ki szerintem. De nemrég nagyobb volt a városkép mérete most lekicsinyítették?
Broken Allieance szuper volt de mintha a 3. részben is lett volna nem? Meg volt a five lakes a 2. részben az is jó pálya volt. Meg volt egy Hot Rod vagy milyen nevû.
Ja az eddigi egyik legjobb legátfogóbb videó. Nagyon várom már a játékot felcsigázza az embert.
Ja, a játék szempontjából az egyik legtartalmasabb videó.
Látni benne animált townscreent, látható, hogy valóban mennyire gyorsan lép a gép, bemutatják a korábban kiszivárgott képhez képest teljesen megújult, 3D-s pályaválasztó világtérképet, az építkezést, a hõsök közti csereberét, satöbbi, satöbbi... Egyszóval rengeteg apró részletet.
A zene pedig mondani se kell, hogy igen ütõs lett... 😊
Továbbá kiderül belõle, hogy a bétához jár egy háromszemélyes multiplayer pálya, mégpedig a Broken Alliance újrafeldolgozása a Heroes 2-bõl.
Ezt a pályát biztos, hogy mindenki nagyon jól ismeri, hisz ez volt az alapértelmezett mutiplayer pálya a játékban. 😊
Látni benne animált townscreent, látható, hogy valóban mennyire gyorsan lép a gép, bemutatják a korábban kiszivárgott képhez képest teljesen megújult, 3D-s pályaválasztó világtérképet, az építkezést, a hõsök közti csereberét, satöbbi, satöbbi... Egyszóval rengeteg apró részletet.
A zene pedig mondani se kell, hogy igen ütõs lett... 😊
Továbbá kiderül belõle, hogy a bétához jár egy háromszemélyes multiplayer pálya, mégpedig a Broken Alliance újrafeldolgozása a Heroes 2-bõl.
Ezt a pályát biztos, hogy mindenki nagyon jól ismeri, hisz ez volt az alapértelmezett mutiplayer pálya a játékban. 😊
am egész kicsi a town screen:S igaz tudtuk hogy nemteljes felbontásba lesz.de ez tényleg nagyon nagyon pici.és ha minden épület felvan építve.még zsúfolt is lehet. élõbe kiderül.de azért van pár új elem amit eddig még nemláthattunk.nagyon várom már!
Még nem volt. 😊 Lustáknak:
Heroes VI beta trailer bocs lehet voltmár.de mindig nézem az oldalt.vagy elkerülte a figyelmem, vagy nemvolt még linkelve. nah aki még nemlátta nézze meg!😊
Viszonylag új, a szemfülesebbek kiszúrhatták már a zenérõl/szinkronról szóló videóban.
Elvileg lesznek a csatamezõn erõsítõ elemek pl talán a szobor gyógyíthat vagy lesz mágiasebzés erõsítõ mezõ is. (ala Disciples 3)