10317
  • silestyen
    Azt érti valaki, hogy ha már a Necrok ilyen egyiptomi/mezopotámiai stílust képviselnek, és piramisban/zikkuratban laknak miért maradt ki ismét pont a múmia tőlük?? Én személy szerint H2 óta nagyon hiányolom...(tudom a H3-ban is jelent volt mint semleges egység de ott se volt már az igazi)
  • nightwolf26
    Ilyen statue-t adhatnának ki minden egységre párat biztos vennék és szerintem sokan mások is :D
  • Kheled
    gyönyörű! én is akarok:(
  • Pio

• Zsknight
    Köszönöm, nem is sejtettem, hogy ez lesz a megoldás, én olyan H3-as variációt képzeltem el.
  • Kuglee
    Az jó, ha eltér a vár az erődtől teleport szinten, mert így lehet eltérő taktikájú mapokat gyártani. (pl. egy vár minden játékosnak, a többi csak erőd, vagy csak várak vannak)
  • ArchDruid
    Fortba is ki lehet teleportálni, de onnan vissza nem lehet. Csak olyan várból lehet, ahol meg van építve a portal. Ott meg ugye nem lehet építkezni.

-------------
    Ami amúgy szerintem elég nagy marhaság. Kéne néhány felhúzható épület a fortokba is. Citadel, Castle minimum! Mert így nem sok értelme van.
  • ArchDruid
    Egyik várból a másikba csak akkor tudsz teleportálni, ha a hősöd benn éjszakázik, vagy legfeljebb 1-2 kkockára van a vártól. Ha ennél többet lépsz, aznap már nem tudsz teleportálni.

Ehhez egyébként elég a basic town portal-t megépíteni.
    Jobb oldalt megnyomod a varázskönyv gombot, kinyílik a könyv. Egyedül a basic town portal lesz elérhető (ha még nem léptél). Rányomsz, a varázskönyv eltűnik. Odagörgeted a térképet arra a várra, ahova portolni akarsz, és ráviszed a kurzort a vár bejáratára. Akkor egy ilyen kékesfehér izé kurzor jelenik meg, rányomsz, és a hős ott terem. A napi mozgáspontjainak 50-60%-át elveszti. nem tudom mennyit, de több mint a felét.
  • Kuglee
    A teleportálás mozgáspontba kerül és manába.
  • Elessar
    Az én gépem még jobb is a tiédnél és akad :DD
    Pedig drivert is frissítettem, mondjuk csak 2 giga ramom van lehet az a gond.
  • Zsknight
    Egyik várból a másikba, hogyan tudsz teleportálni, mert nekem nem igazán sikerült, pedig ki van építve teljesen a town portal.
  • ArchDruid
    Én nem értem ezt az akadós problémát...

Nálam döccenés nélkül fut 1280x1024-en, full grafikán.
    2 magos 2,6 Ghz-es prockócval és 1024 megás Geforce 9500 GT-vel, 4 GB rammal.

Ott valószínű más probléma lesz, nem a heroes6 hibája.

------------------

Mondjuk az AI csalása ugyanolyan pofátlan és szarszemét, mint a heroes 3-ban. Amikor már van 100 Kirinem, és minden várban van advanced portalom bennmaradok, várok, mint a madárpók, hogy belefusson a csapdámba a préda. Csakhogy a rohadt AI pontosan tudja mennyit tud lépni a hősöm, és azt is nanoszekundum alatt kiszámítja, mennyi lépésem marad, ha egyik várból átteleportálok egy másikba. Rendszerint úgy lép a köcsög, hogy a nap végére a távolsága a váramtól a főhősöm lépéspontjainka a száma +1-2 kocka legyen! Vagyis soha nem érem el. És persze utol se érem, mert 1-2 lépésponttal neki mindig több van, mint nekem. CSALÁÁÁÁÁÁÁSSSS!!!!! Utálom az ilyet! >:(
  • Pio
    Képek a Gamescomról
  • nightwolf26
    nem azt mondtam hogy 8giga kell neki csak azt hogy ha highon full hdt akarsz akkor jó ha van ram. mert ha van egy 1024mb vidi karid mint nekem is annak 87%-át ette le a beta pl és olykor elérheti a 100%ot is és olyankor a géped ramjához nyúlhat...mint pl a witcher 2-nél nekem 1,5-2giga körül evett a ramból a vidikarinak igaz akkor egy 512-es low profile karit használtam még.
    Próbáljatok drivert frissíteni mert olvashatod másoknak 2 magos gépen átlagos konfig mellet is megy.
  • b-type
    Nekem kifejezetten tetszik eddig...szépen is fut a gépemen.
    Az 5-s részt elég sokat kritizáltam itt-ott, mert nekem kicsit betoji volt 5. résznek.
    De ez eddig tök jó. Pont az 5. résznek köszönhetően elcsábultam a Kings Bounty felé...nem is érdemtelenül teszem hozzá, mert remek játék.
    De azért a lépésszámokkal való taktikázás, és a jellemzően HoMM-s dolgok nagyon hiányoztak.
    Kis történelmiséget kell csempészni ebbe a sorozatba, mert ez a 2-3 után rendesen megcsappant.
    Szal eddig részemről:
  • BlackWolf
    i5 430m 4gb ddr3 radeon 5650 1gb , full hd tv-n Highon tolom akadás nélkül.
    2éves géppel meg 1.5 éves op rendszerrel rádásul notebookról :D szal közel sem kell erőgép hozzá
  • Elessar
    Hát ezaz, amit nem értek én se akkor. Állítólag az első beta időszakban se akadt így, passz.
    Demo-t kipróbálom én is, lehet hogy az normálisan megy már
  • bgabor
    Köszönöm.
  • Brasi
    Demó van itt is http://heroes.hardwired.hu/
    Nekem megy high-on a játék akadás nélkül és nem olyan erős a gépem.
  • Elessar
    S a faszom se akarja high-on tolni, de azért lowon hadd fusson már el akadás nélkül!
  • Elessar
    Na ne mond már nekem hogy egy Heroes játékhoz alapnak kéne lennie a 8 Giga Ramnak :DD
    Tesóm gépe 4magos procis gépén is akad, pedig neki a videokarija is jobb, mint az én G9600asom.
    Ennyi pénzem nincs, hogy egy atomgépre beruházzak a H6ért
  • bgabor
    Demót merre találom? Jó internetes szokás szerint egyetlen helyen volt fönt, a fileplaneten, oda mutat a másik hárommillió link, de onnan eltávolították.
  • Pio
    A játékról mostanában semmi új hír nem jön ki, ezért ismét két OFF hírt írnék:

1. A Clash of Heroes az első DLCvel együtt jön PCre szeptember 22-én és 15 európába kerül előrendelésben Steamen.

2. elindult a King's Bounty: Legions bétatesztje Facebookon, tegnap belenéztem, mivel goldot, plusz játékidőt, plusz leadershipet de még konkrétan egységeket is lehet venni valódi pénzért ezért inkább bele se merültem jobban, de akit érdekel nézzen rá.
  • TreDoR
    Crysis fanoknak jo lesz, felteve, hogy ok jatszanak ilyesmivel.
  • Shakata
    Nem hinném, hogy lebutított lenne. A lények sokkal kiegyenlítettebbnek tűnnek,hosszabbak lesznek a csaták. A war machine-t sajnálom, de a varázslatok, akárcsak a karifejlődés nagyszerű.

Egyébként is, miért lenne mage guild.. majd a varázslók megalapítják az acadamyben, ha megjönnek. :D
  • ArchDruid
    Nem te vagy az egyetlen. Bízzunk benne, hogy csinálnak valami jó városfejlesztős képet!

Akármilyen jó is lesz, ez egy lebutított heroes lesz... Se blacksmith, se war machine, se mage guild...
  • Andrews2007
    Elvileg más lesz mint ami most van bétában. Szóval reménykedjünk egy új csodaszép 2D-s (?) városképben.
  • kutyu007
    Hát aki akar kövezzen meg, de nekem a városnézet kifejezetten csalódás, számomra így nem teljes a játék.
  • nightwolf26
    itt meg majd a conflux által lesznek ultra brutál hősök főleg akik majd külön vásárolnak XD de amúgy az elején nem volt annyira erős a ballisztás meg az inferno vár elment a többi mellet egységileg de azért az elfekhez képest gyengus volt...
  • mukievil
    Hát ezért volt rossz az 5, volt pár hős amivel az elején tul gyorsan lehetett fejlődni, mert legyőzött már erősebb lényeket is. Pl inferno ballistás hős!
  • Brasi
    Valaki játszott a multival, és ha igen akkor milyen?
  • nightwolf26
    én is!
    közben látom amit olvastam nem 2011 ha nem 2010 augusztusi infó szóval stornó lehet mégis 3d lesz...
    szerintem a 5 nép kezdetnek elég főleg mivel így is nehéz fullra húzni egy várat elég sok idő hiába a 4 nyersanyag... főleg ha közben ostromolnak:)
    Ami külön tetszett hogy a necroknál a csonti már végre egy komoly ellenfél lehet nem egycsapás és 100 lost ha nem igenis szívós kis dögök lettek és még a szellem is healelheti őket :D viszont csak én nem lelem a ballisztát lőszeres kocsit és a firstaid tent-et?kár lenne értük mert pl h5-ben infernonál ha a ballisztás hőssel voltam és felápoltam akár 4 tűz labda szerű töltetett köpött ami elégé pusztított :D
  • Petiknight
    Jobban orulnek egy gyonyoru szep 3d-snek, az 5-os reszben az elf var nagyon tetszett. Kar, hogy nem valositjak meg, de a jelenlegi helyzetben orulhetunk a 2D-snek is. A jatek motorjahoz /Armies of Exigo felfejlesztett valtozata/ a 3Ds-s szerintem jobban passzolna. Kar hogy a kiegeszito/kre is sokat kell varni, hogy az elozetes infok alapjan beigert nepekkel is jatszani lehessen. Kicsit kevesnek tunik ez az ot:(.
  • nightwolf26
    most azt olvastam hogy 2d-s vár nézet lesz mire kijön a játék
  • Petiknight
    Ha lehet hinni a pletykaknak lesz varnezet, de csak kesobbi patchben. Szerintem a megjelenesig levo maradek egy masfel honap eleg kemeny lesz a B.H-s sracoknak, mar ami a bugokat es aprobb javitasokat illeti. Remeljuk addig is a legjobbakat, szerencsere meg mindig beta fazis van, sok mindent javithatnak meg. Bizom a magyar fejlesztokben, de valoszinuleg Ok is csak annyit tehetnek, mint amennyit az Ubisoft diktal nekik.
  • nightwolf26
    Én a demoval és a betával is toltam de full grafikán akadás nélkül ment akár a kampány akár a skirmish egy amd 955 x4 3,2ghz radeon 6850 és 8gb ddr3 a kulcs a memória lesz szerintem ha win 7-et használsz az alap 2giga mínusz kb de a 4gigát is nevetve kihasználja és a játéknak nem igen marad szóval 4gb alatt szaggathat és legalább egy 1gigás vidi kari se árt hozzá ha highon akarod használni arról nem is beszélve ha esetleg nagy felbontásban...
    http://www.systemrequirements.in/system-requirements-for-heroes-of-might-and-magic-vi.html
    Ha nem akarsz szaggatást legyen ajánlott konfigod egy 9500-9600 geforce-al alap hogy low-on is akad...
    Amúgy szerintem jó játék lesz a macska egér kergetős dolog a géppel annyira nem tetszik a vár alapú terület és bánya kontroll szerintem jó ötlet szerintem a pályákban is ott az élet persze a vár építés gázos de ez van bár kitudja lehet ezért csúsznak mert meg akarják csinálni a vár managmentett...
  • AtiRadish
    Ha az en varamat ostromoljak, h. tudom megcsinalni h. a lovo egysegem 1bol az ijasztoronyban legyen, es ne kelljen odasetaltatni ezzel kihagyva 1 kort? Tactics talenttel nyilvan meglehet csata megkezdese elott, de enelkul hogy? Amikor en ostromlom a gep varat, neki mar alapbol mindig a toronyban van. Es esetleg van vmi szisztematikaja h. h. helyezkednek el az egysegek a csata megkezdesekor? mert tactics nelkul ezt se lehet allitani, es vmikor a 2 lovo egyseget egymas melle teszi... ami hat ugye nem szerencses.
  • Elessar
    Hát de így multizni se lehet majd normálisan
  • TreDoR
    Nem hiszem, hogy fogjak optimalizalni, de a remeny hal meg utoljara...
  • Elessar
    A másik amit már említettem, egyszerűen nem fogja meg az embert. A képek, a grafika, az animációk varázslatosak, de nem fog el Heroes hangulat miközben játszok vele nekem tán ez a legnagyobb gondom vele.
    A játék olyan mint egy szép akvárium, odarajzolt papírhalakkal, nem élőkkel. Lehet lekapom a demo-t most, hátha ott jobb a helyzet!