10317
  • Jakuza001
    Szerintem meg attol se fog senki sem megsertodni, hogy amig meg nem jon az original peldanyod jatszol a viragbolti verzioval, mert azzal nem karositod meg a fejlesztoket, ha ugy is megvetted.
  • Kheled
    sok spoiler nem juthat ki hisz már mindent kibeszéltünk a béta folyamán, max történet szempontbol,de sztem sokan azt is ismerik már
  • Zsknight
    Legalább addig ne beszéljenek róla ameddig, az előrendelőknek meg nem jön, mert ha valaki ír egy spoiler-es hsz-t, az tuti elrontja a napom... :(
  • Pio
    Mivel a preloadnak "hála" a warezverzió elkészült ezért újra leszögezném az erre vonatkozó "szabályokat".
    Nyugodtan beszélgethetnek itt A JÁTÉKRÓL azok, akik a warez verziót használják.
    Ugyanakkor a különféle törések reklámozása, linkelgetése, crackeléssel kapcsolatos megbeszélések, tanácsadások/tanácskérések, hasonlóak moderálva lesznek. Egész egyszerűen ne az legyen a téma, hogy kinek milyen verziója van, hanem a játék.
    Úgy gondolom ez nem olyan nagy limitálás, hogy emiatt külön offtopikot kelljen nyitni ugyanakkor a játékot eredetiben megvásárlók számára se lesz frusztráló, hogy idejárnak a játékról beszélgetni és a topik warezolással van tele.
    Nem szeretném, hogy a közösség két részre bomoljon, bízom benne, hogy warezosok és nem warezosok is tudnak a JÁTÉKRÓL beszélgetni. Remélem, hogy sikerülni fog.
  • Jakuza001
    Ezt ki mondta neked ? Csak mert mindenhol 14.-e az official release date.
  • mnorbi
    szupi , de az nem lesz magyar / na mind1
  • Pio
    Aki Steamen rendelt elő az már töltheti is a játékot, hogy a megjelenéskor azonnal játszhasson vele.
  • mnorbi
    ezt mondom , az egész világon 13. jelenik meg ahol csinálták ott meg 14.
    szép
  • Jakuza001
    Megjelenes elott nehez is lenne. Amugy allitolag nem 13.-an, hanem 14.en jelenik meg.
  • yesname #5434
    Hát ha műanyag, akkor eléggé túlárazott... Én reméltem, hogy legalább fém.
  • mnorbi
    csak sikerült valamit elrontani az itthoni megjelenéssel mert nem lehet még holnap kapni.... köbe néztem sehol se csak pénteken.... szuper
  • Hurkans
    Én pont ezt nem értem, kis műanyag szobor 60 ezer...
    Én anno kicsit kevésbé részletes "Wow" figurákat vettem, hasonló méretbe 5! ezerért...
    Oké , hogy sorszámozott, de szerintem akkor is beteg ár egy kicsit...
  • Shiwo
    azon filóztam, milyen jó lenne profi szobrásznak/ötvös lenni...pl az ember készítene egy ilyen szobrot (mondjuk nem műanyagból, hanem egyéb anyagokból) és simán el tudná többtízezer pénzért...
  • Vologya Mester
    Ja és csupán 500 db sorszámozott példányt csináltak belőle... Szerintem 5000 db is elkelt volna belőle! :D
  • Vologya Mester
    Sajnos a hír igaz! Csupán 1 db kerül belőle Magyarországra... :( Tudom, hogy kicsi a piac, de azért nonszensz, hogy egy magyar fejlesztésű játéknál 1 db-bal szúrják ki a nép szemét... :( Persze megértem, mert az ára (amíg kapható volt) 300$, kb. 60-70.000Ft!!! Már csak 2 nap... :)
  • Acidlich
    gémkapcson írták, kb 1 db jut ebből Mo-ra
  • darki81
    elég minőséginek tűnik, biztos ócsó :)
  • Micsu
    így videón nem tűnik gagyinak, bár én az alap verzát veszem
  • Carmang
    Dúúúrva.
  • Pio
    Michael unboxing:

• Andrews2007
    Bányákat el kell foglalni ugyanúgy csak a megtartásuk egyszerűsödött és taktikusabb lett és többet kell majd értük harcolni. (Erődök, várak kötelező elfoglalása miatt) Jó ötlet ez.
  • kozi001
    Játszottam vele egy kampány pályát! Elég sok szimplifikáció van benne! Az h mindenhonnan ki lehet vásárolni a szörnyeket! A bányák rögtön a városhoz tartoznak!
    Én mondjuk a H5-el nem sokat játszottam a H3,H4-el viszont igen! Eddig bejön a H6!

Az "orkok lassan már a jófiúk" dolog a wow óta a heroes-ba is betelepszik...!
    Messzire jutottunk a Gyűrűk urától...!
  • Pio
    Néhány achievement és az értük járó jutalmak
  • Lacoka12
    nekem is tetszett kéne
  • Andrews2007
    Az arkangyal szobor pedig nagyon szuper lett. Valaki tudott szerezni Magyarországról?
  • Andrews2007
    Irina baby milyen édi. :)

A civilben producer, egyéniben ork életmódot élő Erwan és Marzhin pedig feszítenek készülnek az ork vs démoni meccsre. :)

Kár, hogy Magyarországra nem jönnek.
  • Pio
    Itt pedig a Ubisoft Heroes 6 különítménye szintén az Igomirról:

• Pio
    Videó az Igomirról:

• Vologya Mester
    Igen, a gyűjtői változatban is a magyar nyelvű verzió szerepel (ez biztos). Tudomásom szerint a kézikönyv is magyar lesz a csomagban, de az Artbook például angol lesz... De mivel még nem láttam a magyar CE verziót, biztosabbat csak a megjelenés után tudok mondani.
  • Lacoka12
    a gyüjtöi változat is magyar lesz?
  • Pio
    Fotók az Igomirról
  • Pio
    Ha a Ubisofttól vagy a Steamről rendelted elő, akkor angolt fogsz kapni.
    Magyarítva a magyarországi boltokban kapható, dobozos verzió lesz.
    Én legalábbis így tudom.
  • ArchDruid
    A boltban kapható dobozos verziót én is jobban szeretem, mint a letölthetőt... Ez olyan fura nekem... :S

De mivel már három hónapja előrendeltem, nincs más, mint letölteni.. Gondolom ez is úgy fog majd menni, mint a Beta letöltése. Megjelenést követő 3 napban kár erőltetni, mert úgyis szarrá szét lesz terhelve a rendszerük....

Azt szertném tudni, hogy akik előrendelték, azok is magyar verziót tölthetnek le, vagy angolt?
  • Petiknight
    @Pio Koszi szepen
  • Pio
    Vologya Mesterékhez fut be a rendelésed, őt pedig a kicsit lentebb általa leírt mailcímen el tudod érni.
  • Petiknight
    Ha itt az oldalon rendelnem elo a jatekot, akkor melyik bolthoz futna el a rendeles. Kapcsolatba szeretnek lepni veluk. Tudja esetleg valaki a valaszt?
  • egonn
    Okés akkor megvárom a hétvégét ,és ha nem , akkor küldöm az adatokat! és thx a helpért:)
  • Petiknight
    Koszi szepen, en is ettol felek. :(
    Nincs kedvem varni a kiszallitasig, ha a megjelenes napjan mar megvehetem.
  • Pio
    Valószínűleg LEngyelországban dobozosan kizárólag a lengyel verziót lehet majd kapni.
  • Petiknight
    Sziasztok,
    lenne egy kerdesem, remelem valaki tudja majd ra a valaszt. Szoval jelenleg Lengyelorszagban dolgozom, es szeretnem itt boltban megvenni a jatekot. /Fanatikusan nyomulnek mar vele, es a dobozos verziot elonyben reszesitem a digitalissal szemben./ limited kiadasban gondolkozom. Szerintetek a magyar felirat az itteni verzioban is benne lesz, vagy ne is almodjak rola? Ha nem az se baj, okes angolul is, csak ne kizarolagos lengyel verzio legyen. Magyar fejlesztesu jatek, jo lenne magyarul feliratozva jatszani, kivancsi vagyok a fordito mesterek munkajara :) Esetleg kesobb kulon le lehet majd hozza tolteni a felirat file-t?