Might & Magic: Heroes VI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akar csinálni valaki egy private sg fórumot ahol beszélgethetnénk a játékról?
Nekem amint letölt 600 megát megszakítja a letöltést.
Én 3.6.17-es Firefox-al szedtem le a klienst, mindenféle download manager nélkül.
A "VALIDATE MY KEY" is ment, annak elvileg csak az a trükkje, hogy a felette levõ szövegablakban le kerr gördíteni a szöveget, azt követõen válik csak aktívvá maga a gomb.
Nagyon nincs tippem, mi lehet a gond... 😞
A "VALIDATE MY KEY" is ment, annak elvileg csak az a trükkje, hogy a felette levõ szövegablakban le kerr gördíteni a szöveget, azt követõen válik csak aktívvá maga a gomb.
Nagyon nincs tippem, mi lehet a gond... 😞
Nem tudom, mi lehet a gond, többieknek mûködött.
Esetleg próbáld meg Firefox 4-bõl, de nem hinném, hogy ez lenne a gond.
Esetleg próbáld meg Firefox 4-bõl, de nem hinném, hogy ez lenne a gond.
Már megy! 😊
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Egy fontos dolog, amirõl jó ha tudnak a bétázók, de a játékkal kapcsolatos, úgyhogy spoilerben írom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A tutorial hadjárat mindkét pályája játszható alapból, ezért amikor elõször beléptek már egybõl a másodikat jelöli ki a térképen. A visszafele nyíllal lépjetek át a tényleges elsõ pályára, az a fõ tutorial és a játék elsõ pályája! Az elsõ pálya neve emlékeim szerint Griffin Bane vagy valami ilyesmi.
Le görgeted a legaljára a szöveget?
Sziasztok, tudna valaki segíteni?
Bejelentkezek a megadott linken, beírom a kulcsot (kézzel vagy másolással), pipa mind a két helyen, majd katt a "VALIDATE MY KEY" gombra és nem történik semmi, már fél órája próbálkozom, de mind hiába.
Próbáltam Operával és IE 9-el is, mindig ugyan az... azaz semmi...
Van valami tipp esetleg?
Köszönöm
Bejelentkezek a megadott linken, beírom a kulcsot (kézzel vagy másolással), pipa mind a két helyen, majd katt a "VALIDATE MY KEY" gombra és nem történik semmi, már fél órája próbálkozom, de mind hiába.
Próbáltam Operával és IE 9-el is, mindig ugyan az... azaz semmi...
Van valami tipp esetleg?
Köszönöm
Köszönöm szépen én is! 😊 Connecting to the CONFLUX.....Ennyi csak......
Kösz, már megy 😊
Képességek magyarul:
Diplomat
Rank 2-es passzív képesség
Az ellenséges csapatok csatlakozási esélye megnõ az áruk pedig lecsökken.
Mentoring
Ha a hõs találkozik egy társával, akkor az megkapja a mentor XP-jének legfeljebb 50%-át.
Pathfinder
Rank 1-es passzív képesség
A hõsnek nincs szükséges mozgáspontra ahhoz, hogy felvegyen nyersanyagot, benézzen egy épületbe és ehhez hasonló cselekvéseket végezzen.
3 Rankon át fejleszthetõ képesség, a Rank 2-es verzió csökkenti a lassulás mértékét nehezen járható terepen.
Diplomat
Az ellenséges csapatok csatlakozási esélye megnõ az áruk pedig lecsökken.
Mentoring
Ha a hõs találkozik egy társával, akkor az megkapja a mentor XP-jének legfeljebb 50%-át.
Pathfinder
Rank 1-es passzív képesség
A hõsnek nincs szükséges mozgáspontra ahhoz, hogy felvegyen nyersanyagot, benézzen egy épületbe és ehhez hasonló cselekvéseket végezzen.
3 Rankon át fejleszthetõ képesség, a Rank 2-es verzió csökkenti a lassulás mértékét nehezen járható terepen.
Nekem mindig megszakad a letöltés. Próbáltam a chromemal és az explorelel is. 😞
Emailben írtam a 3 file-t, azokból a UbiLaunchert telepítsd fel, aztán azzal az exe-vel indítsd, amit szintén írtam a körlevélben. 😊
Nekem nem indul el 😞. A telepítés rendben ment, azt mondja uplay nem elérhetõ, de azért a játék mehetne, elindítom és leaáll valami hibaüzenettel (valamit debuggolni akar + közli hogy nincs uplay)
Hangsúlyoznám még egyszer, hogy nem várnak bugreportokat, mert ez egy igen régi (áprilisi) verzió, amit azóta tesztelt a VIP közösség és tudják jól a hibáit, a nyílt bétás verzió ennél kiforrottabb lesz. Bugreportolni majd csak a nyílt béta alatt kell. Most csak toljátok a játékot, ahogy a csövön kifér, stresszeljen csak az a szerver. 😊
Köszönöm Pio, a kulcsot és segítséget is! 😊 De szerintem nyugodtan mondhatom ezt mindenki nevében. 😊
Végül megoldódott minden, mielõtt válaszoltál már eszembe jutott egy új felhasználó és azzal mûködött eddig minden.😊 (most csomagolom ki a fájlokat épp) De eközben vissza is írtak emailben majd ma este vagy holnap leírom az adatokat, hogy késõbb használhassam az elsõ email címet.
Értem, stimm, magamban tartom. 😊
Megyek is vissza, folytatom a játékot.. 😊
Megyek is vissza, folytatom a játékot.. 😊
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Más is írta, hogy szakadozik, amikor annó én töltöttem, akkor nekem is kétszer megszakadt, szóval elõfordul.
RZednik, esetleg írd meg, hogy milyen böngészõvel töltötted le.
Nekem Firefox+DownThemAll addonnal egy szálon töltve jött le végül probléma nélkül.
RZednik, esetleg írd meg, hogy milyen böngészõvel töltötted le.
Nekem Firefox+DownThemAll addonnal egy szálon töltve jött le végül probléma nélkül.
nálam is rendesen jön és tuti full grafikát is birja majd
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Az NDA szerint tilos és ebben ragaszkodnék az amúgy mindenki által elfogadott szabályzathoz, szóval moderálom is a kapcsolódó dolgokat, legfeljebb akkor nem, ha azok tényleg nagyon távolról érintik csak a témát (lásd lentebbi regisztrációs problémák).
Jó lenne, ha megmaradna a Ubisoft bizalma felénk esgések felé, hisz lesz még kieg, meg Heroes 7, a Raiders-rõl nem is beszélve... 😊
Jó lenne, ha megmaradna a Ubisoft bizalma felénk esgések felé, hisz lesz még kieg, meg Heroes 7, a Raiders-rõl nem is beszélve... 😊
hmm ,akko a hiba nálam van
@Pio: Kliens rendben letöltõdött, a game is települt, elindult rendesen, szóval eddig minden OK.
Ide szöveges véleményt lehet írni errõl a bétáról, vagy inkább azt sem?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ez mondjuk várható volt ezzel a nagyon elmés, 1 darabban 5 gigás HTTP letöltéses rendszerrel ezer meghívott esetén....
De persze lehet, hogy ez is a teszt része, monitorozni akarják, hogy ez a rendszer mennyire életképes vagy valami ilyesmi... 😊
A lényeg, hogy a kulcs akkor ezek szerint mûködik.
De persze lehet, hogy ez is a teszt része, monitorozni akarják, hogy ez a rendszer mennyire életképes vagy valami ilyesmi... 😊
A lényeg, hogy a kulcs akkor ezek szerint mûködik.
már 3 szor leszedtem ,mind 3 szor crc failed lett.......
mostmeg nincs ubi server
mostmeg nincs ubi server
Kérdés: valaki, aki esetleg eljutott addig, hogy már tölti lefelé a klienst jelezzen vissza, hogy tudjam, hogy rendben megy-e a regisztráció, mûködnek-e a kulcsok.
Mikatesuka: szerintem próbálj regisztrálni egy új accountot és használd azt, megkockáztatom, hogy egyelõre nem kötötték a megadott mailcímekhez a kulcsokat. Ha mégse tudod aktiválni, akkor várhatsz a korváltoztatásra.
Lacoka12: a mailcím, amit megadtál mailer deamont dobott vissza, privátban írom a részleteket.
Mikatesuka: szerintem próbálj regisztrálni egy új accountot és használd azt, megkockáztatom, hogy egyelõre nem kötötték a megadott mailcímekhez a kulcsokat. Ha mégse tudod aktiválni, akkor várhatsz a korváltoztatásra.
Lacoka12: a mailcím, amit megadtál mailer deamont dobott vissza, privátban írom a részleteket.
Írtam az UBI support-jára mivel csak azon keresztül lehet megváltoztatni a kort. Ha megváltoztatják akkor végre tudom használni én is a játékot?
Zsír megjött a kód. És pont most melózok 😞 Nem baj, este nyúzom majd, nagyon kivi vagyok rá. Köszi még egyszer PIO.
Beszarás... 😮 Nem enged játszani, mert nem felelek meg a korkövetelménynek... Utólag nem lehet átállítani?
Kösz a kulcsot!, De tulajdonkép mit kell stresztesztelni? Van mûködõ multiplayer és azt? vagy csak simán single player és az ubinak megint van valami fantasztikus másolásvédelme ami szerverkapcsolatot igényel és azt teszteljük?
Akár már most is be tudtok lépni és szerdáig tart a stresszteszt.
Részletek EBBEN a hozzászólásban.
Részletek EBBEN a hozzászólásban.
nagyon szépen köszönjük! és akkor szerdától indul kb? vagy már mától is akár belehet lépni megnézni a menüt.stb
Sziasztok!
Mindenkinek jutott bétakulcs, kiküldtem õket az általatok megadott mailcímekre a további teendõkkel együtt.
Hangsúlyoznám, hogy a stresszteszt idején érvényes az NDA, szóval nem szabad nyilvános fórumokon a játékról beszélni, képeket/videókat megosztani. Kérnék mindenkit, hogy ha már kaptuk ezt a lehetõséget háláljuk meg azzal, hogy nem élünk vissza vele és betartjuk ezeket az irányelveket.
Azért is kéri ezt a Ubisoft, mert ez a verzió silányabb annál, mint ami a nyílt bétás lesz és nem szeretnék, hogy ez alapján rossz képet kapjanak a leendõ bétázók a játékról.
Jó játékot mindenkinek!
Pio
Mindenkinek jutott bétakulcs, kiküldtem õket az általatok megadott mailcímekre a további teendõkkel együtt.
Hangsúlyoznám, hogy a stresszteszt idején érvényes az NDA, szóval nem szabad nyilvános fórumokon a játékról beszélni, képeket/videókat megosztani. Kérnék mindenkit, hogy ha már kaptuk ezt a lehetõséget háláljuk meg azzal, hogy nem élünk vissza vele és betartjuk ezeket az irányelveket.
Azért is kéri ezt a Ubisoft, mert ez a verzió silányabb annál, mint ami a nyílt bétás lesz és nem szeretnék, hogy ez alapján rossz képet kapjanak a leendõ bétázók a játékról.
Jó játékot mindenkinek!
Pio
Nekem nem küldtek még semmit. Szerintem 3-5 óra körül fogják kiküldeni õket.
Szépek ezek az ikonok! Valahogy van egy varázsuk...
Esetleg valaki kapott kulcsot a stressz tesztre már? Vagy van valakinek ötlete kb. mikor körül küldik ki? Este? Délután?
Esetleg valaki kapott kulcsot a stressz tesztre már? Vagy van valakinek ötlete kb. mikor körül küldik ki? Este? Délután?
Az elsõ kép újra: 

A new Special Week begins, dedicated to Might Abilities!
These Abilities do not cost mana, but they need several turns before they can be used again. Let's start with three skills from the Paragon school of abilities, that improve the Hero himself!
Diplomat
The chance for recruiting hostile creatures is increased and the gold cost is reduced.
Passive ability - Rank 2
Pathfinder
The hero spends no movement to pick up resources, access buildings and acomplish similar actions.
Passive ability - Rank 1
Mentoring
When the hero meets another friendly hero, the latter gains up to 50% of the hero's experience.
Passive ability - Rank 2
These Abilities do not cost mana, but they need several turns before they can be used again. Let's start with three skills from the Paragon school of abilities, that improve the Hero himself!
Diplomat
The chance for recruiting hostile creatures is increased and the gold cost is reduced.
Passive ability - Rank 2
Pathfinder
The hero spends no movement to pick up resources, access buildings and acomplish similar actions.
Passive ability - Rank 1
Mentoring
When the hero meets another friendly hero, the latter gains up to 50% of the hero's experience.
Passive ability - Rank 2
Ez tuti segítette a dolgot.
A maradék eddigi hivatalosan bejelentett neutral lény magyar leírása:
Tûz Elementál (Elit egység)
Amikor Arkath a Tûz Sárkányistenségének haragja s dühe oly naggyá teljesedett, hogy áttörte a Tûz elementáris síkja és Ashan Földje közti véd határvonalat, ez a dühhel teli erõ megalkotott egy olyan hullámokban elõretörõ elementáris mágiát mely a rosszkedvû s meggondolatlan tûz elementálokat hozta létre.
E tüzes elhatározottság intenzitása az oka az Elementél erejének s személyiségének nagy mértékû kiteljesedése. A legtöbbjük spontán erdõtüzekbõl születik, mások rendkívüli lávafolyásokból vagy vulkánkitörésekbõl. A tûz elementálok melyek Ashan bugyrainak legmélyén születettek a Sheoghba vezetõ kapuktól nem messze bizonytalanok s alkalmanként Urgash a Káosz Sárkányának befolyása beszennyezte õket Egy tûz elementál felemelkedhet Arkath legközelebbi követõinek szívébõl is vagy egy szent parázstartóból, melyet egy Törpe Rúnapap imái áldottak meg. Törpe kovácsok gyakran idéznek tûzelementálokat, hogy segítsenek nekik legendás fegyvereik s páncéljaik kikovácsolásában.
Angolnasárkány (Fõnök egység)
Ezek a lények Shalassának a Víz sárkányistenségének földi megtestesülései, gyakran bukkanhatunk rájuk a halandók számára szent és tiltott helyek védelmezõiként.
Egy angolnasárkány mestere a mágikus erõknek ahonnét nevét is szerezte és a legnehezebb s legszükségteljesebb idõkben idézik meg õket a Shalassahoz legközelebb állók.
A természet oly Erejét képviselik, mely ellen csakis a leges legbátrabb seregek mernének szembeszállni egy csatában.
Sellõ (Elit egység)
Az 512 YSD, évében a Hét Város varázslói megalkották a vadembereket, hogy õrzõik s szolgálóik legyenek, s hogy néha eljátszogathassanak velük.
Félig emberekként s félig delfinekként a Sellõket eredetileg õrizõkként, felfedezõkként és a Varászlók partjainak tengerészeként használták fel.
Sajnálatosan az Ezüst Városok földjei fõleg sivatagokból álltak s ezért a Sellõk legtöbbje nagyon kevés létszükséges vizet láthatott s így fokozatosan õrájuk ruházták át a kis feltûnõ állatkák levadászásának mesterségét. Ennek eredményeként habár a Sellõk nem játszottak aktív szerepet az Ork lázadásokban/felkelésekben, több mint boldogok voltak, hogy eltûnhettek a kíváncsi szemek elõl e lázadások utóhatásaiban. Azóta többé-kevésbé szabadon élnek a tengerekben, mint természetes ragadozók és még kevesebben érdeklõdtek irántuk.
Egy dologban azért kérlelhetetlenek: Utálatuk a Varázslók iránt s bizalmatlanságukban minden szárazföldi lakóval szemben.
Csakis a Nagak és a legbölcsebb s legtiszteletteljesebb tengeri kapitányok reménykedhetnek irigykedve, hogy megszerezhetik a tiszteletüket ezeknek a könnyelmû és veszélyes lényeknek.
Tûz Elementál (Elit egység)
Amikor Arkath a Tûz Sárkányistenségének haragja s dühe oly naggyá teljesedett, hogy áttörte a Tûz elementáris síkja és Ashan Földje közti véd határvonalat, ez a dühhel teli erõ megalkotott egy olyan hullámokban elõretörõ elementáris mágiát mely a rosszkedvû s meggondolatlan tûz elementálokat hozta létre.
E tüzes elhatározottság intenzitása az oka az Elementél erejének s személyiségének nagy mértékû kiteljesedése. A legtöbbjük spontán erdõtüzekbõl születik, mások rendkívüli lávafolyásokból vagy vulkánkitörésekbõl. A tûz elementálok melyek Ashan bugyrainak legmélyén születettek a Sheoghba vezetõ kapuktól nem messze bizonytalanok s alkalmanként Urgash a Káosz Sárkányának befolyása beszennyezte õket Egy tûz elementál felemelkedhet Arkath legközelebbi követõinek szívébõl is vagy egy szent parázstartóból, melyet egy Törpe Rúnapap imái áldottak meg. Törpe kovácsok gyakran idéznek tûzelementálokat, hogy segítsenek nekik legendás fegyvereik s páncéljaik kikovácsolásában.
Angolnasárkány (Fõnök egység)
Ezek a lények Shalassának a Víz sárkányistenségének földi megtestesülései, gyakran bukkanhatunk rájuk a halandók számára szent és tiltott helyek védelmezõiként.
Egy angolnasárkány mestere a mágikus erõknek ahonnét nevét is szerezte és a legnehezebb s legszükségteljesebb idõkben idézik meg õket a Shalassahoz legközelebb állók.
A természet oly Erejét képviselik, mely ellen csakis a leges legbátrabb seregek mernének szembeszállni egy csatában.
Sellõ (Elit egység)
Az 512 YSD, évében a Hét Város varázslói megalkották a vadembereket, hogy õrzõik s szolgálóik legyenek, s hogy néha eljátszogathassanak velük.
Félig emberekként s félig delfinekként a Sellõket eredetileg õrizõkként, felfedezõkként és a Varászlók partjainak tengerészeként használták fel.
Sajnálatosan az Ezüst Városok földjei fõleg sivatagokból álltak s ezért a Sellõk legtöbbje nagyon kevés létszükséges vizet láthatott s így fokozatosan õrájuk ruházták át a kis feltûnõ állatkák levadászásának mesterségét. Ennek eredményeként habár a Sellõk nem játszottak aktív szerepet az Ork lázadásokban/felkelésekben, több mint boldogok voltak, hogy eltûnhettek a kíváncsi szemek elõl e lázadások utóhatásaiban. Azóta többé-kevésbé szabadon élnek a tengerekben, mint természetes ragadozók és még kevesebben érdeklõdtek irántuk.
Egy dologban azért kérlelhetetlenek: Utálatuk a Varázslók iránt s bizalmatlanságukban minden szárazföldi lakóval szemben.
Csakis a Nagak és a legbölcsebb s legtiszteletteljesebb tengeri kapitányok reménykedhetnek irigykedve, hogy megszerezhetik a tiszteletüket ezeknek a könnyelmû és veszélyes lényeknek.
azért nem olyan könnyû bekerülni a bétába, szerintem itt elég sokat segített a dolgon az a tény, hogy magyarok készítik, és hogy Vologya Mesterék jó kapcsolatot alakítottak ki velük
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Szerintem nem is lehetne ilyesmivel pert nyerni, sehol nem állították, hogy kizárólag elõrendelõk férhetnek majd hozzá a bétához.
Ez szerepel a Ubishopban:
"Preorder the game and get: AN ACCESS TO THE BETA "
Ez szerepel a Ubishopban:
"Preorder the game and get: AN ACCESS TO THE BETA "
Én? Semmivel, csak azok szívták meg rendesen akik elorendelték.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls